Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Auklės Londone ir aplinkui jį
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
Pages: 1, 2
renateled
Sveikutės 4u.gif
Čia kai kuriose temose pradėjo mamytės diskutuoti apie aukles smile.gif Tai gal diskutuokime šitoje temelėje, kad nekiltų kinčų dėl ne vietoje išreikštų nuomonių ir pasisakymų... ax.gif
Rikute
Sveikutes as siulau savo paslaugas vakaru londone auginu sunu ax.gif
Visada_laiminga
Kad kaip ir diskutuojanciu nera blush2.gif Butu idomu isgirsti nuomoniu,kaip sekasi ar sekesi ieskoti aukles Londone?su kokiomis problemomis susidurete?Turbut ne taip lengva rasti gera aukle? g.gif
rozeslasiukas
O gal kas gali pasidalint kiek dabar mokama auklems? Nes nzn ka cia daryt ar samdyti tik ateinanci aukle ar, kad gyventu kartu g.gif
renateled
Siaip manau yra visokiu kainu, vienos priziuri ir uz 2sv/val, kitos ima brangiau, kaip jau susitarsite smile.gif Bet manau vidurkis 2,5 - 3sv/val (cia aisku lietuviu aukliu, kurios neregistruotos) smile.gif
rozeslasiukas
O kiek mazdaug mokama tom moteriskem, kurios gyvena kartu..Blemba mane cia draugai trupuciuka subalamutino..vieni sako, kad dabar mokama apie 500sv menesiui, kiti, kad nuo 300..
renateled
QUOTE(rozeslasiukas @ 2009 09 26, 15:16)
O kiek mazdaug mokama tom moteriskem, kurios gyvena kartu..Blemba mane cia draugai trupuciuka subalamutino..vieni sako, kad dabar mokama apie 500sv menesiui, kiti, kad nuo 300..
*

As tai manau, kad uz 300sv nelabai kas gyventu...na nzn nzn g.gif
rozeslasiukas
QUOTE(renateled @ 2009 09 27, 09:10)
As tai manau, kad uz 300sv nelabai kas gyventu...na nzn nzn g.gif
*

Nu va mane tas ir balamutina..Snd kaip tik snekejau su viena mamyte tai jie auklei moka 250 i menesi, gyvena pas juos ir maistas ju..O kokios realios kainos tai butu tikrai idomu suzinot..Gal kas daugiau galetu pasidalint savo info smile.gif

Aciu Renateled 4u.gif
zingara
QUOTE(rozeslasiukas @ 2009 09 27, 21:40)
Nu va mane tas ir balamutina..Snd kaip tik snekejau su viena mamyte tai jie auklei moka 250 i menesi, gyvena pas juos ir maistas ju..O kokios realios kainos tai butu tikrai idomu suzinot..Gal kas daugiau galetu pasidalint savo info smile.gif

Aciu Renateled  4u.gif
*

Tai labai mazai moka g.gif
as mokejau 120sv/sav + maistas ir kambarys ir dar buvo nepatenkinta g.gif viska sudejus vos ne 1000 sv i menesi doh.gif Manau, kad mokejau net per daug, nezinojau, kad yra dirbanciu uz 2sv/val.....
storulka :)
QUOTE(rozeslasiukas @ 2009 09 27, 19:40)

Aciu Renateled  4u.gif
*

sveikute,mano pazistama turi aukle gyvenancia pas juos nuo pirmadienio iki penktadienio,moka po 100 sv i savaite na ir aisku maistas ir nakvyne.
man paciai neuzilgo reikes aukles,tai net neisivaizduoju kur reiks ieskoti todel kad ne londone mes,tai manau lietuve nebus lengva surasti. g.gif
gal kas esate au pair turejusios????manau irgi visai neblogas variantas butu rolleyes.gif bet velgi idomu kaip ten su tuo mokejimu jai,kaip apiforminti viska ir tt...
Pucci
Sveikos, o gal kuri turi patirties su vadinamom Childminder'em ? Ar vedet savo leliukus, kokie butu jusu atsiliepimai?
Asmeniskai pradejau ieskot savo maziui uzsiemimo ir draugu. Taciau iki darzelio mums dar toli...Galvoju apie childminder g.gif
rozeslasiukas
QUOTE(Pucci @ 2009 10 03, 13:28)
Sveikos, o gal kuri turi patirties su vadinamom Childminder'em ? Ar vedet savo leliukus, kokie butu jusu atsiliepimai?
Asmeniskai pradejau ieskot savo maziui uzsiemimo ir draugu. Taciau iki darzelio mums dar toli...Galvoju apie childminder  g.gif
*

O kas cia per velnias?? g.gif blush2.gif Nu geda, bet tikrai nzn..butu ir man idomu suzinoti daugiau apie tai ar bent kur galeciau pasiskaitineti, nes niekur nerandu doh.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 09 28, 13:23-->
QUOTE(storulka smile.gif @ 2009 09 28, 13:23)

gal kas esate au pair turejusios????manau irgi visai neblogas variantas butu rolleyes.gif bet velgi idomu kaip ten su tuo mokejimu jai,kaip apiforminti viska ir tt...
*

As irgi galvojau apie au pair'e, bet kaimyne angle, sake, kad tik laiko gaisimas, nes lb didelis popierizmas ir reikalavimai..Nzn kaip is tikruju yra..
Papildyta:
QUOTE(zingara @ 2009 09 28, 11:07)
Tai labai mazai moka  g.gif
as mokejau 120sv/sav + maistas ir kambarys ir dar buvo nepatenkinta  g.gif viska sudejus vos ne 1000 sv i menesi  doh.gif Manau, kad mokejau net per daug, nezinojau, kad yra dirbanciu uz 2sv/val.....
*

Nu zinok dar su keliom mamom pasnekejau ir visos bent jau musu kraste moka nedaugiau 350..Kitos net sako, kad jei moki 120/sav tada neapsimoka aukle turet namuose, nes pigiau uz nursery moket..nes ju duomenimis nursery kainuoja nuo 125-130sv per sav unsure.gif

As jau nebezinau, kiek siulyti auklei..O jau kaip ir reiktu pradet ieskotis.. doh.gif
Pucci
QUOTE(rozeslasiukas @ 2009 10 03, 19:09)
O kas cia per velnias?? g.gif   blush2.gif  Nu geda, bet tikrai nzn..butu ir man idomu suzinoti daugiau apie tai ar bent kur galeciau pasiskaitineti, nes niekur nerandu  doh.gif
Papildyta:
As irgi galvojau apie au pair'e, bet kaimyne angle, sake, kad tik laiko gaisimas, nes lb didelis popierizmas ir reikalavimai..Nzn kaip is tikruju yra..
Papildyta:
Nu zinok dar su keliom mamom pasnekejau ir visos bent jau musu kraste moka nedaugiau 350..Kitos net sako, kad jei moki 120/sav tada neapsimoka aukle turet namuose, nes pigiau uz nursery moket..nes ju duomenimis nursery kainuoja nuo 125-130sv per sav  unsure.gif

As jau nebezinau, kiek siulyti auklei..O jau kaip ir reiktu pradet ieskotis.. doh.gif
*

Na, childminder yra, kitaip tariant aukle. Bet anglijoj jos labiau vadinamos chilminder.
Jos priziuri vaikus savo namuose, arba ateina pas vaikuti i namus. Bet dazniausiai jos leliukus priziuri pas save. Man si mintis patiko, nes sios moterys priziuri daugiau vaiku, tai gaunasi, savotiskas mini namu darzelis. Ir zinoma, reikia susirasti tinkama ir patikima moteri. mirksiukas.gif
O kur pas jus cia kainos tokios nursery? As kiek domejausi, tai pas mus aplinkui kainuoja 272£ per sav. g.gif
Jurga 251
As dirbu aukle Spaldinge dienai uz vaikiuka gaunu 20svaru(maistas mano), pati auginu sunu 1,9m, jai kam reikes auklytes prasom kreiptis blush2.gif
renateled
As siuo metu priziuriu savo dukryte ir 2 dienas per savaite dar viena 4 metuku mergaite smile.gif Galeciau kelias dienas per savaite priziureti dar viena vaikuti 4u.gif
Gyvenu Barkinge 4u.gif
rozeslasiukas
QUOTE(Pucci @ 2009 10 04, 08:58)
Na, childminder yra, kitaip tariant aukle. Bet anglijoj jos labiau vadinamos chilminder.
Jos priziuri vaikus savo namuose, arba ateina pas vaikuti i namus. Bet dazniausiai jos leliukus priziuri pas save. Man si mintis patiko, nes sios moterys priziuri daugiau vaiku, tai gaunasi, savotiskas mini namu darzelis. Ir zinoma, reikia susirasti tinkama ir patikima moteri.  mirksiukas.gif
O kur pas jus cia kainos tokios nursery? As kiek domejausi, tai pas mus aplinkui kainuoja 272£ per sav.  g.gif
*

Aciu uz paaiskinima..reiks ir man pasidometi.. 4u.gif

Nu cia geras del tu nursery..Tada gal as kazka ne taip supratau del nursery kainos, nes man sake, kad 5d jos moks nuo 125-135svaru..As gyvenu Kent'e nedideliam miestelyje..
Papildyta:
Nu va ksip gerai, kas gyvena Londone..yra daug pasiulymu del aukliu, o va cia pas mus is vis ner g.gif Nu bet reiks kazka daryt mirksiukas.gif
Pucci
QUOTE(rozeslasiukas @ 2009 10 04, 16:44)
Aciu uz paaiskinima..reiks ir man pasidometi..  4u.gif 

Nu cia geras del tu nursery..Tada gal as kazka ne taip supratau del nursery kainos, nes man sake, kad 5d jos moks nuo 125-135svaru..As gyvenu Kent'e nedideliam miestelyje..
Papildyta:
Nu va ksip gerai, kas gyvena Londone..yra daug pasiulymu del aukliu, o va cia pas mus is vis ner  g.gif  Nu bet reiks kazka daryt  mirksiukas.gif
*

Ner uz ka smile.gif O del nursery tai viskas aisku, jei jusu mazas miestukas. Cia nuo rajono priklauso mirksiukas.gif
Zinot, gerai tam kas gyvena ten kur daug lietuviu, o pas mus ju nera. As zinoma, noreciau leisti savo maziui su lietuviais leliukais bendraut. Bet aplinkui nei su ziburiu unsure.gif
rozeslasiukas
QUOTE(Pucci @ 2009 10 04, 13:51)
Ner uz ka  smile.gif O del nursery tai viskas aisku, jei jusu mazas miestukas. Cia nuo rajono priklauso  mirksiukas.gif
Zinot, gerai tam kas gyvena ten kur daug lietuviu, o pas mus ju nera. As zinoma, noreciau leisti savo maziui su lietuviais leliukais bendraut. Bet aplinkui nei su ziburiu  unsure.gif
*

Va va ir pas mus tas pats..Kur mes gyvenam tai nera visai lietuviu..tik tiek, kad turiu netoliese gyvenancias kelias pazistamas tai ten nuvaziuojam pabendraut lietuviskai thumbup.gif
graziukas
ieskosiu aukles nuo sausio menesio 2010 metu - iseinu pati i drba nuo vasario 1-os d. darbas butu nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 8 val. ryto iki 5-6 val vakaro. pati gyvenu vakaru londone. galvoju meketi 120svar. per savaite. sunui nuo vasario 1 d. butu 10 menesiu.
sakykite forumietes kokia kaina mano siuloma per maza ar gera. sutinku jei vaika priziuretu mama, kuri pati augintu savo mazyli.
net galvojam apie varianta - isnomuoti seimai su mazu vaiku dideli erdvu kambari musu name, o vietoj nuomos ji priziuretu musu mazyli. Kai jie noretu iseiti out paziuretume ju maziukai, o kai mes kartais iseitumu out - paziuretu musu - iseitu kaip koperatyvas=)

laukiu pasisakymu
dekui
Nikita:)
Gal butu mamyciu Barnstaple,kurios priziuri vaikucius? lithuania.gif
JurgiukasR
QUOTE(graziukas @ 2009 10 12, 15:45)
ieskosiu aukles nuo sausio menesio 2010 metu - iseinu pati i drba nuo vasario 1-os d. darbas butu nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 8 val. ryto iki 5-6 val vakaro. pati gyvenu vakaru londone. galvoju meketi 120svar. per savaite. sunui nuo vasario 1 d. butu 10 menesiu.
sakykite forumietes kokia kaina mano siuloma per maza ar gera. sutinku jei vaika priziuretu mama, kuri pati augintu savo mazyli.

uz 10 valandu per diena - 5 dienas per savaite 120 svaru..tikrai labai mazai....juolab vaikiukas mazas.....

man moka uz 6-7 darbo valandas / 5 dienas per savaite daugiau ax.gif siaip nezinau, ar kas be 3 svaru uz valanda dirbtu g.gif (nors gal kai krize, eitu moterys dirbti....)
londonas
As irgi priziurau berniuka su savuoju namuose ir uz savaite (darbo laikas nuo 9val iki 5val/ 5darbo dienas) Gaunu daugiau nei 120£. Kainos pakile dabar,o be to mazas vaikiukas palyginus, tai ir rupestelio duagiau prisideda juo rupinantis, tai tikrai manau Graziukas, kad auklytei turetum biskeli daugiau pasiulyti, nes kazi ar bus lengva susirasti auklyte uz toki atlytgi smile.gif 4u.gif
Siaip galeciau priziureti dar viena berniuka savo namuose Becontree, butu smagu trims bernuzeliams buryje bigsmile.gif
Rikute
Laba as vis dar ieskau vaikiuko kuri galeciau priziureti savo namuose.Pati auginu suneli beveik 16men
*F*E*J*A*
QUOTE(graziukas @ 2009 10 12, 17:45)
net galvojam apie varianta - isnomuoti seimai su mazu vaiku dideli erdvu kambari musu name, o vietoj nuomos ji priziuretu musu mazyli. Kai jie noretu iseiti out paziuretume ju maziukai, o kai mes kartais iseitumu out - paziuretu musu - iseitu kaip koperatyvas=)

laukiu pasisakymu
dekui
*

labai idomi mintis del kooperatyvo 4u.gif

as aisku ne itema, bet gal kas pakomentuos. Turiu tris vaikus, vienam desimt, dvynukams nera metuku. Daznai galvoju apie isvyka i Anglija, bet beda ta kad blogai moku kalba blush2.gif o vat tokia mintis auginti kartu vaikucius visai idomi, ir man lengviau butu, ir kitai seimai padeciau, ir man padetu, gal paaiskintu apie pasalpas, kaip jas gauti. Ar buna tokiu variantu? Gal kas susidurete, gal yra kokie paramos centrai lietuviams, ar kokios bendruomenes lietuviu? blush2.gif atsiprasau uz klausima ne i tema, dar tik narsau ir studijuoju si subforuma biggrin.gif
Vixyte
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2009 10 18, 15:58)
labai idomi mintis del kooperatyvo  4u.gif

as aisku ne itema, bet gal kas pakomentuos. Turiu tris vaikus, vienam desimt, dvynukams nera metuku. Daznai galvoju apie isvyka i Anglija, bet beda ta kad blogai moku kalba  blush2.gif o vat tokia mintis auginti kartu vaikucius visai idomi, ir man lengviau butu, ir kitai seimai padeciau, ir man padetu, gal paaiskintu apie pasalpas, kaip jas gauti. Ar buna tokiu variantu? Gal kas susidurete, gal yra kokie paramos centrai lietuviams, ar kokios bendruomenes lietuviu?  blush2.gif atsiprasau uz klausima ne i tema, dar tik narsau ir studijuoju si subforuma  biggrin.gif
*

Oi,daug cia tu pasalpu Londone galima susitvarkyti, o dar jei viena mamyte gyvena,tai dar daugiau,tik visa tai uztrunka... biggrin.gif
agnuzele
QUOTE(JurgiukasR @ 2009 10 13, 12:36)
uz 10 valandu per diena  - 5 dienas per savaite 120 svaru..tikrai labai mazai....juolab vaikiukas mazas.....

man moka uz 6-7 darbo valandas / 5 dienas per savaite daugiau ax.gif  siaip nezinau, ar kas be 3 svaru uz valanda dirbtu g.gif (nors gal kai krize, eitu moterys dirbti....)
*

As priziuriu 9 men vaika ir imu uz valanda 2,5sv,tai man normalu manau,
graziukas
ot pati pradejau galvoti - kiek imciau jei neiciau i darba o pasilikciau prie savo vaiko ir noreciua kita priziureti... 120svaru ir pasakysiu kodel. Pirma daugiau niekas nemoketu man... kodel - o todel kad tuomet i darzeli kad ir 10men artai net 6 men kudiki yra pigiua leisti nei aukle samdyti. darzelis savaitei kainuoja 180 svaru -geresnis darzelis. jei vaika leidi i darzeli (pagal savo seimos pajamas) is child tax credit mums dengtu apie 60-70 svaru i sav. tad patiem primoketi reiktu tik apie 120 svaru. tik pliusas tame - kad aukle butu namuose ir kudikis namu aplinkoje augtu... tik ar tikrai cia pliusas - nebent kai vaikui nera dar kokie du metukai.

tad manau, kad kainos trupuciuka iskraipytos. O antra pati du metus prabuvau aukle pagal au-pair programa (nu ne pagal registruotas, kurios dirba milionieriu namuose ir gauna kaip normaliam darbe apie 300~500svaru i savaite ir plius dar nuo tos sumos mokescius susimoka) Bet jos neugina savo vaikucio - joms tai kvalifikuotas full time darbas!!!

tad isties klausimas kiek seima moketu auklei (kuri yra mama ir augina savo vaikuti) ir kiek aukle noretu uz pilna savaite. O gal tada rasti aukle lietuvoje ir ja astivezti cia i Londona - kaip vieni pazystami padare ir dziaugiasi=)
agnuzele
QUOTE(graziukas @ 2009 10 20, 21:22)
ot pati pradejau galvoti - kiek imciau jei neiciau i darba o pasilikciau prie savo
tad manau, kad kainos trupuciuka iskraipytos. O antra pati du metus prabuvau aukle pagal au-pair programa (nu ne pagal registruotas, kurios dirba milionieriu namuose ir gauna kaip normaliam darbe apie 300~500svaru i savaite ir plius dar nuo tos sumos mokescius susimoka)

tad isties klausimas kiek seima moketu auklei (kuri yra mama ir augina savo vaikuti) ir kiek aukle noretu uz pilna savaite. O gal tada rasti aukle lietuvoje ir ja astivezti cia i Londona - kaip vieni pazystami padare ir dziaugiasi=)
*

As manau jai taip tau atrodo tai tiek ir mokek,nes paziurek kiek skaelbimu yra kad siulosi dirbti aukle.
zivile21
sveikos mamos, gyvenu bedforde, auginu 3 metu savo dukryte, galeciau ir jusu vaika paziureti..uz savaite imciau 120svaru rolleyes.gif ka domina rasykit i az
agnuska
QUOTE(Pucci @ 2009 10 04, 10:58)
Man si mintis patiko, nes sios moterys priziuri daugiau vaiku, tai gaunasi, savotiskas mini namu darzelis. Ir zinoma, reikia susirasti tinkama ir patikima moteri.  mirksiukas.gif
*

SVeikutės 4u.gif aš vis suku galvą, kaip daryti su savo bernužėliu ar samdyti auklytę, kuri prižiūrėtų tik maniškį ar tokią, kuri turi daugiau vaikiukų g.gif aišku, su vaikais būtų linksmiau ir naudingiau, bet ką daryt jei susirgtų? iš darbo išeiti man būtų sudėtinga
funnygirl
QUOTE(Rikute @ 2009 10 16, 09:55)
Laba as vis dar ieskau vaikiuko kuri galeciau priziureti savo namuose.Pati auginu suneli beveik 16men
*

kuriame rajone?
railukgec
nezinau ar nesupyksit, kad skelbiu - 24 mergina iesko aukles darbo, turi aukletojos issilavinima, jei ka sudomino jos nr. +447556079456 vardas Gertruda.
agnuzele
QUOTE(agnuska @ 2009 10 26, 16:08)
SVeikutės 4u.gif  aš vis suku galvą, kaip daryti su savo bernužėliu ar samdyti auklytę, kuri prižiūrėtų tik maniškį ar tokią, kuri turi daugiau vaikiukų g.gif  aišku, su vaikais būtų linksmiau ir naudingiau, bet ką daryt jei susirgtų? iš darbo išeiti man būtų sudėtinga
*

as tai vietoi taves ieskociaus ateinancios i namus,jai yra galimybes,nes pas mane ateina ir tikrai nebijau palikti,vaikas jauciasi saugiau.
ugniukas
Labas mergaites smile.gif nu ir as pasisakysiu , bandziau saviskiui ieskoti is pradziu aukles, nes jau kaip ir atejo laikas galbut paciai papildyti seimos biudzeta,ir vaikui smagiau bus ypac jei daugiau vaikuciu ji priziuri ... pravazinejau bilenkiek , pamaciau irgi ne viena "aukle" bet neradau sau sirdziai mielo zmogaus , ir mano manymu galincios priziureti mano vaikuti taip kaip as noreciau. Daugumoje visos aukles praso nuo 2,5 iki 3 svaru val .. tada pabandem darzeli...lietuviu ... tikrai saunus darzelis (tik kaina labai kandziojas £180 sav ) ,ir kadangi jeigu ir dirbciau musu pajamos butu nemazos jokiu apmokejimu net nesitikejom,bet vistiek pabandem...na ir ka, po keleto dienu vaika pasiemiau is darzelio ir daugiau nebeejom , nes kaip zveriukas pasidare-nei valge nei gere nei miegojo nei namie nei darzelyje,tecio po to puse menesio nei artyn neprisileido , parduotuveje kas pasnekindavo i baisias isterikas ir asaras puldavo doh.gif vienu zodziu blogas experiance siuo klausimu mums , tad man nieko kita nelieka , kaip sedeti su vaikuciu namie smile.gif
Tad noriu pasiulyti , jeigu kuriai mamytei reikia ar/ir parvesti is mokyklos vaikuti ar/ir priziureti, galiu tai su mielu noru padaryti smile.gif turiu 2metu Au Pair patirti ,ir butu keliems vaikuciams daug smagiau draugauti bei zaisti ... del kainos susitartume , as gyvenu NEWBURY PARK ,jeigu reiktu galetume ir pavaziuoti i aplinkinius rajonelius . Tad jeigu ka sudominau , mielai lauksiu AZ wink.gif
zydra30
QUOTE(Pucci @ 2009 10 04, 11:58)
*

jos registruotos, mokescius moka ir jei vaikas eina pas childminder, tai valstybe gali dali apmoketi, tas pats kas darzelis.

QUOTE(JurgiukasR @ 2009 10 13, 15:36)
uz 10 valandu per diena  - 5 dienas per savaite 120 svaru..tikrai labai mazai....juolab vaikiukas mazas.....

*

ir as manu, kad mazokai gal. nors kaip susitarsit.
as savo auklei moku 40 svaru uz diena, apie 12 val, tai 3 i val gaunasi.

o darzeli irgi bandem, bet neleidau, kazkaip pagalvojau, kad dar mazute. nors pagal visas policies, auklyte turi tik 3 vaikus, bet vistiek jie man ten pasirode mazai priziureti, o kainos ne tokios ir mazos.
kolkas turiu labai puikia aukle, jei sugalvotu palikt mus, nezinau ar rasciau kita patikima, nes mes siaures londone, cia lietuviu irgi kazkaip neperdaugiausiai.
Rikute
QUOTE(funnygirl @ 2009 10 26, 23:58)
kuriame rajone?
*

as gyvenu vakaruose hounslow rajone ax.gif
Visada_laiminga
Kylam i virsu 4u.gif
Kauske
4u.gif
rozeslasiukas
Sveikos merginos drinks_cheers.gif

Nu senai buvau uzsukus smile.gif sedziu daba Lt tai kazkaip aprimau del tos aukles smile.gif Su vyru pasvarstem, kad leisim mazaji i nursery, jei tik bus vietu aplinkui smile.gif Nu cia jau palikta vyrui zygdarbis lotuliukas.gif vasarai vyro seseri atsivesim, o poto jauciu, kad reik jau rimciau pradet mastyti smile.gif

O kaip Jums sekas?
KristinUla
Sveikos mamytes! As ieskau auklytes pietryciu Londone savo dukryte 1.2 metuku. Gyvename Lee Green rajone, auklyte gali buti ir kur nors pakeliui i Lewisham ar Hither Green. Gal ir kur kitur tiktu. Geriausiai aisku butu mamyte auginanti savo atzaleles, arba gali buti aukle priziurinti kelis vaikucius. Pati dirbu Pirmad-Penktad. Per diena gautusi 8-10 valandu. Mokeciau 2,5 i valanda. Labai laukiu kol kas parasys nes jau prarandu vilti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rozeslasiukas @ 2009 11 11, 18:39)
Sveikos merginos  drinks_cheers.gif 

Nu senai buvau uzsukus smile.gif sedziu daba Lt tai kazkaip aprimau del tos aukles smile.gif Su vyru pasvarstem, kad leisim mazaji i nursery, jei tik bus vietu aplinkui smile.gif Nu cia jau palikta vyrui zygdarbis  lotuliukas.gif  vasarai vyro seseri atsivesim, o poto jauciu, kad reik jau rimciau pradet mastyti smile.gif

O kaip Jums sekas?
*

As irgi turejau vilties apskambinejau visus aplinkinius ir ne tik darzelius, vietu niekur nera, laukti minimum puse metu ir dar du lapai reikalavimu nekalbant apie kaina. Sekmes jums! 4u.gif

sandamay
sveikos merginos,

taip atsitiko, kad man teks gizti i darba ir palikti savo 4 menesiu kleckiuka kazkieno kito prieziuroje. Labai skauda sirdi, bet ka padarysi.

Norejau paklausti,gal kas galetumete rekomenduoti aukle. Pati gyvenu Siaure Londone, ir butu idealiausia,kad aukle gyventu netoliese.

Manau rinktis pagal rekomendacija vis saugiau nei pagal skelbima. Siais laikais, Londone atrodo, kad vien aukles iesko darbo... doh.gif turbut kiekviena mano, kad gali ja but, tik gaila, kad ne kiekvienai tai nuosirdziai iseina verysad.gif

Laukiu visu pasiulymu ir is anksto dekoju.

Geros dienos.
kabesita
QUOTE(sandamay @ 2009 11 20, 18:21)
sveikos merginos,

taip atsitiko, kad man teks gizti i darba ir palikti savo 4 menesiu kleckiuka kazkieno kito prieziuroje. Labai skauda sirdi, bet ka padarysi.

pabandyk www.anglija.lt skelbimuose paieskot, gal surasi kas domina mirksiukas.gif
sandamay
QUOTE(kabesita @ 2009 11 20, 20:04)
pabandyk www.anglija.lt skelbimuose paieskot, gal surasi kas domina  mirksiukas.gif
*

bandziau ieskot ir tokiu budu. Ne vienai ir ne dviem skambinau, bet kazkaip nepataikiau, kad buciau tikra del jos tinkamumo. Zinai, pakalbejus siek tiek, gali susidaryti ispudi, deja, man jis ne koks paliko... Be to pagrindinai visos aukles yra rytu londone, siaurineje dalyje maziau, todel ir rasti sunkiau.

Be abejo, seksiu tuos skelbimus ir toliau, reiks bandyt, o kaip kitaip.

Aciu uz pagalba.
kabesita
QUOTE(sandamay @ 2009 11 21, 01:35)

Be abejo, seksiu tuos skelbimus ir toliau, reiks bandyt, o kaip kitaip.

Aciu uz pagalba.
*

O negalvojai apie aur pair? ax.gif
barkleja
Sveiki,auginu 4 metu mergaite ir mielai sutikciau pasaugoti jusu vaika,ar pasimti is mokyklos 4u.gif Gyvenu Belvedere. 4u.gif
Monika V.
Sveikos, mamytės. Norėjau paklausti. Planuoju išvažiuot gyventi į Londoną, bet prieš tai norėčiau rasti darbelį ir labiausiai norėčiau prižiūrėti vaikutį. Ar šiame puslapyje yra lietuvių šeimų gyvenančių Londone, kurioms reikėtų auklytės?

Monika. 4u.gif
Vilkdage
Sveiki, planuoju ir as isvykti i londona.auginu savo klecka,tai idomu ar atsirastu norinciu, kam reiktu pasaugoti vaikiuka vakaru Londone, Isleworth? ax.gif
raudonnage
sveikos. man irgi tos pacios bedos, reiks i darba grizti geguzes menesi, o dukrytei bus tik 8 menesiai. i darzeli kazkaip nenoriu tokios mazes leisti tai kaip ir lieka aukles variantas. gyvensime mes aplink woolwich- south east.darbas butu 10val nuo pirmadienio iki penktadienio. jei tik kas nors ka nors zino ar domintu butinai parasykit i az. vienintelis kabliukas, kad mes noretumem pagyvenusios moters. bent jau virs 35. gal kieno mama anukiukus augina 4u.gif o gal kas dar tik planuoja cia atvaziuoti.
p Raganyte
as irgi jau po truputi domiuosi auklytemis - padejejomis. Gyvenu - vidury Anglijos... 4u.gif

Gal kuri domejotes oficialiu auklytes idarbinimu kaip self-employed? Gal valstybe grazina dali sumoketu pinigeliu auklytei - padejejai? Mastau kaip reiks sudurti finansinius galus... unsure.gif
storulka :)
QUOTE(p Raganyte @ 2010 01 19, 19:17)
as irgi jau po truputi domiuosi auklytemis - padejejomis. Gyvenu - vidury Anglijos...  4u.gif

Gal kuri domejotes oficialiu auklytes idarbinimu kaip self-employed? Gal valstybe grazina dali sumoketu pinigeliu auklytei - padejejai? Mastau kaip reiks sudurti finansinius galus...  unsure.gif
*

man irgi reikes dirbti pradeti neuzilgo,ieskau kur koks geresnis variantas g.gif galvoju apie au-pair,gal vienas is pigesniu variantu,bet nerandu info ar jei turi au-pair kazkiet tax creditai apmoka sumos ar ne???kitas variantas-childminder,kiek ziurejau kainos mazdaug 3 svarai uz val.cia irgi vidurio anglijoje mirksiukas.gif nes juk darzeliai brangus baisiai doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.