Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: bristolio...dar ne mamos
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
zaliaaake
sveikutes...gal yra bristolyje...lietuvaiciu dar ne mamu??
pries 7 men atsikrausciau cia... bet..netko susipazinti su lietuvemis.. 4u.gif
teko susirasineti su lietuvem.. bet jios rase,kad nori susipazinti su mamom...o as dar ne mama ir kad jios vyrenes ,,paieskok savo amziaus"" doh.gif na...man 23..gal kas noretu susipazinti? rolleyes.gif
zaliaaake
na ...zinau kad Bristolyje lietuviu ne per daugiausia..na,bet nejaugi visos cia tik mamos lankosi? g.gif
Saiba
QUOTE(zaliaaake @ 2009 09 09, 14:14)
na ...zinau kad Bristolyje lietuviu ne per daugiausia..na,bet nejaugi visos cia tik mamos lankosi? g.gif
*

sveikute.as ne mama,21m ir planuoju atvykti i brostoli gyventi.butu malonu susipazinti;)parasyk man i A.Z;)
Katiusa
Labutes smile.gif Esu mama is Bristolio (Saiba labas ir vel) smile.gif
tik kad tas gyvenimo ritmas durniskas toks kad nieko nespeju smile.gif
lietuviu bristoly yra tik as asmeniskai dvi paneles pazistu. per viena cia atvaziavau, su kita netycia susipazinau darbe.
bet zinau yra rajonas kuriame yra yra tu lietuviu...tik ar susipazinusios noretumete ir toliau bendraut? teko girdet nuomoniu kad tautieciai pagatavi gerkles perkast vieni kitiem deja....
any way mes tolokai nuo to rajono gyvenam todel kazkaip labiau bendraujam su vietiniais.
as nepries pabendraut bet deja didelio aktyvumo nepazadu, kiek turesiu laikelio - kodel gi ne smile.gif
kutuke
Sveiki 4u.gif

As is Bristolio, dar ne mama rolleyes.gif

Yra jau Bristolio tema http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry31460744, nedaznai mes ten plepam, bet kartais pasisakom, dauguma mamos, bet tikrai priima ir ne mamas mirksiukas.gif
Katiusa
sveikute kutuke man atrodo kazkada seniau plepejom kitoje temoje, ten pamenu apie dviracius kazka, apie SSSR parduotuve (kurios deja nebera)......
a ne tu koledze studijuoji arba as kazka maisau smile.gif
kutuke
QUOTE(Katiusa @ 2009 10 27, 23:08)
sveikute kutuke man atrodo kazkada seniau plepejom kitoje temoje, ten pamenu apie dviracius kazka, apie SSSR parduotuve (kurios deja nebera)......
a ne tu koledze studijuoji arba as kazka maisau smile.gif
*

As studijuoju, buhalterija mokaus, o tema dar yra, idejau nuoroda auksciau.
Katiusa
nu matai vadnasi nesumaisiau smile.gif
super wink.gif as asmeniskai kazkaip dazniausiai tingiu skaityt temas kur daug pasisakymu smile.gif nors aisku pritariu kad nereikia 10000 vienodu temu

mano drauge beje irgi studijuoja koledze Accountancy foundation smile.gif irgi lietuvaite
jolantajojo
labukas, as gyenu Bistolyje pazistu keleta mamyciu:) Butu malonu jei padidetu musu ratas ax.gif . Mano drauges drauge organizuoja lietuviu susitikima. As prikabinsiu skelbma gal kas turesite laiko uzsukti:

Lietuvių susitikimas Bristolyje

Pasiilgai pokalbio gimtąja kalba? O gal naujų veidų?
Kviečiame pabūti "tiesiog lietuviškai" gruodžio 20 d. 17.30 val. Emauso namuose. Tai XVIII a. namas, konferencijų ir rekolekcijų centras Clifton'e, netoli įžymiojo Bristolio tilto (Suspension Bridge).

Ką veiksime? Tiesiog būsime - paprastai, jaukiai, lietuviškai - šnekučiuodamiesi prie arbatos puodelio. Taip pat svečiuosis kunigas Petras Tverijonas, tad norintieji galės dalyvauti Šv. Mišiose.

Ateik pats ir atsivesk draugą!

Adresas / Address:
Emmaus House
Clifton Hill
Clifton
Bristol BS8 1BN
www.emmaushouse.org.uk

Būtume dėkingi jei patvirtintumėte savo dalyvavimą.

Iki greito pasimatymo!

Saiba
Gal ir gerai,kad Bristolyje nedaug lietuviu.Kai pasiklausai kas kituose dedasi kur ju daugiau..smagu,kad ir ne mamyciu dar yra.as Kova taip pat cia atvaziuoju,ne mamyte dar esu,tai sunku maniau bus drauge susirasti cia.Dziugu,kad yra norinciu bendrauti.Tikiuosi susidraugausime ir bendrausime;).Papasakokit daugiau apie save,kuom uzsiemat,kuriam rajone gyvenat.Susipazinkim visos:)
kristina_alaska
Sveikos visos, as irgi noriu susipazint su lietuvaitem gyvenanciom bristolyje. Kaip praejo susitikimas gruodzio 20diena, ten tik mamos susirinko ar visos norincios? Gal kada greit bus kitas susitikimas? Galetume susitikt kad ir kokiam pube smile.gif
Kristina
kutuke
QUOTE(kristina_alaska @ 2010 01 25, 22:48)
Sveikos visos, as irgi noriu susipazint su lietuvaitem gyvenanciom bristolyje. Kaip praejo susitikimas gruodzio 20diena, ten tik mamos susirinko ar visos norincios? Gal kada greit bus kitas susitikimas? Galetume susitikt kad ir kokiam pube smile.gif
Kristina
*

Sveika 4u.gif
As nebuvau susitikime, nes Lietuvoj buvau.
Seniai Brisoly, kokiam rajone gyveni?
kristina_alaska
Labux, as jau bristolyje 3metai, gyvenu Knowle Park. O kur tu?

QUOTE(kutuke @ 2010 01 26, 13:17)
Sveika  4u.gif
As nebuvau susitikime, nes Lietuvoj buvau.
Seniai Brisoly, kokiam rajone gyveni?
*

kutuke
QUOTE(kristina_alaska @ 2010 02 02, 21:02)
Labux, as jau bristolyje 3metai, gyvenu Knowle Park. O kur tu?
*

As keturi metai Bristolyje, gyvenu Bedminstery
kristina_alaska
Tai gal koks lietuviaiciu susitikimas vyksta ar pan nezinai? Ar cia tik pazistami bendrauja tapusavyje? Noreciau susipazint su lietuvem!
kutuke
QUOTE(kristina_alaska @ 2010 02 03, 23:02)
Tai gal koks lietuviaiciu susitikimas vyksta ar pan nezinai? Ar cia tik pazistami bendrauja tapusavyje? Noreciau susipazint su lietuvem!
*

Nezinau ar kas vyksta, bendraujam su pazystamais, per juos susipazysi dar su kuo, taip ir pleciasi tas pazystamu ratas. jei tik noresi, galim kada susitikti mirksiukas.gif
kristina_alaska
Butu labai puiku, kad priimtumet mane i savo kompanija. Siaip as dirbu nuo pirmad iki penktad, tad nelabai tureciau laiko, bet savaitgaliais as laisva smile.gif gal si savaitgali?
kutuke
QUOTE(kristina_alaska @ 2010 02 05, 20:54)
Butu labai puiku, kad priimtumet mane i savo kompanija. Siaip as dirbu nuo pirmad iki penktad, tad nelabai tureciau laiko, bet savaitgaliais as laisva smile.gif gal si savaitgali?
*

Parasiau i az mirksiukas.gif
Lylaan
Labas visoms! As cia visiska naujoke tai kazkaip nedrasu blush2.gif Planuoju kraustytis i Bath miesta ir niekaip nerandu visam forume nei vieno zodzio apie si miesteli. Lietuviskai jis kazkodel vadinasi Batas biggrin.gif Vonia atrodo butu artimesnis vertimas lotuliukas.gif Siaip ar taip, noreciau susipazinti su Bristolio lietuvaitem nes manau kad Bate ju nera... unsure.gif
kutuke
QUOTE(Lylaan @ 2010 03 13, 12:51)
Labas visoms! As cia visiska naujoke tai kazkaip nedrasu  blush2.gif  Planuoju kraustytis i Bath miesta ir niekaip nerandu visam forume nei vieno zodzio apie si miesteli. Lietuviskai jis kazkodel vadinasi Batas  biggrin.gif  Vonia atrodo butu artimesnis vertimas  lotuliukas.gif  Siaip ar taip, noreciau susipazinti su Bristolio lietuvaitem nes manau kad Bate ju nera...  unsure.gif
*

Sveika 4u.gif

Mes ji tikrai ne Batu vadinam, o Bafu. Labai grazus miestelis, daznai nuvaziuojam. Ar esi jau ten buvus? Planuoji ten dirbti?
Lylaan
Na, Bafas jau panasiau smile.gif Taip, esu buvusi, tiesiog isimylejau si miesta ir nebegaliu nusedeti vietoj smile.gif Su vyru ieskojom i kur begti is susmirdusio ir pajuodusio Londono ir pagaliau radom! Dabar tik reikia viska susiorganizuoti, bet darbu ieskosim kai jau persikraustysim. Jei ne ten tai Brisolyje vistiek kazka rasim! thumbup.gif O pats Bristolis ar bent kiek panasus i Bath?
kutuke
QUOTE(Lylaan @ 2010 03 13, 13:50)
Na, Bafas jau panasiau  smile.gif  Taip, esu buvusi, tiesiog isimylejau si miesta ir nebegaliu nusedeti vietoj  smile.gif Su vyru ieskojom i kur begti is susmirdusio ir pajuodusio Londono ir pagaliau radom! Dabar tik reikia viska susiorganizuoti, bet darbu ieskosim kai jau persikraustysim. Jei ne ten tai Brisolyje vistiek kazka rasim!  thumbup.gif  O pats Bristolis ar bent kiek panasus i Bath?
*

Panasumo gal ir nera, bet man grazus ir jaukus ir Bristolis, o i Londona tai ir as nenoreciau schmoll.gif Mano vyras pernai dirbo Bafe, tai nera toli vazinet
kutuke
Lylaan, jei ne paslaptis, ka jus dirbat, nes viena panele pazinojau seniau is Bafo, tai sake sunku su darbais, ji Macdonalde buvo isidarbinus
Lylaan
As dirbu mokytojos pavaduotoja (Teaching Assistant). Na, nelabai optimistiskai nuteikia tokios zinios, bet jei nera baisu vazineti iki Bristolio, tai tiktu ir toks variantas smile.gif Butent siais laikais nera gerai su darbais net ir paciam Londone tai ka jau is Bafuko noreti smile.gif
kutuke
QUOTE(Lylaan @ 2010 03 13, 23:35)
As dirbu mokytojos pavaduotoja (Teaching Assistant).  Na, nelabai optimistiskai nuteikia tokios zinios, bet jei nera baisu vazineti iki Bristolio, tai tiktu ir toks variantas  smile.gif  Butent siais laikais nera gerai su darbais net ir paciam Londone tai ka jau is Bafuko noreti  smile.gif
*

Kiekvienam skirtingai su darbais, tu turi specelybe, tai gal bus lengviau susirasti darba mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.