Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 3000 būdų suliekneti..
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
aint
Sveikos paneles ir moterys.. neradau forume tokios temos todel tikriausiai busiu ta pirmoji prabilus apie naujaji lieknejimo buda... Knyga pirkau budama anglijoje, ji rusu kalba ir isleista rusijoje, lietuvoje kiek zinau dar nera...
Budas geras, nors pati nesugebejau islaikyti viso 70d. etapo... bet kad geras rodo tukstanciai rusijos moteru ir vyru,nuotraukos neitiketinos... Jeigu jums idomu, galiu pasidalinti ir isdestyti si buda, gal jums pades, toms kurios isbande viska kaip ir as... gal ir as prie jusu prisidesiu.. Sis budas tinka ir vyrams!

Budas juokingas ir linksmas, bet reikia grieztai daryti viska, jei nutrauksit grandi (kad ir kaip apsurdiskai jums neatrodytu uzduotis) nepavyks liekneti linksmai, si dieta neturi ivaryti streso jums ir jusukunui, tiksliau tai ne dieta o lieknejimo budas, kuno isvalymo, nes sis budas absoliuciai detoksikuoja kuna, buna komplikaciju pirmom dienom, bet paskui oda lygi, celiulitu nera ir pan. (as sakau atsiliepimus). Jei manote kad kazka jums persu tai klystat, tesiog pamaniau kadangi sios temos nerta ir jus apie tai dar nezinote gal galiu buti ta kurijums pades smile.gif Praneskit jei noreitesuzinoti daugiau.

Beje, siam budui jums reikes (BUTINAI)

1. Norimo dydzio kelnes (ne esamo bet norimo! i kokius norite itilpti).
2. 2 uzrasu knygeles.
3. Patogus sportiniai bateliai. (Nepergyvenkit nereikes begti krosu smile.gif )
4. Sportinio kostiumelio ar seip patogiu rubu.
5. Stebuklinga druska. (recepta paskui pasakysiu jei susidomesit biggrin.gif )
6. Vaza arbaindas Stebuklingam vandeniui laikyti (viska paaiskinsiu smile.gif )
7. Kruopu rinkinio. (kokiu pasakysiu veliau,jos reikalingos detoksikacijos dienoms,jos nebutinos bet labai padeda...).

Taigi jei susidomesit rasykit irgalesim pradeti sinauja lieknejimo budakartu, gal tai bus revoliucijakaip rasoma knygoje, nes kiekmaciau nuotrauku tai rezultatai neitiketini..

Stai kelietas nuotrauku merginu kurios padare is storuliukes figura smile.gif gaila nemoku nuotrauku ikelti..

Mergina pries ir po:
http://devochkam.ru/engine/modules/imagepr...0644_337855.jpg

Moteris pries:
http://photos.streamphoto.ru/7/3/0/287b103...ccede8b2037.jpg

Ir po:
http://photos.streamphoto.ru/d/c/2/98a8a38...2f210e732cd.jpg

Lauksiu jusu atsakymo, ar tesiam sia tema ar ne smile.gif cool.gif

Dar keletas nuotrauku:

Pries:
http://lyssy.ucoz.ru/img1/A1.jpg

Po:
http://lyssy.ucoz.ru/img1/A2.jpg

Pries:
http://lyssy.ucoz.ru/img1/MK1.jpg

Po:
http://lyssy.ucoz.ru/img1/MK2.jpg

Priedo noreciau pasakyti kad vistiek kazkiek valios laikantis sio budo reikia, bent jau detoksikaciniam laikotarpiui.. Kagi, laukiu atsakymu:)
Kissa
Nu tai prašom plačiau 4u.gif
aint
Jau turimviena susidomejusia? smile.gif eh ryt placiau papasakosiu... Tik noreciau kad tos kurios imsis sio reikalo saziningai tai atlikinetu, isigytu liniuote kaip parasa ir pranestu apie rezultatus po menesio ar panasiai nes pagal viska laikantis sio budo svertis negalima!!!

Oj kip nustebsit kai suzinosit ked per detoksikacija negalima nieko gerti.. biggrin.gif gincysites nerealei... taip taip, bus paneigtas mitas kad reikia 2 l vandens i diena..

Rytoj pradesiu nuo pradziu aptarineti si buda ir pradesime, tikiuosi nuo rytojaus bus tu kurios prades? wink.gif eisim pamazu, atsakinesiu i jums iskilusius klausimus jeigu reikes.. Db visko nesurasysiu nes daug rasyt... Jei norite buti vienos pirmuju LT merginu pabandziusios tai tai isigykite daiktus kuriuospaminejau.. prasau rimtai ziureti i si reikala, net kai bus liepta koja per radiatoriu patrankyt (nestipriai zinoma)... Zinau zinau, skeptikes LT moterys,bet paziurekit i foto kur pridejau! Pati autore Lissi Mussa teigia kad tai turi daug reiksmes taigi gerbkim si buda jeijo laikomes! Taigi..

Pradziai reikes 2 uzrasu knygeliu. I pirmaja surasykite viska ka zinote apie dietas ir sveika mityba, visus nusistatymus ka per tiek metu essate girdejusios ir zinote kaip pvz: 2l vandens per diena butini ir pan..
IR VISADA! Ir jokiu bet..
Tikiuosi rytoj bus norinciu pradeti smile.gif blush2.gif

Po truputi pridesiu kas ir kaip... smile.gif nesnera taip lengva 509 puslapiu knyga aptarti..

Beje kaikuriu nuotraukuOperos vartotojoms gali neatidaryti, tada jasatidarykite per Explorer'i.
liji
Ir man įdomu g.gif nesu girdėjusi apie tą knygą.
aint
QUOTE(liji @ 2009 09 08, 23:27)
Ir man įdomu g.gif nesu girdėjusi apie tą knygą.
*

Taip ir pamanaiu neradusi sios temos forume, ir man garbe ja pradeti ir padeti jums ir gal sau,nes jau siokios tokios patirties turiu ir esubendravus suautore kai klausiau jos sio ar ano.. O ir isverti ilt kalba man nera sunkunes rusu laisvai kalbu kaip ir lietuviu.. Man tikrai bus malonu jei sitema issivystis ir bus patenkintu moteru ir merginu.. smile.gif dziaugsiuosi tapus to dalimi.. Is esmes tai gan lengva, nereikes jokiuproduktu gamint pagal recepta ar panasiai... tik su kosem sunkiau bus, bet palengva situacija geres smile.gif

Uz pacia knyga mokejau ~20 Svaru... na beveik 100lt.. ji atgabenta man i uk is suomijos ar pan..nebepamenu.. Bet lietuvoje jos dar nera...bent taip manau,nes kiek interneteieskojau = 0.
Parsisiusti knyga bnelabaiapsimoka, ji rusu kalba ir kokybenelabai gera, sunku skaityti..

Beje is esmes visas procesas trunka 70 dienu.
Uksnė
nu, įdomu, kas čia per stebūklas. Lauksim tęsinio smile.gif
aint
Malonu kad atsirado susidomejusiu :)butu dar maloniau jei pabandysite, nes etapus rasysiu dienom, nuo pirmos iki paskutines nes ir man lengviauit tomkas laikysis sio gan linksmo budo.. Rytoj pradesiu nuopirmos uduoties, jei esat rimtainusiteikusios iskarto galit isigyti visus butinus daiktus, arba palengva, nes su dienu skaiciumi jie bus reikalingi vis labiau... ismoksitesave myleti smile.gif bent jau to as tikrai ismokau smile.gif kagi, iki rytojaus! smile.gif tikiuosi atsiras norinciu smile.gif friends.gif flirt.gif
Kris_
QUOTE(aint @ 2009 09 08, 23:46)
Rytoj pradesiu nuopirmos uduoties,
*

įdomu ir man 4u.gif
tik gal užduotis sekančiai dienai reikia rašyti iš vakaro? lengviau bus nusiteikti ir pasiruošti jei kokių priemonių reiks...
Mijos mama
QUOTE(Kris_ @ 2009 09 09, 06:21)
įdomu ir man  4u.gif
tik gal užduotis sekančiai dienai reikia rašyti iš vakaro? lengviau bus nusiteikti ir pasiruošti jei kokių priemonių reiks...
*

drinks_cheers.gif

sveikutes,
mane ir sudomino kakiap blush2.gif
Mijos mama
tiesa,o kaip pati i ta metoda reguoji? ar padejo?ar sunku laikytis visko? 4u.gif blush2.gif
liji
Labai gerai būtų,kad iš vakaro ir kokiom keliom dienom į priekį,nes kitą kartą neišeina kompo įsijungt g.gif
Kris_
ech, sudomino ir dingo... tai kaip nuo šiandien pradėt? g.gif nes į knygutę aš neturiu ko rašyti apie dietas, nes niekad jų nesilaikiau ir kiek žinau nėra jokių nustatytų taisyklių kaip maitintis g.gif galiu įrašyti nebent "mažinti cukraus, baltų miltų ir druskos" bet šito jau niekas nenuneigs lotuliukas.gif
aint
Sveikos, viena dalyka praziopsojau, bet siandien isdestysiu pirma etapa kuris pats lengviausias...
man buvo linxma kai laikiausi bet rezultatu nezinau nes UK neturejau svarstykliu... o ir teko nutraukti nes isvaziavau atgal i lietuva, nors manau padejo nes lengviau i savo kelnes kur anksciau baranka mesdavo... Suliekneti galima siuo budu ir be detoksikacijos nors ji tikrai duoda didziaja dali, esme yra tame kad pradedat labiau save suprasti kodel valgote viena ar kita dalyka kai nesinori ir pan..
Atminkit tai zaidimas su savimi ir kunograzinimas o ne dieta! smile.gif Jums tuributi linxma. Visi reikalingi daiktai isvardinti Pacioje temos pradzioje.

Visu kas pradedat prasau prisideti liniuotes su duomenimis, neverciuklijuot kiek sveriate bet bent kaip sekasi noriu matyti, ir jums pacioms bus malonupagal kitas paneles ar vyrus matyti ir kelti savo motivacija. Taip pat butut gerai gauti i a.z. kaip jums sekasi smile.gif gal sio etapo pabaigoje ikelsim nuotrauku? Kad pavydetu kitos merginos? biggrin.gif nusifotografuokit, bet dabar galite nesiusti, atsiusitevisko pabaigoje, (veidus iskirpsim). As labai noriu zinoi ar si sistema veiksminga ir ar geraipadariau pristatydama ja, taigi palaikykime viena kita, ir pranesinekit kaip jums sekasi, beje! Prasau nesiisverti kas diena.. Noreciau kad pasisvertumet dabar, ir kita karta po 10d. pirmojo etapo.

Taigi pradesim!

1. I pirmaji blonknota surasius viska ka zinote apie mityba, dietas ir pan. padedat kur nors ir nuo to momento pamirstat visa ta informacija, ji nebe egzistuoja, net toliau ji gali trugdyti! O trugdys isitikinimas apie vandeni kai reikes negerti vandens...

2. I antrali Paradini blonknota nuo siol rasytisite detaliai viska kas atkeliauja jums i burna (valgomo zinoma biggrin.gif) ji reikia nesiotis visur, ir visada rasyti, tai BUTINA. Reikia rasyti valgymometu, nes turite apibudinti savo amocijas. Pusryciai, pietus, vakaiene ir visa kita ka suvalgysit. Naudokit tokias emocijas kaip jauciat, jei suvalget tai suvalget , jei suslamstet tai suslamstet. Beje tai ka per visa diena suvalgete turesite parasyti vienojhe zinuteje cia! Jokiu slepimu nes einam viena linkme (taip dare rusijos moterys sios knygos forume). Bukime tolerantiski ir neizeidinekime vieni kitu nes visi/os esame grazios/us. Vygditi reikia viska iki smulkmenu.

PVZ: Ziuredama kina sukimsau 6 mazas desrytes, jos labai skanios negaliu nustove, nors valgyt nenoriu, bet rankos pacios ima nes kinas idomus.
(Ka nera buve panasiai?)

3. LABAI SVARBU : Kekviena ryta, butinai reikia isgerti puodeli - stikline, verdancio vandens. Tai nereiskia kad turit pilti is virdulio tiesiai i burna, tesiog kaip kava ar arbata isipilat vandens (BE NIEKO!) ir po truputi karsta gurksnojat, zinoma palaukit kol biski ataus, bet kuo vanduo karstesnis tuogeriau. Karstasvanduo be nieko nuo skrandzio nuima gleives ir tulzies likucius nepazadindamas skrandzio. Vandeni reikia gerti 30min iki valgio. I ji galite deti stebuklingo vandens.

4. Pirmas etapas trunka mazdaug 10d. jus galite tempti ilgiau bet ne maziau, sias 10d. valgote iprastai ir rasote viska ka suvalgote, VISKA, kieki, dydi ir pan.. Ir ka geriate zinoma. Po siu dienu skaiciaus (10 o jusu atveju gal 14) ateis vandens dioena, tai bus iskrovos diena, po jos pradsideda antras etapas.

5. Antras etapas - kuno detoksikacija, tai daroma valgant 4 rusiu kruopas, jas galima bus gaminti kaip tiknorite, idesiu net keleta receptu kaiiki ju ateisim.. pirmas 3 dienas kruopos be nieko, tik truputis magiskos druskos (3/4 kepintu trintu sezamo seklu 1/4 druskos). Po 3 tu dienupo truputi organizmas bsu grazinamas i pusiausvyra, taigi sukosem teks pakenteti. Kas 3 dienas is 3 duodamu produktu turesite pasirinkti viena arciausirdies ir prideti i savo koses arba kitus is kruopu padarytus patiekalus. (Ogalima ir paploteliu visokiu padaryt ir kotletuku ir panasiai.. po 3 dienu dadesit ir antra produkta ir taip po biski ivesit kuna i normalia stadija vel, kaip matot zmones istvere ir tuo patenkinti.. Svaria oda ir grazia figura be nukarusiu odu po sulieknejimo. Per detoksikacijos etapa gerti vandens ar kitokius kyscius draudizama isskyrus rytini karsta vandeni. Nebijokit! Troskins nuo to kad toxinai reikalauja vandens o mums juos reikia pasalinti, galesit burna paskalauti jei labai jau noresis... bet gertinegalima. Kruopose yra 85-95 % vandens taigiorganizmas gauna savo dregmes norma. Visa kita yra toxinu sauksmas. Oda pirmosiom dienom gali issauseti nes toxinai salinasiper oda, bet veliaunauja oda bus svelnesne ir sveikesne.

6. Nuo siol atsisakome zodzio patinka, viskas kas patinka jums MURKIA. Jusu svajoniu kelnes jums MURIKIA ir murks ant jusu kai itilpsit! Turite murkti sau kaip katytes smile.gif (As rimtai, tai ne absurdiskiausias dalykas kuri jums reikes daryti smile.gif bet nera taip baisu, as pvz gedyjaus eiti pasivaikscioti..smile.gif ) Na gerai tesiam. Visa tai tamkad jus lydetu gera
isa tai tamkad juslydetu gera nuotaika.

7. Jeigu jus nutruksit nuo grandines ir prisislamsit nereikia saves keikti! Supraskite kad jus nuostabi ir ne jums vienai taip nuriko, pradesite vel nuo ten kur baigete ir tiek, zinoma geriau butu neslidineti i sonus, bet jei taip nutiks pasakykit sau pvz : Na va nesusilaikiau, na ir kas as vistiek saunuole, esu grazi ir sugebesiu! Jokiu budu neturite savo emociju pildyt neigiamais zodziais! Tai veda i stebuklinga vandeni.

8. Stebuklingas vanduo. I permatoma vaza arba asoti ipilkite vandens, sivandenikrausite geraja energija, tai yra i si inda prieisite ir save GIRSITE! Kursite planus kokie lienute busite ir pan. Kasdien po kelis kartus!
Si vandeni turesite dadeti i savo gerimus, galima i maista, galite tesiog atsigerti bet indas niekada neturi buti tuscias! Jeigu pakrauto teigiama energija pakrauto vandens likomazai neleiskite jam issekti, dapilkite sviezio vandens kad naujas vanduo butu pakrautas senaja, nepamirskite kasdien vandeni krauti geraja energija. Inda galite pridengtikad gerieji zodziai neisgaruotu graitai smile.gif Si vandeni taip pat reikes dadeti i apsipilimo vandeni. Turesite apsipilti kibiru vandens ispradziu siltu bet po truputi saldysime ji smile.gif Nebijokit! Tai galesit daryti ryte arba po pasivaiksciojimu. Butinai is kibiro nes maudymasis yra visai kas kita...

9. Pasivaiksciojimai. Kasdiena nuo sio kurso pradejimo dienos jus privalote eiti pasivaikscioti! Nebegioti bet tesiog pasivaikscioti, galite nesklubeti, paskui greitinsime tempa ir kaitaliosime, bet tai liks pasivaiksciojimu o ne begimu. Pasiraizysim kaip katytes smile.gif BUTINA salyga pasivaiksciojimo metu - mintyse arba garsiai apie save kurti eilerastukus grazia tema.

PVZ: Einu, einu kiek daug turiu,
Eisiu, eisiu nebeturesiu.
Grazi esu - grazuole busiu,
Puiki figura laukia musu!

Ir visa tai su sypsena! turite sipsotis!

10. Kelnes. Visos turite nusipirkti kelnes norimo dydzio i kurias norite ilysti, pvz jei nesiojate 50 o norite 44 perkat 44, arba jei svajojete ilysti i senas kelnes ar dzinsus kuriuos vilkejote kai susipazinote su savo vyru ar pan. irgi tiks. Kelnes turesite matuotis ir su jom draugauti, zadeti joms kad greit i jas puikiai tilpsit, girti kelnes ir save, jug kelnes turi biski palaukti smile.gif atuosites jas kas savaite, gal daugiau gal maziau, jeigu netelpat nereikia iskarto pulti depresuoti, gi viskas reikalauja laiko! Todel kelniu matavimasi geriau atideti kas savaitei, tarkim sekmadieniais.

Kokas cia svarbiausi dalykai kuriuos turite zinoti, visa kita jau eis dienomis, uzduotys nebus sunkios ir tikrai netrugdys jums.

Visupirma issimatuokit pasisverkit ir atsiuskit savo duomenis, ta pati padarysim programos pabaigoje ir paziuresim kiek kas ko pasieke smile.gif Gale visos programos butu gerai ir foto, pries ir po..jug reikia pasigirti! Nepamirskit liniuotes savo parase!
Taip pat aprasykite koks jusu kuno stovis, odos isvaizda ir pan. Paskui palyginsime su rezultatais. (net knygoje to prasoma).

Na ka gi, pradesim? bigsmile.gif

Pradedat ruosti stebuklinga vandeni, geriam rytais karsta vandeni ir rasom ka valgom! Dienos uzduotis tuoj pridesiu... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mijos mama @ 2009 09 09, 09:41)
tiesa,o kaip pati i ta metoda reguoji? ar padejo?ar sunku laikytis visko? 4u.gif  blush2.gif
*

Ispradziu sunku su kosem, nemeluosiu, bet tik todel kad truksta idejukaip jas pagaminti, ir as nepraejau viso etapo nes man stuydijos sutrugde...ir kelione namo i lt nes autobuse gi kosiu neisivirsi...

Gali buti gedadel kaikuriu dalyku ir ziuresit nerimtaii juos bet jiebutinikad ilaikyti nuotaika ir nevaryti kuno i stresa. Daugelis moteru suliekneja vien tik per pirmaji etapa todel kad pradeda matytika valgo ir suvokia kad vieno ar kito joms nereikai, tesiog masto valgydamos ir paskui nebetenka del kazko gailetis.

Tikiu siuo metodu nes rezultatai rodo savo, bendravau suzmonemis kurie laikesi ir matot is ju foto kad tikraipadeda tik reikia kantrybes... 70d nera jau taip daug.. 3 menesiai. Per 3 menesius galesite dziaugtis savo kunu,bent as noriu tuom tiketi..

Cia galite knyga parsisiusti rusu kalba, kokybe nekokia, bet jeigu jums reikia..
http://www.koob.ru/lissimussa/3000_sposobov_ne_prep_stroy
aint
Kad jums butu patogiau rasysiupo kelias dienas i prieki, kaip ir prasete smile.gif

Pirmos dienos uzduotis. "Indas"

Padarykite kaip prasiau su uzrasu knygelemis. Toji ikuria sudesit visa informacija bus Indas - jus turite istustinti inda nuo informacijoskitaip nauja i ja netilps nes jus dabar etate perpildytos. Sia uzrasu knygute kur nors padekite ir pamirskite bent jau per sio proceso ejima.

Antroji uzrasu knygute turi buti nedidele kad galetume ja visur nesiotis, kaip sakiau i ja rasysiteka valgote, geriate ir mintis..

Antros dienos uzduotis. "Pasaka"

Pasaka gan ilga, todel neversiu, esme tame kad visas procesas paremtas pasaka ir mes gyvensim pagal ja.

Uzduotis antaj dienai: Uzsirasykite lapelije ka jums reikes is pasakos atkartoti ir tai darykite. Ir tai turesite taip pat aprasyti ir save pagirti. Taip pat jums prireiks tu daiktu.

Sarasas:

1. Norimo dydzio kelnes (dzinai ar pan.)
2. Cekius mesim per peti.
3. Pastuksenkit kartas nuo karto perradiatoriu peda! smile.gif (reikia)
4. Sokam ceciotka kats nuo karto! Arba tesiog sokam ir bildam, turi buti linxma.

Trecia diena. "Pazintis su savimi".

Baigiat save vadinti storulem apsirijelem ir pan, save galit tik girti. Prisizadat save myleti. Nuo sios dienos pradedate gerti rytais karsta vandeni ir tesiat per visa programa. Taip taisysim medziagu apykaita nes si programa ja pagreitins.

Uzduotis treciai dienai: Isanalizuokite savo mitybos iprocius (pagelbes uzrasu knygute nr. 2) Suvokite kodel ir ka valgote, kaip daznai galvojate apie maista?

Ketvirta diena. "Anti - Lopa"

Pasidarykite antilopa, is betkokiu medizagu, seip ji turetu atrodytikaip spyga, ir buti pas jus ant rankos matomoj vietoje, bet galite padaryti bet ka, kad ir siula ant pirsto uzsirist kad matytumet, risat ant rodomojo pirsto ant rankos sukuria valgot. Tai spyga kuria matysit kaskart dedamos kasni i burna biggrin.gif (taip taip, cia taip parasyta). Jeigu suvokiat kad valgot bet nenorit valgyt tai sakot sau matydamos antilopa " Valgyk, valgyk, greit kiaulaite tapsi!" - galima mintyse. Jeigu atsisakot supratusios kad nenoritvalgyt o seip kemsat tada pagirkit save, isivaizduokit grazia ir liekna ar pan.

Kolkas tiek, veliau pridesiu likusias dienas... tai ar yra susidomejusiu? blush2.gif ne? verysad.gif visa nakti sita foruma sapnavau...
Kris_
QUOTE(aint @ 2009 09 09, 13:06)
*

aš dar pagalvosiu, dabar esu žiauriai peršalus, tai tik arbatas geriu biggrin.gif

bet dėl vandens nežinau kaip bus... aš jei kelias dienas papildomai negeriu vandens tai net liežuvis tinti pradeda blink.gif g.gif

dėl stebuklingo vandens tai sutinku drinks_cheers.gif mačiau filmą apie vandenį, tai ten buvo aiškinama, kad vanduo keičia savo struktūrą (nu ten kažkokie mikro pokyčiai biggrin.gif ) kai su juo švelniai ir gražiai kalbi, tada jis duoda daugiau naudos (ir gėlės geriau auga kai su jom kalbiesi biggrin.gif vėlgi dėl vandens, patikrinta, nes mano jukos dvi bujoja namie, man jos labai gražios, tai aš jas vis pagiriu rolleyes.gif )

pirmą etapą manau atliksiu kai pasveiksiu, dėl košių nežinau g.gif pusryčiams visada košę valgau, bet pietums tai reiktų valgyt šaltą, nes darbe nėra kur pasišildyti g.gif
aint
QUOTE(Kris_ @ 2009 09 09, 13:15)
aš dar pagalvosiu, dabar esu žiauriai peršalus, tai tik arbatas geriu  biggrin.gif

bet dėl vandens nežinau kaip bus... aš jei kelias dienas papildomai negeriu vandens tai net liežuvis tinti pradeda  blink.gif  g.gif
*

As buvau pati labai nusiteikus pries tai... bet tiek zomniu ppraejo si etapa ir jiems pavyko... Matai savijauta pablogeja nes toxinai pradeda nerimauti ir kelia komplikacijsa, o ju reikia tsikratyti. Detoksikacinis etapas nera butinas, bet padeda odai, kunui atsikratyti toxinu ir celiulitu ir pan..
Pagrindine esme cia yra suvokti kodel valgai ir suvoktikad valgai, suvokti kai esi sotus, nes kam nera buve kad valgai tik todel kad nera ka veikti... Spresti jums, as tesiog informuoju kokia yra programa, taip baugu del to vandens nes visada manem visos kad 2l tai yra butina.. o va kaip yra.. Maisto produktai turi pakankamai dregmes kuriduoda kunui tiek kiek jam reikia, o visa kita mes tesiog issisiojam..
As parasysiu po biski visus etapus, norit bandykit, nenorit nereikia smile.gif nieko neverciu.
Uksnė
matau, kad susidomėjusių visai nebeliko...
aint
QUOTE(Uksnė @ 2009 09 09, 16:29)
matau, kad susidomėjusių visai nebeliko...
*

Aha, visi tik skaitoir dinksta nes issigando kosiu biggrin.gif o kad is ju galima dar viskopasidaryt ir kad tas periodas detoksikacinis nebutinas..... smile.gif
Na sitas budas bent linksmensnis nei kosiu dieta... kur cia kazkur yra.. Beto koses kosem o galima tik 4 rusiu grudus vartoti..

Gal kas ir nores veliauisbandyt, nes manau taps populiarus sis budas LT truputi veliau, kai as fotkes pamaciau man tai dzina buvo kas ir kaip nes norejau per pora men kuda but... o cia 70d. ir gerai atrodai ir svaika oda ir pan.. Galas veliaupati pabandysiu dar karta... Nes db neturiu tam galimybes..

Seip jei kas nores pabandyt taikreipkites ir rasysiu toliaukas ir kaip, tema sukuriaunes jos dar nebuvo, apsvieciau lietuvaites rolleyes.gif
Anakondaaz
QUOTE(aint @ 2009 09 09, 16:38)
Aha, visi tik skaitoir dinksta nes issigando kosiu biggrin.gif o kad is ju galima dar viskopasidaryt ir kad tas periodas detoksikacinis nebutinas..... smile.gif
Na sitas budas bent linksmensnis nei kosiu dieta... kur cia kazkur yra.. Beto koses kosem o galima tik 4 rusiu grudus vartoti..

Gal kas ir nores veliauisbandyt, nes manau taps populiarus sis budas LT truputi veliau, kai as fotkes pamaciau man tai dzina buvo kas ir kaip nes norejau per pora men kuda but... o cia 70d. ir gerai atrodai ir svaika oda ir pan.. Galas veliaupati pabandysiu dar karta... Nes db neturiu tam galimybes..

Seip jei kas nores pabandyt taikreipkites ir rasysiu toliaukas ir kaip, tema sukuriaunes jos dar nebuvo, apsvieciau lietuvaites  rolleyes.gif
*

nežinau kaip pavyks, todėl viską darysiu kol kas tyliai blush2.gif
O jei seksis gerai - prisidėsiu - nemėgstu pralaimėt, kai visi mato 4u.gif

sudomino ta sistemėlė g.gif
Labai ačiū, kad stengiesi ir siūlai pabandyti bigsmile.gif 4u.gif
Emerencija
totalus briedas
Anakondaaz
QUOTE(Emerencija @ 2009 09 09, 22:08)
totalus briedas
*

neskaityk mirksiukas.gif
aint
Gerai toj knygoj autores parasyta: Jei netiki kad pavyks tai nemaisyk kitiem." - Lissy Mussa. Beje galit interneta rastijos puslapiirforuma kur moterys ir vyrai dziaugias rezultatais... as pati kita buda rinksiuos gal, ogal sita nezinau, bet man bus dziugu jei kam pades, galkam tiks sis metodas. Man asmeniskai patiko kad sis juokingas metodas pakelia nuotaika ir nevaikstai nuriu kaip per dietas.. Jeigu netikit tai kam rasot tada? Nupatylekit irnemaisykit kitiems. Beto daugeliui zmoniu padejo butent sis budas, ir yrodimu nemazai,galit jos forume susirasti. Neketinu nieko irodinet, bet kai cia jau busdedami rezultatai vo tad galesit save graust tongue.gif biggrin.gif

Beto esu kurkas baisesniu apsurdu cia macius, kaip pvz Dolinos dieta su kefyrais...tik organizma gadint... bet cia kazkieno pasirinkimas nu ir prasom tongue.gif
okaiy
Niu ka skaitinėjau skaitinėjau ir sumasčiau jungtis prie jusu smile.gif
solo
Kaip anekdotas lotuliukas.gif Nu vietom tai žvengiau visa gerkle biggrin.gif Bet nesakau, kad neveiksminga. Dažniausiai tokie būdai, atrodantys kvaili ir juokingi, būna veiksmingesni už alinančias dietas biggrin.gif
aint
Na as iskarto perspejau kad budas juokingas labai... pati kaiskaiciau tai galvojau smegenis pudruoja... smile.gif na bet ka padarysi tai tik vienas is daugelio budu,galima taip, galima kitaip, jug taikekvieno pasirinkimas. cool.gif
vaival
Parašykit kap vadinasi knyga, bus įdomu paskaityti (rusų kalbą suprantam puikiai).
aint
QUOTE(vaival @ 2009 09 10, 10:45)
Parašykit kap vadinasi knyga, bus įdomu paskaityti (rusų kalbą suprantam puikiai).
*

Jau parasiau anksciau kaip vadinasi ir linka pridejau is kurgalima parsisiusti. Jeigu nori nusipirkti tai ruslanijoj ~ 20 svaru kainuos, tik nznkaip supristatymu LT, nes Lietuvoje ji darneisleista.
vaival
PS radau knygą apie lieknėjimą (šios autorės in-te) kaina 5 EUR 4u.gif
aint
QUOTE(vaival @ 2009 09 10, 10:48)
PS radau knygą apie lieknėjimą (šios autorės in-te) kaina 5 EUR 4u.gif
*

Gali buti, as prikau pries pusmeti. O su pristatymu kiek?
Gi neliepiu nepirkt knygos biggrin.gif Darot cia cirka, nu galit nusipirkti ir pasiskaityti, ir pamatysist visa ta buda pacios smile.gif

Kartoju:
Cia galite knyga parsisiusti rusu kalba, kokybe nekokia jeigu formatuoti i spausdinimo versija..
http://www.koob.ru/lissimussa/3000_sposobov_ne_prep_stroy

P.S. oknyga vadinasitaip pat kaip temos pavadiniimas.
Лисси Мусса
3000 способов не препятствовать стройности, или Сделаем из Тушки Фигурку.

Papildyta:
As prikaucia:

http://www.ruslania.com/entity-1/context-1...tails-6609.html
Plispristatymas, reiskia ne 20 svaru o euru mokejau ar tai 15... blush2.gif arba 20 arba 15 tikrai:) kam reik uzsisakykit ir pamatysit.

Dar toks dalykas kad kai as pirkaubuvauradusir pigiau bet ne visos parduotuves pristatyma daro i tam tikras salis.
okaiy
na kadangi su rusu kalba man nekas 4u.gif tai geriau su jumis dalinsiuosi ispudžiais kaip čia seksis smile.gif ir seksiu šita temą, o pabaigoj darysime išvadas.
aint
Kaikuriezmones nesupranta kad as tik pasiuliau, vistiek kai ji LT atsiras (jeigu atsiras) tai irbus tukas isbandys, tesiog informavaukad yra va toks budas, o dabar isvis gailiuosi kad uzvedziau sita tema... cray.gif
okaiy
QUOTE(aint @ 2009 09 10, 12:09)
Kaikuriezmones nesupranta kad as tik pasiuliau, vistiek kai ji LT atsiras (jeigu atsiras) tai irbus tukas isbandys, tesiog informavaukad yra va toks budas, o dabar isvis gailiuosi kad uzvedziau sita tema... cray.gif
*

o as džiaugiuosi, kad užvedei šita tema thumbup.gif ir tikiuosi tęsi ją toliau mirksiukas.gif
aint
galiu testi etapus dienu.. gal prisireiks..imesiu siandien vakar dar kelisetapus ir uzduotis.
Papildyta:
ieskaukurgalima kita jos knyga parsisiustinestikrai nebepirksiu..tesiog idomu ka ten raso... jei rasiu pasidalinsiu su jumis smile.gif
Papildyta:
ir dar as noriu pradet daryt tuos 8min pratimus pilvo presui smile.gif nezinau kas bus bet nuo siandien darysiu nes visur esu tokianormaliai apvaliopilvas tai doh.gif ... reik sustandinti! smile.gif pilvas visa mano figura gadina blush2.gif
okaiy
QUOTE(aint @ 2009 09 10, 12:43)
galiu testi etapus dienu.. gal prisireiks..imesiu siandien vakar dar kelisetapus ir uzduotis.
Papildyta:
ieskaukurgalima kita jos knyga parsisiustinestikrai nebepirksiu..tesiog idomu ka ten raso... jei rasiu pasidalinsiu su jumis smile.gif
Papildyta:
ir dar as noriu pradet daryt tuos 8min pratimus pilvo presui smile.gif nezinau kas bus bet nuo siandien darysiu nes visur esu tokianormaliai apvaliopilvas tai  doh.gif ... reik sustandinti! smile.gif pilvas visa mano figura gadina  blush2.gif
*

va va man irgi tas pilvas viska gadina rolleyes.gif tai galvoju lankareiktu pasukioti blush2.gif bet ir kelis kg butu neblogai kur nors padėti lotuliukas.gif
aint
QUOTE(okaiy @ 2009 09 10, 11:54)
va va man irgi tas pilvas viska gadina rolleyes.gif tai galvoju lankareiktu pasukioti blush2.gif bet ir kelis kg butu neblogai kur nors padėti lotuliukas.gif
*

del lanko tai man sake kad nuo jo gimda pasislenka jei suktii viena puse, lekste rekomendavo, sako stebuklusdaro..is kitos puses paziurejus kai kinuose sovietulaiku vaiksto paneles tai talijos ju kaip smelio laikrodziai, gal nuo lekstes? wink.gif gi tada populiaru buvo.. nzn, bet as dbasiryzus kaip nors sublokti.. tik va kefyru tikrai negersiu dry.gif

dar kazkokia nkyga parsisiunciau psichologine atseit... nupaziuresim ar nuo knygos paskaitimo galikgnutirpt biggrin.gif unsure.gif
Mijos mama
QUOTE(Emerencija @ 2009 09 09, 20:08)
totalus briedas
*

tai neziurek 4u.gif

QUOTE(Anakondaaz @ 2009 09 09, 20:44)
neskaityk  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(okaiy @ 2009 09 10, 08:59)
na kadangi su rusu kalba man nekas 4u.gif tai geriau su jumis dalinsiuosi ispudžiais kaip čia seksis smile.gif ir seksiu šita temą, o pabaigoj darysime išvadas.
*

drinks_cheers.gif pas mane ir ne kas su rusu kalba,tai teks pasiklaiuti cia esancia visa informacija mirksiukas.gif

QUOTE(okaiy @ 2009 09 10, 09:34)
o as džiaugiuosi, kad užvedei šita tema thumbup.gif ir tikiuosi tęsi ją toliau mirksiukas.gif
*

4u.gif thumbup.gif pritariu

..............................................

sveikutes,
as jau visas pavestas uzduotis turiu ivygdziusi tongue.gif smile.gif 4u.gif laukiu tesinio cool.gif
aint
4u.gif kaip malonu kad nors truputis palaikymo yra smile.gif truputi veliau idesiu tesini smile.gif
Svarbiausia rasykit viska kas atkeliauja i burna, tiksliai! emocijas ka jauciate, skaitykite ir analizuokitekodel valgote smile.gif paskui suprasit ka turiuaumeni:) pati neiskart suprataukai rasiau smile.gif mirksiukas.gif

Na tai veliau parasysiu nes dabar esu uzimta truputi, surasysiu dar 7 dienu uzduotis ir kas kaip smile.gif gal daugiau gausis. Nepamirskit karsto vandens kas ryta 30 min (maziausiai) iki valgio.Vanduo be nieko! kava, arbata nesiskaito ir kastqas vanduo turi eiti pats pirmas iki bet blush2.gif kokio kito dirgiklio jusu skrandziui.
Papildyta:
ir dar, maisto rasymas yra is dalies tam kad suvoktumet kada vlagote seip sau ir kad susigiebtumet kad nenorit smile.gif ir pan.. supratuspo biskiatsisakysit uzkandziavimu kai nenoresite valgyt smile.gif na ir t.t 4u.gif
vaival
QUOTE(aint @ 2009 09 10, 10:57)
del lanko tai man sake kad nuo jo gimda pasislenka jei suktii viena puse, lekste rekomendavo, sako stebuklusdaro..is kitos puses paziurejus kai kinuose sovietulaiku vaiksto paneles tai talijos ju kaip smelio laikrodziai, gal nuo lekstes? wink.gif gi tada populiaru buvo.. nzn, bet as dbasiryzus kaip nors sublokti.. tik va kefyru tikrai negersiu  dry.gif
dar kazkokia nkyga parsisiunciau psichologine atseit... nupaziuresim ar  nuo knygos paskaitimo galikgnutirpt biggrin.gif unsure.gif
*

Neįsivaizduoju mechanizmo kaip lanko sukimas gali įtakoti gimdos padėčiai. Tiesa, būt įdomu sužinoti kuria kryptimi ji slenka ax.gif ?
Gal būtų galima detaliau ax.gif
aint
QUOTE(vaival @ 2009 09 10, 13:18)
Neįsivaizduoju mechanizmo kaip lanko sukimas gali įtakoti gimdos padėčiai. Tiesa, būt įdomu sužinoti kuria kryptimi ji slenka ax.gif ?
Gal būtų galima detaliau ax.gif
*

as pati nezinau, snekejau su drauge apie lekste ir lanka kad reik pradet sukt o ji pasake kad ginekologe jaipasake kad nuo lanko gimda pasislenka i ta puse ikluira suki jeigu ilgai suki i viena puse, ne visu 100% bet taipgali nutikti..
imposter
Labai susidomejau sia programa. Dekui Aint 4u.gif

Per kancias i zvaigzdes atsidariau as ta knyga, labai ilgai "nedasuto", kad jai reikia specialios programos. Pradejau skaityti, ir kuo toliau, tuo labiau ji mane itraukia. Na skaityti reikes ilgai, nes ir puslapiuku 500 ir visgi rusu kalba. Labiausiai zavi tai, kad cia kaip zaidimas ir filosofija, o ne dieta.

Siaip zadu iveikti kaip nors izanga ir pirmos dienos aprasyma ir nuo rytojaus pradeti. Juk vis tiek neturiu ka prarasti, tik kilogramus. lotuliukas.gif Einu skaityti toliau... smile.gif
aint
QUOTE(imposter @ 2009 09 10, 13:50)
Labai susidomejau sia programa. Dekui Aint  4u.gif

Per kancias i zvaigzdes atsidariau as ta knyga, labai ilgai "nedasuto", kad jai reikia specialios programos. Pradejau skaityti, ir kuo toliau, tuo labiau ji mane itraukia. Na skaityti reikes ilgai, nes ir puslapiuku 500 ir visgi rusu kalba. Labiausiai zavi tai, kad cia kaip zaidimas ir filosofija, o ne dieta.

Siaip zadu iveikti kaip nors izanga ir pirmos dienos aprasyma ir nuo rytojaus pradeti. Juk vis tiek neturiu ka prarasti, tik kilogramus.  lotuliukas.gif Einu skaityti toliau... smile.gif
*

Na va malonu kad atsirado nors vienas zmogus kuris patvirtino kad taip ir yra toj knygoj parasyta su jumoru smile.gif

Jug taiyra tamkad liekneti su gera nuotaika, gipaciai juokinga kai stukseni perradiatoriu peda... rolleyes.gif Geriau nei niurzgeti ir svajoti apiemaista laikantis kokios alinancios dietos kur negalima daug ko valgyti.. unsure.gif
aint
Penkta diena

Reikalingi daiktai:

1. Kelnes.

2. Uzrasu knygeles.

3. Patogi avalyne.

4. Sportinis kostiumelis arba patogus rubai.

5. Stebuklinga druska (3/4 kepintu trintu sezamo seklu sumaisytu su1/4 druskos).

6. Vaza, asotis (stebuklingam vandeniui).

7. Krupu rinkinys:

Ryziai - salina is organizmo riebalinius shlakus.

Soru kruopos - Nesikaupia riebalais kune, netgisalina juos.Teigiamai veikia kraujospudi, auksta - sumazina, zema - pagreitina. Valotulzies pusle.

Kvietines kruopos - turi sidabro,cinko, stroncio. Padeda prie viduriuuzketejimo (gali buti per detoksikacini etapa).

Grikiai - Turi daugiausiai gelezies kuri pasisavina geriau neiis kitu produktu. Padeda kraujui atsinaujinti.Nevirsta riebalais kune bet suteikia daug energijos.

Penktos dienos uzduotis:

Paruoskite visus daiktus programai.
Vyrams kurie laikysis programos vietoj vazos ar asocio gali naudoti armijos katiliuka arba gertuve ir pan. galima rinktis kita inda, reiketu kliautis Murksejimu.

Sesta diena: "Valgau ka matau"

Jeigu labai jau noresite apsiryti tai... Graziai apsirenkite, tegu tai buna svente, graziai padenkite stala. Norite valgyti nes negavote norimo valgymo malonumo?
Seskit ir valgykit ir megaukites svente. BET viska iskarto rasote i uzrasu knygele. Kekviena minti,jausma ir priezasti. Svente neturi trukti ilgiau nei 2 val, ir nepiknaudziaukite, geriaubutu iki 12 val, jei labainoresis!
(Kai valgysite valgote BE TELEVIZORIU IR KITU DIRGIKLIU. Visoje programos eigoje nes turite girdetisavo organizma o ne televizoriu, televizorius nepasakys jums kada jus soti - cia as, aint jums patariu, galit ir neklausyt...)

Is stadijos valgau viska ka mataupereinami i Matau viska ka valgau, taigi rasykite iki smulkmenui knygutes!

IR labai svarbu, BAIKIT DAVALGINETI! JEIGU LIKOLASA LEKSTEJ O JUS NEBENORITE VALGYT TAIIR NEVALGYKITE!!!! Jusuorganizmas sotus, kam dar nereikalinga kasni i ji mesti? Kasnelis po kasnelio ir ratas ant liemens. NEDAVALGINEKITE JEIGU ESATE SOTI. Geriau isidekite maziau ir paskui dasidekite dar (po 10 min jei dar noresit) negu davalginekite pertekliu.
Tai ir mano pacios patirtis.

6 dienos uzduotis:

Pagalvokite ir paanalizuokite ar valgote ka matote ar matote ka valgote? Jeigu valgote viska ka matote pereikite prie "matau ka valgau".

Septinta diena: "Pirmieji rezultatai:"

Jau turetu matytis pirmieji rezultatai, gal ne pas visu,bet kolkas nieko rimto net nepadareme, o pas kaikurias jau bus rezultatai, ar tai liemuo umazes ar kg kazkur pabego..

7 dienos uzduotis:

1. Issirinkite takeli kuriuo eisite pasivaikscioti 1km.
2. Issirinkite diena kai galesite visiskai atsisakyti nuo maisto (iskrovos diena).
3. Issirinkite laika kada galesite eiti pasivaikscioti (1km = 12-15min.) Nepamirskite kostiumo ir patogiu batu smile.gif Kostiumelyje turetu buti truputis karsta ir jis turi buti neperpuciamasvejokad nesusirgtumet!

Detaliau apie iskrovos diena:
Tai diena kai atsisakysite nuo maisto ir gersite tik vandeni be jokiu priedu, jokiu arbatu ir kompotu. Tai nera mirtina, tikrai sugebesite, pasiruoskite tai dienai ir ja nusistatykite patys. Po iskrovos dienos reikes 5-7d valgyti ribota produktu rusy, bet valgyti galesite kiek noresite. (cia taip parasyta).
Ruoskite stebuklinga vandeni ir naudokites apsipylimo is kibiro teigiamu malonumu smile.gif (is savo ziniu zinau kad saltas vanduo stangrina oda). Apsipilti galite ries dusa arba po, dusas ir apsipylimas 2 skirtingi dalykai. Sulaiku galesite dadetiiapsipylimovandeni stebuklingo vandens smile.gif

Tai pat reikes Petrusku ir ridikeliu.

Sezamo seklas druskoje galite pakeisti moliugu seklo trintom arba trintais riesutais.

Turekit Po pakeli isvardintu kruopu. Kvieciai gali buti malti arba cieli, bet ne maniniai (trinti).

Taigi rytoj eisite pasivaikscioti su gera nuotaika, dirbam su savo mylimukunu, nepamirskit sypsotis ir sakytimintyse graziu eilerasciuapie save, svarbu pozytivumas! Perspekit svo organizma kas jo laukia, atsitokite pries veidroti, paglostikite save ir pasakykite kad jusgrazinates, ir maitinsite savo organizma ir neleisite jam badauti - kitaip organizmas galiissigasti ir pradetikaupti riebalus, jus turitenuraminti save ir pilvuka! Susidraugaukite,nieko baisausjusu nelaukia.

Net pavargau verstiir rasyti 4u.gif
okaiy
QUOTE(aint @ 2009 09 10, 16:26)
Penkta diena

Reikalingi daiktai:

1. Kelnes.

2. Uzrasu knygeles.

3. Patogi avalyne.

4. Sportinis kostiumelis arba patogus rubai.

5. Stebuklinga druska (3/4 kepintu trintu sezamo seklu sumaisytu su1/4 druskos).

6. Vaza, asotis (stebuklingam vandeniui).

7. Krupu rinkinys:

Ryziai - salina is organizmo riebalinius shlakus.

Soru kruopos - Nesikaupia riebalais kune, netgisalina juos.Teigiamai veikia kraujospudi, auksta - sumazina, zema - pagreitina. Valotulzies pusle.

Kvietines kruopos - turi sidabro,cinko, stroncio. Padeda prie viduriuuzketejimo (gali buti per detoksikacini etapa).

Grikiai - Turi daugiausiai gelezies kuri pasisavina geriau neiis kitu produktu. Padeda kraujui atsinaujinti.Nevirsta riebalais kune bet suteikia daug energijos.
Penktos dienos uzduotis:

Paruoskite visus daiktus programai.
Vyrams kurie laikysis programos vietoj vazos ar asocio gali naudoti armijos katiliuka arba gertuve ir pan. galima rinktis kita inda, reiketu kliautis Murksejimu.
Sesta diena: "Valgau ka matau"

Jeigu labai jau noresite apsiryti tai... Graziai apsirenkite, tegu tai buna svente, graziai padenkite stala. Norite valgyti nes negavote norimo valgymo malonumo?
Seskit ir valgykit ir megaukites svente. BET viska iskarto rasote i uzrasu knygele. Kekviena minti,jausma ir priezasti. Svente neturi trukti ilgiau nei 2 val, ir nepiknaudziaukite, geriaubutu iki 12 val, jei labainoresis!
(Kai valgysite valgote BE TELEVIZORIU IR KITU DIRGIKLIU. Visoje programos eigoje nes turite girdetisavo organizma o ne televizoriu, televizorius nepasakys jums kada jus soti - cia as, aint jums patariu, galit ir neklausyt...)

Is stadijos valgau viska ka mataupereinami i Matau viska ka valgau, taigi rasykite iki smulkmenui knygutes!

IR labai svarbu, BAIKIT DAVALGINETI! JEIGU LIKOLASA LEKSTEJ O JUS NEBENORITE VALGYT TAIIR NEVALGYKITE!!!! Jusuorganizmas sotus, kam dar nereikalinga kasni i ji mesti? Kasnelis po kasnelio ir ratas ant liemens. NEDAVALGINEKITE JEIGU ESATE SOTI. Geriau isidekite maziau ir paskui dasidekite dar (po 10 min jei dar noresit) negu davalginekite pertekliu.
Tai ir mano pacios patirtis.

6 dienos uzduotis:

Pagalvokite ir paanalizuokite ar valgote ka matote ar matote ka valgote? Jeigu valgote viska ka matote pereikite prie "matau ka valgau".
Septinta diena: "Pirmieji rezultatai:"

Jau turetu matytis pirmieji rezultatai, gal ne pas visu,bet kolkas nieko rimto net nepadareme, o pas kaikurias jau bus rezultatai, ar tai liemuo umazes ar kg kazkur pabego..
7 dienos uzduotis:

1. Issirinkite takeli kuriuo eisite pasivaikscioti 1km.
2. Issirinkite diena kai galesite visiskai atsisakyti nuo maisto (iskrovos diena).
3. Issirinkite laika kada galesite eiti pasivaikscioti (1km = 12-15min.) Nepamirskite kostiumo ir patogiu batu smile.gif Kostiumelyje turetu buti truputis karsta ir jis turi buti neperpuciamasvejokad nesusirgtumet!

Detaliau apie iskrovos diena:
Tai diena kai atsisakysite nuo maisto ir gersite tik vandeni be jokiu priedu, jokiu arbatu ir kompotu. Tai nera mirtina, tikrai sugebesite, pasiruoskite tai dienai ir ja nusistatykite patys. Po iskrovos dienos reikes 5-7d valgyti ribota produktu rusy, bet valgyti galesite kiek noresite. (cia taip parasyta).
Ruoskite stebuklinga vandeni ir naudokites apsipylimo is kibiro teigiamu malonumu smile.gif (is savo ziniu zinau kad saltas vanduo stangrina oda). Apsipilti galite ries dusa arba po, dusas ir apsipylimas 2 skirtingi dalykai. Sulaiku galesite dadetiiapsipylimovandeni stebuklingo vandens smile.gif

Tai pat reikes Petrusku ir ridikeliu.

Sezamo seklas druskoje galite pakeisti moliugu seklo trintom arba trintais riesutais.

Turekit Po pakeli isvardintu kruopu. Kvieciai gali buti malti arba cieli, bet ne maniniai (trinti).

Taigi rytoj eisite pasivaikscioti su gera nuotaika, dirbam su savo mylimukunu, nepamirskit sypsotis ir sakytimintyse graziu eilerasciuapie save, svarbu pozytivumas! Perspekit svo organizma kas jo laukia, atsitokite pries veidroti, paglostikite save ir pasakykite kad jusgrazinates, ir maitinsite savo organizma ir neleisite jam badauti - kitaip organizmas galiissigasti ir pradetikaupti riebalus, jus turitenuraminti save ir pilvuka!  Susidraugaukite,nieko baisausjusu nelaukia.
Net pavargau verstiir rasyti  4u.gif
*

šaunuolė drinks_cheers.gif
va eisiu šendien svertis ir pradedu blush2.gif
Mijos mama
viska isisavinau ir varau tolyn bigsmile.gif pioneer.gif
aint, labai dekui uz informacija ir pasiryzima cia mums tiek daug rasyti 4u.gif
imposter
QUOTE(okaiy @ 2009 09 10, 15:46)
šaunuolė drinks_cheers.gif
va eisiu šendien svertis ir pradedu blush2.gif
*

Davai rytoj pradek. lotuliukas.gif As zadu nuo rytojaus. Siandien visai padoriai maitinuosi, bet ryte neisgeriau vandens, abu kartus valgiau prie kompo ir dar tik pradejau sau smegenis plauti. smile.gif

Zodziu, perskaiciau virs 20 puslapiu, pagaliau priejau prie konkreciu atveju. Vis dar labai susidomejusi. Visas sis reikalas yra galinga zaidybine psichologine treniruote, nuotykis ir mokinimas pamilti save, ko man dabar labai reikia. doh.gif

Dar paskaiciau apie tas kosiu dieneles. Ten tik berods 3-4 turi buti ir visai jos nebutinos, nors itin rekomenduojamos ypac toms, kurios turi nagu, plauku, odos problemu. Ir ragu lotuliukas.gif

Del metimu, tai tas 70 dienu isskaiciavo taip: metus laiko rinko 300 zmoniu duomenis ir apibendrinus duomenis gavosi taip, kad vidutinis dalyvis buvo 38 metu moteris, norinti numesti 16 kg, ir vidutiniskai tas rezultatas budavo pasiekiamas per 70 dienu, apie 8 kg per menesi. Autore kategoriskai neigia, kad tai gali pakenkti sveikatas, ir 2 kg metimas per menesi yra nesamone. Niekam is dalyviu oda nenutiso...

Papildyta:
Ziuriu, kad cia ne viena taip ir nori numesti apie 16 kg. smile.gif Man ir 10 butu labai labai gerai, o jei bent viena koja is 70 zonos islipciau, tai visai butu suuuper.

Va ka dar paskaiciau.

Keletas dar uzstrigusiu minciu, kaip sakiau-plaunu sau smegenis.

Jei jau pasiryzote sitai programai, privalote atsisakyti bausmiu ir apribojimu. Butina (katgoriskai) liautis:
-Riboti maista
-Neigiamai kalbeti apie save
-Zeminti save bet kokia moraline ir fizine forma.

Dieta-tai ziaurus karas su savo organizmu. Per daugeli metu jis ismoko savaip reaguoti i musu jam skiriamas bausmes ir apribojimus-tai yra taip, kaip jam reikia. Baigiam kara ir pradedame buti savo kunu "geraja mamyte". Kai nebeliks su kuo kovoti, mes ir organizmas tapsime vienu vienetu, kuris sekmingai judes tikslo link.

Valgykite tiek, kiek reikia, kad jusu kunas ir SIELA jaustusi komfortabiliai.

Atsinesiau maisto prie kompo ir kaip tik perskaiciau vienos moterytes istorija, kaip ji pirma karta valge ne ka nors darydama. tongue.gif
solo
QUOTE(imposter @ 2009 09 10, 15:06)
Keletas dar uzstrigusiu minciu, kaip sakiau-plaunu sau smegenis.
*

Labai panašios mintys į P. McKennos knygoj "Lieknėkime kartu" Ir, beje, labai teisingos.
okaiy
[quote=imposter,2009 09 10, 17:06]
Davai rytoj pradek. lotuliukas.gif As zadu nuo rytojaus. Siandien visai padoriai maitinuosi, bet ryte neisgeriau vandens, abu kartus valgiau prie kompo ir dar tik pradejau sau smegenis plauti. smile.gif

nu tai nuo ritojaus ir pradėsiu, šende užteks prisimatuoti lotuliukas.gif
imposter
QUOTE(solo @ 2009 09 10, 16:13)
Labai panašios mintys į P. McKennos knygoj "Lieknėkime kartu" Ir, beje, labai teisingos.
*

Jo, as kai pradejau skaityti, tai net issitraukiau kompakta. As turiu McKennos knyga ir ten buvo pridetas toks kompaktas su 12 minuciu hipnoze, buvau uzmirsusi, kad turiu, bet tikrai nepakenks. Ten toks nekaltas, padeda atsipalaiduoti, ir tikrai atkartoja LM minciu.

QUOTE(okaiy @ 2009 09 10, 16:18)
nu tai nuo ritojaus ir pradėsiu, šende užteks prisimatuoti lotuliukas.gif
*

O kaip saunu. as irgi issimatavau ir issitraukiau savo mylimiausius dzinsiukus, i kuriuos nebeitelpu ir pasikabinau ant duru. smile.gif

Ai, o tie duomenys-3000 zmoniu, o ne 300. 4u.gif
aint
Na vakaip saunu kad ir pagalbininke atsirado, as tesiog rasau pagrindinius dalykus ka ir kaip daryt nes versdama visa knyga uzsirasyciau cia negyvai...

Labai smagu kad norinciuju gretois dideja.

Beje va va ir sakiau kad reiketu valgyt jei valgai o ne kramsnot tv ziurint... jeiguvalgote tai tik ir valgykite smile.gif ax.gif

As dar reikalinga? unsure.gif
aint
Beje paneles jei bus klausimu klaskite viesai nes gal kitoms irgi tokie patklausimaiiskyla,bus aiskiau visoms:) rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.