Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atsiųsiu spalvinimo-eilėraščių knygutę
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2
eda.dita
Sveiki,

Šiandien savo dukrai pagaminau spalvinimo-eilėraščių knygelę.
Eilėraštukai mano pačios sukurti, iliustracijas "pasiskolinau" iš Microsoft paveikslėlių galerijos, tik nuėmiau spalvas, kad vaikas pats galėtų spalvinti.
Knygelė tinkama 6-9 metų vaikams, mokanties skaityti spausdintinėmis raidėmis ir be abejo spalvinti.
Galiu atsiųsti, jei kas pageidaujate.
beje, knygelėje tik 9 puslapiai, 7 eilėraštukai, bet manau Jūsų mažyliams patiks smile.gif
ENIGMA
Labai saunu, kad yra tokiu mamyciu, tik tema perkeliu prie ankstyvojo ugdymo, manau ir ateity kam pravers thumbup.gif
eda.dita
QUOTE(gima @ 2005 10 26, 13:00)
Ačiū ax.gif  smile.gif  biggrin.gif
Smagu turėti tokią gražią , įdomią knygutę, kai žinai, kad ji pilna meilės...
*

Aciu, gima, uz ivertinima 4u.gif
rackiene
Labutis,
Ir as turiu dukryte, tai mes abi labai prasom 4u.gif 4u.gif racke@one.lt
dekoju smile.gif
Kutuliukas
Kadangi anksčiau užsisakiusios mamytės populiariąją forumo knygelę jau gavo, -niolika bigsmile.gif viltingų ir dėkingų puslapių ištryniau. ax.gif
loretaltl
labukas
ar gali ir man atsiust savo knygute loretaltl@yahoo.com
4u.gif
ramunija
atsiusk ir mums biggrin.gif rakulbo@stud.mruni.lt 4u.gif aciu 4u.gif
ad libitum
Atsiųsk ir man:
vilida@delfi.lt
Ačiū 4u.gif
*BRAŠKĖ*
labai noretume irmes sios knygutes, laukiu, is anksto labai aciu ax.gif 4u.gif
ZIGOTA...
Na ir mums ydomu kas tai per knygute... Labai patinka mano vaikui spalvinti, butume dar laimingesnes jei ir mes tokia turetume... 4u.gif

Kai laisvesnio laiko turesite gal tada ir atsiuskite astridute101@gmail.com

DEKOJAME!!!! smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sano
mes taip pat labai noretumem ax.gif jei galima i sano@xxx.lt
Kutuliukas
Knygelę pdf formatu fukuotukaf dėka jau galima parsisiųsti pačioms. Knygelė štai čia

Tik jai "nuskaityti" reikia Adobe Acrobat programėlės (nemokama). Jei neturite, jos adresas štai čia
Siunčiant programą geriau nuimti tas dvi varneles, nes ten yra nebūtini priedai . Instaliavimas nesudėtingas, bet jei reikės, bus kas paaiškins bigsmile.gif
taniai
Mes irgi labai noretume sios knygeles. aciu
juktania@gmail.com
kavyte
MAno dukryte sios knygeles eilerastukus ismoko( zinoma savo kalba), labiausiai patinka apie laikroduka smile.gif
Milituke
Ir mes noretume sios knygeles ax.gif
Bandziau atsisiust, bet kazkas nesigauna verysad.gif gal galima butu persiust c_milita@yahoo.com 4u.gif
VILIMA
Labai labai noreciau ir as knygeles

margin@dtiltas.lt
nendre
thumbup.gif knygele
Etnamliv
Mamytes saunuolytes smile.gif Fantazijos + kompiuteris ir nuostabi knygele
Nissalija
thumbup.gif
Na gi mamyte saunuole!!! Tokia faina knygele thumbup.gif
Mes taip pat nukopijuosim ir dar seses vaikuciams padovanosim biggrin.gif
Aciu labai 4u.gif
Inetux
labai noretume ir mes tos knygutes mirksiukas.gif Bandziau parsisiust, bet man nesiuncia g.gif unsure.gif taigi gal galeciau gaut adresu seskauskiene@nkm.lt blush2.gif Butume labai dekingi 4u.gif
ingre
Mes irgi norėtume tos knygelės. Jei galite atsiųskite adresu deividasstupuras@one.lt Labai ačiū.
mamoolka
Gal ir mums galėtumėte ax.gif , vilmuksr@yahoo.com. Labai ačiū 4u.gif
ema
4u.gif DIDELIS DEKUI, NUOSTABI KNYGELE, PARSISIUNCIAU mirksiukas.gif . MANAU TURI TALENTA. GAL PAMATYSIME KNYGINUOSE smile.gif . SEKMES!!!
Jokubo mamyte
ACIU,ACIU ACIU uz ta nepaprasto grozio knygele,kuri pilna silumos ir meiles. Parsisiunciau ir as ir likau be galo suzaveta. Saunuole!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Ginta.
Labai ačiū už nuostbią knygutę
Kotre
Labai grazi knygute, ir mamyte nuostabi, tokia knygele sukurusi thumbup.gif
Ir as atsisiunciau, aciu 4u.gif
mamule1
Didelis dekui 4u.gif . Sauni knygute kaip ir jos autore. thumbup.gif
gugile
labai noriu ir as atsiuskite jei galite i gugile@one.lt is anksto dekojame abi su dukrele 4u.gif
Indruliux
Laba labai norečiau ir aš atsiūskit jei galit į indriux@mair.ru labai d4koju ir labai lauksim biggrin.gif
Milde
as irgi labai labai noreciau smile.gif milda@mail.lt
Sniega1
Sveiki, ir mes noretume jusu knygutes arturasb@gmail.com
is anksto - DEKUI 4u.gif
sprinza
mes irgi norėtumėm, jei galima, dan@adm.vtu.lt AČIŪ.
Sniega1
QUOTE(Sniega1 @ 2006 08 19, 10:38)
Sveiki, ir mes noretume jusu knygutes arturasb@gmail.com
is anksto - DEKUI 4u.gif
*

atleiskit ax.gif , sumaišiau adresą
arturasbag@gmail.com
ačiū
Juračiuks
Kaip smagu ,kai mamos dovanoja savo vaikučiams tokias dovanėles(ir kitiems).Šunuolė mamytė 4u.gif
RAIMPAL
Ir aš, ir aš, ir aš moriu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
mano adresas:
raimute20@gmail.com

iš anksto didelis dėkui 4u.gif
astute
jei nesunku atsiųskite ir mum
vilmairasta@one.lt
ačiū 4u.gif
ilonadva
labai fainas sumanymas. Labai prasau atsiusti ir mums ilonadva@takas.lt
ACIU !!!!!!!!! bigsmile.gif
eda.dita
Vajej, mamytes, kai moderatore idejo nuoroda is kur galima parsisiusti knygute, tai net nebeuzsuku cia, maniau kam reikia parsisus smile.gif , kol negavau poros mamyciu laiskuciu i asmenini pasta. pasirodo, kad arba nebepastebejote nuorodos, arba Jums neparsisiunte ta knygute. taigi, kartoju nuoroda:
KNYGELE
O jei kam nepavyks, geriau rasykite man AZ smile.gif
Užjūrė
Ačiū! thumbup.gif
Rita003
Sveikos mamytes, labai jau panorejom knygutes kuria visos tai giriat thumbup.gif . gal butu nesunku atsiusti? Is anksto dekoju.
rita.leikiene@ut.lt
Daivulyte
Super knygute ir super ideja thumbup.gif wub.gif
doelinga
labas. noreciau ir as sios knygutes. daug kart spaudziau nuoroda bet man nevercia nieko. gal gali atsiusti noorkee@yahoo.com
busiu labai dekinga smile.gif
edinka
Ar dar galima ją parsisiųst g.gif , nuoroda tai tikrai neveikia ax.gif
Boružytė
Man taip pat nuoroda neveikia. Ar dar būtų galima gauti šią knygutę adresu pavardenis0@gmail.com[ Ačiū
Villija
Gal būtų galima atsiųsti :

zivipaul@gmail.com

Ačiū iš anksto 4u.gif
Boružytė
QUOTE(Boružytė @ 2008 03 11, 13:49)
Man taip pat nuoroda neveikia. Ar dar būtų galima gauti šią knygutę adresu pavardenis0@gmail.com[ Ačiū
*

Mes vis dar labai laukiam knygutės. ax.gif ax.gif ax.gif
Deja
labai ir mus sudomino si knygute, o nuoroda, gaila, neveikia verysad.gif
Atsiuskite, kas galit, ir mums. Didelis DĖKUI
Murgita
QUOTE(eda.dita @ 2006 08 31, 16:28)
Vajej, mamytes, kai moderatore idejo nuoroda is kur galima parsisiusti knygute, tai net nebeuzsuku cia, maniau kam reikia parsisus  smile.gif , kol negavau poros mamyciu laiskuciu i asmenini pasta. pasirodo, kad arba nebepastebejote nuorodos, arba Jums neparsisiunte ta knygute. taigi, kartoju nuoroda:
KNYGELE
O jei kam nepavyks, geriau rasykite man AZ  smile.gif

Jo, nuoroda jau nebeveikia verysad.gif
ramuniete
Jei dar kas siunčiat knygutę ax.gif prašom ir mum atsiųsti ramune.sel@gmail.com.Ačiū 4u.gif
Ytė
Laba smile.gif mes ir laaaaaaaaaabai norime 4u.gif ausrytepj@gmail.com AČIŪ wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.