Sveikutės, ieškau pirkti levandų
![]() linksmų šv.Velykų švenčių
Kaip merginos jusu gelytes auga?
As tai jau depresuoju , kad ziauriai sausa pas mus dar nelijo ne laso , geles nenori augti
Man pernai iš viso pokelio nesudygo nė viena levanda
Noriu pasigirti, kad pagaliau turiu prieskonių - vaistažolių daržą Pasidalinkit patirtim, gal kuri irgi turi tokį "svajonių" daržą Oi, pas mus irgi labai sausa. Vyras pritaisė laistymą iš ežero, tai prieš sėjant morkas prilaisčiau prilaisčiau... O prieš ravint braškes, irgi prilaisčiau, kitaip negalima kauptuko įkišt į žemę
Rimute 7 kazkada ir labai norejau prieskoniu darzelio bet namiskiai mano visai nemegsta tokiu dalyku:(
PAGALAU SIANDIEN LIETUS:) vakar jau neapsikentus visus pakalpus kibirais palaisciau ir gal sakau devas pagalejo kad dave zolytiai lietaus:) TOKS PLIUSAS BET DYDELIS MINUSAS ZYDI KLEVAI O MEDUNESIO BITUTEM NERA , NES ORAI PRASTI:( ISVADA SIEMIAT PAVASARI MEDUS BUS BRANGUS PERNA PARDAVINEJOM PO 20LT TAI SIEMIAT KOSMOSAS BUS NEBENT SODU ZDEJIMO METU BUS GERI ORAI .ECH GELEM GERAI BTEM BLOGAI NEITIKS MAN TURBUT GAMTA NEKADA:) QUOTE(karalyste @ 2011 05 04, 08:46) Laba. Tikrai, mums sunku įtikti Pas mus irgi nakčia palynojo, dar ir dabar drėgna, nėra saulytės. O mes labai mėgstam žolelių arbatėles, raudonėlis nepakeičiamas prieskonis daugeliui patiekalų. Šiemet gavau tokią "pastabą" nuo pažįstamos, kad "geri žoleles per žiemą, tai ir ligos nepuola"... Ir tikrai Susidraugaukit su žolelėm ir jūs
sveikos,
kur visos prapuole?mane tai ir visokios bedeles uzspaude,bet tikiuos baigsis kada nors viskas... rimute,kaip faina prieskoniu darzelis,as ir keleta auginu ir naudoju,dar siemet nauju psisodinau siemet tik viskas labai prastai dygo ir dygsta,astru nesulaukiau ne vieno,serenciu ryskiai geltonu tik keletas,ramunes,verbenos nedygo visai ir su darzovem panasiai,gal ,kad per visas bedas jas be dideles meiles sejau
Kaip ten be meiles seti galima
Dar prie to pacio brukstelsiu , kad turim pavasarinio meducio jei kuri pageidautu i uteniskiu sarasiuka brukstelkit man i az nes sakiau pavesiu iki utenos kai susikoperuos daugiau merginu .
Sveikos ( ? ) gėlininkės
QUOTE(rimute7 @ 2011 06 09, 21:25) Sveikos ( ? ) gėlininkės su levandom pas man ir liudna ne venos neturiu:(
sveikos,
ko tokios tylios ir nekalbios? as tai braskemis uzsiemus,3kibirai saldikly tupi,daugiau tik valgymui bus reiks jau zoleliu arbatai pasirinkt,labai graziai dasis suzaliavo ir kvepia skaniai QUOTE(2jolitka @ 2011 06 22, 17:12) sveikos, ko tokios tylios ir nekalbios? as tai braskemis uzsiemus,3kibirai saldikly tupi,daugiau tik valgymui bus reiks jau zoleliu arbatai pasirinkt,labai graziai dasis suzaliavo ir kvepia skaniai TAI KAD DARBYMETIS JUODAS MAN NE TIEK SU GELEMS KIEK SU BITEMIS SIUO METU O KAS LIECIA ZOLELIU SAKOMA JOG IKI JONINU VISOS ZOLELES ZIEMAI TINAMOS TAP KAD SKUBEK:)
sveikos,
kokia tyluma cia as ryt naslaites antra syki sesiu,sejau pries 3savaites-ne viena neisdygo broliene braskiu daigu senga sengana dave,naktri palijo,pasodinsiu siandien o pekino kopustus sejat?pavasari per 2kartus sejau,suzydejo,taip ir nesu ju derliaus sulaukus,gal i antra vasaros puse bandyt? o kaliaropes rudeniui kada sejat?maniskes jau medet ima,nesuvalgysim,per daug prisejau ka dar sejat is geliu ar darzoviu?
niekas cia nebesilanko
labukas,
Uzsuku vis bet niekas cia neplepa:( QUOTE(karalyste @ 2011 08 05, 18:56) Sveikos mergaitės, na tikrai, gaivinkime mūsų temutę. Jolita, jau galiu braškių tau duoti, nors gerlius menkas šiais metais buvo, kadangi krūmai dideli, gal persodinti reikia, tai aš tau visą krūmelį ir išrausiu, galėsi išsiskirstyti. Galiu pasiūlyti šliaužiančios vaisginos, perkūnropių, uolaskėlės, samaninės rūtos, irisų. Pati labai norėčiau flioksų ryškių. O gal kas turite streptokarpų, mainytis ar parduoti ? medeile,viso krumo nereik man,saves nenusiskriausk,nebent usiuka koki braskiu as turiu ir senga sengana,saulene,vikat.remontantinu kazkokiu,bet yra noras augint ta ,ko neauginus QUOTE(2jolitka @ 2011 08 11, 22:21) medeile,viso krumo nereik man,saves nenusiskriausk,nebent usiuka koki braskiu as turiu ir senga sengana,saulene,vikat.remontantinu kazkokiu,bet yra noras augint ta ,ko neauginus Sveika, tai kad ūsų neišleido, nesuprantu aš šių braškių, išrausiu kelmuką, nes turiu jų nemažai, tik va reik susiderinti kada susitikti. Rytoj galiu nuvežti į tą vietą, kurioje anksčiau susitikome, nes važiuosiu pro šalį, tik man dar telef. savo parašyk, iki. Dar klausimėlis - o auginant kelias braškių veisles jos nesusikryžmina? Sako jei kelias augini, po kiek metų vis tiek viena lieka?
Kaimynė išparduoda labai labai didelius įvairių melsvių krūmus po 3 litus, imant didesnį kiekį kaina dar derinama.
veikos, rudeni kai kanus kasiu, gal bus norinciu pasikeisti, pvz ant jurginu?
kai jau bus laikas kasti parasykit, man parasykit norincios tai susitarsim manau, as pirkau po 3 lt saknyte, tai arba pasikeisim i kokias kitokias daugemetes gėlytes
turesu merginos ir as anu nemazai jei kas noresit
o dabar dar siulau meducio nuosavo mielai i az rasykit jei susidarys daugiau norinciu atvesu
pasejau naslaites pries keleta dienu, o ju dygsta
o man siemet labai nesiseke su naslaitem
kai sejau pirma syki nedygo,o kai antra-beveik visos ismire-liko tik keletas merginos,kai iskasit kanus,praneskit,pirksiu po saknele skietingai zydinciu,o kokie pas jus?as tik raudonai zydinciu anksciau turejau,bet tais metais kai krausciausi,pas mama susodinau,o ji per velai matyt nukase,buvo salnos pakasti ir neissilaike ir jurginu dar labai noreciau,gal kuri turi? siandien savo braskyna dar 90daigu padidinau
maniskes zaliais lapais raudonai zidincios, turiu ir tamsiais lapais bet nezinau kiek bus ju. jai kas ims daugiau po 2 lt parduosiu
merginos ieskau mirtos ar neturit vaikelio?
Sveikos, norim pramazint savo geliu darzeli, gal kam patiks.
![]() ![]() ![]() Noreciau smboliskai, sokolado
mergaites visai apmires sis musu gelininkiu skyrelis
gal kam kanu saknu reikes, jai isilaikys galesiu po 3 lt parduoti imant daugiau nei 10 vnt po 2 lt
Visos miega sniego pataluos
tai jau laikas keltis butu
Palme, matau, kad mes nemiegam jau
QUOTE(rimute7 @ 2012 01 29, 23:21) Palme, matau, kad mes nemiegam jau labas, ne kokia patareja is manes, bet geles dievinu, tik paciai ne labai kas gaunasi
Sveikutės, smagu, kad bundam po truputį
kokis grazios, pirma paziurejau kaip jos atrodo.
Taigi va, ir man tas grožis ramybės neduoda, anskčiau pirkdavau bulvytes sėklų parduotuvėje, bet šiemet sakė neturės, o žydinti nuo 13 iki 15 litų parduotuvėje, kai norisi kelių spalvų, tai gaunasi brangokai, bet gal reiks vieną įsigyti. Kaune prieš kelias savaites pirkau nukainotą, bebaigiančią žydėti už 2 litus, o pas mus tokių nuolaidų nebūna, ech...
TAI GI VAT, MES IR KAI VILNIUN ISVAZIUOJAM KAIP ILENDUI GELES TAI VARVINU SEILES
Sveikutes, na kagi liga musu atbunda jau:)
as jau palergonijas pasisejau ir grikiukus . ir vis jau suku ratus po seklu tinklapius vis mastau ka siemiat auginti:) ka jus planuojate vasarai auginti?
[quote=karalyste,2012 02 06, 18:28]
Sveikutes, na kagi liga musu atbunda jau:) ... pasisejau ir grikiukus ... Laba. O grikiukai tai kas ? Grikiai? Prašom plačiau QUOTE(karalyste @ 2012 02 06, 20:28) Sveikutes, na kagi liga musu atbunda jau:) as jau palergonijas pasisejau ir grikiukus . ir vis jau suku ratus po seklu tinklapius vis mastau ka siemiat auginti:) ka jus planuojate vasarai auginti? O KUR JUS pirkot pelergoniju seklas? labai noreciau. ir dar labai noriu vatokiu moliugu bet siust neapsimoka, neziurejau gal zalioje stoteleje yra cia nebrangus siuntimas, bet negi vienus moliugus siusi http://nojus.lt/index.php?page=shop.produc...=71&lang=lt kal kam kanu reikes saknu po 2-3 lt arba mainau ant kitokiu geliu daugiameciu nuotrauka skolinta
GRIKIUKAI tikrai ne grikiai tai visadzydes begonijos
o palergonijas as siunciausi is e-seklos.lt QUOTE(Palme22 @ 2012 02 08, 12:32) O KUR JUS pirkot pelergoniju seklas? labai noreciau. ir dar labai noriu vatokiu moliugu bet siust neapsimoka, neziurejau gal zalioje stoteleje yra cia nebrangus siuntimas, bet negi vienus moliugus siusi http://nojus.lt/index.php?page=shop.produc...=71&lang=lt kal kam kanu reikes saknu po 2-3 lt arba mainau ant kitokiu geliu daugiameciu nuotrauka skolinta ![]() mergaites, buvau jau pas uosviene (ten pas ja kanai labai gerai laikosi) sake jau nosites kiso kanu, reiskia nenusale, kas nori pasisodinti jau i vazina kad anksiau ziedu sulauktu kreipkites
kur dinge visos
Sveikos, noriu paklausti gal kuri turit parduoti braskiu, kurios dera visa vasara, usu?
sveikos,
ramu cia mane tai darbai uzpuole,kad ne darbas,tai darzai,konservavimai ir t.t MEDEILE,labai fainos uogutes tavo duotos braskes kaip bananas auga?as mazuliuka buvau pasilikus,vel vaikuti uzaugino ir krinas daug vaiku turi gal kuri noretu-keisciau i kokia nors gelyte juzste,visai neseniai remontantiniu braskiu usus kolegei atidaviau,jei dar kelis uzaugins,pranesiu,jei nebusi is kur nors gavus
pavasarys, METAS KELTIS
prisijungsiu as cia jeigu ka....
siaip uaginu kambaris cia namuose nedaug turiu t zzoji labai daznai isisika...kaime turiu kelias mylimas gelytes....o siaip auginu viska kas auga.... beja eiskau jeronimo,taip liaudiskai vadinasi pavadinimo tikro nzn,gaila...galiu internete susirasti....cia tokia kambarine gele,kuria reikia naudo,kaip vaist kostint,ne kap kvepia....mm, |