Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tęsiam prisistatymus...
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
Pages: 1, 2
**Amore Dea**
Toliau tęsiam prisistatymų temą 4u.gif
dianaaiste
Labutis visoms mamytems. Mes ir noretumem susipazinti, gal yra mamyciu kurios gyvena PIETRYCIU LONDONE, Eltham rajone ar netoli jo. Butu malonu susipazinti.. Musu dukriukui 2m.6men. 4u.gif
nestuole
O as is BIRMINGHAMO!!! mirksiukas.gif Yra dar kas nors? bigsmile.gif
Aghedo
Sveikos mamytes! Mes gyvename Dublino vakaruose...
Ecola
Mes is Worcester smile.gif West Midlands smile.gif Gal yra kaimynu? smile.gif
nestuole
QUOTE(Ecola @ 2009 08 13, 16:11)
Mes is Worcester smile.gif West Midlands smile.gif Gal yra kaimynu? smile.gif
*

hi.gif -as is WEST MIDLANDS!
Ecola
QUOTE(nestuole @ 2009 08 13, 22:04)
hi.gif -as is WEST MIDLANDS!
*

Birmingemas beveik kaiminystej smile.gif

sandycandy
labukas, gal kas is Cheltenham?
raudonnage
O as tarp Lewisham/Catford Londone tupiu tongue.gif Musu pirma mergyte turetu prisijungti uz dvieju savaiciu....
saldi_uk
Gal kas is Manchesterio? ax.gif
deimaaaaa
gal kas is BOGNOR REGIS? 4u.gif
mamytepupyte
labas mes irma ir kotryna ir tete laimis gyvenam airioje dublin 15 tiksliau ashtown royal canal park jieskom draugu mum 1.10men si savaitgali galvojam eit i zoo gal nporinciu prisijungt pie musu!
burundukas26
sveikos mamytes.gal yra mamyciu ar busimu mamyciu is airijos,cork miesto? mano lelytei 4men.butu malonu susipazinti ir bendrauti wub.gif
Gabija 7777

bigsmile.gif sveikutes as esu is airijos Midletono miestelio,gal kasnors yra? ax.gif butu labai malonu susipazinti,ir draugauti 4u.gif
Daila
QUOTE(Aghedo @ 2009 08 13, 16:00)
Sveikos mamytes! Mes gyvename Dublino vakaruose...
*

mes is lucano. galim mielai pabendrauti
gaukse
sveikos mamytes.Gal yra auginanciu 3-4metu suneli?Gyvenam Grove Park salia Motingham,netoli Bromley,Kent.Ieskom draugo lietuviskai kalbancio ax.gif
Fabela
Sveiki, gal yra lietuvaiciu Belfaste (Siaures Airijoje)? 4u.gif
Andzia
QUOTE(gaukse @ 2009 08 31, 22:10)
sveikos mamytes.Gal yra auginanciu 3-4metu suneli?Gyvenam Grove Park salia Motingham,netoli Bromley,Kent.Ieskom draugo lietuviskai kalbancio ax.gif
*

labas gaila kad taip toli sad.gif o tai butinai susipazintumeme, nes manajam suneliui irgi 3.5 irgi labai norisi su kuom nors padraugauti.
Papildyta:
QUOTE(Andzia @ 2009 09 17, 22:17)
labas gaila kad taip toli sad.gif o tai butinai susipazintumeme, nes manajam suneliui irgi 3.5 irgi labai norisi su kuom nors padraugauti.
*

Siaip mes gyvename Vauxhall'e, gal kas nors gyvenate salia? Butu smagu susipazinti.
carvel
Sveikos 4u.gif mes gyvename Tipperaryje,gal yra kaimyniu? mirksiukas.gif
gita777
Sveikos mamytes,esu naujoke.Gal yra mamyciu is skotijos? smile.gif
Ziuikiene
Sveikos, vis dar ieskau mamyciu is Newbury, Berkshire 4u.gif
liolia79
QUOTE(Fabela @ 2009 09 17, 18:20)
Sveiki, gal yra lietuvaiciu Belfaste (Siaures Airijoje)?  4u.gif
*

Labukas smile.gif na mes irgi is S.Airijos. Tik ne is Belfasto, bet is Dromore ax.gif
Antira
Labukas
Gal gyvena mamyciu su maziukais Aalborge? Idomu butu bendrauti.
vis tiek
Oaš esu iš Denverio. Kaimynų rasiu? smile.gif
Evelinčikas
LabutIs aš iš Norvegijos Ostfoldo rajono Askim/Skiptvet
Antira
QUOTE(Evelinčikas @ 2009 09 22, 12:50)
LabutIs aš iš Norvegijos Ostfoldo rajono Askim/Skiptvet
*

Cia truputi gal ne i tema....
Mano panele dabar kaip tik 9,5 men ir sveria 8200 gr 76cm. Jusu jau viresnes. Bet vistiek idomu. Ar gerai mergyte valgo?
Dianana
Sveikos mamytes! kaip gyvuojat? mes gyvenam uz Londono, Hemel Hempstede.gal yra kas netoliese? mielai pabendrautume smile.gif
lannasuper
as esu is trimo,butu malonu tureti benraminciu salia,dukrytei 5 metukai 4u.gif
vidavai
Sveikos mamytes,praradau vilti bet vis tiek ...gal atsirastu mamyciu is York?nepazystu nei vienos aplinkui.Auginu beveik 3 men suneli.Butu malonu surasti ka nors paplepejimui ir pasivaiksciojimams
dolly`
laba diena,mes si savaitgali atsikraustome i kidbrook ,london.turiu suneli 1-riu metuku,noretume susirasti draugu 4u.gif
zhivute
QUOTE(dolly` @ 2009 09 29, 10:47)
laba diena,mes si savaitgali atsikraustome i kidbrook ,london.turiu suneli 1-riu metuku,noretume susirasti draugu 4u.gif
*

labas. as salia kidbrook gyvenu bigsmile.gif tik vaiku neturiu dar biggrin.gif ateik i tema
Londono SE mamyciu ,ten daug aplinkiniu mirksiukas.gif
dolly`
QUOTE(zhivute @ 2009 09 29, 09:56)
labas. as salia kidbrook gyvenu  bigsmile.gif  tik vaiku neturiu dar biggrin.gif ateik i tema
Londono SE mamyciu ,ten daug aplinkiniu  mirksiukas.gif
*

o,aciu 4u.gif
**Amore Dea**
QUOTE(Dianana @ 2009 09 22, 20:34)
Sveikos mamytes! kaip gyvuojat? mes gyvenam uz Londono, Hemel Hempstede.gal yra kas netoliese? mielai pabendrautume smile.gif
*

Sveikute smile.gif

as gyvenu Hatfield,o Hemel Hemstede kartais pravaziuojam smile.gif
dolly`
gal nuorodele butu galima? blush2.gif
zhivute
QUOTE(dolly` @ 2009 09 29, 11:03)
gal nuorodele butu galima? blush2.gif
*

galima mirksiukas.gif
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=483204
joolce
QUOTE(Ziuikiene @ 2009 09 20, 23:22)
Sveikos, vis dar ieskau mamyciu is Newbury, Berkshire 4u.gif
*

laba laba..na as gyvenu Reading,Berkshire..taip pat laukiu kol kas apsireiks is lietuvaiciu, jau liudna darosi verysad.gif jaj ka galime pabendrauti..
gintareles
gal atsirado dar mamyciu leytonstone,ar leytone ar kur salia 4u.gif
Orinta Soliunaite
Sveikutes,na prisirasau ir as.Esu is co.Kildare,Clane miestelio,Airija.Gal yra is cia,ar bent is Naas?????
Kinderiukea
Sveikos mielosios 4u.gif mes ( Daiva , Dangirdas, ir Donas (suniukas)) gyvename Maljorkoje ax.gif Noretume surasti lietuviu- emigrantu gyvenanciu Maljorkoje 4u.gif ir Ispanijoje 4u.gif 4u.gif
gintareles
QUOTE(Kinderiukea @ 2009 10 19, 21:37)
Sveikos mielosios  4u.gif  mes ( Daiva , Dangirdas, ir Donas (suniukas)) gyvename Maljorkoje  ax.gif  Noretume surasti lietuviu- emigrantu gyvenanciu Maljorkoje  4u.gif  ir Ispanijoje  4u.gif  4u.gif
*

pas jus itariu dar silta ax.gif
Kinderiukea
QUOTE(gintareles @ 2009 10 19, 21:49)
pas jus itariu dar silta ax.gif
*

taip smile.gif praeita savaite dar biskeli pasideginau vacation4.gif nors jau oras darosi panasus i rudeniska, as jau apie striukyte sitesne pagavoju biggrin.gif mastau.gif
jurtoma
laba,gal atsirado mamyciu is kildares miestelio?mums taip liudna vienoms sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Orinta Soliunaite @ 2009 10 17, 23:12)
Sveikutes,na prisirasau ir as.Esu is co.Kildare,Clane miestelio,Airija.Gal yra is cia,ar bent is Naas?????
*

labuka....kazin ar clane toli nuo kildares?as ir ieskau mamyciu su kuriomis galetume susimayt ,kavytes isgerti 4u.gif beje mums metukai ir trys menesiukai 4u.gif
Justulemaze
Sveikos 4u.gif Nezinau,ar cia pataikiau, bet turiu tokia problemele.. Ilgai planavausi isvyka i Londona, nusipirkau bileitus, ir kaip daznai buna - pazistami pavede.. Lektuvo bilietas po 2 savaiciu, o gyventi neturesiu kur.. Kiek paskaiciau, tai kazka nuomotis Londone butu brangoka.. gal yra lietuviu seimu, kurios galetu suteikti stoga virs galvos keletai dienu uz atitinkama mokesti? Vaziuoju viena, su tikslu kuo daugiau pamatyti, tad tik su pernakvojimu problemele didele.. Jeigu kartais atsirastu kazkas - labai lauksiu AZ..
Katiusa
Sveikutes. Mes jau pora metu gyvename Bristol mieste UK. mano kavalieriui 5 tik deja jis lietuviskai nesneka. rusiskai arba angliskai. bet jis labai draugiskas ir noretu bendraut
A_S_T_U_L_K_A
QUOTE(**Amore Dea** @ 2009 09 29, 13:02)
Sveikute  smile.gif

as gyvenu Hatfield,o Hemel Hemstede kartais pravaziuojam  smile.gif
*

o pro enfielda nepravaziuojat? wink.gif
kvaksiux
QUOTE(A_S_T_U_L_K_A @ 2009 11 09, 18:34)
o pro enfielda nepravaziuojat? wink.gif
*

mes kartais pro enfielda pravaziuojam,ir su masina ir traukiniu netoli ax.gif tongue.gif
pupppsis_22
sveikos mamytes gal yra gyvenanciu evecham miestelyje ar kaskur aplinkui jusu?ketinu po nauju vykti gyventi as savo teti su suneliu 2m tad nei draugu mums nera,nei pazistamu liudnoka biskuti gal atsirastu kas arasykite,labai lauxiu iki rolleyes.gif
Sandulia83
Sveikos mamytes ir ne tik smile.gif gal atsiras kaimynu gyvenam Chesteryje smile.gif Butu smagu susipazinti ir pabendrauti 4u.gif
sara26
labas mamytes,gal yra kas is letterkennio co.donegal(airija) malonu butu pabendraut.
gintareles
gal atsirado mamyciu is leytonstono ar kur netoliese is rytu londono?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.