Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Leeds'o mergaitės(UK West Yorkshire):)
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Lantika
smagu būtų bendrauti 4u.gif 4u.gif 4u.gif atrodo tokios temos nėra dar.. blush2.gif
user posted image
Lantika
ech,matyt nesulauksiu kaimyniu verysad.gif
Andzelikaa
Sveika,jau viena kaimynka turi mirksiukas.gif
Lantika
sveikute 4u.gif 4u.gif kaip smagu,kad parasei mirksiukas.gif
ar seniai jau sitam mieste? blush2.gif as tai cia dar neseniai,atsikraustem del vyro darbo doh.gif
Andzelikaa
As ir MB esame sviezus smile.gif tik 2 men,siaip svieto esame mate bet cia pirma karta biggrin.gif ar paciame Leedse gyveni?As taip,ieskome dabar buto issinuomuoti.
erikkute
Sveikos smile.gif

Galiu ir as prisijungti, busiu is Leeds mirksiukas.gif
Andzelikaa
Sveikute rolleyes.gif
Butinai,junkis 4u.gif
erikkute
QUOTE(Andzelikaa @ 2009 08 16, 00:20)
Sveikute rolleyes.gif
Butinai,junkis 4u.gif
*

Nu bandysiu smile.gif . Siaip pati jau senokai UK gyvenu, bet va tik dabar kraustomes gyventi i Leeds, tai gal nauju pazistamu su laiku iseis susirasti, nes manu ten nutupsim ilgesniam laikui.
Andzelikaa
Tupkit tupkit visos lietuvaites smile.gif kuo daugiau musu cia tuo bus linksmiau :lotuliukas:Linksmiau bus visoms svetimoj zemelej biggrin.gif
erikkute
QUOTE(Andzelikaa @ 2009 08 16, 00:29)
Tupkit tupkit visos lietuvaites smile.gif kuo daugiau musu cia tuo bus linksmiau :lotuliukas:Linksmiau bus visoms svetimoj zemelej biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu ziuresim koks cia tas linksmumas. Man tai jau kasdienybe patapo. Na, einu gal pagaliau miegoti. Tam kartui tiek, uzsuksiu kita karta pazet kaip jus linksminates smile.gif
Andzelikaa
Tikekimes,kad bus linksmiau lotuliukas.gif
Eisiu ir as poilsio rolleyes.gif Labankat
Lantika
sveikos 4u.gif
na,va,dar viena kaimyne,jau linksmiau biggrin.gif
as ne paciame Leedse.apie 7 mylios uz Leedso.nuobodybe kokia doh.gif kai cia dar neseniai,tai tinginiauju dar blush2.gif
erikkute
QUOTE(Myyliuke @ 2009 08 16, 13:47)
sveikos 4u.gif
na,va,dar viena kaimyne,jau linksmiau biggrin.gif
as ne paciame Leedse.apie 7 mylios uz Leedso.nuobodybe kokia doh.gif kai cia dar neseniai,tai tinginiauju dar blush2.gif
*

Tai kur konkreciau tu gyveni? Gal zinosiu as netycia, nes as pati kol kas ne paciam Leeds dar esu. Andzelikaa, o kur tu gyveni?
Lantika
QUOTE(erikkute @ 2009 08 16, 14:31)
Tai kur konkreciau tu gyveni? Gal zinosiu as netycia, nes as pati kol kas ne paciam Leeds dar esu. Andzelikaa, o kur tu gyveni?
*

Morley 4u.gif
Andzelikaa
As paciame Leedse, siuo metu prie Hyde Parko{univerai netoli}.Ieskome buto kazkur aplinkui kad butu,nes labai patogi vieta,parkas cia pat,ir miestas 20min piskom. rolleyes.gif snd macdonalde MB paliko mano pinigine ,apsizioplines,tai gerai kad anksti pastebejau,kol jis bego iki kavines tos penkios min atrode visa amzinybe.Tai gerai kad viskas gerai baigesi,kazkuris is darbuotoju pastebejes paeme,kai B paklause perziurejo juosta ar tikrai jis paliko ir atidave thumbup.gif
erikkute
QUOTE(Myyliuke @ 2009 08 16, 16:06)
Morley 4u.gif
*

Tai juk cia Leeds skaitos vis tiek biggrin.gif . As irgi panasiai gyvensiu.
Andzelikaa gerai kad viskas gerai baiges. Mano vyras viena karta fotoaparata buvo palikes Subway, tai kai pasigedom jau buvom tolokai nuvaziave, bet visa laime kad kai grizom vienas is darbuotoju buvo rades ir atidave
Papildyta:
QUOTE(Myyliuke @ 2009 08 16, 16:06)
Morley 4u.gif
*

Tai juk cia Leeds skaitos vis tiek biggrin.gif . As irgi panasiai gyvensiu.
Andzelikaa gerai kad viskas gerai baiges. Mano vyras viena karta fotoaparata buvo palikes Subway, tai kai pasigedom jau buvom tolokai nuvaziave, bet visa laime kad kai grizom vienas is darbuotoju buvo rades ir atidave
Andzelikaa
Gerai kad bent kai kurie zmones turi sazine,Lt nemanau kad buciau atgavus g.gif
erikkute
Nu bet as dviguba zinute parasiau doh.gif . Vot kaip buna kai su telefonu rasai.

Gal merginos daugiau apie save papasakosite? ax.gif Susipazinimui taip sakant smile.gif
Andzelikaa
Na as galiu pirma,jei truks info klauskite 4u.gif
Esu 25m,rugseji bus metai kaip istekejusi.Vaiku kol kas neturime, abu labai norime bet reikia stabiliau jaustis financiskai smile.gif Net nzn ka daugiau rasyti,manau forumo eigoje pasipasakosiu daugiau 4u.gif
Na mergaites drasiau mirksiukas.gif
erikkute
QUOTE(Andzelikaa @ 2009 08 16, 22:43)
Na as galiu pirma,jei truks info klauskite 4u.gif
Esu 25m,rugseji bus metai kaip istekejusi.Vaiku kol kas neturime, abu labai norime bet reikia stabiliau jaustis financiskai smile.gif Net nzn ka daugiau rasyti,manau forumo eigoje pasipasakosiu daugiau 4u.gif
Na mergaites drasiau mirksiukas.gif
*

O ka veiki cia Leeds? Is kokio LT miesto esi?

As tada irgi trumpai prisistatysiu biggrin.gif . Man 29 metai, istekejau pries 2m., vaiku irgi kol kas neturime (net nezinau ar norime...). UK esame jau virs 3m. (gal ir nedaug). Mane remia... laugh.gif . Jeigu kas daugiau domina klauskite.
Lantika
labas rytas 4u.gif
bajeris tai geras,sapnavau sianakt,kad sitoj temutej 69 psl prikalbeta doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
prisistatysiu ir as ax.gif man 27 neseniai suejo doh.gif po Uk trankausi jau sesti metai doh.gif bet negyvenau cia pastoviai,pora kartu i metus grizdavau i Lt i mokslus,bet jau pabaigiau pagaliau biggrin.gif tai per tuos metus,cia trecias miestas,kur gyvenam,del MV darbo.
o cia kol kas negaliu prisprast,nors salia Leedso,bet vistiek i centra reik issiruost doh.gif traukinys ir tt.
kol kas nedirbu,cia vietoj lyg ir nieko nenusimato doh.gif nors dar tik 2 sav,kai is Lt grizau rolleyes.gif o siaip per visa savo istorija Uk esu dirbus jau gal virs 15 darbu,kai daznai grizinejau i Lt,tai vis naujo darbo ieskodavau cia doh.gif zodziu...
p.s.istekejus jau virs metuku,vaikiuku dar neturim,bet laaabai norim,jau kokie 5 men planuojam ir dar nieko verysad.gif verysad.gif
va,issipasakojau rolleyes.gif
erikkute
Laba diena

Ale ziuriu susirinkom mes cia 3 labai jau panasaus amziaus (nu tik as senute biggrin.gif ), tekejusios ir be vaiku.
Mes vakar susiradom katinuka savo naujiems namams, tai smagiai gyvensim.
Lantika
QUOTE(erikkute @ 2009 08 17, 12:44)
Laba diena

Ale ziuriu susirinkom mes cia 3 labai jau panasaus amziaus (nu tik as senute  biggrin.gif ), tekejusios ir be vaiku.
Mes vakar susiradom katinuka savo naujiems namams, tai smagiai gyvensim.
*

kaip faina wub.gif kaip as noriu katino!o is kur jus gavot? wub.gif
Andzelikaa
QUOTE(erikkute @ 2009 08 17, 01:14)
O ka veiki cia Leeds? Is kokio LT miesto esi?

As tada irgi trumpai prisistatysiu  biggrin.gif . Man 29 metai, istekejau pries 2m., vaiku irgi kol kas neturime (net nezinau ar norime...). UK esame jau virs 3m. (gal ir nedaug). Mane remia...  laugh.gif . Jeigu kas daugiau domina klauskite.
*

Cia Leedse dirbu,baigesi mano katino dienos kai vyras islaike o pati dirbau del to kad neturejau ka veikti smile.gif O Lt gyvename Ariogaloje.jei tokia kas nors zino biggrin.gif
Gerai kad be vaiku,bus ir kitu temu apart pampersus blush2.gif lotuliukas.gif
Andzelikaa
QUOTE(Myyliuke @ 2009 08 17, 12:56)
labas rytas 4u.gif
bajeris tai geras,sapnavau sianakt,kad sitoj temutej 69 psl prikalbeta doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
prisistatysiu ir as ax.gif man 27 neseniai suejo doh.gif po Uk trankausi jau sesti metai doh.gif bet negyvenau cia pastoviai,pora kartu i metus grizdavau i Lt i mokslus,bet jau pabaigiau pagaliau biggrin.gif tai per tuos metus,cia trecias miestas,kur gyvenam,del MV darbo.
o cia kol kas negaliu prisprast,nors salia Leedso,bet vistiek i centra reik issiruost doh.gif traukinys ir tt.
kol kas nedirbu,cia vietoj lyg ir nieko nenusimato doh.gif nors dar tik 2 sav,kai is Lt grizau rolleyes.gif o siaip per visa savo istorija Uk esu dirbus jau gal virs 15 darbu,kai daznai grizinejau i Lt,tai vis naujo darbo ieskodavau cia doh.gif zodziu...
p.s.istekejus jau virs metuku,vaikiuku dar neturim,bet laaabai norim,jau kokie 5 men planuojam ir dar nieko verysad.gif  verysad.gif
va,issipasakojau rolleyes.gif
*

Tai bent darbu patirtis biggrin.gif O del vaikelio,sulauksit tikrai,kas daro tai ir padaro thumbup.gif 4u.gif
erikkute
QUOTE(Myyliuke @ 2009 08 17, 13:31)
kaip faina wub.gif kaip as noriu katino!o is kur jus gavot? wub.gif
*

Internetu susiradom, vakar nuvaziavom pasiziureti ir palikom uzstata. Pasiimsim kita savaite kai persikraustysim.
Lantika
QUOTE(erikkute @ 2009 08 17, 19:15)
Internetu susiradom, vakar nuvaziavom pasiziureti ir palikom uzstata. Pasiimsim kita savaite kai persikraustysim.
*

kaip as noriu katino,tik vyras neleidzia,nes mate,kaip gailejau to,kuris Lt numire,tai sako daugiau jokiu tau katinu verysad.gif
Lantika
kur kaimynkos mano snd? verysad.gif
man tai visa diena siaubingai galva skauda,2 tabletes jau surijau,tai nuotaikos 0 verysad.gif
ir galvoju,kad jau darbelio rimtai reiktu pradet ieskot,bet net bloga daros,vel viskas is naujo ir siaip nauja vieta..ech..blin..uzknisa unsure.gif
erikkute
QUOTE(Myyliuke @ 2009 08 18, 17:44)
kur kaimynkos mano snd? verysad.gif
man tai visa diena siaubingai galva skauda,2 tabletes jau surijau,tai nuotaikos 0 verysad.gif
ir galvoju,kad jau darbelio rimtai reiktu pradet ieskot,bet net bloga daros,vel viskas is naujo ir siaip nauja vieta..ech..blin..uzknisa unsure.gif
*

O kokio darbo tu nori?
Mano galva siandien irgi kazkokia nekokybiska. O tu nesidepresuok, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Andzelikaa
Sveikutes,
As snd ir kazkokia netokia,labai nerangi kliunu visur,susitrenkiu nei sio nei is sto alkune g.gif Is po darbo tiesiai varem i aganetura,nuomos dokus tvarkyti,penktadieni kraustomes biggrin.gif vel viska nuo sauksto pirkti blink.gif
Lantika
sveikos 4u.gif
del darbo tai ka cia labai prinoresiu,bet ka jauciu reiks eit dirbt doh.gif tik va,ieskot dar pirmiausia reik pradet biggrin.gif
Andzelikaa,o jus paciam Leedse kazkur kraustotes?sakei,atrodo,kad taip blush2.gif
o Erikkute,kad jau atvaziuojat? blush2.gif
as tai mezgimu uzsiemus biggrin.gif MV bobute vadina,sau liemene tokia sleiva nusimezgiau,tik susiut nzn kaip cia iseis,nemoku lotuliukas.gif siulu liko,tai dar leliukui bandau megztuka numegzt,draugam mergyte vakar gime,tai jeigu numegsiu,bus prie dovaneles blush2.gif ax.gif
Andzelikaa,o ka dirbi tu ,jei ne paslaptis blush2.gif
Andzelikaa
Taip gyvensime Leedse,nuo dabartines gyvenamosios vietos 10 min eiti.Mano darbas toks kad nei viena moteriskaite nenoretu dirbti g.gif uzsakymus surinkineju{sandelyje +4 silumos}nebuvo man pasirinkimo nes kai pirma karta UK,jokio dokumento neturejom nei N.I nei banko sask nu zodziu nieko,tikiuosi labai ilgai ten neuzsibuti smile.gif

Myyliuke sanuole kad mezgi thumbup.gif mano drauge lt labai gerai skaras salius neria atsiveziau cia toki ,bet neturejau dar progos pasimaivyti blush2.gif biggrin.gif as ir noreciau megsti,nes man labai grazu suknytes,megstukai ploniukai thumbup.gif bet db turbut su sutinusiais pirstais nuo darbo virbalo ar vaselio nesugraibyciau schmoll.gif smile.gif
erikkute
[quote=Myyliuke,2009 08 19, 10:23]

as tai mezgimu uzsiemus biggrin.gif MV bobute vadina,sau liemene tokia sleiva nusimezgiau,tik susiut nzn kaip cia iseis,nemoku lotuliukas.gif siulu liko,tai dar leliukui bandau megztuka numegzt,draugam mergyte vakar gime,tai jeigu numegsiu,bus prie dovaneles blush2.gif ax.gif

Sveikos

Kur atvaziuojam? Sorry, nelabai suprantu tavo klausimo blush2.gif
Del mezgimo tai tikrai faina, sako ramina. Mano mama mezgeja, ir as bandydavau kai buvau jauna ir grazi biggrin.gif
As siandien vel baisiai pavargus jauciuosi doh.gif . Abu su vyru tokie pat, tai jau nebesusisnekam visiskai. Butinai eisiu anksti miegoti.
Andzelikaa
[quote=erikkute,2009 08 19, 14:58]
[quote=Myyliuke,2009 08 19, 10:23]

Sveikos

Kur atvaziuojam? Sorry, nelabai suprantu tavo klausimo blush2.gif
Del mezgimo tai tikrai faina, sako ramina. Mano mama mezgeja, ir as bandydavau kai buvau jauna ir grazi biggrin.gif
As siandien vel baisiai pavargus jauciuosi doh.gif . Abu su vyru tokie pat, tai jau nebesusisnekam visiskai. Butinai eisiu anksti miegoti.
*

[/quote]

Tai kelinta einate miegoti,kad nepailsite?as db issitikinau kad svarbiausia buti gerai issimiegojus,o jei ne tai sirse esu,kencia MB verysad.gif smile.gif
Lantika
QUOTE(erikkute @ 2009 08 16, 00:25)
Nu bandysiu  smile.gif . Siaip pati jau senokai UK gyvenu, bet va tik dabar kraustomes gyventi i Leeds, tai gal nauju pazistamu su laiku iseis susirasti, nes manu ten nutupsim ilgesniam laikui.
*

turbut ne taip supratau kazka..nes parasei ,kad tik dabar kraustotes i Leeds,tai pagalvojau,kad kazkur kitur kol kas gyvenat,tai ir klausiu kada atvaziuojat i Leeds:ax: kazka supainiojau as cia matyt blush2.gif
Papildyta:
laba mergickos mirksiukas.gif
siandien geras oras,tai bludinejau po parka,i agentura darbo buvau dar nosi ikisus..nieko gero.
reiks eit niam niam daryt,net ir ta tingiu doh.gif
o Andzelikaa,darbelis,tai tikrai tavo ne is lengvuju,bet gal nors sunkiai kilot labai nereik unsure.gif
Andzelikaa
Buna visko ir sunkiai ir ne,stengiuosi neimti daug bet jei skubu uzsakyma padaryti tai tenka paprakaituoti,jau juokiasi bendradarbiai kad galiu eiti i imtynininkes,nes bicas kaip pas vyra lotuliukas.gif
erikkute
QUOTE(Myyliuke @ 2009 08 19, 16:40)
turbut ne taip supratau kazka..nes parasei ,kad tik dabar kraustotes i Leeds,tai pagalvojau,kad kazkur kitur kol kas gyvenat,tai ir klausiu kada atvaziuojat i Leeds:ax:  kazka supainiojau as cia matyt blush2.gif
Papildyta:
laba mergickos  mirksiukas.gif
siandien geras oras,tai bludinejau po parka,i agentura darbo buvau dar nosi ikisus..nieko gero.
reiks eit niam niam daryt,net ir ta tingiu doh.gif
o Andzelikaa,darbelis,tai tikrai tavo ne is lengvuju,bet gal nors sunkiai kilot labai nereik unsure.gif
*

Aaa, nu siaip kaip ir teisingai supratai, bet kad mes visai salia ir siaip esam ir i Leeds atvaziuojam vos ne kiekviena diena. O jau su visam persikraustom jau savaitgali mirksiukas.gif . Bet siaip vis tiek vazinesim i darbus cia kur dabar esam. Cia as matyt confusinu jus biggrin.gif
Andzelikaa
QUOTE(erikkute @ 2009 08 19, 19:27)
Aaa, nu siaip kaip ir teisingai supratai, bet kad mes visai salia ir siaip esam ir i Leeds atvaziuojam vos ne kiekviena diena. O jau su visam persikraustom jau savaitgali  mirksiukas.gif . Bet siaip vis tiek vazinesim i darbus cia kur dabar esam. Cia as matyt confusinu jus  biggrin.gif
*

Tai gal susitiksime,kavikes 4u.gif
erikkute
QUOTE(Andzelikaa @ 2009 08 19, 17:37)
Tai gal susitiksime,kavikes 4u.gif
*

Niu tai galesim ka paplanuoti drinks_cheers.gif
Andzelikaa
QUOTE(erikkute @ 2009 08 19, 19:55)
Niu tai galesim ka paplanuoti  drinks_cheers.gif
*

Butinai kokia dienike kai bus iseigine,o kur jus gyevensit,kokiame rajone?
erikkute
QUOTE(Andzelikaa @ 2009 08 19, 17:56)
Butinai kokia dienike kai bus iseigine,o kur jus gyevensit,kokiame rajone?
*

Mes gyvensime Seacroft mirksiukas.gif . Ir jau nuo rugsejo savaitgaliai bus laisvi pas mane, nes iki siol tai dirbau kaip nuprotejus doh.gif
Lantika
kai planuosit kavute ir manes nepamirskit biggrin.gif
Andzelikaa
QUOTE(Myyliuke @ 2009 08 20, 01:10)
*

Butinai,esam tik 3,kaip cia pamirsi mirksiukas.gif
Lantika
smagu ir trise thumbup.gif
o laikui begant gal ir dar kas nors prisijungs mirksiukas.gif
bet tik dabar pamaciau,kad tema turuputi ne ten as sukuriau ax.gif ne prie pokalbiu doh.gif ai,nu ka dabar jau padarysi.. ax.gif
Andzelikaa
QUOTE(Myyliuke @ 2009 08 20, 12:13)
smagu ir trise thumbup.gif
o laikui begant gal ir dar kas nors prisijungs mirksiukas.gif
bet tik dabar pamaciau,kad tema turuputi ne ten as sukuriau ax.gif ne prie pokalbiu doh.gif ai,nu ka dabar jau padarysi.. ax.gif
*

Tai gal moderatoriai pamete perkels biggrin.gif Laba ryta mergaites,varau su B naujajam butui pirkti buities daiktu.Geros dienikes 4u.gif
erikkute
QUOTE(Myyliuke @ 2009 08 19, 23:10)
*

Nu kaip jau mes pamirsim smile.gif
O del temos jei jau butu cia netikus butu perkele, bet jei kada prikalbesim sita, nauja galesim kurti poklabiuose tada mirksiukas.gif
As esu dar viena mergaite per cia susiradus is Leeds, bet siaip nedaug musu ir tera manau. As tai vis pastoviai taip susirandu nauju pazistamu, vyras is manes jau zvengia biggrin.gif . Tik gaila kad kai kurios draugystes ilgai nesitese unsure.gif .

As siandien jau kiek geriau jauciuosi, nuejau gulti anksciau ir ok. Tik jau oras tai nekoks visai doh.gif
Lantika
labukas 4u.gif
snd orelis taip siaip sau doh.gif tai baigiau savo 'dideli'mezgini,draugu lialkai biggrin.gif
user posted image
erikkute
QUOTE(Myyliuke @ 2009 08 20, 16:39)
labukas 4u.gif
snd orelis taip siaip sau doh.gif tai baigiau savo 'dideli'mezgini,draugu lialkai biggrin.gif
user posted image
*

Oi, koks grazus! bigsmile.gif
Andzelikaa
QUOTE(Myyliuke @ 2009 08 20, 18:39)
labukas 4u.gif
user posted image
*

Nu ir rankeles turi mirksiukas.gif labai grazu
Lantika
dekui uz pagyras megztukui,bet cia super primityviai megzta,nemoku as 'mandrai' rolleyes.gif
jus turbut darbukuose sedit,o as vis tinginiauju,tuoj apsamanosiu biggrin.gif
O Erikkute ,kur tu dirbi? blush-anim-cl.gif2:atrodo dar nekamantinejau sito taves rolleyes.gif blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.