Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Meilė ar pinigai?
Supermamų klubas > Tarp mūsų, mergaičių... > Vyrai ir moterys > Kai įsimaišo trečias...
Pages: 1, 2, 3
Silvery
Labas 4u.gif
esu forume prisiregistravusi kitu vardu tik nenoriu juo rašyti apie savo asmeninį gyvenimą, prašau nepykit.

Turiu tokia bėda, gal kitoms pasirodys juokinga, bet nebežinau ką daryti. Turiu drauga jam 29, man 20, kartu jau metai laiko, puse metu gyvenu su juo. Kartu kalbames, planuojam ateitį, lyg viskas ir gerai, neskaitant to, kad nesu tikra, kad būdama su juo sau ir savo vaikams galėsiu garantuoti gerą ir patogų gyvenimą. Jis dirba sezoninį darbą, todėl pinigelių žiemą nelabai buna, aš pati mokausi per mokslo metus pinigeliu gaunu iš tėvu, vasara dirbu, jis per visa mūsu draugystės laiką davęs man gal 50lt. Maistą perkam perpus, aišku jis sumoka mokesčius, butas yra jo tėvu. Jis nenori ieškotis normalaus darbo, nes sako, kad už 1000lt niekur neis dirbti, jam pigiau išeis namie sedėt. Jau nebepamenu kur buvom kartu išeje, neskaitant savaitgaliu pas jo ar mano tevus, aš grįžtu iš darbo, jis pas draugus arba dirba namie prie kompo, būna, kad negrįžta iki 1 nakties, tikrai netikiu, kad turi kita, tiesiog jo draugai kaip ir jis neturi normalaus darbo ir naktinėja. Man tai visai nepatinka, aš einu anksti miegoti, nes kita diena į darba todėl išvis į lova atsigulam skirtingai. Gyvenam kaip ir skirtinga gyvenimą, kažkaip netaip įsivaizduoju santykius, suprantu, kad esu dar jauna, tačiau noriu kurtis ateitį sau. Širdis sako, kad jį myliu, vos pagalvojus apie išsiskyrima ašaros kauptis pradeda, o gal čia tik prisirišimas, bijojimas vėl grįžt pas tevus, jis pirmas su kuriuo gyvenu, gal delto taip...
Ir čia dar ne viskas, yra ir kitas vyras, jam 27, jis turi normalų darba, pažįstu jį metus laiko, budavo kartais susitikdavom kai maniškis išjungdavo tel, arba dingdavo keliom dienom (tada dar kartu negyvenom), tada tiesiog negalėdavau būti viena. Kartu su juo leidau Naujus metus Nidoj. Už nieka nemokėjau, elgesi su manim kaip su princese, su juo nebuvo jokio sekso, tik šeip už rankučiu pasilaikymas ir pora pakšt. Kai per tuos pačius Naujus metus susipykau ir išsiskyriau su saviškiu, jam buvo vienodai nei skambino nei rašė, o tas su kuriuo švenčiau ant ranku nešiojo, džiaugės, kad galės dabar jau būt su manim ir, kad pagaliau išsikyriau, tačiau grįžus vėl atleidau tam su kuriuo buvau išsiskyrus ir susitaikėm, tiksliau pasakius, aš jam paskambinau ir verkdama į ragelį prašiau susitaikyt, net pati nesuprantu kuo man jis galvą apsuko. Matau, kad šitas su kuriuo leidau naujus metus į mane žiūri rimtai, kad manim pasirūpintu, nori jau šeimos, draugaves su viena panele 5 metus, ji jau susituokus turi vaikuti. Siūlo man važiuot atostogaut į užsieni rugsėji, nori kartu pirkt su manim butą ir eit ten gyvent, žodžiu bučiau aprūpinta pilnai.
Aš pati nuo 16 metų svajojau apie ta diena kai susituoksiu, nemanykit, kad dar per jauna ar dar kažkaip, tiesiog nenoriu baliu fetivalių, ir po klubus lakstyt, noriu turėti šeimą, gera vyra, beproto noriu vaiku.
Nežinau dabar ką daryti, nesinori gaišti laiko, jeigu man kartu su juo ateities nėra, nes kartais atrodo, kad jam visai nerūpiu, kad jis mieliau pabus su draugais, o ne su manim, kiek žinau iš jo praeities, kad ten visko buve, kad savo draugei buvo uždaves, kad ji vaika turėjo, kad pas ja vos ne tik pernakvot važiuodavo...
Prašau patarkit ką galvojat? verysad.gif
TipuTapu
Sveika, matau jog esi protinga mergina ir mastai i gera puse, blaiviai. Suprantu tave, nes esu buvus labai panasioje situacijoje. Esi jauna, nebijok rizikuoti ir ieskoti sau geresnio gyvenimo, savo laimes, priimti sprendimus. Viskas dar priesaky. Su tuo draugu, su kuriuo dabar gyveni, turetum rimtai pakalbeti apie viska, jei tu jam brangi ir jis nores su tavimi buti, tures pasikeisti, isgirsti ir tavo norus, kitaip juk kiekvienam aisku, kad santykiai anksciau ar veliau nutruks... Ir gerai saves paklausk ar tu ji tikrai myli 4u.gif Nors cia tik mano asmenine nuomone, bet taip kaip tu ji aprasei, o jam jau 29 metai, tai jis man neatrodo labai rimtai.... schmoll.gif O apie ta kita vaikina 27m. gerai pagalvok, gal tai tikroji tavo laime? mirksiukas.gif
Silvery
QUOTE(TipuTapu @ 2009 07 22, 20:58)
Sveika, matau jog esi protinga mergina ir mastai i gera puse, blaiviai. Suprantu tave, nes esu buvus labai panasioje situacijoje. Esi jauna, nebijok rizikuoti ir ieskoti sau geresnio gyvenimo, savo laimes,  priimti sprendimus. Viskas dar priesaky. Su tuo draugu, su kuriuo dabar gyveni, turetum rimtai pakalbeti apie viska, jei tu jam brangi ir jis nores su tavimi buti, tures pasikeisti, isgirsti ir tavo norus, kitaip juk kiekvienam aisku, kad santykiai anksciau ar veliau nutruks... Ir gerai saves paklausk ar tu ji tikrai myli  4u.gif Nors cia tik mano asmenine nuomone, bet taip kaip tu ji aprasei, o jam jau 29 metai, tai jis man neatrodo labai rimtai....  schmoll.gif  O apie ta kita vaikina 27m. gerai pagalvok, gal tai tikroji tavo laime?  mirksiukas.gif
*

Ačiu labai 4u.gif tiesiog tam kuriam dabar 27m. sakiau kad duotu man savaite laiko pagalvoti (jis galvoja, kad aš jau su savuoju jau mėnesį laiko išsiskyrus, ir noriu pabūt dar viena, ir po savaitės pasakysiu ar busiu su juo) tiesiog negalėjau jam pasakyti kitaip, jis taip stengėsi mane ištraukti iš tu santykiu, nes kiek jam ant peties verkiau, kad man negerai tiek jis mane guode ir dave patarimu iš savo puses... Geda man jam jau sakyti, kad vėl mes kartu.... verysad.gif
O su savuoju jau esu kalbėjus ir daug kartu, klausiau kas būtų jeigu atsirastu vaikutis, tai jis sakė eitu stipriai dirbti, bet tai kas iš to, kad dabar jam dirbt matai nereikia, yra už ka pavalgyt ir gana (jis nieko nebaiges, išsilavinimo neturi), aš noriu ir ka nors nusipirkt, ir kur išvažiuot, iš tėvu jau imt pinigus gėda, tuo labiau, kad su draugu gyvenu.....
Copacabana
Patarčiau susikaupt ties mokslais ir nesirinkt nei vieno, nes tu dar labai jauna ir tavo nuomonė apie daugelį dalykų tikrai keisis. Manau, nė su vienu iš jų tau nepakeliui, su pirmuoju dėl jus skiriančių interesų ir požiūrio į gyvenimą, su antruoju - dėl to, kad tu jo nemyli. Pas tėvus grįžti ne taip jau ir blogai, kur kas blogiau būtų koks netikėtas nėštumas ir anskti prasidėjęs šeimyninis gyvenimas, su kuriuo nei tu pati nepajėgsi tinkamai susitvarkyti, nei iš savo dabartinio draugo paramos nesulauksi. P.S. Ir baik tikėtis iš vyrų privalomo išlaikymo, kuo anskčiau tai suvoksi, tuo paskui tau lengviau bus.
sena pažįstama
Su savo patirtim, be abejo, rinkciausi pinigus rolleyes.gif Kaip seni zmones sako:meile ateina ir iseina, o valgyti norisi visada" drinks_cheers.gif
Jei pirmam vaikinui butu ne beveik 30, o 20, tada sakyciau, kad viskas pries akis, o dabar, budamas tokio amziaus, nesugebejo susitvarkyti savo gerbuvio? Gauti normalaus darbo? Lakstyti su neaiskiais draugais? Ir cia seimos zmogus, busimu vaiku tevas?
Oi ne, per Naujus metus buvo puikus sansas jo atsikratyti. Kazin, ar po pusmecio tas antrasis dar labai nori jusu, ar jau yra susirades kita mergina? g.gif Budama jo vietoj tikrai jusu nelauksciau schmoll.gif
Bugnu_dama
QUOTE(Silvery @ 2009 07 22, 18:20)
Aš pati nuo 16 metų svajojau apie ta diena kai susituoksiu, nemanykit, kad dar per jauna ar dar kažkaip, tiesiog nenoriu baliu fetivalių, ir po klubus lakstyt, noriu turėti šeimą, gera vyra, beproto noriu vaiku.
*

Jūs Silvery, dar tikrai labai jauna. Ir tai sakau nenorėdama sumenkinti jūsų patirtį. Jums 20 metų, tai pats geriausias laikas save "pildyti" žiniomis, nuotykiais, kelionėmis, siekti daugiau patirties. Pagalvokit ne tik, ką iš kito žmogaus gausit, bet ką ir pati galėsit duoti.
Gražu, kad jūs svajojate apie šeimą, bet juk nenorite jos su bet kuo. Dėl dabartinio vaikino, tai pati matot, kad nereikia jums tokio, ne kartą žeminotės prieš jį, maldavot grįžti, jam smagiau leisti laiką su draugais nei su jumis. Tad dėkit tašką. O kas dėl naujojo draugo - jūs jam jau dabar meluojat. Jis vargšas guodžia jus, laukia, audžia ateities planus, o jūs jį laikote atsarginiu variantu, jei dabartinis draugas nepasikeis. Gal prieš gyvendama su juo ir kurdama laimingą šeimą pažinkit jį geriau.
O dėl atsakymo į klausimą meilė ar pinigai, tai gali būti ir tas, ir tas. Tiek iš jo pusės, tiek ir iš jūsų.
Maidenana
QUOTE(Silvery @ 2009 07 22, 20:05)
*

Kaip pasakytu Medinis - sprendima jus jau priemete ir tiesiog laukiate is musu pritarimo.
Na ka - pritariam. Tema kaip ir issemta.
Gorada
as tai sakyciau - ANKSTI DAR TAU!!!!
jomajo vos 20, kur skubeti? kas vaisingumas pabegs? ar vyru pasauly neliks???
megaukis gyvenimu, uzsibaik mokslus. jeigu tau butu 30 gal kiek kitaip i viska ziureciau, o daba doh.gif toks vaizdas truks plys reikia diedo pasonej...... vienas beveik 30 ikopes sezoniniais darbais uzsiimineja, kitas romantikas isgailejes, isguode galvoja atejo mano valanda .... prisiris mergaite.... butas seima.....
oi as tavo vietoj kad ir pas tevus grizciau, kad galeciau ramiai sau apie viska pagalvoti, atsipusti. jei teveliai remia finansiskai reiskia gerai sutariat, mano mama sako mkytis ir pareit namo niekada nevelu. kur dabar tau skubet? nu niekaip nesuprantu... ir jeigu kyla klausimas "ar turtingas ar mylimas" tai man toks vaizdas kad nei vienas tau is tikruju nerupi. igyk savarankiskumo, ir kaip jau kazkas sake man rodos nei su vienu tu nepasiliksi...
Keliux
Jei jau tikrai nori kurti šeimą, tai man tas 27 metų geresnis kandidatas g.gif
Silvery
QUOTE(Copacabana @ 2009 07 22, 22:28)
Patarčiau susikaupt ties mokslais ir nesirinkt nei vieno, nes tu dar labai jauna ir tavo nuomonė apie daugelį dalykų tikrai keisis. Manau, nė su vienu iš jų tau nepakeliui, su pirmuoju dėl jus skiriančių interesų ir požiūrio į gyvenimą, su antruoju - dėl to, kad tu jo nemyli. Pas tėvus grįžti ne taip jau ir blogai, kur kas blogiau būtų koks netikėtas nėštumas ir anskti prasidėjęs šeimyninis gyvenimas, su kuriuo nei tu pati nepajėgsi tinkamai susitvarkyti, nei iš savo dabartinio draugo paramos nesulauksi. P.S. Ir baik tikėtis iš vyrų privalomo išlaikymo, kuo anskčiau tai suvoksi, tuo paskui tau lengviau bus.
*

Del mokslu tai man sekasi tikrai gerai, todėl nera ka galvoti, kad į juos daugiau pastagu reikėtu dėti, studijuoju už mokslą mokėti nereikia, ir dar gaunu stipendija. Suprantu, kad nuomonė keisis tačiau nenoriu lakstyt, noriu žmogaus šalia, noriu mylėt ir būt mylima, be šito neisivaizuoju nei vienos savo dienos. Nesakau, kad pas tėvus grižt katostrofa,. tik kažkaip nesmagu, grįžt, juk jau išėjau, jie nieko apie šituos pykčius nežino, ir nenoriu, kad sužinotu. Dėl išlaikymo, nenoriu, kad mane pilnai išlaikytu, bet smagu gauti iš draugo pinigu, kai nori ką nors nusipirkti, tiesiog norisi dažniau kažkur išeit, nes važiuojam tik pas jo ar mano tėvus, o ten aišku pinigu nereikia....
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 07 23, 07:38)
Su savo patirtim, be abejo, rinkciausi pinigus rolleyes.gif Kaip seni zmones sako:meile ateina ir iseina, o valgyti norisi visada" drinks_cheers.gif
Jei pirmam vaikinui butu ne beveik 30, o 20, tada sakyciau, kad viskas pries akis, o dabar, budamas tokio amziaus, nesugebejo susitvarkyti savo gerbuvio? Gauti normalaus darbo? Lakstyti su neaiskiais draugais? Ir cia seimos zmogus, busimu vaiku tevas?
Oi ne, per Naujus metus buvo puikus sansas jo atsikratyti. Kazin, ar po pusmecio tas antrasis dar labai nori jusu, ar jau yra susirades kita mergina? g.gif Budama jo vietoj tikrai jusu nelauksciau schmoll.gif
*

Jis mergina turėjo ir ne viena, vienos vardas buvo toks kaip mano, kita buvo tamsi kaip ir aš, bet vistiek mes susiskambindavom ir jis jas visas palikdavo, nes nei viena jam neitiko, jis tikėjos, kad ateisiu į prota. Sendien gavau žinute iš jo: labas rytas princese, kaip miegojai? tikiuosi priimsi tinkamiausia sau sprendima, nenoriu taves spausti, tik noriu būti šalia, rūpintis ir mylėti tave, geros tau darbo dienos :* ....
Papildyta:
QUOTE(Bugnu_dama @ 2009 07 23, 12:19)
Jūs Silvery, dar tikrai labai jauna. Ir tai sakau nenorėdama sumenkinti jūsų patirtį. Jums 20 metų, tai pats geriausias laikas save "pildyti" žiniomis, nuotykiais, kelionėmis, siekti daugiau patirties. Pagalvokit ne tik, ką iš kito žmogaus gausit, bet ką ir pati galėsit duoti.
Gražu, kad jūs svajojate apie šeimą, bet juk nenorite jos su bet kuo. Dėl dabartinio vaikino, tai pati matot, kad nereikia jums tokio, ne kartą žeminotės prieš jį, maldavot grįžti, jam smagiau leisti laiką su draugais nei su jumis. Tad dėkit tašką. O kas dėl naujojo draugo - jūs jam jau dabar meluojat. Jis vargšas guodžia jus, laukia, audžia ateities planus, o jūs jį laikote atsarginiu variantu, jei dabartinis draugas nepasikeis. Gal prieš gyvendama su juo ir kurdama laimingą šeimą pažinkit jį geriau.
O dėl atsakymo į klausimą meilė ar pinigai, tai gali būti ir tas, ir tas. Tiek iš jo pusės, tiek ir iš jūsų.
*

Aš suprantu, bet aš gal tiesiog kitokia, aš atsibaliavojau būdama 15-16 metu, mano tėvai labai tolerantiški tai darydavau taip kaip man būdavo gerai, dabar noriu kitko. dabar maniškis mato, kad man kažkas negera, pasidarė atidesnis, dažniau skambina, be nuotaikos, nes mato, kad man vienodai, vakar buvo išvažiaves, grižo tai priėjo, atsiprašė, kad taip ilgai užtruko, apkabino, pabučiavo ir visa vakara buvo šalia. Kaip sakiau einam miegot atskirai, tai nuejo kartu su manim, pamigdė mane ir ėjo tv vėl žiūrėt... nelbai šeip tokiu dalyku iš jo sulauksi...
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 23, 13:18)
Kaip pasakytu Medinis - sprendima jus jau priemete ir tiesiog laukiate is musu pritarimo.
Na ka - pritariam. Tema kaip ir issemta.
*

nieko aš nepriemiau... Jei pasišaipyt tai ne į ta tema užsukot 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gorada @ 2009 07 23, 13:36)
as tai sakyciau - ANKSTI DAR TAU!!!!
jomajo vos 20, kur skubeti? kas vaisingumas pabegs? ar vyru pasauly neliks???
megaukis gyvenimu, uzsibaik mokslus. jeigu tau butu 30 gal kiek kitaip i viska ziureciau, o daba  doh.gif toks vaizdas truks plys reikia diedo pasonej...... vienas beveik 30 ikopes sezoniniais darbais uzsiimineja, kitas romantikas isgailejes, isguode galvoja atejo mano valanda .... prisiris mergaite.... butas seima.....
oi as tavo vietoj kad ir pas tevus grizciau, kad galeciau ramiai sau apie viska pagalvoti, atsipusti. jei teveliai remia finansiskai reiskia gerai sutariat, mano mama sako mkytis ir pareit namo niekada nevelu. kur dabar tau skubet? nu niekaip nesuprantu... ir jeigu kyla klausimas "ar turtingas ar mylimas" tai man toks vaizdas kad nei vienas tau is tikruju nerupi. igyk savarankiskumo, ir kaip jau kazkas sake man rodos nei su vienu tu nepasiliksi...
*

Tiesa, su tėvais gerai sutariu, jie visada supras, patars ką galvoja, nors rinktis liks man... Aš manau, kad aš neskubu, šeimos po 2-3m tikrai norėčiau, o ar jau ne laikas pradėt planuot su kuo ir kaip? Nenoriu susituokt po metų ar po puses, nors mano tėveliai susituokė po puses ir iki šiol kartu apsikabine tv žiūri thumbup.gif tiesiog yra taip, kad aš nemoku būt viena, nežinau kodėl, man baisu, noriu turėt visada kažka stipresnio, kuris galėtu manim pasirūpint, nors ir nepasirūpintu, bet bent jau aš taip galvočiau...
AIVUKĖ
silvery, neskubėk, būk su tuo, kuris tave myli...
Silvery
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 07 23, 18:52)
silvery, neskubėk, būk su tuo, kuris tave myli...
*

aš jau nebežinau kuris, atrodo, kad abu... doh.gif
super blondine
QUOTE(Silvery @ 2009 07 23, 18:54)
aš jau nebežinau kuris, atrodo, kad abu... doh.gif
*

Geriau tai tas 27 metu. Bet patariu neskubeti, dar jauna esi surasi ta vieninteli, o svarbiausia kad butu abipuse meile smile.gif
Silvery
QUOTE(Keliux @ 2009 07 23, 17:24)
Jei jau tikrai nori kurti šeimą, tai man tas 27 metų geresnis kandidatas g.gif
*

Aš ir taip pradėjau galvot savaitės pradžioj, o dabar jau nebežinau doh.gif maniškis mane viena vakara ant ranku panešioja ir man jau viskas, kaulai suskystėja... unsure.gif kai durnele kokia... gal čia ta meile tokia, nesuprantu...
Copacabana
QUOTE(Silvery @ 2009 07 23, 18:49)
dabar m tiesiog yra taip, kad aš nemoku būt viena, nežinau kodėl, man baisu, noriu turėt visada kažka stipresnio, kuris galėtu manim pasirūpint, nors ir nepasirūpintu, bet bent jau aš taip galvočiau...
*

Tu paaiškink, kam tau reikalinga šeima? Kam tau dabar, dvidešimtmetei, nebaigusiai mokslų, neturinčiai nuolatinio darbo, dar galbūt net nesutikusiai savo to vienintelio knisti sau galvą mintimis, su kuriuo čia geriau tą šeimą kurti? Aš tau galiu pasakyti - nė su vienu iš jų tu nebūsi laiminga, nes tiesiog tau dar neatėjo laikas tą šeimą kurti. Ir nesuk sau be reikalo galvos. Eik į kiną geriau, arba su griupiokais pabendrauk. Spėsi tu dar dėl tų diedų sau galvą prisikvaršint, džiaukis jaunyste, o ne spręsk senų bobų (tokių kaip mes hihihi.gif ) problemas. Pasent skubi?
Silvery
QUOTE(Copacabana @ 2009 07 23, 19:21)
Tu paaiškink, kam tau reikalinga šeima? Kam tau dabar, dvidešimtmetei, nebaigusiai mokslų, neturinčiai nuolatinio darbo, dar galbūt net nesutikusiai savo to vienintelio knisti sau galvą mintimis, su kuriuo čia geriau tą šeimą kurti? Aš tau galiu pasakyti - nė su vienu iš jų tu nebūsi laiminga, nes tiesiog tau dar neatėjo laikas tą šeimą kurti. Ir nesuk sau be reikalo galvos. Eik į kiną geriau, arba su griupiokais pabendrauk. Spėsi tu dar dėl tų diedų sau galvą prisikvaršint, džiaukis jaunyste, o ne spręsk senų bobų (tokių kaip mes  hihihi.gif ) problemas. Pasent skubi?
*

Man mintys apie šeima, tai ne galvos knisimas, gal kam nors tai taip yra, bet man tai svajonė, noriu but jauna mama, kai tik vaikuti pamatau man širdis apsala, dėl diedo galvos nekvaršinsiu, nes tekesiu tik už to kuris būtų man geras vyras ir geras tėvas vaikų. todėl ir nežinau kurį pasirinkti, su kuriuo gerą ir laiminga gyvenimą turėiau. Tiesiog aš atgyvenau ta lakstymu laika, gal jis pas mane labai trumpas buvo, bet nematau nieko smagaus baliuose, ar lakstymuose su draugais... Kažkaip neidomu man... nesakau, kad noriu viskas čia ir dabar tuoktis, tiesiog noriu būt su tokiu kuris būtu potencialus mano vyras ir mano vaiku tėvas, nenoriu laiko leist vėjais... Neduok Dieve pastočiau dabar nors esu ne su tinkamu žmogumi....
Copacabana
QUOTE(Silvery @ 2009 07 23, 19:36)
Kažkaip neidomu man... nesakau, kad noriu viskas čia ir dabar tuoktis, tiesiog noriu būt su tokiu kuris būtu potencialus mano vyras ir mano vaiku tėvas, nenoriu laiko leist vėjais... Neduok Dieve pastočiau dabar nors esu ne su tinkamu žmogumi....
*

Na žinai, gyvenime juk ne tik baliai ir šeima, yra ir daugiau dalykų. O kai sutiksi sau tinkamą žmogų, ir pati žinosi atsakymą į savo klausimą, kurį šioje temoje uždavei, o gal toks klausimas tau net ir nekils. Tik tam susitikimui pati turi tinkamai pasiruošti - dvasiškai subręsti, susivokti, kas tau svarbu, kad per visokius paviršutiniškus reikalavimus nepražiopsotum tau skirtojo. Tam dvidešimties metų gyvenimo tikrai nepakanka, jau po penkerių metų visiškai kitaip matysi viską.
adaptacijaa
noriu but jauna mama
*

kodėl to nori?
citrinutė
ir man nesuprantama, kam taip skubėt šeimą kurt..
o tas Jūsų dabartinis draugas - paprasčiausias tinginys, kuriam patogu gyvent su Jumis. g.gif
"turtinga"
gal mergina anksciau subrendo.

as patarciau betkuriuo atveju mesti ta dabartini, nesvarbu ar busi su tuo kitu ar ne. o su tuo 27meciu seimos neskubeciau kurt padraugauciau, kol mokslus pasibaigciau, o per ta laika isaisketu ir kas jis per tipas.

del meiles nekvarsink sau galvos, jei vyras bus geras tai tikrai ji pamilsi, tokios mes jau moterys, mylim is dekingumo. smile.gif
Septyni
QUOTE(Silvery @ 2009 07 23, 17:36)
Man mintys apie šeima, tai ne galvos knisimas, gal kam nors tai taip yra, bet man tai svajonė, noriu but jauna mama, kai tik vaikuti pamatau man širdis apsala, dėl diedo galvos nekvaršinsiu, nes tekesiu tik už to kuris būtų man geras vyras ir geras tėvas vaikų. todėl ir nežinau kurį pasirinkti, su kuriuo gerą ir laiminga gyvenimą turėiau. Tiesiog aš atgyvenau ta lakstymu laika, gal jis pas mane labai trumpas buvo, bet nematau nieko smagaus baliuose, ar lakstymuose su draugais... Kažkaip neidomu man... nesakau, kad noriu viskas čia ir dabar tuoktis, tiesiog noriu būt su tokiu kuris būtu potencialus mano vyras ir mano vaiku tėvas, nenoriu laiko leist vėjais... Neduok Dieve pastočiau dabar nors esu ne su tinkamu žmogumi....
*

Tai jei kaip tu sakai nori tekėti tik už to, kuris būtų tau geras vyras ir vaikų geras tėvas, tai pagal tavo aprašymus dabartinis visai netinka:) manau pati nelabai supranti,kad ne tik gero tėvo/vyro tau reik,bet ir meilės; nes kaip pati sakai,dabartiniui užteko pabūti staiga geram ir 'išsilydei', nebenori skirtis ir kad čia turbūt meilė kalta. Juk jei rūpėtų tik tos gero vyro/tėvo bruožai, į laikinus dabartio draugo elgesio pagerėjimus nekreiptum dėmesio, t.y. matytum, kad jis ne toks jau ir šeimos žmogus. Ai tiesa, užkliuvo tai, kad kai išsiskyrėt su dabartiniu draugu per Naujus metus, tu jam skambinai ir maldavai vėl būti kartu, o iš jo pusės nebuvo jokių bandymų. Tas ir irgi pasako, kiek jam buvai svarbi tuo metu.
Na nieko. Kaip nors, su laiku ir patirtim..smile.gif sėkmės
excopas
Neduok Dieve pastočiau dabar nors esu ne su tinkamu žmogumi....
*

Silvery, dabartiniai Jūsų santykiai su 29 m vaikinu pasmerkti žlugimui. Viena labai svarbi buvimo kartu sąlygų yra priimti draugą su visomis gerosiomis savybėmis ir, svarbiausia, trūkumais. O šito padaryti negali g.gif
Maidenana
Siaip, noretusi mylimo vyro su pinigais.... rolleyes.gif
Žilinskienė

taip gerai pagalvojus mastau.gif gal švedišką šeimą bandykit.
Silvery
QUOTE(Copacabana @ 2009 07 23, 19:56)
Na žinai, gyvenime juk ne tik baliai ir šeima, yra ir daugiau dalykų. O kai sutiksi sau tinkamą žmogų, ir pati žinosi atsakymą į savo klausimą, kurį šioje temoje uždavei, o gal toks klausimas tau net ir nekils. Tik tam susitikimui pati turi tinkamai pasiruošti - dvasiškai subręsti, susivokti, kas tau svarbu, kad per visokius paviršutiniškus reikalavimus nepražiopsotum tau skirtojo. Tam dvidešimties metų gyvenimo tikrai nepakanka, jau po penkerių metų visiškai kitaip matysi viską.
*

Aš tai puikiai suprantu, kad matysiu viska kitaip, tiesiog nenoriu laiko švaistyti su bet kuo...
Not*Simple
na autorei patarciau skirtis, jei nesusiras pastovaus darbo,geriau su nemylimu bet tureti viska, negu su mylimu ir skaiciuoti paskutinius centus doh.gif o kair jis daro taip ... schmoll.gif
Silvery
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 07 23, 20:08)
kodėl to nori?
*

Nenoriu didelio skirtumo, ir tuo labiau nenoriu gimdyti kokiu 26 metu, svajoju apie 3 vaikus ir taip pat nenoriu didelio skirtumo tarp jų amžiaus. Dabar kažkaip priimtina gimdyti tokiu metu, iš dalies suprantu, tada jau turi viska ir lieka kaip sakant tik vaikus užaugint, bet aš jau noriu dabar, ne čia ir dabar bet kokiu 23 tai tikrai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tesura @ 2009 07 24, 17:32)
na autorei patarciau skirtis, jei nesusiras pastovaus darbo
*

taip paprastai ir palikt? man buvo šovus į galva mintis eit pas būrėja.... doh.gif nežinau pati....
Papildyta:
QUOTE(citrinutė @ 2009 07 23, 20:37)
ir man nesuprantama, kam taip skubėt šeimą kurt..
o tas Jūsų dabartinis draugas - paprasčiausias tinginys, kuriam patogu gyvent su Jumis. g.gif
*

aš neskubu, tik kaip jau sakiau nenoriu laiko leist su bet kuo... ir ji tuo pačiu švaistyt... Nekuriu aš šeimos nei dabar nei po metu... bet po 2 jau norėčiau... Aš suprantu, kad jam patogu, juk aš ir valgyt darau, kambarius tvarkom apyligiai, tik tiek kad nekeliu scenu del jo tokio elgesio (dėl darbo, vėlu grįžimu) man kažkaip taip yra, kad nesvarbu, ką daro svarbu pas mane grįžta, ne tai kad su kitom mergom laksto, bet pati matau, kad aklai pasitikiu...
Not*Simple
QUOTE(Silvery @ 2009 07 24, 17:35)
Nenoriu didelio skirtumo, ir tuo labiau nenoriu gimdyti kokiu 26 metu, svajoju apie 3 vaikus ir taip pat nenoriu didelio skirtumo tarp jų amžiaus. Dabar kažkaip priimtina gimdyti tokiu metu, iš dalies suprantu, tada jau turi viska ir lieka kaip sakant tik vaikus užaugint, bet aš jau noriu dabar, ne čia ir dabar bet kokiu 23 tai tikrai smile.gif
Papildyta:

taip paprastai ir palikt? man buvo šovus į galva mintis eit pas būrėja....  doh.gif  nežinau pati....
*

tik ne bureja schmoll.gif doh.gif as esu tavo amziaus...patikek neverta eiti pas bureja, jos prisneka nesamoniu.siaubas, buyvau viena karta ir pasigailejau, viskas pradejo pildytis...kai gyveni, ir zinai kas bus, tai yra tikrai sudinas reikalas schmoll.gif
Silvery
QUOTE("turtinga" @ 2009 07 23, 20:44)
gal mergina anksciau subrendo.

as patarciau betkuriuo atveju mesti ta dabartini, nesvarbu ar busi su tuo kitu ar ne. o su tuo 27meciu seimos neskubeciau kurt padraugauciau, kol mokslus pasibaigciau, o per ta laika isaisketu ir kas jis per tipas.

del meiles nekvarsink sau galvos, jei vyras bus geras tai tikrai ji pamilsi, tokios mes jau moterys, mylim is dekingumo. smile.gif
*

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Septyni @ 2009 07 23, 22:40)
Tai jei kaip tu sakai nori tekėti tik už to, kuris būtų tau geras vyras ir vaikų geras tėvas, tai pagal tavo aprašymus dabartinis visai netinka:) manau pati nelabai supranti,kad ne tik gero tėvo/vyro tau reik,bet ir meilės; nes kaip pati sakai,dabartiniui užteko pabūti staiga geram ir 'išsilydei', nebenori skirtis ir kad čia turbūt meilė kalta. Juk jei rūpėtų tik tos gero vyro/tėvo bruožai, į laikinus dabartio draugo elgesio pagerėjimus nekreiptum dėmesio, t.y. matytum, kad jis ne toks jau ir šeimos žmogus. Ai tiesa, užkliuvo tai, kad kai išsiskyrėt su dabartiniu draugu per Naujus metus, tu jam skambinai ir maldavai vėl būti kartu, o iš jo pusės nebuvo jokių bandymų. Tas ir irgi pasako, kiek jam buvai svarbi tuo metu.
Na nieko. Kaip nors, su laiku ir patirtim..smile.gif sėkmės
*

Per naujus metus tai taip, gal tada ir nerūpėjau, bet sakė, kad po savaitės būtų paskambines, tipo nenori manes išlepinti, kad vos tik susipykstam lekia pas mane... dabar manau pasuktu... nors, kai perskaitau pati ką rašau tai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif schmoll.gif doh.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(excopas @ 2009 07 24, 15:54)
Silvery, dabartiniai Jūsų santykiai su 29 m vaikinu pasmerkti žlugimui. Viena labai svarbi buvimo kartu sąlygų yra priimti draugą su visomis gerosiomis savybėmis ir, svarbiausia, trūkumais. O šito padaryti negali g.gif
*

Man kaip ir viskas tiktu iš jo pusės, tik pagalvoju, kad galiu tūrėti gera ir nerūpesniga gyvenima, nereikėtu skaičiuoti pinigų, važiuočiau kur norėčiau ir kada norėčiau, pirkt taip pat bet ką galėčiau ax.gif apie nieka galvot nereikėtu, net saldu pasidaro pagalvojus. Kaip sakant sau galėčiau leisti viska, tik aišku tada reikėtu buti su tuo 27m.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 24, 15:59)
Siaip, noretusi mylimo vyro su pinigais....  rolleyes.gif
*

norėtusi negalvoti iš kur tu pinigu gauti ir kaip susimokėti mokečius....
Papildyta:
QUOTE(Žilinskienė @ 2009 07 24, 16:48)
taip gerai pagalvojus  mastau.gif  gal švedišką šeimą bandykit.
*

Surask tu tokį vyra kuris sutiktu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tesura @ 2009 07 24, 17:37)
tik ne bureja schmoll.gif  doh.gif as esu tavo amziaus...patikek neverta eiti pas bureja, jos prisneka nesamoniu.siaubas, buyvau viena karta ir pasigailejau, viskas pradejo pildytis...kai gyveni, ir zinai kas bus, tai yra tikrai sudinas reikalas schmoll.gif
*

Man tik viena klausima atsakyt reiketu kuris, daugiau niekas neidomu... Galima taip? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tesura @ 2009 07 24, 17:32)
na autorei patarciau skirtis, jei nesusiras pastovaus darbo,geriau su nemylimu bet tureti viska, negu su mylimu ir skaiciuoti paskutinius centus doh.gif o kair jis daro taip ... schmoll.gif
*

Šendien skambino man 27m. šeip kiekviena diena pasirašom labas rytas labankt, ir šeip kaip sekas darbe ar šeip... šendien jau pradėjo mane spausti, o aš nieko neatrašinėjau, tai paskambino, puse h prašnekėjom... Jis galvoja, kad aš bijau įsipareigoti... Nu tiksliau aš jam taip sakau, nes jau nebežinau... Sako iš pradžiu galim susitikt retai, sako juk niekas neverčia, karta per savaite ar kaip tu norėtum, paskui prie jūros važiuotume savaitgaliui, jei viskas gerai rugsėji į kelione kur nors tolėliau (jam tolėliau tai meksika) sake, kad nenori manes skubint, tik nori greičiau mane pamatyti...
O aš šia visa savaite kaip nesava, nieko į burna neisidėjau, pastoviai galvoju, dar gerai, kad daug darbo tai mintys atitrūksta, net maniškis sako kas tau yra (pastebėjo net) ko liūdna, keista...
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 24, 15:59)
Siaip, noretusi mylimo vyro su pinigais....  rolleyes.gif
*

Jeigu dabartinis turėtu normalų darbą, ar bet jo ieškotusi bėdos nematyčiau, tačiau taip nėra, jam gerai kaip yra, jis nenori nieko keisti ar eit dirbt... O tai kas bus vėliau? schmoll.gif
Fanore
Dievuleliau brangiausias, ar perskaitai ka rasai???
Net klausimo nekiltu, zinoma, kad 27 !!!! O ta dabartini siusciau kuo toliau, jam tu tik patogus uostas.Tuoj vyrui 30, o jis su draugais laksto, Naujus atskirai svencia, miegot vel atskrai eina, dirbt NENORI,ir negink, kad nori, tinginys, savimyla, tranas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Siaip, nesvarbu, ka mes tau patarsim, tu to 29 nepaliksi, nes jei galvotum, jau butum tai padariusi be musu komentaru, ir deja, nuojauta kuzda, kad jei ir paliksi, tai dar negreit, o tas kitas, deja, jau bus su kita, ir liksi prie suskilusios geldos.
Jei vis delto as klystu, labai tikiuosi, siandien pat pasiimk dantu sepetuka, ir eik lauk, ir jokiu meiliu-seiliu su 29, tiesiog dviem sakiniais atsisveikink, ir eik.
Lauksiu naujienu.
Medinis
QUOTE(Fanore @ 2009 07 24, 20:06)
Lauksiu naujienu.

Imsit bet kurį, atlikusį?
Fanore
QUOTE(Medinis @ 2009 07 24, 20:22)
Imsit bet kurį, atlikusį?
*

Ne, dekui, as savo jau turiu mirksiukas.gif
VIKTORIJA25
Mano patarimas būtų atsisveikinti su abiem, užsiimti veikla ( studijos, darbas) mirksiukas.gif
Silvery
QUOTE(VIKTORIJA25 @ 2009 07 25, 06:35)
Mano patarimas būtų atsisveikinti su abiem, užsiimti veikla ( studijos, darbas)  mirksiukas.gif
*

viena nei6tvercciau, per sunku butu man....
citrinutė
QUOTE(Fanore @ 2009 07 24, 20:06)
Jei vis delto as klystu, labai tikiuosi, siandien pat pasiimk dantu sepetuka, ir eik lauk, ir jokiu meiliu-seiliu su 29, tiesiog dviem sakiniais atsisveikink, ir eik.
*

drinks_cheers.gif
Silvery, o Tu laiminga su tuo 29?
laumesvaikas
kurį bepasirinksi, vistiek žvalgysies atgal ir galvosi, kas būtų jeigu būtų.
o pasirinksi tik tu pati ir tą su kuriuo tau geriau ir visai nesvarbu ką tau čia patarinės smile.gif
fuksė
QUOTE(Silvery @ 2009 07 26, 11:40)
viena nei6tvercciau, per sunku butu man....
*

blink.gif niu ir situacija.....neistvertum..o gal tik tau taip atrodo. Kazkaip, jei jau tenka rinktis is 2, daznai tas pats suds, tik kitoje rankoje. Itariu, nei vienas, nei kitas. Spjoves ir pirmyn kito ieskavoti
vilma0410
tavo atveju pasirinkciau ti sita su kuriu praleidai naujus metus,taviski nu sory tiek jau metu turi ,bet nieko savo pastovaus ,jei vyras nemiega su savo partnere lovoje kartu o parsibasto is velniai zino kur ir velniai zino kada g.gif tai tikrai su juo gyvenimo neturesi ,o per jauna tikrai nesi del to net nesijaudink ,as taip pat istekejau20 ir 21 jau turejau vakuti savo grazuti ir del nieko nesigailiu kad tokiu metu gimdziau thumbup.gif galima sakyti kad net dziaugiuosi kad mano vaikas jau didelis ir as su ja galiu bendrauti kaip su drauge. thumbup.gif TIK pyrmin bigsmile.gif su tuo antruoju ,net nesugdama galvos biggrin.gif kaip viena cia isireiske meile ateina per pinigus,gal nelabai tiksliai pakomentavau schmoll.gif atleiskiteSEKMES 4u.gif
Silvery
QUOTE(citrinutė @ 2009 07 26, 13:56)
drinks_cheers.gif
Silvery, o Tu laiminga su tuo 29?
*

kartais, bet negaleciau pasakyti, kad visada, pavyzdui sendien as grizau is darbo o jo nera, jis zaidzia futbola su draugais, kaip ir kiekviena antradieni ir ketvirtadieni... klausiau pries tai ar zaisi sake nzn, nes nenorejo, kad su kuo nors tarciaus ka nors veikt, o buciau namie...
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2009 07 30, 13:11)
blink.gif niu ir situacija.....neistvertum..o gal tik tau taip atrodo. Kazkaip, jei jau tenka rinktis is 2, daznai tas pats suds, tik kitoje rankoje. Itariu, nei vienas, nei kitas. Spjoves ir pirmyn kito ieskavoti
*

tiesiog nemegstu buti viena.... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vilma0410 @ 2009 07 30, 15:46)
tavo atveju pasirinkciau ti sita su kuriu praleidai naujus metus,taviski nu sory tiek jau metu turi ,bet nieko savo pastovaus ,jei vyras nemiega su savo partnere lovoje kartu o parsibasto is velniai zino kur ir velniai zino kada g.gif  tai tikrai su juo gyvenimo neturesi ,o per jauna tikrai nesi del to net nesijaudink ,as taip pat istekejau20 ir 21 jau turejau vakuti savo grazuti ir del nieko nesigailiu kad tokiu metu gimdziau  thumbup.gif galima sakyti kad net dziaugiuosi kad mano vaikas jau didelis ir as su ja galiu bendrauti kaip su drauge. thumbup.gif TIK pyrmin bigsmile.gif  su tuo antruoju ,net nesugdama galvos  biggrin.gif kaip viena cia isireiske meile ateina per pinigus,gal nelabai tiksliai pakomentavau schmoll.gif  atleiskiteSEKMES  4u.gif
*

aciu, bent viena palaiko del seimos smile.gif 4u.gif zinai kazkaip sunku dabar labai, jau kaip ir buvau apsiprendus iseiti, bet vel jis skambina sako maze baik juk mylim vienas kita, o as jau nebegaliu, man keliai linksta nuo tokiu jo zodziu... dar griztu namo pamatau tai isvis... matau kad jis manim jau abejoja, nes zino daug atveju kai jaunesnes pabuna, pasidziaugia ir pabega, pradeda galvoti kad ir man taip....
citrinutė
kaip sakoma- moterys myli ausimis...
nevertas jis tavęs, nevertina tavo pastangų, ir kam tau toks tranas, kuris tik gražiai pakalbėti moka..
Ieškok kito 4u.gif
RHA
Mano galva, geriausia nelikti nė su vienu - grįžti pas tėvus. Su vaikinais bendraukite draugiškai, neįsipareigokite, tegul dėl Jūsų kovoja. Stebėkite juos, analizuokite, rinkitės "šeimos vyrą". Daugiau jėgų skirkite mokslams ir darbui wink.gif

Dabartinį savo sugyventinį nupiešėt tokiom juodom spalvom, kad man didžiausia mįslė, kaip Jūsų tėvai leido su juo gyventi. Suprantu, mergaitė nori būti savarankiška, kurti savo židinį, gal net įsimylėjo, bet tėvai tai turėtų paprotinti.

vilma0410
QUOTE(RHA @ 2009 07 30, 20:39)
kaip Jūsų tėvai leido su juo gyventi. Suprantu, mergaitė nori būti savarankiška, kurti savo židinį, gal net įsimylėjo, bet tėvai tai turėtų paprotinti.

tevai tikrai cia nieko nepadarys ji jau suaugusi ir subrendusi ,kiek manes tevai prase nieko nepadejo ax.gif tik pasake toki gera posaki:kaip pasiklosi taip ismiegosi bigsmile.gif pasiklojau ismiegojau po 1metu ir 3menesiu issiskyriau bet nei kek nesigailejau kad zenijausi ir issiskyriau ,gyvenime gavau sansa daug ko ismokti ir pati tvarkytis su svo gyvenimu bigsmile.gif dabar antra karta istekejau laimingai turiu nuostabu vyra ir vaika is pirmos santuokos thumbup.gif zinok toky dalyka nebijok niekada gyvenime rizikuoti,bet rizikuok protingai,niekada nepulk stacia galva i pasitikejima vyru visa laika zinok kad reikia kazka savo tureti kritiniu atveju ir tada viskas bus gerai bigsmile.gif tavo vietoje as surizikuociau mesti ta 29 ir kurciau santykius su27 bet tai tik mano susidaryta nuomone ka tu aprasei,as nezinau smulkmenu ,bet jos labai svarbios kai kada kai priimi tokius sprendimus 4u.gif
*visterija*
g.gif nu tas 29 metų , tai jau šakės nepasikeis biggrin.gif
o tas kuriam 27 m. , g.gif kas kad gausi kada per veidą ax.gif bet nepritrūksi pinigų thumbup.gif ir kai jį apims kaltės jausmas būsi princese rolleyes.gif
vilma0410
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 07 31, 08:42)
g.gif  nu tas 29 metų , tai jau šakės nepasikeis  biggrin.gif
o tas kuriam 27 m. ,  g.gif  kas kad gausi kada per veidą  ax.gif  bet nepritrūksi pinigų  thumbup.gif  ir kai jį apims kaltės jausmas būsi princese rolleyes.gif
*

ar as ka praleidau ar sis zmogus rankas kelnoja prie moteris ar cia taip kaip palyginima parasei g.gif
Silvery
QUOTE(citrinutė @ 2009 07 30, 18:41)
kaip sakoma- moterys myli ausimis...
nevertas jis tavęs, nevertina tavo pastangų, ir kam tau toks tranas, kuris tik gražiai pakalbėti moka..
Ieškok kito  4u.gif
*

gal ir tiesa sakai, bet kaip man dabar is jo iseit? ka jam sakyt? sest kalbetis, zinau kad tada isvartys viska taip kaip jam patogu... o as vel liksiu durneles vietoj... schmoll.gif g.gif verysad.gif
burbanti princiesa
QUOTE(Silvery @ 2009 08 01, 09:19)
gal ir tiesa sakai, bet kaip man dabar is jo iseit? ka jam sakyt? sest kalbetis, zinau kad tada isvartys viska taip kaip jam patogu... o as vel liksiu durneles vietoj...  schmoll.gif  g.gif  verysad.gif
*

Kam kalbeti?Kam save statyti i tokia padeti,jei zinai ,kuo gali baigtis viskas?Susirink manatkes ir -arivederči.Ar tu lauki ,kad jis duotu tau kelionpinigiu? g.gif
Silvery
QUOTE(RHA @ 2009 07 30, 22:39)
Mano galva, geriausia nelikti nė su vienu - grįžti pas tėvus. Su vaikinais bendraukite draugiškai, neįsipareigokite, tegul dėl Jūsų kovoja. Stebėkite juos, analizuokite, rinkitės "šeimos vyrą". Daugiau jėgų skirkite mokslams ir darbui wink.gif

Dabartinį savo sugyventinį nupiešėt tokiom juodom spalvom, kad man didžiausia mįslė, kaip Jūsų tėvai leido su juo gyventi. Suprantu, mergaitė nori būti savarankiška, kurti savo židinį, gal net įsimylėjo, bet tėvai tai turėtų paprotinti.
*

Tevai mane visalaika palaikydavo ir palaikys, jie zino, kad jau nebe maza ir leidzia viska paciai pajust ir paciai sprest... O as ji nenupiesiau, as tik pasakiau kas man su juo negerai... kartais buna ir geru dalyku, as su juo gerai saugiai jauciuosi, bet tas netrikrumas del ateities mane grauzia....

Pavyzdziui vakar: as dirbau, paprasiau, kad pasiimtu is darbo pries 1.5h pries darbo pabaiga, sako jei nelis gal atvaziuosiu... jis tik viena karta mane is darbo pasieme, turiu vazineti su autobusais, nors pats turi masina ir namie buna tuo metu kai as darba baigiu... tai parasau jam pries 20min baigiantis darbui, kad atvaziuotu, nieko neatraso, po 10min paraso kad nelija, tipo pati grizk, parasau, kad pavargus labai, paraso kada tau baigias, parasau nesvarbu, jau vistiek tik 3min liko grisiu pati....
kazkaip atrodo, kad galetu pagalvoti, kad as pavargstu ir bent ta viena susikta penktadieni pasiimti mane, kazkaip padaryti kad as patogiau jausciaus, mane palepint... vakar grizau pikta o jam px... sedi prie kompo dirba, paskui pas drauga isleke, grizo pradejo nervuotis kad valgyt jau nori, pradejo klausinet ar as noriu ir ko yra virtuvei, paskui abu i parduotuve vaziavom nusipirkom valgyt, grizdami sakau duok man ryt 20lt nes visai nebeturiu o noriu pas tevus lekt rytoj nes tu vistiek dirbi, tai pasisiause: gavai juk katik avansa, visa ant skuduru isleidai, net nepagalvojai, kad cia reikes ir t.t.... net nezinau taip negera pasidare... paskui paklausiau kad masina galetu palikt, nes pats turi kita su kuria i darba vaziuoja, sako jei tik iki tevu vaziuosi tai gerai, paliksiu.... sendien is ryto, pramerkiu akis o jis sako gerai as jau lekiu (jis ta savo masina kur vaziuoja i darba pas tevus laiko, o su ta kita seip vazineja) sakau tai nepaliksi man masinos, sako ne, juk draudimo nera, beto neturiu tau pinigu ant benzino, paskui pradejo klausinet ko uzpykus nuo pacio ryto... krc...
laukiu turi atvaziuot tevai pasiimt manes, net geda pasakyt jiems kas vyksta.... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(vilma0410 @ 2009 07 31, 10:15)
tevai tikrai cia nieko nepadarys ji jau suaugusi ir subrendusi ,kiek manes tevai prase nieko nepadejo  ax.gif tik  pasake toki gera posaki:kaip pasiklosi taip ismiegosi bigsmile.gif pasiklojau ismiegojau po 1metu ir 3menesiu issiskyriau bet nei kek nesigailejau kad zenijausi ir issiskyriau ,gyvenime gavau sansa daug ko ismokti ir pati tvarkytis su svo gyvenimu bigsmile.gif dabar antra karta istekejau laimingai turiu nuostabu vyra ir vaika is pirmos santuokos  thumbup.gif zinok toky dalyka nebijok niekada gyvenime rizikuoti,bet rizikuok protingai,niekada nepulk stacia galva i pasitikejima vyru visa laika zinok kad reikia kazka savo tureti kritiniu atveju ir tada viskas bus gerai bigsmile.gif tavo vietoje as surizikuociau mesti ta 29 ir kurciau santykius su27 bet tai tik mano susidaryta nuomone ka tu aprasei,as nezinau smulkmenu ,bet jos labai svarbios kai kada kai priimi tokius sprendimus 4u.gif
*

aciu uz nuomone 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 07 31, 10:42)
g.gif  nu tas 29 metų , tai jau šakės nepasikeis  biggrin.gif
o tas kuriam 27 m. ,  g.gif  kas kad gausi kada per veidą  ax.gif  bet nepritrūksi pinigų  thumbup.gif  ir kai jį apims kaltės jausmas būsi princese rolleyes.gif
*

nemusa jis nieko.... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2009 08 01, 10:27)
Kam kalbeti?Kam save statyti i tokia padeti,jei zinai ,kuo gali baigtis viskas?Susirink manatkes ir -arivederči.Ar tu lauki ,kad jis duotu tau kelionpinigiu?  g.gif
*

bijau padaryt bloga sprendima taip greit pabegus, kad nebutu taip kaip per naujus metus, kad isejau o paskui pati verkiau kaip man negerai...
raimuxe
Ir meilė ir pinigai biggrin.gif
citrinutė
QUOTE(Silvery @ 2009 08 01, 10:19)
gal ir tiesa sakai, bet kaip man dabar is jo iseit? ka jam sakyt? sest kalbetis, zinau kad tada isvartys viska taip kaip jam patogu... o as vel liksiu durneles vietoj...  schmoll.gif  g.gif  verysad.gif
*

taip ir išeik..pagyvensi pas tėvus, jei nėra kur kitur. Ir įsivaizduoji visą savo likusį gyvenimą su tokiu vyreliu? Negaišk savo jaunytės brangaus ir gražaus laiko. Nevertas šitas lodorius tavęs...Žinoma, paskaudės širdutę kažkiek laiko, bet praeis..meilės žaizdas užgydo kita meilė. Juk pasaulyje daugiau vyrui, nei tas dabartinis 29 ir tas nuo Naujų metų - 27..
Pati matai-nelimpa tavo dabartinis bendras gyvenimas.. verysad.gif
Sėkmės didžiausios 4u.gif ir truputį daugiau pasitikėjimo savo jėgomis. 4u.gif
mamaa
senberniu niekas neisgydo (cia 29m).tik viena zinau,kai paliksi,prasides,atsiprasymai,siulymai tuoktis,prisiekines,kad myli.bet buk stipri ir netiket tokiom kalbom,jos ir liks tik kalbom (rasau is savo patirties).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.