Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nesveikas ar pagrįstas pavydas
Supermamų klubas > Tarp mūsų, mergaičių... > Vyrai ir moterys > Kai įsimaišo trečias...
Pages: 1, 2
Mahada
sveikos mamytes 4u.gif

daznai cia paskaitau, o siandien ir pati jauciu poreiki parasyti...
su draugu kartu esam 2 metai, beveik tiek ir gyvenam kartu. jis yra tylus ir uzsidares, o as labai karsto budo, greitai uzsideganti ir ekspresyvi. visada uzkunkuliuoju, jei jam paskambina kokia mergina. na ir vakar buvo vienas is tu atveju. grizau namo is darbo, o jis islindes pro langa kalbejo telefonu, tad negirdejo kaip iejau i kambari. atsistojau salia ir viska girdziu. nieko ypatingo nepasake, pasidomejo ka veikia, ar dar nemiega, kazka papasakojo kaip jam sekasi. aiskiai girdejau merginos balsa. po poros minuciu jis pastebejo mane. iskart nepadejo ragelio, dar ramiai pakalbejo, pasake, kad perskambins ir atsisveikino. paklausiau kam skambino, pradejo veblenti, kad pusseserei, kad reikejo paskambinti.... nu zodziu vebleno vebleno... pasisodinau, sakau, pasikalbekim. sako, buvus kaimyne. atseit jai 17 metu (jam 31). sakau, tai buvot susitike, sako, buvom pora kartu. sakau, tai permiegojai? sako- ne. sako, jei kazkas butu, negi skambinciau tokiu metu, kai tu visada grizti is darbo.
bet kam tada veblenti, kad pusseserei???
nu zodziu, galiu cia dar daug rasyti, bet kas is tu ilgu pasaku. esme ta, kad as ir pati bendrauju su vyrais, su savo ex. is savo puses zinau, kad vyras ir moteris gali buti tik draugais, bet ar tokiu atveju reikia issisukineti ir veblenti???

parasykit savo nuomone, ar as be reikalo nervinuosi, ar su reikalu. esu labai pavydi, be proto....

aciu uz nuomone ax.gif
Laikinas
QUOTE(sage master @ 2009 07 10, 18:37)

parasykit savo nuomone, ar as be reikalo nervinuosi, ar su reikalu. esu labai pavydi, be proto....

aciu uz nuomone  ax.gif
*

Visaip gali būti... Tačiau siūlau išnagrinėti ir tokią versiją:
Kadangi tamsta pati sakotės, kad ekspresyvi, impulsyvi, emocionali, tai gali būti, kad bachūrėlis, bandydamas kažkaip išvengti tų Jūsų emocinių "gėrybių", tiesiog kvailai ir primituviai leptelėjo nesąmonę apie tą pusserę... Ir vien tik todėl, kad triukšmo mažiau... mirksiukas.gif
Mahada
turbut skaitot ir galvojat, kad menka mano beda. bet esme tame, kad mano pavydas griauna mano santykius. atleisciau jam fizine neistikimybe. labiausiai bijau, kad jis neisimyletu.... dvasine neistikimybe labai baisi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Laikinas @ 2009 07 10, 20:06)
Visaip gali būti... Tačiau siūlau išnagrinėti ir tokią versiją:
Kadangi tamsta pati sakotės, kad ekspresyvi, impulsyvi, emocionali, tai gali būti, kad bachūrėlis, bandydamas kažkaip išvengti tų Jūsų emocinių "gėrybių", tiesiog kvailai ir primituviai leptelėjo nesąmonę apie tą pusserę... Ir vien tik todėl, kad triukšmo mažiau...  mirksiukas.gif
*

labai aciu. jis taip ir sako. labai dekinga uz nuomone 4u.gif
SODRI
sveikos mamytes  4u.gif

reikejo paskambinti.... nu zodziu vebleno vebleno... pasisodinau, sakau, pasikalbekim. sako, buvus kaimyne. atseit jai 17 metu (jam 31). sakau, tai buvot susitike, sako, buvom pora kartu. sakau, tai permiegojai? sako- ne. sako, jei

aciu uz nuomone  ax.gif
*

viskas gal ir nieko, gyvenimiška situacija, bet jeigu jai 17 ......... darosi kebloka g.gif
Mintibutė
QUOTE(SODRI @ 2009 07 10, 18:13)
viskas gal ir nieko, gyvenimiška situacija, bet jeigu jai 17 ......... darosi kebloka  g.gif
*

kuom kebloka? nelabai supratau.
ir keista ko 31m vyras skambineja paauglei? kokiu tikslu?
***Žaltvykslė
Situacija gali būti tiek nekalta, tiek rimta. Dėl "pusseserės", tai Laikinas, kaip ne keista, teisus, gali būti dėl jūsų ekspresyvumo, bet ką reikia subrendusiam vyrui su paaugle veikti, kokie bendri jų sąlyčio taškai, tai nelabai suprantama... g.gif
Team
sveikos mamytes  4u.gif

*

as sakau ,kad melavo...
kokiu tikslu tuomet skambinti? labai liudna buvo ir truko bendravimo, juk tave turi, kam dar ta 17 -mete? netikiu nors tu ka
Fanore
Klausimas, kas gali buti bendro tarp paaugles ir subrendusio vyro ???
Nesupykit, bet ar jam visi namie, juk ji per pus jaunesne, ir NEPILNAMETE g.gif
~*StarDust*~
Kažkaip labai jau keistai čia g.gif
***Žaltvykslė
QUOTE(Fanore @ 2009 07 11, 15:30)
Klausimas, kas gali buti bendro tarp paaugles ir subrendusio vyro ???

*

Seksas bigsmile.gif , flirtas flirt.gif , arba tas ir tas... arba gal abu jie kokius pašto ženklus kolekcionuoja... rolleyes.gif
Fanore
Niu nepykit, ir vel savo trigasi ikisiu blush2.gif
uzkliuvo, tavo parasytas-jis ramaus budo, tylus...na va apie tai i noriu mestelt sena lietuviu liaudies patarliuke
"Tyli kiaule, gilia sakni knisa", ir vel gi is mano ex gyvenimo, tylus buvo....bt pabaigoj, kad prikniso doh.gif
TipuTapu
O tai dėl ko jie susitikę buvo? smile.gif kažkada paauglystėj ir aš bendravau su gerokai vyresniu kaimynu, gyvenančiu su mergina rolleyes.gif doh.gif Tai galiu pasakyt tik tiek, kad nieko čia gero iš tavo sugyventinio pusės nelauk.... blush2.gif Kokie 95% kad jis su ja miega arba bent jau noretu cool.gif
Laikinas
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 11, 10:47)
tai nelabai suprantama... g.gif
*

Nesuprantama? O kai nesuprantama, tai jau įtarumai nepadorūs kyla? Primityvios bobšės... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 11, 19:54)
Seksas  bigsmile.gif , flirtas flirt.gif , arba tas ir tas... arba gal abu jie kokius pašto ženklus kolekcionuoja... rolleyes.gif
*

O gal tiesiog nukvakus paauglė įkyriai ieško būdų saviraiškai, visai nesusimąstydama apie perspektyvą? Nu tiesiog taip madinga, o dar ir "sportinis" interesas?
Beje, situacijos rimtai svarstyit net neverta - autorė pati prisipažino, kad yra nestabilios emocinės būsenos. Todėl situacijos pateikimas yra tendencingas ir netikroviškas. "Į vienus vartus", tsakant.
excopas
Na, visų pirma, nėra šiame pasaulyje draugystės tarp vyro ir moters liezuvis.gif Antra, kritika nusmukdo vyro savigarbą, jis ateityje vis mažiau ir mažiau norės bendrauti su savo brangiąja. Ir trečia smile.gif : pasitikėjimas ir supratimas šeimoje suteikia saugumo. Taigi, kiekvienas sutuoktinis turi turėti asmeninės erdvės, kad galėtų pasireikšti. Pavydas nėra meilė, o tik baimė prarasti sutuoktinį, kuri nesuteikia galimybių džiaugtis nuostabiais santykiais...
Laikinas
QUOTE(excopas @ 2009 07 12, 17:50)
Na, visų pirma, nėra šiame pasaulyje draugystės tarp vyro ir moters liezuvis.gif Antra, kritika nusmukdo vyro savigarbą, jis ateityje vis mažiau ir mažiau norės bendrauti su savo brangiąja. Ir trečia smile.gif : pasitikėjimas ir supratimas šeimoje suteikia saugumo. Taigi, kiekvienas sutuoktinis turi turėti asmeninės erdvės, kad galėtų pasireikšti. Pavydas nėra meilė, o tik baimė prarasti sutuoktinį, kuri nesuteikia galimybių džiaugtis nuostabiais santykiais...
*

Šventa tiesa.
Fanore
Egzistuoja, TIK draugyste tarp moters ir vyro, bent jau mano atveju.
Nesigincysiu, buvo momentu, kai ta riba buvo labai susiaurejusi, bet jei zmones protingi, ir draugyste vertina labiau nei kuniskus poreikius, jie ir lieka draugais, plius, jei jie abu ar bent vienas turi partnerius, ir nenori mesti kelio del takelio.
Medinis
QUOTE(excopas @ 2009 07 12, 17:50)
Na, visų pirma, nėra šiame pasaulyje draugystės tarp vyro ir moters

Yra, yra... Jei žmogus negali paprasčiausiai bendrauti su kitos lyties žmogumi, bijodamas, kad nepradėtų jam daryt oralinio - tai gal jam reikia ne bendravimo...
due drops
QUOTE(Fanore @ 2009 07 12, 18:33)
Nesigincysiu, buvo momentu, kai ta riba buvo labai susiaurejusi, bet jei zmones protingi, ir draugyste vertina labiau nei kuniskus poreikius, jie ir lieka draugais, plius, jei jie abu ar bent vienas turi partnerius, ir nenori mesti kelio del takelio.
*

drinks_cheers.gif
mazge1979
o man tai čia viskas aišku. nera ten tik draugystė. jam 31, jai 17, apie ką jie kalbasi? buvus kaimynė...nagi jei pradės suaugęs vyras su nepilnametėm kaimynėm skambinėtis, nežinau nežinau. kvepia kitkuo. o dar tyliam esant. išvis tada turėtų ramiai sėdėt. gal jis tik su jum toks tylus. o jūs apie save kam taip žiauriai. visą tą jūsų apibūdinimą apie save sudėjus į viena, esate per daug moteriška ir tiek. kam taip plėstis. o kad tyli kiaulė gilią šaknį knisa, tai tiesa. paėjus mėnesiui, jei labai nerimaujat, paprašykit draugo telefono išklotinių, pamatysit kaip dažnai jie bendrauja, bus ramiau, juk tada jis parodys ir šiek tiek emocijų, ta prasme nenoro tas išklotines imti ir visa kita. labiau reikia jums jį pažinti ir mažiau nervuotis. gyvenimas ir taip sunkus.

o jei nenorit pyktis, papraščiausia pagyvenkit sau, skirkit sau daugiau dėmesio, gyvenkit su juo bet savo, o ne jo gyvenimą, išmokit nebijot jo prarast dėl kitos, vadinasi tada jis jūsų nevertas buvo, o gal jūs neskirti. nebūkit priklausoma nuo jo veiksmų ir būdo, bus lengviau. savo moteriškumą atskleiskit kitose srityse, tada bus aišku, pakeliui jums abiems ar ne.baime dėl kitos prarasti jį, jo neišlaikysit, tik kankinsit save.
retai, oi kaip retai būna paprasta draugystė tarp vyro ir moters, ateina laikas kai reikia arba skirtis arba miegot.ir tai yra nenuginčijama tiesa.
Mahada
aciu visiems uz nuomone 4u.gif
labai smagu, kad vyriska puse kazka paraso, nes juk idomiausia kaip is ju varpines viskas atrodo ax.gif
neturiu beprotiskos baimes jo prarasti, tiesiog nenoriu buti durniaus vietoje smile.gif
excopas
QUOTE(Fanore @ 2009 07 12, 18:33)
*

Pasikartosiu: neegzistuoja draugystės tarp vyro ir moters. Yra tik patinka arba ne. O jei patinka, tai būtinai kada nors kuri viena pusė užsinorės daugiau, nei draugystė smileysex.gif
saugotoja1987
QUOTE(excopas @ 2009 07 14, 21:51)
Pasikartosiu: neegzistuoja draugystės tarp vyro ir moters. Yra tik patinka arba ne. O jei patinka, tai būtinai kada nors kuri viena pusė užsinorės daugiau, nei draugystė smileysex.gif
*

as nepritariu. Manau tikrai egzistuoja,bendrauju su savo buvusiu klasioku ir tikrai tik ,kaip draugai.
***Žaltvykslė
QUOTE(Laikinas @ 2009 07 12, 08:56)
Nesuprantama? O kai nesuprantama, tai jau įtarumai nepadorūs kyla? Primityvios bobšės... tongue.gif
Papildyta:
*

Nebliuznyk, palaidūne, pats tu primityvas....tau čia vis saviraiškos dirvonų trūksta, tai ir maivais tarp jauniklių... tongue.gif
Nesuprantama ir ką? Jeigu nesislėptų- būtų suprantama. Manau, kad vyras ir moteris gali būti tik draugais, pati tokį draugą turiu. Jis - MB draugas, ir pastoviai rašo, skambina, ieško moralinės paramos ir patarimo. 4 metai taip ir nė sykio į krūmus dar nekvietė. biggrin.gif
Fanore
Excopas: buna, ir yra, o kas ka ir kada galvoja, nu neilisiu as i ju smegenines.Na ir buvo tu pasiulymu, bet tiesiog, kai vyrui primeni, kad jis zmogus o ne gyvunas, ir instinktus te pasilaiko sau, visi pasirinko draugyste.
Beje, pas mane visalaik vyru draugu buvo daugiau, nei moteru, ir ne su vienu ribos neperzengiau.
Bet velgi priklauso, tik nuo tu dvieju asmenu, kaip viska pakreipt, ir kas yra svarbiau.Man pasiseke, vyrai-draugai pasitaike valdantys zemutines smegenis.
Taip, kad mano atveju, tokia draugyste imanoma, bet tai tik mano istorija, juk visoms taisyklems yra isimtys.
Papildyta:
I tema, jau rasiau, kad autores atveju, na ne tai, kad pulciau skirtis, bet pasikalbeti tikrai imanoma, tik ramiai, be kaltinimu, ir jei zmogu pazistat, na gal suprasit, meluoja jis ar ne.
Mane labiausiai neramina, amziaus skirtumas, kas gali buti tarp ju bendra?
Tai visdelto 14 metu skirtumas g.gif
Laikinas
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 07 14, 22:24)
Nebliuznyk, palaidūne, pats tu primityvas....tau čia vis saviraiškos dirvonų trūksta, tai ir maivais tarp jauniklių... tongue.gif

*

Todėl ir primityvi, kad tokias išvadas tesurezgi... Jaunuole... biggrin.gif tongue.gif
LadyMellon
31 metu diedui is septyniolikines reikia Dvasinio Bendravimo?.. thumbup.gif
jeigu is tiesu taip-tegu pasikviecia i svecius.pabendrausit trise ir pasimatys, kiek ten tu dvasiniu reikalu tarp ju.
o veblenimai man itartini atrodo.mano dieds turi draugiu, su kuriom ir supazindina, ir pabendraujam, ir viskas visiem aisku/ramu.o kai prisireikia slept-nebeaisku ir neberamu.ir nemanau, kad tai Paranoja.zmogiska ir tiek.
žostautė
Nereikia taip nuvertinti tų jaunų merginų rolleyes.gif Kam 31 metų vyrui septyniolikinė?
Ji moka juo žavėtis, jai įdomu VISKAS, kas susiję su juo, ji žiūri didelėmis abstulbusiomis akimis, kuriam nepatiktų...
Jos pasaulis neužkištas problemom, tokiom kaip darbai, pinigai, komunaliniai rolleyes.gif Ji dažniausiai šypsosi, džiaugiasi, su ja galima paežerėm vaikštinėti nekalbant apie kažkokius rūpesčius.
Jai galima PATARTI, pamokyti gyvenimiškos patirties, paaiškinti, saugoti - na juk daug smagiau nei būti moters Viską Galiu Pati šešėlyje ax.gif
Nesmagu, bjauroka net, bet taip juk yra...
Mahada
QUOTE(žostautė @ 2009 07 15, 13:46)
Nereikia taip nuvertinti tų jaunų merginų  rolleyes.gif  Kam 31 metų vyrui septyniolikinė?
Ji moka juo žavėtis, jai įdomu VISKAS, kas susiję su juo, ji žiūri didelėmis abstulbusiomis akimis, kuriam nepatiktų...
Jos pasaulis neužkištas problemom, tokiom kaip darbai, pinigai, komunaliniai  rolleyes.gif  Ji dažniausiai šypsosi, džiaugiasi, su ja galima paežerėm vaikštinėti nekalbant apie kažkokius rūpesčius.
Jai galima PATARTI, pamokyti gyvenimiškos patirties, paaiškinti, saugoti - na juk daug smagiau nei būti moters Viską Galiu Pati šešėlyje  ax.gif
Nesmagu, bjauroka net, bet taip juk yra...
*

pries du metus ir mano akys buvo dideles. bet juk taip buna kiekvienu santykiu pradzioje, nesvarbu kiek tau metu...
bet jeigu vyrui negera mano seselyje, kaip jus issireskete, tai kodel jis jame lindi? g.gif as nesu sena boba, pilna rupesciu del komunaliniu! mes gyvenam kartu, ipratom prie vienas kito. bet ar tai norma, kad kai moters akys nebeispustos is susizavejimo, galima susirasti kazka?
man truksta geliu, meiliu zodziu, tai ka, paskambinsiu buvusiam kaimynui ir susitiksiu su juo???
kam tada likti kartu?
LadyMellon
matyt, kazkiek intrigos vistik reikia palikt.ir MB ego vis pamasazuot.sako, labai trapus ten jis pas juos.ego, tprsme.
nors po teisybei, tai velniai zino:))
as irgi nesuprantu, kodel Bembis yra mieliau, nei sava, pazistama moteriske, su kuria sieja ilgalaikis prisirisimas, bendras gyvenimas, meile, bendros patirtys, kad visvien reikia zyliot paskui -niolikines.
Gal jie ir nesidaugina, gal taviskiui uztenka momentu, jauduliuko kazkokio.is serijos, Koks As Geidziamas.neisivaizduoju.
man buvo panasiai, ir iki siol nesuprantu, kodel buvo:)o as irgi nei su chalatais siauteju, nei kazkoki zyzianti boba pasidariau.

“When women are depressed, they eat or go shopping. Men invade another country. It's a whole different way of thinking". drinks_cheers.gif
žostautė
QUOTE(sage master @ 2009 07 15, 13:34)
pries du metus ir mano akys buvo dideles. bet juk taip buna kiekvienu santykiu pradzioje, nesvarbu kiek tau metu...
bet jeigu vyrui negera mano seselyje, kaip jus issireskete, tai kodel jis jame lindi?  g.gif  as nesu sena boba, pilna rupesciu del komunaliniu! mes gyvenam kartu, ipratom prie vienas kito. bet ar tai norma, kad kai moters akys nebeispustos is susizavejimo, galima susirasti kazka?
man truksta geliu, meiliu zodziu, tai ka, paskambinsiu buvusiam kaimynui ir susitiksiu su juo???
kam tada likti kartu?
*

Na va, o jos akys DABAR didelės rolleyes.gif O vyras nemoka iš to šešėlio išlįsti kitais būdais, nei susirasdamas naivią septyniolikinę. Paprasta. Jūs kažkaip priėmėte mano postą kaip kritiką jums, tačiau aš kritikavau vyriškį, tik gal nelabai tiesmukai.
mango123
Visi esam kazkiek pavydus ir manau kiekviena tokioj situacijoj noretume paaiskinimo kodel bendrauja 17-mete kazkokia ir pan. Nematau cia nieko nenormalaus. Ir jokia cia paranoja. Sekmes 4u.gif
Medinis
Esu bendravęs su trylikos metų mergaite. Man tuomet nedaug trūko iki trisdešimties. Apie ką bendravom... Apie ją, apie gyvenimą, apie tai, kas yra svarbu, o kas - ne. Ji pasakodavo kaip susipyksta su draugėmis. Kokie idiotai yra bernai. Jos akyse mirė močiutė, tai prieš močiutės mirties metines ji labai bijojo... Mes turėjome labai daug temų bendravimui. Ta mergaitė neturėjo tėvo...
žostautė
QUOTE(Medinis @ 2009 07 15, 18:21)
Esu bendravęs su trylikos metų mergaite. Man tuomet nedaug trūko iki trisdešimties. Apie ką bendravom... Apie ją, apie gyvenimą, apie tai, kas yra svarbu, o kas - ne. Ji pasakodavo kaip susipyksta su draugėmis. Kokie idiotai yra bernai. Jos akyse mirė močiutė, tai prieš močiutės mirties metines ji labai bijojo... Mes turėjome labai daug temų bendravimui. Ta mergaitė neturėjo tėvo...
*

Na tarp 13 ir 17 yra skirtumukas unsure.gif
Medinis
QUOTE(žostautė @ 2009 07 15, 18:36)
Na tarp 13 ir 17 yra skirtumukas  unsure.gif

Aš su ja bendravau, kol jai suėjo aštuoniolika. Dar ir dabar susirašom.
žostautė
QUOTE(Medinis @ 2009 07 15, 18:58)
Aš su ja bendravau, kol jai suėjo aštuoniolika. Dar ir dabar susirašom.
*

Bet nuo žmonos to tikriausiai neslepiate?
Mahada
QUOTE(žostautė @ 2009 07 15, 20:00)
*

gal jo zmona gera mirksiukas.gif maniskiui atrodo, kad jei suzinosiu, kad su kazkuo bendrauja, tuoj jai paskambinsiu, iskoliosiu. tipo del to slepia. bet kam sautu i galva kolioti mergaite, kuri neturi tevo, kuriai reikia su kazkuo pasikalbeti? man tikrai nesautu. tik tokiu atveju, tuo labiau, reikia tiesiog nusviesti situacija.
tikrai nei vieno draugo/ drauges gyvenime neliesiu... schmoll.gif

bet as jam pasakiau: gal tau smagu, paskambini, pakalbi, tarkim, kad apie bele ka, o ji sedi anam gale ir lydosi, planuoja bendra ateiti.

Medinis
QUOTE(žostautė @ 2009 07 15, 19:00)

Šioje temoje mano žmona pirmą kartą sužinos apie ją. Na... bent jau aš taip manau, kad pirmą.
Mildunelis
Sveiki.. smile.gif Labai mane sudomino sis forumas ir noredama isiterpti pasidalinsiu ir savo problema. verysad.gif Kaip tik patekau i ta forumo, kokia as esu, esu labai pavydi ir kartais galvoju kad per daug pavydziu, kad nereikia taip pavydeti, bet kitaip neina. Su draugu draugauju jau 3 metus, per tuos metus, kelis kartus teko parodyti nagucius ir atbaidyti nuo nepageidaujamu merginu, bet kai jis isvaziavo keliems metams i Airija ir kaip pats sako turi drauge kuria vadina sese, kiek man sake dare vienas kitam masazus, visur eidavo kartu, i miesta, pasportuot, o db yra grizes i Lietuva, ir jie bendrauja internetu, kai buvo mes visi susitike, ji labai juo rupinos, nezinau gal bando vaidinti sesers vaidmeni, bet as esu tokia kad tokiu dalyku nepripazystu.... zodziu jis su ja bendrauja, jis nori kad ji gristu atsotogu... bet kai viena kart buvau supykus del ju tokio bendravimo jau ji privengia jam rasyti, nes kaip sake pati kad bijo kad nesusipyktume per ja, bet jis pats jai raso... gal bereikalingai as cia ispuciu ta burbula, bet nezinau ka man daryti, kad nebutu man konkurentes, kuri lystu i mano santykius ir bandytu mano vaikinu labiau rupintis nei as... KA MAN DARYTI? verysad.gif unsure.gif
Fanore
Vaziuok pas ji, arba jis tegul grizta, nes tai deja, geruoju neuzsibaigs.
Ir tu sakai, kad esi per daug pavydi, nors nepriestarauji, kad jie bendrautu?
Daro masazus, visur kartu eina, na sorry, bet as tikrai, jau seniai buciau pasakius jam-ATIA, ir susiradus vaikina is gretimo kiemo blush2.gif
Bet, gal tai tik as taip manau g.gif
Mildunelis
Jis puikiai zino kad as pykstu ir labai pykstu. Tai as su juo buna, galima sakyti kartu gyvenam, nes daugiausiai laiko praleidziu su juo...
mango123
Na as manau kad tu net labai tolerantiska biggrin.gif Kazkaip suprantu drauges nuo mokyklos ar studentavimo laiku, bet kazkokia nauja su kuria praleidzia kruva laiko nzn vargu ar supratinga sioje situacijoje buciau as schmoll.gif Manau ir jis nelabai noretu kad tavo gyvenime atsirastu draugelis darantis masazus g.gif Nezinau nezinau kazkaip man cia nerimta blink.gif Nepripazystu tokiu dalyku, plius vaikinai visada labiau megsta vyriska kompanija pasilinksminimams ir siaip kazkokiai veiklai atskirai nuo sirdies drauges, na nebent tai butu meiluze rolleyes.gif Nu as asmeniskai nepripazystu tokiu netiketai uzsimezgusiu tipo platonisku draugysciu. Bet cia tik mano nuomone 4u.gif
laumupė
QUOTE(Mildunelis @ 2009 07 15, 22:11)
KA MAN DARYTI?  verysad.gif  unsure.gif
*

Susidraugaukit su ja. Vis vien bendravimo iniciatyva kaip suparatau daugiau eina iš vyruko pusės arba ieškokit kito mylimojo, ne taip smarkiai linkusio į artimus santykius su tariamomis sesėmis.
***Žaltvykslė
QUOTE(Laikinas @ 2009 07 15, 12:14)
Todėl ir primityvi, kad tokias išvadas tesurezgi... Jaunuole...  biggrin.gif  tongue.gif
*

Lopas...pats pasako, pats save pagiria lotuliukas.gif šuo loja, karavanas eina... nail.gif
Visos tau davatkos ir primityvai, kurios su svetimais diedais nesiduoda- ar gali būti primityviau.... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2009 07 16, 08:51)
Susidraugaukit su ja.
*

drinks_cheers.gif Ir greitai įsitikinsit, kokiu pagrindu jų draugystė sudaryta..
excopas
QUOTE(Mildunelis @ 2009 07 15, 21:11)
Sveiki.. smile.gif  Labai mane sudomino sis forumas ir noredama isiterpti pasidalinsiu ir savo problema.  verysad.gif  Kaip tik patekau i ta forumo, kokia as esu, esu labai pavydi ir kartais galvoju kad per daug pavydziu, kad nereikia taip pavydeti, bet kitaip neina. Su draugu draugauju jau 3 metus, per tuos metus, kelis kartus teko parodyti nagucius ir atbaidyti nuo nepageidaujamu merginu, bet kai jis isvaziavo keliems metams i Airija ir kaip pats sako turi drauge kuria vadina sese, kiek man sake dare vienas kitam masazus, visur eidavo kartu, i miesta, pasportuot, o db yra grizes i Lietuva, ir jie bendrauja internetu, kai buvo mes visi susitike, ji labai juo rupinos, nezinau gal bando vaidinti sesers vaidmeni, bet as esu tokia kad tokiu dalyku nepripazystu.... zodziu jis su ja bendrauja, jis nori kad ji gristu atsotogu... bet kai viena kart buvau supykus del ju tokio bendravimo jau ji privengia jam rasyti, nes kaip sake pati kad bijo kad nesusipyktume per ja, bet jis pats jai raso... gal bereikalingai as cia ispuciu ta burbula, bet nezinau ka man daryti, kad nebutu man konkurentes, kuri lystu i mano santykius ir bandytu mano vaikinu labiau rupintis nei as... KA MAN DARYTI?  verysad.gif  unsure.gif
*

Per kelis metus santykiai tik seseriški? Mažai tikėtina... schmoll.gif Laikas atsisveikinimui patiesti baltą staltiesę, ir tegu viskas baigiasi žmoniškai. drinks_cheers.gif
Paradoksualė
QUOTE(Mildunelis @ 2009 07 15, 20:11)
KA MAN DARYTI?  verysad.gif  unsure.gif
*

yra du keliai: "atsimerkti" pagaliau arba toliau gyventi tikint pasakom biggrin.gif
Zosytė
QUOTE(LadyMellon @ 2009 07 15, 12:35)
31 metu diedui is septyniolikines reikia Dvasinio Bendravimo?..  thumbup.gif
jeigu is tiesu taip-tegu pasikviecia i svecius.pabendrausit trise ir pasimatys, kiek ten tu dvasiniu reikalu tarp ju.
o veblenimai man itartini atrodo.mano dieds turi draugiu, su kuriom ir supazindina, ir pabendraujam, ir viskas visiem aisku/ramu.o kai prisireikia slept-nebeaisku ir neberamu.ir nemanau, kad tai Paranoja.zmogiska ir tiek.
*

patikek cia visiskai nieko ramaus nera
mirksiukas.gif
QUOTE(Mildunelis @ 2009 07 15, 21:11)
Sveiki.. smile.gif  Labai mane sudomino sis forumas ir noredama isiterpti pasidalinsiu ir savo problema.  verysad.gif  Kaip tik patekau i ta forumo, kokia as esu, esu labai pavydi ir kartais galvoju kad per daug pavydziu, kad nereikia taip pavydeti, bet kitaip neina. Su draugu draugauju jau 3 metus, per tuos metus, kelis kartus teko parodyti nagucius ir atbaidyti nuo nepageidaujamu merginu, bet kai jis isvaziavo keliems metams i Airija ir kaip pats sako turi drauge kuria vadina sese, kiek man sake dare vienas kitam masazus, visur eidavo kartu, i miesta, pasportuot, o db yra grizes i Lietuva, ir jie bendrauja internetu, kai buvo mes visi susitike, ji labai juo rupinos, nezinau gal bando vaidinti sesers vaidmeni, bet as esu tokia kad tokiu dalyku nepripazystu.... zodziu jis su ja bendrauja, jis nori kad ji gristu atsotogu... bet kai viena kart buvau supykus del ju tokio bendravimo jau ji privengia jam rasyti, nes kaip sake pati kad bijo kad nesusipyktume per ja, bet jis pats jai raso... gal bereikalingai as cia ispuciu ta burbula, bet nezinau ka man daryti, kad nebutu man konkurentes, kuri lystu i mano santykius ir bandytu mano vaikinu labiau rupintis nei as... KA MAN DARYTI?  verysad.gif  unsure.gif
*

Kodel tau reikia konkurente pasalinti? Tavo MB pats pasirinks,o greiciausiai jau pasirinko..
Mildunelis
O ka pasirinko?
TipuTapu
QUOTE(Mildunelis @ 2009 07 16, 21:18)
O ka pasirinko?
*

Na kaip supratau gyvena jis ir didziaja savo laiko dali praleidzia su tavimi? g.gif
Mintibutė
QUOTE(Čipse @ 2009 07 16, 18:55)
patikek cia visiskai nieko ramaus nera
mirksiukas.gif

Kodel tau reikia konkurente pasalinti? Tavo MB pats pasirinks,o greiciausiai jau pasirinko..
*

QUOTE(Mildunelis @ 2009 07 16, 20:18)
O ka pasirinko?
*

QUOTE(TipuTapu @ 2009 07 16, 21:25)
Na kaip supratau gyvena jis ir didziaja savo laiko dali praleidzia su tavimi?  g.gif
*

Su abiem.... ir vilkas - sotus ir avys - sveikos.
Praksa
Ramu būtų tik tuo atveju.... jei ta draugė būtų lesbietė, kuriai nepatinka vyras....

Nors šiaip turėjau tokį draugą, su kuriuo ojjj kaip dūkdavome - be jokių užuominų i seksą. Vynas, karaoke, striptizas man (neišsirengė visiškai) su šaldytom braškėm.... Turėjau vaikiną ir turėjau šitokį draugą su kuriuo tikrai buvo linksma. Vaikinas nežinojo apie jį, manau, nesuprastų, kad taip būna sokiai.gif sokiai.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.