Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: PO AKIM RAUDONA KAS TAI
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
patrina
SVEIKI MAMITES MANO MAZITEI PO AKIM RAUDONA NO KO DAI GALI BUTI GAL KAS ZINO? g.gif
man-patinka-tyla
QUOTE(patrina @ 2009 07 03, 22:51)
SVEIKI MAMITES MANO MAZITEI PO AKIM RAUDONA NO KO DAI GALI BUTI GAL KAS ZINO? g.gif
*

nuo kada tai atsirado? sunku pasakyti, gali buti daug kas, gal foto turit?
klopedija
O ne nuo gimimo? Gal kokia pigmentinė dėmė? g.gif
O gal uodas koks įkando? g.gif Jei raudonis plinta ir tinsta, būtinai vežkit pas gydytoją.

O šiaip tai nepamatęs niekas nieko negali žinoti schmoll.gif
patrina
QUOTE(klopedija @ 2009 07 03, 23:15)
O ne nuo gimimo? Gal kokia pigmentinė dėmė?  g.gif
O gal uodas koks įkando?  g.gif  Jei raudonis plinta ir tinsta, būtinai vežkit pas gydytoją.

O šiaip tai nepamatęs niekas nieko negali žinoti  schmoll.gif
*

NU JAU KAIP GAL 2MENASAI ATRODO TAIP RAUDONA SU MAZAIS SPAUGUCAIS verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 07 03, 23:05)
nuo kada tai atsirado? sunku pasakyti, gali buti daug kas, gal foto turit?
*

JAU KAIP 2MENASAI verysad.gif
klopedija
QUOTE(patrina @ 2009 07 04, 00:30)
NU JAU KAIP GAL 2MENASAI ATRODO TAIP RAUDONA SU MAZAIS SPAUGUCAIS verysad.gif
*
Oooo... Pats laikas pasikonsultuot su medikais! Buvo galima ir anksčiau. g.gif
patrina
QUOTE(klopedija @ 2009 07 04, 00:36)
Oooo... Pats laikas pasikonsultuot su medikais! Buvo galima ir anksčiau.  g.gif
*

SUPRANTAT AS ANGLIJOI NU TAI PATIKEKIT KOKE CA DAKTARAI DEBILAI NU REIKES VAZOT I LETUVA unsure.gif NES LABAI PERGIVENU verysad.gif
klopedija
Tai bent kokybiškai nufotkinkit tą akytę ir bandykit klaust čia arba čia. Reiks tą foto įkelt į forumą. Jei nesigautų, rašykit man a.ž. Kuo galėsiu, tuo padėsiu g.gif .

Dar yra toksai tinklapis sveikas.lt
patrina
QUOTE(klopedija @ 2009 07 04, 09:00)
Tai bent kokybiškai nufotkinkit tą akytę ir bandykit klaust čia arba čia. Reiks tą foto įkelt į forumą. Jei nesigautų, rašykit man a.ž. Kuo galėsiu, tuo padėsiu  g.gif .

Dar yra toksai tinklapis sveikas.lt
*

ZINOKIT TAIP TAI NELABAI MATOSI NEGALECAU NU FOTKIT OOO JUS MANOT KAT TAI LABAI RIMTA KAS NORS?
klopedija
Nieko nemanau biggrin.gif . Man pasirodė, kad Jūs labai nerimaujat mirksiukas.gif .
patrina
QUOTE(klopedija @ 2009 07 04, 22:02)
Nieko nemanau  biggrin.gif . Man pasirodė, kad Jūs labai nerimaujat  mirksiukas.gif .
*

NU ZINAI IRA BISKI NERIMO verysad.gif
spicykimmy
as irgi gyvenu uk, mano maziui akytes ir trupuciuka raudonos, o dar jis pastoviai jas trina, buvom nueje pas gydytoja, apziurejes israse lasiukus antibiotikus, lasinau kelias dienas, nelabai padejo.kadangi dar pati maitinu, grizau prie seno gero vaisto MP. dabar kas val-dvi lasinu maziukui i akytes ir matau rezultata.
dar padeda ramuneliu nuoviru akyciu valymas.
is vis nebejungiu teliko, nes sunelis megejas prieti arti. gal jusu mazylils per daug teliko ziuri, gal kokiu dulkyciu pataike ar smelio. nors uk gydytojai nekokie, vis del to patarciau su jais pasikonsultuoti, o ne laukti kol grisit i LT.
klopedija
Aš tik nesuprantu, kokia problema nufotkit tą akytę, kai mergytė miega. Padarai kelis/keliolika kadrų ir vienas-kitas tikrai bus pakankamai ryškus.

O šiaip tai galima @ pasiieškot įvairiausių odos ligų foto ir palygint su mergytės "problema". Tai, aišku, ne pati geriausia "diagnostika", bet apytikriai orientuotis galima mirksiukas.gif .
Papildyta:
Kad ir čia peržiūrėt... Šiuo atveju tik niežai blink.gif .

Silpnų nervų asmenims geriau nežiūrėti blink.gif .
Papildyta:
Geriau jau sau pasakyti: ne, čia ne tai! Ir nustot nervintis! mirksiukas.gif
megasun
Kad ir kokie ten pas jus butu gydytojai, bet vis del to reiketu jiems pasirodyti ir nelaukti, nes tiek jau laiko praejo, kad del delsimo netaptu sunkiau isgydomas raudonis. Ju konsultacija jums tikrai nepamaisys.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.