ojoj kokia pazistama situacija
As nuo pat draugystes pradzios su savo busimu vyru zinojau, kad as jo mamai ziauriai nepatinku: sunelis vienturtis, o isrinktoji "niekam tikusi"

bande mus skirti, bet laikemes vienas kito isikibe dar stipriau. Na nieko nelaimejo, as pastojau ir iskelem vestuves. Aisku teko apsigyventi kartu. Per nestuma nelabai kur kisosi, o vat gimus dukrelei prasidejo "smagumas"

Labiausiai siutindavo kai suskaudus vaikui pilvuka, ateidavo pasiimdavo ir iseidavo, tipo mano piena jaucia ir nervuojasi

kvailiau ir nesugalvosi, dar dukrelei kas kuri laika labai pervargus budavo tokie verksmu protrukiai, kad nusiraminti jai reikdavo duoti issiverkti, sirdi ziauriai skaudedavo, bet ka darysi kentejom su vyru tiledami, na aisku cia irgi anytele puldavo i kambari, griebdavo vaika, vaizduodavo didvyre, kad nuramina, o vos padejus po penkiu minuciu mazyle prabusdavo ir vel klykdavo. Na galiausiai dar apkaltino, kad mes ja specialiai rekdom, tarytum specialiai vaika znaibom, kad si klyktu

juk mums daug sunkiau budavo iskesti, nes tai musu vaikas

bet sito ji nesuprasdavo. Na viena vakara del sios situacijos susipikau su vyru ir paprasiau, kad pasakytu savo tevams nesikisti ir nenesioti vaiko is kambario, jis ant manes supiko ir liepe paciai pasakyti, na aisku anytele kaip tik puole pro duris i kambari dar uosvi su savimi pasistvere apsaugai ... mano nervai savaime neatlaike ir liepiau nezdintis is kambario abiems, dar bande man sakyti, kad as neteisingai elgiuosi, bet buvau persiutusi ir dar pikciau isprasiau is kambario. Vyras ziauriai supyko ir pareiske, kokia as nedekinga, na ryte susikroviau daiktus ir su dukrele ant ranku pro duris. Vyras greit pasirinko tarp manes ir mamos - buvau paprasyta pasilikti. Na aisku anytele persiuto ant manes, tai kuri laika net ant ranku anukes neeme, o as tik rankom plojau

Aisku paskui susedom ir persnekejom, kad kartu neiseina gyventi. Susikloste taip, kad jiem del verslo reikejo kraustytis i kita vieta gyvent ir viskas susitvarke, dabar ir marti meili ir atsiklausia daug maz visko, kas susije su anukele. Na lepinai mazyle ziauriai ir buvo situacija tokia, kad jai mociutes labiau reikejo nei manes, aisku sirdele skaudejo, bet dukrelei jau trys metai ir ji atsirinkus kaip su kuo bendrauti, mamos jai niekas nepakeicia, nors as jos nelepinu visai

Na gavosi netrumpa istorija, bet gal kam pades
Na istiesu patarciau pastoveti uz save, nesvarbu vyras palaiko ar ne, jei yra galimybe - iseiti ir duoti vyrui rinktis, jei ne - kreiptis pagalbos i psichologus, jie zino nuostabiu budu kaip tokias situacijas spresti, esu pati nemazai ju girdejusi ir kai kuriomis pati pasinaudojusi

O del santykiu tarp vaiko ir anytos, tai patarciau labai nesureiksminti, jokie anytu lepinimai negali vaikui pakeisti mamos, aisku sunku kazkuri laika matyti, kad vaikas mieliau renkasi ne tavo kompanija, bet vaikai protingi jie labai greit atsirenka kas kur ir galiausiai grizta prie mamu, o mociutems labai atsirugsta tas lepinimas - tai matau savo dukros santykiuose su anytele. Tad stiprybes ir bukit protingos ir kurybingos, zaiskit is tu paciu poziciju kaip ir anytos, tik taip galima laimeti