Į grybu tema

Ei, tai vija,
Pinavija,
-Visą dieną
Grybais lyja.
Visą dieną
Nuo pat ryto
Grybai krito,
Krito, krito...
Kai lietus
Nustojo lijęs,
Pražydėjo
Pinavijos.
O miške
Išdygo grybų -
Šimtas trisdešimt
Sodybų.
Labas rytas visoms gerai išmiegojusioms, o jau tempės šian pažadėjo iki 29 laipsnių
Kaip nors išgyvensim
QUOTE(Brukne86 @ 2009 06 29, 17:46)
*...........Kažkodėl paprastai vardai asocijuojasi su kažkokiu žmogumi, tai jei nekokį įspūdį tą vardą nešiojantis žmogus paliko, tai ir vardas nelabai gražus atrodo ...........
**Tų dizainerių tai irgi nenorėčiau į savo erdvę įsileisti - ką reikia, galiu čia pasiklausti ir sužinoti
*** Na va, paganiau akis albumuose - Žmon, o stogas tikrai labai graaažus, gaila dėl melsvų stulpelių, bet ko gero, dar viskas laiku - neprisipirkot visai tvorai, nuostolių didelių nebus gal? Ar hamake abu tavo pypliai? Faini
**** Na gerai, prapuolėt visos vakarienių gaminti, kalbuosi pati su savimi
, užleidžiu kompą jaunuoliui - jam ir taip liūdna, nepasisekė lietuvių egzas taip, kaip tikėjosi
**Tų dizainerių tai irgi nenorėčiau į savo erdvę įsileisti - ką reikia, galiu čia pasiklausti ir sužinoti
*** Na va, paganiau akis albumuose - Žmon, o stogas tikrai labai graaažus, gaila dėl melsvų stulpelių, bet ko gero, dar viskas laiku - neprisipirkot visai tvorai, nuostolių didelių nebus gal? Ar hamake abu tavo pypliai? Faini
**** Na gerai, prapuolėt visos vakarienių gaminti, kalbuosi pati su savimi
QUOTE(trakstbrakst @ 2009 06 30, 07:27)
***Zmon - ka su tvora darysit? Perdazysit, ar taip paliksit tuos stulpelius. Hamakas liuks, as gi visai pamirasu saviski istemt. Vaikams gi labai smagu
* o aš išmokau nesieti vardu su asmeniu...pažinojau ir Sima ir Adomą, bet man buvo labai gražūs vardai...(aš labiau išrinkau Sima, B Adoma...), o Vinco tai jokio nepažystu
**
*** ne ne jokių nuostolių stulpeliai kol kas stovi tik du tie pavyzdiniai, taip, kad ne viskas prarasta ir nuostolių beveik jokių
**** vakarienei buvo pusgaminiai kurių prišaldžiau per savaitgalį tėp kad virtuvėj mažai tesisukiojom, už tai vaikus prie ežero nuvežėm pirmakart šiais metais..o jau palaiminti gryžo
QUOTE(IngridaB @ 2009 06 29, 18:05)
.............Eina sau baravykai,kad dygsta,o lepšiukai...........kokie maži ir standūs.Einu darinėti....
Blemba Ingrida gal kokių užkalbėjimų moki ir darže viskas auga ir grybai turbūt krepšin sulipa