Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kosmetinis žibalas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
(Honey)
Sveikos mirksiukas.gif noreciau visoms draugiskai patarti jei dar nezinot puikia priemone nuo plauku slinkimo mirksiukas.gif Tai yra KOSMETINIS ZIBALAS
tongue.gif Taip pat jis skatina plauku augima smile.gif Pigi ir efektyvi priemone norint padeti plaukams bigsmile.gif Isbandyta ne karta wub.gif wub.gif wub.gif
Dine
Sveika,
dekui uz patarima 4u.gif, o ar nesunku ji paskui isplauti ir kaip daznai reikia naudoti?
(Honey)
QUOTE(Dine @ 2009 06 26, 19:52)
Sveika,
dekui uz patarima 4u.gif, o ar nesunku ji paskui isplauti ir kaip daznai reikia naudoti?
*

Labas smile.gif ant paluotes parasyta panaudojus menesi daryti 2 sav pertrauka smile.gif ji naudoti gali kokius 2 kartus i savaite kad nebutu per daznai tongue.gif O del isiplovimo bent jau man isiplauna lb lengvai o kitoms ne mirksiukas.gif norint kad geriau isiplautu reikia truputi ilasinti citrinos sulciu taciau jos kaip zinia siek tiek sausina plaukus tad as apsienu be ju tongue.gif Ji galima rasti vaistinese dabar mokejau 7.35 160ml smile.gif isties gera priemone 4u.gif
Dine
cia internete radau, kad tas zibalas buna su ivairiais priedais- pvz. juodieji ridikai, vitaminas B, E ir t.t kaip manai, ar yra skirtumas ir koki pati naudoji?
(Honey)
QUOTE(Dine @ 2009 06 26, 19:57)
cia internete radau, kad tas zibalas buna su ivairiais priedais- pvz. juodieji ridikai, vitaminas B, E ir t.t kaip manai, ar yra skirtumas ir koki pati naudoji?
*

Na manau kad itin didelio skirtumo nera bet va as perku su juodaisiai ridikais nes kaip zinia jie skatina plauku augima smile.gif noriu dar geresnio rezultato ax.gif tad patarciau ir jums toki wub.gif tik va ispeju jo kvapas tai nekoks schmoll.gif
aistuliaa
QUOTE((Honey) @ 2009 06 26, 19:00)
Na manau kad itin didelio skirtumo nera bet va as perku su juodaisiai ridikais nes kaip zinia jie skatina plauku augima smile.gif  noriu dar geresnio rezultato ax.gif  tad patarciau ir jums toki  wub.gif  tik va ispeju jo kvapas tai nekoks schmoll.gif
*

O kur perki su ridikais ta? smile.gif
(Honey)
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 26, 20:10)
O kur perki su ridikais ta?  smile.gif
*

vaistineje smile.gif bet manau esam is skirtingu miestu tai net neverta sakyt kokioje smile.gif
Egliukasz
As jau kelis men. plaukus perpilu plaukus vandens ir zibalo skiediniu, ir esu labai patenkinta thumbup.gif Plaukai blizga, minkstuciai, ir tikrai greit auga wub.gif
(Honey)
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 26, 23:24)
As jau kelis men. plaukus perpilu plaukus vandens ir zibalo skiediniu, ir esu labai patenkinta thumbup.gif  Plaukai blizga, minkstuciai, ir tikrai greit auga wub.gif
*

na va ne man vienai veiksmingas blush2.gif
charisma212
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 26, 22:24)
As jau kelis men. plaukus perpilu plaukus vandens ir zibalo skiediniu, ir esu labai patenkinta thumbup.gif  Plaukai blizga, minkstuciai, ir tikrai greit auga wub.gif
*

kokiom proporcijom? ta skiedini po to ir palieki ant plauku, ne perpili is naujo vandeniu?
(Honey)
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 27, 11:35)
kokiom proporcijom? ta skiedini po to ir palieki ant plauku, ne perpili is naujo vandeniu?
*

nezinau ax.gif as kitaip darau itrynus saknis palaikau kazkiek laiko blush2.gif i ta klausima tau atsakys panele kuri perskalauja tuo skiediniu tongue.gif wub.gif
charisma212
QUOTE((Honey) @ 2009 06 27, 11:57)
nezinau ax.gif  as kitaip darau itrynus saknis palaikau kazkiek laiko blush2.gif  i ta klausima tau atsakys panele kuri perskalauja tuo skiediniu tongue.gif  wub.gif
*

tai as jos ir paklausiau lotuliukas.gif
Dine
na as jau siandien pradejau naudoti zibala. Paziuresiu kaip jis "patiks" mano plaukuciams bigsmile.gif
charisma212
QUOTE(Dine @ 2009 06 27, 12:02)
na as jau siandien pradejau naudoti zibala. Paziuresiu kaip jis "patiks" mano plaukuciams  bigsmile.gif
*

as turiu, bet vis neprisiruosiu naudoti rolleyes.gif idomu, kaip veiksmingiau, ar perskalauti, ar pries plovima palaikyti g.gif
Dine
as tai palaikiau pries plovima, o stai mano drauge sako, kad ji ilasina kelis lasiukus i vandeni ir tada isplautus plaukus perskalauja... net nezinau kaip geriau g.gif
Egliukasz
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 27, 10:35)
*

As turiu 100 ml induka toky, tai ten pilu 10 ml zibalo, o toliau vanduo. Perpilu isplautus plaukus ir palieku dziuti. Neperskalauti! Bandziau yvairiai, bet sitaip veiksmingiausia 4u.gif
(Honey)
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 27, 15:20)
As turiu 100 ml induka toky, tai ten pilu 10 ml zibalo, o toliau vanduo. Perpilu isplautus plaukus ir palieku dziuti. Neperskalauti! Bandziau yvairiai, bet sitaip veiksmingiausia 4u.gif
*

O tai kiek to vandens pripili ar iki to induko virsaus mirksiukas.gif na man atrodo veiksmingiau tas saknis itrinti nes tai gi svarbiausia jas pamaitint o nuo to priklauso ir visu plauku vaizdas blush2.gif net nez matyt kaip kuriai cia tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(charisma212 @ 2009 06 27, 13:06)
as turiu, bet vis neprisiruosiu naudoti rolleyes.gif idomu, kaip veiksmingiau, ar perskalauti, ar pries plovima palaikyti g.gif
*

bandyk kuri laika itrinti saknis blush2.gif o veliau perskalavineti ir matysi blush2.gif
Egliukasz
QUOTE((Honey) @ 2009 06 27, 15:35)
O tai kiek to vandens pripili ar iki to induko virsaus mirksiukas.gif  na man atrodo veiksmingiau tas saknis itrinti nes tai gi svarbiausia jas pamaitint  o nuo to priklauso ir visu plauku vaizdas blush2.gif  net nez matyt kaip kuriai cia tongue.gif
*

Tai koks skirtumas, ar jus ytrinsit grynu zibalu ir po kiek laiko isskalausit, ar tiesiog perpilsit plaukus skiestu ir tai veiks iki kito plovimo? g.gif Manau elementaru. Nes as laikydavau per nakty, nieko man taip nepadejo mirksiukas.gif O cia gaunasi, kad ne tik saknis pamaitini, bet ir visa plauka perpylus suminkstini ax.gif
(Honey)
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 27, 16:49)
Tai koks skirtumas, ar jus ytrinsit grynu zibalu ir po kiek laiko isskalausit, ar tiesiog perpilsit plaukus skiestu ir tai veiks iki kito plovimo? g.gif  Manau elementaru. Nes as laikydavau per nakty, nieko man taip nepadejo mirksiukas.gif  O cia gaunasi, kad ne tik saknis pamaitini, bet ir visa plauka perpylus suminkstini ax.gif
*

toks kad svarbiausia yra saknys jei jos sveikos ir plaukai greiciau auga ir neslenka biggrin.gif na nesvarbu kas kaip nori tas taip ir daro mirksiukas.gif neverta gincytis man atrodo kitaip kitaip as ir darau wub.gif
Papildyta:
QUOTE((Honey) @ 2009 06 27, 17:02)
toks kad svarbiausia yra saknys jei jos sveikos ir plaukai greiciau auga ir neslenka  biggrin.gif  na nesvarbu kas kaip nori tas taip ir daro mirksiukas.gif  neverta gincytis man atrodo kitaip kitaip as ir darau wub.gif
*

p beto jei tau padeda taip dar nereiskia kad ir kitoms taip geriau blush2.gif na zodziu kuri kaip nori taip ir daro as nesiginciju nes visoms skirtingai blush2.gif aisku tik tiek kad si priemone veiksminga mirksiukas.gif
Egliukasz
Saknis galima ir permaitinti, suriebinti per daug galvos oda, ko pasekoje plaukai gali pradeti slinkti mirksiukas.gif Konsultavausi ne su viena kirpeja, dermatologe, visos pasake, kad perpilti skiediniu yra geriau, todel as darau taip mirksiukas.gif O kaip kitos nores, taip darys, tiesiog yra geriau isgirsti kelias nuomones 4u.gif mirksiukas.gif
(Honey)
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 27, 17:43)
Saknis galima ir permaitinti, suriebinti per daug galvos oda, ko pasekoje plaukai gali pradeti slinkti mirksiukas.gif  Konsultavausi ne su viena kirpeja, dermatologe, visos pasake, kad perpilti skiediniu yra geriau, todel as darau taip mirksiukas.gif  O kaip kitos nores, taip darys, tiesiog yra geriau isgirsti kelias nuomones 4u.gif  mirksiukas.gif
*

mat kaip na to nezinojau blush2.gif tai gal nereikia per daznai naudoti ir neperiebinsi beto manau tos kurios naudoja mato rezultatus as jau isitryniau keleta kartu matau kad man plaukai akivaizdziai maziau slenka tongue.gif na o jei matai kad blogiau (daugiau plaukai slenka )tai ir naudok reciau arba pradek persipilinet tuo skiediniu rolleyes.gif beabejo gerai isgirsti ir kitu nuomoniu bet darau taip kaip parasyta instrukcijoje tongue.gif nors gal ir reikes bandyti tavo pasiulyta varijanta 4u.gif tai kiek ten vandenuko pili kokiu santikiu tas zibalas smile.gif ir kas kiek laiko taip perskalauji wub.gif
Melajja
man zibalas labai padeda nuo plauku slinkimo, bet kad as jy galeciau naudot tureciau kokiam vienkiemy gyvent, nes isplovus plaukus jie kaip menesy neplauti atrodo doh.gif
bandziau ir skiest, zibalo kokie 8ml o likusis 100ml indelis vandens, ir uzpyliau isplautus plaukus, bet vistiek man jie riebaluoti liko, aisku ne taip kaip itrynus saknis, bet vistiek doh.gif
sakiau sekanti karta meginsiu su keliais laseliais zibalo ir vendeniu perpilt plaukus g.gif
Egliukasz
QUOTE((Honey) @ 2009 06 27, 17:51)
mat kaip na to nezinojau blush2.gif  tai gal nereikia per daznai naudoti ir neperiebinsi beto manau tos kurios naudoja mato rezultatus as jau isitryniau keleta kartu matau kad man plaukai akivaizdziai maziau slenka tongue.gif  na o jei matai kad blogiau  (daugiau  plaukai slenka )tai ir naudok reciau arba  pradek persipilinet tuo skiediniu rolleyes.gif beabejo gerai isgirsti ir kitu nuomoniu bet darau taip kaip parasyta instrukcijoje tongue.gif  nors gal ir reikes bandyti tavo pasiulyta varijanta 4u.gif  tai kiek ten vandenuko pili kokiu santikiu tas zibalas smile.gif  ir kas kiek laiko taip perskalauji wub.gif
*

Jeigu riebi galvos oda, tai greit ja ir dar labiau suriebint galima, uztenka ir poros kartu. Taip kad atsargiai, jeigu tau nebuvo taip, nereiskia, kad kitoms nebus mirksiukas.gif As darau savo siulytu metodu ir jokiu problemu nematau tongue.gif Taigi rasiau, kad y 100 ml induka pilu 10 ml zibalo, likes vanduo mirksiukas.gif As taip skalauju kas trecia diena, kai plaunu galva mirksiukas.gif Sunaudojus buteliuka darau keliu savaiteliu pertrauka ir tada vel zaidziu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2009 06 27, 23:17)
man zibalas labai padeda nuo plauku slinkimo, bet kad as jy galeciau naudot tureciau kokiam vienkiemy gyvent, nes isplovus plaukus jie kaip menesy neplauti atrodo  doh.gif
bandziau ir skiest, zibalo kokie 8ml o likusis 100ml indelis vandens, ir uzpyliau isplautus plaukus, bet vistiek man jie riebaluoti liko, aisku ne taip kaip itrynus saknis, bet vistiek  doh.gif
sakiau sekanti karta meginsiu su keliais laseliais zibalo ir vendeniu perpilt plaukus  g.gif
*

Tai pabandyk visai mazai zibalo ypilt mirksiukas.gif O kokio tipo pas tave plaukai, siaip greit riebaluojasi? 4u.gif
charisma212
buvau pora kartu skalavusi zibalu, tai i koki puslitri lasinai max 5 lasus, kad neriebintu galvos, tai buvo norma.
aistuliaa
Oho, mano plaukai ir taip kas diena plaunami, susiriebaluoja, tai idomu kaip su zibalu butu.. matyt reikia irgi labai mazai unsure.gif g.gif
ievvvvaa
niu mergaites, viliojat su tuo zibalu....turbut vienintelio dalyko nesu isbandzius kas susije su slinkimu...reiks buuutinai pabandyt... 4u.gif
Papildyta:
o dar norejau paklaust- salutinis poveikis koks nors yra?
aistuliaa
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 06 28, 10:37)
niu mergaites, viliojat su tuo zibalu....turbut vienintelio dalyko nesu isbandzius kas susije su slinkimu...reiks buuutinai pabandyt... 4u.gif
Papildyta:
o dar norejau paklaust- salutinis poveikis koks nors yra?
*

As kaip supratau riebinas va kitoms plaukus, tai toks salutinis.. ax.gif
charisma212
mano plaukai neslenka, bet del augimo, blizgesio reikes bandyti tuos skalavimus bigsmile.gif
ievvvvaa
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 28, 10:47)
As kaip supratau riebinas va kitoms plaukus, tai toks salutinis..  ax.gif
*

aj, tai jei tiks toks tas salutinis, tai mazos bedos bigsmile.gif jau nekantrauju ismegint rolleyes.gif
FoxLady
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 06 28, 09:55)
aj, tai jei tiks toks tas salutinis, tai mazos bedos  bigsmile.gif  jau nekantrauju ismegint  rolleyes.gif
*

Man tai cia labai rimtas salutinis poveikis doh.gif Tik del to ir nenaudoju biggrin.gif Geriau renkuosi cemeryciu vandeni blush2.gif
aistuliaa
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 28, 14:06)
Man tai cia labai rimtas salutinis poveikis doh.gif  Tik del to ir nenaudoju biggrin.gif Geriau renkuosi cemeryciu vandeni blush2.gif
*

O ka jis daro? biggrin.gif
FoxLady
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 28, 13:17)
O ka jis daro? biggrin.gif
*

Na kalbama kad nuo slinkimo, taip pat skatina augima ir mazina pleiskanojima. Buvo tema apie ji bet neberandu. Na as itin akivaizdziu rezultatu nematau nei nuo vienos priemones, bet tikiu kad padeda biggrin.gif O kad saknys ne taip greitai tada riebaluojasi tai cia jau akivaizdu mirksiukas.gif
Egliukasz
As niekur neberandu pirkti cemeryciu vandens doh.gif Bet esu girdejusi, kad geris irgi plaukams thumbup.gif
Melajja
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 28, 00:01)

Tai pabandyk visai mazai zibalo ypilt mirksiukas.gif  O kokio tipo pas tave plaukai, siaip greit riebaluojasi? 4u.gif
*

taip manieji paskutiniu metu labai greit riebaluojas doh.gif
siandien pabandziau visai mazai zibalo kokius 3-4ml ir apie 120ml vandens, tai liuks plaukai neriebaluoti tikrai, dabar taip skalausiu thumbup.gif smile.gif
aistuliaa
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 28, 16:58)
As niekur neberandu pirkti cemeryciu vandens doh.gif  Bet esu girdejusi, kad geris irgi plaukams thumbup.gif
*

www.vaistai.lt ismeta, kad buna vaistinese smile.gif

O ar jis suteikia blizgesio? ar tuo klausimu geriau zibalas? g.gif
FoxLady
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 28, 21:24)
www.vaistai.lt ismeta, kad buna vaistinese smile.gif

O ar jis suteikia blizgesio? ar tuo klausimu geriau zibalas?  g.gif
*

As eurovaistineje perku, o blizgesio tai zibalas daugiau suteikia mirksiukas.gif
aistuliaa
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 28, 23:16)
As eurovaistineje perku, o blizgesio tai zibalas daugiau suteikia mirksiukas.gif
*

tada viskas aisku, man reikia zibalo, kadangi noriu blizgesio bigsmile.gif
aistuliaa
na va uzejau siandien i camelia, sako neturi jie jokio zibalo ir niekada neturejo biggrin.gif
(Honey)
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 29, 16:54)
na va uzejau siandien i camelia, sako neturi jie jokio zibalo ir niekada neturejo biggrin.gif
*

bandyk eiti i kitas vaistines ir tikrai rasi tongue.gif na pabandysiu ir as ryt perskalaut savo plaukucius tongue.gif ax.gif
aistuliaa
QUOTE((Honey) @ 2009 06 29, 18:11)
bandyk eiti i kitas vaistines ir tikrai rasi tongue.gif  na pabandysiu ir as ryt perskalaut savo plaukucius tongue.gif  ax.gif
*

Reikes ryt i euro vaistine uzsukti, manau ten tikri turi buti biggrin.gif
Parasyk kaip seksis tau su tuo zibalu ax.gif
FoxLady
Mazose Euro vaistinese nera, Svaros prekese yra cool.gif
aistuliaa
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 29, 18:21)
Mazose Euro vaistinese nera, Svaros prekese yra cool.gif
*

O kur tos svaros prekes?
Juxt
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 29, 18:34)
O kur tos svaros prekes?
*

vilniuje man atrodo nėra
FoxLady
QUOTE(Juxt @ 2009 06 29, 18:03)
vilniuje man atrodo nėra
*

Jo, gal ir nera, bet galima atsisiusti is ju internetines parduotuves biggrin.gif
aistuliaa
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 29, 19:07)
Jo, gal ir nera, bet galima atsisiusti is ju internetines parduotuves biggrin.gif
*

nu jo, ziurejau, jei neklystu, siuntimas 7 litai biggrin.gif geriau susirasiu vilniuj be siuntimo mokescio biggrin.gif
FoxLady
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 29, 18:09)
nu jo, ziurejau, jei neklystu, siuntimas 7 litai biggrin.gif geriau susirasiu vilniuj be siuntimo mokescio biggrin.gif
*

Kokie plesikai biggrin.gif
(Honey)
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 29, 19:19)
Reikes ryt i euro vaistine uzsukti, manau ten tikri turi buti biggrin.gif
Parasyk kaip seksis tau su tuo zibalu  ax.gif
*

butinai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 29, 21:38)
Kokie plesikai biggrin.gif
*

tai beabejo apeik kitas vaistines ir rasi tongue.gif nera cia reikalo permoketi bigsmile.gif
ievvvvaa
kazkada maciau jo 100 met vaistinej rolleyes.gif manau akropolio euro vaistinej tikrai butu... mirksiukas.gif
aistuliaa
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 06 29, 22:57)
kazkada maciau jo 100 met vaistinej  rolleyes.gif manau akropolio euro vaistinej tikrai butu... mirksiukas.gif
*

Tikiuosi ryt rasti karoliniskiu eurovaistineje, ji irgi nemaza ax.gif
dirty_kiss
Dar vaikystėje man mama skalaudavo plaukus su tikro žibalo (apie kosmetinį tais laikais dar niekas nesvajojo) ir vandens skiediniu. Paauglystėje taip pat naudojau kelis mėnesius vandenį su tikru žibalu. Reikėtų išbandyti ir kosmetinį žibalą su vandeniu.

Kiek pamenu tai skiesdavau 1ltr vandens su kamšteliu nuo buteliuko (gal 10ml) žibalo gryno (nekosmetinio). Tik va kvapas man nepatikdavo, bet efektas geras... Neįsivaizduoju kaip su 100ml galima tolygiai visus plaukus išskalauti doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.