Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Statomes namus Klaipedos krastuose
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rytine Kava
TRUŠELIAI
RYTINE KAVA- kyla sienos
ILONUX- jau gyvena
RENAMAMBU- projektas
EDITUKE- įrenginėja vidų
RENATA C- jau gyvena
RENNA - irengineja vidu
DANGA - kyla sienos
SUPERTEVAI - pamatai
HELLGA -pamatai
NASTANKA - projektas
MAZURISKIAI
LALIQUE- laukia vidus
DIGI- projektas
RASAJ- daro projektą
KLAIPEDA+WAIDOSAS - (prie karjero), pamatai
LUNACKAKLP1981 - dezute
SIMBARELLA - veda santechnika
DIER - Projektas
KLIPSČIAI
UOGUTE- vidaus darbai
JURCIK- jau gyvena
WESTA- jau gyvena
JELENA 28- jau gyvena
LAURA K - irengineja vidu
GINDULIAI
RAPOLIUTE- popierizmas
DANGUOLE- jau gyvena
ANGELUX - laukia komunikaciju
SUDMANTAI
YNGRYDA- statosi
MAMELUKE- įsirenginėja
INERGA - dezute
S/B GULBĖ
PERLIUKAS- (netoli siu sodu) jau gyvena
SVETLANA- pati pradžia
RACKIENE- tvarko vidų
D.LELIAI
TISINA- beveik gyvena
RAMASKELEB- Leliai, pamatai
ZUIKULIS- bando baigti dėžutę
JOT.KA - Leliai, kyla sienos
MILIRINA
SARRA77 - dezute
RADAILIAI
AGNELEV- netoli Eketes
DARIJETA - įsirenginėja vidų
KLEMIŠKĖ
TRIVO- laukia popierių pabaigos
PAKALNUTE
INDRUCIUKAS
JAKAI
AVEVA - deda stoga
EVANSMUM- (uz Jaku, Budrikiai)
DAUPARAI
BOMBA- prie Dauparų, jau gyvena
GRUODA- prie Dauparų, jau gyvena
VITAMAX- prie Dauparų
RENISS- Dauparai, Eglynu km., jau gyvena
COMMA- Dauparai, renovuoja namą
PIJA - irengineja
ILONA 24 - popierizmas
S/B DITUVA
VIZIJA- laukia apdaila
LAPERIK- jau gyvena
GABBY27- kraustosi
MAMY5- projektas
RAGANIUKETUKE - gyvena
PADUSKELE- tuoj gyvens
MNR - irengineja vidu
NOVILA- irengineja vidu
GARGŽDAI
AMOUR- netoli Gargždų, jau gyvena
JURGUGUTE - prie Gargždų, Aisės sodai
MESYTE - tarp Gargždu ir Dauparų
SANIA - irengineja vidu
VIKSVAITE - jau gyvena (tarp Gargzdu ir Vezaiciu)
IEWIKE- 20 km. nuo Klaipėdos, važiuojant nuo Gargždų link Kretingos, 5 km. nuo autostrados...... - popierizmas
LILIUX4 (tarp Gargzdu ir Dauparu, Slapsiles km.) - projektas
MAMULIUX CHA CHA (netoli Dauparu, Slapsiles km.)
VANESA3 - (prie Gargzdu, Zilvicio SB)
KRETINGA
BALTIKE- jau gyvena
RAIMONDA-GEMA - sienos ir stogas yra
MAREZAGARE- ieško sklypo Kretingos ribose
XINGAX- pati pradžia darbų
PLAZMA
VYDMANTAI
MILANIJA - gyvena jau
ELIVOD- pati pradzia
PALANGA
PALANG-MAMYTE - irengineja vidu
SINDEA- projektuoja
KLAIPEDA
LEAONA- Klemiskes g-ve, projektas
ROBLETA (mokyklos rajonas) - pradzia
AGLUONENAI
RUTULYTE- pamatai
SKUBANTI- Kojeliu km.
LUKSE- uz Agluonenu, link Priekules, Grieziuose. Popierizmas.

GIEDREGIE- prie Dovilu, svajoja apie pamatus
DEVYNDARBE- Normantai, pamatai
LIMBO- Tauro sodai
LORA++ -Rimkai, pati pradzia
MOONTE- prie Vezaiciu miestelio, 22km. nuo Klaipedos
ONCE- Plikiu km., projektas yra, greit des pamatus
AUSTULIS, Sventoji, Butinges sodai, tvarko leidimus
INGULE- Peskojuose pirks sklypa
GRIFE - prie Kalotes, SB "Pakrante"
KLIUKVA777 - Klaipedos SB "Tolupis", vidaus darbai
BURUZE - Veivizenai, stogas
LOTAA – Priekule
GAZELE - dezute
ANTIGONE333 - iesko sklypo
WINGA - Purmaliu km., prie "Pakrantes" sodu

MUSU ALBUMAS: http://login.fotki.com/
UserName: namu-siluma
Nuotraukos sudetos private, o ne public.
del paswordo rasykit i az

REKOMENDUOJAM:

Bobcatas su priedais - stumdimo, lyginimo zemes darbai, poliu grezimas, tvorai stulpu isgrezimas, krovos darbai su sakem. Vibroplokste (tankina grunta).
867-882-600
-------------------------------------
Vidaus apdailos, remonto darbai: gipso plokščių tvirtinimas, sienų, lubų dažymas, glaistymas, plytelių klijavimas, laminato dėjimas, elektros instaliacija, santechnikos ir kt. darbai.
Ričardas 861456123
rytorasa
pribaigiau... biggrin.gif
Rytine Kava
QUOTE(rytorasa @ 2009 06 26, 16:09)
maniau, kad nevarstomi pigesni..  ax.gif Žinoma, kad gali nevarstyt...  biggrin.gif
*

as irgi taip maniau, bet gal ka maisau unsure.gif , nu bet lyg nea g.gif

QUOTE(rytorasa @ 2009 06 26, 16:10)
pribaigiau...  biggrin.gif
*

ir pradejei biggrin.gif
kur jus statotes? pamirsau doh.gif
rytorasa
QUOTE(Naktine Kava @ 2009 06 26, 17:14)

kur jus statotes? pamirsau  doh.gif
*

Plungės raj.
indruciukas
Rytorasa, o kaip ji nuvalyti, jei net atidaryti pasiekt neina g.gif
simbarela
Uogute vartai kur idejai superiniai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif va mes kazka panasaus galvojam biggrin.gif

O del langu vaiku kambary (maciau uzvire karta diskusija) as pritariu NK , as pergyvenau gal galejau didesnius det nes sviesos tikrai nebus per daug. O vaikai gi auga ir pvz kai prades eiti i mokykla savo kambaryje vaikas praleis tikrai daugiau laiko. Bet cia tik mano nuomone, kekvienas gyvena kaip nori 4u.gif
rytorasa
QUOTE(indruciukas @ 2009 06 26, 17:27)
Rytorasa, o kaip ji nuvalyti, jei net atidaryti pasiekt neina  g.gif
*

unsure.gif nežinau... todėl ir galvoju, gal išviso nedėti... rolleyes.gif bet tada nebus jokio lango laiptinėj.. g.gif
uogute
A jau pabaiget sena temaa bigsmile.gif oiiii greitos jus... einu skaityt

na va, pagaliau perskaiciau karsta.gif kas del virtuviniu spinteliu, pas muni ju aukstis 87cm pagal virtuvinio projekta matau matyt tiek buvom ismatave ir beje, sutaps su lango remu, nebus jokio pakilimo, o beto pas mane nekaip ir atrodytu jei butu pakilimas schmoll.gif
uogute
QUOTE(simbarela @ 2009 06 26, 15:31)
Uogute vartai kur idejai superiniai  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif 
*

man irgi jie labai labai wub.gif noreciau rasti pavyzdziu kaip atrodytu aklinai uzdetos lenteles ir jeigu nedaryti virsuj bangavimo g.gif
liliux4
Uogute, faini laiptai thumbup.gif
edituke, tavo vaikinas labai grazus bigsmile.gif Toks tikras lietuvis zvejys tongue.gif

Merginos, kas turi laiptus. Kokio jie plocio? Mums projekte numatyta 2m, realiai viena pakopa apie 1m. Dabar mastau, kad bus siaura g.gif Nors ieskok namo kokio ir prasykis laiptus issimatuot doh.gif

O su langais galvosukis. Patogiau kai vienas langas didelis baldus susideliot, bet kaip atrodys namo siaurine puse be langu g.gif nu visai stogas nuvaziavo umn.gif

NK pakeitei musu irasa i "projektas", smagu thumbup.gif . Aciu.
uogute
QUOTE(liliux4 @ 2009 06 26, 18:36)
Uogute, faini laiptai  thumbup.gif

*

unsure.gif turbut vartai norejai parasyt? unsure.gif smile.gif
liliux4
QUOTE(uogute @ 2009 06 26, 20:54)
unsure.gif  turbut vartai norejai parasyt?  unsure.gif  smile.gif
*

doh.gif doh.gif lotuliukas.gif Nu visai man. Vartai vartai. Galvoju apie laiptus visa diena, tai ir rasau doh.gif
edituke
QUOTE(Naktine Kava @ 2009 06 26, 15:54)
O kiek pakaitalai blumu kainuoja, EDITUKE???

Tai kada vestuves, jei sukuosena siandien darais  biggrin.gif ?
*

dabar tikslios kainos nepasakysiu,bet paklausiu del idomumo specialiai jums, bet susitaupo nemazai, svarbu gerai laikytu

jo as jau su pricioske cool.gif vestuves ryt, zadu nemiegot biggrin.gif

QUOTE(liliux4 @ 2009 06 26, 20:36)
edituke, tavo vaikinas labai grazus  bigsmile.gif Toks tikras lietuvis zvejys  tongue.gif

*

nu ir man jis grazus biggrin.gif
Rytine Kava
QUOTE(liliux4 @ 2009 06 26, 19:36)

Merginos, kas turi laiptus. Kokio jie plocio? Mums projekte numatyta 2m, realiai viena pakopa apie 1m. Dabar mastau, kad bus siaura  g.gif Nors ieskok namo kokio ir prasykis laiptus issimatuot  doh.gif

O su langais galvosukis. Patogiau kai vienas langas didelis baldus susideliot, bet kaip atrodys namo siaurine puse be langu  g.gif  nu visai stogas nuvaziavo  umn.gif

NK pakeitei musu irasa i "projektas", smagu  thumbup.gif . Aciu.
*

Musu 1.20 plocio., o tarkim 80cm. tikrai mazai. 1m. normaliai, bet jei plotas paliktas 2m., tai po 1m. nesigaus, nes nusiima dar tureklams, o dar kazkoks tarpas tarp pirmos dalies ir antros dalies laiptu.
Del langu, pirmoj eilej ziurek ko tau reikia is vidaus, o isore man buvo dzin, ypac tu pusiu, kuriu nematysiu, o tik kaimynai matys.

Pakeiciau pakeiciau, vis paziuriu ir ka zinau, pakeiciu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2009 06 26, 16:15)
Plungės raj.
*

Tai jau meetuose nepasirodysi ax.gif . Irasyt i sarasus kitoj temoj?

QUOTE(uogute @ 2009 06 26, 18:28)
man irgi jie labai labai  wub.gif  noreciau rasti pavyzdziu kaip atrodytu aklinai uzdetos lenteles ir jeigu nedaryti virsuj bangavimo  g.gif
*

Tai tu ieskok biggrin.gif , nes man irgi reiks aklinu aklinu biggrin.gif

------------------------

Tai katra buvo pas mane sklype siandien bigsmile.gif ?
edituke
QUOTE(Naktine Kava @ 2009 06 26, 23:17)
Tai katra buvo pas mane sklype siandien  bigsmile.gif ?
*

ciur ne as biggrin.gif
liliux4
Musu 1.20 plocio., o tarkim 80cm. tikrai mazai. 1m. normaliai, bet jei plotas paliktas 2m., tai po 1m. nesigaus, nes nusiima dar tureklams, o dar kazkoks tarpas tarp pirmos dalies ir antros dalies laiptu.
Del langu, pirmoj eilej ziurek ko tau reikia is vidaus, o isore man buvo dzin, ypac tu pusiu, kuriu nematysiu, o tik kaimynai matys.

Pakeiciau pakeiciau, vis paziuriu ir ka zinau, pakeiciu  biggrin.gif

*

Nu tada mazai. Reiks parasyt architektui. Tegu didina laiptus darbo kambario saskaita.
o del langu, tai su MB pagalvojom kad siaurinej pusej antram aukste nedesim, uzteks vaikams po viena dideli langa : vienam is rytu, kitam is vakaru tongue.gif
Nu kiek visko reik apgalvot doh.gif Bet vistiek smagu taip is proto eit blush2.gif

Del apdailos namo kalbam. As noreciau klinkerio, bet MB sako, neiseis, jei norim greiciau isikelt. Sakau, vaikai tinka nudauzys. MB sako, didieji jau nedauzys, o mazajai kas metai vis nauja eile klinkerio uzdesim, kad nepasiektu blink.gif

Kazko nemiga uzejo g.gif
Rytine Kava
QUOTE(liliux4 @ 2009 06 26, 23:23)
Nu kiek visko reik apgalvot  doh.gif  Bet vistiek smagu taip is proto eit  blush2.gif

Del apdailos namo kalbam.

Smagu smile.gif tikrai ax.gif

Del vaiku langu viskas ciki, o ka savo miegamajam sugalvojot bigsmile.gif ?

Paskaiciuokit kiek kainuos klinkeris, visu tarpuku uztaiymas ir padejimas plytos ir kita varianta. Mums klinkeris butu apie 40 tukst., o tik priekis ir sonai lentutem virs 10 tukst. (cia nelabai tiksliai, bet skirtumas didelis).

Laiptus pas ka nors paziurek del plocio, nepamirsk pasiskaiciuot pakopas, aikstutes ploti, kad paliktu vietos normaliai. Musu lapitai bus perstatus jauciu unsure.gif
Pirma varianta laiptu buvau si susiradus, visas vaizdas ir sandeliukas po laiptais patiko ir tie pirmi laipteliai atsikise ir didelis langas ax.gif
http://i327.photobucket.com/albums/k452/La...nyte/laaipt.jpg

O cia jau nera lango laiptuose, ta foto, kur apacioj per vidury, bet graziai uzriesti ir vel sandeliukas arba iejima i ofisa galim padaryt g.gif
http://i327.photobucket.com/albums/k452/La...te/laipptai.jpg
liliux4
labas rytas mirksiukas.gif
Na miegamajam paliksim abu langus, lova gausis is sono su kazkuriuo langu. g.gif
MB nebenori langu mazint.
Laiptai tai grazus, bet mes kazkiek paprastesnius desim. Kazkodel pradzioj sumastem be aiksteles. Dabar jau nebezinau g.gif Na langas laiptuose tai bus. Bet dabar vel, bijau susiaurinti g.gif

Na skanios kavos ir gero oro savaitgaly mirksiukas.gif
simbarela
QUOTE(uogute @ 2009 06 26, 19:28)
man irgi jie labai labai  wub.gif   noreciau rasti pavyzdziu kaip atrodytu aklinai uzdetos lenteles ir jeigu nedaryti virsuj bangavimo  g.gif
*

O man kaip tik labai grazu su tokiu kalvisku virsum tik apacia aklinai be tarpeliu g.gif

Tai gal apie tokius galvoji g.gif
Rytine Kava
QUOTE(liliux4 @ 2009 06 27, 07:32)
labas rytas  mirksiukas.gif
Laiptai tai grazus, bet mes kazkiek paprastesnius desim. Kazkodel pradzioj sumastem be aiksteles. Dabar jau nebezinau  g.gif Na langas laiptuose tai bus. Bet dabar vel, bijau susiaurinti  g.gif

Na skanios kavos ir gero oro savaitgaly  mirksiukas.gif
*

Labas rytas bigsmile.gif
As laiptus idejau, kad atkreiptum demesi i plocius, ir vieni su tureklais per viduri, o kiti nea ir tas sandeliukas po laiptais. Na tiesiog idejoms, o stilius zinau, kad netiks mirksiukas.gif . Na, nebent norit laiptu atviru, su skylem tarp pakopu smile.gif
As aikstele daryciau g.gif . Tokie yra be aiksteles pas Palangos mama, tai jei labai rupetu, parasyk jai i az ir nuvaziuokit paziuret rolleyes.gif

O mes po pietu i sklypa vaziuosim, reik paziuret kaip tie langai atrodo biggrin.gif , imesiu vakare kokia foto smile.gif . Jau padarytos visos lauko sienos ir vidines nesancios (na cia tik tie pagaliukai biggrin.gif ). Reik dar issimatuot viska ar atitinka tiksliai pagal projekta biggrin.gif , nes pas mane gi kiekvienas cm. apskaiciuotas kas kur stoves lotuliukas.gif

QUOTE(simbarela @ 2009 06 27, 08:07)
O man kaip tik labai grazu su tokiu kalvisku virsum tik apacia aklinai be tarpeliu  g.gif

Tai gal apie tokius galvoji  g.gif
*

Man tai reik ir virsaus aklino, kad nieks man neziopsotu biggrin.gif .
Kazka tokio ir as galvoju bigsmile.gif , tik vartai i sona nuvaziuotu, nes 2 kart greiciau atsidaro, nei per viduri, nors per viduri atsidarantys ir graziau man ax.gif
O kokio plocio vartai turi buti ????????? Mums vieni sake daryt 4 metru.
indruciukas
Nk, o kada tas jusu po pietu?As mazajam pietus issiverdu ir paskui gal issikrapstysim is namu, ziuriu oras grazeja, tai gal ir iki statybu pamausim, tai ir jumis tuo paciu aplankytume biggrin.gif
Rytine Kava
QUOTE(indruciukas @ 2009 06 27, 09:41)
Nk, o kada tas jusu po pietu?As mazajam pietus issiverdu ir paskui gal issikrapstysim is namu, ziuriu oras grazeja, tai gal ir iki statybu pamausim, tai ir jumis tuo paciu aplankytume  biggrin.gif
*

Ugne miegot eis 14.30 val. kai atsikels, valgysim visi, tada i ligonine pas mama, o tada i sklypa, tai jau vakaras realiai bus, kokia 19 val. cool.gif
simbarela
QUOTE(Naktine Kava @ 2009 06 27, 11:11)
Ugne miegot eis 14.30 val. kai atsikels, valgysim visi, tada i ligonine pas mama, o tada i sklypa, tai jau vakaras realiai bus, kokia 19 val.  cool.gif
*

O tai gal ir as su savo kavalieriu susipazint atvaziuociau jei oras geras bus bigsmile.gif .

MB nori laaabai aukstos tvoros sako ir dulkes nuo kelio sulaikytu, nes dulka tai labai , o da pora kaimynu is tolimesniu namu taip pralekia doh.gif baisu. Sakau paziuresiu is kokio namo ir as jiems palakstysiu tegu koseja biggrin.gif

O toj foto man grazu kad be tarpeliu , pas musu kaimynus kur namas is plytu nebaigtas man labai patiko tvora tokios siauresnes lentos( o gal man taip tik atrodo) ir be tarpu kaimynams spoksot rolleyes.gif
indruciukas
QUOTE(simbarela @ 2009 06 27, 13:42)

O toj foto man grazu kad be tarpeliu , pas musu kaimynus kur namas is plytu nebaigtas man labai patiko tvora tokios siauresnes lentos( o gal man taip tik atrodo) ir be tarpu kaimynams spoksot  rolleyes.gif
*

Musu be tarpu (ir be kaimynu biggrin.gif ) tvora bus. 180cm aukscio ir dar pamatas apie 20cm. Jau ir pamatai tvoros yra ir lentos jau beveik menuo kaip parveztos, tik niekaip mb neprisiruosia ju prisukti g.gif
Rytine Kava
QUOTE(simbarela @ 2009 06 27, 12:42)
O tai gal ir as su savo kavalieriu susipazint atvaziuociau jei oras geras bus  bigsmile.gif .

MB nori laaabai aukstos tvoros sako ir dulkes nuo kelio sulaikytu, nes dulka tai labai , o da pora kaimynu is tolimesniu namu taip pralekia  doh.gif  baisu. Sakau paziuresiu is kokio namo ir as jiems palakstysiu tegu koseja  biggrin.gif 

O toj foto man grazu kad be tarpeliu , pas musu kaimynus kur namas is plytu nebaigtas man labai patiko tvora tokios siauresnes lentos( o gal man taip tik atrodo) ir be tarpu kaimynams spoksot  rolleyes.gif
*

Jei busi savo fazendoj, aisku uzsuk mirksiukas.gif
O kiek tas labai aukstos?
Pas jus mazai pravaziuoja, o pas mus prie pagrindinio kvartalo kelio doh.gif

QUOTE(indruciukas @ 2009 06 27, 12:49)
Musu be tarpu (ir be kaimynu biggrin.gif ) tvora bus.  180cm  aukscio ir dar pamatas apie 20cm. Jau ir pamatai tvoros yra ir lentos jau beveik menuo kaip parveztos, tik niekaip mb neprisiruosia ju prisukti  g.gif
*

Bet 1.80cm. turi buti permatoma g.gif , o jei nepermatoma tai 1.50m. g.gif
Kas kiek stulpus padaret? Man uosviene sake, kad nuo vartu iki sklypo kampo paskaiciuot ilgi ir padalint lygiom dalim. Jie dabar pridare kliurku sode su tvora: pradejo det stulpus nuo kampo link ivaziavimo, daejo ivaziavima ir stulpai nebegraziai issidelioja. Nezinau ar supratai apie ka as cia doh.gif
As noriu bangu virsuj, tai man jau tas labai aktualu ax.gif , nes neapsiskaiciavus liktu paskutine bangele nebeaisku kokio plocio.
indruciukas
QUOTE(Naktine Kava @ 2009 06 27, 14:10)
Jei busi savo fazendoj, aisku uzsuk  mirksiukas.gif
O kiek tas labai aukstos?
Pas jus mazai pravaziuoja, o pas mus prie pagrindinio kvartalo kelio  doh.gif
Bet 1.80cm. turi buti permatoma  g.gif , o jei nepermatoma tai 1.50m.  g.gif
Kas kiek stulpus padaret? Man uosviene sake, kad nuo vartu iki sklypo kampo paskaiciuot ilgi ir padalint lygiom dalim. Jie dabar pridare kliurku sode su tvora: pradejo det stulpus nuo kampo link ivaziavimo, daejo ivaziavima ir stulpai nebegraziai issidelioja. Nezinau ar supratai apie ka as cia  doh.gif
As noriu bangu virsuj, tai man jau tas labai aktualu  ax.gif , nes neapsiskaiciavus liktu paskutine bangele nebeaisku kokio plocio.
*

As jau rasiau, jei darysit medine, tai paziurekit, kad butu standartas- arba 2.40 arba 3 metrai, tada mediena pigiau.Mes jau prisikliurkinom, tarpus pasidarem 2.50 doh.gif tai ir mediena be nuolaidu. Taip kad tavo uosviene gal ir nelabai teisi del to isdalinimo g.gif , tada nuo ivaziavimo pradedi, o paskutinis biski ir mazesnis gali buti, ar ivaziavimo ploti pasireguliuoji.

Nu pas mus kur tokia auksta, tai autobaze uz jos, tai jau norisi, kad nesimatytu jos vaikstant, ar per langa pirmam aukste ziurint, nu dar kitoj vietoj tai musu dar vienas sklypas, dar neparduotas, tai pasiskusti nelabai bus kam. O ten kur vandentiekio teritorija (siurbline), tai metaliniai strypai tik biggrin.gif Nu, zodziu, nieko cia nepaaiskinsi, reik pamatyti lotuliukas.gif
P.S. O tai tvora irgi reik kokiai statybu komisijai priduoti g.gif blink.gif
Rytine Kava
QUOTE(indruciukas @ 2009 06 27, 13:26)
As jau rasiau, jei darysit medine, tai paziurekit, kad butu standartas- arba 2.40 arba 3 metrai, tada mediena pigiau.Mes jau prisikliurkinom, tarpus pasidarem 2.50 doh.gif  tai ir mediena be nuolaidu. Taip kad tavo uosviene gal ir nelabai teisi del to isdalinimo g.gif , tada nuo ivaziavimo pradedi, o paskutinis biski ir mazesnis gali buti, ar ivaziavimo ploti pasireguliuoji.

Nu, zodziu, nieko cia nepaaiskinsi, reik pamatyti  lotuliukas.gif
P.S. O tai tvora irgi reik kokiai statybu komisijai priduoti g.gif  blink.gif
*

Nu tai uosviene ne nuo ivaziavimo pradejo, o nuo kampo ir paskutis tarpas lieka mazesnis (prie ivaziavimo), o jie virsu banguos.
O jus desit lentas gulsciai, kai suprantu, o mes vat staciai smile.gif

Reik reik pamatyt biggrin.gif . O zemelapy bent kazkiek i tema pazymejau, kur tu esi g.gif
O tvora jei aukstesne nei galima, reikia projekto jai (cia mano ziniomis g.gif )
Architektei sakiau, kad mums tvora parasytu prie projekto, bet manau, kad to nepadare, tai kai darys pakeitima, reiks primint jai.

simbarela
QUOTE(Naktine Kava @ 2009 06 27, 14:33)

O tvora jei aukstesne nei galima, reikia projekto jai (cia mano ziniomis  g.gif )

*

Tu matai kaip g.gif . Nu grynas ponu ismislas projekto tvorai blink.gif doh.gif . Tai reikes i standarta talpintis g.gif
Rytine Kava
QUOTE(simbarela @ 2009 06 27, 13:43)
Tu matai kaip  g.gif . Nu grynas ponu ismislas projekto tvorai  blink.gif  doh.gif . Tai reikes i standarta talpintis  g.gif
*

Na, mano zinios gali buti klaidingos biggrin.gif . As taip lyg is architektes girdejau g.gif .
GAL KURI TIKSLIAI ZINO ax.gif
indruciukas
Tai jei priduot tos tvoros niekur nereik, tai lai bunaji auksta, kol kas pasiskus lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tada ir nulupsim kelias lentikes nuo virsaus lotuliukas.gif
Rytine Kava
QUOTE(indruciukas @ 2009 06 27, 13:47)
Tai jei priduot tos tvoros niekur nereik, tai lai bunaji auksta, kol kas pasiskus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tada ir nulupsim kelias lentikes nuo virsaus lotuliukas.gif
*

O tai namo nepridavinesit biggrin.gif ?
indruciukas
QUOTE(Naktine Kava @ 2009 06 27, 14:48)
O tai namo nepridavinesit  biggrin.gif ?
*

Pridavinesim, aisku bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Naktine Kava @ 2009 06 27, 14:10)
Bet 1.80cm. turi buti permatoma  g.gif , o jei nepermatoma tai 1.50m
*

Tai kam ta nepermatoma tvora 1.50 reikalinga, kad as plika galeciau patvoriais lakstyti, o kaimynas tik galva mano matytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(simbarela @ 2009 06 27, 14:43)
Tu matai kaip  g.gif . Nu grynas ponu ismislas projekto tvorai  blink.gif  doh.gif . Tai reikes i standarta talpintis  g.gif
*

Rytine Kava
QUOTE(indruciukas @ 2009 06 27, 14:01)
Pridavinesim, aisku  bigsmile.gif

Papildyta:
Tai kam ta nepermatoma tvora 1.50 reikalinga, kad as plika galeciau patvoriais lakstyti, o kaimynas tik galva mano matytu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Kai pridavinesit nama, jei bus tvora per auksta, bus negerai gal. AI NEZINAU AS JAU doh.gif
Gi daro zmones permatomas tvoras tongue.gif . O Amerikoj isvis mazai pamatysi tvora, pas juos atviros erdves doh.gif . Mes turejom 25 arus, tai tik is vienos puses kaimynai buvo tvora pasistate.
indruciukas
QUOTE(Naktine Kava @ 2009 06 27, 15:05)
Gi daro zmones permatomas tvoras  tongue.gif . O Amerikoj isvis mazai pamatysi tvora, pas juos atviros erdves  doh.gif . Mes turejom 25 arus, tai tik is vienos puses kaimynai buvo tvora pasistate.
*

Nu tai ir LT darykit kaip amerikej visai be tvoru lotuliukas.gif

Man geriausiai nei tvoros, nei kaimynu lotuliukas.gif Nu tvora gali buti, nuo katinu ir siaip kenkeju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Rytine Kava
QUOTE(indruciukas @ 2009 06 27, 14:09)
Nu tai ir LT darykit kaip amerikej visai be tvoru  lotuliukas.gif

Nu nea cool.gif , bus ir tvora ir signalizacija ir kameros lotuliukas.gif . LT ne Amerika doh.gif , baisu cia biski unsure.gif
uogute
QUOTE(simbarela @ 2009 06 27, 07:07)
O man kaip tik labai grazu su tokiu kalvisku virsum tik apacia aklinai be tarpeliu  g.gif

Tai gal apie tokius galvoji  g.gif
*

nu ne schmoll.gif man anie krito kad virsuj graziai groteles padarytos, o cia jau einiliai aklini
rytorasa

Tai jau meetuose nepasirodysi  ax.gif . Irasyt i sarasus kitoj temoj?

na, meetuose sudalyvauti neišeis... rolleyes.gif O dėl įrašymo, tai net nežinau, galit rašyt, galit ir ne... Mūsų statybos ne Klaipėdos rajone, bet Klaipėda man arčiau nei kiti miestai, kuriuose statančios(ys) turi savo temas, tai ir įsibroviau į Klaipėdiečių statybininkių(ų) temą... blush2.gif

p.s. šiandien pabaigėm pamatus... karsta.gif
Gazelė
Rytorasa, prisijunk prie statybininkių drinks_cheers.gif. Aš taip pat statausi ne Klaipėdos rajone mirksiukas.gif .
Šiandien aplankėme savo valdas. Pasidžiaugiau, kad gražiai mūrija lauko pečių bigsmile.gif . Kai bus pabaigta - įkelsiu į albumą. Sprendėm klausymą kokį židinį daryti pirties name. Nutarėm kad dėsime kapsulę, tačiau apdirbimui ieškosime gatavo židinio griaučių (man atrodo juos iš užsienio veža).
Kitą savaitę pabaigia elektrą vedžioti thumbup.gif . Šiame name jau paprašiau kad prie kiekvieno lango padarytu po rozetę - Kalėdoms ax.gif . Ir pastogėje rozetę lauko girliandai - tebūnie šviesa rolleyes.gif .
Iškasė du didelius plotus - viename įruošime teniso aikštyną, o kitame privešime molio (mūsų teritorija labai smėlinga) ir geros žemės - sodinsime rudenį vaismedžius.
Loreli
Dėl tvorų kalbat. Tai aš dabar truputį domiuosi. Yra reikalavimai kokia tvotra (pralaidumas-ažūriškumas) iš kokios pusės gali būti be kaimyno sutikimo. Jei tvora ne pagal tą reikalavimą, reikia kaimynų sutikimo. Tarkim, jei iš rytų pusės, tai turi būti 25 proc. pralaidumas. Tik dar dėl auskščių neišsiaiškinau. Čia jei darai ant slypo ribos, jei savo teritorijose, tai nesvarbu.
Rytine Kava
QUOTE(rytorasa @ 2009 06 27, 19:59)
na, meetuose sudalyvauti neišeis...  rolleyes.gif  O dėl įrašymo, tai net nežinau, galit rašyt, galit ir ne... Mūsų statybos ne Klaipėdos rajone, bet Klaipėda man arčiau nei kiti miestai, kuriuose statančios(ys) turi savo temas, tai ir įsibroviau į Klaipėdiečių statybininkių(ų) temą...  blush2.gif 

p.s. šiandien pabaigėm pamatus...  karsta.gif
*

Irasysiu, bendrausim drinks_cheers.gif
Kokie buvo pamatai ir kiek kainavo ax.gif
indruciukas
nk, naktineji?
Rytine Kava
QUOTE(Gazelė @ 2009 06 27, 20:38)
Sprendėm klausymą kokį židinį daryti pirties name. Nutarėm kad dėsime kapsulę, tačiau apdirbimui ieškosime gatavo židinio griaučių (man atrodo juos iš užsienio veža). 

Iškasė du didelius plotus - viename įruošime teniso aikštyną, o kitame privešime molio (mūsų teritorija labai smėlinga) ir geros žemės - sodinsime rudenį vaismedžius.
*

Griauciu zidiniu, tai kazka tokio turi omeny ?
http://i327.photobucket.com/albums/k452/La...e/LSBV-36-1.jpg
Yra tokiu. Mes parodoj matem toki rema uz 10 stukiu, siemet jau 8000, dar paprastesni buvo kitos firmos 4000, sakom uz 3000 paimtumem gal biggrin.gif

Kai tiek zemes, galim ir aikstynus daryt thumbup.gif
O zemes sumustini patys aiskinsites ar kazkas darys viska? Katik su MB snekejom apie sklypo iskelima ir nezinom kuom uzpilinet, gal biski molio, o gal zvyro, na o aisku paciam gale jau gera zeme.

Laukiu pavyzdzio kaip langus darysit rolleyes.gif
Papildyta:

QUOTE(indruciukas @ 2009 06 27, 23:16)
nk, naktineji?
*

O kada as nenaktinejau lotuliukas.gif
Smagu buvo gyvai susipazint drinks_cheers.gif , fazendas apsiziuret.
Einu paziuret kaip atrodo tavo projektas "gile", nes nelabai viska supratau biggrin.gif
indruciukas
QUOTE(Naktine Kava @ 2009 06 28, 00:29)
O kada as nenaktinejau  lotuliukas.gif
Smagu buvo gyvai susipazint  drinks_cheers.gif , fazendas apsiziuret.
Einu paziuret kaip atrodo tavo projektas "gile", nes nelabai viska supratau  biggrin.gif
*

o ka ten suprasti, kai jau kavos galesi atlekti, tai zymiai aiskiau bus biggrin.gif
Mano vyras pasirodo buvo darbe (bazej),kol mes po mano trioba smirinejom biggrin.gif Sako, ko manes nepasikvietete, pamate, tik kai isvaziavom biggrin.gif

Rytine Kava
Per vaiku langus vaizdelis "geras" bus g.gif . O ko vieno auksto nestatet, zemes nemazai lygtai. Kiek ten aru yra?

Ziurejei albume mano projekta, nes griauciuose nelabai ka supratai, kai aiskinau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2009 06 27, 23:36)
o ka ten suprasti, kai jau kavos galesi atlekti, tai zymiai aiskiau bus  biggrin.gif
Mano vyras pasirodo buvo darbe (bazej),kol mes po mano trioba smirinejom  biggrin.gif  Sako, ko manes nepasikvietete, pamate, tik kai isvaziavom  biggrin.gif
*

O kada kavos galesiu biggrin.gif ?
Bet gerai taviskiui, darbas kieme praktiskai ax.gif
Daug kas nustemba, kad as su MB masina vazineju, tokia nevisai maza biggrin.gif . O as sakau, Amerikoj yra lietuviu moteru, kur vilkikus vairuoja lotuliukas.gif (jei gyvenimas priverstu, tai ir ta galeciau doh.gif )
indruciukas
QUOTE(Naktine Kava @ 2009 06 28, 00:38)
Per vaiku langus vaizdelis "geras" bus  g.gif . O ko vieno auksto nestatet, zemes nemazai lygtai. Kiek ten aru yra?

Ziurejei albume mano projekta, nes griauciuose nelabai ka supratai, kai aiskinau  biggrin.gif
*

Butu svetimas tas vaizdelis, tai gal ir pyktis imtu, o dabar sarga atleisim ir gales mazius prie lango budeti, dar ir pinigu uzsidirbs lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vieno auksto vyras nenorejo, o man tai jokio didelio skirtumo

Nu kai prisimenu tuos griaucius tavo, tai tik kur laiptai bus ir iejimas pamenu, o projekteli ziurejau, normaliai, viskas savo vietoj, o kai pagyvensi, galesi pasakyti, ka dar keistum smile.gif

O vyras sake, kad buvo atvaziave viena seima kur gile statos, tiksliau dar tik pamatus turi, tai irgi atleke pasimatuoti, ar ka statybininkai nenugrybavo, nes baisiai mazi jiems tie pamatai biggrin.gif Prisimenu kaip mes su vyru lygiai taip pat matavom lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Rytine Kava
QUOTE(indruciukas @ 2009 06 27, 23:45)
Butu svetimas tas vaizdelis, tai gal ir pyktis imtu, o dabar sarga atleisim ir gales mazius prie lango budeti, dar ir pinigu uzsidirbs  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Vieno auksto vyras nenorejo, o man tai jokio didelio skirtumo

Nu kai prisimenu tuos griaucius tavo, tai tik kur laiptai bus ir iejimas pamenu, o projekteli ziurejau, normaliai, viskas savo vietoj, o kai pagyvensi, galesi pasakyti, ka dar keistum  smile.gif
*

AAA, tai ta fazenda po langais jusu, dabar aisku biggrin.gif
Idomu ar bus man noro kazka keist, tiek mascius doh.gif
Vsio, luztu, labanakt mirksiukas.gif
Rytine Kava
Visos fazendose sedit savaitgali biggrin.gif ?
Ner ka veikt cool.gif ir traukia vaziuot i statybas biggrin.gif , tai vaziuosim siaip paslampinet ax.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2009 06 27, 23:45)
O vyras sake, kad buvo atvaziave viena seima kur gile statos, tiksliau dar tik pamatus turi, tai irgi atleke pasimatuoti, ar ka statybininkai nenugrybavo, nes baisiai mazi jiems tie pamatai biggrin.gif Prisimenu kaip mes su vyru lygiai taip pat matavom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Nastanka lygtai minejo, kad "giles" projekta pirks ax.gif
As irgi, kai pirma karta atvaziavau pamatu paziuret, iskart puoliau metro ieskot ir saliona matuot biggrin.gif
Blyn, galvoju musu terasos stogas nuo sienos 3m. kiek sviesos uzstos g.gif , o as dar norejau iki 4m. ilgint stoga terasos, bet gal to nebedarysim unsure.gif , nes isvis butu valgomajam tamsu g.gif
liliux4
Labukas.

*

Nu 120 manau kaip tik thumbup.gif O kaip projekte Tau pazymeta?

QUOTE(Naktine Kava @ 2009 06 27, 10:25)
As laiptus idejau, kad atkreiptum demesi i plocius, ir vieni su tureklais per viduri, o kiti nea ir tas sandeliukas po laiptais. Na tiesiog idejoms, o stilius zinau, kad netiks  mirksiukas.gif . Na, nebent norit laiptu atviru, su skylem tarp pakopu  smile.gif
As aikstele daryciau  g.gif . Tokie yra be aiksteles pas Palangos mama, tai jei labai rupetu, parasyk jai i az ir nuvaziuokit paziuret  rolleyes.gif

*

Aga. Supratau. Nenorim su skylem, negerai pagal fengsui tongue.gif
Rasysiu Palangos mamai drinks_cheers.gif

QUOTE(rytorasa @ 2009 06 27, 20:59)
na, meetuose sudalyvauti neišeis...  rolleyes.gif  O dėl įrašymo, tai net nežinau, galit rašyt, galit ir ne... Mūsų statybos ne Klaipėdos rajone, bet Klaipėda man arčiau nei kiti miestai, kuriuose statančios(ys) turi savo temas, tai ir įsibroviau į Klaipėdiečių statybininkių(ų) temą...  blush2.gif 

p.s. šiandien pabaigėm pamatus...  karsta.gif
*

Sveikinam su pamatais thumbup.gif O gal kada ir iseis atvykt, gi vistiek i Klaipeda vaziuojat mirksiukas.gif

QUOTE(Gazelė @ 2009 06 27, 21:38)
Rytorasa, prisijunk  prie statybininkių drinks_cheers.gif. Aš taip pat statausi ne Klaipėdos rajone mirksiukas.gif .
Šiandien aplankėme savo valdas. Pasidžiaugiau, kad gražiai mūrija lauko pečių bigsmile.gif . Kai bus pabaigta - įkelsiu į albumą. Sprendėm klausymą kokį židinį daryti pirties name. Nutarėm kad dėsime kapsulę, tačiau apdirbimui ieškosime gatavo židinio griaučių (man atrodo juos iš užsienio veža). 
Kitą savaitę pabaigia  elektrą vedžioti thumbup.gif . Šiame name jau paprašiau kad prie kiekvieno lango padarytu po rozetę - Kalėdoms ax.gif . Ir pastogėje rozetę lauko girliandai - tebūnie šviesa rolleyes.gif .
*

Jatau doh.gif Tai kiek zemes turite, kad tiek visko galit daryt? As jau pavydziu bigsmile.gif
rytorasa
QUOTE(Naktine Kava @ 2009 06 28, 00:13)
Irasysiu, bendrausim  drinks_cheers.gif
Kokie buvo pamatai ir kiek kainavo  ax.gif
*

Labai ačiū ,mergaitės, už šiltą priėmimą, man labai malonu... group.gif

pamatai lietiniai, patys darėm, samdėm tik kelis pagalbininkus, kainavo 6000 lt. Dabar reikia palaukti kol išdžius, nuimti klojinius, šiltinti, užpilti žemėm ir žvyru, trambuoti smile.gif Ai, tiesa, papasakokit kas kaip šiltinot pamatus.. Mes tai žadam šiltint iš vidaus 10cm polistirolu, o iš lauko tepti hidroizoliacinę medžiagą.

rutulyte
QUOTE(rytorasa @ 2009 06 28, 15:03)
Labai ačiū ,mergaitės, už šiltą priėmimą, man labai malonu...  group.gif

pamatai lietiniai, patys darėm, samdėm tik kelis pagalbininkus, kainavo 6000 lt.  Dabar reikia palaukti kol išdžius, nuimti klojinius, šiltinti, užpilti žemėm ir žvyru, trambuoti  smile.gif  Ai, tiesa, papasakokit kas kaip šiltinot pamatus..  Mes tai žadam šiltint iš vidaus 10cm polistirolu, o iš lauko tepti hidroizoliacinę medžiagą.
*

Kiek kvadratų jūsų pamatai? thumbup.gif kad taip pigiai pasidatėt mirksiukas.gif

Mes šiltinom iš išorės polistirolu ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.