Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip prižiūrėti...
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
pienių jūra
Sveikos. Ieškojau ko nors panašaus, bet neradau. Tikiuosi, labai nesikartosiu.

Svarstau kirptis plaukus. Bet visą savo suaugusį gyvenimą nešiojau ilgus plaukus, kuriuos prižiūrėti labai paprasta: išsiplovei, išsidžiovinai, sukėlei, susegei. Vienas iš pagrindinių stabdžių kirptis - labai bijau, kad norint išlaikyt padorų vaizdą su trumpesniais plaukais, gali tekti rytais jiems skirti labai daug laiko. Turiu nusižiūrėjusi keletą šukuosenų pavyzdžių. Kas daugiau nusimanot ar turit panašią šukuoseną, gal galit pakomentuot, ko joms reikėtų.
Gal ir kam kitam panašių aktualių klausimų kils dėl šukuosenų priežiūros... blush2.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mano plaukai visiškai tiesūs. Ar įmanoma taip nukirpti, kad juos išsidžiovinus, jie taip ir kristų, ar čia jau reikia su fenu darbuotis, sukti, riesti ir pan.? Antra ir ketvirta foto man, pvz., įtartinai purios atrodo... unsure.gif

Svajoklė*
Man irgi panasus klausimelis iskilo ax.gif Turiu iki liemeneles plaukus, tik jie prakarpyti - na nevienodo ilgio. Kazkaip labai uzsinorejau juos patrumpinti iki peciu, gal siek tiek ilgesnius palikti (kaip priespaskutineje foto), bet vat bijau kazko... Ilgu savo nesutvarkau doh.gif Galai linke pustis, nes sausoki. Tad ir galvoju jei nutrumpinsiu ar nebus daugiau vargo nei su ilgesniais?
pienių jūra
Toks įpūdis,kad trumpų plaukų nieks nenešioja ir mums padėt negali rolleyes.gif
svete
Visose nuotraukose, kur purus plaukai, jie yra dziovinti su apvaliu sepeciu ir deta purinamuju putu. Kitur dar ir su znyplem praeita po to. Maziau vargo, jei plaukai stori arba linke siek tiek garbanotis, tada purumas issilaiko ilgiau ir is esmes geriau sukuosena atrodo. Jei plaukai is prigimties tiesus ir neypatingos apimties (kaip ir mano), norint pasiekti toki vaizdeli reiks ideti darbo ir prieziuros priemoniu. Paprasciau rinktis sukuosena, kur reikia lygiu tiesiu plauku. Tada isdziovni, istiesini ir prasilygini znyplem, dar kokio serumo - ir gali eiti. Svarbiausia tokioms sukuosenoms - kirpimas. Jei prastai nukirpta, bus daug vargo, o jei gerai - uzteks minimaliu pastangu. Taigi verta investuoti i gera kirpeja.
Bet buna tokiu laimingu zmoniu (kaip mano bendradarbe) kuriu plaukai stori ir visai tiesus - jai uztenka tik issiplauti galva ir jie puikiausiai atrodo, lyk ji valanda prie veidrodzio butu juos tiesinus ir blizginus.
Egliukasz
As turiu ilga care. Priekiniai plaukai siekia beveik pecius. Mano plaukai ploni, bet labai tiesus. Visa mano prieziura - lepinimas kaukem, plauku perpylimas zibalu po plovimo. Dziovinu naturaliai, kad lengviau sukuotusi, purskiu kondicionieriu. Kai plaukai isdziusta, galiukus istempiu y prieky aliejuko pagalba, kad matytusi labiau kirpimo linija. Viskas mirksiukas.gif Su ilgais vargdavau zymiai ilgiau ir labiau, nes pas mane jie budavo prisiploje nuo svorio, o pakirpus automatiskai palengvejo ir tapo puresni. Svarbiausia, geras kirpimas, kad kaip meistrai sako, issiplovei ir nieko daugiau daryt nereikia biggrin.gif Svenciu progom plaukus garbanoju kartais, puse plauku susegu. Aisku, jeigu issirinksit kirpimus, kur galiukai turi but pariesti y vidu ar isore, tai ir vargsit su tais fenavimais ax.gif
pienių jūra
Ačiū, merginos notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Pagelbėjot nežmoniškai. Reiškias, rinksiuos tokią, kur galų nereiktų raityt. Žnyplių visokių tai bijau unsure.gif kondicionieriai ir aliejukai tai ok, tiek igalėčiau pasiterliot rolleyes.gif

Mano plaukai šiaip tiesūs, jokių bangų... bet tai turbūt ir purumo didelio nebus... g.gif Nors dabar ilgus kai išsiplaunu, tai porą dienų tokie faini purūs būna, paskui pakrenta.

Uoj, taip norisi pasikeist. Ko gero, vis tik rizikuosiu. Reikia tik šukuoseną tinkamą kažkaip išsirinkt. Kad kirpėjai gerai gailėt nereikia, tai suprantu. Nusižiūrėjau gan rimtą kirpyklą Klaipėdoj. Bet pati nepatikrinus, tai šimtaprocentinės garantijos, aišku, nėra.

O, merginos, toj paskutinėj foto, kur su saulėgrąža fone, manot galai irgi riesti? Man tokie kaip ir tiesūs atrodo (ir pakarpyti taip įdomiai rolleyes.gif )...
Egliukasz
QUOTE(pienių jūra @ 2009 06 26, 14:30)
O, merginos, toj paskutinėj foto, kur su saulėgrąža fone, manot galai irgi riesti? Man tokie kaip ir tiesūs atrodo (ir pakarpyti taip įdomiai rolleyes.gif )...
*

Matosi ten, kad pas mergina daug plauku, todel prakarpyta per visa ilgy manau ir fenuojant pariesti y vidu siek tiek ax.gif
pienių jūra
Na va verysad.gif Nėra pas mane tų plaukų mažai. Tiesiog kažakada labai storas kasas turėjau, dabar suplonėjo. Tai man jau ir atrodo, kad tokie menki. Bet visi kiti sako, kad gražūs tie mano plaukai.
Ale taip prisiminiau daba, kad jaunystėj kažkokia proga bandė mama žnyplėm maniškius paraityt, tai šnipštas gavosi, kybojo tiesūs ir tiek. Kaži kiek man ten pavyktų fenuot... Atrodo, teks smarkiai kirpėja pasikliaut, kad parinktų ir padarytų GERĄ kirpimą.
Papildyta:
P.S. Jei kas po ranka turit paveiksliukų, kuriose minimalios priežiūros reikalaujančios šukuosenos tiesiems plauakms (a la išploviau, išdžiovinau ir keliauju), būčiau be gaaaalo dėkinga 4u.gif
Egliukasz
Manau cia laisviausiai apsieitum be visokiu ymantrybiu:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Cia aisku jau isciustyta, kaip turi buti, bet manau bet kuria sita sukuosena lengvai suvaldytum. Tiesiog isdziovini plaukus - ar su fenu, ar ne, priklauso nuo taves pacios. Sudrekini savo pirstus aliejuku vos vos ir mazdaug nuo vidurio plauko suimdama juos tarsi znyplemis smarkiai perbrauki y apacia, istempi kad butu lygus. O galus as tvarkausi taip - nuo kaklo puses is galo pirstais plauku galiukus braukiu y prieky - kad isrysketu ilgejantis priekis ir islyginu pirstais pacias ilgiausias sruogas priekyje. Viskas mirksiukas.gif Bet negarantuoju, kad kitoms taip pat pavyks susitvarkyt, vis del to plaukai juk skirtingi ax.gif
pienių jūra
Ačiū, Egliukasz notworthy.gif gelbsti tu mane. Toj pirmoj foto visai neblogai atrodo.Ir nesudėtingai. (Ir veido forma šiek tiek panaši, ir spalva beveik 100% mano rolleyes.gif ). Man gal šiek tiek trumpesnių norėtųsi, bet žiūrėsiu, ką kirpėja apsakys.
Ir Charlize Theron mano kompe jau n foto prisaugota, daugelis jos šukuosenų į mano norimą pusę.
Žodžiu, atsirado vilties rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
fantamsagorija
Esu turejusi ir labai trumpus plaukus (iki smakro) ir ilgus (iki liemens). Manau, kad su trumpais maziau vargo man buvo, ir plaukus dazyt kur kas pigiau atsieina biggrin.gif kai turejau trumpus nenaudojau nei aliejuku, nieko, nors pas mane jie tada ir nedazyti buvo, o su ilgais, tai kaukes, aliejukai ir pan... 4u.gif o ilgi mano galva moteri labiau puosia, trumpi nesuteikia moteriai iskirtinumo, nes tokiu dauguma blush2.gif
pienių jūra
na ir dar klausimukas:
kad tie priekiniai plaukai (nežinau, ar juos glaima kirpčiais vadint) taip ant šono laikytųsi, turbūt juos su kokia priemone fiksuot reikia, ar ne? nu negali gi jie taip ant šono krist, jei už ausies nekišti ar segtuku neprisegti, kaip juos benukirptum. Ar aš klystu? Ar čia irgi džiovinant kaip nors specialiai prišukuoti?..
Mano sklastymas dabar panašus, bet tai plaukai ilgi, už ausies ir paskui į bendrą krūvą visi susegami. O nukirpus?.. g.gif

user posted image
Egliukasz
QUOTE(pienių jūra @ 2009 06 27, 17:05)
Ačiū, Egliukasz  notworthy.gif  gelbsti tu mane. Toj pirmoj foto visai neblogai atrodo.Ir nesudėtingai. (Ir veido forma šiek tiek panaši, ir spalva beveik 100% mano rolleyes.gif ). Man gal šiek tiek trumpesnių norėtųsi, bet žiūrėsiu, ką kirpėja apsakys.
Ir Charlize Theron mano kompe jau n foto prisaugota, daugelis jos šukuosenų į mano norimą pusę.
Žodžiu, atsirado vilties  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif
*

Ner uz ka 4u.gif Pasipasakok po to, kaip sekesi apsikirpti 4u.gif Siaip tik pabrezk kirpejai, kad nezadi daug laiko skirti sukuosenai ir tingesi kiekviena karta fenuotis plaukus, tad kirpimo linija turi buti tokia, kad nereiktu papildomo formavimo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(fantamsagorija @ 2009 06 27, 17:10)
Esu turejusi ir labai trumpus plaukus (iki smakro) ir ilgus (iki liemens). Manau, kad su trumpais maziau vargo man buvo, ir plaukus dazyt kur kas pigiau atsieina biggrin.gif  kai turejau trumpus nenaudojau nei aliejuku, nieko, nors pas mane jie tada ir nedazyti buvo, o su ilgais, tai kaukes, aliejukai ir pan... 4u.gif  o ilgi mano galva moteri labiau puosia, trumpi nesuteikia moteriai iskirtinumo, nes tokiu dauguma blush2.gif
*

Jeigu galima, papriestarausiu 4u.gif Ilgi plaukai nera isskirtinumo zenklas, nes tikrai nemaza dalis turi ilgus plaukus, kitos prisiauginusios ir pan. Cia asmeninio skonio reikalas. Man ilgi plaukai grazu paziureti, bet asmeniskai man stilingiau ir isskirtiniau atrodo care, bob kirpimai, nuo trumpuciu iki ilgu negu iki uzpakalio uzauginti vienodo ilgio plaukai mirksiukas.gif Be abejo, jie reikalauja didesnes prieziuros negu trumpesni 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pienių jūra @ 2009 06 27, 17:13)
na ir dar klausimukas:
kad tie priekiniai plaukai (nežinau, ar juos glaima kirpčiais vadint) taip ant šono laikytųsi, turbūt juos su kokia priemone fiksuot reikia, ar ne? nu negali gi jie taip ant šono krist, jei už ausies nekišti ar segtuku neprisegti, kaip juos benukirptum. Ar aš klystu? Ar čia irgi džiovinant kaip nors specialiai prišukuoti?..
Mano sklastymas dabar panašus, bet tai plaukai ilgi, už ausies ir paskui į bendrą krūvą visi susegami. O nukirpus?.. g.gif
*

As su aliejuku paglostau, man laikosi ax.gif Bet jeigu uzsimanau labiau soninio varianto, be abejo, tenka laku purksti mirksiukas.gif
pienių jūra
Jo, būtinai atsigirsiu. Tikiuosi, su gerom naujienom.
Ką tik paskambinau, užsiregistravau. Eisiu pas kirpėją vyruką, tai gal bus lengviau išaiškint savo nenorą kasdien prieš veidrodį cackintis rolleyes.gif Dabar beliko atsispausdint pačias pačiausias fotkes ir sugebėt išaiškint, ko aš noriu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
pienių jūra
Na va, dar vieną klausimuką pamesiu. Čia jau turbūt reiktų džiovinant lankstyt, jei plaukai naturaliai nesiriečia, ar ne? kažkaip pagavo mane šita šukuosena - tokia ir paprasta, ir švelni, ir natūrali atrodo wub.gif

user posted image
Egliukasz
QUOTE(pienių jūra @ 2009 06 27, 18:40)
Na va, dar vieną klausimuką pamesiu. Čia jau turbūt reiktų džiovinant lankstyt, jei plaukai naturaliai nesiriečia, ar ne? kažkaip pagavo mane šita šukuosena - tokia ir paprasta, ir švelni, ir natūrali atrodo  wub.gif

user posted image
*

Sitoky parietima gautum dziovindama fenu ir apvaliu sepeciu riesdama virsutiny plauku sluoksny y virsu, arba galbut dar ant dideliu suktuku susukus irgi y isore ir padziovinus g.gif Bet taip, cia jau formuoti reikia mirksiukas.gif
pienių jūra
Aišku... unsure.gif Na, žiūrėsiu ką iš paprastai prižiūrimų jis man pasiūlys. Jei ką priderinsim, tai gerai. Jei nieko šimtaprocentinio nebus, tai ką - kirpsiuos taip ir fenuosiu doh.gif Gal ir turi tas grožis aukų pareikalaut kartais, ką čia... ax.gif

P.S. Mano nesupratingom akim kaip tik atrodytų, kad čia viršutinis sluoksnis į vidų suktas, ne į išorę... Negi aš tikrai ant tiek nieko nenusimanau blush2.gif
Katherina
Tokius parietimus, jei taip galima juos pavadinti, galima su tiesintuvu padaryti, tiesiog sruoga brauki sukdama ir vsio. rolleyes.gif Nu kažin kaip jau čia paaiškinau.... Mano pačios banguoti plaukai, tai aš juos pratiesinu biškį priekyje ir tada darau tokius susukimus... Tik tiek, kad plaukam kenkia...
Pati labai norėčiau tokio kare ilgo kirpimo, bet užsiknisčiau betvarkydama kas rytą plaukus... Mano pačios banguoti plaukai, tai aš juos pratiesinu biškį priekyje ir tada darau tokius susukimus... Tik tiek, kad plaukam kenkia...
Papildyta:
Betaisydama žinutę palikau puse teksto biggrin.gif atsiprašau ax.gif 4u.gif
pienių jūra
Na, maniškiai iš savęs tiesūs (net tada, kai to tiesumo nesinori), tai tiesint nelabai prasmės būtų. O šiaip plauko žalot tai nenoriu schmoll.gif Jeigu pasiūlys kokią šukuoseną, kur be kaitinimo neapsieinama, tai tikrai sakysiu NE. Ir taip jau nuo dabartinio gyvenimo būdo plaukai prisikenčia, geriau patausot juos.
UOj, jau kaip laukiu penktadienio bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Egliukasz
As ir pries tiesinimus, mano plaukas toks tiesus, kad net su suktukais susukus, po pusvalandzio atrodau kaip slapias visciukas - garbanu nulis doh.gif lotuliukas.gif Tai is to tiesinimo prasmes nemanau, kad daug, jeigu plaukas toks tiesus, kad net ne visas kirpimo formas islaiko ax.gif
Lauksim naujienu, kaip tau sekesi pas kirpeja mirksiukas.gif
svieske
Na ir kur tos naujienos? As irgi labai susidomejau, kaip sekesi apsikirpti...
*Retro*
QUOTE(pienių jūra @ 2009 06 25, 15:34)
user posted image
*

QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 26, 18:34)

user posted image

*

kaip paaiskinti kirpejai, kad noriu kazko panasaus, ar keliauti su foto blush2.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.