QUOTE(pienių jūra @ 2009 06 27, 17:05)
Ačiū, Egliukasz

gelbsti tu mane. Toj pirmoj foto visai neblogai atrodo.Ir nesudėtingai. (Ir veido forma šiek tiek panaši, ir spalva beveik 100% mano

). Man gal šiek tiek trumpesnių norėtųsi, bet žiūrėsiu, ką kirpėja apsakys.
Ir Charlize Theron mano kompe jau n foto prisaugota, daugelis jos šukuosenų į mano norimą pusę.
Žodžiu, atsirado vilties

Ner uz ka

Pasipasakok po to, kaip sekesi apsikirpti

Siaip tik pabrezk kirpejai, kad nezadi daug laiko skirti sukuosenai ir tingesi kiekviena karta fenuotis plaukus, tad kirpimo linija turi buti tokia, kad nereiktu papildomo formavimo
Papildyta:QUOTE(fantamsagorija @ 2009 06 27, 17:10)
Esu turejusi ir labai trumpus plaukus (iki smakro) ir ilgus (iki liemens). Manau, kad su trumpais maziau vargo man buvo, ir plaukus dazyt kur kas pigiau atsieina

kai turejau trumpus nenaudojau nei aliejuku, nieko, nors pas mane jie tada ir nedazyti buvo, o su ilgais, tai kaukes, aliejukai ir pan...

o ilgi mano galva moteri labiau puosia, trumpi nesuteikia moteriai iskirtinumo, nes tokiu dauguma

Jeigu galima, papriestarausiu

Ilgi plaukai nera isskirtinumo zenklas, nes tikrai nemaza dalis turi ilgus plaukus, kitos prisiauginusios ir pan. Cia asmeninio skonio reikalas. Man ilgi plaukai grazu paziureti, bet asmeniskai man stilingiau ir isskirtiniau atrodo care, bob kirpimai, nuo trumpuciu iki ilgu negu iki uzpakalio uzauginti vienodo ilgio plaukai

Be abejo, jie reikalauja didesnes prieziuros negu trumpesni
Papildyta:QUOTE(pienių jūra @ 2009 06 27, 17:13)
na ir dar klausimukas:
kad tie priekiniai plaukai (nežinau, ar juos glaima kirpčiais vadint) taip ant šono laikytųsi, turbūt juos su kokia priemone fiksuot reikia, ar ne? nu negali gi jie taip ant šono krist, jei už ausies nekišti ar segtuku neprisegti, kaip juos benukirptum. Ar aš klystu? Ar čia irgi džiovinant kaip nors specialiai prišukuoti?..
Mano sklastymas dabar panašus, bet tai plaukai ilgi, už ausies ir paskui į bendrą krūvą visi susegami. O nukirpus?..
As su aliejuku paglostau, man laikosi

Bet jeigu uzsimanau labiau soninio varianto, be abejo, tenka laku purksti