Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: PALANGĖS
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3
renax
Kas kur po kiek ,kokios geriausios ? Pleez padekit smile.gif
avia
QUOTE(renax @ 2005 07 17, 13:31)
Kas kur po kiek ,kokios geriausios ? Pleez padekit smile.gif
*

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...opic=938&st=396 4u.gif
renax
Kur tokiu gauti ?
Va dar kita beda .Gal tu siulai tokias ?
mamalelia
labas visoms kuriančioms ar jau įsikūrusioms savo namus. neradau tokios temos, o man ji šiuo metu labai aktuali. gal kas darėtės neseniai palanges, rekomenduokit, argumentuokit. kolkas mes tik galvojam kokių norėtume, žiūrinėjomės akmens masės, bet trims palangėms 2000 lt pasirodė gerokai per brangu..laukiu Jūsų patarimų 4u.gif
avia
QUOTE(mamalelia @ 2005 09 14, 20:26)
labas visoms kuriančioms ar jau įsikūrusioms savo namus. neradau tokios temos, o man ji šiuo metu labai aktuali. gal kas darėtės neseniai palanges, rekomenduokit, argumentuokit. kolkas mes tik galvojam kokių norėtume, žiūrinėjomės akmens masės, bet trims palangėms 2000 lt pasirodė gerokai per brangu..laukiu Jūsų patarimų  4u.gif
*

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...opic=938&st=396
nežinau kokio dydžio jusu palangės,bet atrodo kaina tikrai per brangi,jei neklystu už 200lt/m. galima ir ne akmens masės o naturalaus akmens wub.gif palanges isigyti,paieškok pas akmens apdirbėjus,paminklų gamintojus.
mamalelia
QUOTE(avia @ 2005 09 15, 14:13)
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...opic=938&st=396
nežinau kokio dydžio jusu palangės,bet atrodo kaina tikrai per brangi,jei neklystu už 200lt/m. galima ir ne akmens masės o naturalaus akmens wub.gif  palanges isigyti,paieškok pas akmens apdirbėjus,paminklų gamintojus.
*

ačiū tau, kad atsiliepei 4u.gif būtent apie natūralų akmenį ir kalbėjau (sorry, jei suklaidinau). ir išsirinkom mes ne patį brangiausią ~ 240 lt/kv.m. skalūną, bet pasirodo, - didžiają dalį pinigų suvalgo montavimo darbai - 750 lt + pjaustymas akmens atskirai + klijavimas + medžiaga.. ir toks malonumas mūsų trims standartinėms palangėms kainuoja nei daug nei mažai, ogi 2000 lt cry.gif
iki tokios sąmatos tvirtai žinojau, kad noriu akmeninių palangių, bet dabar tikrai pasimečiau.. g.gif
mūsų langų rėmai raudonmedžio spalvos, šiek tiek pasidomėjus, išaiškėjo, kad medžio drožlių palangių tokios spalvos nelabai kur rasi.. aišku, rankų nenuleidom. plastikinių nenorim, o gal yra kokių kitokių variantų??
Aja*
QUOTE(mamalelia @ 2005 09 15, 16:50)
ačiū tau, kad atsiliepei  4u.gif būtent apie natūralų akmenį ir kalbėjau (sorry, jei suklaidinau). ir išsirinkom mes ne patį brangiausią ~ 240 lt/kv.m. skalūną, bet pasirodo, - didžiają dalį pinigų suvalgo montavimo darbai - 750 lt + pjaustymas akmens atskirai + klijavimas + medžiaga.. ir toks malonumas mūsų trims standartinėms palangėms kainuoja nei daug nei mažai, ogi 2000 lt  cry.gif
iki tokios sąmatos tvirtai žinojau, kad noriu akmeninių palangių, bet dabar tikrai pasimečiau.. g.gif
mūsų langų rėmai raudonmedžio spalvos, šiek tiek pasidomėjus, išaiškėjo, kad medžio drožlių palangių tokios spalvos nelabai kur rasi.. aišku, rankų nenuleidom. plastikinių nenorim, o gal yra kokių kitokių variantų??
*

Labutis. Man tai "šilčiausios" medinės palangės. Darbe tokios jau 6 metai. Jokių nusiskundimų kad suskilinėjo, nušiuro ar kažkas panašaus.
Namie medinai Megrame langai irgi raudonmedžio spalvos. Kadangi Megrame palanges l. brangios, tai darėm pas privačius stalius medines uosio palanges(langai egliniai). Palanges beicavom raudonmedžio spalva Milesi beicais (UAB Milesija). Spalvu pasirinkimas kiekvienai medžio rūšiai kokių tik nori ~ 50 atspalvių. Galima taip priderinti, kad nesiskirs nuo langų spalvos. Vien raudonmedžio yra gal 10 atsplavių.
raige
Pas mus irgi medines uosio palanges - uzhsakinejom Jusintoje panevezhyje (gyvenam siauliuose). Kainavo nemazhai, 1600 keturios palanges, bet man jos labai mielos ir shiltos. Beje, labai visi stebejosi, kad desiu jas prie plastikiniu baltu langu, tiesa, ir pati abejojau. Bet gavos labai grazhiai ir visai "nekichishkai" atrodo.
Gerbera
kaip manote, koks turetu buti palanges plotis kad netrukdytu. man labai grazu placios palanges, bet kazkaip langai i siena nera gilaii ileisti tai idomu koki ploti pasirinkti, kad nebutu labai jau tos palanges nenormaliai? \Gal turit patarimu ax.gif
Forma
siaip negerai, kai pilnai radiatorius dengia, turi siluma i virsu kilti, arba palangeje buti groteles ar kitokios kiaurymes
kolete
zinau jog Termopalas yra Kaune ir Vilniui, kurie yra didemininkai, bet nuvaziavus pas juos gali nusipirkti ir paprastas zmogus. daugelis imoniu, kurios gamina langus vaziuoja ir perka ish ju medziagas. pabandyk jiem pasiskambink, tel susirasi internete
Ieva-Pieva
kokias turit palanges? prie ko jas derint, jei lango rėmai balti? blush2.gif
Merveilleux
Mūsų langų rėmai balti, o palangės šviesios medinės. Apie akmens masę net nesu girdėjusi, bet man labai gražu ir medinės. Nė už dyką nebūčiau ėmusi tų plastikinių palangių iš langų firmos schmoll.gif Baisu doh.gif
Dukra
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 26, 19:09)
kokias turit palanges? prie ko jas derint, jei lango rėmai balti?  blush2.gif
*

Mes susidejom plastikinius baltus langus, o palanges klijuotos medienos is pusies thumbup.gif Jei dar karta rinkciausi tai tik medines, mes jas derinom prie grindu, nes grindys irgi pusines. 4u.gif
vaivaj
Parašykite kas nors, kur konkrečiai užsakinėjote palanges?
Globaliste
as iskart nusprendziau, kad palanges bus medines , ir tokios pat spalvos, kaip ir durys ir grindys. Rinkausi azuola is tos pacios ''Jusintos'' (kaip ir Raige uzsakinejo). mes uzsakem panevezy ta pati firma, tik pavad jos''eliteja'' , o atstovybe ''Jusita'' Zukausko 1 rodos siaures m. 1kv m. isejo azuolo su beicais (beje, irgi is Milesi spa - savanoriu pr. - daugybe ciotkiu beicu ax.gif ) + lakavimas) ~ apie 650lt. + montavimas 60lt uz palange +-
Vaivaij, pas mane palanges jau sudetos (ir visai neblogai ziurisi, nors langai ir plastikiniai ), tai jei kada busi santoruose, galesi zvilgtelt kaip atrodo, gal patiks, is tos jusintos galesi uzsisakyti. mirksiukas.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(Globaliste @ 2006 03 13, 14:19)
as iskart nusprendziau, kad palanges bus medines , ir tokios pat spalvos, kaip ir durys ir grindys. Rinkausi azuola is tos pacios ''Jusintos'' (kaip ir Raige  uzsakinejo). mes uzsakem panevezy ta pati firma, tik pavad jos''eliteja'' , o atstovybe ''Jusita'' Zukausko 1 rodos siaures m.  1kv m. isejo azuolo su beicais (beje, irgi is Milesi spa - savanoriu pr. -  daugybe ciotkiu beicu  ax.gif ) + lakavimas)  ~ apie 650lt. + montavimas 60lt uz palange +-
Vaivaij, pas mane palanges jau sudetos (ir visai neblogai ziurisi, nors langai ir plastikiniai ), tai jei kada busi santoruose, galesi zvilgtelt  kaip atrodo, gal patiks, is tos jusintos galesi uzsisakyti.  mirksiukas.gif
*

kiek mokėjai už kiek palangių? unsure.gif
boruzhe
Žiūriu ne viena aš čia tokia blush2.gif Per skubėjimą susidėjau plastikinius langus ir aišku plastinikines palanges blush2.gif doh.gif ir vėliau man jie pradėjo nebetikti prie visos buto apdailos doh.gif Nebeapsikenčiau ir palanges pakeičiau medinėm smile.gif Svetainėj dėjau klijuoto šviesaus ąžuolo palangę dar su kampu iškart kaip kompiuterinis staliukas thumbup.gif Gavosi geriau nei tikėjausi smile.gif

Ir langų norėtųsi dabar medinių, bet iš esmės nesipjauna, kad palangės medinės, o langai plastikiniai ax.gif Dar miegamajame ant lango žadu dėti medines žaliuzes tai galvoju, kad dar mažiau matysis tas langas tongue.gif
Ieva-Pieva
nufotkinkit savo palanges, a? rolleyes.gif
boruzhe
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 13, 14:46)
nufotkinkit savo palanges, a?  rolleyes.gif
*

Gerai, kai tik būsiu tam bute nufotkinsiu mirksiukas.gif Dabar dar ten meistrelis baiginėja darbelius smile.gif
Globaliste
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 13, 15:35)
kiek mokėjai už kiek palangių?  unsure.gif
*

5 palanges pas mane apie 3.5 kv + - gavosi, mokejom 2000 lt lygiai, 170lt nusiderejom smile.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(Globaliste @ 2006 03 13, 14:59)
5 palanges pas mane apie 3.5 kv + - gavosi, mokejom 2000 lt lygiai, 170lt nusiderejom  smile.gif
*

blink.gif
aš matyt atsisakysiu natūralaus medžio verysad.gif
KristiTal
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 13, 15:01)
blink.gif
aš matyt atsisakysiu natūralaus medžio  verysad.gif
*

Pas mane paprastos baltos palanges. Tokios gana saiuros. Ir radiatoriai nauji bus balti, kazkaip nesuku sau galvos. Tu mediniu palangiu kaina tikrai didele.
LT
Mums naujam butui tereikia tik vienos palanges, tai vyras senukuose pusine naturalios medienos palangę nupirko iki 40 Lt. tiksliai neprisimenu smile.gif pas mus bus natūralios maumedžio grindys, tai ir palangės norėjosi natūralios.
vaivaj
Ačiū už info 4u.gif Galvosim, ar medį rinktis, ar pakaks medžio drožlių ax.gif Aišku, medis labai jau gražu ir labai jau norėtųsi, bet ir kainos gražios doh.gif
Merveilleux
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 03 13, 15:01)
aš matyt atsisakysiu natūralaus medžio  verysad.gif
O nenori pasieškot pigesnių palangių pas kokius meistriukus, pigesnių baldų gamintojus? Juk pagamint paprastą medinę palangę nėr kas. O tos garsesnės firmos, manau, tik už vardą ima tokias sumas.
Asmeniškai mums palanges padarė mano tėtis, jis užsiima mediena, gamina baldus, parketą ir t.t. Tai sakė, kad savikaina tų palangių tikrai nėra didelė. Aišku, priklauso ir nuo medžio. Bet turbūt vistiek, geriau paprastesnio medžio palangės, nei tos plastikinės rolleyes.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(Supergirl @ 2006 03 22, 11:09)
O nenori pasieškot pigesnių palangių pas kokius meistriukus, pigesnių baldų gamintojus? Juk pagamint paprastą medinę palangę nėr kas. O tos garsesnės firmos, manau, tik už vardą ima tokias sumas.
Asmeniškai mums palanges padarė mano tėtis, jis užsiima mediena, gamina baldus, parketą ir t.t. Tai sakė, kad savikaina tų palangių tikrai nėra didelė. Aišku, priklauso ir nuo medžio. Bet turbūt vistiek, geriau paprastesnio medžio palangės, nei tos plastikinės rolleyes.gif
*

kažkaip nepagalvojau blush2.gif ačiū už puikią mintį 4u.gif
niuma
mes irgi tarp remontu gyvenam. virtuvej labai lengvai ishprendem palanges klausima- daremes virtuves baldus, tai is to paties stalvirsio pratese. visu virtuves baldu aukshti derinom prie palangiu. rezultatu tikrai likau patenkinta bigsmile.gif
na o vaiku kambary ir miegamajam- dejomes baltus plastikinius langus ir tokias pat palanges. vasara keisim ir salono langa ir duris i balkona, bet manau kad desim tas pacias baltas palanges.
vaivaj
Užsisakėm vakar estiškas medžio drožlių su buko imitacija. Kol kas pakaks ir tokių ax.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(vaivaj @ 2006 03 23, 17:55)
Užsisakėm vakar estiškas medžio drožlių su buko imitacija. Kol kas pakaks ir tokių ax.gif
*

kur užsakinėjot?
SoJa
Gaivinu seną, bet man šiuo metu labai aktualią temą blush2.gif
Mergaitės papasakokit kokias palanges darot blush2.gif o dar geriau parodykit blush2.gif
Domėjomės akmens masės palangėm iš Baltijos marmuro, tai paskaičiavo 5100 už 5 palanges doh.gif
Plastikines paskaičiavo už 750 Lt.
O patys pasižiūrėjom parduotuvėj, tai jei patys montuotumėm (jau būtų supjaustytos ir galai sutvarkyti), tai kainuotų apie 400 Lt.
Aikutė
Pas mus tai biški be ryšio jauiču gausis, nes bute plastikianiai langai, o palangės medinės, kurių spalva nesiderins nei prie gindų, nei prie baldų spalvos. Jau geriau baltos plastikinės būtų...
lota
QUOTE(SoJa @ 2007 06 12, 13:18)
Gaivinu seną, bet man šiuo metu labai aktualią temą  blush2.gif
Mergaitės papasakokit kokias palanges darot  blush2.gif o dar geriau parodykit  blush2.gif
Domėjomės akmens masės palangėm iš Baltijos marmuro, tai paskaičiavo 5100  už 5 palanges doh.gif
Plastikines paskaičiavo už 750 Lt.
O patys pasižiūrėjom parduotuvėj, tai jei patys montuotumėm  (jau būtų supjaustytos ir galai sutvarkyti), tai kainuotų apie 400 Lt.
*

O kodel nenori faneruotu? Mes tokias dejom ir as labai patenkinta. smile.gif Atrodo kaip naturalaus medžio. Ir spalva galima labai tiksliai prisiderinti, nubeicuoti kaip tik sirdis geidžia smile.gif
SoJa
QUOTE(lota @ 2007 06 12, 13:29)
O kodel nenori faneruotu? Mes tokias dejom ir as labai patenkinta.  smile.gif  Atrodo kaip naturalaus medžio. Ir spalva galima labai tiksliai prisiderinti, nubeicuoti kaip tik sirdis geidžia  smile.gif
*

o kur jų ieškoti ? Ir kaip jos atrodytų prie baltų plastikinių langų ? g.gif
lota
QUOTE(SoJa @ 2007 06 12, 14:05)
o kur jų ieškoti ? Ir kaip jos atrodytų prie baltų plastikinių langų ?  g.gif
*

Mums dare ta pati firma, kaip ir duris. Prie baltu plastikiniu langu atrodo labai graziai. Palange atlieka atskiro interjero elemento funkcija biggrin.gif
SoJa
QUOTE(lota @ 2007 06 12, 14:24)
Mums dare ta pati firma, kaip ir duris. Prie baltu plastikiniu langu atrodo labai graziai. Palange atlieka atskiro interjero elemento funkcija  biggrin.gif
*

Ačiū, bandysiu ieškoti 4u.gif
SoJa
Juokiasi iš manęs namiškiai, kad apsilaupys man tos fanieruotos palangės doh.gif
Neturiu jokių argumentų, kad tai paneigčiau blush2.gif
Kiek laiko pas Jus jau yra fanieruotos palangytės? Ar nieko joms nuo radiatorių neatsitiko ?
lota
QUOTE(SoJa @ 2007 06 13, 09:47)
Juokiasi iš manęs namiškiai, kad apsilaupys man tos fanieruotos palangės  doh.gif
Neturiu jokių argumentų, kad tai paneigčiau  blush2.gif
Kiek laiko pas Jus jau yra fanieruotos palangytės? Ar nieko joms nuo radiatorių neatsitiko ?
*

Nu jau sorrius, durys, baldai faneruoti stovi, o palanges mat laupysis... Nors argumentu svariu as irgi neturiu, palanges pas mane naujutelaites, radijatoriu dar nemaciusios biggrin.gif Bet darbu vykdytojas sake, kad butent masyvo palanges gali suskilti, o faneruotos tam atsparesnes. Ir dar sake, kad daugiausia dabar deda faneruotas, cia tai jau kaip ir argumentas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
SoJa
QUOTE(lota @ 2007 06 13, 10:18)
Nu jau sorrius, durys, baldai faneruoti stovi, o palanges mat laupysis... Nors argumentu svariu as irgi neturiu, palanges pas mane naujutelaites, radijatoriu dar nemaciusios  biggrin.gif Bet darbu vykdytojas sake, kad butent masyvo palanges gali suskilti, o faneruotos tam atsparesnes. Ir dar sake, kad daugiausia dabar deda faneruotas, cia tai jau kaip ir argumentas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Lota, o gal galėtumėt savo palanges nufotografuoti ? blush2.gif Labai jau man smalsu kaip jos išrodo blush2.gif
lota
QUOTE(SoJa @ 2007 06 13, 10:27)
Lota, o gal galėtumėt savo palanges nufotografuoti ?  blush2.gif Labai jau man smalsu kaip jos išrodo  blush2.gif
*

Aisku kad galiu, bet su mano tempais tai uztruks. Parasyk man i AZ savo emaila, atsiusiu nuotrauka kur is toli, bet palanges truputi matosi smile.gif
Mojito
gal kas foto imestu kokiu graziu palangiu..kaip buna nukrautu gelemis ar nuotraukomis...
Pingvinukas
Gal pasidalinsite info, kur perkate vidines palanges 4u.gif Domina medinės 4u.gif Gal nuorodų turite 4u.gif
Aistele
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 08 11, 21:36)
Gal pasidalinsite info, kur perkate vidines palanges  4u.gif Domina medinės  4u.gif Gal nuorodų turite  4u.gif
*

medžio centras Vilniuje (mes darėmės ąžuolines, bet ne MC, o šiaip pas meistriuką, tai išėjo 2 kartus pigiau mirksiukas.gif )
lietutis
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 02 26, 18:09)
kokias turit palanges? prie ko jas derint, jei lango rėmai balti?  blush2.gif
*

Pas mane dabartiniam bute azuolines palanges, stoi keturi metai, jei jos gerai suklijuotos apie joki skilima negali buti jokios snekos, derinau prie grindu, virtuvinio stalvirsio (kuris irgi azuolinis). Langai mano plastikiniai balti ir ziurisi fantastiskai, jei kas pirma karta uzeina i svecius niekada nepraeina nepastebeje palangiu.

Apziurejau as ermitaze klijuoto azuolo 3m ilgio 4cm storio palanges thumbup.gif: padarytos. Tai jei nors kiek patys apsidirbti galite kampus ir susipjaustyti, tai lux dalykas uz berods 160lt
SoJa
Aš šiandien irgi jau palanges užsakiau. Klijuoto uosio, dar bus nubeicuotos pagal durų spalvą. Kadangi mano langai apie 2 metrus, tai vienos palangės kaina su montavimu gavosi apie 500 Lt verysad.gif
lietutis
QUOTE(SoJa @ 2007 08 23, 09:39)
Aš šiandien irgi jau palanges užsakiau. Klijuoto uosio, dar bus nubeicuotos pagal durų spalvą. Kadangi mano langai apie 2 metrus, tai vienos palangės kaina su montavimu gavosi apie 500 Lt  verysad.gif
*

Bet turesi nuostabu dalyka 4u.gif
SoJa
QUOTE(lietutis @ 2007 08 23, 09:59)
Bet turesi nuostabu dalyka 4u.gif
*

Ech labai tikiuosi rolleyes.gif Bet kol dar jų nėra, tai labai jau gaila pinigėlių blush2.gif
Nanda
Susigalvojau viena sededama kokiu palangiu noriu ir net baisu kam sakyti, kad nepamatyciau issprogusiu akiu... blink.gif blush2.gif gal zinote, ar imanoma padaryti palanges to akmens, kur paminklus daro? Tik noriu plono sluoksnio, aisku.. ax.gif Ir baro stalvirsio svetaineje noriu is to paties akmens.
Sheshkiux
QUOTE(Elvia @ 2007 10 16, 12:41)
Susigalvojau viena sededama kokiu palangiu noriu ir net baisu kam sakyti, kad nepamatyciau issprogusiu akiu...  blink.gif  blush2.gif  gal zinote, ar imanoma padaryti palanges to akmens, kur paminklus daro? Tik noriu plono sluoksnio, aisku..  ax.gif  Ir baro stalvirsio svetaineje noriu is to paties akmens.
*

Manau nieko neįmanomo nėra, tik kainos tai neįsivaizduoju lotuliukas.gif
Bet mano nuomone granitas toks šaltas, nors iš kitos pusės, daug kas daro marmuro stalviršius, tai tas pats šaltumas doh.gif Vienžo... skonio reikalas mirksiukas.gif
AGI
QUOTE(Elvia @ 2007 10 16, 12:41)
Susigalvojau viena sededama kokiu palangiu noriu ir net baisu kam sakyti, kad nepamatyciau issprogusiu akiu...  blink.gif  blush2.gif  gal zinote, ar imanoma padaryti palanges to akmens, kur paminklus daro? Tik noriu plono sluoksnio, aisku..  ax.gif  Ir baro stalvirsio svetaineje noriu is to paties akmens.
*

Manau, kad tai labai praktiškas ir madingas interjero akcentas. Žinau, kad Kaune yra tokia firma "Akmi", kuri užsiima akmens apdirbimu. Manau, kad tokių yra ir daugiau. Kiek pati domėjausi, tai "išlenda" tik vienas trūkumas - tokios palangės būna šaltos, nes liečiasi tiesiogiai su išorine siena ties lango anga, todėl susidaro tarsi šalčio tiltelis. Bet vaizdas tikrai turėtų būti liuksinis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.