Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KERASTASE priemonės plaukams
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
mylittleprincess
na,uzbaigiau temele,tai atidarau nauja smile.gif

senoji tema

oficialus KERASTASE psl

user posted image

toliau dalinames patirtimi ir ispudziais apie sia gana brangia plauku prieziuros firma.

mano nuomone apie ja pati geriausia-isbandziau visa kursa nuo plauku slinkimo-tikrai pasiteisino thumbup.gif
deltadu
Gal gali pasakyt, kokias priemones nuo slinkimo nusipirkti, nes plaukai tai trys belike...Turiu Advance 7, bet ispudzio nedaro, tik labai gardziai kvepia..
mylittleprincess
na,as isigyjau visa linija-sampunas Bain Prevention ,ampules Aminexil GL ir geriamos tabletesDensitive,o tas advance7-yra tarpinis variantas,kai panaudojus 3men visa si kursa,daromas tarpas ir kad palaikyt plauku neslinkima bei atstatyma.cia galima rasti neblogu pasiulymukerastase
deltadu
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 06 19, 19:57)
na,as isigyjau visa linija-sampunas Bain Prevention  ,ampules Aminexil GL  ir geriamos tabletesDensitive,o tas advance7-yra tarpinis variantas,kai panaudojus 3men visa si kursa,daromas tarpas ir kad palaikyt plauku neslinkima bei atstatyma.cia galima rasti neblogu pasiulymukerastase
*

Ivairiu randu..Ar cia sitas?
user posted image
O ampules sitos?42? Kada jas naudot?
user posted image
O cia 60 tableciu?
user posted image
ir kiek laiko naudojot? Po viena siu produktu pakuote, itariu, neuzteks... ax.gif
mylittleprincess
taip,sie produktai.
as isigyjau didele-salono pakuote 1l sampuno-tai ilgam uzteks,nes paprastai jis 250ml pakuotese parduodamas,ampuliu 20vnt-bet buna ir kitaip,pvz 42vnt-siaip patariama naudoti jas min 6savaites ir kasdiena(as tepdavau kas antra) ir tabletes-reikia i diena 2 isgert-as isigyjau 2pakuotes,tai vat,dar nepabaigiau tableciu ir sampuno biggrin.gif o min kurso laikas yra 3men,tai pasiskaiciuok reikia bent 2pakuociu tableciu,vienos pakuotes minimaliai 42vnt ampuliu ir sampuno-bet man bent rezultatas pasirode,kai sunaudojau pirmasiais 10vnt ampuliu-zymiai nustojo plaukai slinke ir atsirado naujai auganciu thumbup.gif
sonya87
pirmakart matau geriamas kerastase ampoles plaukams bigsmile.gif kazin, efektyviau nei pantogar'as? ir kokia ju kaina mazdaug?
mylittleprincess
nezinau,kaip su efektyviau-nes pirma karta tuom uzsiemiau,nes plaukai ziauriai slinko doh.gif kadangi vartojau viska kartu(dabar beliko dar tabletikiu 10dienu ir sampunas neribotam laikui),tai efekta pastebejau po geru dvieju savaiciu-plaukai kaip ranka nueme,nustojo slinke-tai negaliu pasakyt,ar butent tabletes,ar ampules padejo.kadangi visada patartina vartoti viska kartu,tai sunku pasakyt,kas didziausia poveiki duoda.manau,kad vien tik jos didelio poveikio neduos,nes tik is vidaus bus stabdomas slinkimas ir skatinamas augimas,o reikia ir is isores.kaina-nezinau,kaip LT,bet internete 60tableciu-t.y.men kursas(rekomenduojama 3men min),kainuoja 21svara,kai kur daugiau
materiallove
Kuri kauke yra skirta sausiems pazeistiems plaukams?
Gabriele741
Mane taip pat domintų kaukė sausiems plaukučiams,nes galiukai linkę sausėti ir veltis verysad.gif
mylittleprincess
sausiems plaukams yra NUTRITIVE linija(oranzines pakuotes) ir reikia pasirinkt-jei plaukai garbanoti arba linke suktis ir pasisiause gal tiktu si Kerastase Nutritive Oleo Curl Intense Masque ,jei lygus,bet linke siaustis ir nepaklusnus Kerastase Nutritive Masque Oléo-Relax
Deep treatment - dry/frizzy hair

yra serumai galiukams,kad nesisakotu ir butu grazus is tos pacios linijos.
Auxiuke
o ar yra kerastases balzamu?tarkim is zalios serijos regeneruojanti?nes kiek ziuriu tai tik sampunai ir siaip visokie purskalai bet kondicionieriu nelabai... g.gif
mylittleprincess
na,kiek pastebejau,jie nevadina ju kondicionieriais,dazniausia,pvz sitas siulomas po samupno naudoti Ciment Anti-Usure ,ypac tinkamas po cheminio susukavimo ar kitaip pazeistiems plaukams.
Gabriele741
o kur nusipirkti šių priemonių?
Kirpyklose ar kur jų yra?Nes man labai reikia.
mylittleprincess
paprastai Kerastase priemonemis prekiauja grozio salonai,kirpyklos,gal dar kokia Kristiana-teisybe pasakius,as ne LT,tai tik girdejus,akd kirpyklose dauguma perkasi.arba internetu-viena is parduotuviu as idejus pirmam psl.as perkuosi ebay arba internetu.

o del plauku slinkimo ir pan-tai pirma reiktu issiaiskinti priezastis-gal stresas veikia,gal truksta kazkokiu papildomu medziagu,gal nescia arba po gimdymo-priezasciu yra ivairiu,todel pirma reiktu jas issiaiskint del plauku busenos,tada rinktis priemones,nes kerastase yra kelios linijos,kiekviena veikia skirtingai,atrinkta pagal priezastis.
Sheilla
QUOTE(Gabriele741 @ 2009 06 26, 12:42)
*

Prekiauja kirpyklos, o jeigu jūs iš Kauno, tai Mickevičiaus g., priešais viešbutį Daniela, yra parduotuvėlė, kurioje taip pat yra šių priemonių. Kainos ten mažesnės negu kirpyklose 4u.gif
Svajoklė*
QUOTE(Sheilla @ 2009 06 26, 15:01)
Prekiauja kirpyklos, o jeigu jūs iš Kauno, tai Mickevičiaus g., priešais viešbutį Daniela, yra parduotuvėlė, kurioje taip pat yra šių priemonių. Kainos ten mažesnės negu kirpyklose  4u.gif
*

Gal dar kur nors Kaune ju pardavineja? Nelabai gerai pazistu si miesta, gal kur nors savanoriuose butu galima rasti? blush2.gif
Puikiausioji
Kuriam laikui jum uztenka 200ml kerastases kaukiu? Nezinau, man tai kosmosas kazkoks, moket ciut ne pusantro simto litu uz ja, o uztenka vos 5 kartam, ir tai taupant. 2 kart pirkau, daugiau nepirksiu tikrai.
^^liutuke
QUOTE(Sheilla @ 2009 06 26, 14:01)
Prekiauja kirpyklos, o jeigu jūs iš Kauno, tai Mickevičiaus g., priešais viešbutį Daniela, yra parduotuvėlė, kurioje taip pat yra šių priemonių. Kainos ten mažesnės negu kirpyklose  4u.gif
*

Neprekiauja jie jau seniai, nebent vel pradejo 4u.gif
QUOTE(Svajoklė* @ 2009 06 26, 16:54)
Gal dar kur nors Kaune ju pardavineja? Nelabai gerai pazistu si miesta, gal kur nors savanoriuose butu galima rasti?  blush2.gif
*

Savanoriuose yra "Grozio galerijoj" mirksiukas.gif

QUOTE(Puikiausioji @ 2009 06 26, 17:10)
Kuriam laikui jum uztenka 200ml kerastases kaukiu? Nezinau, man tai kosmosas kazkoks, moket ciut ne pusantro simto litu uz ja, o uztenka vos 5 kartam, ir tai taupant. 2 kart pirkau, daugiau nepirksiu tikrai.
*

O kokio ilgio tavo plaukai? Stori? Man plaukai iki liemeneles sagteles, bet plonuciai - pvz. zalios kaukes man labai ilgam uztenka, labai skalsi smile.gif
Puikiausioji
QUOTE(^^liutuke @ 2009 06 26, 18:25)
O kokio ilgio tavo plaukai? Stori? Man plaukai iki liemeneles sagteles, bet plonuciai - pvz. zalios kaukes man labai ilgam uztenka, labai skalsi  smile.gif
*

mano iki juosmens, stori. Kaip tik zalia viena turejau, o dabar rozine. O kiek tas labai ilgam? as tai kas antra-trecia diena plaunu, kaskart ir naudoju, tai uztenka pusei menesio. doh.gif
Gelaite
QUOTE(Gabriele741 @ 2009 06 26, 11:42)
*

Buna kirpyklose, kristianose, kaip kazkas sake, neprekiauja. Vilniuj buna burzua salone akropolyje. Nezinau kuriuose miestuose dar yra tie burzua salonai, bet kituose burzua irgi turi buti. Siauliuose as perku bonasforcos salone. Dar galima uzsisakineti is interneto.

QUOTE(Puikiausioji @ 2009 06 26, 18:10)
*

Na mano plaukai ne iki liemens, bet irgi ilgi ir storoki. Tai man tikrai ilgokai uztenka, gal kokiem 4-5men, tiksliai nepasakysiu. Tiesa, plaunu galva 2 kartus per savaite, nes plaukai sausoki, nesiriebaluoja. Plaunant kas antra diena aisku greiciau issinaudoja, bet kad uztenka tik pusei men ir tai taupant, tai labai keista g.gif
mylittleprincess
manau,kad kaukiu nereikia taip daznai naudot-nebent pradzioj,kai tik pradedamas kursas ir norima greitesnio rezultato,nes per daznai naudojant,plaukas pripranta ir vel jokio efekto.as kolkas kaukiu jokiu nenaudoju,o jei naudodavau,tai tikrai ne kiekviena karta isplovus galva,max 4 kartus per men.

ir as rasiau,kad nezinau,kur LT prekiaujama,tik spejau,kad galbut ir Kristianoj yra,nes niekad LT nepirkau siu priemoniu.
Sheilla
[quote=^^liutuke,2009 06 26, 19:25]

Tai kad pirkau neseniai sampuna, tikrai turejo 4u.gif
cherrymint
rekomenduoju kerastasems ilgakasems naktini kremuka toks melynas o gal tamsiai violetinis nepamenu. jis nelabai senai atsirado bet tikrai geras noint atgaivint pazeistus plaukus. o seip sias priemones naudoju senai kaina manau atitinka kokybe.
dilgelyt
[quote=Sheilla,2009 06 30, 12:43]
[quote=^^liutuke,2009 06 26, 19:25]

Tai kad pirkau neseniai sampuna, tikrai turejo 4u.gif
*

[/quote]

Rimtai nesenai? gal ir kitu kerastase produktu ten yra.pvz pilstomu kaukiu?Kiek uz sampuna sumokejot?
Kazkada ten aliejuko ieskojau-nebuvo.
Papildyta:
QUOTE(^^liutuke @ 2009 06 26, 18:25)

Savanoriuose yra "Grozio galerijoj" mirksiukas.gif

*

Gal bandei palygint kainas su int. parduotuviu,daug brangiau?
etamo21
jeigu neklystu prekiauja salon+, ieikite i ju puslapi ir pasitikslinkite, salonplus. lt, jei prekiauja, bus ir prekiu aprasymai prie to pacio
Sulima_ma
as usakineju is UK, lookfantastic.com, ten ir zymiai pigiau, po penkiu dienu jau buna prekes pas mane thumbup.gif
Sheilla
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 01, 03:25)
Rimtai nesenai? gal ir kitu kerastase produktu ten yra.pvz pilstomu kaukiu?Kiek uz sampuna sumokejot?
Kazkada ten aliejuko ieskojau-nebuvo.
Papildyta:
Gal bandei palygint kainas su int. parduotuviu,daug brangiau?
*

Sampunas kainavo 60 Lt. Nezinau del pilstymo... ax.gif Kazkaip ten nebuna ta kerastase padeda kad matytusi, as visada paklausiu ar turit ta ir ta.. Pries dvi savaites pirkau ten Activel 7 (neprisimenu kaip tiksliai rasosi unsure.gif ).
Papildyta:
QUOTE(Sulima_ma @ 2009 07 01, 12:18)
as usakineju is UK, lookfantastic.com, ten ir zymiai pigiau, po penkiu dienu jau buna prekes pas mane  thumbup.gif
*

Jauciu bandysiu uzsisakineti, nes pigiau gautusi.. smile.gif Lietuvoj ampules nuo slinkimo parduoda po 15 lt, o ten lyg gautusi (jei visa dezute pirkti) panasiai po 9lt. As dabar naudoju Loreal ampules nuo slinkimo, bent jau kirpejos tai sako kad jos pagal sudeti beveik identiskos su kerastase. Tai loreal ampules po 10 Lt Lietuvoj toje parduotuveje Mickeviciaus g.
dilgelyt
QUOTE(Sheilla @ 2009 07 01, 12:50)
Sampunas kainavo 60 Lt. Nezinau del pilstymo...  ax.gif Kazkaip ten nebuna ta kerastase padeda kad matytusi, as visada paklausiu ar turit ta ir ta.. Pries dvi savaites pirkau ten Activel 7 (neprisimenu kaip tiksliai rasosi  unsure.gif ).
*

250ml kiekis?Na seip jie ten viska pilsto reiks pabandyt paklaust:)
Sheilla
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 01, 14:06)
250ml kiekis?Na seip jie ten viska pilsto reiks pabandyt paklaust:)
*

Taip, 250 ml. O gal zinot kur pigiau gauti? ax.gif
dilgelyt
QUOTE(Sheilla @ 2009 07 02, 08:51)
Taip, 250 ml. O gal zinot kur pigiau gauti?  ax.gif
*

na neitiketina,buvau ten nuejusi sake tikrai kerastase priemoniu neturi! smile.gif
as manau pigiausia siustis internetu is kokio http://www.lookfantastic.com/ arba ebay
arba braskes http://oth.strawberrynet.com/haircare/l-oreal/#4402 is cia siuntimas nemokamas
mylittleprincess
ziurint,kaip siuntiesi-jei tiesiogiai,mokescius LT vistiek turi moket,o jei pirktis is UK esamu internetiniu parduotuviu-nereiks jokiu muitu moket,be to,manau,greiciau ateina is UK,nei is JAV smile.gif
as irgi is ebay pirkausi viska,tai tikrai daug pigiau gavosi,nei pirktis kirpykloje arba is kitos parduotuves internetu.
Svajoklė*
Gal galite kas nors ikelti kerastase oleo relax aliejuko plaukams nuotraukyte. Gal dar turite patarimu kaip ji naudoti ir kur geriau nusipirkti ar parsisiusti? Kokia buteliuko talpa?
mylittleprincess
QUOTE(Svajoklė* @ 2009 07 02, 13:45)
Gal galite kas nors  ikelti kerastase oleo relax aliejuko plaukams nuotraukyte. Gal dar turite patarimu kaip ji naudoti ir kur geriau nusipirkti ar parsisiusti? Kokia buteliuko talpa?
*

aliejukas-tai gal sis Kerastase Nutritive Oleo Curl Huile Lait? ar elixir ar serum reikia?nes as turiu tai si,purskaliuka huile lait-jis skysto aliejuko pavydalu,purskiamas ant sausu arba nusausintu ranksluosciu plauku ir su rankomis arba sukomis palyginamos garbaneles-tikrai gerai laiko-pati isbandziau thumbup.gif
va cia gali rasti
kerastase oleo
Sulima_ma
QUOTE(Svajoklė* @ 2009 07 02, 15:45)
Gal galite kas nors  ikelti kerastase oleo relax aliejuko plaukams nuotraukyte. Gal dar turite patarimu kaip ji naudoti ir kur geriau nusipirkti ar parsisiusti? Kokia buteliuko talpa?
*

cia matyt sita turejai omeny cia, jos talpa 125 ml, bet ilgai uztenka, man ilgiems plaukams metams, daba nupirkau sita jie padaro plaukus lengvesnius negu tas oranziniame buteliuke smile.gif siunciausi is lookfantastic mirksiukas.gif
mylittleprincess
QUOTE(Sulima_ma @ 2009 07 03, 04:42)
cia matyt sita turejai omeny cia, jos talpa 125 ml, bet ilgai uztenka, man ilgiems plaukams metams, daba nupirkau sita jie padaro plaukus lengvesnius negu tas oranziniame buteliuke  smile.gif  siunciausi is lookfantastic  mirksiukas.gif
*

bet juk siu dvieju,tavo ikeltu priemoniu ir sudetis, ir paskirtis skiriasi-serumas yra stipraus poveikio ir sudeties visai kitokios, nei FLUIDE CHROMA RICHE-sis kasdieniam naudojimui galima sakyt,skirtas smile.gif
Sulima_ma
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 07 03, 10:41)
bet  juk siu dvieju,tavo ikeltu priemoniu ir sudetis, ir paskirtis skiriasi-serumas yra stipraus poveikio ir sudeties visai kitokios, nei FLUIDE CHROMA RICHE-sis kasdieniam naudojimui galima sakyt,skirtas smile.gif
*

man jie skirtuma sudaro tame, kad tas geltonas apsunkina truputeli, o roziniame buteliuke padaro juos lengvesnius ir puresnius smile.gif
Gelaite
QUOTE(Sulima_ma @ 2009 07 03, 07:42)
cia matyt sita turejai omeny cia, jos talpa 125 ml, bet ilgai uztenka, man ilgiems plaukams metams, daba nupirkau sita jie padaro plaukus lengvesnius negu tas oranziniame buteliuke  smile.gif  siunciausi is lookfantastic  mirksiukas.gif
*

Taip pat didelis skirtumas yra tas, kad tas aliejus roziniame buteliuke yra skirtas sviesintiems plaukams, o oleo relax visokiems tinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(etamo21 @ 2009 07 01, 03:18)
jeigu neklystu prekiauja salon+, ieikite i ju puslapi ir pasitikslinkite, salonplus. lt, jei prekiauja, bus ir prekiu aprasymai prie to pacio
*

salon+ neprekiauja.
Svajoklė*
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 07 02, 18:42)
aliejukas-tai gal sis Kerastase Nutritive Oleo Curl Huile Lait? ar elixir ar serum reikia?nes as turiu tai si,purskaliuka huile lait-jis skysto aliejuko pavydalu,purskiamas ant sausu arba nusausintu ranksluosciu plauku ir su rankomis arba sukomis palyginamos garbaneles-tikrai gerai laiko-pati isbandziau thumbup.gif
va cia gali rasti
kerastase oleo
*

Man atrodo, kad sis naudojamas garbanoms formuoti g.gif

QUOTE(Sulima_ma @ 2009 07 03, 07:42)
*

Taip ta pirmaji turejau omeny. skaiciau apie ji, kad jis puikiai "nuima" plauku putimasi, o to as ir noriu, nes mano galai linke pustis doh.gif Tik vat dabar susimasciau kaip sakei kad jis apsunkina plaukus... Gal tiesiog per daug jo uztepi? unsure.gif

QUOTE(mylittleprincess @ 2009 07 03, 11:41)
bet  juk siu dvieju,tavo ikeltu priemoniu ir sudetis, ir paskirtis skiriasi-serumas yra stipraus poveikio ir sudeties visai kitokios, nei FLUIDE CHROMA RICHE-sis kasdieniam naudojimui galima sakyt,skirtas smile.gif
*

Mane domina tas serumas. Nes plaukiukai siek tiek pavarge, be to sviesinti, nors palepinti kaukiu ir alieju tampa svelnesni, bet plauku galu putimasis mane tiesiog nervina doh.gif negaliu vaikscioti paleistais plaukais, nes vaizdas tragiskas, o jei dar dziovintuvu dziovinu tai is vis doh.gif
mylittleprincess
QUOTE(Svajoklė* @ 2009 07 03, 15:00)
Man atrodo, kad sis naudojamas garbanoms formuoti  g.gif
Taip ta pirmaji turejau omeny. skaiciau apie ji, kad jis puikiai  "nuima" plauku putimasi, o to as ir noriu, nes mano galai linke pustis  doh.gif  Tik vat dabar susimasciau kaip sakei kad jis apsunkina plaukus... Gal tiesiog per daug jo uztepi?  unsure.gif
Mane domina tas serumas. Nes plaukiukai siek tiek pavarge, be to sviesinti, nors palepinti kaukiu ir alieju tampa svelnesni, bet plauku galu putimasis mane tiesiog nervina  doh.gif negaliu vaikscioti paleistais plaukais, nes vaizdas tragiskas, o jei dar dziovintuvu dziovinu tai is vis  doh.gif
*

na,as irgi turiu tokia problema-kol slapi arba siek tiek tik pradziuve dar gyvent galima,bet negaliu ju sukuot,jei noriu,kad atrodytu normoj,o vos tik issukuoju,jau isdziuvusius-pasipucia,kaip pudelio doh.gif as isigyjau ta priemone,ir man isdziuve ir issukuoti plaukai tada nebuna jau tokie pasipute.ir kadangi,mano plauku galai siek tiek sukasi savaime,tai as juos dar slapius supurskiu su tuom purskikliu ir ,kaip minejau,tada issukuoti graziau gula,nesipucia. o serumas-manau,kad jis bet kuriuo atveju-yra stipri priemone,jis stiprina, gydo pati plauka,bet nemanau,kad problema jis issipres,jei galai pasipucia-cia ne nuo to jie pustis gali,manyciau-gal paprasciausia,formavimo priemones reikia rinktis kitokias mirksiukas.gif dar yra svelnesne priemone-elixir is tos linijos-ta siek tiek svelnesne ir gal ji padetu tada issprest pasiputusiu galiuku problema g.gif
Svajoklė*
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 07 03, 22:33)
na,as irgi turiu tokia problema-kol slapi arba siek tiek tik pradziuve dar gyvent galima,bet negaliu ju sukuot,jei noriu,kad atrodytu normoj,o vos tik issukuoju,jau isdziuvusius-pasipucia,kaip pudelio doh.gif as isigyjau ta priemone,ir man isdziuve ir issukuoti plaukai tada nebuna jau tokie pasipute.ir kadangi,mano plauku galai siek tiek sukasi savaime,tai as juos dar slapius supurskiu su tuom purskikliu ir ,kaip minejau,tada issukuoti graziau gula,nesipucia. o serumas-manau,kad jis bet kuriuo atveju-yra stipri priemone,jis stiprina, gydo pati plauka,bet nemanau,kad problema jis issipres,jei galai pasipucia-cia ne nuo to jie pustis gali,manyciau-gal paprasciausia,formavimo priemones reikia rinktis kitokias mirksiukas.gif  dar yra svelnesne priemone-elixir is tos linijos-ta siek tiek svelnesne ir gal ji padetu tada issprest pasiputusiu galiuku problema g.gif
*

As saviskius galiu issukuoti, siek tiek pasipucia o galai pasibanguoja. Na bet jau kita diena plaukai buna sugule, nepasipute bet ir nesibanguoja doh.gif Tad ir nesuprantu tiesinti is vis juos ar banguoti unsure.gif
Dabar visai pasimeciau doh.gif Tiesiog skaiciau kazkur cia SM daug merginu apie kazkoki aliejuka plaukams is Kerastase kalba, kad labai atsigauna nuo jo plaukai ir butent mazina plauku putimasi unsure.gif Nei vienos blogos nuomones neradau. Butent aliejukas oleo relax. Bet kiek maciau ju ten keliu rusiu yra, tai nebesusigaudau doh.gif
dilgelyt
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 07 03, 22:33)
na,as irgi turiu tokia problema-kol slapi arba siek tiek tik pradziuve dar gyvent galima,bet negaliu ju sukuot,jei noriu,kad atrodytu normoj,o vos tik issukuoju,jau isdziuvusius-pasipucia,kaip pudelio doh.gif as isigyjau ta priemone,ir man isdziuve ir issukuoti plaukai tada nebuna jau tokie pasipute.ir kadangi,mano plauku galai siek tiek sukasi savaime,tai as juos dar slapius supurskiu su tuom purskikliu ir ,kaip minejau,tada issukuoti graziau gula,nesipucia. o serumas-manau,kad jis bet kuriuo atveju-yra stipri priemone,jis stiprina, gydo pati plauka,bet nemanau,kad problema jis issipres,jei galai pasipucia-cia ne nuo to jie pustis gali,manyciau-gal paprasciausia,formavimo priemones reikia rinktis kitokias mirksiukas.gif  dar yra svelnesne priemone-elixir is tos linijos-ta siek tiek svelnesne ir gal ji padetu tada issprest pasiputusiu galiuku problema g.gif
*

taip ir nesupratau,kuri konkreciai priemone tau padeda ispresti pasiputusiu galu problema? Nes man lb lb reik tokios priemones, maniskiai irgi sukasi ir puciasi, o pudeliu net tetis vadina sad.gif
Svajoklė*
Dabar kiek paziurejau tai yra eleksiras ir serumas, o skaiciau puikius atsiliepimus apie aliejuka... Tai apie kuri cia kalbama? unsure.gif Nes ju ir kiekis skiriasi. 125ml ir 50ml unsure.gif
dilgelyt
QUOTE(Svajoklė* @ 2009 07 03, 23:06)
Dabar kiek paziurejau tai yra eleksiras ir serumas, o skaiciau puikius atsiliepimus apie aliejuka... Tai apie kuri cia kalbama? unsure.gif Nes ju ir kiekis skiriasi. 125ml ir 50ml  unsure.gif
*

Na seip forumietes laiupsina ir aliejuku vadina ta kur 125ml
mylittleprincess
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 03, 19:54)
taip ir nesupratau,kuri konkreciai priemone tau padeda ispresti pasiputusiu galu problema? Nes man lb lb reik tokios priemones, maniskiai irgi sukasi ir puciasi, o pudeliu net tetis vadina sad.gif
*

as sita naudoju Kerastase Nutritive Oleo Curl Huile Lait
o aliejuku-tai joa,kiek supratau butent elixir vadinamas,o serumas,kaip minejau-stipresnio poveikio.manau,kad Svajoklė* reiktu elixir,as jo irgi vis dar neisigyjau,nors jau senai mastau apie ji.bet kolkas tenkinuosi siuo,kur dabar pavadinima irasiau,nes man ir bangeles jis graziai islaiko
dilgelyt
QUOTE(mylittleprincess @ 2009 07 04, 00:14)
as  sita naudoju Kerastase Nutritive Oleo Curl Huile Lait
o aliejuku-tai joa,kiek supratau butent elixir vadinamas,o serumas,kaip minejau-stipresnio poveikio.manau,kad  Svajoklė* reiktu elixir,as jo irgi vis dar neisigyjau,nors jau senai mastau apie ji.bet kolkas tenkinuosi siuo,kur dabar pavadinima irasiau,nes man ir bangeles jis graziai islaiko
*

aciu 4u.gif sitas? user posted image
Tokio net negirdejau,sitss kazkaip forume nepopuliarus . O galiuku skilinejima gal ir pristabde?smile.gif
mylittleprincess
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 03, 21:21)
aciu  4u.gif  sitas?  user posted image
Tokio net negirdejau,sitss kazkaip forume nepopuliarus . O galiuku skilinejima gal ir pristabde?smile.gif
*

taip,as kalbu apie si-as ji naudoju dabar 4u.gif

mano galiukai nesuskilineje,tad nepastebejau sito dalyko,bet plaukai minksti ir paklusnesni pasidare.del galiuku skilinejimo siulyciau seruma tada panaudot mirksiukas.gif
Sulima_ma
QUOTE(Gelaite @ 2009 07 03, 15:10)
Taip pat didelis skirtumas yra tas, kad tas aliejus roziniame buteliuke yra skirtas sviesintiems plaukams, o oleo relax visokiems tinka smile.gif
Papildyta:

*

na as esu tamsiaplauke, ir man tikrai netrukdo ar pasviesintiems plaukams skirtas ar paryzintiems, svarbu kokia funkcija atlieka...man patinka kad nuo jo plaukai lengvesni ir daugiau zvilga
mylittleprincess
QUOTE(Gelaite @ 2009 07 03, 13:10)

*

del oelo sutinku,o va del rozinio-Kerastase - Fluide Chroma Riche -jis tinka bet kokios spalvos,bet dazytiems,chemiskai pazeistiems arba kitaip pazeistiems plaukams
Benukas
QUOTE(dilgelyt @ 2009 07 04, 00:21)
aciu  4u.gif  sitas?  user posted image
*

As jau keleta metu sita naudoju - esu patenkinta, plauku neapsunkina, galiukai ne taip skilineja thumbup.gif
mylittleprincess
QUOTE(Benukas @ 2009 07 04, 21:22)
As jau keleta metu sita naudoju - esu patenkinta, plauku neapsunkina, galiukai ne taip skilineja  thumbup.gif
*

bet cia tik purskalas garbanu formavimui,zinoma,jis siek tiek sulygina plauka ir graziai sudelioja garbaneles,cia ne serumas ir ne eleksyras.bet gal ir galiukus sulygina-kadangi,kaip minejau,mano neskilineja,kolkas,tai nepastebejau jiems poveikio,tik tiek,kad plaukai graziau gula ir ne tokie pasipute galai dabar thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.