Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rąstiniai namai 7
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Nida0511
Rašykim, diskutuokim, dalinkimės patirtimi...
Sėkmės visiems !!!

Ankstesnės temos
1 tema Čia
2 tema Čia
3 tema Čia
4 tema Čia
5 tema Čia
6 tema Čia
Gorada
darbai puola ale registruojuos naujoj temukej wink.gif

linkiu kad kuo greiciau is statybininku visi virstume gyventojais wink.gif
jupa_
Laba diena, visiems
Grižau ir aš, jei priimsit prapuolėlę vėl į savo kompaniją... 4u.gif Žiemą darbai buvo užšaldyti, tai, kad pavydas neužgraužtu nebelindau į foruma visai... Nu čia toks nevykęs pasiteisinimas ax.gif
Kol perskaiciau visa temą tai ojoj.
Garneli, skaičiau tavo namo aprašymą ir negėjau patikėti - lyg pati apie savo namuką rašyčiau bigsmile.gif Tik, kad pas mus vieno aukšto. Labai cekava butu pažiūrėti, nu bet, kad prasižengusi jaučiuosi, tai nesiprašau kol kas į naują Jūsų albumą blush2.gif
Pas mus darbai pačiam įkaršty. Pabaigėm gipsines sienas (nors dar ne visas - tambure liko). Dabar klojam grindų plyteles. Niekaip neišsirenku plytelių voniai... doh.gif Bandom paleisti kanalizaciją, bet santechnikas vis laiko nesuranda. O kai suklijuosim vonią ir paleisim kanalizaciją, tai jau ir kraustytis bandysim. Darbo dar marios, kiek visko neužbaigta... bet taip nusibodo važinėti ten ir atgal. Bandysiu ir aš krizinį interjerą thumbup.gif kurti kaip Gorada rašė.
garnelis
Sveika prisijungus, Jupa 4u.gif
Papasakok apie savo rastinuka placiau thumbup.gif kaip atrodo, keliu aukstu, kokios spalvos, kokie langai, kokia stogo danga, kokia kanalizacija ir santechnika darete, koks sildymas ?

as jau taip forsuoju visas statybas, bet taip viska sis leto vyksta...
nu vis tiek - tikslas iki rugsejo - apsiltinti stoga, apkalti dailylentemis, zidiniai, langai, santechnika, grindys, signalizacija. nu kokios nors smulkmens gali likti, bet pagrinda visa norisi ant smugio padaryti.

Papildyta:
Nida, taip su malonumu pasiziurejau jusu nuotraukas, viskas grazu ir faina, bet kaip ispudingai atrodo jusu langines, tas langu apkalimas. kur jus tokiu groziu radote, isduok paslapti mirksiukas.gif
jupa_
Namukas musu mažiukas - 120 m2, vieno aukšto, su didele terasa ~70 m2, kurios dar nėra ir neaišku kada bus, nes įsirenginėjam už savus pinigėlius, kurių ištisai trūksta. Norvegiško sukirtimo. Langai mediniai balti su tamsiai rudais apvadais. Stogas betono čerpių irgi tamsiai rudas. Kanalizacija - girdėjau ne pas vieną tokia - August (tikiuosi nesumaišiau pavadinimo). Iš šildymo kol kas tik pečius, planuose - geoterminis.
Pas mus irgi viskas lėtai juda, nes savo jėgom darom, jei galėtume samdyti - seniai gyventume. Geriau neskubėk, per tą skubėjimą tik klaidų begalę priveli...
intruder
tai jau nemazai padaryta, turint omeny kad patys tvarkotes, o sakyki stoga patys denget ar firma?

beje 120 kv cia jau ne maziukas, nebent garazas kartu, cia normalus namukas thumbup.gif
jupa_
Garneli, mačiau Jūsų planą - tai tas sparnas, kur svetainė, pas mus praktiškai copy-paste thumbup.gif Sakei griausit tą sieną kur židinys numatytas? O man ji visai nieko... mes palikom kaip yra.
Papildyta:
Ne, stogą dengė meistrai.
aistuzka
Kas, rupūž, ištrynėt aprašymą nuotraukynėj? biggrin.gif

Ten gi šioks toks mini vartotojo vadovas - kad nerašyt failų vardų su lietuviškom raidėm ir tarpais. Kitaip košė makalošė gaunasi.

Jupa, labai gažus avataras, tik kad labai į rudenį traukia, o kieeeeeek dar darbų laukia :] čia kaip iš tos dainos: "o, saule, gaidžių giedoti dar nekviesk"....
jupa_
Tai, kad senas kažkur prapuolė, o naujo nieko neradau. Čia kas kompe buvo... nu tikrai rudeniu kvepia, reiks pasikeist unsure.gif rolleyes.gif biggrin.gif
garnelis
QUOTE(jupa_ @ 2009 06 18, 16:32)
Garneli, mačiau Jūsų planą - tai tas sparnas, kur svetainė, pas mus praktiškai copy-paste  thumbup.gif Sakei griausit tą sieną kur židinys numatytas? O man ji visai nieko... mes palikom kaip yra.
Papildyta:
Ne, stogą dengė meistrai.
*

o geras biggrin.gif
btu labai smalsu ir jusu nama bei projekta tokiu atveju pamatyti drinks_cheers.gif
savaitgali vezames zidiniu meistra ir ziuresim vietoj-kiek ten griauti, bet tikrai griausim didziaja dali, nes viska uzstoja ta siena, kazkaip schmoll.gif
Jolanaa
Jeginis naujos temeles uzvardinimas thumbup.gif ,net praskaidrino nuotaika lotuliukas.gif
Jau nervinuosi antra savaite, nes surisom armatura ir toliau nieko daryti neina nes orai tai ne tas zodis. Prastas keliukas iki musu sklypo tai nedavaziuotu su betonu kai slapia.
Taigi neturiu nauju nuotrauku.
Gera zinia kad pagaliau atsirado buto pirkejas,galesim pagaliau rimtai planuoti viska del rastinuko, bloga kad reikia kokiem pusantriem metam ieskoti buta isinuomoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif karoce doh.gif
Butinai prisijungsiu prie naujo albumiuko tik siek tiek veliau

Nida0511
QUOTE(garnelis @ 2009 06 18, 16:22)
Nida, taip su malonumu pasiziurejau jusu nuotraukas, viskas grazu ir faina, bet kaip ispudingai atrodo jusu langines, tas langu apkalimas. kur jus tokiu groziu radote, isduok paslapti  mirksiukas.gif
*

...nagi toks senelis isfrezavo, o piesini patys kurem, cia su su pasleptom mintim... 4u.gif

[COLOR=yellow]virsui trys pusapvales linijos - kylancios ar besileidziancios saules simbolis - atsinaujinantis gyvenimo silumos ir sviesos saltinis, azuoluo lapai - tvirtybes, nemirtingumo ir ilgaamziskumo, dobilo lapas - trys sujungtos sirdeles - seimos santarves ir meiles simbolis.
jupa_
Nida0511, nu tikrai labai gražu thumbup.gif thumb_yello.gif Malačiai kokie!!!
mama_mija
Bandžiau kalbinti jus senos temos pabaigoje . Susidarė įspūdis ,kad čia lankosi tik tos kurios jau pasistatė namučius ax.gif
Nejau niekas iš čia besilankančių neplanuojate statytis rąstinuko smile.gif
Shadow_man
sveiki visi ir visos. 4u.gif
Užbėgau trumpam pasižmonėti... pasirodo jau mano į favoritus įkelta tema jau seniai miega biggrin.gif ir 7-ta tema prasidėjusi. Smagumas neišpasakytas mirksiukas.gif
Kai turėsiu daugiau laiko ir bus pagaliau įvestas internetas - reikės dažniau apsilankyti šičia..
Gero savaitgaliaus visiems ir iki greito (tikiuosi) susirašymo drinks_cheers.gif
garnelis
QUOTE(Nida0511 @ 2009 06 19, 08:55)
...nagi toks senelis isfrezavo, o piesini patys kurem, cia su su pasleptom mintim...  4u.gif

[COLOR=yellow]virsui trys pusapvales linijos - kylancios ar besileidziancios saules simbolis - atsinaujinantis gyvenimo silumos ir sviesos saltinis,  azuoluo lapai - tvirtybes, nemirtingumo ir ilgaamziskumo, dobilo lapas - trys sujungtos sirdeles - seimos santarves ir meiles simbolis.
*

fantastika .... be zodziu ... blink.gif
kiba man paciai imtis freza ir drozti ka nors, nes senelio jkio netrim su frezom
intruder
na kodel visi nevisi, as dar tik viska pradedu thumbup.gif , manau busim bendraminciai ax.gif
garnelis
Jupa,

nu musu namai tikrai dvyniai 4u.gif

man dabar kilo dar toks klausimas - o jus patys projekta braizetes ar architekte ? nes mums braize architete, tai a) mes turime ta pacia arba cool.gif breziniai gal buvo kur internete, tada as nusausiu savo architekte ir atsiimsiu babkes is jos, nes as suprantu, akd jei braizo architektas tau nama, tai namas jau yra vienetinis toks, ar as klystu. cia juk kaip ir su drabuzu dizainu ar ne ? Mokama juk uz autorini darba, o ne plagiata. juk negali buti, akd du nepazistami zmones nusibraizytu tokius pat namus lotuliukas.gif
mama_mija
QUOTE(garnelis @ 2009 06 19, 16:35)
nu musu namai tikrai dvyniai  4u.gif
juk negali buti, akd du nepazistami zmones nusibraizytu tokius pat namus  lotuliukas.gif
*

nieko sau , dar ir taip būna unsure.gif tikrai pasiusčiau jei savo projektą pas kitus pamatyčiau , juolab patys viską planavom kas kur kaip ir sakėm architektui kaip norim . o vidaus projektas taip pat vienodas ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(intruder @ 2009 06 19, 13:34)
na kodel visi nevisi, as dar tik viska pradedu  thumbup.gif , manau busim bendraminciai ax.gif
*

kiek supratau namuko sienas jau turit o leidimo dar ne . nebaisu ,kad pastrigs leidimai ? apie save pagalvoju kiek privargom kol leidimus gavom doh.gif
intruder
tai namukas sustatytas tik ne ant pamatu, na su leidimais beda, bet nieko nelegalaus nedarau, viskas telpa i remus, tai manau anksciau ar veliau gausim ta leidima thumbup.gif
jupa_
O man tai visai negaila, kad projektai panašūs smoke.gif mirksiukas.gif irnesakyk.gif Kiek pamenu, mes kažkokį kartotinį projektą čiut čiut pakeitėm. Ir pas mus vyras architektas buvo. Norėjom ir mes praplatinti tą galą kur pas jus įėjimas, alia neleido, sakė negalima aggressive.gif Nu tai kaip čia negalima, jei pas jus yra... Ale jau šaukštai po pietų...
jupa_
O man tai visai negaila, kad projektai panašūs smoke.gif mirksiukas.gif irnesakyk.gif Kiek pamenu, mes kažkokį kartotinį projektą čiut čiut pakeitėm. Ir pas mus vyras architektas buvo. Norėjom ir mes praplatinti tą galą kur pas jus įėjimas, alia neleido, sakė negalima aggressive.gif Nu tai kaip čia negalima, jei pas jus yra... Ale jau šaukštai po pietų...
jupa_
Papildyta:
Čia ne aš, čia kompas nugribavo...
intruder
siaip del jusu prjektu panasumu galiu pasakyti tiek , nors ir nemaciau jusu foto, bet kai projektavausi saviski pastebejau, kad visos rastiniu namu projektavimo galimybes baigiasi ties 6 m rasto riba, kitaip sakant, kiekvienas nestandartinis sprendimas po to kainuoja arba finansiskai arba nukencia namo sienu tvirtumas, todel yra tipiniai projektai kurie yra parengti optimaliausiai isnaudojant mediena nesilpninant konstruktyvo. rolleyes.gif
garnelis
Jupa, tai man irgi negaila, cia as teoriskai svarsciau smile.gif
O pas jus kur tas kaminas yra, tai ten viena skyle ar dvi. pas mus projekte dvi padaryta, zidiniu meistras zvenge is to ir sake, kokia nesamone, uztenka ir vienos skyles, nes vienu metu lauko ir vidaus zidinio juk nedenginsi. saao veltui tokiam dideliam kamino murijimui isleidom babkes.

Intruder, viskas taip, bet galima daryti 6+6+6 ir bet kaip modeliuoti viska.
intruder
viskas teisinga, bet kai darai 6+6 tada jau reikia juos jung per trecia
garnelis
QUOTE(intruder @ 2009 06 22, 11:41)
viskas teisinga, bet kai darai 6+6 tada jau reikia juos jung per trecia
*

bet per ta jungima gi nebutinai istisine siena turi buti 4u.gif

as cia dar viena klausima turiu, idomu ar ne is kosmoso sferos tik jis doh.gif kazka viena ausimi girdeja, kad buna kazkokis spec. medziagos, silikonai gal kokie g.gif , kurie purskiami per siules is vidaus ir lauko per rastu sujungimus didesniam sandarumui. nu pas mus tas rusiskas kirtimas, as bijau, kad nebutu kiaurai putimo ziema per tas vietas.
gal kam teko girdeti apie sandarinimus is vidaus ir lauko per siules ?
jupa_
Gorada berods kažkuom tepė tarp rastų mastau.gif Dar rusiškuose saituose mačiau tokias kaip virves deda, savotiškai atrodo...
O kaminas pas mus dviejų skylių, kurios dar prieš stogą sueina į vieną. Toks apverstos Y formos.
intruder
na pirma karta kirdziu toki dalyka g.gif , linu pluostas, samanos kiek zinau dedami, bet silikonas schmoll.gif

Ta virvele tai cia linu pluostas, tik susuktas siaip rusiskam jis geriausiai tinka...
patrakusi
QUOTE(garnelis @ 2009 06 22, 13:14)
bet per ta jungima gi nebutinai istisine siena turi buti  4u.gif

as cia dar viena klausima turiu, idomu ar ne is kosmoso sferos tik jis  doh.gif  kazka viena ausimi girdeja, kad buna kazkokis spec. medziagos, silikonai gal kokie g.gif , kurie purskiami per siules is vidaus ir lauko per rastu sujungimus didesniam sandarumui. nu pas mus tas rusiskas kirtimas, as bijau, kad nebutu kiaurai putimo ziema per tas vietas.
gal kam teko girdeti apie sandarinimus is vidaus ir lauko per siules ?
*

Silikonas taip ir vadinasi...Gorada kiek pamenu tepė baltą, mes tepsime irgi tik bespalvį... 4u.gif
intruder
truputi nesupratau, jeigu sienoje yra plysys ir tam kad pro ji neeitu saltis jus tepat silikonu? unsure.gif
Gorada
QUOTE(intruder @ 2009 06 22, 14:21)
na pirma karta kirdziu toki dalyka  g.gif , linu pluostas, samanos kiek zinau dedami, bet  silikonas  schmoll.gif

Ta virvele tai cia linu pluostas, tik susuktas siaip rusiskam jis geriausiai tinka...
*

ne silikonas o akrilo pagrindo hermetikas. as ji tepu savo namely. prideda estetikos, sandarumo. laukiu kada vasarine aulute palepins tai varysiu visa nama is isores. kol kas dar saltoka vvandeneliu turkstis butu.... pas mane nesandarumo bedu nera, bet patinka man tas hermetiku reikalas. dabar svetainej tepu tarp pirmo rasto ir grindu plyteliu ta plyseli. hermetikas elastingas, tai nesutrukines, o sia ziema jautesi kad pro ten saltis traukia.
garnelis
QUOTE(Gorada @ 2009 06 22, 14:01)
ne silikonas o akrilo pagrindo hermetikas. as ji tepu savo namely. prideda estetikos, sandarumo. laukiu kada vasarine aulute palepins tai varysiu visa nama is isores. kol kas dar saltoka vvandeneliu turkstis butu.... pas mane nesandarumo bedu nera, bet patinka man tas hermetiku reikalas. dabar svetainej tepu tarp pirmo rasto ir grindu plyteliu ta plyseli. hermetikas elastingas, tai nesutrukines, o sia ziema jautesi kad pro ten saltis traukia.
*

Gorada, o gal galetumei patirtimi pasidalinti g.gif
- kiek jums kainavo tas hermetikas. (kokia firma...)
- ar daug laiko uzeme juo istepti.
- Tepete turbut tik tada, ai isdazete sienas ?
- tepimo storis koks 0,5 cm ?
- tepete is vidaus ar ir is lauko ? nes girdejau, kad ir is lauko juo tepa, bet... man tada kyla klausimas ar nuo dregmes jis "neatsoks" po kurio laiko.
patrakusi
QUOTE(Gorada @ 2009 06 22, 14:01)
*

Aaa, jūs akrilą, doh.gif Sorry, susipainiojau tada... smile.gif mes tai silikoną tepsim... smile.gif
Gorada
QUOTE(garnelis @ 2009 06 22, 15:11)
Gorada, o gal galetumei patirtimi pasidalinti  g.gif
1. - kiek jums kainavo tas silikonas
2. -  ar daug laiko uzeme juo istepti.
3. -  Tepete turbut tik tada, ai isdazete sienas ?
4. - tepimo storis koks 0,5 cm ?
5. - tepete is vidaus ar ir is lauko ? nes kazka girdejau, kad ir is lauo juo tepa, bet... man tada kyla klausimas ar nuo dregmes jis "neatsoks" po kurio laiko.
*

1. kainos nebepamenu tiksliai, kazkur palei 900lt vienas kibiras 19L, is jo galima nutepti nuo 140 iki 170 metru siuliu. vidui labai jau nustorinau tas siules tai visai svetainei beveik du kibirai suejo.... virtuvesir tamburo kol kas netepiau dar. isorei esu dar du kibirus kitokio nupirkus, tai kazkaip reikes sutilpti smile.gif nori nenori...
2.jau laiko tai jomajo..... gal jeigu normaliai uzsiimtum tai ir greiciau, bet kruopstumo kiek reikia: su pistoletu uztepi siule, tada apipurski vandeniu ir tada mentele, pirstu ir kempinele valai kad gautum tokia forma kokia nori... zodziu zaidimotikrai yra.
3. pas mane sienos viena kart dazysot viduj, tai uztepsiuir nudazysiu dar karteli.
o is lauko jau nudazyta du kart ir tik tada ant virsaus tepsiu.
4. seip tepimo storis apie 2cm turetu buti. i gyli iki 1cm.
5. ir ten ir ten, jis zinok kaip prikimba tai nebent su kokiu acuktuvu ir peiliu gali islupti gabaliuka, apie atsiklijavima ar nutrupejima kalbos negali buti, net pirstu man jo neiseina atkrapstyti.

QUOTE(patrakusi @ 2009 06 22, 15:13)
Aaa, jūs akrilą, doh.gif  Sorry, susipainiojau tada... smile.gif mes tai silikoną  tepsim... smile.gif
*

nesu girdejusi kad butu silikono produktas skirtas rastiniams namams, prasom placiau apie tai smile.gif

albume www.photobucket.com galima mano fotkes pamatyt, user ir pass kaip ir naujajame. as vis dar nepersikrausciau..... soriux
intruder
bet pala jus sutepes tuo glaistu, bet suprantu kad namas dar svieziai pastatytas ir yra toks dalykas kaip sedimas, kaip tada su tuo silikonu g.gif
Gorada
QUOTE(intruder @ 2009 06 22, 15:29)
bet pala jus sutepes tuo glaistu, bet suprantu kad namas dar svieziai pastatytas ir yra toks dalykas kaip sedimas, kaip tada su tuo silikonu  g.gif
*

namas jau stovi metus laiko. be to ne is zaliu rastu statytas, o hermetikas elastignas - pirstu spaudi ir jauciasi elastingumas, tai jis juda kartu su rastais.
intruder
o tai kokios spalvos, ar bespalvis ir ar dazai limpa prie jo?
garnelis
Gorada, nu tu mane labai pradziuginai del hermetiku wub.gif

tiesog fantastiskos naujienos, tas sandarinimas tikrai pades sutaupyti nemazai silumos.
patrakusi
QUOTE(Gorada @ 2009 06 22, 14:19)

nesu girdejusi kad butu silikono produktas skirtas rastiniams namams, prasom placiau apie tai smile.gif

*

Yra Knauf'o, dar berods Rexsil ar kažkaip pan žiūrėjom...Dar kažkokie yra, jei prisiminsiu parašysiu... smile.gif To Rexsil (gali būti pavadinimas kitaip rašosi) tai yra netgi nesmirdantis, tik jo kiek pamenu kaina didesnė.. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(intruder @ 2009 06 22, 14:36)
o tai kokios spalvos, ar bespalvis ir ar dazai limpa prie jo?
*

Akrilas tai kiek man žinoma yra tik baltos spalvos, ir jį galima dažyti...O silikonas yra įvairių spalvų, jo dažyti negalima...Jis taip pat yra elastingas... smile.gif
Gorada
QUOTE(patrakusi @ 2009 06 22, 16:07)
Yra Knauf'o, dar berods Rexsil ar kažkaip pan žiūrėjom...Dar kažkokie yra, jei prisiminsiu parašysiu... smile.gif To Rexsil (gali būti pavadinimas kitaip rašosi) tai yra netgi nesmirdantis, tik jo kiek pamenu kaina didesnė.. ax.gif

Papildyta:
Akrilas tai kiek man žinoma yra tik baltos spalvos, ir jį galima dažyti...O silikonas yra įvairių spalvų, jo dažyti negalima...Jis taip pat yra elastingas... smile.gif
*

bet jus neapsigaukit su tuo silikonu knaujas rastiniam namam negamina, pas juos yra kazkoki san mazgam ir universalus, bet kaip jie elgsis namui judant per visus metus kazin ar jum kas gales pasakyti, velgi jeigu jo dazyt negalima tai ka po keliu metu darysit? as jau geriau netepciau niekuo negu silikonu.

o del tu akriliniu viena firma lt prekiauja bet pas juos ten jau sneiai tik likuciai like, zada vis atsivezti ir neveza. ir del to akrilo tai cia ne tas kur senukuose tubelese buna... cia specialus rastiniu namu hermetikas
patrakusi
QUOTE(Gorada @ 2009 06 22, 15:13)
bet jus neapsigaukit su tuo silikonu knaujas rastiniam namam negamina, pas juos yra kazkoki san mazgam ir universalus, bet kaip jie elgsis namui judant per visus metus kazin ar jum kas gales pasakyti, velgi jeigu jo dazyt negalima tai ka po keliu metu darysit? as jau geriau netepciau niekuo negu silikonu.

o del tu akriliniu viena firma lt prekiauja bet pas juos ten jau sneiai tik likuciai like, zada vis atsivezti ir neveza. ir del to akrilo tai cia ne tas kur senukuose tubelese buna... cia specialus rastiniu namu hermetikas
*

O pasakykit man koks yra skirtumas kur hermetikas skirtas rastiniams namas ir kur medienai?...Matau skirtumą nemažą kainos... smile.gif Dar...?.. smile.gif

Dabar galvojam kol kas apie vieną, kai ateis laikas gal galvosim apie kitką... lotuliukas.gif Kas ten žino..Aš dabar pvz galvoju apie tai kas buvo dar rudenį, tai dabar daryčiau/pirkčiau visai ką kitą, ir daryčiau kitaip...Nu žodžiu... lotuliukas.gif doh.gif
garnelis
hm, tai kur pirkti tu hermetiku, jei senukuose jie netinkami g.gif

lauka mes jau nusidaze, tai pabandysiu pahermetinti ir tada tik tas juostas padazyti jei ka... vidu tada hermetinsim ir su visom sienom dazysim.
Gorada
QUOTE(patrakusi @ 2009 06 22, 16:20)
O pasakykit man koks yra skirtumas kur hermetikas skirtas rastiniams namas ir kur medienai?...Matau skirtumą nemažą kainos... smile.gif Dar...?.. smile.gif

as cia ne is piktos puses smile.gif tiesiog jau tiek lietuviu originalumo prisiklausiau kad baisu smile.gif tai ir perspeti noriu smile.gif
namelius sandarina nuo siuliu apkalimo mediniais kampuciais, iki tepliojimo visokiais marmalais (silikonai - zmogus skundesi, kad sutrukinejo ir paskui jo neina kaip nulupineti, be to tepant mozojasi; parketo glaistai - visu pirma netinka isorei, antra - jie istrupa... galvoju kokiu cia dar originalesniu dalykeliu esu girdejus is zmoniu???? ai nu cia ne apie glaistus, bet jau kaip prajuokino vienas, toks a la naujasis ruselis, pasakoja jis man kad nutepe jo rastini kompleksa pinoteksu kuris nusilaupe, tai dabar pas ji kaimieciai idarbinti rankomis sveiciamu popierium tuos dazus nusveitineja. sakau rankom?????o tas klausia tai kiba kokiu aparatu buna??? tai daviau zmogui nuoroda internete kur slifuokliais prekiauja... jus itariat ka reiskia rastini nama rankom nusveisti????)
patrakusi
QUOTE(Gorada @ 2009 06 22, 15:33)
as cia ne is piktos puses smile.gif tiesiog jau tiek lietuviu originalumo prisiklausiau kad baisu smile.gif tai ir perspeti noriu smile.gif
namelius sandarina nuo siuliu apkalimo mediniais kampuciais, iki tepliojimo visokiais marmalais (silikonai - zmogus skundesi, kad sutrukinejo ir paskui jo neina kaip nulupineti, be to tepant mozojasi; parketo glaistai - visu pirma netinka isorei, antra - jie istrupa... galvoju kokiu cia dar originalesniu dalykeliu esu girdejus is zmoniu???? ai nu cia ne apie glaistus, bet jau kaip prajuokino vienas, toks a la naujasis ruselis, pasakoja jis man kad nutepe jo rastini kompleksa pinoteksu kuris nusilaupe, tai dabar pas ji kaimieciai idarbinti rankomis sveiciamu popierium tuos dazus nusveitineja. sakau rankom?????o tas klausia tai kiba kokiu aparatu buna??? tai daviau zmogui nuoroda internete kur slifuokliais prekiauja... jus itariat ka reiskia rastini nama rankom nusveisti????)
*

Na aš irgi ne iš piktos pusės paklausiau, rolleyes.gif man tiesiog įdomu kuom skiriasi...Galvoju gal ištikrųjų yra didelis skirtumas ir labai svarbus argumentas... smile.gif Tiesiog mes kai dirbame su daug medžiagų, bendraujame su tais pačiais ir gamintojais, ir prekybininkais, tai tiesiog ištikrųjų labai dažnai yra sakoma "na tai tipo specialiai skirtas tam ar anam"..klausi tada "koks skirtumas"..sako "praktiškai jokio, tik pinigai"...Jokiu būdu netaikau viskam, ir nieko nesakau apie tavo Gorada naudotą hermetiką... 4u.gif
intruder
siaip nezinau 900 lt moketu uz hermetika sakyciau prabangu, bet ar realiai jis duoda kokios naudos...
garnelis
pabrauzinau internete ir radau simta ivairiu hermetiku.

va cia apie Gorados hermetika lietuviai raso http://www.klasteris.lt/web/index.php?modulioid=347&id=3, bet as nerandu kur ju nusipirkti vis tiek....

Gorada, o gal ziema teko dar "neaphermetinus" pagyventi ar labai jautesi skirtumas ?
Gorada
QUOTE(garnelis @ 2009 06 22, 16:57)
pabrauzinau internete ir radau simta ivairiu hermetiku.

va cia apie Gorados hermetika lietuviai raso http://www.klasteris.lt/web/index.php?modulioid=347&id=3, bet as nerandu kur ju nusipirkti vis tiek....
Gorada, o gal ziema teko dar "neaphermetinus" pagyventi ar labai jautesi skirtumas ?
*

ten desinej pusej duoti firmos kontaktai ax.gif
sunku pasakyti kiek realiai paciuopiamas efektas, jis geriausiai jauciasi jeigu namas turi problemu - plysiu per kuriuos jauciasi traukimas ar skverbiasi dregme. pas mane to nera, sia ziema mes dar pilnai negyvenom tik savaitgaliais, tai vienintelis dalykas ka pastebejau - buvo uzteptas visas kambarys isskyrus kampa kur laiptai stovi, tai priejus nuo to kampo toks lyg saltis jautesi, kad traukia. bet cia kaip sakiau dar nebuvo uzsandarintas tarpelis ttarp plyteliu ir sienos, be to gal tie laiptai isale buvo, ir ten siltas oras maziau cirkuliavo....
iki krizes galimybes leido tai ir susipirkom.
aistuzka
Toks klausimas į šoną man neduoda ramybės. Radau porą vabalų viduje, bet nesu tikras ar medgraužiai, bent jau iš nuotraukų...

Jei išorė rąstų purkšta marmalais, kur ir nuo vabalų, kaip su tom vietom, kur rąstai paskilinėjo? PAsidarė 2-6 mm plyšimai - kaip suprantu, ten jau to pesticido nekliuvo. Gaunasi, kad užtenka vabalui įlįst, ir jau šventė? Ar dabar eit ir į kiekvieną plyšį vėl purškinėt?
Aiira
QUOTE(aistuzka @ 2009 06 22, 19:24)
Toks klausimas į šoną man neduoda ramybės. Radau porą vabalų viduje, bet nesu tikras ar medgraužiai, bent jau iš nuotraukų...

Jei išorė rąstų purkšta marmalais, kur ir nuo vabalų, kaip su tom vietom, kur rąstai paskilinėjo? PAsidarė 2-6 mm plyšimai - kaip suprantu, ten jau to pesticido nekliuvo. Gaunasi, kad užtenka vabalui įlįst, ir jau šventė? Ar dabar eit ir į kiekvieną plyšį vėl purškinėt?
*

g.gif
Bet gi medis dar ilgai trukines tai nespesi purskineti, o ypac aukstai kur.....
Ai, gal nesuvalgys.... g.gif

Bet siaip musu nameliuka tai ziauriai pamege vorai unsure.gif (na cia is lauko puses tfu tfu tfu...ir aplamai toj vietovej ju daug yra) jau kiek voratinkliu doh.gif Fu kokie bjaurus man tie padarai unsure.gif
Kaskart nuvaziavus dabar puolu nama is virsaus sluoti ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.