QUOTE(garnelis @ 2009 06 22, 15:11)
Gorada, o gal galetumei patirtimi pasidalinti
1. - kiek jums kainavo tas silikonas
2. - ar daug laiko uzeme juo istepti.
3. - Tepete turbut tik tada, ai isdazete sienas ?
4. - tepimo storis koks 0,5 cm ?
5. - tepete is vidaus ar ir is lauko ? nes kazka girdejau, kad ir is lauo juo tepa, bet... man tada kyla klausimas ar nuo dregmes jis "neatsoks" po kurio laiko.
1. kainos nebepamenu tiksliai, kazkur palei 900lt vienas kibiras 19L, is jo galima nutepti nuo 140 iki 170 metru siuliu. vidui labai jau nustorinau tas siules tai visai svetainei beveik du kibirai suejo.... virtuvesir tamburo kol kas netepiau dar. isorei esu dar du kibirus kitokio nupirkus, tai kazkaip reikes sutilpti

nori nenori...
2.jau laiko tai jomajo..... gal jeigu normaliai uzsiimtum tai ir greiciau, bet kruopstumo kiek reikia: su pistoletu uztepi siule, tada apipurski vandeniu ir tada mentele, pirstu ir kempinele valai kad gautum tokia forma kokia nori... zodziu zaidimotikrai yra.
3. pas mane sienos viena kart dazysot viduj, tai uztepsiuir nudazysiu dar karteli.
o is lauko jau nudazyta du kart ir tik tada ant virsaus tepsiu.
4. seip tepimo storis apie 2cm turetu buti. i gyli iki 1cm.
5. ir ten ir ten, jis zinok kaip prikimba tai nebent su kokiu acuktuvu ir peiliu gali islupti gabaliuka, apie atsiklijavima ar nutrupejima kalbos negali buti, net pirstu man jo neiseina atkrapstyti.
QUOTE(patrakusi @ 2009 06 22, 15:13)
Aaa, jūs akrilą,

Sorry, susipainiojau tada...

mes tai silikoną tepsim...

nesu girdejusi kad butu silikono produktas skirtas rastiniams namams, prasom placiau apie tai

albume www.photobucket.com galima mano fotkes pamatyt, user ir pass kaip ir naujajame. as vis dar nepersikrausciau..... soriux