QUOTE(Tajanta @ 2009 08 03, 14:51)
Optinis didinimas-abejotinas aparato pranašumas, bet jei kam reikalinga, tai gal... Aš neartinu , geriau prieinu arčiau, nes priartinimas dažniausiai neigiamai atsiliepia kokybei.
Hm... kaip diena, taip naujiena:)
Optinis didinimas - labai naudinga fotoobjektyvo savybė, nes prieiti ar atsitraukti ne visada būna galimybė, o kadras* per tą laiką gali ir pabėgti. Patogu kadruoti, pvz., portretą, nekišant fotoaparato modelio panosėn:)
* foto.
Papildyta:QUOTE(Zitlali @ 2009 07 01, 16:49)
1. Sita fraze mintinai moku, siek tiek pabodus sakyciau jau

ne del to klausiu,kad foto patiktu jomis atliktos, del kitu, asmeniniu priezasciu. Dekui uz atsakyma.
2. Jau isigijau, dekui

aciu

aha is mano mazo tasiuko viskas byra, filtrai, akumai, objektyvai netelpa, reik kisant pasokinet kad uzsisegtu

ieskosiu kuprines taip pat, arba didelio krepsio.. tik labai jau nusiskausmins man finansiskai tas krepsys tai palauksiu dar, jauciu kol ko nors nepamesiu...
Su fotokuprine yra taip, kad ją patogu nešiotis (nes svoris pasiskirsto tolygiai ant pečių), bet nepatogu greitai nusiimti ir pasiekti ar padėti techniką.
Ją siūlau pirkti, jei su technika tenka ilgiau pasivaikščioti, ar nedažnai ją išsitraukiate.