Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maistas užsienyje
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
maya
Zadina kokia Rashkyte, tema sukurei, o valgyti tai neduodi bigsmile.gif
*PM*
QUOTE(maya @ 2009 06 16, 22:16)
Zadina kokia Rashkyte, tema sukurei, o valgyti tai neduodi  bigsmile.gif
*

thumbup.gif lotuliukas.gif
*NYC*
QUOTE(Chouchou @ 2009 06 16, 19:53)
*

QUOTE(Rashkyte @ 2009 06 16, 22:46)
*

Dar karteli ACIU 4u.gif
maya
Nu negi niekas nekepa, neverda ir nevalgo g.gif g.gif Ismiro tema, kaip nezinau kas , negi visos dietinates biggrin.gif
kovinukė
QUOTE(maya @ 2009 07 09, 19:08)
Nu negi niekas nekepa, neverda ir nevalgo  g.gif  g.gif Ismiro tema, kaip nezinau kas , negi visos dietinates biggrin.gif
*

6663 isejo, nera kas gamina tongue.gif

ka tik laida rode, zmogus jau 8 metus valgo tik salotas, vaisius, darzoves, jokiu gyvuliniu riebalu kaip supratau. tikisi iki 100 istraukti biggrin.gif
maya
QUOTE(kovinukė @ 2009 07 09, 21:00)

ka tik laida rode, zmogus jau 8 metus valgo tik salotas, vaisius, darzoves, jokiu gyvuliniu riebalu kaip supratau. tikisi iki 100 istraukti biggrin.gif
*

Good luck...

O kur PM, anytai turbut spurgas verda ... ax.gif
Rashkyte
QUOTE(maya @ 2009 06 16, 23:16)
Zadina kokia Rashkyte, tema sukurei, o valgyti tai neduodi  bigsmile.gif
*

uppppppps, sorry blush2.gif kazkaip atidariau, strigo SM , ir pasibaige mano patiekalu demonstracija lotuliukas.gif nezinau ish kur cia traukt dabar paveluotai blush2.gif
QUOTE(kovinukė @ 2009 07 09, 23:00)

*

vakar rode 32 metu "virgin", svere vyrukas 650lb, ir dabar jau numetes 410lb blink.gif per 26 men. kas netiki, tam irodymas tongue.gif
http://today.msnbc.msn.com/id/31845266/ns/..._relationships/
Domke
Geras blink.gif thumbup.gif
Gal kas galit trumpai papasakoti, kaip jam tai pavyko? 4u.gif
kovinukė
jei niekas negaminat, tai greitai rodotes kaip sukudot per ta laika hihihi.gif
as tai gaaaaminuuuu.... biggrin.gif prasom...

user posted image
*NYC*
QUOTE(kovinukė @ 2009 07 19, 19:21)
*

o butelaiti raudono vyno irgi turi bigsmile.gif nes man kitaip nesivalgis hihihi.gif
kovinukė
QUOTE(*NYC* @ 2009 07 19, 20:46)
o butelaiti raudono vyno irgi turi bigsmile.gif  nes man kitaip nesivalgis hihihi.gif
*

prasideda biggrin.gif imk shita jei tinka tongue.gif
user posted image
maya
QUOTE(kovinukė @ 2009 07 19, 17:21)

user posted image
*

Niam bigsmile.gif .Raudoni tia pomidorai, viskas aisku, o tie balti kas? Mozarela suris? As vakarykste salsa damusineju, cipsus palikau ant stalo atidengtus tai nelabai jau skanus doh.gif . Bet taip man ir reikia, kad tingejau susitvarkyti blush2.gif
kovinukė
QUOTE(maya @ 2009 07 20, 16:12)
Niam  bigsmile.gif .Raudoni tia pomidorai, viskas aisku, o tie balti kas? Mozarela suris? As vakarykste salsa damusineju, cipsus palikau ant stalo atidengtus tai nelabai jau skanus  doh.gif . Bet taip man ir reikia, kad tingejau susitvarkyti  blush2.gif
*

taip, mozzarella suris, atradau vadinas stebukla biggrin.gif , kad parsidavineja tokiais rutuliukais, zyyymiai patogiau nei visa gabala pjaustyti.
maya
QUOTE(kovinukė @ 2009 07 20, 15:23)
taip, mozzarella suris, atradau vadinas stebukla biggrin.gif , kad parsidavineja tokiais rutuliukais, zyyymiai patogiau nei visa gabala pjaustyti.
*

Ar cia tas, kur kazkokiam tai "vandeniuke" parsiduoda? ax.gif

Sedziu ir taip noriu ko nors skanaus negaliu. Gal zino kas pineapple cake receptu? g.gif
kovinukė
QUOTE(maya @ 2009 07 20, 20:57)
Ar cia tas, kur kazkokiam tai "vandeniuke" parsiduoda? ax.gif

Sedziu ir taip noriu ko nors skanaus negaliu. Gal zino kas pineapple cake receptu?  g.gif
*

taip, tas pats.

pirma karta girdziu, kad tokiu yra hihihi.gif
as dabar ant treshniu pasinesiau, kasdien po maisiuka sukertu ir ramu biggrin.gif
maya
QUOTE(kovinukė @ 2009 07 20, 19:53)
taip, tas pats.

pirma karta girdziu, kad tokiu yra hihihi.gif
as dabar ant treshniu pasinesiau, kasdien po maisiuka sukertu ir ramu biggrin.gif
*

Tresnes skanu, ypac sloksniuotoje tesloje ..niaaaaaaaaaam biggrin.gif
MichGirl
QUOTE(kovinukė @ 2009 07 20, 18:23)
*

tingine kokia lotuliukas.gif

dar buna rukyto mozzarella surio, tai as kartais i tokias salotas pakeitimui rukyto idedu, tai irgi man labai patinka wink.gif
ramuniuxs
niu sveikutes mergiukai 4u.gif kaip cia jusu sistema veikia papasakokit man nes ziuriu biski temute apmirus jusu ,reik atgaivinti thumbup.gif
Papildyta:
http://img36.imageshack.us/img36/1446/sl372617.jpg

APKEPTI KOLDUNAI SU MESA

1.isverdame aliejuje koldunus
2.pasidarome sviesto grietines padaza
3. susitarkuojame suri ir desra
4. i skarda dedame koldunus iskeptus pilame padaza ir dedame desra o ant virsaus suri ir dedame i orkaite kol suris issilydys,ar paruduos. skanaus

(man skanesni jie valgyti po kokiu 3h nes i koldunud isigeria padazas ir jie minksti palieka,o jei iskart valgysite bus kietoki ,na kam kaip skaniau biggrin.gif )

mirksiukas.gif
ramuniuxs
ei merginos ikuret foruma ir jame net nesilankot schmoll.gif ,negerai verysad.gif
ramuniuxs
mano darbas uztrukau tik nepilnai 2h thumbup.gif

http://img119.imageshack.us/img119/3449/sl372600.jpg
maya
QUOTE(ramuniuxs @ 2009 07 21, 18:19)
mano  darbas uztrukau tik nepilnai 2h  thumbup.gif
http://img119.imageshack.us/img119/3449/sl372600.jpg
*

Is kur tas tik nepilnai dvi valandas istraukti? g.gif Ir kas cia yra? pasakok smulkiau. Ne tai, kad man tortu reikia, ir taip uzpakalis , kaip tankas doh.gif
agnuzele
OO,tuos koldunus reikes pabandyti padaryti,tik vat ryt reikes lekti farso tada i parde.Parasysiu ar skanu buvo smile.gif
maya
user posted image karstai dienai biggrin.gif
D.H.
Gal kas isbandytu zagareliu receptu pasidalintu? 4u.gif
maya
QUOTE(D.H. @ 2009 07 28, 05:26)
Gal kas isbandytu zagareliu receptu pasidalintu? 4u.gif
*

O tu kokiu noriu, mieliniu ar paprastu? ax.gif
kontraversija1
QUOTE(maya @ 2009 07 28, 05:47)
user posted image karstai dienai  biggrin.gif
*

ohhhh.... kaip uzsimaniau saltibarsciu bigsmile.gif
D.H.
QUOTE(maya @ 2009 07 29, 16:13)
O tu kokiu noriu, mieliniu ar paprastu? ax.gif
*

O buna ir mieliniu g.gif blush2.gif As tik paprastus zinau ax.gif
maya
QUOTE(kontraversija1 @ 2009 07 30, 01:57)
ohhhh.... kaip uzsimaniau saltibarsciu  bigsmile.gif
*

Nagi pasidaryk, lengva gi smile.gif

QUOTE(D.H. @ 2009 07 30, 04:58)
O buna ir mieliniu g.gif  blush2.gif As tik paprastus zinau ax.gif
*

Aga, mieliniai minksti tokie, o tie paprasti, tia trapus smile.gif
tinute84
aga, mielinius atsimenu valgiau paskutini karta mokykloje...Oj ..net ir dabar prisimenu ta skoni.... ax.gif gal kas zino receptuka??? ax.gif blush2.gif blush2.gif
regna
QUOTE(maya @ 2009 07 30, 23:37)
Nagi pasidaryk, lengva gi smile.gif
Aga, mieliniai minksti tokie, o tie paprasti, tia trapus smile.gif
*

Dabar aš esu lt.ir parašysiu tau receptuką mielinių žagarėlių receptuką,jis nežinau kiek kartų išbandytas.
čia mielinių žagarėlių receptas
250g miltu,
1/2stikl. grietineles arba pieno,
20g mieliu,
3 tryniai kiaisinio,
50g.sviesto,
50g cukraus,vanilinoarba citrinos =ieveles,
100g miltinio cukraus{cukraus pudros}apibarstymui,
aliejaus virimui
Paruošti tešlą tikiuosiu mokesi{jeigu sudarys problemu veliau parašysiu} pakilusią tešlą iškočiojama kuo plloniau[apie pora mm.storio} spec.ratuku supjaustoma rėželiais,įvairiai išnarstoma .
Išverdama įkaitintame aliejuje,paskui apibarstoma cukrumi miltiniu.
tinute84
aciukas 4u.gif 4u.gif
*PM*
QUOTE(maya @ 2009 07 09, 22:46)

O kur PM, anytai turbut spurgas verda ... ax.gif
*

ja ja ja spurgas, gal tu isprotejai ! biggrin.gif ne ne tiek jau to, poto as sugrysiu oi dar sugrysiu biggrin.gif
maya
QUOTE(*PM* @ 2009 07 31, 18:02)
ja ja ja spurgas, gal tu isprotejai !  biggrin.gif  ne ne tiek jau to, poto as sugrysiu oi dar sugrysiu  biggrin.gif
*

Derzhys padruga, ateis svente ir i tavo kiema, iduok tu jais jos sluota ,tegul skrenda namo biggrin.gif biggrin.gif
wicked
kad ir nebesiskaitau užsieniete, bet ai..... biggrin.gif

iš švogerkos išmokau super skanų pyragą kepti... jau skonis tai nenusakomas, galėčiau vienu prisėdimu pati viena sukapot ir dar paprašyt hihihi.gif

taigi, receptukas:

4 kiaušiniai
1 st. cukraus
1 pokelis sviesto
1 st miltų
2 pieniški šokoladai

vyšnios (kad padengti blėkutes apačią visą.....)

kiaušinius ir cukrų aš kartu suplakiau, išlydžius sviestą leidau jam praaušti, tada supyliau viską į vieną dubenėlį, sudėjau miltus, išmaišiau.... biggrin.gif šokoladą reikia susmulkinti, ir suberti į tą pačią masę.... i blėkutę reikia patiesti sviestinį popierių, sudėti vyšnias ir tada jau ant viršaus biskvitą..... kepti reikia ant silpnos temperatūros (180C/350F), kol gražiai apskrus....

skaniausias pyragas būna palaikytas per naktį šaldytuve, nes tada šokoladas sukietėja, ir jau taip skanu gaunas, kad mmmmmm..... thumbup.gif ir tikrai paprasta iškepti.... thumbup.gif lengviau nebūna.... sunkiausia dalis būtų vyšnių kauliukų išgliaudymas.... biggrin.gif
maya
QUOTE(wicked @ 2009 08 03, 06:47)
kad ir nebesiskaitau užsieniete, bet ai..... biggrin.gif

iš švogerkos išmokau super skanų pyragą kepti... jau skonis tai nenusakomas, galėčiau vienu prisėdimu pati viena sukapot ir dar paprašyt hihihi.gif

taigi, receptukas:

4 kiaušiniai
1 st. cukraus
1 pokelis sviesto
1 st miltų
2 pieniški šokoladai

vyšnios (kad padengti blėkutes apačią visą.....)

kiaušinius ir cukrų aš kartu suplakiau, išlydžius sviestą leidau jam praaušti, tada supyliau viską į vieną dubenėlį, sudėjau miltus, išmaišiau.... biggrin.gif šokoladą reikia susmulkinti, ir suberti į tą pačią masę.... i blėkutę reikia patiesti sviestinį popierių, sudėti vyšnias ir tada jau ant viršaus biskvitą..... kepti reikia ant silpnos temperatūros (180C/350F), kol gražiai apskrus....

skaniausias pyragas būna palaikytas per naktį šaldytuve, nes tada šokoladas sukietėja, ir jau taip skanu gaunas, kad mmmmmm..... thumbup.gif ir tikrai paprasta iškepti.... thumbup.gif lengviau nebūna.... sunkiausia dalis būtų vyšnių kauliukų išgliaudymas.... biggrin.gif
*

O kokio sokolado, plytelese to ar galima tu musu vadinamu mini hersheys kisses? beja vysnias gveldenti yra tam skirtas pricindalas, nebrangus, pernai tik $10 mokejau cool.gif
wicked
QUOTE(maya @ 2009 08 05, 00:02)
O kokio sokolado, plytelese to ar galima tu musu vadinamu mini hersheys kisses? beja vysnias gveldenti yra tam skirtas pricindalas, nebrangus, pernai tik $10 mokejau  cool.gif
*

aš pirkau lietuvišką Pergalės pienišką šokoladą, čia dar gana naujas produktas, bet iš esmės manau, kad tinka bet koks pieniškas.... turėtų ir Hershey Kisses sueiti, bet man asmeniškai, jis labai neskanus.... blush2.gif na ir patariu šokoladą smulkinti stipriai, nes jei įsivaizduoji, tai aš vieną kvadratėlį skėliau į keturias dalis ir vistiek man jie per dideli pasirodė..... blush2.gif

o vyšnių kauliukus mes su paprasta sąvaržėle iškrapštėm... veikia ne ką blogiau, nei tas prinčidalas.... thumbup.gif

tiesa, kadangi pas jus nėra tų lietuviškų vyšnių (nu bent jau manau, kad nėra... g.gif ), tai trešnių reikėtų rūgštesnių turbūt..... nes kada jos saldžios labai, rezultatas bus šiek tiek kitoks..... biggrin.gif nors gal ir ne, sunku pasakyt, kai nebandžius.....

o jei kyla klausimų dėl kepimo miltelių, tai jų tikrai nereikia.... schmoll.gif pyragas turi gautis gana plonytis.... 4u.gif
kovinukė
as vietoj pyragu agurkeliu, pupeliu ir kelis pomidorus paraugiau. laukiu rezultato.
maya
QUOTE(wicked @ 2009 08 04, 23:28)
aš pirkau lietuvišką Pergalės pienišką šokoladą, čia dar gana naujas produktas, bet iš esmės manau, kad tinka bet koks pieniškas.... turėtų ir Hershey Kisses sueiti, bet man asmeniškai, jis labai neskanus.... blush2.gif na ir patariu šokoladą smulkinti stipriai, nes jei įsivaizduoji, tai aš vieną kvadratėlį skėliau į keturias dalis ir vistiek man jie per dideli pasirodė..... blush2.gif

o vyšnių kauliukus mes su paprasta sąvaržėle iškrapštėm... veikia ne ką blogiau, nei tas prinčidalas.... thumbup.gif

tiesa, kadangi pas jus nėra tų lietuviškų vyšnių (nu bent jau manau, kad nėra... g.gif ), tai trešnių reikėtų rūgštesnių turbūt..... nes kada jos saldžios labai, rezultatas bus šiek tiek kitoks..... biggrin.gif nors gal ir ne, sunku pasakyt, kai nebandžius.....

o jei kyla klausimų dėl kepimo miltelių, tai jų tikrai nereikia.... schmoll.gif pyragas turi gautis gana plonytis.... 4u.gif
*

Aha, o is kur man tos pergales iskrapstyti dabar g.gif .Cia tokio dalyko su ziburiu nerasi mano krastuose smile.gif Va vysniu tai tikrai paprastu yra smile.gif
wicked
QUOTE(maya @ 2009 08 05, 23:02)
Aha, o is kur man tos pergales iskrapstyti dabar  g.gif
*

taigi imk bet kokį paprastą pienišką šokoladą 4u.gif gali gi ir tą patį Hershey Kisses naudoti, jei tau jie skanūs, nes aš tai šokoladus mėgstu, net per daug, tačiau Hershey šokoladų negaliu pernešti.... net ir labiausiai norint ko saldaus aš jo neimsiu niekada.... schmoll.gif o be to, ir be jų pilna gi skanių šokoladų... man iš Target labai Choxie serija patinka, o ir Starbucks šokoladai jėga thumbup.gif jų irgi rasi bet kur..... mirksiukas.gif
maya
QUOTE(wicked @ 2009 08 05, 13:23)
taigi imk bet kokį paprastą pienišką šokoladą 4u.gif gali gi ir tą patį Hershey Kisses naudoti, jei tau jie skanūs, nes aš tai šokoladus mėgstu, net per daug, tačiau Hershey šokoladų negaliu pernešti.... net ir labiausiai norint ko saldaus aš jo neimsiu niekada.... schmoll.gif o be to, ir be jų pilna gi skanių šokoladų... man iš Target labai Choxie serija patinka, o ir Starbucks šokoladai jėga thumbup.gif jų irgi rasi bet kur..... mirksiukas.gif
*

Tai rasiu ka nors. Narsau Valgiu tinklapi, bet ten nieko mandro is sokoladu nera smile.gif galvoju gal paprasyti drauges, kad parveztu smile.gif
pupa999
Ką niekas virtuveje nesisuka ? Ką mergytės kepat, verdat vasarą ?

Atradau super lengvą ir greitą receptuka pyragiukui tokiam. Pagrindą iš dėžutės pabandžiau ir labai patiko, neatsimenu kaip vadinasi, bet nupieštas tikras amerikoniškas pyragas ant viršelio blush2.gif Tik reikia vandens įpilti, išmaišyti ir iškočioti ir vuolaaa bigsmile.gif hihihi.gif Obuolių negaliu valgyti, nes mažiukas paskui labai pyksta, tai radau šaldytų persikų kameroje. Keptuvėje išlydau sviesto, idedu rudo cukraus, cinamono, sudedu persikus (originaliai čia obuoliai turėtų būti), tada į stiklinę idedu krakmolo užpilu vandeniu,kad ištirptų ir supilu ant persikų, pora minučiu ir galima pilti i tešla istiestą formą. Ant viršaus deti tešlo juosteles ir į orkaitę. Niam niam thumbup.gif
user posted image
maya
QUOTE(pupa999 @ 2009 08 07, 20:28)
Ką niekas virtuveje nesisuka ? Ką  mergytės kepat, verdat vasarą ?

Atradau super lengvą ir greitą receptuka pyragiukui tokiam. Pagrindą iš dėžutės pabandžiau ir labai patiko, neatsimenu kaip vadinasi, bet nupieštas tikras amerikoniškas pyragas ant viršelio  blush2.gif  Tik reikia vandens įpilti, išmaišyti ir iškočioti ir vuolaaa  bigsmile.gif  hihihi.gif Obuolių negaliu valgyti, nes mažiukas paskui labai pyksta, tai radau šaldytų persikų kameroje. Keptuvėje išlydau sviesto, idedu rudo cukraus, cinamono, sudedu persikus (originaliai čia obuoliai turėtų būti), tada į stiklinę idedu krakmolo užpilu vandeniu,kad ištirptų ir supilu ant persikų, pora minučiu ir galima pilti i tešla istiestą formą. Ant viršaus deti tešlo juosteles ir į orkaitę. Niam niam  thumbup.gif
user posted image
*

Niaaam kaip skaniai atrodo smile.gif reikes pabandyti ryt, vistiek nieko gero nenuveiksiu viena su vaikais, tia nors pyrago prisivalgysiu biggrin.gif
Rashkyte
QUOTE(pupa999 @ 2009 08 07, 22:28)
Ką niekas virtuveje nesisuka ? Ką  mergytės kepat, verdat vasarą ?

Atradau super lengvą ir greitą receptuka pyragiukui tokiam. Pagrindą iš dėžutės pabandžiau ir labai patiko, neatsimenu kaip vadinasi, bet nupieštas tikras amerikoniškas pyragas ant viršelio  blush2.gif  Tik reikia vandens įpilti, išmaišyti ir iškočioti ir vuolaaa  bigsmile.gif  hihihi.gif Obuolių negaliu valgyti, nes mažiukas paskui labai pyksta, tai radau šaldytų persikų kameroje. Keptuvėje išlydau sviesto, idedu rudo cukraus, cinamono, sudedu persikus (originaliai čia obuoliai turėtų būti), tada į stiklinę idedu krakmolo užpilu vandeniu,kad ištirptų ir supilu ant persikų, pora minučiu ir galima pilti i tešla istiestą formą. Ant viršaus deti tešlo juosteles ir į orkaitę. Niam niam  thumbup.gif
user posted image
*

atrodo NIAM rolleyes.gif bet as kaip ne saldumake blush2.gif nusipirkau shiandien fondiu doh.gif LT turejau, labai reikejo doh.gif ir cia uzsimaniau doh.gif gal kas kokiu nezinomu receptuku pametetu? g.gif rolleyes.gif
wicked
prisimenu dar tuos laikus, kada vos vienai pasidarius tinginį, jis labai išpopuliarėja tarp visų SM mamų hihihi.gif taigi atradau naują pagerintą receptuką - į visą tą sviesto/kondecovkės/kakavos mišinį dar ir pieniško šokolado įdėti.... 4u.gif kadangi receptas iš LT, tai rekomenduojamas Princo triufelinis šokoladas, kurio JAV rasti turbūt dar neįmanoma, tačiau manau, kad tiktų arba eilinis bet koks šokoladas, arba galima gi kokį kitą triufelinį atrasti.... biggrin.gif o kas liečia skonį, ar tikrai geriau/skaniau - galėsiu tik rytoj pasakyti, nes kol kas jis šąla šaldytuve.... cool.gif
jurdld
Sveikos mamytes, norejau pasidometi, gal kuriai teko susidurti su lietuvisko maisto parduotuve www.prekeslt.co.uk ? gal kas naudojotes? unsure.gif
Vixyte
QUOTE(jurdld @ 2009 08 08, 20:22)
Sveikos mamytes, norejau pasidometi, gal kuriai teko susidurti su lietuvisko maisto parduotuve www.prekeslt.co.uk ? gal kas naudojotes? unsure.gif
*

OOO,super tinkalapiukas,bent jau is pirmo zvilgsnio.kaip tik tokiu lietuvisku saldainiuku reikejo,tikiuosi rasiu.Aciu uz adresiuka 4u.gif ,jei pasinaudosiu,butinai parasysiu,kaip,kas mirksiukas.gif
Limcamca
QUOTE(jurdld @ 2009 08 08, 22:22)
*

Nu, pasakysiu, kad pasitikejimo puslapiukas nekelia visiskai schmoll.gif schmoll.gif
siguliukas17
QUOTE(Limcamca @ 2009 08 11, 10:49)
Nu, pasakysiu, kad pasitikejimo puslapiukas nekelia visiskai  schmoll.gif  schmoll.gif
*

Man irgi, nes siuncia tiesiai is lietuvos pastu. Bet jei kainas visas sudedi svarais tai ko pasto islaidos litais?
Vixyte
Taip apsidziaugiau del to puslapio,o bereikalo verysad.gif Jame nera nieko,ko negaletum rasti lietuviu parduotuveje,o dar cia jei is LT siuncia,tai manau dar ir brangiau gaunasi. g.gif Be to tikrai,idomiai,kad siuntimo kaina litais.
livita
Sveikos merginos, tik dabar atradau si puslapiuka ir labai idomu pasidare g.gif as megstu gaminti ir ka pagaminu naujo fotografuoti smile.gif
Vakar jau nusirasiau keleta receptuku is jusu.
Norejau paprasyti, gal kas zino kokiu uzkandziam variantu?Siandien gimtadienis ir sestadieni draugam ruosiu vakariene,tad noreciau ka nors papskanaus mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.