Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kur pigiau isigyti baldinio audinio
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Nephertite
blush2.gif na va ir atejo laikas kai isdrysau imtis permainu, mamytes noreciau jusu patarimu. Turiu visai grazia sova-lova. ant jos uzsegamas ciuzinukas, na taip nepatinka man jos audinys kad uzsisvajojau pati pasiut uzvalkala tam ciuzinukui. taciau net neisivaizduoju nei kur ieskot baldines medziagos o ir kainos man visai nenutuokiamos. kol nesivazynejau norejau paklaust jusu patarimu gal teko susidurt kazkur nusipirkti pigiau rolleyes.gif ax.gif
irisas
QUOTE(ausrap @ 2009 06 12, 20:55)
Linkiu kuo geriausio oro tuo metu 4u.gif

O mano dukra Austeja siandien pareiske, kad jos vardas pats baisiausias, o graziausias Rusne. Rusne - jos geriausia drauge , tai cia savaime suprantama, ale kai isgirdau, kad jos baisiausias, tai ciut nuo kedes nenukritau. doh.gif
*

neseniai ir mes pasikeitėm sofos audinį. Pirkom Litenoj po 7 akcijinį audinį, bet mum reikėjo kuo pigesnio doh.gif Audėjo parduotuvėj buvom, tai gerokai brangesnės "akcijos". Gražesnis naujesnis audinys apie 30 panašiai kainuoja. Mum Litenos parduotuvėj patarė geriau pirkttokį kaip velvetinį audinį, o ne austinį, nes mantė, kad su mažu vaiku, tai sakė lengviau, geriau valosi ir geriau dėvisi. Gali pažiūrėti www.litena.lt
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.