Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Natūralios garbanėlės. VIII tema
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Chardonnay*
user posted image

Ankstesnės temos:
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema

user posted image

user posted image

user posted image

Albumėlio garbanės:
0kristut0
annaa
agnuciukas
Chardonnay…
dykumos_pūga
Eleina
gutte86
JuicyTube
lotute
magistrante
Miledi.N
Monrutė
NeNuorama
Nenustygstanti
pandutė
Pokahonta
rozetuke
rusiuke
Vidmantė
VilkoSesuo
visai_nauja
wenita
zuosytia

Visos naujokės, norinčios pasirodyti ir mus pamatyti, siųskite savo nuotrauką (arba kelias) man i e-mailą adresu:
chardonnay.sm@googlemail.com user posted image ir informuokite mane apie tai į až mirksiukas.gif Jūsų nuotrauką įdėsiu į albumėlį ir atsiųsiu prisijungimo duomenis user posted image

PLEPAM PLEPAM PLEPAM!!!!! gathering.gif
0kristut0
kaip visada lb lb grazi tema wub.gif
kaip toij 1 foto tureciau tokio ilgio plaukus, kelnes pilnos laimes butu . lotuliukas.gif kaip man grazu kaip daug plauku buna wub.gif
dykumos_pūga

plepiausios garbanės biggrin.gif :

*Chardonnay* 153
rusiuke 66
gutte86 49

Chardonnay už temukę 4u.gif

reik ir man bandyt tą Kiaunę, labai jau daug gerų atsiliepimų bigsmile.gif o kristut sakei Kaune ten jį pilsto, tai galima bet kokio kiekio prašyt g.gif
0kristut0
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 12, 23:13)
plepiausios garbanės  biggrin.gif  :

*Chardonnay*  153
rusiuke  66
gutte86  49

Chardonnay už temukę  4u.gif
reik ir man bandyt tą Kiaunę, labai jau daug gerų  atsiliepimų  bigsmile.gif  o kristut sakei Kaune ten jį pilsto, tai galima bet kokio kiekio prašyt  g.gif
*

aha, bet kokio galima prasyti kiekio. mirksiukas.gif tik tara savo atsinesti nepamirsk, i ka supiltu .smile.gif
*Chardonnay*
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 12, 22:09)
kaip toij 1 foto tureciau tokio ilgio plaukus, kelnes pilnos laimes butu . lotuliukas.gif kaip  man grazu kaip daug plauku buna wub.gif
*

Panasu kad prideta netikru plauku, is kur naturaliai tiek apimties g.gif bet ilgis tikrai pavyda kelia ax.gif

QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 12, 22:13)
plepiausios garbanės  biggrin.gif  :

*Chardonnay*  153
rusiuke  66
gutte86  49

Chardonnay už temukę  4u.gif
*

swoon.gif vajezau
Prasom prasom 4u.gif

beje kaip suzojau postu skaiciu? g.gif negi visus skaiciuot reik? unsure.gif
0kristut0
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 12, 23:51)
Panasu kad prideta netikru plauku, is kur naturaliai tiek apimties g.gif bet ilgis tikrai pavyda kelia ax.gif
swoon.gif vajezau
Prasom prasom 4u.gif 

beje kaip suzojau postu skaiciu? g.gif negi visus skaiciuot reik? unsure.gif
*

ne , nereik skaiciuoti, bet kaip suzinoti nzn . g.gif
*Chardonnay*
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 12, 23:15)
ne , nereik skaiciuoti, bet kaip suzinoti nzn .  g.gif
*

Ir as niekur neradau tokios funkcijos g.gif kitai temai susizinosiu 4u.gif
gutte86
Jau nauja tema blink.gif

lyg ir eurovizijos nebeaptarinejom, bet visvien greitai tema pribaigem lotuliukas.gif

aciu chardonnay uz grazia nauja temele 4u.gif

o pirmoj foto ispudingi plaukai, bet visi pridetiniai unsure.gif

nu ka, reiks pasitaisyt ir islipt is plepiausiu trejeto doh.gif

Papildyta:
I tema - ziurinejau ir as keunes sculptinga, bet nebepirkau.. bet veliau planuoju butinai isbandyti cool.gif

nusipirkau rene furterer kazkoki nenuplaunama skysti plaukams atstatyti, nepamenu kaip konkreciai vadinasi g.gif ji reikia ant isplautu plauku tepti, bet man gaila pritepti svarius plaukus doh.gif todel tepu ji antradiena po plovimo, kai plaukai nebestovi graziai - suslapinu vandeniu ir pritepu. Man tinka vietoj formavimo priemones, graziai garbaneles susuka smile.gif
kad ir kaip noreciau, neapsieinu su naturaliomis priemonemis savo plaukams doh.gif
dykumos_pūga
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 12, 23:16)
Ir as niekur neradau tokios funkcijos g.gif kitai temai susizinosiu 4u.gif
*

pagrindiniame lange kai yra temos pavadinimas, sekantis kiek žinučių parašyta, kas sukūrė temą, ir kiek kartų atidaryta, tai paspaudžiat ant to skaičiuko kiek parašyta žinučių, ir ten atsidaro langelis kas parašė ir kiek mirksiukas.gif
NeNuorama`
Na ir as registruojuosi naujoj temoj smile.gif Pries menesi su kirpejos rekomendacija nusipirkau Kerastase priemone skatinancia plauku augima, tai dabar negaliu vaiksciot be lankelio lotuliukas.gif tiek visokiu eziu pridygo, kad nei suristais, nei palaidais negaliu vaiskciot doh.gif
gutte86
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 13, 10:33)
Na ir as registruojuosi naujoj temoj smile.gif Pries menesi su kirpejos rekomendacija nusipirkau Kerastase priemone skatinancia plauku augima, tai dabar negaliu vaiksciot be lankelio  lotuliukas.gif tiek visokiu eziu pridygo, kad nei suristais, nei palaidais negaliu vaiskciot  doh.gif
*

kokia priemone? bigsmile.gif
as geriau vitaminus, kad plaukai geriau augtu, taciau augo ne i ilgi (kaip kad noreciau), bet i tankuma doh.gif ezys, aciu dievui, jau nuaugo
NeNuorama`
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 13, 10:41)
kokia priemone?  bigsmile.gif
as geriau vitaminus, kad plaukai geriau augtu, taciau augo ne i ilgi (kaip kad noreciau), bet i tankuma  doh.gif  ezys, aciu dievui, jau nuaugo
*

pasiule tokia priemone: http://www.folica.com/Kerastase_Speci_d4698.html
na man kai cia pavasari plakai kuokstais slinko, tai man ne tik ilgio bet ir plocio reik, tai dabar jauciu kad i ploti jie man paaugo, tikiuosi kad prades ir i ilgi augt smile.gif))
gutte86
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 06 13, 10:50)
pasiule tokia priemone: http://www.folica.com/Kerastase_Speci_d4698.html
na man kai cia pavasari plakai kuokstais slinko, tai man ne tik ilgio bet ir plocio reik, tai dabar jauciu kad i ploti jie man paaugo, tikiuosi kad prades ir i ilgi augt smile.gif))
*

jeigu nuo slinkimo naudojai, tai tau gerai, jeigu eziukas isdygo smile.gif bet vat kad i ilgi augtu tai nezinau ka gerti ar ka itrinti ar uz plauku pasikabinti ir kaboti kasdien po penkias minutes doh.gif
beje, kiek kainavo ta priemone? ax.gif
NeNuorama`
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 13, 11:04)
jeigu nuo slinkimo naudojai, tai tau gerai, jeigu eziukas isdygo  smile.gif  bet vat kad i ilgi augtu tai nezinau ka gerti ar ka itrinti ar uz plauku pasikabinti ir kaboti kasdien po penkias minutes  doh.gif
beje, kiek kainavo ta priemone? ax.gif
*

sita priemone skirta trinti galvos odai, kad suaktyvintu plaku augima, nu ziuresiu ar pades ir i ilgi. kaip aprasyme raso, kad rezultatas matosi jau po menesio, tai kazkiek galiu ir patvirtinti smile.gif))
o kiek kainavo tiksliai negaliu pasakyt, nes pirkau 4 priemones ir palikau beveiki 200 lt, o cekiuko kiek kiekvienas atskiria kainavo nedave blush2.gif bet speju is visu keturiu, sita priemone buvo brangiausia smile.gif
neramuole
sveikutes, bandau nedrasiai jungtis prie jusu, as taip pat naturali garbanele raganele ax.gif plaukai stori, smarkiai siausiantys, nusauseje, zodziu nieko gero, prasau patarimu koki sampuna bei kaukes naudot, o gal kuri zinot gera kirpeja Telsiuose kuris neissigastu garbanu rolleyes.gif
dykumos_pūga
QUOTE(neramuole @ 2009 06 13, 08:51)
sveikutes, bandau nedrasiai jungtis prie jusu, as taip pat naturali garbanele raganele  ax.gif plaukai stori, smarkiai siausiantys, nusauseje, zodziu nieko gero, prasau patarimu koki sampuna bei kaukes naudot, o gal kuri zinot gera kirpeja Telsiuose kuris neissigastu garbanu  rolleyes.gif
*

Sveikute 4u.gif smagu matyt kraštietę bigsmile.gif aš Telšiuos buvau Benoj, poto prie VB kur laiptukais palipt toj kirpykloj ir kažkokioj vienoj be pavadinimo biggrin.gif nieko gero nė vienoj nepasiūlė schmoll.gif
NeNuorama`
QUOTE(neramuole @ 2009 06 13, 11:51)
sveikutes, bandau nedrasiai jungtis prie jusu, as taip pat naturali garbanele raganele  ax.gif plaukai stori, smarkiai siausiantys, nusauseje, zodziu nieko gero, prasau patarimu koki sampuna bei kaukes naudot, o gal kuri zinot gera kirpeja Telsiuose kuris neissigastu garbanu  rolleyes.gif
*

sveika smile.gif speju merginos prasys garbanu foto, kad jau galetu pradet dalyt patarimus smile.gif) o del kirpejos niekuo padet negaliu, ne is to krasto smile.gif
neramuole
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 13, 12:00)
Sveikute  4u.gif  smagu matyt kraštietę  bigsmile.gif  aš Telšiuos buvau Benoj, poto prie VB kur laiptukais palipt toj kirpykloj ir kažkokioj vienoj be pavadinimo  biggrin.gif  nieko gero nė vienoj nepasiūlė  schmoll.gif
*

as irgi buvau benoi, poto prie policijos kitoi gatves pusei, prie iki odetoi, tai ten pasiule ms kapsules, kol kas pora tepanaudojau,plaukuciai paslankesni, bet kaip juos atgaivint? nuotraukyte galesiu atsiust ryt, siandien darely sedziu
gutte86
QUOTE(neramuole @ 2009 06 13, 12:22)
as irgi buvau benoi, poto prie policijos kitoi gatves pusei, prie iki odetoi, tai ten pasiule ms kapsules, kol kas pora tepanaudojau,plaukuciai paslankesni, bet kaip juos atgaivint? nuotraukyte galesiu atsiust ryt, siandien darely sedziu
*

Sveika prisijungus 4u.gif o plaukus dazai ar jie siaip naturaliai sausi? ilgi ar trumpi? mum viska reik zinoti biggrin.gif
gali deti aliejus naturalius, daugiau kaukem palepinti smile.gif
*Chardonnay*
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 06 13, 07:59)

pagrindiniame lange kai yra temos pavadinimas, sekantis kiek žinučių parašyta, kas sukūrė temą, ir kiek kartų atidaryta, tai paspaudžiat ant to skaičiuko kiek parašyta žinučių, ir ten atsidaro langelis kas parašė ir kiek  mirksiukas.gif

*

Labai aciu, viska radau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 06 13, 09:51)
*

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif kokio ilgio plaukuciai? ax.gif
visai_nauja
Kazkaip nespeju as jusu tempais merginos biggrin.gif Tik atrodo prisijungiau, o jau naujus namucius turim, kaip smagu 4u.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 06 13, 11:51)
sveikutes, bandau nedrasiai jungtis prie jusu, as taip pat naturali garbanele raganele  ax.gif
*

Sveika prisijungus smile.gif
*Chardonnay*
QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 13, 13:09)
Kazkaip nespeju as jusu tempais merginos  biggrin.gif Tik atrodo prisijungiau, o jau naujus namucius turim, kaip smagu  4u.gif
*

Musu tempai tikrai dideli ax.gif gossip.gif
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 13, 11:06)
*

Oho koks guttes86 avataras!! bigsmile.gif
neramuole
aciu mergaites uz silta priemima wub.gif , plaukuciai pusilgiai, sviesinami, kai tik namo grysiu foto imesiu ax.gif
gutte86
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 13, 15:43)
Musu tempai tikrai dideli ax.gif  gossip.gif
Papildyta:
Oho koks guttes86 avataras!! bigsmile.gif
*

blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(neramuole @ 2009 06 13, 15:55)
aciu mergaites uz silta priemima  wub.gif , plaukuciai pusilgiai, sviesinami, kai tik namo grysiu foto imesiu  ax.gif
*

sviesinami plaukai visada nusauseja... lauksim foto rolleyes.gif
0kristut0
bet nlb ka randu nete apie ta kerstase priemone, pas mane eziukas visada yra ,bet kazkaip vis noris noris tu plauku dar biggrin.gif
*Chardonnay*
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 13, 14:16)
bet nlb ka randu nete apie ta kerstase priemone, pas mane eziukas visada yra ,bet kazkaip vis noris noris tu plauku dar biggrin.gif
*

O pas tave irgi slenka? blink.gif
0kristut0
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 13, 15:30)
O pas tave irgi slenka? blink.gif
*

nea ax.gif
*Chardonnay*
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 13, 14:39)
nea  ax.gif
*

Tai tada ir nereikia jokio priemoniu nuo slinkimo, tegul patys auga bigsmile.gif
gutte86
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 13, 16:16)
*

as kaip tik nenoriu eziuko - man ir taip tu plauku per daug i tankuma doh.gif as tik ilgio noriu bigsmile.gif
*Chardonnay*
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 13, 15:23)
as kaip tik nenoriu eziuko - man ir taip tu plauku per daug i tankuma  doh.gif  as tik ilgio noriu  bigsmile.gif
*

Kad kai plaukai pasipucia, susigarbanoja tai net nesimato to eziuko g.gif
NeNuorama`
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 13, 17:34)
*

tai kad tik sudyges tas eziukas nelabai linkes garbanotis, bent jau man doh.gif styro i visas puses ir atrodau kaip kutvela... darbe tai kai tik einu pro tualeta, tai vis drekinu plaukus, kad nestyrotu, bet ir nepadeda jau... tai teko lankeliu prisipirkt smile.gif)) tai darbe kazkaip teigiamai sutiko toki pasikeitima smile.gif)) sake daug geriau atrodo, nes visa ezi paspaudziau po lankeliu
gutte86
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 13, 17:34)
*

tai kad pas mane ir taip daug tu plauku doh.gif o kai sukeldavau i virsu, tai islysdavo eziukas - dabar jau nebesimato, nuaugo unsure.gif
*ShowGirl*
buvau vakar kaune,bet tos pardes kur pilstoma kosmetika prekiauja ir neradau doh.gif mickeviciaus g. geltonu tureklu nemaciau doh.gif
dilgelyt
QUOTE(wenita @ 2009 06 14, 09:46)
buvau vakar kaune,bet tos pardes kur pilstoma kosmetika prekiauja ir neradau doh.gif mickeviciaus g. geltonu tureklu nemaciau doh.gif
*

Kita karta man parasyk,as ten gyvenu, nuvesiu mirksiukas.gif
O mickeviciaus gatve radai? gerimu pasauli ant kampo radai? Salia gerimu pasaulio yra laiptukai maziukai i kirpyklele, mazdaug priesais sia kirpyklele yra viesbutis Daniela.

As vakar norejau ten eiti pirkti plauku dazu beaomiakiniu,bet nesugalvojaU kokiu noriu milkshake,keune ar alfaparf. Bandzius tik milkshake. Gal norit patart? smile.gif
*ShowGirl*
QUOTE(dilgelyt @ 2009 06 14, 11:00)
Kita karta man parasyk,as ten gyvenu, nuvesiu  mirksiukas.gif
O mickeviciaus gatve radai? gerimu pasauli ant kampo radai? Salia gerimu pasaulio yra laiptukai maziukai i kirpyklele, mazdaug priesais sia kirpyklele yra viesbutis Daniela.

As vakar norejau ten eiti pirkti plauku dazu beaomiakiniu,bet nesugalvojaU kokiu noriu milkshake,keune ar alfaparf. Bandzius tik milkshake. Gal norit patart? smile.gif
*

jo,buvau mickeviciaus gatvej,bet kazkaip nemaciau,nors taip is toliau kai kur paziurejau,geltonu tureklu nesimate ir nejau iki galo,ir buvau tokiu laiku kazkur po 4,tai speju,kad net jau ir nedirbo ax.gif
desrele-lt
As irgi esu naturali garbane ir netycia SM radau sia tema ax.gif Priimsite mane i savo buri? 4u.gif
VikiPiki
as irgi noreciau atsidurti tarp garbanotoju:)

issiunciau i pastuka savo foto:) dabar zadu persidazyt ta ryza spalva, negrazu man:) vel busiu sokoladine. arba gal jus koki patarima mestelsit?smile.gif

blush2.gif
gutte86
QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 14, 15:09)
As irgi esu naturali garbane ir netycia SM radau sia tema ax.gif  Priimsite mane i savo buri? 4u.gif
*

zinoma priimsim 4u.gif papasakok viska apie savo plaukus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VikiPiki @ 2009 06 14, 17:56)

issiunciau i pastuka savo foto:) dabar zadu persidazyt ta ryza spalva, negrazu man:) vel busiu sokoladine. arba gal jus koki patarima mestelsit?smile.gif

blush2.gif
*

kai tik ides nuotrauka, tai paziuresim ir pabandysim patarti smile.gif
smagu, kad musu gretos pleciasi 4u.gif
VikiPiki
bus lengviau suvaldyti savo garbanas:)
desrele-lt
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 14, 17:33)
zinoma priimsim  4u.gif  papasakok viska apie savo plaukus  biggrin.gif
*

Aciu ax.gif Kazkada mamai labai uzreike nufotografuoti plaukus mano, tai gerai, kad foto atsidure po ranka ir galesiu cia ideti, nes vaizas pasako daugiau nei zodziai. Plaukai susegti segtuku aukstai. Esu tamsiaplauke, plaukai gana ilgi, bet kai jie garbanoti, nelabai ir iziurimas tas ilgumas. Dabar esu juos issitiesinus, tai esu labai patenkinta, kad jie tokie ilgi smile.gif
Na, o ka daugiau pasakoti nelabai zinau 4u.gif Jei butu klausimu, butu paprasciau smile.gif
Beje, jie turbut kaip ir dauguma garbanotu plauku yra gana sausi, galiukai nekokie ir pastaruoju metu jie eme labai slinkt, bet as del to nesijaudinu, nes ju pas mane ir taip labai daug, turbut tiesiog normalus cia procesas smile.gif

user posted image
gutte86
QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 14, 20:40)
user posted image
*

viespatie bigsmile.gif tu gal juodaode? blink.gif biggrin.gif
pas mano draugo sese tokios garbanos, tik trumpesnes, bet jau tavosios.... wub.gif kokias priemones naudoji?
desrele-lt
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 14, 19:43)
viespatie  bigsmile.gif  tu gal juodaode?  blink.gif  biggrin.gif
pas mano draugo sese tokios garbanos, tik trumpesnes, bet jau tavosios....  wub.gif  kokias priemones naudoji?
*

Nejuodaode, as gana baltos odos biggrin.gif Pamirsau paminet, kad spalva naturali mano plauku, daziau gal syki gyvenime ir tai sruogelem, ir tai nesiskyre nuo mano tikrosios spalvos, o daziausi del to, kad mamai liko dazu likutis, o tai negi ismesi lotuliukas.gif Na, sitokiam plauku efektui isgauti as naudoju... isplautus plaukus patepu plauku kremu arba kokia kita priemone, kurios nereik nuplauti (esu ismeginus nemazai firmu priemoniu, bet lyg siol nesu atradus tokios priemones, kuri idealiai tiktu man), eidama miegot supinu i kasa, o kai ryte ispinu buna panasus vaizdelis kaip foto, o po to kas vakara sudrekinu plaukus ir i kasa, ir ryte taip jie atrodo. Bet pastaruoju metu plaukai manes neklauso, ir vasko jie net neklauso doh.gif Stovi bet kaip... O siaip bent siuo metu sampunas wash&go, balzamas fructis, kauke fructis, kondicionierius fructis, aisku su atitinkama paskirti, kad tikru garbanotiem, sausiem plaukam smile.gif Kartais dedu grietines kaukes, tada labai svelnus ir paklusnus plaukai buna smile.gif Apibendrinant, galeciau buti ir geresne seimininke savo plaukams 4u.gif
0kristut0

QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 14, 19:40)

user posted image
*

lb lb grazus plaukai. wub.gif

wenita , hm, niu keista kad neradaij, o gerimu pasauli mateij.? ten iskart prie jo yra . vaziuojant matosi, nera giliai gatveleje ji. g.gif
desrele-lt
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 14, 21:26)
lb lb grazus plaukai.  wub.gif
*

Malonu girdeti 4u.gif
*Chardonnay*
QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 14, 13:09)
As irgi esu naturali garbane ir netycia SM radau sia tema ax.gif  Priimsite mane i savo buri? 4u.gif
*

Sveika prisijungus drinks_cheers.gif

QUOTE(VikiPiki @ 2009 06 14, 15:56)
*

Duomenys jau az 4u.gif

QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 14, 18:40)
user posted image
*

wub.gif wub.gif wub.gif kaip graziai garbanojasi bigsmile.gif
desrele-lt
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 14, 21:30)
Sveika prisijungus drinks_cheers.gif
wub.gif  wub.gif  wub.gif  kaip graziai garbanojasi bigsmile.gif
*

Aciu, kad priimate ir uz gerus zodzius ax.gif
Beje, plaukai siuo metu istiesinti, niekad nebuciau pagalojus, kad jie taps lygus lyguteliai ax.gif Bet tiesi busiu tik iki pirmo plovimo biggrin.gif
0kristut0
QUOTE(VikiPiki @ 2009 06 14, 16:56)

blush2.gif
*

man kaip graziai atrodai ta ryza spalva . wub.gif tau tinka manau lb, man bent graziau nei tamsus .smile.gif
*Chardonnay*
QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 14, 20:36)
Beje, plaukai siuo metu istiesinti, niekad nebuciau pagalojus, kad jie taps lygus lyguteliai ax.gif Bet tiesi busiu tik iki pirmo plovimo  biggrin.gif
*

Ir gerai, nekankink plauku su tom znyplem blink.gif toookios garbanos, o tiesini unsure.gif
desrele-lt
QUOTE(*Chardonnay* @ 2009 06 14, 21:55)
Ir gerai, nekankink plauku su tom znyplem blink.gif toookios garbanos, o tiesini unsure.gif
*

Jus labai nepykite 4u.gif bet as tik dar antra karta per 22 metus smile.gif I plauku tiesinimo tema idejau foto kaip atrodo istiesinti plaukuciai, visai kitas vaizdas, man taip grazu... wub.gif Bet aisku plaukam nesveika, zinau, bet kaip ant sirdies gera bunant tiesiaplauke smile.gif
*Chardonnay*
QUOTE(0kristut0 @ 2009 06 14, 20:42)
man kaip graziai atrodai ta ryza spalva . wub.gif tau tinka manau lb, man bent graziau nei tamsus .smile.gif
*

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(desrele-lt @ 2009 06 14, 20:59)
Jus labai nepykite 4u.gif bet as tik dar antra karta per 22 metus  smile.gif I plauku tiesinimo tema idejau foto kaip atrodo istiesinti plaukuciai, visai kitas vaizdas, man taip grazu... wub.gif Bet aisku plaukam nesveika, zinau, bet kaip ant sirdies gera bunant tiesiaplauke  smile.gif
*

imesk ir mums nuotraukyte ax.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.