Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Postcrossing :) 7 dalis
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Cikadelė

PROJEKTAS

Šio projekto tikslas yra suteikti žmonėms progą nemokamai gauti atvirutes iš viso pasaulio. Na, beveik nemokamai! Pagrindinė mintis yra ta, kad: jeigu Jūs išsiuntėte atviruką, gausite ne mažiau kaip vieną atgal, nuo atsitiktinio Postcrosser vartotojo iš bet kurio pasaulio krašto.

Kodėl? Kadangi, kaip autorius, taip pat ir daugybė žmonių, norėtų gauti realų paštą.
Netikėtumo elementas gauti atvirukų iš skirtingų vietų pasaulyje (iš daugelio, iš kurių jūs tikriausiai nieko niekada nesate negirdėję) gali paversti jūsų pašto dėžutę į dėžutę pilną netikėtumų - ir kas gi nenorėtų to?

KAIP TAI VEIKIA?

Pirma, trumpoji versija:
1 - Adreso užklausimas interneto svetainėje
2 - Išsiųsti atvirutę duotu adresu
3 - Laukti, kol gausite atvirutę
4 - Užregistruoti gautą atvirutę sistemoje.
Pirmasis žingsnis yra kito naudotojo adreso užklausimas, kuriam, jūs turite išsiųsti atvirutę.Jūs gausite gavėjo adresą ir atviruko ID kodą (pvz.: LT-786), taip pat ir elektroniniu paštu. Atviruko ID kodas yra unikalus, atpažįstant jūsų atviruką sistemoje.

Toliau jūs turite išsiūsti atviruką su aiškiai parašytu ID kodu ant jo. Tai leis gavėjui užregistruoti jūsų atviruką Postcrossing sistemoje, tuo pačiu jūs tampate kitas asmuo, kurio adresas bus duotas kitam vartotojui, kuris užklausia adreso sistemoje.

Vienu metu jūs galite siųsti iki 5 atvirukų,kurie keliauja į bet kurią šalį. Kiekvieną kartą, kai viena iš jūsų išsiųstų atviručių yra užregistruojama , Jūs galite užklausti naujo adreso!
Pašto ženklų kainos:
Į ES šalis žemės paštu - 2.15Lt
Į ES šalis oro paštu - 2.45Lt
Į kitas šalis žemės paštu - 2.45Lt
Į kitas šalis oro paštu - 2.90Lt
user posted image

user posted image

LAUKIAM NESULAUKIAM NAUJŲ ATVIRUKŲ!
Gitatuka
4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip greitai nauja tema pasirodė thumbup.gif
Vijolė
second.gif
Gitatuka
Na, naujoje temoje reikia užsiregistruoti ax.gif ... Šiandien mes švenčiame 100 dienų dalyvavimą postcrossinge victory.gif 48 išsiųsta / 42 gauta / 2 keliauja.
Penkis adresus trauksiu biggrin.gif šiandien po vidurnakčio.
žemuogienė
sveikos smile.gif pas mane 41 gauta, 42 išsiųstos, 7 keliauja smile.gif
Cikadelė
O aš dalyvauju 17 dienų, vis to rezultatas:
6 jau gautos adresatų, 4 keliauja, dvi jau aš gavau ir dar vieną galiu traukti 4u.gif

beje, o jūs čia albumiuką turit? ar galima prisijungti g.gif 4u.gif
xoxox
Registruojuosi naujoje Temoje 4u.gif

Siandien Gavau atvirukus is USA ir Germany, issitraukiau ir jau issiunciau i Portugalija smile.gif
Kibirkštėlė
Jau septinta tema drinks_cheers.gif

QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 10, 12:05)
mano rajonas Klaipėdoje dar pasižymi tuo, kad atėjus į paštą atvirukui/laiškiu/siuntiniui tas lapelis neatina iki manęs dar 3-4 dienas 4u.gif esame Klaipėdos pakrašty, o ir paštininkės tingokos dirba ;)bet jau turiu 4u.gif

ar kas siunčiat ne pirmenybinius? ar nueina?  g.gif
*

Šiaip atvirukus atneša kaip laiškus, be papildomų lapelių g.gif

Aš pastaruoju metu siunčiu nepirmenybinius (taupau, tarkim biggrin.gif), tai nueina...
Į Airiją per 10, į Suomiją per 7... mirksiukas.gif

O aš šian Humanite pirkau atvirukų 2 rinkinius biggrin.gif Vieną su kriauklėm, kitą su japoniškais dalykėliais, lyg ir. Ai, ir dar su gyvūnais smile.gif Bet pasirinkimas mažokas, galvojau bus daugaiu, jūsų pasiklausius blush2.gif
Cikadelė
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 06 10, 13:29)
Šiaip atvirukus atneša kaip laiškus, be papildomų lapelių  g.gif

tą ir turėjau omeny,kad ateina į centrinį paštą siuntiniai, laiškai ir atvirlaiškiai gana greitai, tačiau kol jie atsiranda mano pašto dėžutėje praeina 3-4 dienos nuo jų atsiradimo centriniame rolleyes.gif klausiau kodėl- atsakymai tie patys: darbuotojų skaičius sumažintas, mūsų rajonas miesto gale, taigi......
Vijolė
Cikadele, turim albumiuką su savo profilių ištraukom ir su adresais jei kas turėtumėm viena kitai konors pagal pageidavimą mirksiukas.gif
drąsiai rašyk šioj temoj ir su laiku manau tikrai ir Tave įsileisim mirksiukas.gif
Eneja
O kada man tikėtis sulaukti pirmosios atvirutės, jai savo pirmąją aš išsiunčiau vakar? g.gif
Vijolė
Savaitės bėgyje manau, Eneja wink.gif
Kibirkštėlė
QUOTE(Eneja @ 2009 06 10, 14:11)
O kada man tikėtis sulaukti pirmosios atvirutės, jai savo pirmąją aš išsiunčiau vakar? g.gif
*

Kai tavo atsiųstą priregistruos, kažkam išpuls tavo adresas ir tada gausi atviruką smile.gif
luokė
QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 10, 11:05)
*

neseniai rašiau, kad mano nepirmenybinis į Japoniją nuėjo per 4 dienas biggrin.gif paskutiniu metu visus siunčiu nepirmenybinius (irgi taupau biggrin.gif ), tai keliauja įvariai- 5-30 dienų...

QUOTE(Eneja @ 2009 06 10, 13:11)
*

žiūrint, į kokią šalį išsiuntei, ir iš kokios šalies tau siųs. vis tik manau, kad savaitė- mažokai. gali tekt ir ilgiau laukt.

aš vakar iš vokietijos gavau. pamiršau užregistruot doh.gif reiks šiandien vakare prisėst. o mano šiandien suomė užregistravo. dar 3 keliauja. laukiu, kada man vėl pasipils- išsiųstų 54, gautų 48 (čia su tuo neužregistruotu iš vokietijos) biggrin.gif
Vijolė
aš ištraukusi pirmą adresą 22 balandžio gavau pirmąjį 8 gegužės. Toks tad skirtumas tarp pirmųjų atvirukų.
Iki vakar dienos, kai gautų ir išsiųstų po 10 vis buvo gautų saičius didesnis bigsmile.gif
Eneja
QUOTE(Vijolė @ 2009 06 10, 14:17)
Savaitės bėgyje manau, Eneja wink.gif
*

Kaip faina būtų user posted image

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 06 10, 14:17)
Kai tavo atsiųstą priregistruos, kažkam išpuls tavo adresas ir tada gausi atviruką smile.gif
*

Supratau user posted image
žemuogienė
merginos o Kaune yra humanito knygynas? blush2.gif
Gitatuka
QUOTE(žemuogienė @ 2009 06 10, 14:16)
merginos o Kaune yra humanito knygynas?  blush2.gif
*

Humanitas

Knygynas "Tūkstantis ir viena knyga" Kaune
Vilniaus g. 11, LT-44282, Kaunas
Knygynas dirba:
* I-V 9-18 val
* VI 10-17 val
* VII 11-16 val

Papildyta:
4u.gif

Knygynas "Kalbų centras" Kaune
Donelaičio g. 61, LT-44245, Kaunas (prieš Vytauto Didžiojo Universitetą)

Knygynas dirba:
* I-V 9-18 val.
* VI 10-15 val.

Papildyta:
4u.gif

Knygynas "Akademinis knygynas" Kaune
K.Donelaičio g. 52, LT - 44244, Kaunas

Knygynas dirba:
* I-V 9-18 val.
* IV 9-14 val.
Chr.
QUOTE(Gitatuka @ 2009 06 10, 11:21)
Na, naujoje temoje reikia užsiregistruoti  ax.gif ... Šiandien mes švenčiame 100 dienų dalyvavimą postcrossinge victory.gif  48 išsiųsta / 42 gauta / 2 keliauja.
Penkis adresus trauksiu  biggrin.gif šiandien po vidurnakčio.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
aš šiandien švenčiu 300 dienų dalyvavimą postcrossinge biggrin.gif
Gitatuka
QUOTE(Chr. @ 2009 06 10, 14:34)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
aš šiandien švenčiu 300 dienų dalyvavimą postcrossinge biggrin.gif
*

clap_1.gif ooo, sveikinimai...tikrai daug drinks_cheers.gif Kiek siųstų, kiek gautų?
Chr.
QUOTE(Gitatuka @ 2009 06 10, 14:37)
clap_1.gif ooo, sveikinimai...tikrai daug drinks_cheers.gif  Kiek siųstų, kiek gautų?
*

ai, taip kukliai pas mane, nes užsistabdžius truputį buvau doh.gif
siųstų 61, gautų 53 hihihi.gif
Gitatuka
pažiūrėkite, kiek dienų keliavo atvirukas blink.gif Čia
luokė
super lotuliukas.gif bet nukeliavo. vadinas, galiu ir aš neprarast vilties- maniškės dar "tik" apie 150 dienų keliauja lotuliukas.gif
Niurzga
Ale ir sparčiai plepat 4u.gif
Mano užstrigo Lenkija 14 dienų-kasdien jungiasi verysad.gif
Suomija - 13 dienų kasdien jungiasi g.gif
Vokietija - 6
Čekija - 6
Čia pakenčiamai.
Bet Kinija po 10 dienų kelionės užregistravo, nieko nebesuprantu, beje į Kiniją siunčiau atspausdinusi ir hieroglifais rašytą adresą.
Beje pirmą kartą nesupratau, kokio velnio po normaliu adresu buvo eilutė tų kringelių, tik bėgant laikui čia paskaičiau tongue.gif
AgnĖ.**
Ačiū už naują temelę, bet jau aštunta, o ne septinta mirksiukas.gif

QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 10, 12:05)
mano rajonas Klaipėdoje dar pasižymi tuo, kad atėjus į paštą atvirukui/laiškiu/siuntiniui tas lapelis neatina iki manęs dar 3-4 dienas 4u.gif esame Klaipėdos pakrašty, o ir paštininkės tingokos dirba ;)bet jau turiu 4u.gif

į Suomiją ir Vokietiją ėjo 8 dienas su pirmenybiniu, o kitą kartą į Suomiją per 4 dienas, į Nyderlandus per 4 dienas ax.gif visi pirmenybiniai...

*

Aš siunčiu nepirmenybinius ax.gif

QUOTE(Eneja @ 2009 06 10, 14:11)
*

Mano pirmąją užregistravo rugpjūčio 3, o gavau 19 dieną mirksiukas.gif

QUOTE(Gitatuka @ 2009 06 10, 17:30)
pažiūrėkite, kiek dienų keliavo atvirukas  blink.gif  Čia
*

swoon.gif
Tai gal ir mano dar užregistruos 294 dienas keliaujantį? g.gif lotuliukas.gif
Gitatuka
QUOTE(Niurzga @ 2009 06 10, 16:57)
Bet Kinija po 10 dienų kelionės užregistravo, nieko nebesuprantu, beje į Kiniją siunčiau atspausdinusi ir hieroglifais rašytą adresą.
*

thumbup.gif Pasiteisina tie kringeliai. Bet ne visi kiniečiai parašo savo adresą kinietiškai.
AgnĖ.**
QUOTE(Gitatuka @ 2009 06 10, 18:09)
thumbup.gif Pasiteisina tie kringeliai. Bet ne visi kiniečiai parašo savo adresą kinietiškai.
*

O mano vienas kad ir su kringeliais nenuėjo verysad.gif
AgnĖ.**
Pamiršau pasirodyt 4u.gif Nepaprastai gražus iš Vokietijos. Moteriškė pasistengė, nes proifilyje paminėjus, kad norėčiau gauti su tiltais, naktinius vaizdus wub.gif

user posted image
Gitatuka
QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 06 10, 18:04)
Pamiršau pasirodyt

wub.gif Taip, gražus
luokė
aha, ir man patinka smile.gif
o aš šiandien dar vieną gavau- iš Rusijos, iš Čiukotkos (nežinau, ar lietuviškai irgi taip g.gif ). atvirukas šiaip plonas, kaip nuotrauka praktiškai, bet atėjo labai gražus, nesusilamdęs thumbup.gif su "čiukčių" vaikais. nors ir sniegas, bet laaaabai fainas. kai prisiruošiu nufotkint, parodysiu
xoxox
Priregistravo Nyderlandai, istraukiau Suomija.

Nieko naujo mirksiukas.gif
Lietava
labas vakaras. registruojuos.
suomija vis dar keliauja verysad.gif jau nusibodo skųstis biggrin.gif
pati negaunu nieko. kažkaip pasitaiko, kad vienu metu gaunu 4 kokius, o paskui tyluma ramuma. unsure.gif
o šiaip tai dalyvauju 78 dienas, išsiųstų 14, gautų 15. dvi keliauja.
AgnĖ.** dailus tiltas wub.gif
grange
QUOTE(Gitatuka @ 2009 06 10, 16:30)
*

o kas čia nuostabaus laugh.gif kelionė tolima iš Malaizijos į Vokietiją, o pažiūrėk ,kokia transporto priemonė hihihi.gif

O jei rimtai, tai praradus viltį būčiau seniausiai, čia arba laaabai suvėlavo išsiųsti,arba suvėlavo priregistruoti...

Aš šiandien negavau,mano keliauja...
Suomija keliauja 18 dienų,rašiau žinutę, dalyvė pasijungia, nieko,... matyt nuklydo schmoll.gif
Niurzga
Nesu didelė miestų vaizdų gerbėja, bet šitas naktinis tiltas tikrai neblogas thumbup.gif
Vijolė
visgi pakartotinį kai nusiunčiau tai vokietei tai užregistravo thumbup.gif
dabar kita nervina-Izraelin 34 dienos. Ale jau nesi7siu kitos, per brangiai gaunasi schmoll.gif
logika
provansas,labai ačiū tau už siuntinuką wub.gif pradžiuginai laaaaaaabai wub.gif
grange
QUOTE(logika @ 2009 06 10, 21:13)
provansas,labai ačiū tau už siuntinuką  wub.gif  pradžiuginai laaaaaaabai  wub.gif
*

ką gavai bigsmile.gif
Gitatuka
Ištraukiau penkis adresiukus. Nu žodž niekas nepasikeitė:
Suomija, Vokietija, Kinija, Taiwanas ir U.K

Naktis ar diena, vis tas pats ir tas pats biggrin.gif
1Vetra1
Laba diena, kolegės. mirksiukas.gif Tai vaturiu tokį klausimuką kaip laikot savo atvirukus? :> As va dezutei grazei sudėjus, bet vis truksta vietos po mazu... Svarsatau apie foto albuma, bet nzn ar yra tokiu kurie is abieju pusiu persisviestu. Taip kad papasakokite. unsure.gif
luokė
aš pirkau albumą, kur plėvelė atsiklijuoja. bet pradeda nervinti- dažnai atvirukai storoki būna, tai ta plėvelė praktiškai nesilaiko.
šiaip jei albumą imt, tai galima popieriukus išimt, tada matysis ir antra pusė. nors čia galvos skausmas- kiek pati ieškojau, daug kur albumai supakuoti, pažiūrėti, kaip atrodo viduj, neįmanoma doh.gif perki katę maiše schmoll.gif
Eneja
QUOTE(Gitatuka @ 2009 06 10, 17:30)
*

Oho ohmy.gif
logika
QUOTE(grange @ 2009 06 10, 22:00)
ką gavai  bigsmile.gif
*

šokolado,gintarų ir skirtuką 4u.gif labai fainai. bet kai kas man suvalgė pusę šokolado naktį g.gif
Finna
Kaip greit nauja tema bigsmile.gif
Šiandien pašto dėžutėj radau du atvirukus, tai pagaliau siųstų ir gautų atvirukų skaičius susilygino- 21/21, dar 6 keliauja ax.gif
Iš USA gavau atviruką su sniegu, nu tikrai be ryšio tokį atviruką gauti vasarą doh.gif Kita- iš Taivano, su pačiu aukščiausiu Taivano pastatu. Šitas patiko, nes vakar kaip tik daug skaičiau apie tokį studentą lietuvį, kuris studijuoja Taivane ir rašo savo blog'ą. Rašo (su foto ir video) apie ten esantį maistą, gyvenimą, žmones, mokslą ir t.t.- taip įsijaučiau, atrodė lyg pati ten būčiau smile.gif Todėl šitas atvirukas šiandien man buvo labai labai į temą thumbup.gif

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 06 10, 12:29)
Jau septinta tema 

O aš šian Humanite pirkau atvirukų 2 rinkinius. Vieną su kriauklėm, kitą su japoniškais dalykėliais, lyg ir. Ai, ir dar su gyvūnais. Bet pasirinkimas mažokas, galvojau bus daugaiu, jūsų pasiklausius  blush2.gif
*

Tai, kad praeita tema buvo 7 g.gif Dabar jau 8, gal Cikadelė gali pataisyt? smile.gif

Kuriam Humanite pirkai rinkinius? Aš kiek buvau senamiesty, neradau jokių rinkinių, tik lietuviškus. Kai klausiau pardavėjų, sakė, kad tik lietuviškus ir turi, kitokių nebūna g.gif

QUOTE(Eneja @ 2009 06 10, 13:11)
O kada man tikėtis sulaukti pirmosios atvirutės, jai savo pirmąją aš išsiunčiau vakar?
*

Aš savo pirmąją atvirutę gavau po 16 dienų.

QUOTE(Gitatuka @ 2009 06 10, 16:30)
pažiūrėkite, kiek dienų keliavo atvirukas   Čia
*

O, tai aš be reikalo buvau praradus viltį dėl tos, kuri keliauja į Kiniją 48 dienas irnesakyk.gif biggrin.gif

QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 06 10, 18:04)
Pamiršau pasirodyt. Nepaprastai gražus iš Vokietijos. Moteriškė pasistengė, nes proifilyje paminėjus, kad norėčiau gauti su tiltais, naktinius vaizdus  wub.gif
*

Labai gražus rolleyes.gif

QUOTE(Gitatuka @ 2009 06 10, 23:58)
Ištraukiau penkis adresiukus. Nu žodž niekas nepasikeitė:
Suomija, Vokietija, Kinija, Taiwanas ir U.K

Naktis ar diena, vis tas pats ir tas pats
*

Traukei po vidurnakčio? g.gif
Aš lygiai tokius pačius adresus ištraukiau, kai traukiau patį pirmąjį kartą smile.gif

QUOTE(1Vetra1 @ 2009 06 11, 07:19)
Laba diena, kolegės.   Tai vaturiu tokį klausimuką kaip laikot savo atvirukus?  As va dezutei grazei sudėjus, bet vis truksta vietos po mazu... Svarsatau apie foto albuma, bet nzn ar yra tokiu kurie is abieju pusiu persisviestu. Taip kad papasakokite. 
*

Laikau dėžutėj kol kas, kai nebetilps, tada galvosiu ką daryt biggrin.gif
Niurzga
QUOTE(1Vetra1 @ 2009 06 11, 07:19)
Laba diena, kolegės.  mirksiukas.gif  Tai vaturiu tokį klausimuką kaip laikot savo atvirukus? :> As va dezutei grazei sudėjus, bet vis truksta vietos po mazu... Svarsatau apie foto albuma, bet nzn ar yra tokiu kurie is abieju pusiu persisviestu. Taip kad papasakokite.  unsure.gif
*

laikau segtuve A5 formato įmautėse, jei atvirutė standartinė į vieną įmautę telpa dvi, jei didesnė, dedu po vieną ir abi pusės matosi 4u.gif

Šiandien gavau dvi Turkija ir JAV (Teksasas), nieko įpatingo miestų vaizdai.

Gitatuka
QUOTE(Finna @ 2009 06 11, 09:30)
Traukei po vidurnakčio? g.gif
Aš lygiai tokius pačius adresus ištraukiau, kai traukiau patį pirmąjį kartą smile.gif
*

taip. 00.55 traukiau adresus. Daugiau niekad nebesikankinsiu.
Papildyta:
QUOTE(Niurzga @ 2009 06 11, 09:46)
laikau segtuve A5 formato įmautėse, jei atvirutė standartinė į vieną įmautę telpa dvi, jei didesnė, dedu po vieną ir abi pusės matosi  4u.gif
*

Aš taip pat, bet man nelabai patinka.
Papildyta:
Padėkit... neišsiaiškinu ID raidžių

user posted image
Papildyta:

Atvirukas, tai iš Prancūzijos

user posted image
luokė
QUOTE(Gitatuka @ 2009 06 11, 10:03)
user posted image
Papildyta:
Atvirukas, tai iš Prancūzijos
*

man panašu į NI.
o ant antspaudo nieko nesimato?
Gitatuka
Studijavau, studijavau ir pagalvojau, kad nuo pašto ženkliuko reikia antspaudo užrašą įvesti į google ir išmetė ZWOLLE >> Netherlands
Nu jooo

Tai vat, šnd tris gavau atvirukus.
AgnĖ.**
QUOTE(Niurzga @ 2009 06 11, 10:46)
laikau segtuve A5 formato įmautėse, jei atvirutė standartinė į vieną įmautę telpa dvi, jei didesnė, dedu po vieną ir abi pusės matosi  4u.gif

Šiandien gavau dvi Turkija ir JAV (Teksasas), nieko įpatingo miestų vaizdai.
*

Aš taip pat smile.gif

QUOTE(Gitatuka @ 2009 06 11, 11:03)
taip.  00.55 traukiau adresus. Daugiau niekad nebesikankinsiu.
Papildyta:

Aš taip pat, bet man nelabai patinka.
Papildyta:
Padėkit... neišsiaiškinu ID raidžių
*

Aš mėginčiau NL arba NI g.gif

Gitatuka
4u.gif Dar Atvirukas iš Ispanijos ir Vokietijos

user posted image

user posted image
Papildyta:
blush2.gif Reikia tikriausiai ir man taip pasirašyti (kaip kažkuri iš jūsų esate pasirašiusi) prie miesto vaizdų, kad nebūtų ant vieno atviruko keli vaizdai. Daug gražiau atrodo vienas vaizdas. Eisiu ieškot, kaip gi ten rašosi, toks apibūdinimas.
AgnĖ.**
QUOTE(Gitatuka @ 2009 06 11, 11:20)
4u.gif Dar Atvirukas iš Ispanijos ir Vokietijos

Papildyta:
blush2.gif Reikia tikriausiai ir man taip pasirašyti (kaip kažkuri iš jūsų esate pasirašiusi) prie miesto vaizdų, kad nebūtų ant vieno atviruko keli vaizdai. Daug gražiau atrodo vienas vaizdas. Eisiu ieškot, kaip gi ten rašosi, toks apibūdinimas.
*

Ispaniškas wub.gif
Aš pasirašius "Single view" mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.