QUOTE(lotaa @ 2009 08 21, 21:30)
sveikos, vandens mylėtojos, pasistatėm ir mes šią vasarą baseiną, mano vyras tai spjaudosi ugnim, vis negali atsitokėti kas tokią nesamonę užsimanė įsigyti

čia aš gavau nuo sesės dovanų, apie 9 kubus vandens, viskas prasidėjo, kad reikėjo baseiną statyti ant pievelės, tai brolis prigąsdino, kas bus likę iš pievelės, kai nuimsiu tą baseiną, toliau priežiūra, nusipirkau chlorą ir dar skaidrintoją, viskas kaip ir normaliai, bet kai buvo šaltas oras, nefitravom, o vėliau išvykom 2 sav atostogų, tai dabar išvis užrauginau

jau reiks man pabaigti šį sezoną su baseinu

iškilo keletas klausimų, kai statot baseiną ant kokio pagrindo jis, tik ant žemės? apie kokį siurblį dugnui kalbat? kur panaudojat vandenį iš baseino, aš ta prasme, ar galėsiu juo augalus palaistyti?
lotaa, baseina ir uzrauginta galima isvalyti, bet reikia ydeti daug pastangu na ir aisku investiciju, o laistyti nepatarciau, nudzius augalai, as uzteko, kad filtrus isploviau ant dekoratyvines samanos ir ji nudziuvo, mes nutiesiam slanga toliau nuo dekoratyvines vejos ir nuleidziam i laukine pieva. Augalus laistyti galima tik su baseino vandeniu, kur nebuvo naudoti chemikalai

Baseina mes statom ant vejos pakloje specialu paklota, pas mus buvo komplekte prie baseino, tokia kaip stora plevele, o pievai tai jau paskui toje vietoje amen, krastai dar kazkiek atzelia, o vidurys lieka plika zemele. Dugnui valyti naudojama speciali zarna su antgaliu, panasiai, kaip dulkiu siurblio, kuri montuojasi prie baseno filtravimo sistemos.
Papildyta:As jau ir mastau isleisti vandenuka, nors seimyna dar priesinasi, bet kad jau kaip ir niekas nesimaudo, o priziuret vis vien reikia