Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lauko supynės vaikams
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Geikutux
Norim įrengti vaikams žaidimų aikštelę nuosavame kieme. Gal kas galėtumėt pasidalinti patirtimi smile.gif Turim ir kalnelį, gal kas turit įdėjų kaip jį išnaudoti, kad vaikai užpakaliais nedrožtų 4u.gif
Geikutux
QUOTE(Geikutux @ 2009 06 09, 19:53)
Norim įrengti vaikams žaidimų aikštelę nuosavame kieme.  Gal kas galėtumėt pasidalinti patirtimi smile.gif Turim ir kalnelį, gal kas turit įdėjų kaip jį išnaudoti, kad vaikai užpakaliais nedrožtų 4u.gif
*

Tai negi jokių patirčių bigsmile.gif nėra
Katrix
As irgi noreciau i kiema supyniu, bet tokiu su atramele nugarai. Kol kas niekur nemaciau ax.gif
simbarela
Cia panasi tema http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...t%3D21%26um%3D1
Yvedus i google paieska ,,lauko supynes,, ir paspaudus vaizdai man ismetė labai daug visokiausiu supyniu mirksiukas.gif
muminukas
ežerėlio vaivorykštė.
mirattes
Mano draugo tevas (gal busimas uosvis) gamina nerealius medinius baldus ir supynes. O supyniu fantastiskumas!! nulekusi i aima ant ju dieneles tik ri leidziu. Visi kiaimynai uzsisake, ilgas sua tlosais suaugusiems, mazesnes vaikams, super super wink.gif
Jei kam reiktu foto parasykit i PM
Juračiuks
Mes kaip tik praeitą savaitę surentėm sode supynes.Vargom visą dieną.Bet jėginės gavosi vaikai negalėjo atsidžiaugti. O tam reikėjo šešių 3m ilgio rąstų, varžtų ,troso 2 vyrų šaunuolių ir manęs - kaip sako "prinisi -podai " lotuliukas.gif thumbup.gif
Geikutux
QUOTE(simbarela @ 2009 06 11, 16:05)
Cia panasi tema http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...t%3D21%26um%3D1
Yvedus i google paieska ,,lauko supynes,, ir paspaudus vaizdai man ismetė labai daug visokiausiu supyniu  mirksiukas.gif
*

Taip taip senasis gerasis google.. Bet man rūpi, jau turinčių patirtis - na saugumas, tvirtumas tuo pačiu, vaikams įdomumas.
Papildyta:
QUOTE(mirattes @ 2009 06 12, 14:08)
Mano draugo tevas (gal busimas uosvis) gamina nerealius medinius baldus ir supynes. O supyniu fantastiskumas!! nulekusi i aima ant ju dieneles tik ri leidziu. Visi kiaimynai uzsisake, ilgas sua tlosais suaugusiems, mazesnes vaikams, super super wink.gif
Jei kam reiktu foto parasykit i PM
*

O kuriam LT krašte randasi meistras????? smile.gif Supynės reikalingos Vilniuje...
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 06 12, 09:09)

Dėkui už info 4u.gif Ar pati turi ką iš siūlomos produkcijos?? Kaip dabar matau, domintų žaidimų aikštelės
Gazelė
Prieš keturis metus mes įrengėme vaikams žaidimo aikštelę. Viską užsakėm iš Ežerėlio vaivorykštė. Kol kas viskas OK su gaminiais, tik vaikai sulaužė smėlio dėžės dangtį doh.gif . Vienintelis kas labai nepatiko, tai čiuožyklos statumas. Meistrai aiškino kad tai standartas tačiau vaikai mažai čiuožinėja, nes jos nepatogios g.gif . Dvi supynės dar vis naudojamos thumbup.gif . Čia mes ką pirkome:

http://www.vaivorykste.lt/lt/public/the_product?name=Dubysa

http://www.vaivorykste.lt/lt/public/the_pr...%2C5+su+dangciu

http://www.vaivorykste.lt/lt/public/the_pr...niu+bajorkiemis
Katrix
QUOTE(Gazelė @ 2009 06 13, 14:51)
Vienintelis kas labai nepatiko, tai čiuožyklos statumas. Meistrai aiškino kad tai standartas tačiau vaikai mažai čiuožinėja, nes jos nepatogios g.gif

Neįsivaizduoju, kad toks galėtų būti standartas blink.gif Pačiai baisu būtų blush2.gif
mirattes
O kuriam LT krašte randasi meistras????? smile.gif Supynės reikalingos Vilniuje...
Papildyta:

Seip meistras utenoje, bet mes patys gyvenam vilniuje, manau meistras susikeles rastus ir kreslus i priekaba atidardedu iki Vilniaus. Bandysiu rytoj arba siandien vakare sumesti foto, kiek rasiu savo asm. archyve smile.gif Kaip tik buvau kaime, nepagalvojau prifotkinti... blush2.gif
Geikutux
O po supynėm paliekat žolytę??? Gal kas bandėt guminę dangą dėti. g.gif
Guodute
kokiu fainu puslapiu apie supynes sudejot. as noriu kokiu romantisku, vijokliais apipintu:)
Mavija
QUOTE(Katrix @ 2009 06 11, 11:15)
As irgi noreciau i kiema supyniu, bet tokiu su atramele nugarai. Kol kas niekur nemaciau  ax.gif
*

cia yra tokiu supynes, ir dar visokiu kompleksu tinkanciu lauko aikstelei 4u.gif
Geikutux
Dar esam apsisprendimo stadijoje g.gif Gal kas bandet kettler firmos. Kaip ir visiems, šiais laikais, norisi kokybiško nebrangaus daikto... O jei pačiam išeitų ir pasistatyti thumbup.gif Kažkaip brangokos tos ukrainietiškos atrodo blink.gif
glinglingas
tik norejau parashyti, kad galima nusipirkti tikrai pigiai rastine zaidimu eikshtele susidedancia ish supyne, kopeteles, zmelio deze uz 350 lt. musu pazystamas taip nusiderejo perkant. reishkiasi imanoma gauti bent uz panashia kaina smile.gif
o! thumbup.gif
Mavija
QUOTE(Geikutux @ 2009 08 31, 07:13)
Dar esam apsisprendimo stadijoje g.gif Gal kas bandet kettler firmos. Kaip ir visiems, šiais laikais, norisi kokybiško nebrangaus daikto... O jei pačiam išeitų ir pasistatyti thumbup.gif Kažkaip brangokos tos ukrainietiškos atrodo blink.gif
*

na cia kaip ir su vezimeliais yra uz 300litu ,o yra ir uz 3000. kiekvienas nusprendzia pats,ko nori savo vaikui ax.gif
cola
Nusipirkom ermitaze supynes rastines, tikrai fainos, kokybiskos, nebarngios, o dukra nenulipa nuo ju 4u.gif
Geikutux
QUOTE(Mavija @ 2009 09 04, 10:04)
na cia kaip ir su vezimeliais yra uz 300litu ,o yra ir uz 3000. kiekvienas nusprendzia pats,ko nori savo vaikui ax.gif
*

Norisi optimaliausio kokybės ir kainos santykio..
Katrix
QUOTE(Mavija @ 2009 09 04, 10:04)
*

Man atrodo, nereikia panioti kazkokio produkto kainos su meiles israiska vaikui schmoll.gif Juolab didele kaina tikrai nevisada uztikrina superine kokybe. As asmeniskai labai abejoju, kad jusu nurodytu supyniu kaina atitinka ju kokybe g.gif
Geikutux
QUOTE(cola @ 2009 09 04, 11:13)
Nusipirkom ermitaze supynes rastines, tikrai fainos, kokybiskos, nebarngios, o dukra nenulipa nuo ju  4u.gif
*

Reiks žvilgterėti smile.gif
akvilyte
QUOTE(Gazelė @ 2009 06 13, 14:51)
Meistrai aiškino kad tai standartas tačiau vaikai mažai čiuožinėja, nes jos nepatogios g.gif .

doh.gif vaikas mano zoo sode ant tokios vos sprando nenusisuko doh.gif

QUOTE(Geikutux @ 2009 06 22, 17:05)
O po supynėm paliekat žolytę??? Gal kas bandėt guminę dangą dėti.  g.gif
*

mes žolytę užsėjom.. brangus malonumas ta guminė danga sad.gif

mūsų supynės:
user posted image
Katrix
Akvilyte, nerealiai atrodo thumbup.gif
Isivaizduoju, kiek dziaugsmo vaikams wub.gif
nataliux
O mane domina is www.sodui.eu
Ar buvote kas nors uzsisake?Kaip ten kokybe?
Mavija
QUOTE(Katrix @ 2009 09 04, 12:25)
Man atrodo, nereikia panioti kazkokio produkto kainos su meiles israiska vaikui  schmoll.gif Juolab didele kaina tikrai nevisada uztikrina superine kokybe. As asmeniskai labai abejoju, kad jusu nurodytu supyniu kaina atitinka ju kokybe  g.gif
*

na man atrodo,kad ES sertifikatu nekokybiskiems gaminiams neduoda g.gif
ir as kalbejau ne tiek apie kaina, kiek apie tai, kad kiekvienas nusprendzia pats kokio daikto nori vaikui...
aspirmam vaikui pirkau vezima uz 300 litu, subirejo...dukrelei pirkau brangu ir tikrai buvau patenkinta...tas pats ir del supyniu...
as va galvoju...buvo laikas, kai Vilniuje,pvz, irenginejo rastines aiskteles, ir musu kieme taip pat...ji subirejo per gal 2 metus, ja isarde ir dabar pastate nauja, tokio tipo ,kaip mano nurodytame puslpayje..kodel? unsure.gif
QUOTE(akvilyte @ 2009 09 04, 13:16)
mūsų supynės:
user posted image
*

labai faina aikstele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Geikutux
O kaip Akvilyte medinės po lietaus??? Ar galima nuvalius iš kart naudotis?? Na kaip ir lietaus šalyje gyvenam biggrin.gif Dėl kainos, tai čia kiekvieno asmeninis reikalas ax.gif , ir nepainiokit viešo naidojimo su privačiu ( čia į aukščiau esantį komentarą), kai tos viešos supynės elementariai laužomos ..
Vyckaju
QUOTE(akvilyte @ 2009 09 04, 14:16)
doh.gif  vaikas mano zoo sode ant tokios vos sprando nenusisuko  doh.gif
mes žolytę užsėjom.. brangus malonumas ta guminė danga sad.gif

mūsų supynės:
user posted image
*

o kiek Jums sios kainavo nes mano zmona tik pamacius pasake "Jamam" smile.gif.
o as galvoju gal paciam tokias pasidaryti jei pobranges g.gif .
akvilyte
QUOTE(Geikutux @ 2009 09 07, 08:51)
O kaip Akvilyte medinės po lietaus??? Ar galima nuvalius iš kart naudotis??

na nualėjuotos jos biggrin.gif tai nusivvalai ir sėdi ax.gif

QUOTE(Vyckaju @ 2009 09 07, 12:44)
o kiek Jums sios kainavo nes mano zmona tik pamacius pasake "Jamam" smile.gif.
o as galvoju gal paciam tokias pasidaryti jei pobranges  g.gif .
*

topsecret.gif tai mes patys jas ir darėm ax.gif viskas kainavo 1200lt ir savaitgalis, bei keli vakarai darbo ax.gif
Geikutux
Šaunuoliai thumbup.gif Ypač gera idėja, kad smėlio dėžė po stogu gaunasi thumbup.gif Reiks saviškius raginti smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.