QUOTE(kristik @ 2009 06 09, 15:13)
Wilike, negavau iš tavęs mailo

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 06 09, 15:19)
Ir aš

jau gavot

atsiprasau labai savaitgalis is veziu ismuse
QUOTE(kinziulis @ 2009 06 09, 16:30)
Na o mano fronte tokie darbai: murijamas antras aukstas. preita savaite sudejo perdanga, ir kylam i virsu. sumurijo abu kaminus. vandeni turejau derinti, bet tas zmogelis atostogu vandentiekyje isejo, tai nusites visa menesi

Po truputi renku info apie vamzdzius vamzdelius. kosmosas kazi koks net nezinau nuo ko pradeti. santechniku zadejom nesamdyti, dirbtu mano tevukas, ismano jisai tuos darbus. bet vat apie medziagas, o ypac naujesnes nelabai ka.
Wilike, man rodos savo namuciuos grindini dejai. kokios firmos vamzdelius naudojai?
dar galvoju kazi kokius naudoti lauke tiesti, link kanalizacijos. ar yra skirtumas firmose

ko gero yra, nes kainos zenkliai skiriasi...
Nu va judat judat
Cia butnai riek idet rezultatus nors ir mazus. Tada pagyrimu sulauksi ir nuotaika pakels
musu grindiniui sildymui tece
kanalizacijai skirtumas yra tiek firmose, tiek kainoje, tiek kokybeje
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 06 09, 19:29)
registruojuosi

ko cia taip slabnai. raportuok ka veiket, ka nudirbot
QUOTE(aistuzele @ 2009 06 09, 19:56)
ne visi turi atliekamų pinigų namo statybai, tad tenka lįsti į bankus, nieko čia nepadarysi, nes bute gyventi nenoriu, noriu ramybės nuo visų rinktinių kaimynų ir pan.
Mūsų marža 0,9, dabar marža galima sakyti žymiai didesnė, o mums skaičiavo pagal prieš mėnesį esančią, šiuo atveju pasisekė
marza maza, bet tu tada tylek ir dziaukis
Tai taip su tom paskolom jauciu visi butu labai laimingi jei ju nereiktu, bet nieko nepadarysi. Toks gyvenimas, ne visiems taip iseina.
Papildyta:QUOTE(dije @ 2009 06 09, 16:14)
kokio mailo? kas per mailas? kur? kas ? su kuo..oi oi oi ir man smalsu labai
Del trinkeliu