QUOTE(salkda @ 2009 06 09, 00:22)
iS PAZISTAMU NIEKAS NAMO NESTATO, TAD NIEKAS PAREKOMENDUOTI NEGALI. pASISKAMBINU PAGAL SKELBIMUS- MEISTRAI KONKRECIU ATSALYMU APIE KAINAS NEDUODA, MYKIA, KVIECIA ATVAZIUOTI, PASIZIURETI, APTARTI IR T.T./ TOKIOMS EKSKURSIJOMS NERA LAIKO. iNTERNETE SURASTI MEISTRAI, SAVO LAISKUOSE ZADA PADARYTI VISKA LABAI GREITAI, GERAI IR GINIAI.
KAIP NENUSVILTI?
kVIECIU PASIDALINTI PATIRTIMI, KAIP SURANDAMI MEISTRAI
geriausi per pazistamus, arba paziureti namus kuriuos pastate ir pabendrauti su gyventojais. Pigiai stato tik luzeriai, geri meistrai - tures siek tiek didesne kaina, nors dabar gal jau ir lygtis galima. DArbu ne prudais. Jei bus idomu man i az parasykit, tel atsiusiu prarabo, kuris viska reguliavo, jis turetu zinoti kur ka rasti. Meistrai - aukstos klases. Visi apsala kokybe pamate. Net priekabiausi - tokia kaip as

priekaistu neturejau. Ir tarp kitko - negirdejau keikiantis, nemaciau alaus buteliu, nemaciau stoviniuojanciu. Man nama irenge 150 m2 per 2men. kazkur. Su visom lempom, zidiniu, tapetas ir dazais. Labai geras dazytojas - sienos idealios, plyteliu klojejas irgi super - dekoras pas mane buvo storesnis ant 4mm, padare taip, kad nesijaucia, nu vien zo man grazu.