QUOTE(Medinis @ 2009 06 06, 10:40)
Dzin man jų mordų kontrolė. Pasiėmėm po kreditinę kituose bankuose. Palūkanos vis tiek beveik tos pačios gaunasi.
Seniai seniai esu perskaitęs vieną frazę - "bankas tai toks padejėjas, kuris duoda jums skėtį, kai šviečia saulė ir atima jį, kai tik pradeda niaukstytis."
Apie frazę - pritariu iš dalies.
O dėl kreditkių - neimčiau pati jų su daugiau nei 1000lt. (juk galima normaliose Visa laikyti ir savo pinigus, tai kelionės metu persimeti savus ir viskas, o kred.kortelėse kad ir palūkanos tos pačios, pastebėk kaip vyksta nurašymai
pati turėjau keliose bankuose seniau, tai sistema labai nepriimtina.nebent trumpalaikis kai rezerve galima turėt 45 d.
Kai tikrai įsigilini pastebi, mano kolegos dalis kaip ir aš labiau už vartojimo kreditus, kiti už kreditkes nes yra kurios ir po 13proc litais.. bet kaip dažnai būna - ne viskas auksas kas geltonas.
Ir sutartyje punktas kad bankas gali savo nuožiūra keisti palūkanas, be atskiro pranešimo - labai stebina klientus, bet juk pasirašom ir gaunam sutartis, priedus, tik deje niekas neskaito.