Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: airijos lietuves turincios spirale Mirena
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
vilma0410
Turiu isidejusi jau 1meta ir7menesiai siaip viskas tvarkoje ,bet pradejo augti svoris,gal kam nors taip pat vyksta ,gal galetumete patarti ka daryti. verysad.gif
laurechka
QUOTE(vilma0410 @ 2009 06 04, 12:49)
Turiu isidejusi jau 1meta ir7menesiai siaip viskas tvarkoje ,bet pradejo augti svoris,gal kam nors taip pat vyksta ,gal galetumete patarti ka daryti. verysad.gif
*

Yra gi atskira tema apie mirenas wink.gif Nemanau, kad info skirias (nesvarbu kur dėjais).... ax.gif
vilma0410
as ten iska perziureau kad nieko neraso apie tai kaip stambeti pradejo ar bent kokie patarimai ten tik svarsto kam tiko kam netiko ir ar verta ja detis
natylli
QUOTE(vilma0410 @ 2009 06 04, 11:49)
*

As irgi turiu Mirena,ir man augo svoris.Ir mano mama kai isidejo,sustambejo. doh.gif
O drauge mano turi,tai kokia buvo liekna,tokia ir liko.matyt nekiekvienam tinka ji.
As tai jau turiu minciu isimti ja g.gif
vilma0410
as po paskelbimo temos kreipiausi i gyditoja kad istiryu harmonu kieki mano organizme,ir ar mirena man duoda poveiki svoriui augti tai viska atliko ir atsakymas buvo neigiamas pasirodo kad su harmonais viskas pas mane tvarkoje paprasciausia tai kai moteris (siuo atveju del svorio augimotai)persoka 30 man pradejo veikti genai nes pas mane tetis mociute ir tecio sesuo yra stambus,nors po gimdymo buvau numetusi15 kg na ziuresiu ka darysiu bet kazka reiks biggrin.gif
azuolaite
labas smile.gif as sia spirale jau 2metus nesioju ir jokiu problemu neturiu.
odessa
Sveikutes 4u.gif
Nezinau...turi problemike,isidejau mirena spirale pries pora menesiu lietuvoje.liktais buvo viskas gerai,bet po 2men kai ieskojau tu siuleliu kur reikia juos uzciuopti,aptikau toki guza gimdos kaklelyje,liktais ta spirale butu pacioj apacioj ir jau ruostus iskristi verysad.gif ... o gal ir anksciau taip buvo tik neradau jo... nu vienu zodziu noreciau paklaust ar jums taip yra,ar cia normalu ar jau pradzia problemu doh.gif
Sensuelle
4u.gif Na as nors ir ne is Airijos bet pasisakysiu ax.gif Irgi buvau isidejus spirale apie 2metus.Svoris augt pradejo,menesines tai kaip is krano vare,o kai gryzau i LT atostogu tai is vis viskas issireguliavo doh.gif O mazdaug po tu 2metu kai prapliupau tai net i ligonine nulekiau.Na ten aisku tie daktariuksciai pasake kad cia viskas normalu ir kad taip turi buti su spirale fool.gif Tada as is kart nulekiau i lietuviu klinika ir gydytoja paziurejus pasake kad spirale isejus is savo vietos doh.gif Iseme ir bedos pasibaige thumbup.gif Taip kad cia vienai labai gerai su ja o kitai se tau schmoll.gif
orinta30
sveikutes, as ir buvau isidejusi Mirena ir labai patenkinta buvau ir desius vel kai gims maziukas.Ir dar girdejau atsiliepimu kad atseit priauga svorio nuo jos bet ir Airijoj ir Lietuvoi ginekologai pas ka teiravausi tvirtino kad nuo Mirenos svorio nepriaugineja.Tam yra n kitu priezashchiu
vilma0410
QUOTE(orinta30 @ 2009 10 01, 13:49)
sveikutes, as ir buvau isidejusi Mirena ir labai patenkinta buvau ir desius vel kai gims maziukas.Ir dar girdejau atsiliepimu kad atseit priauga svorio nuo jos bet ir Airijoj ir Lietuvoi ginekologai pas ka teiravausi tvirtino kad nuo Mirenos svorio nepriaugineja.Tam yra n kitu priezashchiu
*

TAI as jau irgi dabar isiaiskinau del jos ,tai kad svoris neuga,o cia visai del kitko augo ,pradejau ziureti labai ka valgau ,ir biski sportuoti tai jau numeciau 5kg. dar liko 5 ir bus viskas ciki piki po 3metu vel desiu ,be jokios baimes . O del to ka rasete kad kokiu problemu turejote tai manu kad cia gyditojo klaida ,turbut ja blogai istatydavo,nes kiek girdejau tai ne visi ja moka gerai ideti.
Katiusa
Man ja labai patare detis ginekologas Lietuvoje (o as oi oi oi kiek prolemu su svoriu tyriu ir be hormonu)..dabr paskaiciau ir galvoju ar verta.... tik jis kazkodel pasake kad anglijoj /airijoj nekokybiskai ideda paskui problemu turima....
Egle22
Mirena - kaip ir kiti medikamentai - gali sukelti salutini poveiki: berimas, galvos skausmai, t.t. http://www.womens-health.co.uk/mirena.asp

As visokias Mirenas nesiojau 10 metu (su pertraukomis): gydytoja buvo israsius del sveikatos problemu. Tuo metu, manau, padejo. Taciau, pries pusmeti ismeciau ja - ir tikrai geriau jauciuosi.

Jei nera sveikatos problemu, tikrai nerekomenduociau mirenos kaip kontraceptines priemones - juk yra sveikesniu, ne-hormoniniu priemoniu. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Katiusa @ 2009 10 27, 23:49)
Man ja labai patare detis ginekologas Lietuvoje (o as oi oi oi kiek prolemu su svoriu tyriu ir be hormonu)..dabr paskaiciau ir galvoju ar verta.... tik jis kazkodel pasake kad anglijoj /airijoj nekokybiskai ideda paskui problemu turima....
*

g.gif Neisivaizduoju, kaip galima "nekokybiskai" ideti? Atrodo, lyg tavo ginekologas noetu, kad pinigelius susimoketum ir pas ji isidetum mirksiukas.gif
Katiusa
QUOTE(Egle22 @ 2009 10 28, 11:05)
Mirena - kaip ir kiti medikamentai - gali sukelti salutini poveiki: berimas, galvos skausmai, t.t. http://www.womens-health.co.uk/mirena.asp

As visokias Mirenas nesiojau 10 metu (su pertraukomis): gydytoja buvo israsius del sveikatos problemu. Tuo metu, manau, padejo. Taciau, pries pusmeti ismeciau ja - ir tikrai geriau jauciuosi.

Jei nera sveikatos problemu, tikrai nerekomenduociau mirenos kaip kontraceptines priemones - juk yra sveikesniu, ne-hormoniniu priemoniu.  thumbup.gif
Papildyta:
g.gif  Neisivaizduoju, kaip galima "nekokybiskai" ideti? Atrodo, lyg tavo ginekologas noetu, kad  pinigelius susimoketum ir  pas ji isidetum  mirksiukas.gif
*

tame ir esme kad pas mus anglijoj paprastas gydytojas ideda na cia taip. sake reikalaut arba kad idetu ginekologas arba ja atsivezt i lietuva
na taip man sake ka aszinau smile.gif
Sandrita83
Mano drauge Lietuvoj buvo isidejus mirena, o cia Airijoj pas musu lietuvi gyd. ginekologa Toma Kazlauska buvo pasitikrint tai viskas normaliai. ax.gif
Bet cia kaip kuriai, kiek zinau dar keliom tai problemu nesukelia. g.gif
Nors pati teikiu pirmenybe kontraceptinem tabletem.
zivile.tauryte
QUOTE(Sandrita83 @ 2009 12 08, 20:07)
Mano drauge Lietuvoj buvo isidejus mirena, o cia Airijoj pas musu lietuvi gyd. ginekologa Toma Kazlauska buvo pasitikrint tai viskas normaliai. ax.gif
Bet cia kaip kuriai, kiek zinau dar keliom tai problemu nesukelia.  g.gif
Nors pati teikiu pirmenybe kontraceptinem tabletem.
*

As kaip tik pas gyd. Toma Kazlauska isidejau cia Dubline K&A Health klinikoj, 100euru kainavo, lietuvoj kiek zinau kai kur brangiau. Esu tikrai patenkinta ir nejauciu jokio diskomforto ar kazko panasaus.. rolleyes.gif
Damena
QUOTE(zivile.tauryte @ 2009 12 30, 23:36)
As kaip tik pas gyd. Toma Kazlauska isidejau cia Dubline K&A Health klinikoj, 100euru kainavo, lietuvoj kiek zinau kai kur brangiau. Esu tikrai patenkinta ir nejauciu jokio diskomforto ar kazko panasaus.. rolleyes.gif
*

Ar cia uz viska smokejai tiek,ar tik uz idejima?
azuolaite
o as kaip tik labai dziaugiuosi mirena ir jokiu kontraceptiniu daugiau nebenoriu gerti schmoll.gif
vilma0410
as irgi patenkinta ,nors va pradzioje atrode kad nuo jos man svoris auga ,bet kai tyrimus pasidariu tai dabar rami esu kad ne nuo jos man auga,reikia kaip pasirodo sportu uzsiimti ir kai ko nevalgyti doh.gif
laumupė
QUOTE(azuolaite @ 2010 01 14, 22:14)
o as kaip tik labai dziaugiuosi mirena ir jokiu kontraceptiniu daugiau nebenoriu gerti schmoll.gif
*

Truputį nesupratau? Taigi Mirenoj ir taip yra kontraceptinis hormonas levonorgestrelis, skirtumas nuo geriamų KT tik toks, kad jo nereikia gerti, jis išsiskiria vietiškai mažomis dozėmis, tad ir negeriant jokių tablietkių gaunat dozę tos chemijos rolleyes.gif
natylli
QUOTE(vilma0410 @ 2010 01 15, 09:43)
as irgi patenkinta ,nors va pradzioje atrode kad nuo jos man svoris auga ,bet kai tyrimus pasidariu tai dabar rami esu kad ne nuo jos man auga,reikia kaip pasirodo sportu uzsiimti ir kai ko nevalgyti doh.gif
*

O kur darei ta hormonu tyrima,Airijoje?
idomu jei su Medical card ar bus nemokamai sis tyrimas? ax.gif
vilma0410
QUOTE(natylli @ 2010 01 20, 01:44)
O kur darei ta hormonu tyrima,Airijoje?
idomu jei su  Medical card ar bus nemokamai sis tyrimas? ax.gif
*

as pas GP dariausi su medical cart ir jis buvo nemokamas ax.gif
natylli
QUOTE(vilma0410 @ 2010 01 20, 09:31)
as pas GP dariausi su medical cart ir jis buvo nemokamas  ax.gif
*

wau,reiks ir man tada padaryti.Aciu kad pasakei 4u.gif
O kaip tu atejai pas GP,ir paprasei to analizo.Galvoju ka sugalvoti jek klaus,kodel noriu,kokios problemos.na jei kas sakysiu del svorio ax.gif
vilma0410
QUOTE(natylli @ 2010 01 20, 11:39)
wau,reiks ir man tada padaryti.Aciu kad pasakei 4u.gif
O kaip tu atejai pas GP,ir paprasei to analizo.Galvoju ka sugalvoti jek klaus,kodel noriu,kokios problemos.na jei kas sakysiu del svorio ax.gif
*

Man sitaip ir buvo pradejo svoris agti vis galvojau kad nuo mirenos .Atejau pas savoGP ir paaiskinau kad nesuprantu kame reikalas auga svoris gal nuo metu gal netinkamai maitinuosi gal nuo mirenos ,ji manes paklausinejo kada isidejau kaip anksciau buvo kokie tevai seneliai ta prasme ar kudi ar stori ,nu viska paklause ir pasake as negaliu taip nuspresti as tau padarysiu pilna Harmonu tyrima ir tada matysim .Atvaziavau ryte nevalgiusi negerusi jokio skyscio ir paeme ji man ta krauja ir po savaites buvo tyrimai jai i kompiuteri ateina atsakymas ir man ji parode kad viskas tvarkoje su mirena kraujas kaip pas arkli biggrin.gif taip kad sake cia viskas su metais darosi kadangi mano tetis ,mociute ,tecio sesuo visi stambus taip kad teko maista labai prisiziureti na per diena turedavau isgerti vandens po 2lt kur anksciau isgerdavau duk D 0,5 buteliuka na bet prisivercia atsisakiau bulviu desru rukytu ir ka tu sau mani po savaites 3 kg neliko pirmos dienos buvo sunkios o paskui visai nieko patiko,dabar vel apsileidau vel sakiau reikes tvarkytis lotuliukas.gif
natylli
QUOTE(vilma0410 @ 2010 01 22, 09:13)
Man sitaip ir buvo pradejo svoris agti vis galvojau kad nuo mirenos .Atejau pas savoGP ir paaiskinau kad nesuprantu kame reikalas auga svoris  gal nuo metu gal netinkamai maitinuosi gal nuo mirenos ,ji manes paklausinejo kada isidejau kaip anksciau buvo kokie tevai seneliai ta prasme ar kudi ar stori ,nu viska paklause ir pasake as  negaliu taip nuspresti as tau padarysiu pilna Harmonu tyrima ir tada matysim .Atvaziavau ryte nevalgiusi negerusi jokio skyscio  ir paeme ji man ta krauja ir po savaites buvo tyrimai jai i kompiuteri ateina atsakymas ir man ji parode kad viskas tvarkoje su mirena kraujas kaip pas arkli  biggrin.gif  taip kad sake cia viskas su metais darosi kadangi mano tetis ,mociute ,tecio sesuo visi stambus taip kad teko maista labai prisiziureti  na per diena turedavau isgerti vandens po 2lt kur anksciau isgerdavau duk D 0,5 buteliuka na bet prisivercia atsisakiau bulviu desru rukytu ir ka tu sau mani po savaites 3 kg neliko pirmos dienos buvo sunkios o paskui visai nieko patiko,dabar vel apsileidau vel sakiau reikes tvarkytis lotuliukas.gif
*

saunuole ,kad prisilaikei dietos biski.O vat man neiseina,man atrodo kad valgu nedaug,bet gi svoris nekrenta.Tai ir galvoju kas kaltininkas Mirena,ar as biggrin.gif
Eisiu ir as pas GP,tik vat laukiu Medical card naujos(pratesima)jei isduos,tai super bus,Gaila kad anksciau nezinojau ,kad nemokamai galiu tyrima padaryt verysad.gif
kaip reikia viska zinoti,as nekarto ir nepasinaudojau savo MC
azuolaite
QUOTE(laumupė @ 2010 01 15, 13:32)
Truputį nesupratau? Taigi Mirenoj ir taip yra kontraceptinis hormonas levonorgestrelis, skirtumas nuo geriamų KT tik toks, kad jo nereikia gerti, jis išsiskiria vietiškai mažomis dozėmis, tad ir negeriant jokių tablietkių gaunat dozę tos chemijos  rolleyes.gif
*

as omeny turejau tabletes 4u.gif
zivile.tauryte
QUOTE(Damena @ 2010 01 13, 15:12)
Ar cia uz viska smokejai tiek,ar tik uz idejima?
*

100 euru spirales idejimas, pries tai konsultacijai buvau, kuri 50 euru.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.