QUOTE(vilma0410 @ 2010 01 22, 09:13)
Man sitaip ir buvo pradejo svoris agti vis galvojau kad nuo mirenos .Atejau pas savoGP ir paaiskinau kad nesuprantu kame reikalas auga svoris gal nuo metu gal netinkamai maitinuosi gal nuo mirenos ,ji manes paklausinejo kada isidejau kaip anksciau buvo kokie tevai seneliai ta prasme ar kudi ar stori ,nu viska paklause ir pasake as negaliu taip nuspresti as tau padarysiu pilna Harmonu tyrima ir tada matysim .Atvaziavau ryte nevalgiusi negerusi jokio skyscio ir paeme ji man ta krauja ir po savaites buvo tyrimai jai i kompiuteri ateina atsakymas ir man ji parode kad viskas tvarkoje su mirena kraujas kaip pas arkli

taip kad sake cia viskas su metais darosi kadangi mano tetis ,mociute ,tecio sesuo visi stambus taip kad teko maista labai prisiziureti na per diena turedavau isgerti vandens po 2lt kur anksciau isgerdavau duk D 0,5 buteliuka na bet prisivercia atsisakiau bulviu desru rukytu ir ka tu sau mani po savaites 3 kg neliko pirmos dienos buvo sunkios o paskui visai nieko patiko,dabar vel apsileidau vel sakiau reikes tvarkytis

saunuole ,kad prisilaikei dietos biski.O vat man neiseina,man atrodo kad valgu nedaug,bet gi svoris nekrenta.Tai ir galvoju kas kaltininkas Mirena,ar as
Eisiu ir as pas GP,tik vat laukiu Medical card naujos(pratesima)jei isduos,tai super bus,Gaila kad anksciau nezinojau ,kad nemokamai galiu tyrima padaryt
kaip reikia viska zinoti,as nekarto ir nepasinaudojau savo MC