Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Blondinės renkamės ČIA (8 tema)
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
rusiuke
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Plepame toliau ir dalinames savo patirtimi apie dažus, kaip išvengti "geltono viščiuko" sindromo, kaip išgauti tobulą spalvą ir spręsti kartu visus kitus iškilusius klausimus.
Prikalbėtos temos: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
carela
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 04, 12:57)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Plepame toliau ir dalinames savo patirtimi apie dažus, kaip išvengti "geltono viščiuko" sindromo, kaip išgauti tobulą spalvą ir spręsti kartu visus kitus iškilusius klausimus.
Prikalbėtos temos: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

*

Menininke Rusiuke thumbup.gif
rusiuke
QUOTE(carela @ 2009 06 04, 14:13)
Menininke Rusiuke thumbup.gif
*

google visagalė ax.gif blush2.gif biggrin.gif
carela
[quote=rusiuke,2009 06 04, 14:16]
google visagalė ax.gif blush2.gif biggrin.gif
*

[/quote
drinks_cheers.gif
aistuliaa
gossip.gif
Julya
man temos 2 foto laaaabai grazi spalvyte wub.gif gal zinote kaip isgauti tokia? g.gif su keunes daziukais pvz,kokia spalvyte imti? ar cia jau maisytos spalvytes? g.gif
rusiuke
QUOTE(julya @ 2009 06 04, 23:09)
man temos 2 foto laaaabai grazi spalvyte  wub.gif  gal zinote kaip isgauti tokia?  g.gif  su keunes daziukais pvz,kokia spalvyte imti? ar cia jau maisytos spalvytes?  g.gif
*

lyg tavo plaukaus labai kanda dažai g.gif tai ir paletėj manau turėtum rinktis panašią spalvą kokia, kad norėtum gautis. Man tai kai 1517 apsiplauna, tokia ir būna spalva, na gal panaši.
Bet čia pas ją yra rusvų sruogelių. tai gal tiesiog įsimesk į savo blonduotus rudų sruogelių 4u.gif
Man dėjo tamsias, kad nusiplovus nebūtų ryžos, tai su kažkokiu atspalviuku. kai jos gerokai apsiplovė liko rusvos. dar ir dabar praėjus metams galima apatiniuose plaukuose aptikti tokių rusvų sruogelių.
Jurgutėlė
rusiuke ,ačiū už naują temukę 4u.gif
Carela ,tikrai tiesa ,ką parašei ten apie dažymą,tonavimą ,aš irgi sakau ,kad kirpėja turi pasakyt ,pasiūlyt ,o tu jau pati atsirinksi ar gali mokėt tokius pinigus ,ar taupysi plaukų sąskaita .Aš ,pvz ,tikrai nebūčiau taupiusi ,nes paskui ,kai reikia gaivinti tuos plaukus visokiom priemonėm ,tai kelis kartus brangiau išeina ,nei kad nudažytų normaliai iš karto .o dar baisiau kai plaukus reikia nukirpt ,man tai labai netinka trumpi plaukai ,būtinai turi būti bent sprindis žemiau pečių ,kitaip atrodau kaip vargšė,o dabar ,po kirpėjų fintų ,turiu plaukus vos iki pečių verysad.gif verysad.gif Stresas baisus ,šokas blink.gif ,negaliu žiūrėt į veidrodį ,norisi tik kuo greičiau išlaukti tą periodą ,kol plaukučiai paaugs kokius 10 cm unsure.gif
*ShowGirl*
o ka reiskia tas tonavimas,ka jis duoda? 4u.gif koki pilkinanti sampuna naudojat plaukams?ir kaip ji reikia naudoti?kiekviena karta plaunant?nes as irgi vakare jau busiu blondine,tai reik patarimu 4u.gif
rusiuke
QUOTE(wenita @ 2009 06 05, 10:43)
o ka reiskia tas tonavimas,ka jis duoda? 4u.gif koki pilkinanti sampuna naudojat plaukams?ir kaip ji reikia naudoti?kiekviena karta plaunant?nes as irgi vakare jau busiu blondine,tai reik patarimu 4u.gif
*

pilkinantį šampūną naudok pagal save, jei jau pasirodys, kad per pilki plauk su paprastu...
vienos naudoja kas antrą plovimą, aš tai išsiplaunu pilkinančiu, palaikau kokias 5 min ir dar persiplaunu su paprastu šampūnų, nes tie pilkinantys truputį sausina plauką. o kokį pirkti pasitark su kirpėja, tik būtinai ims šampūną pilkinantį, o ne kokį balzamą, nes yra jau ne viena nusivylusi balzamais, aš taip pat vaikščiojau violetinėm sruogom, ko nebūna nuo šampūno.
Pati naudoju kirpyklinį.
Papildyta:
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 06 05, 10:35)

*

baikit irnesakyk.gif nėra už ką 4u.gif
*ShowGirl*
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 05, 11:16)
pilkinantį šampūną naudok pagal save, jei jau pasirodys, kad per pilki plauk su paprastu...
vienos naudoja kas antrą plovimą, aš tai išsiplaunu pilkinančiu, palaikau kokias 5 min ir dar persiplaunu su paprastu šampūnų, nes tie pilkinantys truputį sausina plauką. o kokį pirkti pasitark su kirpėja, tik būtinai ims šampūną pilkinantį, o ne kokį balzamą, nes yra jau ne viena nusivylusi balzamais, aš taip pat vaikščiojau violetinėm sruogom, ko nebūna nuo šampūno.
Pati naudoju kirpyklinį.

*

o nebandzius tu milk shake pilkinancio,girdejau neblogu atsiliepimu,nes toj kirpykloj zn,kad milk shake galima uzsakyti,tai man nereiktu niekur varyt,nes zn,pas mus kaime nera kirpykliniu pardziu,tai tektu i kaima lekti,o db nelabai galimybiu turiu g.gif
tiesa,o jeigu plaukai naturalus,tai vistiek reikia ta spalvos nuplovima daryti? g.gif
Julya
QUOTE(rusiuke @ 2009 06 05, 09:56)
lyg tavo plaukaus labai kanda dažai g.gif tai ir paletėj manau turėtum rinktis panašią spalvą kokia, kad norėtum gautis. Man tai kai 1517 apsiplauna, tokia ir būna spalva, na gal panaši.
Bet čia pas ją yra rusvų sruogelių. tai gal tiesiog įsimesk į savo blonduotus rudų sruogelių 4u.gif
Man dėjo tamsias, kad nusiplovus nebūtų ryžos, tai su kažkokiu atspalviuku. kai jos gerokai apsiplovė liko rusvos. dar ir dabar praėjus metams galima apatiniuose plaukuose aptikti tokių rusvų sruogelių.
*

aha gerai kanda smile.gif nors viena syki buau rudom sruogytem nusidazius tai toj vietoj iki siol ryzumas yra doh.gif nu reiks kirpejai parodyt foto sita,gal gausis kas nors biggrin.gif
carela
QUOTE(wenita @ 2009 06 05, 10:28)
o nebandzius tu milk shake pilkinancio,girdejau neblogu atsiliepimu,nes toj kirpykloj zn,kad milk shake galima uzsakyti,tai man nereiktu niekur varyt,nes zn,pas mus kaime nera kirpykliniu pardziu,tai tektu i kaima lekti,o db nelabai galimybiu turiu g.gif
tiesa,o jeigu plaukai naturalus,tai vistiek reikia ta spalvos nuplovima daryti? g.gif
*

jei desit sruogas,nereikia.jei dazysit visus- reikia 4u.gif
Papildyta:
milk shake vienas is geriausiu pilkintoju,pati esu naudojus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 06 05, 09:35)
Carela ,tikrai tiesa ,ką parašei ten apie dažymą,tonavimą ,aš irgi sakau ,kad kirpėja turi pasakyt ,pasiūlyt ,o tu jau pati atsirinksi ar gali mokėt tokius pinigus ,ar taupysi plaukų  sąskaita .Aš ,pvz ,tikrai nebūčiau taupiusi ,nes paskui ,kai reikia gaivinti tuos plaukus visokiom priemonėm ,tai kelis kartus brangiau  išeina ,nei kad nudažytų normaliai iš karto .o dar baisiau kai plaukus reikia nukirpt ,man tai labai netinka trumpi plaukai ,būtinai turi būti bent sprindis žemiau pečių ,kitaip atrodau kaip vargšė,o dabar ,po kirpėjų fintų ,turiu plaukus vos iki pečių  verysad.gif  verysad.gif Stresas baisus ,šokas  blink.gif ,negaliu žiūrėt į veidrodį ,norisi tik kuo greičiau išlaukti tą periodą ,kol plaukučiai paaugs kokius 10 cm  unsure.gif
*

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wenita @ 2009 06 05, 09:43)
*

tonavimas, t.y spalvos,atspalvio uzdejimas 4u.gif
aistuliaa
QUOTE(wenita @ 2009 06 05, 11:28)
*

Turiu simply zen, labai patinka, nesausina ax.gif
Egliukasz
Carela, pas mane nemazas galas plauku smarkiai isbalinti, labai kabinasi y juos spalva, bet trumpai laikosi, nors ir daziau ir su augaliniais, ir su ilgalaikiais dazais 6% - nu niekaip nesilaiko. Bet noriu bent kiek pasitonuot. Ar galiu dazus maisyti su aliejum tarkim alyvuogiu ir ydeti plauku kauke, na tokia tonuojancia maske pasidaryt? biggrin.gif
carela
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 05, 21:44)
Carela, pas mane nemazas galas plauku smarkiai isbalinti, labai kabinasi y juos spalva, bet trumpai laikosi, nors ir daziau ir su augaliniais, ir su ilgalaikiais dazais 6% - nu niekaip nesilaiko. Bet noriu bent kiek pasitonuot. Ar galiu dazus maisyti su aliejum tarkim alyvuogiu ir ydeti plauku kauke, na tokia tonuojancia maske pasidaryt? biggrin.gif
*

oj oj oj...fantazija jusu beribe 4u.gif tokiu makalyniu gal geriau nedarykite schmoll.gif nei aliejus nei kauke nepades. Ka turite omeny sakydama uztonuoti?kokia tai turetu buti spalva?
Egliukasz
QUOTE(carela @ 2009 06 06, 00:02)
oj oj oj...fantazija jusu beribe 4u.gif  tokiu makalyniu gal geriau nedarykite schmoll.gif nei aliejus nei kauke nepades. Ka turite omeny sakydama uztonuoti?kokia tai turetu buti spalva?
*

Mano labai labai sviesus, vos ne balti plaukai, as noriu deginto siaudo tokios, tamsiai gelsvos spalvytes. Bet labai stipriu nenoriu % dazyti, nes tiesa sakant pastebejau, kad dazant augaliniais ir ilgalaikiais dazais vistiek vienodai ilgai nesilaiko. Bet jk vistiek kazkaip per kelis kartus juk galima patonuoti, patamsinti mirksiukas.gif
O y dazus visada ypildavau kokosu aliejaus, kad maziau sausetu ax.gif
IiIy
o milkshake pilkintoja atejus i kirpykla gali iskart nusipirkt ar reikia is anksto uzsisakinet? biggrin.gif
carela
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 06, 09:19)
Mano labai labai sviesus, vos ne balti plaukai, as noriu deginto siaudo tokios, tamsiai gelsvos spalvytes. Bet labai stipriu nenoriu % dazyti, nes tiesa sakant pastebejau, kad dazant augaliniais ir ilgalaikiais dazais vistiek vienodai ilgai nesilaiko. Bet jk vistiek kazkaip per kelis kartus juk galima patonuoti, patamsinti mirksiukas.gif
O y dazus visada ypildavau kokosu aliejaus, kad maziau sausetu ax.gif
*

Galima i dazus deti truputi kazko,as pvz dedu perfekto ampule smile.gif o tonuojant nereikia 6 proc kremoksido,uztenka triju ar dar mazesnio.sviesus plaukai jie labai kabina taciau spalvos nesilaiko,tiesiog reikia kiekviena dazyma tonuoti,taip po truputi spalva issilaikys...
Julya
QUOTE(carela @ 2009 06 06, 16:41)
Galima i dazus deti truputi kazko,as pvz dedu perfekto ampule smile.gif o tonuojant nereikia 6 proc kremoksido,uztenka triju ar dar mazesnio.sviesus plaukai jie labai kabina taciau spalvos nesilaiko,tiesiog reikia kiekviena dazyma tonuoti,taip po truputi spalva issilaikys...
*

o as norejau siek tiek pasitamsint savo plaukus tai galiukai isvis nepaeme dazu unsure.gif kirpeja sake kad matyt plauke jau pigmento jokio neisliko... o ten kur paeme spalvyte tai laikesi apie 2sav. gal kiek maziau g.gif
Egliukasz
QUOTE(carela @ 2009 06 06, 15:41)
*

O kaip taisyklingai ta tonavima daryt? g.gif Nes labai yvairiai esu maciusi ir girdejusi ax.gif
carela
QUOTE(julya @ 2009 06 06, 14:45)
o as norejau siek tiek pasitamsint savo plaukus tai galiukai isvis nepaeme dazu  unsure.gif  kirpeja sake kad matyt plauke jau pigmento jokio neisliko... o ten kur paeme spalvyte tai laikesi apie 2sav. gal kiek maziau  g.gif
*

taip gali buti, ant sviesintu plauku nesilaiko spalvos,cia jau nieko labai neprigalvosi deje 4u.gif uztonuojame,o paskui belieka sampunai...
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 06, 15:21)
O kaip taisyklingai ta tonavima daryt? g.gif  Nes labai yvairiai esu maciusi ir girdejusi ax.gif
*

Cia priklauso nuo firmos.Kiekviena firma turi savo taisykes...cia reiktu perkant ir klausti...
Rasytee
ech paskaiciau tema ir nezinau ka daryt ir noriu ir nenoriu vel pasisviesint plaukus
kokius 5 metus istisai daziau sruogelem po to ir visus sviesinau , plaukai susilpnejo , slinko
atsiauginau naturalius...ir vel noriu sviesesniu nes mano naturalus tokie lietuviski na nevisai pilki bet vistiek ne tokie kaip pirmajam psl foto smile.gif
atkalbekit ka biggrin.gif
aistuliaa
O man vel kazka darosi, kazkuri vakara negalejau uzmigti, kaip uzsimaniau tamsesniu plauku biggrin.gif
bet siandien kazkaip ziuriu i plaukus, lyg viskas gerai biggrin.gif bijau, kad viena karta ir nusitamsinsiu, kai tokios baisios mintys ateis biggrin.gif
aistuliaa
QUOTE(Rasytee @ 2009 06 06, 18:25)
ech paskaiciau tema ir nezinau ka daryt ir noriu ir nenoriu vel pasisviesint plaukus
kokius 5 metus istisai daziau sruogelem po to ir visus sviesinau , plaukai susilpnejo , slinko
atsiauginau naturalius...ir vel noriu sviesesniu nes mano naturalus tokie lietuviski na nevisai pilki bet vistiek ne tokie kaip pirmajam psl foto smile.gif
atkalbekit ka biggrin.gif
*

Tai gal tiesiog isidek sviesiu sruogeliu? smile.gif
Rasytee

QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 06, 19:43)
Tai gal tiesiog isidek sviesiu sruogeliu?  smile.gif
*

biski atitolus nuo dazymu tai prasvieskit mane ax.gif
o isidejus sruogeliu reiks vistiek kas 3men jas dazyt? ar tik ta viena kart ir reiks tik pasidazyt?
aistuliaa
QUOTE(Rasytee @ 2009 06 06, 20:57)
biski atitolus nuo dazymu tai prasvieskit mane  ax.gif
o isidejus sruogeliu reiks vistiek kas 3men jas dazyt? ar tik ta viena kart ir reiks tik pasidazyt?
*

Na man atrodo, kad reikia, juk vistiek tos sruogeles nuaugs ax.gif
Julya
QUOTE(Rasytee @ 2009 06 06, 21:57)
biski atitolus nuo dazymu tai prasvieskit mane  ax.gif
*

tikrai reiks... rolleyes.gif
toza
o kokia sauni tema!!! thumbup.gif Jus manau man tikrai padesit. Dazau savuosius tik su prof. skirtais dazais , maisau dvi spalvytes....bet kuri laika LT negyvenau, o kai grizau, nerandu kur galeciau prof. dazu nusipirkt....Loreal ir Wella, gal yra kokiu specializuotu parduotuviu ( gyvenu Vilniuj), nes buvau uzsukus i salona, o ten neparduoda, nori dazykis pas juos...
Julya
QUOTE(toza @ 2009 06 07, 15:12)
o kokia sauni tema!!!  thumbup.gif  Jus manau man tikrai padesit. Dazau savuosius tik su prof. skirtais dazais , maisau dvi spalvytes....bet kuri laika LT negyvenau, o kai grizau, nerandu kur galeciau prof. dazu nusipirkt....Loreal ir Wella, gal yra kokiu specializuotu parduotuviu ( gyvenu Vilniuj), nes buvau uzsukus i salona, o ten neparduoda, nori dazykis pas juos...
*

parduoti tai tikrai yra,seip daugumoje salonuose parduoda g.gif forum palace (Konstitucijos pr.) ir prie buvusio vaiku pasaulio yra spec. Loreal parduotuve ten tikrai parduoda mirksiukas.gif
FoxLady
Gal zinote ar Salon+ prekiauja plauku dazais?
Julya
oj,blondines,zinote o as jau kazkaip i tamsius plaukus linkstu... doh.gif taip pabodo amzinai sausi plaukai,kova su ryzumu,plauku alinimas...ziuriu prie tamsiu plauku veido bruozai labiau pabreziami,pas dauguma tokie sveiki blizgantys plaukai atrodo.. net nezinau ka cia daryti... kaip tas mintis nuvyti... ax.gif
Egliukasz
QUOTE(julya @ 2009 06 07, 22:04)
oj,blondines,zinote o as jau kazkaip i tamsius plaukus linkstu...  doh.gif taip pabodo amzinai sausi plaukai,kova su ryzumu,plauku alinimas...ziuriu prie tamsiu plauku veido bruozai labiau pabreziami,pas dauguma tokie sveiki blizgantys plaukai atrodo..  net nezinau ka cia daryti... kaip tas mintis nuvyti...  ax.gif
*

O esi kada is sviesiu persidazius is tamsius? ax.gif As tai esu, viena karta istveriau pora dienu, kita karta - kelias valandas blush2.gif As taip pripratus prie sviesiu, kad tamsus mane iskart link depresijos pastumeja biggrin.gif As tai mastau pasitamsint iki 8, kad butu grazi naturali spalvyte - manau pilnai man uzteks, nes zinau, kad daugiau patamsejusi tikrai gailesiuos, nes tokia baltaode kaip as tai niekada graziai neatrodys tamsiais plaukais schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 07, 21:54)
Gal zinote ar Salon+ prekiauja plauku dazais?
*

Neprekiauja g.gif
toza
QUOTE(julya @ 2009 06 07, 15:42)
parduoti tai tikrai yra,seip daugumoje salonuose parduoda  g.gif  forum palace (Konstitucijos pr.) ir prie buvusio vaiku pasaulio yra spec. Loreal parduotuve ten tikrai parduoda  mirksiukas.gif
*

aciu 4u.gif
Julya
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 08, 03:28)
O esi kada is sviesiu persidazius is tamsius? ax.gif  As tai esu, viena karta istveriau pora dienu, kita karta - kelias valandas blush2.gif  As taip pripratus prie sviesiu, kad tamsus mane iskart link depresijos pastumeja biggrin.gif  As tai mastau pasitamsint iki 8, kad butu grazi naturali spalvyte - manau pilnai man uzteks, nes zinau, kad daugiau patamsejusi tikrai gailesiuos, nes tokia baltaode kaip as tai niekada graziai neatrodys tamsiais plaukais schmoll.gif
Papildyta:
Neprekiauja g.gif
*

jo kazkada buvau,bet nepamenu ar patiko man ar ne,nes net nuotrauku dabar neturiu kaip tamsiais atrodziau biggrin.gif galvoju nuvaryt i peruku salona pasimatuoti ivairiu spalvu ir paziuret kuri labiausiai tiktu,kad nebutu sokas po dazymo veidrody save pamacius biggrin.gif bet jei ,,nelips" jokia splava tai jokia ir nedazysiiu lotuliukas.gif
aistuliaa
QUOTE(julya @ 2009 06 07, 22:04)
oj,blondines,zinote o as jau kazkaip i tamsius plaukus linkstu...  doh.gif taip pabodo amzinai sausi plaukai,kova su ryzumu,plauku alinimas...ziuriu prie tamsiu plauku veido bruozai labiau pabreziami,pas dauguma tokie sveiki blizgantys plaukai atrodo..  net nezinau ka cia daryti... kaip tas mintis nuvyti...  ax.gif
*

Ir man tokios mintys nuo nuotaikos atsiranda.. jei bloga, iskart kimbu prie plauku, noriu tamsiu.. jei gera, atrodo grazus tie plaukai, viskas ok doh.gif
Melajja

As noreciau ne kiek nustamsint bet isgaut naturalia i pilkuma tamsesne spalva, kirpeja nesupranta ko as noriu arba ant mano plauku nesigauna si spalva doh.gif nes kai pasakiau ko noriu tai isejau medaus-ryzo atspalvo plaukais blink.gif tai ir vel pradejau sviesint cool.gif
Julya
QUOTE(Melajja @ 2009 06 08, 15:06)
As noreciau ne kiek nustamsint bet isgaut naturalia i pilkuma tamsesne spalva, kirpeja nesupranta ko as noriu arba ant mano plauku nesigauna si spalva  doh.gif  nes kai pasakiau ko noriu tai isejau medaus-ryzo atspalvo plaukais blink.gif  tai ir vel pradejau sviesint  cool.gif
*

nuotraukas geriausia nestis ir rodyt tada buna kad supranta smile.gif
Egliukasz
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 08, 14:05)
Ir man tokios mintys nuo nuotaikos atsiranda.. jei bloga, iskart kimbu prie plauku, noriu tamsiu.. jei gera, atrodo grazus tie plaukai, viskas ok  doh.gif
*

drinks_cheers.gif Man irgi daznai taip uzplaukia blush2.gif biggrin.gif
Siandien vaziuosiu pirktis daziuku turbut, dazysiu plaukus, nes eisiu rytoj pasa keistis, reik but graziai biggrin.gif
aistuliaa
QUOTE(Melajja @ 2009 06 08, 14:06)
As noreciau ne kiek nustamsint bet isgaut naturalia i pilkuma tamsesne spalva, kirpeja nesupranta ko as noriu arba ant mano plauku nesigauna si spalva  doh.gif  nes kai pasakiau ko noriu tai isejau medaus-ryzo atspalvo plaukais blink.gif  tai ir vel pradejau sviesint  cool.gif
*

Pas mane kazkas i pilkumas, foto gaunasi balti labiau, bet siaip tokie pilkai rudi bent man biggrin.gif tai visai dziaugiuos smile.gif bet mane kai nudazo, as bunu sau per daug geltona, visa spalva su pilkintojais pasidarau pati biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 08, 14:16)
drinks_cheers.gif  Man irgi daznai taip uzplaukia blush2.gif  biggrin.gif
Siandien vaziuosiu pirktis daziuku turbut, dazysiu plaukus, nes eisiu rytoj pasa keistis, reik but graziai biggrin.gif
*

Man irgi reiktu dazyt.. kai palaidi plaukai, nieko, o kai surisu, sviecia jau labai saknys.. bet taip noriu duoti plaukams pailseti, dar bent menesi tikrai nedazysiu biggrin.gif
Egliukasz
QUOTE(Melajja @ 2009 06 08, 14:06)
*

Man y pilkuma nesigauna niekad, per daug ryzavoto pigmento plaukas turi matyt ax.gif Tai balinau balinau, o dabar jau baltais pabodo vaiksciot, naturalumo uzsimaniau ax.gif Saknis jau pora men dazau tamsiau negu visus plaukus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 08, 14:18)
Man irgi reiktu dazyt.. kai palaidi plaukai, nieko, o kai surisu, sviecia jau labai saknys.. bet taip noriu duoti plaukams pailseti, dar bent menesi tikrai nedazysiu  biggrin.gif
*

As tai tik saknis dazau, visu plauku jau nelieciau gerus 4 menesius, tai atsigavo tikrai labai thumbup.gif Bet pas mane tokia beda atsiranda, kai jie labai sveiki buna, tai visiskai nelaiko kirpimo formos, prisiploja taip slyksciai, gali jau purent nepurenus, niekas nepadeda schmoll.gif Tai periodiskai pakankinu, pasausinu as juos, nes tada ir tvarkytis lengviau, ir atrodo graziau, kaip bebutu keista biggrin.gif Nes kol nedazydavau plauku, maniskiai taip blizgedavo, kaip lasiniai sutepti schmoll.gif
aistuliaa
QUOTE(Egliukasz @ 2009 06 08, 14:21)

As tai tik saknis dazau, visu plauku jau nelieciau gerus 4 menesius, tai atsigavo tikrai labai thumbup.gif  Bet pas mane tokia beda atsiranda, kai jie labai sveiki buna, tai visiskai nelaiko kirpimo formos, prisiploja taip slyksciai, gali jau purent nepurenus, niekas nepadeda schmoll.gif Tai periodiskai pakankinu, pasausinu as juos, nes tada ir tvarkytis lengviau, ir atrodo graziau, kaip bebutu keista biggrin.gif  Nes kol nedazydavau plauku, maniskiai taip blizgedavo, kaip lasiniai sutepti schmoll.gif
*

O as visada dazydavau bent kazkiek sruogeliu, tai sakiau dabar leisiu plaukams ilsetis, o kai jau eisiu dazyti, tai tik saknis smile.gif bet irgi plaukai atsigauna jau po biski wink.gif
destiniuke
noreciau paklausti jei nusipirkau goldwell dazus ar nieko jei dazysiu su kitos firmos peroksidu, nes parduotuveje kurioje pirkau atskiru peroksidu pvz goldwell, wella, loreal dazams nera. gal carela zinos daugiau
rusiuke
QUOTE(destiniuke @ 2009 06 09, 10:28)
noreciau paklausti jei nusipirkau goldwell dazus ar nieko jei dazysiu su kitos firmos peroksidu, nes parduotuveje kurioje pirkau  atskiru peroksidu pvz goldwell, wella, loreal dazams nera. gal carela zinos daugiau
*

na nieko manau nebus. man kai dažė, tai keune dažus su gold well oksidatorium maišė. gražiai nušviesino. jokių pašalinių reakcijų biggrin.gif
FoxLady
QUOTE(destiniuke @ 2009 06 09, 09:28)
noreciau paklausti jei nusipirkau goldwell dazus ar nieko jei dazysiu su kitos firmos peroksidu, nes parduotuveje kurioje pirkau  atskiru peroksidu pvz goldwell, wella, loreal dazams nera. gal carela zinos daugiau
*

As dazau su keune naudoju kita oksidatoriu ir viskas ok 4u.gif
boruzele78
isduokit paslapti kur LT perkate keunes fir. dazus ,knieti isbandyti blush2.gif
FoxLady
QUOTE(boruzele78 @ 2009 06 09, 16:30)
isduokit paslapti kur LT perkate keunes fir.  dazus ,knieti isbandyti  blush2.gif
*

As kirpykloje smile.gif
Julya
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 09, 19:46)
As kirpykloje smile.gif
*

as irgi pas kirpeja rolleyes.gif net nezinau kur iprastai ju kitur galima butu isigyti g.gif
carela
QUOTE(destiniuke @ 2009 06 09, 09:28)
*

Tikrai galima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzele78 @ 2009 06 09, 16:30)
isduokit paslapti kur LT perkate keunes fir.  dazus ,knieti isbandyti  blush2.gif
*

Kaune Gabijos parduotuveje,savanoriuose 4u.gif
Jurgutėlė
Gal kuri jau bandėt ,sakė atsirado kažkokie nauji Alfa Parf dažai geresni ,su apsauga ir dar kažkokiu briedu ,bet tipo tikrai geri ,galvoju gal bandyt su jais ,nes su bet kokias tai bijau ,kad plaukai nenukristų ax.gif
aš tai kirpėjai sakau ,tai dažydavau anksčiau su Alfa parf ,bet tokiais milteliniais ,tai ačiū daugiau nenoriu ,ji sako ne ne su tokiais tai aš išvis net nedirbu ,o čia tokia naujovė ,labai atseit gera g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.