Mar del Plata
2009 06 03, 10:47
Sveikos merginos,
faktas, kad savo plaukus pagražinimui norime patiketi tik profesionalui ir šios srities žinovui. Tačiau esant finansiniam sunkmečiui, ne kiekviena moteris gali sau leisti šį malonumą. Tuomet kilo klausimas, ar galėtume savo plaukus patikėti pradžiamokslei, dar nepatyrusiai, ir už žymiai mažesnę kainą?
Meri_ceri
2009 06 03, 11:08
QUOTE(Mar del Plata @ 2009 06 03, 10:47)
Sveikos merginos,
faktas, kad savo plaukus pagražinimui norime patiketi tik profesionalui ir šios srities žinovui. Tačiau esant finansiniam sunkmečiui, ne kiekviena moteris gali sau leisti šį malonumą. Tuomet kilo klausimas, ar galėtume savo plaukus patikėti pradžiamokslei, dar nepatyrusiai, ir už žymiai mažesnę kainą?
Galiu atsakyti, kad ne tik ryzciausi, bet ir ryzausi

lygiai pries menesi cia, SM forume, radau mergaites skelbima, kad ji atlieka praktika ir nemokamai kerpa, dazo (tik reikia susimoketi uz dazu savikaina), tai surizikavau. Bet nebuvo baisu todel, kad mano kirpimas laaabai paprastas - ilgi plaukai, kerpami tiesia linija, jokiu kirpciuku, "laiptu", iskarpymu ir pan. zodziu, viskas labai paprasta, todel zinojau, kad net nemokantis kirpt zmogus vargiai man ka nors sugadintu

Tai va, kirpausi galiukus (pora cm), ir daze man plaukucius su Keune dazais (visa galva, ne vien saknis). ir ka galiu pasakyti, nuojauta nenuvyle, nes mergaite dirbo laaabai svelniai, kruopsciai, matesi, kad labai stengiasi, ir rezultatu likau laaabai patenkinta. zodziu, dirbo kokybiskai, tik gal siek tiek ilgeliau nei igudusi kirpeja, bet manau tai normalu. tei va, ir sumokejau uz viska 38 litus (uz dazus tik), manau kaip sunkmeciui tai liuksine kaina
aistuliaa
2009 06 03, 12:18
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 06 03, 11:08)

lygiai pries menesi cia, SM forume, radau mergaites skelbima, kad ji atlieka praktika ir nemokamai kerpa, dazo (tik reikia susimoketi uz dazu savikaina), tai surizikavau. Bet nebuvo baisu todel, kad mano kirpimas laaabai paprastas - ilgi plaukai, kerpami tiesia linija, jokiu kirpciuku, "laiptu", iskarpymu ir pan. zodziu, viskas labai paprasta, todel zinojau, kad net nemokantis kirpt zmogus vargiai man ka nors sugadintu

Tai va, kirpausi galiukus (pora cm), ir daze man plaukucius su Keune dazais (visa galva, ne vien saknis). ir ka galiu pasakyti, nuojauta nenuvyle, nes mergaite dirbo laaabai svelniai, kruopsciai, matesi, kad labai stengiasi, ir rezultatu likau laaabai patenkinta. zodziu, dirbo kokybiskai, tik gal siek tiek ilgeliau nei igudusi kirpeja, bet manau tai normalu. tei va, ir sumokejau uz viska 38 litus (uz dazus tik), manau kaip sunkmeciui tai liuksine kaina

Smagu
man tai butu truputi nedrasu del dazymo, kad nesigauciau oranzine ar geltona

o del kirpimo manau nebijociau, jei tai nebutu koks labai imantrus kirpimas
sandrul
2009 06 03, 13:51
Na ryzciausi jei tik kirptis reiketu, nes dazyti plaukus neleisciau ne uz ka...

Bet ne del to, kad kirpeja pradziamoksle
Jau kai nusigrybauja tai nusigrybauja ne tik pradziamoksles, bet ir profesionales. Ryzciausi kirptis ir pas pradziamoksle, jei jinai tikrai sugebetu isklausyti ko as noriu ir kaip as noriu buti apkirpta. Pradziamoksles turbut net geriau sugeba isiklausyti i klientu norus nes labiau stengiasi.
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 06 03, 11:08)

as buvau susigundzius nusidazyt pas ja bet velaiu ziuiu dingo skelbimas

psikirpt galus neissigasciau, bet vat sukuosena nauja pasidaryt pabijociau

o ta mergaite jau nebedazo?
Melajja
2009 06 03, 23:39
o kas ten zino kai i nauja salona nueini, ar kai keiti kirpeja, ar ten pradziamoksle ar su 10 metu patirtim
Meri_ceri
2009 06 04, 01:20
QUOTE(aistuliaa @ 2009 06 03, 12:18)
Smagu
man tai butu truputi nedrasu del dazymo, kad nesigauciau oranzine ar geltona

o del kirpimo manau nebijociau, jei tai nebutu koks labai imantrus kirpimas

na, kadangi as tamsiai rudai, beveik juodai dazau, tai nebijojau. o blondines tai suprantu, baisu baisu to ryzumo kaip sakant
Papildyta:QUOTE(chamka @ 2009 06 03, 20:44)
as buvau susigundzius nusidazyt pas ja bet velaiu ziuiu dingo skelbimas

psikirpt galus neissigasciau, bet vat sukuosena nauja pasidaryt pabijociau

o ta mergaite jau nebedazo?
man atrodo moderatores jos skelbima istryne, nes jis buvo idejus ji i Plauku prieziuros skyreli, ne i sklebimu lenta. o ar dabar dazo tai net nzn nes jau geras menuo praejo, tai gal jau ir baiges jai praktika. bet siaip sakau, patenkinta esu, nes po truputi spalva pradejo atsiplauti, tai labai tolygiai svieseja, viskas ok (bijojau, kad plemais eis)
mademoiselli
2009 06 04, 12:06
galiukus ryzciausi
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 06 04, 01:20)
man atrodo moderatores jos skelbima istryne, nes jis buvo idejus ji i Plauku prieziuros skyreli, ne i sklebimu lenta. o ar dabar dazo tai net nzn nes jau geras menuo praejo, tai gal jau ir baiges jai praktika. bet siaip sakau, patenkinta esu, nes po truputi spalva pradejo atsiplauti, tai labai tolygiai svieseja, viskas ok (bijojau, kad plemais eis)
nespejau
shopingas
2009 06 04, 22:37
As ne LT, bet apie tokia galimybe irgi masciau (nes gaila kelis simtus $ moket uz dazyma + dar koki 50$ uz paprasta galu pakirpima). Kazkaip grozio mokyklose man nejauku butu, bet galvojau apie grozio salonus, kuriuose praktika atlieka zmones (jau buna nemazai kirpe, be to meistrai priziuri).
Kirpimo skelbimu pilna, tik kad beveik visi iesko modeliu bobui, o as ilgi noriu islaikyt

Tai susiradau visgi viena mergina, kuri dirbtu su ilgais plaukais - nu ir ka, po keliu laisku, nebeatraso, tai likau ant ledo

Bet kirpimas dar dzin, svarbiau dazymas. Tai irgi kazkaip nei viena neatrase (nors rasiau pagal katik idetus skelbimus dazniausiai, todel keista)....
Galiausiai nuejau pasikirpt galu i tokia paprasta kirpykylele (ten beveik konvejeriu jie dirba, nu bet man tereikejo lygiai pakirpt galus). Tai susidariau ispudi, kad geriau turbut brangiau sumoket, bet tirkai padarys kaip reikia, o cia supurske plaukus vandenuku, pakirpo ir paleido (net nepadziovino, kad paziuretu ar tikrai lygiai)

Tai dazymui jau neberizikuoju su paprastom kirpyklelem, o kad neatrandu mokiniu, tai tenka eit i normalu salona (paguoda ta, kad pataikiau gaut kazkur 60% nuolaida tenai).
Meri_ceri
2009 06 05, 00:28
QUOTE(shopingas @ 2009 06 04, 22:37)
Galiausiai nuejau pasikirpt galu i tokia paprasta kirpykylele (ten beveik konvejeriu jie dirba, nu bet man tereikejo lygiai pakirpt galus). Tai susidariau ispudi, kad geriau turbut brangiau sumoket, bet tirkai padarys kaip reikia, o cia supurske plaukus vandenuku, pakirpo ir paleido (net nepadziovino, kad paziuretu ar tikrai lygiai)

Tai dazymui jau neberizikuoju su paprastom kirpyklelem, o kad neatrandu mokiniu, tai tenka eit i normalu salona (paguoda ta, kad pataikiau gaut kazkur 60% nuolaida tenai).
60% tai liuks

turbut laabai graziai sypsotes, kad tokia didele nuolaida gaunate

Jus kaip supratau JAV gyvenate? kai as Airijoje gyvenau tai kazkaip nesunku budavo susirast lietuve kirpeja, kuri i namus atvykdavo, ir kirpdavo graziai ir dazydavo ..ir ne viena tuo uzsiima Airijoje, o kadangi lietuviu bendruomene didele, tai nesunku budavo susizinot. gal ir JAV kazkoks panasus "naminiu kirpeju" tinklas egzistuoja?
shopingas
2009 06 05, 04:34
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 06 05, 00:28)
60% tai liuks

turbut laabai graziai sypsotes, kad tokia didele nuolaida gaunate

Jus kaip supratau JAV gyvenate? kai as Airijoje gyvenau tai kazkaip nesunku budavo susirast lietuve kirpeja, kuri i namus atvykdavo, ir kirpdavo graziai ir dazydavo ..ir ne viena tuo uzsiima Airijoje, o kadangi lietuviu bendruomene didele, tai nesunku budavo susizinot. gal ir JAV kazkoks panasus "naminiu kirpeju" tinklas egzistuoja?

Ne uz sypsena gavau - yra otks puslapis, kuriame kasdiena kazka naujo siulo (pvz tokioj ir tokioj kavinej 50$ cekis uz 20$), bet turi ta pasiulyma nupirkt tam tikras skaicius zmoniu. Tai cia taip ir buvo. Tiesa sakant, tai buvo vieno salono pasiuylmas, bet toks nelabai patrauklus, tai kol ieskojau kokios praktikantes kirpejos, atejo ir sitas pasiulymas - o kad su nei viena normaliai neina susitart, tai ir pasirinkau ji (aisku suviliojo, kad ir sampanu vaisina salone).
JAV, bet ne tam gale esu, kad butu daug lietuviu aplink, tai manau sunkiau butu lietuve kirpeja rast. Kokioj Cikagoj, tai be problemu....

Kirpeja siaip radau gera, tik salono bosas nepatinka, tai kolkas neinu ten - jis uzsispyres sumaise jai dazus (norejau labai sviesiai blondiniskai dazytis), tai gavausi aukso spalvos ir bande irodyt, kad labai grazi spalva

Aisku po to perdaze iskart, bet gaila plaukus taip kankint...
Man tai tikrai butu nedrasu eiti pas pradziamoksle. Viena karta daziausi plaukus pas savo kirpeja ir ten buvo mokinuke, kuriai liepe isplaut man galva. Nepatiko man viskas kaip jinai atliko ta plovima. I ausis vandens pribego, ant veido privarvejo.. Idomu kaip nukirpus butu
As, tiesa sakant, nebesiryztu pas jokia kirpeja eit, pradziamoksle ji ar ne. kad negalvotumet, jog isvis nekerpu plauku, tai pasakysiu, kad juos pakerpa drauge kirpeja.
Meri_ceri
2009 06 05, 18:06
QUOTE(kruopa @ 2009 06 05, 12:27)
Man tai tikrai butu nedrasu eiti pas pradziamoksle. Viena karta daziausi plaukus pas savo kirpeja ir ten buvo mokinuke, kuriai liepe isplaut man galva. Nepatiko man viskas kaip jinai atliko ta plovima. I ausis vandens pribego, ant veido privarvejo.. Idomu kaip nukirpus butu
As manau, kad galima ir ta pradziamoksle suprasti, juk niekas negime mokedamas, o igudziai ateina kartu su praktika..O jei tos praktikos niekas nenores suteikti, tai kaip jai issiugdyti igudzius?
Art Deco Lady
2009 06 08, 00:26
Aš kerpuosi pas pradžiamokslę kirpėją, tiesą sakant, netgi ryžausi kardinaliems pokyčiams: nurėžė ilgus plaukus ir padarė stilingą trumpą kirpimą ir labai puikiai visada šukuosenas suformuoja, bet tikriausiai nuo žmogaus priklauso, kartais pradedančios kirpėjos labiau įsiklauso ir kruopščiau dirba, nei patyrusios. Pažįstamai viena jau patyrus kirpėja nepasitarus nukirpo kirpčiukus...
Meri_ceri
2009 06 08, 13:02
QUOTE(Art Deco Lady @ 2009 06 08, 00:26)
Pažįstamai viena jau patyrus kirpėja
nepasitarus nukirpo kirpčiukus...
Jei man taip padarytu tai is pykcio paciai kirpejai nukirpciau kirpciukus
*LexXxI*
2009 06 29, 13:20
jei kasnors dar noretu apsikirpt pas pradziamoksle prasom kreitpis pas mane nuo rudens man vel reikes modeliu ir kirpimam ir plauku dazymam
~Dark Elf~
2009 06 29, 13:29
Kirpausi

apkirpo gerai,tik sustate plaukus kaip MOTERYS pasistato..o kadangi nesu tokio amziaus..tai man tik tas nepatiko.. dbr nedrisciau kirptis. Apie kita turejau daug atsiliepimu

todel ir nuejau...
Papildyta:QUOTE(Meri_ceri @ 2009 06 05, 18:06)
As manau, kad galima ir ta pradziamoksle suprasti, juk niekas negime mokedamas, o igudziai ateina kartu su praktika..O jei tos praktikos niekas nenores suteikti, tai kaip jai issiugdyti igudzius?

Tai galit but modeliu,jei Jums dzyn ka ant galvos padarys
As nieko pries neturiu pradziamokslius..bet cia ne kasa.O zmogaus plaukai..kuriuos taip ar kitaip negalima nuzarint iki ausu (nuo lemens pvz beliginant galiukus.) ar nudazyt hakio spalva plaukus
na as seip cia pamasciau...yra ir :ale tokios profesionales..o padaro tokiu elementariu klaidu..nepaklausant kliento.
Egliukasz
2009 06 29, 13:35
Ne tik kirpausi, bet dar ir su nostalgija prisimenu viena pradziamoksle kirpeja Neringa, praktika ji atliko Andre salone, senamiesty

Buvo ka tik po kursu, as pirma jos kliente. Kirpo labai ilgai, bet graziai ir paeme tik 7 lt

O kirpciukus nukirpo taip idealiai, kad graziai sukavosi ir ant sono, ir tiesiai - daugiau nei viena taip nesugebejo nukirpt, nes pas mane daug verpetu

Ejau pas ja, kol mokesi, po to kai jau pasidare stiliste, man buvo per brangu

Kai dar mokiausi mokykloj daznai eidavau kirptis y Mickeviciaus gatve, ten kirpeju kursu mokinukes kirpdavo for free. Kadangi labai gera meistre ten buvo, nei viena nieko nesugadino ir cheminy susukavima graziai padariusios buvo
Aisku visokiu buna, bet nesu nusistaciusi pries kirpejas pradziamoksles - visos juk nuo to pradejo, o kuo tapo, priklause nuo ju paciu sugebejimu, noru ir pastangu
Guodute
2009 06 30, 15:41
va va, buna visaip. as vln eidavau i vln koelgija, ten prie pramogu banko budavo tokia kiprykla. pas berniuka eiavau visada, moekdavau ne daug. bet apkirpdavo super.
mokiniai labiau stengiasi, plius destytojos salia budavo
shopingas
2009 07 01, 15:14
Nu ka, vakar surizikavau nueit pas salone praktika atliekancia kirpeja - turejo blowdry (net nezinau kaip isverst teisingai - zodziu isplaut ir isdziovint plaukucius) daryt. Deja ji pati neatejo, tai kitas vaikinukas mane pereme. Kadangi esu tiesiaplauke, tai pasiule sugarbanot ir sake jam tai gera praktika butu. Nors tiesa sakant salia niekas nestovejo, tik kai reikejo pasitart i kuria puse plaukus pakreipt garbanojant ir po galutinio varianto jis pasikviete viena mergina, kuri viska patarinejo.
Turiu pasakyt, kad turbut jis vienintelis, kas man isplove galva neuzpildami ausu (as labai bijau nors ir laso vandens ausyse

), plaunant galva padare toooki masaza

Dirbo labai kruopsciai, bet gana ir greitai (plovimas, dziovinimas, garbanojimas ir dar poros sruogu pataisymas uztruko apie valanda). Zodziu likau daugiau nei patenkinta darbu
O kaip tik belaukdama kirpykloj skaiciau zurnale straipsni kaip viena moteris bande sutaupyt pinigu eidama i pigias kirpyklas. Tai kirpimas jai tiko ir patiko, bet kai nuejo dazytis, tai is pradziu kelios sruogos gavosi ne tokios, kokios turejo spalvos. Kirpeja taise, tai tada gavosi ryzos, o po dar vieno pataisymo isejo kaip su nuaugusiom saknim.
JustinQ
2009 07 05, 18:09
Teko kartą kirptis galiukus pas pradžiamokslę kirpėją. Kadangi tą kartą tenorėjau patrumpint galiukus, jokios didelės rizikos, tai užėjau į netoli namų esančią kirpyklą pas kirpėją, kuri tuo metu buvo laisva. Nežinojau, ar pradedančioji, ar ne, tą supratau, kai galiukų kirpimas laaabai užsitęsė

Na bet juk reik panelei praktikos, tai jokių pretenzijų nereiškiau
linuxox
2009 07 06, 15:59
Man pas pradziamoksle nebutu baisu eiti,tiek kirpejos,tiek manikiuristes,kurios tik baige kursus dirba labai nuosirdziai ir atsargiai,stengiasi viska padaryti taip kaip reikia.Daziausi neseniai plaukus pas viena tokia,tai neturiu jokiu priekaistu,o po keliu savaiciu tam paciam salone nuejau noredama pasviesinti vienu tonu plaukus,tai mane prieme senai dirbanti kirpeja,bet pas ja as nesidaziau,dar ir sikt pasiunciau,nes susisneketi buvo neimanoma,as jai apie tiltus-ta man apie miltus.As pati dirbu su plaukais,tai nusimanau kazkiek,bet nesu koloriste.As tai kirpejai parodziau spalva kokia panasia noreciau isgauti,o ji butent to numerio spalva ir butu daziusi,bet nudazius butent ta spalva as nebuciau pasviesejusi.Labai jau lengvai nori duona uzsidirbti,atejo klijente pasake kuriuo numeriu dazyti,dar pasake kokio procento peroksidas geriau butu,jai tik nudazyti reiketu,o jeigu rezultato jokio nesimatytu-sakytu pati tokia spalva issirinkai.Bet kai buvau pas pradziamoksle parodziau jai ko noriu,bet dazeme vienu numeriu sviesesniais dazais,ir gavosi labai gerai,o seniai dirbanciai kirpejai yra net neidomu tai ko tu nori ar tai ka tu sakai.
oj tikrai nesiryzciau pas pradziamoksle
TARSKALIUKE
2009 07 21, 01:35
dabar baisu pas bet kokia eiti, nes viena (pirma ir paskutini) karta pradziamoksle taip "pakirpo" plaukus, kad poto pas gera kirpeja nuejus taisyti, reikejo 20cm plauku nukirpti

buvo palikti tokie kaip siulai

iki siol sirdi skauda auginant plaukucius is naujo
*Chardonnay*
2009 07 21, 01:55
Niekada neiciau pas pradziamoksle

jau geriau pati apsikirpciau kaip nors
TeQuiLa
2009 07 21, 20:23
o as surizikuociau, mano plaukai potrumpiai, tai manau labai nenusigrybintu
linuxox
2009 07 25, 21:07
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2009 07 21, 01:35)
dabar baisu pas bet kokia eiti, nes viena (pirma ir paskutini) karta pradziamoksle taip "pakirpo" plaukus, kad poto pas gera kirpeja nuejus taisyti, reikejo 20cm plauku nukirpti

buvo palikti tokie kaip siulai

iki siol sirdi skauda auginant plaukucius is naujo

As nesuprantu tokiu dalyku,kaip taip gali sugadinti?Ir i kur jus panos ziurite kai jums plaukus kerpa?As tai patarciau viska labai gerai issiaiskinti su kirpeja,uzsienyje dazniausiai praso atsinesti foto kokios jus noretumet sukuosenos.Tau tikriausiai iskarpe plaukus vadinamomis plunksnelemis.Siaip toks kirpimas graziai atrodo tik ant labai storu plauku,o plonesnius jeigu taip prakarpo tai jie tik dar plonesni atrodo,visa vaizda sugadina ir vienintele iseitis tik nukirpti tuos nuplonejusius galus...
tikrai ne, mano plaukai yra ilgi ir jų daug todėl netgi patyrusios kirpėjos jų gražiai nesutvarko, labai daug metų teko eiti pas gausybę visų išrekomenduotų kirpėju ir visada išeidavau iš kirpyklos nusivylus, tai kaip tada pradedančioji...
Egliukasz
2009 07 26, 13:40
QUOTE(Metaxa @ 2009 07 26, 12:42)
tikrai ne, mano plaukai yra ilgi ir jų daug todėl netgi patyrusios kirpėjos jų gražiai nesutvarko, labai daug metų teko eiti pas gausybę visų išrekomenduotų kirpėju ir visada išeidavau iš kirpyklos nusivylus, tai kaip tada pradedančioji...

Tai jeigu nepatinka net profesionaliu darbas, tai koks skirtumas pas kokia eiti, jeigu vistiek nusivilsit, geriau pinigus pataupyt
Elenchik
2009 07 29, 10:05
Jei reiketu tik galiukus pakirpti,tai eiciau,o dazyti,ar rimtesniesniems kirpimams nesiryzciau.
>>agnute<<
2009 07 29, 10:28
aš irgi manau eičiau.
o šiaip juk jos ne iš dangaus nukrenta ir eina kirpti/dažyti. juk jos kiek laiko mokosi ir tikrai kažkiek išmano ką daro .
mano draugė kai mokėsi būti kirpėja tai nerealiai viską padarydavo. ir šukuoseną, plaukus gražiai iškarpydavo , dažydavo . nu vnž mergaitė turi talentą. tik tiek jog pradžioje sunku surasti klienčių, nes visos bijo naujokių
Aquawille
2009 07 29, 13:35
viena karta ryzausi
tai ta klaida taisau jau puse metu
sudegino plaukus dazydama tamsiai, per ilgai palaike ir naudojo per stipru peroksida
tad gyvenime nebesiryzsciau
Galima paklausiu

o kaip jus atskiriat kuri pradziamoksle kuri ne tik atejus i kirpykla?

pasikeite kirpejos,bet ne vienai ant kaktos neparasyta kiek ji dirbus,ka pabaigus

Man paciai buvo juoku,kai pradejau dirbt.Susitarem su kolegem kad ne viena nesakys,kad as katik pabaigus.Sakem kad dirbu pora metu,tiesiog pakeiciau darbo vieta.Ir ka?Ejo,kirposi,dazesi...aisku buvo nesusipratimu,bet nesusipratimu pasitaiko ir 10 metu pradirbus

Kazkam patiko,kazkam ne,kazkas ir toliau tvarkosi,kazkas ne.Visiem gi neitiksi.O kad nudegina plaukus,nukerpa nesamones tai ir senosios profesijos atstoves tokiu dalyku pridaro,ir dar baisiau...Taigi galiu pasakyti,kad atsiseda zmogus i kede ir nezino,pradziamoksle ar patyrus kirpeja kerpa.Jei kaip pas mus sako juokais "Jei biolaukai sutampa - viskas bus gerai"
dabar jau nebe

einu tik pas profesionalę.
bet prieš naujokes nieko neturiu prieš, anksčiau eidavau. pinigėlių moksleivei būnant daug neturėjau, ir kirpadavaus pas jas.

ir be to man labai patikdavo ekperimentuot, o jos to irgi norėdavo

tai abi pusės likdavom patenkintos
Angelelis_E
2009 08 13, 16:29
Na, as ejau gal ne visai pas pradedancia, o jau padirbusia pora metu. O kad kirpeja nepatyrusi, tikrai matosi is to, kaip laiko zirkles

tai ta kirpeja labai "negrabiai" jomis naudodavosi, bet uztat buvo super kruopsti, kaip profesionale, kiekviena plaukuti apciupinejo. Mano plaukai iki siknos, tai lb bijojau, kad blogai nudazys, "dememis" ir netolygiai... ir tai buvo pries metus. Rezultatas:po jos dazymo dazyti nebereikejo puse metu, spalva nenusiplove, nors dazai nebuvo visiskai cheminiai... lb daug patare, o del dazu irgi lb tvirta nuomone issake, ikalbejo kitokiais dazytis. Tik va, jei ir griztu i klaipeda, tai trumpam ir neturiu laiko pas ja uzbegti, einu pas seeeeeena...

nurauna puse plauku, nudazo "sruogomis", nors dazo visus plaukus, patarimu - nulis. Bet kai tik turesiu laiko, vel susirasiu ta jaunute mergaite, tokiai net arbatos palikti nebuvo gaila... o gal tiesiog pataikiau "ant talentingos"
gaika69
2009 08 18, 22:21
O as pati siuo metu kerpu ir dazau. Nesu baigusi kursu, bet praktikuojuos namie - prasau klientu tik susimoketi uz dazus ir kitokias islaidas.
Iki siol visi klientai patenkinti ir skundziasi tik vienu - kad visose kirpyklose arba juos nukerpa ne taip, kaip prase, arba sugadina plaukus. Zinau, kad tai yra tiesa, nes paciai teko ne karta nusvilti...
Siaip "pradedanti" kirpeja viena kitai nelygi. Tai, kad kirpeja baige kursus, dar nereiskia, kad ji moka kazka su plaukais daryti. Ir atvirksciai - kursu nera baigusi tik todel, kad jie labai brangus (mano atvejis)... Bet si darba labai myliu ir stengiuosi, kad kiekvienas butu patenkintas rezultatu.
Damutte
2009 08 19, 13:16
as anksciau kirpdavausi pas mergaite, kuri baiginejo kirpeju mokykla. patenkita buvau.
Mascara
2009 08 19, 15:07
Kartą galiukus kirpausi, likau labai patenkinta.

Kirpo gal ir ilgokai, bet kruopščiai, lygiai gražiai nukirpo, ištaisė prieš tai kirpusios kirpėjos broką, kuri buvo kreivai nukirpus
QUOTE(gaika69 @ 2009 08 18, 22:21)
O as pati siuo metu kerpu ir dazau. Nesu baigusi kursu, bet praktikuojuos namie - prasau klientu tik susimoketi uz dazus ir kitokias islaidas.
Iki siol visi klientai patenkinti ir skundziasi tik vienu - kad visose kirpyklose arba juos nukerpa ne taip, kaip prase, arba sugadina plaukus. Zinau, kad tai yra tiesa, nes paciai teko ne karta nusvilti...
Siaip "pradedanti" kirpeja viena kitai nelygi. Tai, kad kirpeja baige kursus, dar nereiskia, kad ji moka kazka su plaukais daryti. Ir atvirksciai - kursu nera baigusi tik todel, kad jie labai brangus (mano atvejis)... Bet si darba labai myliu ir stengiuosi, kad kiekvienas butu patenkintas rezultatu.
kokia gi Jus saunuole, te
Ar eiciau? na taip, o kame dielas, plaukai ne dantys juk....
Inesa533
2009 08 21, 14:25
belekiek metų dirbusi kirpėja gali nukirpti blogiau už ką tik radėjusią
Papildyta:t.y. pradėjusią
Incredible Me
2009 08 21, 17:12
Zinau,kad kirpeja kirpejai nelygu,bet nesiryzciau pas pradziamoksle kirptis,baisu ir viskas

kazkos nusitatimas yra,kad jei naujoke tai blogai pakirps,nors suprantu kad yra ir su stazu ir gali taaaip apkirpti,kad
gaika69
2009 08 25, 11:23
QUOTE(Mertise @ 2009 08 21, 17:12)
Zinau,kad kirpeja kirpejai nelygu,bet nesiryzciau pas pradziamoksle kirptis,baisu ir viskas

kazkos nusitatimas yra,kad jei naujoke tai blogai pakirps,nors suprantu kad yra ir su stazu ir gali taaaip apkirpti,kad

na matyt taip yra statistiskai, kad labiau patyrusios kirpejos kerpa geriau, o pradziamoksles dar nera padariusios visu klaidu, kurias imanoma padaryti

siaip ar taip, manau, kad rezultatai sioje srityje labiausiai priklauso nuo kruopstumo.
Papildyta:QUOTE(fuksė @ 2009 08 19, 15:37)
kokia gi Jus saunuole, te
Ar eiciau? na taip, o kame dielas, plaukai ne dantys juk....
aciu uz balionke
emiliute
2009 08 25, 11:29
mano plaukai ilgi tai aš sau galiu leisti eksperimentuot kažkiek,yra iš ko:D būtų net savotiškai smalsu "išbandyti" pradedančiąją kirpėją

aš manau kad kaip tik tos jaunutės ir stengtųsi labiau...nesu nusistačius prieš jas:)
Maserati
2009 08 25, 11:47
Eiciau,bet tik pasikirpti galiuku

O ir siaip nera noro eksperimentuoti su plaukais,tai man nesvarbu butu ar profesionalas ar pradziamokslis siulyti kazka.
Ryzciausi, nes pradenciosios turi pradinius igudzius, o dar jos kurkas labiau stengiasi, nei patyrusios kirpejos. Nuo paciu profesionalu mano sukuosena buvo nukentejusi, kai ne taip suprasdavo/isgirsdavo, tai ko noriu...
gaika69
2009 08 26, 09:08
tai parasykit man prie progos, isbandysit, galbut patiks

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.