Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ______Mūsų virtuvės________
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Dovis
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 02, 21:34)
O kodel i kampines neideti stalcius? g.gif
Kazkaip man tas 1200 stalcius be rysio, jau 900 atrode atominis
*

Tai ,kad jie kainuoja nemazai doh.gif Eina sau, visai susimakalavau. Laikas bega, o as vis guma tempiu doh.gif
edituke
QUOTE(Dovis @ 2009 06 02, 22:51)
Tai ,kad jie kainuoja nemazai doh.gif Eina sau, visai susimakalavau. Laikas bega, o as vis guma tempiu doh.gif
*

jus zinokit ir man tas pats doh.gif , tik kad va nors jau sioki toki virtuvini susiprojektavau, nu va dabar technika doh.gif tamsus miskas.....
Žanė
QUOTE(edituke @ 2009 06 02, 20:57)
o jus jei turetumet pinigini limita, ar sau pirktumete Nardi?
ir dar (is kart atsiprasau jei klausymai cia mano jau pasikartoja blush2.gif ) - kuri kaitlente geriau indukcine ir stiklo keramika  g.gif
*

kadangi stengiuosi būti natūralistė, sveikuolė ir t.t. ir pan, tai indukcinės nė už ką nesirinkčiau.
užtenka vien to fakto, kad ja negalima naudotis žmonėms, nešiojantiems širdies stimuliatorių. indukcinės veikimo metu susidaro labai didelis elektromagnetinis laukas, kas tikrai kenkia sveikatai.
bet - kiekvienam savo 4u.gif

o dėl buitinės technikos - panaršykite internete, daug akcijų dabar, galima ir papildomai pasiderėti, rašė merginos, kad vos ne pusę kainos nuderėjo.
Lillita
QUOTE(Dovis @ 2009 06 02, 21:51)
*

na, jei numatytas Egger, tada mano siulytas variantas netinka, storis per mazas (nors Thermopal jau turi 60 mm storio stalvirsi), ir tavasis variantas sunkiai gausis, jei nori nuleisti zemyn stalvirsio gabala, juk kitoje puseje jo yra paprastas popierius, tada reikia kazkaip suktis is padeties, ar tai tokio pacio dekoro plokste dviguba pasirinkti (bet vistiek siek tiek skirtumas bus matyt), ar tai stalvirsio virsutinio nupjauti uzapvalintas briaunas ir klijuoti PVC stora briauna (bet užapvalinimas tai praktiškiau g.gif ), kad su ta koja graziai ziuretusi (supranti, ka turiu omenyje? smile.gif). ir gal marmuro nedek, jau toks jis lenkiskas lenkiskas ax.gif siaip tai sugalvojau viena minti, bet jei pasirinkti mano siulyta varianta, na, jei bus idomu, parasysiu..

del stalciu - manau, kad vis delto geriau nei 1200 butu daryti po 600, nes tokio plocio stalcius jau butinai reikia daryti su Blum ar Hettich guoliniais mechanizmais, niekas kitas neatlaikytu, ir apskritai virtuve daug graziau atrodo ir tvarkingiau ziurisi, kai joje kuo maziau spinteliu plociu primaisyta - "zingsniu" vadinamu smile.gif
Tadūnas
QUOTE(Dovis @ 2009 06 02, 22:51)
*

kad kainuoja tai zinau, bet net BLUM'o atstovai nesugebejo paaiskinti kaip sureguliuoti lotuliukas.gif va cia man buvo pats idomumas, sedejom keturiese ir spoksojom beveik diena, kos sureguliavom, bat siaip, man kazkokie jie neidomus, na tai mano asmenine nuomone, gal del to, kad montazas buvo sudetingas g.gif
Papildyta:
O tai jai kelis stalvirsius sudeti Uzbaigimams tiktai, o jai nera pasirinkimo, tai per visa) kad ir tris ir is sono uzdeti HPL, tai jie sugeba labai kokybiskai, gal toks variantas yra iseitis g.gif
Lillita
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 02, 22:12)
O tai jai kelis stalvirsius sudeti Uzbaigimams tiktai, o jai nera pasirinkimo, tai per visa) kad ir tris ir is sono uzdeti HPL, tai jie sugeba labai kokybiskai, gal toks variantas yra iseitis g.gif

nelabai supratau, kaip cia taip?.. tris po 39 mm? ta prasme, kojos nuleidimui?
Tadūnas
QUOTE(Lillita @ 2009 06 02, 23:14)
nelabai supratau, kaip cia taip?.. tris po 39 mm? ta prasme, kojos nuleidimui?
*

Butent.
Sudublinti plokste.
Arba du 60mm
Lillita
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 02, 22:22)
Butent.
Sudublinti plokste.
Arba du 60mm
*

o kaip spresti stalvirsio uzapvalintas briaunas, jei laminatas, juk koja bus su HPL ar PVC briauna (t.y. tiesia)? negrazu.. g.gif

mes jau cia ir be Dovis diskutuojam biggrin.gif
Dovis
QUOTE(Lillita @ 2009 06 02, 22:06)
na, jei numatytas Egger, tada mano siulytas variantas netinka, storis per mazas (nors Thermopal jau turi 60 mm storio stalvirsi), ir tavasis variantas sunkiai gausis, jei nori nuleisti zemyn stalvirsio gabala, juk kitoje puseje jo yra paprastas popierius, tada reikia kazkaip suktis is padeties, ar tai tokio pacio dekoro plokste dviguba pasirinkti (bet vistiek siek tiek skirtumas bus matyt), ar tai stalvirsio virsutinio nupjauti uzapvalintas briaunas ir klijuoti PVC stora briauna (bet užapvalinimas tai praktiškiau  g.gif ), kad su ta koja graziai ziuretusi (supranti, ka turiu omenyje? smile.gif). ir gal marmuro nedek, jau toks jis lenkiskas lenkiskas  ax.gif siaip tai sugalvojau viena minti, bet jei pasirinkti mano siulyta varianta, na, jei bus idomu, parasysiu..

del stalciu - manau, kad vis delto geriau nei 1200 butu daryti po 600, nes tokio plocio stalcius jau butinai reikia daryti su Blum ar Hettich guoliniais mechanizmais, niekas kitas neatlaikytu, ir apskritai virtuve daug graziau atrodo ir tvarkingiau ziurisi, kai joje kuo maziau spinteliu plociu primaisyta -  "zingsniu" vadinamu smile.gif
*

Kai baldinikui parodziau ta "marmurini", tai jo pirmi zozdziai ir lenkiskas vaizdelis biggrin.gif Prisiminem senus laikus, kai pas visus tokie virtuviniai buvo. O kita irgi is Egerio ziuriu, toki sviesu, bet ne balta, su mazyciais taskuciais. O gal apie sidabrini galvot? Nors mano galvoj ryzas virtuvinis su sviesiu stalvirsiu. Koja storintu is dvieju daliu ir ji butu storesne uz stalvirsi. Techniniu dalyku nezinau. Cia jau jus man galit pakomentuot kas ir kaip ten butu daroma smile.gif
Destyk destyk ta minti. O gal bus pati paciausia biggrin.gif
O tie guoliniai mechanizmai daug brangesni?
Lillita
QUOTE(Dovis @ 2009 06 02, 22:28)
Kai baldinikui parodziau ta "marmurini", tai jo pirmi zozdziai ir lenkiskas vaizdelis biggrin.gif Prisiminem senus laikus, kai pas visus tokie virtuviniai buvo. O kita irgi is Egerio ziuriu, toki sviesu, bet ne balta, su mazyciais taskuciais. O gal apie sidabrini  galvot? Nors mano galvoj ryzas virtuvinis su sviesiu stalvirsiu. Koja storintu is dvieju daliu ir ji butu storesne uz stalvirsi. Techniniu dalyku nezinau. Cia jau jus man galit pakomentuot kas ir kaip ten butu daroma smile.gif
Destyk destyk ta minti. O gal bus pati paciausia biggrin.gif
O tie guoliniai mechanizmai daug brangesni?
*

na tie guoliniai ir yra tie Blum tandembox, tik gal ju taip niekas nevadina smile.gif na, pilno istraukimo su pritraukimo funkcija. jei rinkaisi paprastus begelius, tai tikrai daugiau 600 mm plocio stalciu nerekomenduojama su jais daryti. o kaip jus sprendete va tu uzapvalinimu klausima? smile.gif
Dovis
Tai ok, diskutuokit. Tik kai "keikiates" savo terminais nepamirskit isversti biggrin.gif Busiu protingesne kai su baldininku derinsiu toliau biggrin.gif
Perziurejau visas virtuvytes forumieciu, tai tiek chaoso pas visas. Rankeneles ir stacios ir gulscios. Stalciai, tai du, tai visa kruva. Tokios idealios ir neradau ax.gif Visuma, tai grazi, bet as va dabar kabinejuosi prie visko ir kitom akim ziuriu biggrin.gif
O pati rankeneliu nenoriu. Darysim siek tiek nupjauta krasta,kad butu kur pirstus uzkisti. Rygoj viena toki virtuvini ciupinau, tai labai patiko. O va kur buvo ileistos metalines rankenos, tai fe, visai nepatiko.
edituke
QUOTE(Žanė @ 2009 06 02, 23:05)
o dėl buitinės technikos - panaršykite internete, daug akcijų dabar, galima ir papildomai pasiderėti, rašė merginos, kad vos ne pusę kainos nuderėjo.
*

jau knisuos ir ieskau paska pigiau irkasdar nuleis, ryt laiskus rasinesiu smile.gif
Lillita
QUOTE(Dovis @ 2009 06 02, 22:33)
Tai ok, diskutuokit. Tik kai "keikiates" savo terminais nepamirskit isversti biggrin.gif Busiu protingesne kai su baldininku derinsiu toliau biggrin.gif
Perziurejau visas virtuvytes forumieciu, tai tiek chaoso pas visas. Rankeneles ir stacios ir gulscios. Stalciai, tai du, tai visa kruva. Tokios idealios ir neradau ax.gif  Visuma, tai grazi, bet as va dabar kabinejuosi prie visko ir kitom akim ziuriu biggrin.gif
O pati rankeneliu nenoriu. Darysim siek tiek nupjauta krasta,kad butu kur pirstus uzkisti. Rygoj viena toki virtuvini ciupinau, tai labai patiko. O va kur buvo ileistos metalines rankenos, tai fe, visai nepatiko.
*

tai su tokiom nusklembtom rankenom kaip minejai, galima padaryti 2 sujungtus fasadus, bet pasikartosiu gal n-taji karta - tai yra labai nepatogu... pries 2 metus Milane, pasaulinio lygio parodoje, viename garsiame italu virtuviu gamintoju stende su tokiom rankenom ziauriai skaudziai nusilauziau naga doh.gif priejusi konsultante pati pasake, kad cia tik dizaino dalykas.. viskas, viskas, daugiau nebeatkalbinesiu smile.gif
Tadūnas
QUOTE(Lillita @ 2009 06 02, 23:25)
o kaip spresti stalvirsio uzapvalintas briaunas, jei laminatas, juk koja bus su HPL ar PVC briauna (t.y. tiesia)? negrazu.. g.gif

mes jau cia ir be Dovis diskutuojam  biggrin.gif
*

Nemanau, kad pas chalturisikus uzsisakines ir stakvirsi ims kazkoki prasta, termopalas deda HPL (bent mes toki uzsisakom), tai tokio pat HPL tikrai tures ir jis bus pardavime, negi problema HPL uzdeti? Koja pasirinkti galima dublinant ir pasiekti tinkama kvadratura is plokstes, jas jungiant kiliukais ir klijuojant pasiausus, tai tikrai tvirtai gausis, o jai pageidaja stalvirsine tegul deda wink.gif
Lillita
QUOTE(edituke @ 2009 06 02, 22:36)
jau knisuos ir ieskau paska pigiau irkasdar nuleis, ryt laiskus rasinesiu  smile.gif
*

patarimas - issirink viena gamintoja, pvz. Electrolux, issiaiskink apie modelius, ju funkcijas, pasirink ko reikia ko nereikia, ir ieskok visose parduotuvese tik tu modeliu ar labai panasiu modeliu butent Electroluxo, nes kitaip pasimesi juroje tos buitines, kadangi net ir viena ir ta pati funkcija pas skirtingus gamintojus gali netgi skirtingai vadintis smile.gif
Joncaite
Sveiki,
Planuojame įsigyti virtuvės baldus. Buvome užsuke į "Nabuko" baldus, bet išgirde apie jų ekonomine situacija pradėjome ieškoti kitur. Aptikome Čekiškus virtuvės baldus "koryna". Gal kas girdėjote apie jų kokybę?

QUOTE(Dideja @ 2009 06 02, 13:28)
o kodel nenorit gamintis? man atrodo taip paprasciau smile.gif
Lillita
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 02, 22:42)
Nemanau, kad pas chalturisikus uzsisakines ir stakvirsi ims kazkoki prasta, termopalas deda HPL (bent mes toki uzsisakom), tai tokio pat HPL tikrai tures ir jis bus pardavime, negi problema HPL uzdeti? Koja pasirinkti galima dublinant ir pasiekti tinkama kvadratura is plokstes, jas jungiant kiliukais ir klijuojant pasiausus, tai tikrai tvirtai gausis, o jai pageidaja stalvirsine tegul deda wink.gif
*

ne taip supratai mano klausima, Tadunai, as klausiu, kaip isspresti sujungima kojos su stalvirsiu? 45 laipsniu kampu? ar tiesiai? kaip su uzapvalinimais tada?
Tadūnas
Auuuuu, as ir noriu virtuviu imesti ax.gif
Kaip tik nuziurejau be rankeneliu kompiuteryje yra 4u.gif
Dovis
QUOTE(Lillita @ 2009 06 02, 22:31)
na tie guoliniai ir yra tie Blum tandembox, tik gal ju taip niekas nevadina smile.gif na, pilno istraukimo su pritraukimo funkcija. jei rinkaisi paprastus begelius, tai tikrai daugiau 600 mm plocio stalciu nerekomenduojama su jais daryti. o kaip jus sprendete va tu uzapvalinimu klausima? smile.gif
*

Snekejom apie Bliumus. O kas kaip nieko nesigilinau.
Cia kalbi apie baro krasto uzapvalinima? Speju,kad jo nebus. Juk stalvirsis ta apvalu krasta turi tik viena?
Lillita
QUOTE(Dovis @ 2009 06 02, 22:46)
Snekejom api Bliumus. O kas kaip nieko nesigilinau.
Cia kalbi apie baro krasto uzapvalinima? Speju,kad jo nebus. Juk stalvirsis ta apvalu krasta turi tik viena?
*

blum gali buti paprasti viengubi (metabox vadinasi), su paprastu ratuku, jokie pritraukimai nesideda,
user posted image

ir gali buti tandembox (tai jau cia tie guoliniai, gerieji), kaina skiriasi beveik 3 kartus.
user posted image

prie virykles nupjauta stalvirsio briauna nelabai praktiska g.gif bet ka nepadarysi del dizaino smile.gif
Dovis
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 02, 22:42)
*

Isvers ka, nieko nesuprantu. Stalvirsis bus is Egerio. Ar gali buti toks ar maisau gamintojus g.gif
Atsiusk man i pasta,info yra emeilas, idesiu foto. Arba pats per Fotki.com bandyk deti.
Papildyta:
Tai ka jei as pasakiau noriu Bliuminiu stalciu, tai dar nereiskia,kad jie prisitraukines blink.gif blink.gif blink.gif Geriau isvis nebuciau cia uzklydus lotuliukas.gif Susibalamutinau galutinai.
Kaip vertintumet Whirlpool ir Siemens gamintojus. Renkuosi dvidurius saldytuvus. Ir siu kaina prieinamesne pasirode.
Lillita
QUOTE(Dovis @ 2009 06 02, 22:56)
Isvers ka, nieko nesuprantu. Stalvirsis bus is Egerio. Ar gali buti toks ar maisau gamintojus g.gif
Atsiusk man i pasta,info yra emeilas, idesiu foto. Arba pats per Fotki.com bandyk deti.
Papildyta:
Tai ka jei as pasakiau noriu Bliuminiu stalciu, tai dar nereiskia,kad jie prisitraukines blink.gif  blink.gif  blink.gif  Geriau isvis nebuciau cia uzklydus lotuliukas.gif Susibalamutinau galutinai.
Kaip vertintumet Whirlpool ir Siemens gamintojus. Renkuosi dvidurius saldytuvus. Ir siu kaina prieinamesne pasirode.
*

vienareiksmiskai SIEMENS.
Egger, tikrai yra toks gamintojas smile.gif
Blum nereiskia pritraukimo smile.gif
sorry, jei subalamutinau smile.gif
Tadūnas
g.gif HPL "nemegejas" lankstytis, bet jai uzaapvalina stalvirsi, tai gal kazkaip su fenu g.gif tokiu atveju i vidu deti metala apacioje apatnio stalvirsio prisukti prie ploksteles galima, ja individualiai uzsakyt, o i virsutini stalvirsi iskarto privirinta plokstele, kuri nesimatys, nebent landziosite po apacia. Galima metalini kampa deti aliuminio imitacijos, kaip rankeneles, gaila negaliu nurodyti, kur taip darem, nes buvom subrangovai, galiu mazumele bedu tureti sad.gif
Dovis
Nors baldininkas rode savo virtuvini, tai pas ji su prisitraukimu. Nemanau,kad man kitokius sudes. Manau,kad suprato ko as noriu.
Lillita
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 02, 22:59)
g.gif HPL "nemegejas" lankstytis, bet jai uzaapvila stalvirsi, tai gal kazkaip su fenu g.gif tokiu atveju i vidu deti metala apacioje apatnio stalvirsio prisukti prie ploksteles galima, ja individualiai uzsakyt, o i virsutini stalvirsi iskarto privirinta plokstele, kuri nesimatys, nebent landziosite po apacia. Galima metalini kampa deti aliuminio imitacijos, kaip rankeneles, gaila negaliu nurodyti, kur taip darem, nes buvom subrangovai, galiu mazumele bedu tureti sad.gif
*

oi, ne, man cia kvepia chaltura schmoll.gif g.gif

Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2009 06 02, 23:01)
Nors baldininkas rode savo virtuvini, tai pas ji su prisitraukimu. Nemanau,kad man kitokius sudes. Manau,kad suprato ko as noriu.
*

tai ok tada smile.gif patarciau su juo atidziau issiaiskint, kaip bus daromas stalvirsio ir kojos sujungimas ir kaip tai atrodys, nes kazkaip kelia itarima ax.gif
Tadūnas
QUOTE(Lillita @ 2009 06 03, 00:03)
oi, ne, man cia kvepia chaltura  schmoll.gif  g.gif

Papildyta:
tai ok tada smile.gif patarciau su juo atidziau issiaiskint, kaip bus daromas stalvirsio ir kojos sujungimas ir kaip tai atrodys, nes kazkaip kelia itarima  ax.gif
*

o ka logiskesnio g.gif , chaltura tai chaltura, bet jai tik tokia iseitis 4u.gif
Dovis
QUOTE(Lillita @ 2009 06 02, 22:06)
siaip tai sugalvojau viena minti, bet jei pasirinkti mano siulyta varianta, na, jei bus idomu, parasysiu..

Ka cia turejai omeni? Speju tau nenaudinga tom idejom metytis ax.gif
edituke
QUOTE(Lillita @ 2009 06 02, 23:42)
patarimas - issirink viena gamintoja, pvz. Electrolux, issiaiskink apie modelius, ju funkcijas, pasirink ko reikia ko nereikia, ir ieskok visose parduotuvese tik tu modeliu ar labai panasiu modeliu butent Electroluxo, nes kitaip pasimesi juroje tos buitines, kadangi net ir viena ir ta pati funkcija pas skirtingus gamintojus gali netgi skirtingai vadintis smile.gif
*

aciu, supratau jau ta zaidima biggrin.gif

ir dar ar yra saldytuvu kurie butu nemontuojami, bet nesimatytu tu nugariniu griauciu g.gif, sako yra unsure.gif
Lillita
QUOTE(Dovis @ 2009 06 02, 23:08)
Ka cia turejai omeni? Speju tau nenaudinga tom idejom metytis ax.gif
*

na, galima butu padaryti toki varianta, kad pastorinti stalvirsi su pvz aliuminio ar metalo briauna ir atsparu ir galima butu be kojos padaryti:

http://www.furnitanas.lt/katalogas/aliuminis/1/pdf/stalv.pdf

arba po visu stalvirsiu padaryti siaura aliuminio remuka (igilinta siek tiek uz fasado) ir uzdet storesni stalvirsi. dar galima padaryti stalvirsio "sumustini" smile.gif nezinau, ar aiskiai cia issireiskiau, gaila, cia papiest negaliu smile.gif
Dovis
Aciu, Lillita, tau uz idejas. Issiunciau laiska baldininkui, ziuresiu ka ryt pasakys. Kai turesiu ka parodyt, butinai parodysiu kas gavosi 4u.gif
Kuo daugiau foto ziuriu, tuo labiau nezinau ko noriu biggrin.gif
Muli@
QUOTE(Lillita @ 2009 06 02, 23:43)
ne taip supratai mano klausima, Tadunai, as klausiu, kaip isspresti sujungima kojos su stalvirsiu? 45 laipsniu kampu? ar tiesiai? kaip su uzapvalinimais tada?
*

Mes darėm stalą iš stalviršio, tai jungėm 45 laipsnių kampu. Kampą nupjovė Termopalas, mums liko tik sutvirtinti ir suklijuoti. Užapvalintą briauną nupjovė, kad būtų simetrija. Kolkas atrodo tvarkingai, stovi tvirtai. Derinom prie apatinių spintelių, jas užbaigėm (atvirą šoną) irgi nuleisdami stalviršį iki grindų, t. p. jungėm 45 laipsnių kampu smile.gif

kristik
QUOTE(Muli@ @ 2009 06 03, 11:07)
Mes darėm stalą iš stalviršio, tai jungėm 45 laipsnių kampu. Kampą nupjovė Termopalas, mums liko tik sutvirtinti ir suklijuoti. Užapvalintą briauną nupjovė, kad būtų simetrija. Kolkas atrodo tvarkingai, stovi tvirtai.  Derinom prie apatinių spintelių, jas užbaigėm (atvirą šoną) irgi nuleisdami stalviršį iki grindų, t. p. jungėm 45 laipsnių kampu  smile.gif
*

Gal galima būtų foto 4u.gif ?
Lillita
QUOTE(Muli@ @ 2009 06 03, 11:07)
Mes darėm stalą iš stalviršio, tai jungėm 45 laipsnių kampu. Kampą nupjovė Termopalas, mums liko tik sutvirtinti ir suklijuoti. Užapvalintą briauną nupjovė, kad būtų simetrija. Kolkas atrodo tvarkingai, stovi tvirtai.  Derinom prie apatinių spintelių, jas užbaigėm (atvirą šoną) irgi nuleisdami stalviršį iki grindų, t. p. jungėm 45 laipsnių kampu  smile.gif
*

aha, butu gerai nuotraukyte smile.gif dar klausimas - kaip tada spinteles stalvirsio atzvilgio sumontuotos, ta prasme, ar jos standartiskai yra siek tiek igilintos, ar ju fasadai yra lygiai su stalvirsio briauna? nes stalvirsis juk is kitos puses tai popierius, o igilinus spinteles ir (ypac) plintusa taigi tas popierius turi matytis? g.gif ir dar - nupjovus stalvirsio uzapvalinima juk stalvirsio gylis sumazeja? ar pjovete is platesnio stalvirsio? ir ta sujungimo briauna, su silikonu paprastai uztepet, ar nesimato siules? klausineju, nes kai kazkada maciau taip padaryta, tai tokia "chaltura", doh.gif o jei negalima padaryti tikrai kokybiskai, tai geriau ieskot kito sprendimo smile.gif
edituke
nu as vel cia doh.gif
ziurekit pradejau galvot, jei baisiai brangs elektra, ar nevertetu man pastatyt tokios kombinuotos kaitlentes, kad butu kokie 2 dujiniai ir 2 elektriniai degikliai (name kol kas dujos neatvestos, nu bet Mb sako pastatytu man tipo baliona i garaza, tada slangute nuvestu (tipo graziai pasleptai) iki kaitlendes ir verdu arba dujom arba elektra g.gif
paprotinkit kas nors mane doh.gif
Daisy
QUOTE(edituke @ 2009 06 03, 17:00)
nu as vel cia  doh.gif
ziurekit pradejau galvot, jei baisiai brangs elektra, ar nevertetu man pastatyt tokios kombinuotos kaitlentes, kad butu kokie 2 dujiniai ir 2 elektriniai degikliai (name kol kas dujos neatvestos, nu bet Mb sako pastatytu man tipo baliona i garaza, tada slangute nuvestu (tipo graziai pasleptai) iki kaitlendes ir verdu arba dujom arba elektra  g.gif
paprotinkit kas nors mane  doh.gif
*

kiek reikia virti, kad neisimoketi uz elektra g.gif
o kur duju kainos garantija, kad taip bus pigiau cool.gif
Juolab turinitem elektrines tarifai mazesni

Nedryciau taip schmoll.gif
edituke
QUOTE(Daisy @ 2009 06 03, 17:05)
kiek reikia virti, kad neisimoketi uz elektra g.gif
o kur duju kainos garantija, kad taip bus pigiau  cool.gif
Juolab turinitem elektrines tarifai mazesni

Nedryciau taip schmoll.gif
*

mane visos papildomos kalbos, kurias as sulaukiu rinkdamasi technika tik balamutina doh.gif
jau nebezinau kaip ir atsilaikyt
uzsikimsiu ausis ir darysiu kaip esu sumascius cool.gif
bet aisku pamastymai idomus smile.gif
aciu jums 4u.gif
oksankaa
Sveikos, as irgi neuzilgo isijungsiu i jusu gretas, kai pradesim virtuve daryti cool.gif
Bet paskaitineju jusu patarimu jau senai rolleyes.gif
Sakykit, ar yra kokia programike, su kuria galeciau pati pasipaisyti schemute?
Imeciau ir as savo pamastymus apie virtuvini rolleyes.gif
QUOTE(edituke @ 2009 06 03, 15:00)
nu as vel cia  doh.gif
ziurekit pradejau galvot, jei baisiai brangs elektra, ar nevertetu man pastatyt tokios kombinuotos kaitlentes, kad butu kokie 2 dujiniai ir 2 elektriniai degikliai (name kol kas dujos neatvestos, nu bet Mb sako pastatytu man tipo baliona i garaza, tada slangute nuvestu (tipo graziai pasleptai) iki kaitlendes ir verdu arba dujom arba elektra  g.gif
*

As ta pati masciau, bet pas mus dujos atvestos netoli, kad atvestu i musu gatve, reikia parasus rinkti bla bla bla - tai masciau irgi apie tokia kombinuota ir laikinai duju baliona laikyti sklepe, bet MB pasake griezta ne, nes man aiskino, kad duju balionas negali buti apatineje patalpoje, del rizikos neuzuosti duju nuoteku ir neduok dieve, namo supleskejimui doh.gif
Pripaisciau, gal suprasit apie ka blush2.gif

Tai galvojau tada apie maza balioniuka spinteleje, bet as taip nenoriu jos uzgriozdinti + dujas pildyti daznai tektu doh.gif O vien elektrines nenoriu, o fdurg elektros nera ir sakes, nei kavos nieko nebeisiverdi doh.gif nes virduliai taip pat ant elektros biggrin.gif
Tai va, esu pasimetes.
edituke
QUOTE(oksankaa @ 2009 06 03, 17:17)
Tai va, esu pasimetes.
*

ir as doh.gif
progara cia http://www.ikea.com/ms/en_GB/complete_kitc...load/index.html
kristik
Mes svarstom dujų balioną ateityje pasistatyti lauko pavėsinėj ax.gif Name svarsčiau variantą (dėl kinietiškų patiekalų), bet nusprendžiau, kad neverta terliotis...
Muli@
QUOTE(Lillita @ 2009 06 03, 16:40)
aha, butu gerai nuotraukyte smile.gif dar klausimas - kaip tada spinteles stalvirsio atzvilgio sumontuotos, ta prasme, ar jos standartiskai yra siek tiek igilintos, ar ju fasadai yra lygiai su stalvirsio briauna? nes stalvirsis juk is kitos puses tai popierius, o igilinus spinteles ir (ypac) plintusa taigi tas popierius turi matytis?  g.gif  ir dar - nupjovus stalvirsio uzapvalinima juk stalvirsio gylis sumazeja? ar pjovete is platesnio stalvirsio? ir ta sujungimo briauna, su silikonu paprastai uztepet, ar nesimato siules? klausineju, nes kai kazkada maciau taip padaryta, tai tokia "chaltura",  doh.gif o jei negalima padaryti tikrai kokybiskai, tai geriau ieskot kito sprendimo smile.gif
*

Nuotraukyčių neturiu. Gal kada nors prisiruošiu smile.gif
Spintelės įgilintos, ten kur durelės, popieriaus nesimato, nes kraštas iš apačios dar stalviršio medžiagos, o ten kur plintusas taip, matosi, bet man iki šiol akių nebadė, gal kad giminingos spalvos.
Įdomu, kaip būtų atrodę, jei iš apačios būtume klijavę HPL g.gif
Kampas tai tikrai gražiai sujungtas, nesimato broko.
Stalviršio užapvalinimą nupjovėm tik stalui, jis stovi prie kitos sienos. Stalas gana siauras, bet vietos pas mus mažokai , tai tiko.
oksankaa
QUOTE(edituke @ 2009 06 03, 15:26)

dekuj 4u.gif
Žanė
QUOTE(edituke @ 2009 06 03, 17:00)
nu as vel cia  doh.gif
*

oi ne. be to, tie dujų balionai teršia namų aplinką, kam nuodytis be reikalo?
manau čia kažink kiek nepritaupysi, juoba, kaip čia rašė, tarifas kitas.

QUOTE(oksankaa @ 2009 06 03, 17:17)
O vien elektrines nenoriu, o fdurg elektros nera ir sakes, nei kavos nieko nebeisiverdi  doh.gif  nes virduliai taip pat ant elektros  biggrin.gif 
Tai va, esu pasimetes.
*

na kiek tų vdrug dingstančių elektrų būna? rolleyes.gif tik planinis taisymas. o štai dujos dingsta dažniau, kad ir šalčio atveju... nu žodžiu, čia tokie keisti ir reti atvejai, kad dėl jų pasidaryti dvi tokias, dvi tokias skyles, nu man kažkaip be ryšio.

pagalvokit, jei ruošiate didesnius pietus: verdat sriubą, kepat mėsytę ir norit padažiuką padaryt - tai ką? dvi ant elektrinės, vienas - ant dujinės? nu mistika...
Gule
Iškilo klausimas: Prie ko derinti virtuvinių spintelių rankenėles? Prie kėdžių rėmų ? O gal visai jų neakcentuoti ir spintelių spalvos daryti ? Patarkit.
Lillita
QUOTE(Žanė @ 2009 06 03, 21:44)
oi ne. be to, tie dujų balionai teršia namų aplinką, kam nuodytis be reikalo?
manau čia kažink kiek nepritaupysi, juoba, kaip čia rašė, tarifas kitas.
na kiek tų vdrug dingstančių elektrų būna? 

sutinku drinks_cheers.gif jei jau dingtu elektra, galima tureti tokiam reikalui turistine dujine viryklele mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Muli@ @ 2009 06 03, 16:53)
Nuotraukyčių neturiu. Gal kada nors prisiruošiu  smile.gif
Spintelės įgilintos, ten kur durelės, popieriaus nesimato, nes kraštas iš apačios dar stalviršio medžiagos, o ten kur plintusas taip, matosi, bet man iki šiol akių nebadė, gal kad giminingos spalvos.
Įdomu, kaip būtų atrodę, jei iš apačios būtume klijavę HPL  g.gif 
Kampas tai tikrai gražiai sujungtas, nesimato broko. 
Stalviršio užapvalinimą nupjovėm tik stalui, jis stovi prie kitos sienos. Stalas gana siauras, bet vietos pas mus mažokai , tai tiko.
*

na dekui uz toki issamu atsakyma, as taip ir galvojau, taciau vyliausi, gal kazkoks budas naujas yra, kurio nezinojau biggrin.gif
elva
Nezinaukaip didziuosiuose miestuose, bet pas mus pajuryje elektra dingsta pakankamai daznai (kalbu ne tik apie savo namus, bet apie visa gyvenviete)... doh.gif Tai ziurek didesnis vejas, tai siaip kas nors atsitinka...tai praktiskai vien del to (ne del kainu skirtumo) galvojam apie dujine virykle... g.gif jau kaip mus nervina tas daznas elektros dingimas... doh.gif
Dejavoo
O kokio stiliaus virtuvės baldai? Klasikiniai, modernūs?
prunskiene
gal kas turit tokia dujine kaitlente isimontaves su grudinto stiklo pagrindu ir ketaus laikiliais? http://tausa.lt/goods/cat,3210/gid,1143/Du...60455-K---.html
noriu suzinoti kaip valosi tas grudintas stiklas, kai yra dujos, o ne elektra?

Ir dar, ar tiesa,kad tik didieji gamintojai Lt gali pasiulyt virtuves baldus su lenktu kampu, o ne kertuotu? Mane sumarazmino, vieni sako: ok, MDF'a isliet eina kokio reikia.. kiti aiskina, kad tik pvz Dalios baldai tokius dalykus siulo.. doh.gif
prunskiene
QUOTE(Gule @ 2009 06 04, 10:24)
Iškilo klausimas: Prie ko derinti virtuvinių spintelių rankenėles? Prie kėdžių rėmų ? O gal visai jų neakcentuoti ir spintelių spalvos daryti ? Patarkit.
*

yra visa tema apei virtuves, kuri nuolat buna iskelta i virsu, nepatingekit pasieskot temu ir paklausti.. doh.gif
elvina44
Sveikos. Mes ka tik isigijom buta blush2.gif ir jau pamastymai kokios noriu virtuves, kambariu, ir t.t blush2.gif
Manau reiktu jau pradet galvot apie virtuve. noriu kad butu sujungta su svetaine. Virtuves kazkodel noriu raudonos smile.gif gal kas uzmate, o gal kas padare tokia virtuve ir galetu ideju duot, arba nuotrauku idet, galima ir i maila elvina1981@mail.ru
Busiu labai labai dekinga. Nes virtuves tai noriu raudonos, o kokios spalvos butu sienos, grindys, ar plytelem ar laminata deti, kaip graziai padaryti svetaine, kokia baldai, sienu spalvos, gal kokia viena siena isryskinti kita spalva...kokiu idomiu detaliu, apsvietima daryt..kolkas nieko neradau interne. tik atskirai virtuve raudona..o kad butu sujungta su svetain, tai ir nerandu..
net nebezinau kas gerai daro tas virtuves..Veiksmas vilniuje
Busiu labai labai dekinga uz jusu pagalba 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.