Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šiai dienai neturim nė cento.. ar yra tokių?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mergelė-širdelė
Ar yra žmonių, kurie tiki, kad netrukus turės daugiau nei šiandien kai piniginė TUŠČIA
bet ir toliau gyvena, moka išgyvent.
Lamija;)
Sveika, likimo drauge 4u.gif Ne viena tu tokia... Pas mane pinigine nuolat tuscia verysad.gif Tik uzdirbi kur koki lituka ir tuoj atiduodi - tai vaikam i mokykla ko nors reikia, tai mokesciai spaudzia.... taip ir galvoji ryta vakara ka paduot vaikiam pavalgyt ir patiems ka nors palest... verysad.gif
bet kazkodel galbut kvailai tikiu, kad pajegsiu prasimusti, kad ateis ir i mano kiema geresni laikai. Ir vis guodziuosi, kad pasaulyje milijonai, kam blogiau nei man dabar... Ieskau iseiciu visur ir visokiu, nesedziu sudejusi ranku. LAbai svarbu seimos palaikymas ir visokeriopa pagalba. Laikykis, tokiu kaip mes simtai 4u.gif
agne.vln
sunkiai supratau klausima? blush2.gif ar kai visai ne cento neturi? ar kaip? gal galima butu konkreciau?
Na visi mes tikim, kad kazkada bus geriau... Nors as siaip esu pesimiste labiau.... unsure.gif
Niviuke
Nera niekada buve, kad visai netureciau pinigeliu g.gif Niekada neislaidauju per daug ir visuomet labai apgalvoju pries kazka perkant biggrin.gif Kiekviena menesi sugebu atsideti bent kokia suma pinigeliu taupymui blink.gif
Lamija;)
QUOTE(Niviuke @ 2009 06 02, 16:47)
Nera niekada buve, kad visai netureciau pinigeliu  g.gif Niekada neislaidauju per daug ir visuomet labai apgalvoju pries kazka perkant  biggrin.gif Kiekviena menesi sugebu atsideti bent kokia suma pinigeliu taupymui  blink.gif
*

Ne vien nuo islaidavimo zmogiukai pinigeliu neturi. Neturi ir todel, kad pajamos nepastovios ar darbo netenka. Pvz, mano pajamos nepastovios - viena savaite as galiu uzdirbti truputuka, kita savaite visai nieko. ir is to ka uzdirbu apie atidejima negaliu net svajot, nes namie 5 burnos, is ju trys mokiniai, o pajamos tik is manes vienos. Tai va, taip ir gqaunasi nepavydetinos situacijos unsure.gif
agne.vln
QUOTE(jurgituke @ 2009 06 02, 16:52)
Ne vien nuo islaidavimo zmogiukai pinigeliu neturi. Neturi ir todel, kad pajamos nepastovios ar darbo netenka. Pvz, mano pajamos nepastovios - viena savaite as galiu uzdirbti truputuka, kita savaite visai nieko. ir is to  ka uzdirbu apie atidejima negaliu net svajot, nes namie 5 burnos, is ju trys mokiniai, o pajamos tik is manes vienos. Tai va, taip ir gqaunasi nepavydetinos situacijos unsure.gif
*

o vyras ka veikia ????
mergelė-širdelė
QUOTE(jurgituke @ 2009 06 02, 16:06)
  Tik uzdirbi kur koki lituka ir tuoj atiduodi -

. Ieskau iseiciu visur ir visokiu, nesedziu sudejusi ranku. LAbai svarbu seimos palaikymas ir visokeriopa pagalba.
*

suprantu pilnai sia situacija, visur skyles, tik gauni pinigeliu, ir ikishi kur ju reikia

taip ir reikia, kai stengies iseiti visad rasi
seimai irgi paskolinu kai tik uzdirbti pasiseka, negaliu sau pasilikti , ir toliau ieskomi pinigeliai

siuo metu bijau gauti lapuka uz darzeli sumoket unsure.gif ten virs simto tikrai bus

beje 10 lt centais, radau pakampiais prasiejus .. uzteks i darbeli viena nuvaziuot , benzinui

QUOTE(agne.vln @ 2009 06 02, 16:07)
sunkiai supratau klausima? blush2.gif  ar kai visai ne cento neturi?

na taip, tiesiog gyveni isleidi, vel lauki kokio darbelio, ir siai dienai 0 turi

QUOTE(Niviuke @ 2009 06 02, 16:47)
Nera niekada buve, kad visai netureciau pinigeliu  g.gif Niekada neislaidauju per daug ir visuomet labai apgalvoju pries kazka perkant   biggrin.gif Kiekviena menesi sugebu atsideti bent kokia suma pinigeliu taupymui  blink.gif
*

man taip buvo thumbup.gif iki sios dienos unsure.gif ...
bet siaip tikiu, kad ne taip viskas blogai unsure.gif
kumiko
as tai zinau kad man nuo rudenio sumazes pajamos verysad.gif ir aplamai dabar del tos ekonomines situacijos viskas tarsi sustoja..bijau ta pati darba prarast..o ka, jau galvot apie nauja..guodziu save, kad jau pagyvenau gerai, kai eidavau i grozio salonus ir i men isleisdavau po 500lt, bandziau susitvarkyt problematiska oda..deja efektas buvo tik kai ejau..dabar kai nera pinigeliu( na dar ne tragiska padetis) manikiura ,pedikiura dar galiu sau leist..labai gailiuosi del tu grozio salonu..bet tai zinok, zmogau, kad nepades ... verysad.gif o siaip siuo metu pirma karta man taip kad netureciau nei cento, laukiu rytoj algos ax.gif o del ateities tikiuosi, kad po truputi atsigausim is tos krizes,ir vel bus darbu, pinigu smile.gif
žostautė
QUOTE(kumiko @ 2009 06 02, 18:27)
as tai zinau kad man nuo rudenio sumazes pajamos verysad.gif ir aplamai dabar del tos ekonomines situacijos viskas tarsi sustoja..bijau ta pati darba prarast..o ka, jau galvot apie nauja..guodziu save, kad jau pagyvenau gerai, kai eidavau i grozio salonus ir i men isleisdavau po 500lt, bandziau susitvarkyt problematiska oda..deja efektas buvo tik kai ejau..dabar kai nera pinigeliu( na dar ne tragiska padetis) manikiura ,pedikiura dar galiu  sau leist..labai gailiuosi del tu grozio salonu..bet tai zinok, zmogau, kad nepades ... verysad.gif o siaip siuo metu pirma karta man taip kad netureciau nei cento, laukiu rytoj algos  ax.gif  o del ateities tikiuosi, kad po truputi atsigausim is tos krizes,ir vel bus darbu, pinigu smile.gif
*

Atleiskit, bet ar pačiai nenuskambėjo juokingai? DAR galite sau leisti manikiūrą, pedikiūrą, tai nevarykite Dievo medin - čia žmonės kalba kaip iš vienos algos penkias burnas bando pamaitint unsure.gif
kumiko
QUOTE(žostautė @ 2009 06 02, 19:44)
Atleiskit, bet ar pačiai nenuskambėjo juokingai? DAR galite sau leisti manikiūrą, pedikiūrą, tai nevarykite Dievo medin - čia žmonės kalba kaip iš vienos algos penkias burnas bando pamaitint  unsure.gif
*

atsiprasau jei ka izeidziau.. blush2.gif o tas mano manikiuras irgi yra daromas kazko kito saskaita..pvz pigesnio maisto..beto turiu ji daryt , juk nevaiksciosiu su netvarkinga isvaizda.. doh.gif
delfinarija
As jau koki pusmety darausi sioki toki manikiura ir antakius issipesioju pati ,nors ir anksciau retai uzsukdavau i grozio salonus,tik kai kokia svente nusimatydavo smile.gifo dabar tai jau negaliu sau to leisti,o maisto saskaita taupyti nesinori labai :)stengiuosi,kad menesio gale dar liktu keli litai,bet ne visada pavyksta doh.gif
mergelė-širdelė
QUOTE(kumiko @ 2009 06 02, 18:53)
, juk nevaiksciosiu su netvarkinga isvaizda.. doh.gif
*

kumiko, viskas ok mirksiukas.gif 4u.gif
tiems, kas turi vaikeli, jau antroj vietoj tvarkingumas(ziurint kame)
aisku, svarios panages butina, bet manikiurai jau atliktas ne namie schmoll.gif
aplamai, svajoju apie spindejima akyse, moteriskuma atspindinti drabuziuose, aukstakulnius, sijona, viska turiu, bet aplinkybes neleidzia puostis, galva uzimta vien mastymu kaip pragyvent..
o jau apie naujus drabuzelius , vasarines suknutes pasvajoju tik bigsmile.gif

Papildyta:
ir vaikas nuo ryt i darzeli neeis, nes neturiu uz ka nuvezt..
na pabus su manim, bus linksmiau ir man wub.gif
Sophi
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 06 02, 17:27)
beje 10 lt centais, radau pakampiais prasiejus .. uzteks i darbeli viena nuvaziuot , benzinui  

Viešuoju transportu nėra galimybės naudotis?

beto turiu ji daryt , juk nevaiksciosiu su netvarkinga isvaizda.. doh.gif
*

g.gif Kaip jūs suprantate netvarkingą išvaizdą? Vaikštau švariom rankom, sutvarkytais nagais, bet be jokio spec. manikiūro - ir čia jau vadinasi netvarkinga g.gif

QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 06 02, 19:06)
svajoju apie spindejima akyse, moteriskuma atspindinti drabuziuose, aukstakulnius, sijona, viska turiu, bet aplinkybes neleidzia puostis, galva uzimta vien mastymu kaip pragyvent..

Tai pasipuoškit, jei turit - gal mąstyt bus lengviau smile.gif
ir vaikas nuo ryt i darzeli neeis, nes neturiu uz ka nuvezt..
na pabus su manim, bus linksmiau ir man wub.gif

Jūs dirbate?
kumiko
Kaip jūs suprantate netvarkingą išvaizdą? Vaikštau švariom rankom, sutvarkytais nagais, bet be jokio spec. manikiūro - ir čia jau vadinasi netvarkinga g.gif Sophi tai gerai kad jus pati mokat susitvarkyt nagucius ,as nemoku blush2.gif
Sophi
QUOTE(kumiko @ 2009 06 02, 20:55)
Sophi tai gerai kad jus pati mokat susitvarkyt nagucius ,as nemoku blush2.gif
*

Tas tvarkymas yra minimalių minimaliausias - tiek, kad būtų švaru, nagai nekreivi ir neaplūžinėję, ir viskas smile.gif Gal pasisekė, kad nagai stiprūs ir sveiki - nereikia jokių spec. priemonių ir t. t.
mergelė-širdelė
QUOTE(Sophi @ 2009 06 02, 20:50)
Viešuoju transportu nėra galimybės naudotis?

Vaikštau švariom rankom, sutvarkytais nagais, bet be jokio spec. manikiūro

Tai pasipuoškit, jei turit - gal mąstyt bus lengviau  smile.gif

Jūs dirbate?
*

kelione i Vln kainuotu apie 7 lt , poto troleibusai g.gif atgal 7lt , ir bus apie 20 lt
geriau masina pirmyn atgal

viskas normalu

as mot. atostogose 3metai
plius darbelis jei atsiranda koks g.gif menesi pradirbau padaveja uz juokingus 40lt uz 12val. ant koju
uzdirbi benzui isleidi blink.gif kad namo grizt

netrukus ieskosiu nors truputi geresnio 4u.gif
Sophi
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 06 02, 21:07)
kelione i Vln kainuotu apie 7 lt , poto troleibusai g.gif atgal 7lt  , ir bus apie 20 lt
geriau masina pirmyn atgal

Gal namie kokį darbelį dirbt būtų kokia galimybė ax.gif

jei atostogose, o padėtis kritinė, tai darželis vaikui gal nebūtinybė unsure.gif

mergelė-širdelė
QUOTE(Sophi @ 2009 06 02, 21:13)
Gal namie kokį darbelį dirbt būtų kokia galimybė ax.gif

jei atostogose, o padėtis kritinė, tai darželis vaikui gal nebūtinybė unsure.gif
*

tai taip, buna 4u.gif

o darzelis kaip tik stumia paciai isekotis uzsiemimo, ir rimto darbo

o ir jis tobuleja kitaip nei namie

----

meciau rukyt, nes iki siol nuo rudens apie 2100 tureciau saskaitoje , jei nepirkciau cigareciu
manau , gerai nusprendziau, kasdien po 7-8 lt uz pakeli , daug unsure.gif
net paciai geda, kad tokie pinigai schmoll.gif prarukyti
Sophi
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 06 02, 21:25)
net paciai geda, kad tokie pinigai  schmoll.gif  prarukyti
*

Aha, čia jau tikrai nėra už ką girti - pasistengus beveik galima už tiek visą dieną pavalgyt ax.gif
mergelė-širdelė
cia is gero gyvenimo, kol ne cento neliko ... lotuliukas.gif
Skambanti tyla
atsiprasau jei ka izeidziau.. blush2.gif o tas mano manikiuras irgi yra daromas kazko kito saskaita..pvz pigesnio maisto..beto turiu ji daryt , juk nevaiksciosiu su netvarkinga isvaizda.. doh.gif
*

Na manau neturint NĖ CENTO manikiūrą galima pasidaryti namuose tikrai.

QUOTE(kumiko @ 2009 06 02, 20:55)
.........  pati mokat susitvarkyt nagucius ,as nemoku blush2.gif
*

Visko galima išmokti mirksiukas.gif

QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 06 02, 21:25)
o ir jis tobuleja kitaip nei namie
meciau rukyt, nes iki siol nuo rudens apie 2100 tureciau saskaitoje , jei nepirkciau
*

Na su mamyte manau irgi gali skaityti, skaičiuoti, internete daugybė info yra, galima lipdyti, eilėrasčius mokytis, ir t.t
Dėl rūkymo didis.gif
agne.vln
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 06 02, 21:07)

plius darbelis jei atsiranda koks g.gif

netrukus ieskosiu nors truputi geresnio  4u.gif
*

tai, jei esi motinystes atostogose, tai kaip suprantu turi kazkokias nuolatines pajamas? g.gif
mergelė-širdelė
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 06 02, 21:35)

Na su mamyte manau irgi gali skaityti, skaičiuoti, internete daugybė info yra, galima lipdyti, eilėrasčius mokytis, ir t.t
Dėl rūkymo  didis.gif
*

na taip, bet laiko ieskotis darbo, itt, jau isbandyta, trukdo labai kaip ziauriai beskambetu
mirksiukas.gif
QUOTE(agne.vln @ 2009 06 02, 21:58)
tai, jei esi motinystes atostogose, tai kaip suprantu turi kazkokias nuolatines pajamas? g.gif
*

pasalpa vals. gaunu mirksiukas.gif o jos apie 100lt
plius darbelis karts nuo karto
bet jei bus nuolatinis, manau pasibaigs tokios dienos kaip 0 saskaitoj

--

na uzteks apie mane, laukiam kitu likimo draugiu blush2.gif
Skambanti tyla
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 06 02, 22:14)

na uzteks apie mane, laukiam kitu likimo draugiu  blush2.gif
*

Pakliuvot hihihi.gif
manau daug yra tokių likimo draugių, kaip bebūtų gaila.
O kur ieškot darbelio? Kokio?
Dusele
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 06 02, 21:14)
pasalpa vals. gaunu  mirksiukas.gif o jos apie 100lt
plius darbelis karts nuo karto
bet jei bus nuolatinis, manau pasibaigs tokios dienos kaip 0 saskaitoj

o kaip jums pavyksta uz busta, sildyma, vandeni, interneta susimoket? Juk kazkaip vis tiek turit tai padaryt.. unsure.gif Logiskai nesuprantu is ko pragyvenat verysad.gif Liudna padetis..
arana81
QUOTE(Dusele @ 2009 06 02, 23:28)
o kaip jums pavyksta uz busta, sildyma, vandeni, interneta susimoket? Juk kazkaip vis tiek turit tai padaryt.. unsure.gif  Logiskai nesuprantu is ko pragyvenat verysad.gif  Liudna padetis..
*

kai mano tevai abu be darbo sedejo, nebuvo uz ka komunalinius moketi, nes su dviem mazais vaikais net maistui pinigu nebuvo. Kai tevas pagaliau isidarbino - su dalim komunalininku paskui pavyko susitarti, su dalimi ne. Tarkim uz vandeni leido issimoketi per ilgesni laika, kas menesi mokant po 100 ar 200 Lt, o TEO savo priskaiciuoto pusantro tukstancio su delspinigiais norejo cia ir dabar. Turbut nereikia sakyti, kad TEO paslaugomis niekas is musu seimos nesinaudoja ir gyvenime nesinaudos smile.gif
Su dabartiniais istatymais musu seima butu paprasciausiai perdave antstoliams ir is varzytiniu paleide, nes bustas nuosavas buvo, paveldetas mirus seneliams.
mergelė-širdelė
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 06 02, 22:51)
Pakliuvot  hihihi.gif
manau daug yra tokių likimo draugių, kaip bebūtų gaila.
O kur ieškot darbelio? Kokio?
*

blush2.gif

4u.gif taip, o darbelio betkokio nuo ryto iki 16.-17 vakaro

QUOTE(Dusele @ 2009 06 02, 23:28)
o kaip jums pavyksta uz busta, sildyma, vandeni, interneta susimoket? Juk kazkaip vis tiek turit tai padaryt.. unsure.gif  Logiskai nesuprantu is ko pragyvenat verysad.gif  Liudna padetis..
*

nuosavas namas, tevai yra 4u.gif viskas yra
tik niekad nemaniau, kad vos ne visi namiskiai pasieksim 0 kiseneje, ko anksciau nebuvo schmoll.gif
naturalu, jei kas ka uzdirba, mastome kam butent pinigus skirt
siuo metu jei uzdirbsim, metames ant mokescio uz elektra unsure.gif
bet manau si menesi turetu viskas issisprest.
edituka
na cia tokia situacija daug kam , as tai vis dar dirbu , bet va susidaro paskola, darzelis , elektra ,telefonas, benzinas i darba reik vazinet, o kur dar pavalgyt verysad.gif siuo metu turiu 20lt verysad.gif , na turetu buti alga bet ji veluoja nezinia bus sia savaite ar ne,valgyt stengiesi daryti kuo taupiau, aisku yra vaikas jis nori ir surelio ir ledo ir jogurto, stengiuosi nupirkt, i masina desiu dujas mes benzo kaina kosmariska doh.gif , nuo rudens tikriausiai liksiu be darbo, nes darbe situacija negereja verysad.gif
manikiurus pedikiurus darausi pati , i soliariumus nebevaikstau , bet stengiuosi kuo ilgiau pabut sauleje, gyvenam name , tai pilna darbo kieme jai geras oras.Plaukus nudazo drauge , anksciau kiekviena men kirpykloje 100lt palikdavau.Rubus kada pirkau neatsimenu , o ir tai stengiuosi devetuose drabuziuose apsiprekinti, vaiko nuo birzelio 1 iki rudens nbevesim i darzeli , pabus namie tai su teciu nes jis slenkanciu grafiku dirba, gal 1 jai reiks pora val pabut pabus arba su promuciute.
Kur kito darbo ieskot net neisivaizduoju, gyvenam mazam miestelyje, mano isilavinimas pedagoginis, ar kuom uzsiimt neturiu minciu visiskai verysad.gif
laimabuz
...ai,mergytės,va irgi paskola 1400 lt,o pajamos viso 1600 lt.vyro nėra ,du vaikai-paaugliai...dirbu šiek tiek,bet tuoj biuletenis-koją operuos...va jau prašysiu pašalpos ,pažymas renkuosi...skolų turiu daug...kai reika už paskolą mokėti,imu iš greito kredito,kai reikia atiduoti imu iš kito kredito,padengiu tą,vėl imu iš kito...na imu,kad padengti kitą kredtą...taip puse metų žaidžiu,bet už butą skolų neturiu...
dar mama padeda...šiandien turiu sumokėti skolos pratęsimo mokestį 100 litų,nes 900 neturiu....o šimtą pasiskolinus iš minibank...laukiu ,kad vaikams atostogos,išsiųsiu ,nes neišmaitinu...skolas gal pavyks atiduoti kreditams...lizingams rašysiu prašymą atidėjimui-2 ar 3 mėnesiams...
mergelė-širdelė
QUOTE(edituka @ 2009 06 03, 10:36)
na cia tokia situacija daug kam , as tai vis dar dirbu , bet va susidaro paskola, darzelis , elektra ,telefonas, benzinas i darba reik vazinet

mano isilavinimas pedagoginis, ar kuom uzsiimt neturiu minciu visiskai verysad.gif
*

iki siol darbas kuri turejau vien ant benzo iseidavo alga , jei ne kiti darbeliai butu schmoll.gif

mano aukst. univer. kaip seimoje nustebo , kad padaveja ejau dirbt blink.gif
bet cia nieko gedingo, juk darbas 4u.gif

QUOTE(laimabuz @ 2009 06 03, 10:50)
...ai,mergytės
ar vaiku tevas padeda nors kiek? unsure.gif
laimabuz
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 06 03, 10:59)
iki siol darbas kuri turejau vien ant benzo iseidavo alga , jei ne kiti darbeliai butu  schmoll.gif

mano aukst. univer. kaip seimoje nustebo , kad padaveja ejau dirbt  blink.gif

ar vaiku tevas padeda nors kiek?  unsure.gif
*

Papildyta:
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 06 03, 10:59)
iki siol darbas kuri turejau vien ant benzo iseidavo alga , jei ne kiti darbeliai butu  schmoll.gif

mano aukst. univer. kaip seimoje nustebo , kad padaveja ejau dirbt  blink.gif

ar vaiku tevas padeda nors kiek?  unsure.gif
*

čia manęs klausiat?
mums padeda 670 alimentai -2 vaikai...kaip gi kitaip...
Salomeja
*

Na aš manau, kad čia kalbama apie situaciją, kai ne tik negali manikiūro pasidaryt, bet net ir negalvoji apie tą brangesnį maistą, kurio sąskaita taupote.

Manęs irgi laukia laikai kai reiks sukt galvą kaip nuomą ir mokesčius laiku sumokėt. visus kitus poreikius ketinu apribot visiškai.
Dusele
skaitant jusu istoriju plaukai siausiasi.. verysad.gif Vienai be pinigu dar imanoma suktis butu, vis kazkoki darbeli nugriebt, bet kai namie dar pora mazu alkanu burnyciu laukia blink.gif ????.. stiprybes jums moterys! Vasara atejo, pinga po truputi maistukas, darzoviu, vaisiu bus pigiu, rubu vasara daug nereikia, ne ledas lauke - galima ir pesciom daug kur suvaiksciot (susitaupo ant benzino ir ore pabunat). Grybai, uogos, kas prie misku gyvenat.. Be to ir vaikai dabar jau nori prisidet ir savo pinigeli uzsidirbt - kodel ju nepratint pajausti pinigu verte? Gal kaimynams pagalbos reikia? - ir darbelio gautumet, gal susidraugautumet.. Juk daznai salia esantys zmones gali padet, bet NEZINO, kad jums sunku. Be to ir SM daug pagalbos galima sulaukt - juk daug yra dovanojanciu ir rubeliu vaikams, ir siulanciu kitokia pagalba.. gal vasara kam atliks bulviu, morku.. gal pieno ir pan... Dabartiniais laikais labai svarbu laikytis drauge, nes, deja, vienas lauke nebe karys schmoll.gif
Pagalvosiu, gal ir as turiu kuo pasidalint... g.gif
mergelė-širdelė
QUOTE(laimabuz @ 2009 06 03, 11:16)
mums padeda 670 alimentai -2 vaikai...kaip gi kitaip...
*

4u.gif labai gerai

QUOTE(Dusele @ 2009 06 03, 11:44)

Grybai, uogos, kas prie misku gyvenat..

vienas lauke nebe karys schmoll.gif

Pagalvosiu, gal ir as turiu kuo pasidalint... g.gif
*

daug kas taip per vasara visiems metams apsirupina, unsure.gif o jei turi dar darbus ir + , grybauja uogauja, tai masinas vaikams istengia nupirkt bigsmile.gif bigsmile.gif shaunuoliai

teisingai , vienijasi zmones siuo metu, buriasi, lengviau isgyventi

pati sekmadieni paskutinius litus prie baznycios isdalinau, pasirodo paciai sia savaite jie butu neprosali blink.gif unsure.gif net nepagalvojau
niekad is tokiu nereikia juoktis, nes patys netoli nuo tokio gyvenimo situacijai pasikeitus..
Skambanti tyla
Iš tikro pagalvojau ir aš galėčiau gal kažkuo pasidalinti, Vilniuje. Mano dukra 14 metė, sūnųs 5 - metis. Parašykit į až jei reik rūbelių, kažką sugalvosim, juk dabar ir skudurynuose brangu.
Nesisarmatykit
mergelė-širdelė
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 06 03, 16:19)
Iš tikro pagalvojau ir aš galėčiau gal kažkuo pasidalinti, Vilniuje. Mano dukra 14 metė, sūnųs 5 - metis.  Parašykit į až jei reik rūbelių, kažką sugalvosim, juk dabar ir skudurynuose brangu.
Nesisarmatykit
*

gal tikrai kas atsilieps thumbup.gif yra daug tokiu, kuriems truksta unsure.gif
bet cia jau krastutinis atvejis, manau jie SM nebutu net g.gif
as galeciau kudikiui ka nors surinkti g.gif

o mes ieskom darbeliu, kuri nesenai beturejom ir planuojam sviesesni gyvenima toliau bigsmile.gif
Will
QUOTE(edituka @ 2009 06 03, 10:36)
... i masina desiu dujas mes benzo kaina kosmariska...
*

Gerai įvertinkit, ar tikrai apsimoka, nes dujų įranga dabar nemažai kainuoja, tai gali prireikti n metų , kad atsipirktų doh.gif Net ir labai daug važinėjant unsure.gif
ugninemere
Ir pas mane pinigineje svilpauja vejas, nuolatinio darbo neturiu, tik taip sakant vienkartiniai uzdarbiai.gauni kelis litus, tai iskart ir galvoji ko reikia vaikui nupirkt,uz ka skolas sumoket...apie save tai net nekalbu, nes nepamenu ka ir kur paskutini kart teko pirkti.su masina vaziuoju tik ten, kur jau tikrai neapsimoketu vaziuot viesuoju transportu.ir apskritai, kiek tenka bendraut su draugais, pazistamais, visi jaucia suplonejusia pinigine, bet esme tame,kad vieni stengiasi ja pastorint, o kiti tik susitaiko su tuo ir laukia geresniu laiku, kas mano manymu yra apgailetina. ir siuo metu mano yra megstamas vienas posakis: atejo susimastymo/apmastymo metas biggrin.gif tad auksciau nosis likimo drauges/ai ir nesedekit sudeje ranku wink.gif
edituka
QUOTE(Will @ 2009 06 03, 21:35)
Gerai įvertinkit, ar tikrai apsimoka, nes dujų įranga dabar nemažai kainuoja, tai gali prireikti n metų , kad atsipirktų  doh.gif  Net ir labai daug važinėjant  unsure.gif
*

smile.gif Duju iranga gausiu galima sakyt uz aciu, taip kad viskas man turetu atsipirkti per menesi
Skambanti tyla
QUOTE(Will @ 2009 06 03, 20:35)
Gerai įvertinkit, ar tikrai apsimoka, nes dujų įranga dabar nemažai kainuoja, tai gali prireikti n metų , kad atsipirktų  doh.gif  Net ir labai daug važinėjant  unsure.gif
*

Netiesa. Mes jau į trečią mašiną dedam dujas, atsiperka tikrai, na nebent važinėsit tik metus su ja.

QUOTE(edituka @ 2009 06 04, 08:37)
smile.gif Duju iranga gausiu galima sakyt uz aciu, taip kad viskas man turetu atsipirkti per menesi
*

Liuks.
joliteee
QUOTE(Will @ 2009 06 03, 21:35)
*

Dabar vyras man deda i masina dujas, tai nemanau kad uz 250 litu neapsimoka detis, ir manau daug nevazinejant jos visvien atsipirks (nors vazineju tai nemazai), nes benzinas tikrai brangus
kumiko
QUOTE(ugninemere @ 2009 06 03, 23:56)
Ir pas mane pinigineje svilpauja vejas, nuolatinio darbo neturiu, tik taip sakant vienkartiniai uzdarbiai.gauni kelis litus, tai iskart ir galvoji ko reikia vaikui nupirkt,uz ka skolas sumoket...apie save tai net nekalbu, nes nepamenu ka ir kur paskutini kart teko pirkti.su masina vaziuoju tik ten, kur jau tikrai neapsimoketu vaziuot viesuoju transportu.ir apskritai, kiek tenka bendraut su draugais, pazistamais, visi jaucia suplonejusia pinigine, bet esme tame,kad vieni stengiasi ja pastorint, o kiti tik susitaiko su tuo ir laukia geresniu laiku, kas mano manymu yra apgailetina. ir siuo metu mano yra megstamas vienas posakis: atejo susimastymo/apmastymo metas  biggrin.gif tad auksciau nosis likimo drauges/ai ir nesedekit sudeje ranku wink.gif
*

o vyras ?
uogute
ai, mergaites.... skaitau apie jusu gyvenimeli, ir nesusivaldysiu nepaklausus... kodel gi jus nelekiat i uzsieni? ypac kurios kalba mokat pabandykit pasiuntinekit CV angliska i anglijos, airijos viesbucius gal pasiulys darba kad ir paprasciausia indus plauti ar kambarius valyti? tikrai uztektu pragyvenimui! gaila kad sitaip darbscios moterys vargsta verysad.gif gal ir lengva man pasneket, bet pati dirbu menedzere viesbutyj jau seniai, zinau kad priimineja ir patikekit tik emigrantes. turim ir 45m moteri lietuve valancia kambarius, tad amzius ne riba.
jeigu turint pazystamu pazyskit, gal ras koki darba. jei neturit - pacios bandykit. unsure.gif
kumiko
QUOTE(uogute @ 2009 06 04, 22:09)
ai, mergaites.... skaitau  apie jusu gyvenimeli, ir nesusivaldysiu nepaklausus... kodel gi jus nelekiat i uzsieni?  ypac kurios kalba mokat pabandykit pasiuntinekit CV angliska i anglijos, airijos viesbucius gal pasiulys darba kad ir paprasciausia indus plauti ar kambarius valyti? tikrai uztektu pragyvenimui! gaila kad sitaip darbscios moterys vargsta  verysad.gif  gal ir lengva man pasneket, bet pati dirbu menedzere viesbutyj jau seniai, zinau kad priimineja ir patikekit tik emigrantes. turim ir 45m moteri lietuve valancia kambarius, tad amzius ne riba.
jeigu turint pazystamu pazyskit, gal ras koki darba. jei neturit - pacios bandykit.  unsure.gif
*

kaip vaziuoti i uzsieni jei neturi ten pazistamu? nuvaziuot ir ieskot darbo? daug tokiu grizo,paskutinius centus isleide arba nakvoja ant suoliuko..o beto reikia pinigu bilietui,bustui..neisivaizduoju kaip vaziuot vat taip sau..su mintim kad surasi ka.. doh.gif
ugninemere
QUOTE(kumiko @ 2009 06 04, 21:22)
o vyras ?
*

turiu ir vyra, bet jis dirba uzsienyje, bet ir cia mazai dziaugsmo..bankai sustabde pavedimus,tai nieko is jo negaunu, tai ir tenka paciai suktis. ir uzsienyje neperdaugiausiai darbo, tai ka uzdirbs, ta ir teks atiduot uz paskolas, skolas ir t.t. tai kad tikrai ne rojuje gyvenam smile.gif
Papildyta:
QUOTE(uogute @ 2009 06 04, 22:09)
kodel gi jus nelekiat i uzsieni? 
*

galima pagalvot, kad uzsienyje taves kazkas laukia isskestom rankom ar medum bus viskas nuklota.. doh.gif galima kazka rast,bet siuo metu jau reikia moket ir gerai anglu kalba ir tikrai ne visom leidzia aplinkybes kazkur keliaut,ypac turint seima.
uogute
QUOTE(ugninemere @ 2009 06 04, 20:09)
galima pagalvot, kad uzsienyje taves kazkas laukia isskestom rankom ar medum bus viskas nuklota..  doh.gif 
*

niekada nesakiau kad laukia isskestom rankom unsure.gif
taip ir maniau kad man neverta cia patarinet.... velniop.... nieko nerasysiu geriau
Kudle
uogut, patarinet galima ,bet nepyk jei kitaip reguos i tavo patarimus ,kiekvienam geriau matosi tik is savo varpines . Uzsienyje ir gi ne pyragai gerai kam nuskyla (pavyksta) ,o kam ir ne,o jei ir draugu, pazystamu ar giminiu nera .?Taip kad gyventi , pragyvent ir isgyvent reik cia _Lietuvoj .Zinau ta bukle ,kai kisenej vejai svilpia o iki algos dar savaite ir keturios burnos ziuri i tave , tai cia manau menas issisukti is padeties ir niekam skoloj nelikti , Va cia reik padeti zmonems, ka jiems daryti, kokia veikla imtis kur darbo susirasti ?
KibirVibir
QUOTE(ugninemere @ 2009 06 04, 21:09)
turiu ir vyra, bet jis dirba uzsienyje, bet ir cia mazai dziaugsmo..bankai sustabde pavedimus,tai nieko is jo negaunu, tai ir tenka paciai suktis.
*

kas sustabde pavedimus? blink.gif
Sophi
QUOTE(uogute @ 2009 06 04, 21:09)
ai, mergaites.... skaitau  apie jusu gyvenimeli, ir nesusivaldysiu nepaklausus... kodel gi jus nelekiat i uzsieni?

Šitas pasiūlymas iš esmės tinka tik jauniems ir bešeimiams ax.gif
Will
QUOTE(edituka @ 2009 06 04, 08:37)
*

oo, tada super thumbup.gif

QUOTE(joliteee @ 2009 06 04, 19:29)
Dabar vyras man deda i masina dujas, tai nemanau kad uz 250 litu neapsimoka detis, ir manau daug nevazinejant jos visvien atsipirks (nors vazineju tai nemazai), nes benzinas tikrai brangus
*

jei tik tiek tekainuoja, tada žinoma, kad apsimoka mirksiukas.gif Bet naujos įrangos kainuoja bent dešimt kartų daugiau, tai ne visada apsimoka ax.gif Mes mašiną keitėm prieš tris metus ir nusprendėm dujų nedėti- iki dabar dar tikriausiai nebūtų atsipirkę schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.