Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mėgstamiausia knyga
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2
_Only_
Pradedame naują temukę ir tęsiame toliau 4u.gif
Sena tema čia:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=132717

Kadangi as savo megiamiausiu knyguciu sarasa jau buvau paskelbusi senoje temoje naujoje galeciau prie labiausiai patikusiu prideti ir J.Picoult "Mano sesers globejas", kuria katik pabaigiau skaityti.. niu tokia liūdna knyga, net apsiverkiau pabaigoje verysad.gif
aga1
Registruojuos naujoj temoj 4u.gif
Limcamca
ONLY, aciu uz nauja tema 4u.gif
_Only_
QUOTE(Limcamca @ 2009 05 29, 09:52)
ONLY, aciu uz nauja tema  4u.gif
*

nera uz ka 4u.gif
kazkaip pagalvojau, ar vertejo kurti nauja tema, nes senojoje mamytes jau "issiseme" smile.gif turbut nedaug ir yra tu megstamu knygu.. rolleyes.gif
aga1
Vertejo,vertejo. Dabar vasara, tai gal knygos kiek nustumtos i sali, bet mes tikrai skaitom, bus tu knygu 4u.gif
_Only_
QUOTE(aga1 @ 2009 05 29, 12:13)
Vertejo,vertejo. Dabar vasara, tai gal knygos kiek nustumtos i sali, bet mes tikrai skaitom, bus tu knygu  4u.gif
*

tikrai nenustumtos 4u.gif as savo bakalaurini jau parasiau tai dabar atakuoju savo knygu lentynas wub.gif
aga1
QUOTE(_Only_ @ 2009 05 29, 14:07)
tikrai nenustumtos  4u.gif as savo bakalaurini jau parasiau tai dabar atakuoju savo knygu lentynas  wub.gif
*

O as niekaip negaliu pabaigti, gal jau pries menesi pradetos knygos is capuccino serijos "Ir kaip ji viska suspeja". Na, nezinau, tokia jau man ji neidomi, kad negaliu. Bet paprastai, kai jau pradedu skaityt knyga, noriu ir pabaigti, nesinori puse paskaicius, numesti i sali.
_Only_
QUOTE(aga1 @ 2009 05 30, 03:10)
O as niekaip negaliu pabaigti, gal jau pries menesi pradetos knygos is capuccino serijos "Ir kaip ji viska suspeja". Na, nezinau, tokia jau man ji neidomi, kad negaliu. Bet paprastai, kai jau pradedu skaityt knyga, noriu ir pabaigti, nesinori puse paskaicius, numesti i sali.
*

as irgi jau pripratus jei pradedu tai ir pabaigti, bet man buvo su Bach'o knyga "Tiltas per amzinybe" - visos taip gyre, tai pasiemiau is bibliotekos, pradejau skaityti, paskaiciau niu tokia neidomi pasirode, bet skaiciau toliau; taip iveikiau gal 100 psl ir vis delto nunesiau atgal i biblioteka - neiveikiau jos schmoll.gif nepatiko man ir viskas..
Limcamca
QUOTE(_Only_ @ 2009 05 29, 10:12)
nera uz ka  4u.gif
kazkaip pagalvojau, ar vertejo kurti nauja tema, nes senojoje mamytes jau "issiseme"  smile.gif  turbut nedaug ir yra tu megstamu knygu..  rolleyes.gif
*

Matai, mėgstamų knygų yra labai daug. Ta prasme, tų kurios perskaičius palieka kažkokį gilų įspūdį. Bet, vis lygini su ta pačia įdomiausia...

QUOTE(_Only_ @ 2009 05 30, 10:57)
as irgi jau pripratus jei pradedu tai ir pabaigti, bet man buvo su Bach'o knyga "Tiltas per amzinybe" - visos taip gyre, tai pasiemiau is bibliotekos, pradejau skaityti, paskaiciau niu tokia neidomi pasirode, bet skaiciau toliau; taip iveikiau gal 100 psl ir vis delto nunesiau atgal i biblioteka - neiveikiau jos  schmoll.gif nepatiko man ir viskas..
*

Aš irgi tos knygos nebaigiau schmoll.gif

Dabar baigiau skaityti P.Coelho "Zahiras", jau žadėjau rašyti ją į įdomių knygų skiltį, nes radau tikrai įdomių minčių. Bet... pabaiga visiškai nuvylė. Toks jausmas, kad autorius išsisėmė ir greitai per du puslapius baigė knygą unsure.gif
aistuliaa
Pradejau skaityti Ir velnias devi prada smile.gif linksma tokia knygute, kartais patinka tokias paskaityti, kaip ir filmus tokius paziureti popsinius lotuliukas.gif
O prozako karta taip ir guli, neprisiverciu skaityti doh.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(aga1 @ 2009 05 29, 12:13)
Vertejo,vertejo. Dabar vasara, tai gal knygos kiek nustumtos i sali, bet mes tikrai skaitom, bus tu knygu  4u.gif
*

As kaip tik nemanau, kad vasara knygos nustumtos smile.gif laikiu, kol baigsis sesija, kursini "pribaigsiu" ir tada jau galesiu skaityti kiek noresiu lotuliukas.gif
vijurka
Darbe per pusantros dienos perskaičiau Katarina Mozetti "Vaikinas nuo gretimo kapo". Lengva, su humoru, tokia senmergės ir senbernio gyvenimo detalėmis ir gyvenimo įpročiais "pagardinta" knyga. tongue.gif
Įdomiai greit persiskaitė. mirksiukas.gif
lingė
jai kalbam apie knyga kuria laikau pacia pacia... tai tokios yra 2 Menulio slenis ir Trumpa istorija beveik apie viska kolkas geresniu nesuradau blush2.gif
Limcamca
QUOTE(lingė @ 2009 05 31, 23:37)
jai kalbam apie knyga kuria laikau pacia pacia... tai tokios yra 2 Menulio slenis ir Trumpa istorija beveik apie viska kolkas geresniu nesuradau blush2.gif
*

Negirdėtos g.gif Apie ką jos? bigsmile.gif
aga1
P.Coelho "Zahiras" guli knygu lentynoje ir laukia savo eiles ax.gif
due drops
Mano pati pati "Meile,prozakas ir abejones" wub.gif
Aistika
Sveikos smile.gif rekomenduoju: Torgrim Eggen "Dizaineris"...ir dabar skaitomą, tik labai storą Lars Saabye Cristensen "Įbrolis" thumbup.gif , taip pat patikusi: Iselin C. Hermann "Skubus paštas" thumbup.gif
lingė
QUOTE(Limcamca @ 2009 05 31, 22:51)
Negirdėtos  g.gif Apie ką jos?  bigsmile.gif
*

Menulio slenis autorius Dzekas Londonas tai visai nebudingas jam romanas pacituosiu sios gnygos aprasyma "tai pasakojimas apie 2 jaunus ,bendra gyvenima pradeancius zmones ,nelengvai randancius savo vieta gyvenime." tai nera meiles romanas ce tiesiog aprasytas daugelio zmoniu seimose sutiktos situatcijos tik pateiktos kiek kitaip man tai superinie knyga deja ja galima nusipirkt rast tik tarp senu knygu verysad.gif bet as ja gavau iekojau mazdaug2 metus bet gavau mokejau 25 lt
o Trumpa tiesa beveikapie viska knyga 600puslapiu tai moksline knyga apie moksla ,istorija ,mokslininkus ,atradimus tik ji pateikta ne sauais faktai o gan smaiksciai su interptom moksliniku patirtom jukingom istorijom knyga labai gerai skitos kartais linksmai pasijuoki okartais randi peno smegenelem ir diskusijom su seimyna prie traskuciu zodziu knyga verta demesio ji turetu but dar prekiaujam ir apir ja galima rast dau internete nes gan populeri knyga tarp jaunimo ir ne tik
aga1
Is tokiu moksliniu knygu, man patiko "Google enciklopedija".
mameliukas
ką tik perskaityta ir verta dėmesio Vladimiro Lermontovo "Delfanija"
rekomenduoju.
aistuliaa
Na zinokit man ta Ir velnias dėvi pradą labai patinka, taip lengvai skaitosi vakare pries miega biggrin.gif liko keli vakarai ir viskas smile.gif
Kita imsiu India Knight Mano gyvenimas lėkštėjė, gal irgi patiks biggrin.gif
Pašėlusi kiaunė
Labas,noriu parekomenduoti knygą,kurią dabar skaitau.Tai būtų Peter James ''Klasta ir viltis''.Turinys - kaip per bernvakarį 4 draugeliai būsimą jaunikį paguldo į karstą ir palaidoja gyvą su plonyčiu iš žemės kyšančiu šiaudeliu orui įkvėpti.Pažada grįžti po poros valandų,ir visi keturi žūsta avarijoj.Vienintelis herojaus ryšys su pasauliu - psichiškai nesveikas vaikinas,avarijos vietoje radęs siųstuvą ryšiui su karste palaidotuoju palaikyti.Kol kas labai labai įdomiai skaitosi.
Jenifer
Visai nebloga knyga isejo ka tik: "Nuo anciuko iki gulbes". skirta paauglems mergaitems - apie psichologoja, ginekologija, dietas, mada, ekonomika.

knyga paauglems
Mandra Sandra
mano ką tik perskaityta aleksej ivanov geografas gaublį pragėrė. rekomenduoju 4u.gif
Limcamca
QUOTE(lingė @ 2009 06 01, 11:18)
Menulio slenis autorius Dzekas Londonas tai visai nebudingas jam romanas pacituosiu sios gnygos aprasyma "tai pasakojimas apie 2 jaunus ,bendra gyvenima pradeancius zmones ,nelengvai randancius savo vieta gyvenime." tai nera meiles romanas ce tiesiog aprasytas daugelio zmoniu seimose sutiktos situatcijos tik pateiktos kiek kitaip man tai superinie knyga deja ja galima nusipirkt rast tik tarp senu knygu verysad.gif bet as ja gavau iekojau mazdaug2 metus bet gavau mokejau 25 lt

blink.gif
Nu, kažin ar mane vilioja aprašymas biggrin.gif blush2.gif
aga1
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 03, 22:54)
mano ką tik perskaityta aleksej ivanov geografas gaublį pragėrė. rekomenduoju 4u.gif
*

Vienintelis taskas padetas, daugiau jokiu skyrybos zenklu. Nelabai ir suprasi, kur autoriaus vardas, o kur knygos pavadinimas doh.gif
vikuliaz
Demesio - visiems mylintiems knyga!

Jau atsidare nauja pigiu naudotu ir nauju knygu parduotuve Vilniuje - Gerosios Vilties g. 12 (prie Savanoriu prospekto)!! Maloniai kvieciame visus apsilankyti!

Daugiau informacijos rasite tinklapyje:

www.knygosnamai.lt

Gero skaitymo!
mylimuke
Per keletą valandų sukramčiau "Mažąjį princą" tongue.gif Taip ir nesuprantu, patiko ar ne. Matyt ne tuo laiku skaičiau- pavėlavau gerais 7-8 meteliais ax.gif Nelipo man tas vaikiškas rašymo stilius, bet labai patiko turinys- viskas vaiko akimis, kaip jam viskas kitaip atrodo, kaip suaugusieji prisikuria begales nereikalingų problemų, kokie pikti ir niurzgos yra, kaip nepastebi mažų stebuklų. Na, ir šiaip daug gyvenimo tiesų prirašyta.
Manau, labai pravartu perskaityti visoms mamoms, kad būtų lengviau suprast, jog auginant vaiką būtina įsijausti į jo kailį ir išmokti pažvelgti į pasaulį vaiko akimis- bus ir su vaiku lengviau bendraut ir pačiai gyvent rolleyes.gif
Sheila4
Siuo metu mano megstamiausia "Annie Cassidy - Dingusi Dziude" smile.gif
vijurka
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 07, 01:41)
Manau, labai pravartu perskaityti visoms mamoms, kad būtų lengviau suprast, jog auginant vaiką būtina įsijausti į jo kailį ir išmokti pažvelgti į pasaulį vaiko akimis- bus ir su vaiku lengviau bendraut ir pačiai gyvent rolleyes.gif
*

smile.gif
Rekomenduoju dar pavartyt "Mažasis princas mumyse: įžvalgos skaitant Saint-Exupéry". Kitomis akimis pažiūrėsi į knygą ir tikrai nebus to jausmo, kad ją reikėjo perskaityt anksčiau. Kiekvienas tą knygą priima savaip, nesvarbu, tai vaikas, suaugęs..., subrendęs, ar senolis. mirksiukas.gif
user posted image
mylimuke
QUOTE(vijurka @ 2009 06 16, 20:40)
smile.gif
Rekomenduoju dar pavartyt "Mažasis princas mumyse: įžvalgos skaitant Saint-Exupéry". Kitomis akimis pažiūrėsi į knygą ir tikrai nebus to jausmo, kad ją reikėjo perskaityt anksčiau. Kiekvienas tą knygą priima savaip, nesvarbu, tai vaikas, suaugęs..., subrendęs, ar senolis.  mirksiukas.gif
user posted image
*

Tiesiog viskas galbūt per daug paprastai pateikta, o aš linkus kapstyt giliau, tai padarė kitokį įspūdį nei tikėjausi ax.gif
O koks autorius ten- neįskaitau?
Chardonnay
QUOTE(Limcamca @ 2009 06 03, 22:06)
blink.gif
Nu, kažin ar mane vilioja aprašymas  biggrin.gif  blush2.gif
*

Ir as skaiciau sita knyga (Menulio slenis). Visai atsitiktinai radau uosviu bibliotekoj, paemiau tik del to, kad Londono knyga. Maniau sena, tai neidomi, vien del garsios pavardes paemiau. Bet kai pradejau skaityti... nebegalejau atsitraukti. Ypatingai gera knyga. Nieko panasaus nesu skaiciusi. Tikrai verta demesio. Norejau ja parduoti, bet pirkeju neatsirado. Ir aciu D smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gaika78 @ 2009 06 03, 16:04)
Labas,noriu parekomenduoti knygą,kurią dabar skaitau.Tai būtų Peter James ''Klasta ir viltis''.Turinys - kaip per bernvakarį 4 draugeliai būsimą jaunikį paguldo į karstą ir palaidoja gyvą su plonyčiu iš žemės kyšančiu šiaudeliu orui įkvėpti.Pažada grįžti po poros valandų,ir visi keturi žūsta avarijoj.Vienintelis herojaus ryšys su pasauliu - psichiškai nesveikas vaikinas,avarijos vietoje radęs siųstuvą ryšiui su karste palaidotuoju palaikyti.Kol kas labai labai įdomiai skaitosi.
*

Atrodo laaabai idomi, reiks pasieskot.
aga1
Laukiam autoriaus ax.gif
aistuliaa
QUOTE(due drops @ 2009 06 01, 02:58)
Mano pati pati "Meile,prozakas ir abejones" wub.gif
*

O ne "Meile, smalsumas, prozakas ir abejones"? g.gif
~Rasa~

user posted image

įdomus mechanizmas, atomazga ir žinoma tarpusavio jausmai.

kol kino teatruose nepasirodė ekranizacija galima suskubti perskaityti.

vijurka
QUOTE(mylimuke @ 2009 06 17, 01:16)
O koks autorius ten- neįskaitau?
*

Autorius - Mathias Jung.

"Kapstosi" žmogus pats, suteikta tokia galimybė. smile.gif
Kolibriukė
QUOTE(gaika78 @ 2009 06 03, 16:04)
*

Pritariu. Negalėčiau pasakyti, kad knyga yra pati pačiausia iš mano skaitytų, bet labai labai gera. Rekomenduoju detektyvų mėgėjoms. Taip pat gera yra to paties autoriaus knyga "skarabėjo produkcija". Dabar mano lentynoje savo eilės laukia to paties autoriaus tik ką apsirodžius knyga "Alchemikas", kuri, tikiuosi, taip pat nenusileis pirmosioms dviem.
Pašėlusi kiaunė
QUOTE(Kolibriukė @ 2009 06 27, 09:30)
Pritariu. Negalėčiau pasakyti, kad knyga yra pati pačiausia iš mano skaitytų, bet labai labai gera. Rekomenduoju detektyvų mėgėjoms. Taip pat gera yra to paties autoriaus knyga "skarabėjo produkcija". Dabar mano lentynoje savo eilės laukia to paties autoriaus tik ką apsirodžius knyga "Alchemikas", kuri, tikiuosi, taip pat nenusileis pirmosioms dviem.
*

Rimtai,''Skarabėjo produkcija'' irgi Peter James.Irgi labai nebloga.Lauksiu žinių apie ''Alchemiką'' - dar neskaičiau.
xxPATRICIJAxx
ANGELAI IR DEMONAI! clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
aga1
QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2009 06 28, 15:22)
ANGELAI IR DEMONAI! clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
*

O kaip kitos knygos? Nepatiko? Turiu omeny DaVincio kodas, Skaitmenine tvirtove...
xxPATRICIJAxx
QUOTE(aga1 @ 2009 06 29, 04:46)
O kaip kitos knygos? Nepatiko? Turiu omeny DaVincio kodas, Skaitmenine tvirtove...
*

patiko! visos deno browno knygos patinka!
Limcamca
QUOTE(aga1 @ 2009 06 29, 04:46)
*

Skaitmeninės tvirtovės aš niekaip nepradedu doh.gif Paimu, paskaitau keturis puslapius ir atgal padedu.

Na, tuo metu kol tylėjau biggrin.gif į savo sąrašą rašau:
* Daivos Vaitkevičiūtės Pasimatymas su žudiku - šiaip sau
* Carmen Bin Ladin "Kita karalystės pusė. Mano gyvenimas Saudo Arabijoje" - patys pasakojimai apie Saudo Arabiją labai įdomūs. Nes būtent tokių žinių ieškojau. Bet, jau pats autorės gyvenimas baisiai nuobodus blush2.gif
* Philippa Gregory "Karalienės sesuo" - rašau į įdomiausių, perskaitytų knygų sąrašą . Negalėjau atsitraukti. Įsbūdingai parašyta knyga ir istorija. Taip sužavėjo, kad vakar su vyru net į Windsorą važiavome. Labai rūpėjo pamatyti pilį ir prisiliesti prie tos istorijos, kurią skaitau, gyvai biggrin.gif

Sekančios knygos visos susiję su Philippa Gregory autore... t.y. ir toliau apie Anglijos monarchus 4u.gif
Gerda**
Sveikos smile.gif
as irgi didele knygu megeja tongue.gif ka tik perskaiciau visas tris Philippos Gregory knygas Karalienes sesuo, karalienes palikimas ir karalienes meiluzis. Tikrai visos labai patiko. turbut nusipirksiu ir daugiau sios autores knygu. dabar pradejau skaityti Clare Morrall Kitu kalba. kol kas man ji nelabai idomi atrodo, gal dar sudomins smile.gif
RasuteK
Viena iš paskutinių mano skaitytų knygų - Lolitos Piličiauskaitės-Navickienės
„Ir tada bus geriau...“ Patiko, verčianti susimąstyti apie savo gyvenimą. aprasymas
Limcamca
QUOTE(Gerda** @ 2009 07 07, 14:46)
Sveikos  smile.gif
as irgi didele knygu megeja  tongue.gif  ka tik perskaiciau visas tris Philippos Gregory knygas Karalienes sesuo, karalienes palikimas ir karalienes meiluzis. Tikrai visos labai patiko. turbut nusipirksiu ir daugiau sios autores knygu. dabar pradejau skaityti Clare Morrall Kitu kalba. kol kas man ji nelabai idomi atrodo, gal dar sudomins  smile.gif
*

Dabar pradėjau skaityti Karalienes palikimas, ir žavesys po truputį blanksta. Na, gal per vidurį bus įdomiau unsure.gif
Vivitalija
Na net nežinau kuri knyga man yra pati įdomiausia, nes turiu daug mėgstamų knygų ir vienos išskirti negaliu smile.gif patinka tiek istorinės, tiek romantinės ar fantastinės knygos smile.gif skaitau ir klasiką ir šiuolaikinę literatūrą. Žiauriai patinka V.Mykolaičio - Putino "Altorių šešėly" ir eilėraščiai smile.gif Skaitau tiek lietuvių tiek užsienio rašytojus smile.gif
Gerda**
QUOTE(Limcamca @ 2009 07 07, 17:58)
Dabar pradėjau skaityti Karalienes palikimas, ir žavesys po truputį blanksta. Na, gal per vidurį bus įdomiau  unsure.gif
*

man taip pat karalienes sesuo padare didziausia ispudi, bet paskui kazkaip ir prie kitu pripratau, tai irgi neblogos pasirode smile.gif
Holly_
Sveikos, jungiuos i jusus gretas, nes esu didele knygu gerbeja ir skaitytoja smile.gif Yra dvi knygos, kurias laikau labai geromis ir rekomenduoju kitiems, tai Charlotte Brontë "Dzeine Eir" ir Irvingo "Sidro namu taisykles". Neseniai perskaiciau Nicholas Evans "Arkliu uzkalbetojas", tai taip sukrete pabaiga, kad iki siol galvoju apie ta knyga ir neina pradeti skaityti kitos blink.gif
jegele
man didelį įspūdį paliko Dostojevskio "Nusikaltimas ir bausmė", ypač gerai aprašyta žmogžudžio psichologinė būsena, negalėjau atsitraukti nuo knygos. Dusyk perskaičiau "Rugiuose prie bedugnės", taip pat labai įsiminė paauglystėje skaityta V. Blažytės (tikrai jaunos autorės knyga) "Geltona pieva" teko apsiverkti, po tiek laiko dar tos knygos nepamiršau. Iki ašarų privedė ir Igno Šeiniaus "Kuprelis" thumbup.gif Šiuo metu kremtu "Pasaulis pagal Garpą".

Lengvesnės knygos prieš miegą su humuro paskutiniu metu perskaitytos ir įsiminusios tai "Plaušinės bliuzas", "Brangusis, ar mane girdi... pakartok, ką aš sakiau". deja, autoriaus nepamenu, pagooglinčiau, jei kam įdomu būtų.
mylimuke
Šiandien pasiėmiau:
Hesė - Sidharta ir Stepių vilkas
Škėma - Saulėtos dienos

Gal kuri esat šią Škėmos knygą skaičiusios, kokie atsiliepimai? ax.gif
xxPATRICIJAxx
brisiaus galas lotuliukas.gif ne, juokauju.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.