Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Elgon professional
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
pinci
Sveikos merginos,

paziurejau, kad tokios temeles dar nera. ax.gif
Labai idomu ar kas naudojote Elgon professional plauku priemoniu, kaip patiko?
smile.gif
Naturalios, su zaliaisiais ir melynaisiais dumbliais priemones... Gydomosios, atstatancios priemones. Radau svetaineje www.garbane.lt pigiau, ar kas bandete?
smile.gif
Giselle
Esu bandzius glotninancia priemone nepaklusniems garbanotiems plaukams, is tiesu patiko thumbup.gif
KERERA
Esu naudojusi sampuna kasdienai slpniems plaukams ir smarkiai atstatancia kauke pazeistiems plaukams. Tai stebuklo nepaliko, bet priemones geros, manau gal nelabai tinkamas pasirinkau. ax.gif
manse*
As naudojau. tai patiko tik ta priemone kur garbanotiem nepaklusniem plaukam tiesinantis gelis, tas patiko. Neistiesina jis plauku bet labai svelnus buna po jo. Na o sampunas berods drekinanti pirkau ir kauke pazeitiems plaukam tai man bent per silpnos priemones, kieno normalesni plaukai gal ir nieko. Dar tiesa naudojau ampules nuo plauku slinkimo, tai visa galvos oda parausdavo, tai neilgai panaudojus sustojau, draugei tai isvis grauze tos ampule, jei ant veido nuteka tai irgi tose vietose jai paraudonuodavo, tai reiskia ne tik mano oda sureagavo
Papildyta:
dabar paziurejau tai sampuna "energy bath" naudojau o kauke sausiem ir dazytiem plaukam
agpa
as naudoju kauke ilgiems ploniems plaukams berods drekinanti. man patinka. vyrukui nupirkau sampuna nuo pleiskanu, bet supeike. sake jam geriau garnier smile.gif) o as pabandziau savo kirpcius su juo, tai uch kad papureno biggrin.gif bet kai pleiskanu neturiu negaliu pasakyt ar padeda..
pinci
Na man irgi tinka ir patinka ir kaina gera, susiradau pigiau svetaineje www.garbane.lt.
Is kur jus perkates?
smile.gif
agpa
as pirkau universiteto vaistinej smile.gif
Tantra
o kokios kainos?
pinci
pigiau svetaineje www.garbane.lt radau, ir pasirinkimas elgono didelis, kadangi esu sviesi, naudoju ju pilkinanti sampuna, nuima geltonuma - liuks. thumbup.gif
Dolphin
As naudoju ju sampuna riebiems plaukams. na tikrai issausino lotuliukas.gif gal net per daug.. dabar reiks drekinancio biggrin.gif
agpa
QUOTE(Tantra @ 2009 06 14, 21:50)
o kokios kainos?
*

kiek menu ~36lt., na garbanej pigiau..gal trim litais smile.gif beje, gal jau kas bandet nauja geltona apsauganti nuo saules tongue.gif cool.gif
pinci
Taip, bandziau smile.gif is tikro gera apsauga... gerai issisukuoja, ir jis irgi skaitosi kaip gydomoji linija.
O siaip man patinka is elgon raudoni sampunai ir kaukes tokiose backutese smile.gif dabar maciau ir garbanej kaip tik jiems nuolaida yra. ir ilgam uztenka ir dar dozatorius dedasi ant tokio indo ax.gif
Ir dar esu bandziusi kasdieniniam naudojimui is splava saugancios linijos 1l sampuna kur kaina 42,99Lt, www.garbane.lt radau pigiausiai, tai man patiko. ir pigu ir daug ir efektas geras, visi naudojom smile.gif
pasidalinkite ispudziais jus merginos dar 4u.gif
QUOTE(agpa @ 2009 06 26, 12:48)
kiek menu ~36lt., na garbanej pigiau..gal trim litais smile.gif beje, gal jau kas bandet nauja geltona apsauganti nuo saules  tongue.gif  cool.gif
*

agpa
jau ir as isigijau geltonaji vacation4.gif
pinci
QUOTE(agpa @ 2009 07 22, 11:24)
jau ir as isigijau geltonaji  vacation4.gif
*

patinka?
is kur pirkai smile.gif?
pinci
QUOTE(pinci @ 2009 07 23, 09:34)
patinka?
is kur pirkai smile.gif?
*

vacation1.gif
agpa
pirkau vaistinej, jau sunaudojau, bet net nzn ar antrakart pirkciau.. pereinu prie naturalios sudeties sampunu. nes nuo sito sudeties apsalus buvau.
Maserati
Nesuprantu,kaip si kosmetika gali buti vadinama naturalia,kai ten pilna parabenu ir visokio kitokio blogio g.gif
Ismeginau energizuojanti sampuna ir dar kazkoki(nepamenu),tai nieko ypatingo,tikrai nepirksiu rolleyes.gif
agpa
vat butent! jie sudeti skelbdami nutyli apie pagrindinius ingridientus box.gif , o tiesa kitokia siek tiek..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.