Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: **Šiauliečių super namukai **
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Dovis
user posted image

Bubių pusė

Aisgreta
vapse
Dovis
Dainluka
giedre.v
Irme
henrieta75
Hoffnung
jolanta18
jova
leira
masajugi
Neringe
preli
tix
Rendi
ragaina

Ginkūnai
buffy
Cili
naidute

Gegužiukai
Anafora
koffe, basas
kreizzy
KristinZ
tėtis Evaldas

Kalniukas

praeiviene

Kužiai

Karolag

Kuršėnai

tomoshius
zvejys

Mažeikiai

JolantaG

Medelynas
giedruska1979
laimikė
Mantilė

Rėkyvos pusė

n-e-r-i
bitute555
rasyte
Cheburashka
rugstele
saulute1980
vovka

Pabaliai

airise
aulina
gi2lux
Maja Di
nendre
nise
tryliktoji

Šeduva

mamylio

Centras

janna
ambre

slaptažodį į mūsų albumą reikia užsitarnauti biggrin.gif
giedre.v
registruojuos biggrin.gif
aciu Dovis 4u.gif
Rendi
Dovis,user posted image
jova
kokia vasariska foto thumbup.gif
rasyte_
Registruojuos construction.gif
Dovis
Kazkaip vasaros uzsimaniau biggrin.gif
karolag
Sveikos pleputes!

Dovis, nuotraukyte SUPER 4u.gif
Cili
Dovis papasakok iš kur ir kokį laminatą užsisakei, labai įdomu, nes man jau reikia pradėti ieškotis ax.gif
aulina
su nauja tema drinks_cheers.gif
Dovis
Cili,
Is geru grindu uzsakem. IIa is Haro gamintojo. Kaip as vadinu ale maumedis, nors kataloge raso pusis. Uzklausk maumedzio laminato, tai parodys. O I a is Tarket gamintojo, toki sviesu, ne lentom, bet mazesnem lentutem. Pavadinimo nezinau. Ju pvz sustatytas yra.
Cili
QUOTE(Dovis @ 2009 05 27, 13:53)
Cili,
Is geru grindu uzsakem. IIa is Haro gamintojo. Kaip as vadinu ale maumedis, nors kataloge raso pusis. Uzklausk maumedzio laminato, tai parodys. O I a is Tarket gamintojo, toki sviesu,  ne lentom, bet mazesnem lentutem. Pavadinimo nezinau. Ju pvz sustatytas yra.
*

kokios kainos? pagal kaina orientuotis geriau man biggrin.gif

beje, emei tos geresnes klases visame name? g.gif
tryliktoji
Dovis 4u.gif
registruojus

O kur fotkeje namas biggrin.gif ? Bendrai - pradzia nuo sklypo biggrin.gif
Dovis
QUOTE(tryliktoji @ 2009 05 27, 13:01)
Dovis  4u.gif
registruojus

O kur fotkeje namas  biggrin.gif ? Bendrai - pradzia nuo sklypo  biggrin.gif
*

Cia vaizdas is terasos biggrin.gif
Papildyta:
Cili,issitraukiau popieriukus del taves smile.gif
Haro laminuotos grindys Creek Pine str. Kaina 34.90 Tas yra isklotas ant grindu, vienas is pirmu prie iejimo.
Tarkett laminuotos grindys Arthur Broceliande Oak 57 Tarp tarketo sustatytu pavyzdziu pasiziurek, bet sitas sviesus, tai tau gal ir netiks biggrin.gif
Cili
Ačiū dovis mirksiukas.gif šiaip aš tik už šviesias grindis biggrin.gif tai pagal kainą suprantu jūs ėmėte 2 klasės laminatą g.gif
Dovis
Nepamenu as ten tu klasiu. O gyvenamam bustui to laminato per akis.
jova
gal kas uzmatet kokia akcija putu polistirolui ? g.gif ax.gif
Rendi
QUOTE(jova @ 2009 05 27, 16:10)
gal kas uzmatet kokia akcija putu polistirolui ? g.gif  ax.gif
*

nezinau kiek gera akcija, bet lygtai ermitaze pro akis praslyde buvo blush2.gif
Cheburashka
Labas,
Kelios naujienos is musu fronto smile.gif Isbetobavo jau juodgrindes pirmam aukste,ir siandien nusipirkom katila,tik nestatysim dar,cia is anksto biggrin.gif
n-e-r-i
Na o pas mane, tai naujienos tokios, kad gavau topo-nuotrauką smile.gif Ryt planuoju su architekto pagalba užpildyti popieriukus ir nešti į savivaldybę statybos sąvadui gauti. Žiūrėsim kiek laiko truks bigsmile.gif
kreizzy
Dovis ,aciu uz nauja tema 4u.gif

Cheburasha greiti tempai pas jus thumbup.gif parodik kiek padare cool.gif
n-e-r-i su gera pradzia 4u.gif

O pas mus galu gale pamatus sendiena pabaige drinks_cheers.gif ,ryt dar liko apipilti aplink nama smeliu ir lauksim blokeliu mirksiukas.gif Rendi, Ragaina kaip jusu pamatai? gal irgi baiginejat?
Ragaina
su nauja temuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(kreizzy @ 2009 05 27, 20:23)
  Rendi, Ragaina kaip jusu pamatai? gal irgi baiginejat?
*

MB isbrauke reisan. bet paliko jau sudetas ten tas lentas susuktas pamatams "ziedui" kaip jis pavadino,(nu zodziu tuos "bortelius" )ir atsakinga zmogu kol jis grys kad jau butu ispilta viskas is sustinge.. tad nezinau dabartines padeties savo rojuje g.gif kasnors kas pro sali riedesit pacekavykit ir man praneskit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dovis
Mergytes, sudejau savo virtuvinio galutini varianta. Pakomentuokit ka ax.gif Gaila Jana dingo, va ji tai butu pakomentavus biggrin.gif Nebezinau ka daryt su saldytuvu. Norejau as tos dvidures "darzines". Ale jo matmenys mane sunervino. Perdaug jis issikisa per gyli. Is saldytuvo kaires puse yra sienute pamuryta. O ji tik 50cm. O saldytuvai virs 70 doh.gif Ku daryt. Sienute dalibdyt? Ar dvidurio atsisakyt? Daryt montuojama + kargo didziulis?
masajugi
Su nauja temike. visos juda, kruta i prieki.
Dovis, mano akim nieko blogo, kad saldytuvas issikis kodel gi ne, bus kaip akcentas. amerikoj pagrinde labai dideli saldytuvai ir jie matosi niekas ju nekavoja. o va tavo baras man nepatinka. labai toli tavo orkaite nuo kriaukles ir saldytuvo, nusilakstysi ruosdama. virtuvej turi buti kuo mazesnis trikampis tarp saldytuvo, kriaukles ir orkaites.as daryciau sala vidury virtuves ji gali buti prailginta tuo paciu bus kaip baras. galesi prieiti, apeiti is visu pusiu. na cia mano fantacijos tokios biggrin.gif

http://www.eplans.com/image-gallery.hwx/Q/.../ImageId.452950
nu kazkas taip panasaus.
http://www.eplans.com/image-gallery.hwx/Q/.../ImageId.452946
giedre.v
QUOTE(Dovis @ 2009 05 27, 19:44)
Mergytes, sudejau savo virtuvinio galutini varianta.

labas rytas smile.gif
man tai viskas ten grazu smile.gif tik suvienodinciau apatines spinteles, na ten kur nestalciai, daryciau imitacija.
ir gal kur tos stiklines spintutes, tai daryciau ne stiklines, o kaip visas virtuvinis...
o virtuvinis bus ant kojyciu? ar ten tik pusaris ant kojyciu? nu vienu zodziu irgi vienodinciau, t.y. daryciau be koju ax.gif
o del saldytuvo, tai cia jau jums spresti. jei laaabai norisi diidelio saldytuvo, tai dalipdyciau sienele is vienos puses.
o ant sienu zadi deti plokste? ar ten taip tik pavaizduota ir tiek?
Cheburashka
QUOTE(kreizzy @ 2009 05 27, 19:23)

Cheburasha greiti tempai pas jus thumbup.gif parodik kiek padare cool.gif

va,isbetonuotos juodgrinde
user posted image

O cia jau baigia nama apmuryt
user posted image
Ir dar viena nauja gyventoja turim bigsmile.gif
user posted image
giedre.v
QUOTE(Cheburashka @ 2009 05 27, 15:03)
Labas,
Kelios naujienos is musu fronto  smile.gif Isbetobavo jau juodgrindes pirmam aukste,ir siandien nusipirkom katila,tik nestatysim dar,cia is anksto  biggrin.gif
*

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(n-e-r-i @ 2009 05 27, 16:56)
Na o pas mane, tai naujienos tokios, kad gavau topo-nuotrauką  smile.gif Ryt planuoju su architekto pagalba užpildyti popieriukus ir nešti į savivaldybę statybos sąvadui gauti. Žiūrėsim kiek laiko truks bigsmile.gif
*

vistik pasiryzus pati viska praeiti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kreizzy @ 2009 05 27, 17:23)

O pas mus galu gale pamatus sendiena pabaige drinks_cheers.gif ,ryt dar liko apipilti aplink nama smeliu ir lauksim blokeliu mirksiukas.gif

bigsmile.gif nu smagumas
Papildyta:
Cheburashka, grazus jusu gyventojas naujasis biggrin.gif
jova
QUOTE(Dovis @ 2009 05 27, 23:44)
Mergytes, sudejau savo virtuvinio galutini varianta. Pakomentuokit ka ax.gif  Gaila Jana dingo, va ji tai butu pakomentavus biggrin.gif Nebezinau ka daryt su saldytuvu. Norejau as tos dvidures "darzines". Ale jo matmenys mane sunervino. Perdaug jis issikisa per gyli. Is saldytuvo kaires puse yra sienute pamuryta. O ji tik 50cm. O saldytuvai virs 70 doh.gif  Ku daryt. Sienute dalibdyt? Ar dvidurio atsisakyt? Daryt montuojama + kargo didziulis?
*

kaitlentes vieta tai jau nediskutuojama - juk viskas irengta. man labiausiai patiko kad pagaliau ant mikro ir orkaites uzdejo ta spintele kad butu lygiai su saldyt, nes pirma tikrai man nepatiko - kaip neuzbaigta buvo. daugiau tos stiklines spint ant baro, man visai grazu tik daryciau stalcius (cia pas mane toks projektas tongue.gif man rodos dar turi foto kur siunciau - tai tikrai labai tas stiklas graziai ziurisi realybej). man nepatiko tik viena dalis - baras is tos puses kur spinteles, ten daryciau ar spinteles ar ka nu kad nebutu tos nisos g.gif

o siaip tai galvok kas tau patinka juk tu ten gyvensi ir tu naudosies ir nelabai kieno ir klausyk mirksiukas.gif cia tai ppat su saldytuvu - pagalvok kas jusu seimai yra reikalingiau.

uz konsultacija - 5lt mirksiukas.gif cool.gif
kreizzy

O su kuo jus cia murijat?silikatine plyta? g.gif
Nauja gyventoja tikra grazuole wub.gif
Osera

labukas

jungiuosi ir as naujoje temoje bigsmile.gif aciu dovis 4u.gif

QUOTE(Dovis @ 2009 05 27, 22:44)
Mergytes, sudejau savo virtuvinio galutini varianta. Pakomentuokit ka ax.gif  Gaila Jana dingo, va ji tai butu pakomentavus biggrin.gif Nebezinau ka daryt su saldytuvu. Norejau as tos dvidures "darzines". Ale jo matmenys mane sunervino. Perdaug jis issikisa per gyli. Is saldytuvo kaires puse yra sienute pamuryta. O ji tik 50cm. O saldytuvai virs 70 doh.gif  Ku daryt. Sienute dalibdyt? Ar dvidurio atsisakyt? Daryt montuojama + kargo didziulis?
*

man kakzaip neuzkliuvo tas saldytuvo issikisimas...aisku realiai matytus kiek jis bus issikises g.gif
nes man irgi butu graziau lygiai jei eitu smile.gif
o kodel kur eina stalciai ,vis ikissama yra spintele ...ar negalima visur stalciu g.gif graziau butu bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Cheburashka @ 2009 05 28, 10:05)
Ir dar viena nauja gyventoja turim  bigsmile.gif
user posted image
*

wub.gif koks fainuolis ,noriu ir as tokio
Cheburashka
QUOTE(kreizzy @ 2009 05 28, 09:25)

O su kuo jus cia murijat?silikatine plyta? g.gif
Nauja gyventoja tikra grazuole wub.gif
*

Jo,su silikatine,paskui kada nors tinkuosim mirksiukas.gif
Kad ir su kaspinuku,bet cia JIS biggrin.gif
kreizzy

Kad ir su kaspinuku,bet cia JIS biggrin.gif
*

[/quote]

blush2.gif thumbup.gif
mimuliuke
smile.gif
*MONAMI*
QUOTE(Cheburashka @ 2009 05 28, 10:05)
Ir dar viena nauja gyventoja turim  bigsmile.gif
*

bigsmile.gif wub.gif wub.gif kaip matau pagal plaukus tai senei jau turit wub.gif
kažkada buvo labai didelė mano svajone,bet dabar jau kažko krypstu kitur ax.gif
Cheburashka
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 05 28, 10:51)
bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  kaip matau pagal plaukus tai senei jau turit  wub.gif
kažkada buvo labai didelė mano svajone,bet dabar jau kažko krypstu kitur  ax.gif
*

Nu pagal plaukus jis ugtelejes biggrin.gif 3metai.O turim tik savaite ax.gif Bandau gelbet nabageli,nes laikomas narve budavo,i lauka nelabai leisdavo jo unsure.gif Tai dabar turiu draugeli,nei per zingsni nepaleidzia,tik atsisek,iskart ant keliu ropscias biggrin.gif Tai ne Berta mano,kad pramiega beveik visa diena biggrin.gif
*MONAMI*
QUOTE(Cheburashka @ 2009 05 28, 11:56)
Nu pagal plaukus jis ugtelejes  biggrin.gif 3metai.O turim tik savaite  ax.gif Bandau gelbet nabageli,nes laikomas narve budavo,i lauka nelabai leisdavo jo  unsure.gif Tai dabar turiu draugeli,nei per zingsni nepaleidzia,tik atsisek,iskart ant keliu ropscias  biggrin.gif Tai ne Berta mano,kad pramiega beveik visa diena  biggrin.gif
*

blink.gif jeckau ir kas čia jį taip augino doh.gif
tokį ir aš priglausčiau ax.gif
tryliktoji
sveikos,

Dovis, ar yr galimybe kriaukle montuot arciau kaitlentes? g.gif viskas ciki-bet, mano akim, tas atstumas tarp kriaukles (ji lyg prie apvalaus lango?) ir kaitlentes-baisiai nepatogus g.gif

Ceburaska-greiti jus bigsmile.gif

N-e-r-i, kantrybes 4u.gif

Kreizzy, ragaina, taip ir toliau thumbup.gif

mes vakar susitarem su zidinistu, laiptininkais, durininku - paleidom gamyba, susimokejom avansus doh.gif
Osera
QUOTE(tryliktoji @ 2009 05 28, 12:10)
sveikos,

mes vakar susitarem su zidinistu, laiptininkais, durininku - paleidom gamyba, susimokejom avansus  doh.gif
*

koki zidini daraisi?kiek paskaiciavo mazdaug g.gif
Cheburashka
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 05 28, 11:04)
blink.gif  jeckau ir kas čia jį taip augino  doh.gif
tokį ir aš priglausčiau  ax.gif
*

Nepazistu as ju ax.gif Cia per kita pazistama as ji gavau unsure.gif Nabagelis,gaila buvo,kai papasakojo,tai ir priemem bigsmile.gif
Rendi
QUOTE(kreizzy @ 2009 05 27, 21:23)
O pas mus galu gale pamatus sendiena pabaige drinks_cheers.gif ,ryt dar liko apipilti aplink nama smeliu ir lauksim blokeliu mirksiukas.gif  Rendi, Ragaina kaip jusu pamatai? gal irgi baiginejat?
*

saunuoles visos sparciai juda smile.gif mes tai pamatu nebaiginejam mirksiukas.gif dviese darom ir vakarais ar savaitgaliais, tai tempai aiskus smile.gif bet kadangi niekur labai neskubam, po truputi po truputi ir kazkada pasidarysim lotuliukas.gif
Koks grazius suniukas wub.gif pas mus tai prancuzas priziuri statybas biggrin.gif duobe kokia parausia smile.gif
n-e-r-i
Giedre v., na taip - pasirįžusi pati tuos kryžiaus kelius praiti smile.gif Tada galėsiu ir kitiems pasakyti ar verta savarankiškai vargti wink.gif
Rendi
QUOTE(n-e-r-i @ 2009 05 28, 13:50)
Giedre v., na taip - pasirįžusi pati tuos kryžiaus kelius praiti smile.gif Tada galėsiu ir kitiems pasakyti ar verta savarankiškai vargti wink.gif
*

jei nera skubu, manau tikrai verta blush2.gif saunuole drinks_cheers.gif
tiesa, mes su elektra judinam reikalus (nera sklype), tai kaip ir viskas gerai, tik reikia kaimynu medi pjauti doh.gif tai kaimynas baisiausiai nepatenkintas ir sake reikia jam ivertinti zala jo sodybai. o ten kad butu kokia tai nereali sodyba, paprasta kaimo trobele smile.gif tikimes, kad susitvarkysim, nes elektros tinklai kazkaip labai speriai mums cia pradejo tvarkyt viska bigsmile.gif net nustebe esam, nors pries tai sake kad neduos jokios elektros nuo esamu stulpu, statykites transfarmatorine doh.gif aisku, kas mus tie lycni 200000 dirol.gif lotuliukas.gif
Beržė
QUOTE(Dovis @ 2009 05 27, 12:16)
user posted image

Bubių pusė

Aisgreta
vapse
Dovis
Dainluka
giedre.v
Irme
henrieta75
Hoffnung
jolanta18
jova
leira
masajugi
Neringe
preli
tix
Rendi
ragaina

Ginkūnai
buffy
Cili
naidute

Gegužiukai
Anafora
koffe, basas
kreizzy
KristinZ
tėtis Evaldas

Kalniukas 

praeiviene

Kužiai
Karolag

Kuršėnai

tomoshius
zvejys

Mažeikiai

JolantaG

Medelynas
giedruska1979
laimikė
Mantilė

Rėkyvos pusė

n-e-r-i
bitute555
rasyte
Cheburashka
rugstele
saulute1980
vovka

Pabaliai

airise
aulina
gi2lux
Maja Di
nendre
nise
tryliktoji

Šeduva

mamylio

Centras

janna
ambre

slaptažodį į mūsų albumą reikia užsitarnauti  biggrin.gif
*

Sveikos,

aciu uz nauja tema smile.gif

ir mane prie Pabaliskiu itraukit, prasom ax.gif Dekui ax.gif
Ir slaptazodi jau gal uzsitarnavau? ax.gif
tryliktoji
QUOTE(laimikė @ 2009 05 28, 12:20)
koki zidini daraisi?kiek paskaiciavo mazdaug  g.gif
*

dar pilnai nepaskaiciavo-vien kapsule 11500 doh.gif verkt noris.. Dar reiktu pridet, kad zidinius turesim du - vienas lauke, terasoj
Daba mastau-kaip cia mes pasirinkom toki "prabangu" doh.gif vaizdas patiko-bet i kaina-nepaziurejom kiba doh.gif
Cili
aulina, kaip jūsų statybos? visai nebeapsireiški čia verysad.gif
Osera
QUOTE(tryliktoji @ 2009 05 28, 15:59)
dar pilnai nepaskaiciavo-vien kapsule 11500 doh.gif verkt noris.. Dar reiktu pridet, kad zidinius turesim du - vienas lauke, terasoj
Daba mastau-kaip cia mes pasirinkom toki "prabangu" doh.gif vaizdas patiko-bet i kaina-nepaziurejom kiba doh.gif
*

o kokia cia ta kapsule uz tokia kaina g.gif
imesk pav koki nori zidinuka ,na kaip is isores aptaisysi mirksiukas.gif
tryliktoji
QUOTE(laimikė @ 2009 05 28, 16:07)
o kokia cia ta kapsule uz tokia kaina  g.gif
imesk pav koki nori  zidinuka ,na kaip  is isores aptaisysi  mirksiukas.gif
*

kapsule schmid, kampine, su paciu placiausiu stiklu (speju, kaina eurais - palaikem litais doh.gif ) Ikelsiu i albuma apipavidalinima
Mantilė
ceburaska-naujas augintinis fainulka koks wub.gif ir namas jau pastatytas thumbup.gif
rim
QUOTE(n-e-r-i @ 2009 05 28, 12:50)
*

Jeigu nedega ir nereikia skubinti isdavimo, viskas daroma nenusižengiant įstatymams ir reikalavimams, tai nieko sudetingo nera - priduoti prasyma ir pasiimti salygas, o po to ir leidima statybai.
Salygas issiemiau pati net be architekto, o leidima issiimant dalyvavo architektas, bet is esmes galejo ir nedalyvauti. Kryziaus keliai atsiranda kai norisi kazkokiu isimciu ar ko nors neteiseto.
Sekmes
masajugi
[quote=Cheburashka,2009 05 28, 00:05]
va,isbetonuotos juodgrinde

Sakykit, ar butinai reikia betonuoti juodgrindes g.gif ar galima paprasciausiai sutrombuoti smeli. kaip geriau sildomoms grindims? patarkit prasau blush2.gif blush2.gif

Cheburashka, kiek jums kainavo juodgrindes, jei nepaslaptis g.gif gali ir i az aciu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.