Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ryan Air Už ar Prieš
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
ugniukas
QUOTE(Tiomama @ 2009 05 26, 10:14)
Skrisim rugpjucio men.i LT, tai labai abejojau del vezimo, bet reiks bandyti visgi imtis ji. O ar butu galimybe perduoti MB ta vezima, kad parsiveztu atgal, kurioj vietoj ten jau bus aisku, jei nepraleistu?.....

*

Tiesa pasakius neatkreipiau demesio,bet manau jau prie vartu pacios darbuotojos pasako ar galima ar ne , o jeigu ne,tada oro uoste susimoki papildoma mokesti ir vezima kaip bagaza skaiciuoja,arsportini inventoriu ..negaliu tiksliai pasakyti. Bet kaip minejau,mums jokiu problemu nebuvo - ir rankinio bagazo dvi prikrautos tases ir vezimelis-niekas nieko nei puse zodzio.Ir isvis pastebejau , kad nelabai kas bagazo matmenu paiso,visokiausiu dydziu tases nesasi g.gif taip , kad gali buti dar kaip ant ko papulsi .
grin
na, dėl mamtmenų tai kaip tik griežtai žiūri blink.gif anksčiau buvo tik kelio oro uostai griežti rankinio bag. aspektu, o dabar visi itin sugriežtinę, vos ne kiekvieną matuoti į rėmus kiša!
_Kamuoliukė_
QUOTE(ugniukas @ 2009 05 26, 14:23)
Tiesa pasakius neatkreipiau demesio,bet manau jau prie vartu pacios darbuotojos pasako ar galima ar ne , o jeigu ne,tada oro uoste susimoki papildoma mokesti ir vezima kaip bagaza skaiciuoja,arsportini inventoriu ..negaliu tiksliai pasakyti. Bet kaip minejau,mums jokiu problemu nebuvo - ir rankinio bagazo dvi prikrautos tases ir vezimelis-niekas nieko nei puse zodzio.Ir isvis pastebejau , kad nelabai kas bagazo matmenu paiso,visokiausiu dydziu tases nesasi g.gif taip , kad gali buti dar kaip ant ko papulsi .
*

Na bet taviskiui dar nera 2ju metu, o pvz mums jau 2m 4men, tai del vezimo manau prisikabins, nes as uz vaika jau mokejau pilna kaina uz bilieta, tik nepirkau jai lagamino. Tiesa dar norejau paklausti kai padarai online check-in(as jau padariau)- kur ta mano lagamina didiji priduot? g.gif Vistiek reikia eiti prie airport check-in ar kur kitur? g.gif Nes pirma karta pirkau bilieta su online chek-in. g.gif
Aciu.
grin
QUOTE(Tiomama @ 2009 05 26, 13:14)
O kas del zmoniu, tai jo, skirtumas didziulis, kur lietuviai, o kur ne... Nors, kai skridau pirma karta (maziui buvo 11 men.), tai pasiseke sutikti ir geru moteryciu, tiek nuskrendant, tiek griztant ta kelia nuo lekt.iki oro uosto mano tase  nese moterys...  Nes as neemiau tada vezimo ir mazius buvo ant ranku.... Kaune tai ten netoli, o va Dubline ilgokas kelias, ir tase tikrai 10 kg svere, net nepatogu buvo....  blush2.gif
*

jeigu jums reikia pagalbos - paprašot. ar ne kiaulės žmonės bus tik tie, kurie pasisiūlys jūsų nešulį gabenti? ko aš čia nesupratau?
iš kt pusės, jeigu nepatogu su vaiku ir taše, įsigykite tinkamo dydžio lagaminėlį, bus galima tempti ir nešti nereikės.

nes aš ir be vaiko skrisdama tikrai nepasisiūlau padėti nešti, nes turiu ir savo lagaminą.
ugniukas
QUOTE(_Kamuoliukė_ @ 2009 05 26, 12:16)
Na bet taviskiui dar nera 2ju metu, o pvz mums jau 2m 4men, tai del vezimo manau prisikabins, nes as uz vaika jau mokejau pilna kaina uz bilieta, tik nepirkau jai lagamino. Tiesa dar norejau paklausti kai padarai online check-in(as jau padariau)- kur ta mano lagamina didiji priduot? g.gif  Vistiek reikia eiti prie airport check-in ar kur kitur?  g.gif  Nes pirma karta pirkau bilieta su online chek-in. g.gif
Aciu.
*

Taip,mano vaikui nera dvieju metuku,bet as jam pirkau bilieta kaip vaikui - pilna kaina mokejau,nes norejau salia laisvos vietos smile.gif Ir ant bilieto buvo tai uzrasyta, niekas nieko nepasake.Tik stiordeses paklause kiek vaikui metu , pasakiau , kad dvieju nera,bet visvien liepe sodint salia,nes per didelis nt keliu sedet lotuliukas.gif tongue.gif

O del bagazo , zinok tikrai negaliu pasakyti,nes mes laisvai sutilpom i 20kg rankini bagaza smile.gif todel lagamino net neemiau.Gal bus kurios skrido dabar ir suteiks tau sita info .
Tiomama
QUOTE(grin @ 2009 05 26, 13:18)
jeigu jums reikia pagalbos - paprašot. ar ne kiaulės žmonės bus tik tie, kurie pasisiūlys jūsų nešulį gabenti? ko aš čia nesupratau?
iš kt pusės, jeigu nepatogu su vaiku ir taše, įsigykite tinkamo dydžio lagaminėlį, bus galima tempti ir nešti nereikės.

nes aš ir be vaiko skrisdama tikrai nepasisiūlau padėti nešti, nes turiu ir savo lagaminą.
*

As ir neturejau omeny, kad tie, kurie nenesa mano tasiu, yra kiaules.... mirksiukas.gif Gal taip tik atrode is mano parasymo.... Kaip tik norejau uzstoti lietuvius, ir cia buvo tik vienas is pavyzdziu mirksiukas.gif O del tases.... Man tada buvo taip, kaip buvo ir tikrai neieskojau ir nesitikejau pagalbos mirksiukas.gif
ugniukas
As galiu taip pat pateikti viena pavyzdi , sedi atsiprasant boba suraukus veida eileje viena pries mus , o kadangi maniskis aktyvus ir nenusedi vietoje pradejo spardytis , rekti , ta savo susuktu veideliu atsisukus bumbet kazka pradejo , tipo ar taip galima cia kad vaikai taip rekautu ir tt.., tipo vos neuzciaupk tu ji bash.gif tai kaip susiparinau as ant jos , tai tamstyte blondine kuri su mumis sedejo ir bande parodyti , kad nepatenkinta , jog atsisedom prie jos iskart mimika pakeite ir gera pasidare...Pasiuliau zinoma as jai jeigu nepatinka persesti kitur tongue.gif jos teise rinktis jeigu nepatinka-iseik , vietu po viena buvo daug ax.gif nagla as , ka padarysi. Neneigiu , kad geru moteryciu skraido biggrin.gif ir maniski visaip kaip tiutino ir saldainiukais vaisino hihihi.gif bet siaip dauguma tai isvis nekalbu , ypac jaunos irnesakyk.gif Zmogeli su ramentais is eiles vos neistume pries lektuva , kad tik vietas uzsiimti doh.gif kosmaras ...
Tiomama
QUOTE(ugniukas @ 2009 05 26, 16:27)
As galiu taip pat pateikti viena pavyzdi
*

drinks_cheers.gif Tai butent, kad visokiu lietuviu yra.... Man pasiseke sutikti geru zmoniu tarp ju, bet, deja, sutikau ir tokiu, kad baisu..... doh.gif
Rikute
Mergaites tai sakot kad su vaikais ir uz dyka praleidzia pirmesnius?Nes as nepirkau tos pirmenybes.Tegul jie raukiasi kiek nori man vienodai o tokiom dar leisciau kad mazius ir uz plauku patasytu tos jaunos kai tures savo vaiku supras ka tai reiskia as kad ir neturejau visada sesdavau prie mamu ir skrydis greiciau praeidavo ir linksmiau su maziukasi pabendraut ir galu gale mamai vezima padet isskleist
O kaip dabar su vezimais prie lektuvo LT atiduos ar tik kartu su bagazu?mes antradieni skrendam
Elba
QUOTE(_Kamuoliukė_ @ 2009 05 26, 15:16)
Na bet taviskiui dar nera 2ju metu, o pvz mums jau 2m 4men, tai del vezimo manau prisikabins, nes as uz vaika jau mokejau pilna kaina uz bilieta, tik nepirkau jai lagamino. Tiesa dar norejau paklausti kai padarai online check-in(as jau padariau)- kur ta mano lagamina didiji priduot? g.gif  Vistiek reikia eiti prie airport check-in ar kur kitur?  g.gif  Nes pirma karta pirkau bilieta su online chek-in. g.gif
Aciu.
*

Neprisikabins jie prie vezimo 4u.gif Kiek esam skraide - nieks nieko ir iki 2 metu ir po 2. Nebent suprantu, jei vaikas neskristu ir vien vezima veztumet, tai reiketu moketi uz ji atskirai. Ir vaikui vyresniam nei 2 taip pat priklauso rankinis bagazas - tie 10 kg uz dyka. Nes iki 2 metu tai nebuvo. O bagaza priduoti, as suprantu, kad reikes stoti i ta minia norinciu ji priduoti. Paskutini karta man naujove buvo, kad pries stojant priduoti bagaza reikia jau paciam check in'a aerouoste pasidaryti. Nes po to jos vel grazina - atstovi ilgiausia eile- i po to pagrazina pirma isichekinti ir vel is naujo stoveti doh.gif O uz check ina dar esi susimokejes po tuos 4.5, ar kiek ten, uz zmogu. Tai kita karta su online imsiu, vistiek tas pacias eiles reiks stoveti, tik jau uz pigiau smile.gif
Soli
QUOTE(ugniukas @ 2009 05 26, 18:27)
As galiu taip pat pateikti viena pavyzdi , sedi atsiprasant boba suraukus veida eileje viena pries mus , o kadangi maniskis aktyvus ir nenusedi vietoje pradejo spardytis , rekti , ta savo susuktu veideliu atsisukus bumbet kazka pradejo , tipo ar taip galima cia kad vaikai taip rekautu ir tt.., tipo vos neuzciaupk tu ji bash.gif tai kaip susiparinau as ant jos , tai tamstyte blondine kuri su mumis sedejo ir bande parodyti , kad nepatenkinta , jog atsisedom prie jos iskart mimika pakeite ir gera pasidare...Pasiuliau zinoma as jai jeigu nepatinka persesti kitur tongue.gif jos teise rinktis jeigu nepatinka-iseik , vietu po viena buvo daug ax.gif nagla as , ka padarysi. Neneigiu , kad geru moteryciu skraido biggrin.gif ir maniski visaip kaip tiutino ir saldainiukais vaisino hihihi.gif bet siaip dauguma tai isvis nekalbu , ypac jaunos irnesakyk.gif Zmogeli su ramentais is eiles vos neistume pries lektuva , kad tik vietas uzsiimti doh.gif kosmaras ...
*

Sveikos merginos! Na teko ir man rayneriu skraidyti su maze, tik aciu dievui ji dar sakyciau rami, yra vaikuciu, kad bijo dirzus segtis ir rekia, bet jie man nemaiso, nes tikrai suprantu, kad jiems labai baisu. Bet tikrai buvo bobu ir piemeniu, kurios raukesi. Piemenes nesiraukys, kai savo veziosis, o bobos, tai jei ramybes nori tegul namie sedi. Nes jei vaikui baisu ir jis rekia, po sedyne gi jo nekisi, ne is laimes rekia maziai, o is baimes. Lektuvas nera privati vieta, kad ir tyla nusipirktum, nori tylos ir komforto reikia uz tai ir moket ne kapeikas. O kas lecia pirmenybe, tai beveik visad perku, nes lietuviai (dauguma, ne visi) parsai, kurie galvoja, jei nescia ar su vaiku moteri pastumsiu, tai paauksuota kede gausiu. Lektuve tiek sedyniu, kiek ir keleiviu nei vienas neliks be vietos, bet, kad isvengciau ilgos eiles ir nevarginciau savo vaiko, perku pirmenybe ir dar mamas su vaikais prie pati praeinant i prieki prastumiu. Esu gal kartais ir bjauri, bet cia atoveiksmis to veiksmo, kuri gaunu kartais tiesiogiai. Sako, kaip sauksi, taip atsilieps. ax.gif
ugniukas
QUOTE(Rikute @ 2009 05 26, 16:01)
Mergaites tai sakot kad su vaikais ir uz dyka praleidzia pirmesnius?Nes as nepirkau tos pirmenybes.Tegul jie raukiasi kiek nori man vienodai o tokiom dar leisciau kad mazius ir uz plauku patasytu tos jaunos kai tures savo vaiku supras ka tai reiskia as kad ir neturejau visada sesdavau prie mamu ir skrydis greiciau praeidavo ir linksmiau su maziukasi pabendraut ir galu  gale mamai vezima padet isskleist
O kaip dabar su vezimais prie lektuvo LT atiduos ar tik kartu su bagazu?mes antradieni skrendam
*

del vezimu , skrisdama palieki prie lektuvo , ir islipusi lygiai taip pat - pasiimi prie lektuvo. mirksiukas.gif

Del praleidimo pirma su vaikais-Lt tikrai po priority kviecia mamas su vaikais.O val Anglijoje isskrendant negirdejau,kad taip butu. g.gif bet jeigu angsciau atvaziuosit i oro uosta i eiles prieki atsistosit gal..vis ne paskutiniai.

J.R.
Lt.mus praleido su vaiku i prieki,o va uk tai stovejom eile ir dar paciam gale,nes pakeiti vartus ir teko pereiti iki kitu,o as kol su savo vyruku nuejau tai ir gavomes eiles gale blink.gif ir niekas musu i prieki neuzleido doh.gif
_Kamuoliukė_
QUOTE(Elba @ 2009 05 26, 20:36)
Neprisikabins jie prie vezimo  4u.gif Kiek esam skraide - nieks nieko ir iki 2 metu ir po 2. Nebent suprantu, jei vaikas neskristu ir vien vezima veztumet, tai reiketu moketi uz ji atskirai. Ir vaikui vyresniam nei 2 taip pat priklauso rankinis bagazas - tie 10 kg uz dyka. Nes iki 2 metu tai nebuvo. O bagaza priduoti, as suprantu, kad reikes stoti i ta minia norinciu ji priduoti. Paskutini karta man naujove buvo, kad pries stojant priduoti bagaza reikia jau paciam check in'a aerouoste pasidaryti. Nes po to jos vel grazina - atstovi ilgiausia eile- i po to pagrazina pirma isichekinti ir vel is naujo stoveti  doh.gif O uz check ina dar esi susimokejes po tuos 4.5, ar kiek ten, uz zmogu. Tai kita karta su online imsiu, vistiek tas pacias eiles reiks stoveti, tik jau uz pigiau  smile.gif
*

As kaip tik vakar is ju gavau emeila, kad lagamina priduoti reikes airport check-in'ime.Tai jau ramiau. O del vezimuko tai vistiek abejoju, o jei nepaims kur tada man ji deti g.gif Nes cia irgi laimes dalykas ant ko papulsi... doh.gif
Rikute
QUOTE(_Kamuoliukė_ @ 2009 05 27, 12:38)
As kaip tik vakar is ju gavau emeila, kad lagamina priduoti reikes airport check-in'ime.Tai jau ramiau. O del vezimuko tai vistiek abejoju, o jei nepaims kur tada man ji deti g.gif  Nes cia irgi laimes dalykas ant ko papulsi... doh.gif
*

O kada skrendi?gal 2 birzelio rytiniu reisu is lutono?Gal kartu skrisim? mirksiukas.gif
As ir gavau emeila kas nusipirko iki 21d geguzes ir mokejo uz checkina orouoste ir priduoda bagaza tenai o kas online tas stojasi i eile prie kazkokio langelio
ugniukas
QUOTE(_Kamuoliukė_ @ 2009 05 27, 11:38)
As kaip tik vakar is ju gavau emeila, kad lagamina priduoti reikes airport check-in'ime.Tai jau ramiau. O del vezimuko tai vistiek abejoju, o jei nepaims kur tada man ji deti g.gif  Nes cia irgi laimes dalykas ant ko papulsi... doh.gif
*

Tu taip nepergyvenk,kad paims tai tikrai mirksiukas.gif gali tekti susimoketi uz ji nebent. Bet irgi nemanau..ziurek kiek skridusiu sako,kad viskas ciki su vezimais- praleidzia kuo puikiausiai 4u.gif
_Kamuoliukė_
QUOTE(Rikute @ 2009 05 27, 16:31)
O kada skrendi?gal 2 birzelio rytiniu reisu is lutono?Gal kartu skrisim? mirksiukas.gif
As ir gavau emeila kas nusipirko iki 21d geguzes ir mokejo uz checkina orouoste ir priduoda bagaza tenai o kas online tas stojasi i eile prie kazkokio langelio
*

As viena diena veliau 3d birzelio is Stansted'o smile.gif
ugniuk -tai tada tikrai reikia pasiimti vezimuka, jei jau visos taip sakot 4u.gif mirksiukas.gif
ugniukas
QUOTE(_Kamuoliukė_ @ 2009 05 27, 14:51)

ugniuk -tai tada tikrai reikia pasiimti vezimuka, jei jau visos taip sakot 4u.gif  mirksiukas.gif
*

thumbup.gif ir mes is Stanstedo skridom smile.gif
zipzip
labas smile.gif
turiu toki klausima... ax.gif gal kam teko bilietus uzsisakyti anksciau, o skristi atgal jau su kita pavarde(turiu galvoje -iene)? kaip ten jie tikrina bilietus pagal pavarde ar tiesiog pagal asmens koda? g.gif
ugniukas
QUOTE(zipzip @ 2009 05 27, 19:23)
labas  smile.gif
turiu toki klausima...  ax.gif  gal kam teko bilietus uzsisakyti anksciau, o skristi atgal jau su kita pavarde(turiu galvoje -iene)? kaip ten jie tikrina bilietus pagal pavarde ar tiesiog pagal asmens koda?  g.gif
*

O tu nebandei pasiskambinti i RyanAir ? g.gif As nerizikuociau tavo vietoje,pabandyk gal susisiekti su jais smile.gif
Samojinga
Skridau ryanair pries tris dienas. na daugiau ir nemanau kad skrisiu..na man ju politika nepatinka...grieztai cabin luggage...deda i kazkokiu remus, matuoja...butinai 50ant 40 gali buti..ne didesni...
Nors as mokejau uz airport check in kai pirkau bilieta, bet pries skrydi pasidariau online check in bet visi keleiviai, tiek online tiek airport check in stovejo vienoje eileje....tik zinau kad bauda reikia moketi jei netuiri boarding card atsispausdine..berods 40svaru...dar vienas dalykas...spausdinkit su geru printeriu...nors musu neblogas, bet mb boarding card kompas neskaite, mete error...nors atrode atspausdinta be broko...tai mano mb kainavo nemazai nervu, atstoveti keliose eilese...ejo net du art security gates ir kompas vis mete errora.... blink.gif
kas del vezimuku, tai nezinau...bebiams tai aisku nemokamai veza, bet vat didesniems nezinau kaip yra, nes si karta neemiau vezimo... ax.gif Musu skrydzio metu skrido dvi mamos su beibiais bet ir be vezimu blink.gif , vien del to kad nenori vargti lankstant ir gerai... thumbup.gif dbara ziuriu tie vezimai tokie madrus, kad vargo mergaites ten lakstydamos.... rolleyes.gif
O kas del priority, tai ka as zinau...londone tai tikrai mamu su vaikais niekas pirmu nepraleidzia, bet val kaune irgi to neteko matyt..vat kartais kaunas nustebindavo kai pakviesdavo mamas su vaikais pirmas passport check in..bet jau du kart skridau ir niekas pirmu nebekviecia...kova uz buvi..!! biggrin.gif
_Kamuoliukė_
QUOTE(DiOliMwa @ 2009 05 28, 00:25)
Skridau ryanair pries tris dienas. na daugiau ir nemanau kad skrisiu..na man ju politika nepatinka...grieztai cabin luggage...deda i kazkokiu remus, matuoja...butinai 50ant 40 gali buti..ne didesni...
Nors as mokejau uz airport check in kai pirkau bilieta, bet pries skrydi pasidariau online check in bet visi keleiviai, tiek online tiek airport check in stovejo vienoje eileje....tik zinau kad bauda reikia moketi jei netuiri boarding card atsispausdine..berods 40svaru...dar vienas dalykas...spausdinkit su geru printeriu...nors musu neblogas, bet mb boarding card kompas neskaite, mete error...nors atrode atspausdinta be broko...tai mano mb kainavo nemazai nervu, atstoveti keliose eilese...ejo net du art security gates ir kompas vis mete errora.... blink.gif
kas del vezimuku, tai nezinau...bebiams tai aisku nemokamai veza, bet vat didesniems nezinau kaip yra, nes si karta neemiau vezimo... ax.gif Musu skrydzio metu skrido dvi mamos su beibiais bet ir be vezimu blink.gif , vien del to kad nenori vargti lankstant ir gerai... thumbup.gif dbara ziuriu tie vezimai tokie madrus, kad vargo mergaites ten lakstydamos.... rolleyes.gif
O kas del priority, tai ka as zinau...londone tai tikrai mamu su vaikais niekas pirmu nepraleidzia, bet val kaune irgi to neteko matyt..vat kartais kaunas nustebindavo kai pakviesdavo mamas su vaikais pirmas passport check in..bet jau du kart skridau ir niekas pirmu nebekviecia...kova uz buvi..!! biggrin.gif
*

oho tai nelabai kokie ir ispudziai tada g.gif O tiu man paaiskink kas tas boarding card? Cia tas mano registracijos nr, sita reikia atsispausdint? g.gif blemba namie nera printerio teks lekti kur nors atsispausdint doh.gif
Elba
Ar matet, mergaites, kad ryanair panaikino airport check-in'a. Skrydziams pirktiems po geguzes 21 g.gif

http://www.ryanair.com/site/EN/notices.php...ine_check-in-GB

Dar pabrangino uz bag'a - 20 uz abi puses. Ir uz korteles aptarnavima - 5 uz zmogu i viena puse, o ir pats on -line check in'as - 5 svarai vienam zmogui i viena puse doh.gif Va cia tai naujienos doh.gif Dar brangiau nei budavo airport schmoll.gif
Niekada man tiek streso nebudavo su kitom linijom, bet kad pasirinkimo nebeliko schmoll.gif
Idomu tualetus irgi jau apmokestino lotuliukas.gif Buvo spaudoje, kad uz karta - 1 svaras liezuvis.gif
ugniukas
Nu man tokiu baisu variantu nebuvo..o del vezimu sulankstymo-reikia pirkti normalius vezimus,kad be problemu susilankstytu g.gif as kai skridau su kudikiu ir dideliu vezimu ir su todleriu su buggy ,jokiu problemu sulankstant nebuvo.

O boarding pass, tai ji ismeta kai online chek in darai,ir butinai turi buti bar codas nuskanuotas nepriekaistingai,kad tokiu bedu nebutu.

Ka as zinau , skraidau bent po pora kart i metus , ir niekada tokiu baisybiu kaip cia kaip kurios pasakojat nera buve.Cia gal kaip nusiteiksi ir reagyuosi pats zmogus i viska taip ir atrodys.
J.R.
nu mums ir nebuvo problemu su ryanairu,jau kiek metu su jais skraidom smile.gif
Samojinga
QUOTE(_Kamuoliukė_ @ 2009 05 28, 12:46)
oho tai nelabai kokie ir ispudziai tada g.gif  O tiu man paaiskink kas tas boarding card? Cia tas mano registracijos nr, sita reikia atsispausdint? g.gif  blemba namie nera printerio teks lekti kur nors atsispausdint doh.gif
*

Boarding card tikrai ne tas popieriukas kur registracijos numeris..boarding card reikia atsispausdinti paciam per ONLINE CHECK IN , tiesiog uzeik ant ju saito ir suvesk duomenis i ONLINE CHECK IN ir atsispausdink...as spausdinau tiek mb, savo ir dukrytes boarding cards namie, tik mb neprieme...o atrode kad gerai viskas, nebuvo jokio broko...bet kompas neskaite...
Kaip cia kazkas rase kad priklauso nuo nusiteikimo, siaip mes kelionei buvom gerai nusiteike...bet nesklandumu pasitaiko... rolleyes.gif O del cabin bagazu matavimo, tai priklauso ant kokios moteriskes pataikysi..viena susuraukusiu veideliu sakyt kad per didelis, kita mielai praleis.... mirksiukas.gif

Jop po 20 geguzes dug kas pasikeite ryanair...ir nebera airport check in... mirksiukas.gif
renateled
Bandziau uzsisakyti bilieta,ir va kas gavosi 4u.gif Norejau paklausti,tai vadinasi uz vezimuka jau reikia moket,ar cia kazka ne taip supratau? g.gif Ir dar vienas klausimukas - o jei 1 checked in bag, tai cia lagaminas,ar tik rankinis bagazas? g.gif

Kaunas (KUN) to London Luton (LTN) 231.98 LTL
Fees, Services and Travel Insurance
1 x (1 Checked in Bag) 35.00 LTL
1 x (Baby Equipment) 35.00 LTL
1 x (Priority Boarding) 10.50 LTL
1 x (Web Check in) 17.50 LTL
01 Day Adult Insurance 50.07 LTL
Total Payment Amount
Excluding handling fee 380.05 LTL
ugniukas
QUOTE(renateled @ 2009 06 02, 10:29)
Bandziau uzsisakyti bilieta,ir va kas gavosi 4u.gif Norejau paklausti,tai vadinasi uz vezimuka jau reikia moket,ar cia kazka ne taip supratau? g.gif Ir dar vienas klausimukas - o jei 1 checked in bag, tai cia lagaminas,ar tik rankinis bagazas? g.gif
Kaunas (KUN) to London Luton (LTN)  231.98 LTL
Fees, Services and Travel Insurance 
1 x (1 Checked in Bag) 35.00 LTL
1 x (Baby Equipment) 35.00 LTL
1 x (Priority Boarding) 10.50 LTL
1 x (Web Check in) 17.50 LTL
01 Day Adult Insurance 50.07 LTL
Total Payment Amount
Excluding handling fee 380.05 LTL
*

checked in bag-lagaminas smile.gif
o tai tu su infant keliauji gal,arba pati pazymejai situos dalykus...as kazkaip niekada neimu insurance ax.gif gaila pinigu man....
Papildyta:
Ai jo , tavo maziuke dar 2ju metuku neturi , tai gal jie ir tai apmikestino automatiskai, bet cia jau kaip i bagaza suprantu tu ji turi chekinti..nelabai supratau tiesa pasakius g.gif
renateled
QUOTE(ugniukas @ 2009 06 02, 13:40)
checked in bag-lagaminas smile.gif
o tai tu su infant keliauji gal,arba pati pazymejai situos dalykus...as kazkaip niekada neimu insurance  ax.gif gaila pinigu man....
*

O tai as manaiu,kad cia vezimukas g.gif Tai gal to visai nezymeti? g.gif
O is viso dabar idomu man,ar ta pati kaina buna ir is ryanair.com pirkti ir is pvz www.tiesiai.lt? 4u.gif Bandziau viska suzymeti,tai man kazkodel net pigiau gaunasi is LT tinklapio,nes ten insurance nera...
Papildyta:
QUOTE(ugniukas @ 2009 06 02, 13:42)
Ai jo , tavo maziuke dar 2ju metuku neturi , tai gal jie ir tai apmikestino automatiskai, bet cia jau kaip i bagaza suprantu tu ji turi chekinti..nelabai supratau tiesa pasakius g.gif
*

Bet ir tu su vezimu vaziavai ir nieko ten nezymejai? g.gif
ugniukas
As nieko nezymejau kai skridau g.gif nes infant vezimukas kaip suaugusiam rankinis bagazas priklauso. O gal cia kaip atskirai pazymejai reiskias tu daugiau vezimuko daliu , ar masinine kedute veziesi ir jie jau apmiokestina.Nes taisyklese raso , kad infant buggy goes free.As tau siulyciau nezumeti nieko. smile.gif
renateled
QUOTE(ugniukas @ 2009 06 02, 13:48)
As nieko nezymejau kai skridau g.gif nes infant vezimukas kaip suaugusiam rankinis bagazas priklauso. O gal cia kaip atskirai pazymejai reiskias tu daugiau vezimuko daliu , ar masinine kedute veziesi ir jie jau apmiokestina.Nes taisyklese raso , kad infant buggy goes free.As tau siulyciau nezumeti nieko. smile.gif
*

Tai taip ir bandysiu daryti 4u.gif Dekui 4u.gif
NeryngaM
QUOTE(zipzip @ 2009 05 27, 22:23)
labas  smile.gif
turiu toki klausima...  ax.gif  gal kam teko bilietus uzsisakyti anksciau, o skristi atgal jau su kita pavarde(turiu galvoje -iene)? kaip ten jie tikrina bilietus pagal pavarde ar tiesiog pagal asmens koda?  g.gif
*

labukas visoms smile.gif

man teko skristi i LT is Dublino su mergautine pavarde vestuvems 2007metais. Tai buvau nusipirkus bilieta is anksto ir pirmyn ir atgal kaip -yte. Kadangi po vestuviu greit pasikeiciau pasa, skridau atgal jau -iene. O jie matyt tikrina pagal asmens koda, nes buvau del visa ko pasiemus ir sena pasa, bet jo net neprireike smile.gif
P.S. Skridom dviem savaitem su RyanAir ax.gif
rutete
turiu toki klausima- as nusipirkau du vienetus bagazo po 15 kg, tai ar nieko jei vienas lagaminas bus 30 ties kg? ar butinai du po 15? ax.gif
maybe24
QUOTE(rutete @ 2009 06 02, 17:03)
turiu toki klausima- as nusipirkau du vienetus bagazo po 15 kg, tai ar nieko jei vienas lagaminas bus 30 ties kg? ar butinai du po 15?  ax.gif
*

vieno lagamino svoris turi buti ne didesnis nei 15 kg ax.gif
Elba
QUOTE(rutete @ 2009 06 02, 19:03)
turiu toki klausima- as nusipirkau du vienetus bagazo po 15 kg, tai ar nieko jei vienas lagaminas bus 30 ties kg? ar butinai du po 15?  ax.gif
*

Gali buti, kad jie, jei imsi viena 30 kg - 15 kg uzskaitys kaip virsvori. Nors sakai, kad pirkais 2 vienetus g.gif Logiskai galvojant, galima turetu buti g.gif
ugniukas
neee... pas juos butinai turi buti 15kg ne daugiau.O jeigu pirkai 2 vienetus,tai ir turi butu 2 lagaminai po 15kg , nes kaip mamyte sake - kiti 15kg kaip virsvoris skaiciuosis... smile.gif
renateled
O jus,kai skrendate perkate ta draudima uz 51lt ar be jo skrendat? Man drauge patare,kad neimti jo g.gif
romuciukas
QUOTE(renateled @ 2009 06 03, 11:26)
O jus,kai skrendate perkate ta draudima uz 51lt ar be jo skrendat? Man drauge patare,kad neimti jo g.gif
*

niekada nepirkau schmoll.gif
renateled
QUOTE(romuciukas @ 2009 06 03, 11:40)
niekada nepirkau schmoll.gif
*

o ta,kad praleistu pirmiau,ar irgi tik pinigu lupimas? g.gif
Elba
QUOTE(renateled @ 2009 06 03, 11:46)
*

Jei nori greiciau i lektuva patekti, geresnes vietas uzsiimti,- nors man jos visos vienodos, ir visiems vietos uzteks. Bet kiti zmones perka - vis geriau, pirmiau. Niekada nepirkau ir visada su vaiku skrisdavau.
ugniukas
as irgi draudimo niekada nepirkau ... o del pirmenybes,kai dar visai su mazuliuku skridau - emiau , o dabar niekada neperku schmoll.gif
zipzip
QUOTE(NeryngaM @ 2009 06 02, 13:18)
O jie matyt tikrina pagal asmens koda, nes buvau del visa ko pasiemus ir sena pasa, bet jo net neprireike  smile.gif
*

aciu uz ats smile.gif tikiuosi, kad dviems metams praejus niekas nepasikeite...
romuciukas
QUOTE(renateled @ 2009 06 03, 11:46)
*

sito ir niekada nepirkau ax.gif siaip paskutini kart kai skidau, pasinaudojau cia aprasyta ir labai moralistu iskritikuota taktika tongue.gif biggrin.gif uzsiemiau visas tris kedes ir pasiknisau su tasiukais-skridom kaip ponai su sunum biggrin.gif pasiteisinimas pries moralistus-laisvu vietu buvo tikrai ne mazai,tai nieko smarkiai nenuskriaudem tongue.gif
siaip kiek skridau,tai niekas manes nestumde,nesigrudau as niekad i prieki,eidavau eiles uodegoj,bet visada skridau su komfortu.Gal teisingas tas priezodis: neskubek ir busi pirmas biggrin.gif
evitele
labas vakaras birzelio 10 d skrisiu is birmingham aerouosto 1 taip bijau ne tas zodis kas skridot sakykit kur eit maciau kad yra ai nzn kaip bus jau dabar baime ima. blush2.gif
Jurga 251
Kiek skridau tiek nepirkau pirmenybes, bet visada gaunu ta geltona lapeli
O kaip ten su bilietais vaikui iki 2 metu, mums jis visada kainuoja
katiulka
prisiskaiciau sia visko ne nezinau kas manes laukia g.gif

Skrendam mes ne i lietuva mano mergytei 4 metai bet labai noriu imtis vezima kartu nes reikes po 3 kilus kasdiena eiti iki juros o ji ir pietu megsta pamiegoti vezime smile.gif del sulakstymo nera problemos bet kaip ten palikti ji prie tu laiptu ten buna koks zmogus kuris ziuri kas palieka tuos vezimus?

o kas tas online check-in visai nesuprantu blink.gif nes paskuti karta skrido mano mama ir uosviene per naujus metus buvo pas mus tai is ju nieko negirdejau kad tektu dar ka moketi bet niekada nedariau jokio check in online jom tik pirkau bagaza uz ji sumokejau pirkdama bileta mano mama skrido ne pirma karta viskuom liko patenkinta thumbup.gif
mamukass
QUOTE(katiulka @ 2009 06 06, 10:56)
prisiskaiciau sia visko ne nezinau kas manes laukia  g.gif

del sulakstymo nera problemos bet kaip ten palikti ji prie tu laiptu ten buna koks zmogus kuris ziuri kas palieka tuos vezimus?

*

taip buna, kai visi sulipa, tada jis juos sudeda i lektuva.

o del priority, esu pirkusi, nes su vaikeliu keliavau, o i lektuva paskutine ilipau (reikejo lifta naudoti, o kol visus vezimus sukilnojo...) bet pasodino i antra eile, tai buvo labai gerai. daugiau ju neperku, man visos vietos neblogos
Jurga 251
man pora kartu net padejo sulankstyt vezima prie lektuvo darbuotojas, o islipant Rygoj moteriske padejo mamoms palaikyt vaikiukus kad issilankstytu juos
Samojinga
QUOTE(katiulka @ 2009 06 06, 12:56)
prisiskaiciau sia visko ne nezinau kas manes laukia  g.gif

Skrendam mes ne i lietuva mano mergytei 4 metai bet labai noriu imtis vezima kartu nes reikes po 3 kilus kasdiena eiti iki juros o ji ir pietu megsta pamiegoti  vezime smile.gif del sulakstymo nera problemos bet kaip ten palikti ji prie tu laiptu ten buna koks zmogus kuris ziuri kas palieka tuos vezimus?

o kas tas online check-in visai nesuprantu  blink.gif nes paskuti karta skrido mano mama ir uosviene per naujus metus buvo pas mus tai is ju nieko negirdejau kad tektu dar ka moketi bet niekada nedariau jokio check in online jom tik pirkau bagaza uz ji sumokejau pirkdama bileta mano mama skrido ne pirma karta viskuom liko patenkinta  thumbup.gif
*

blink.gif oho, greit 4.5m ir dar su vezimu.... blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.