QUOTE(ugniukas @ 2009 05 26, 18:27)
As galiu taip pat pateikti viena pavyzdi , sedi atsiprasant boba suraukus veida eileje viena pries mus , o kadangi maniskis aktyvus ir nenusedi vietoje pradejo spardytis , rekti , ta savo susuktu veideliu atsisukus bumbet kazka pradejo , tipo ar taip galima cia kad vaikai taip rekautu ir tt.., tipo vos neuzciaupk tu ji

tai kaip susiparinau as ant jos , tai tamstyte blondine kuri su mumis sedejo ir bande parodyti , kad nepatenkinta , jog atsisedom prie jos iskart mimika pakeite ir gera pasidare...Pasiuliau zinoma as jai jeigu nepatinka persesti kitur

jos teise rinktis jeigu nepatinka-iseik , vietu po viena buvo daug

nagla as , ka padarysi. Neneigiu , kad geru moteryciu skraido

ir maniski visaip kaip tiutino ir saldainiukais vaisino

bet siaip dauguma tai isvis nekalbu , ypac jaunos

Zmogeli su ramentais is eiles vos neistume pries lektuva , kad tik vietas uzsiimti

kosmaras ...
Sveikos merginos! Na teko ir man rayneriu skraidyti su maze, tik aciu dievui ji dar sakyciau rami, yra vaikuciu, kad bijo dirzus segtis ir rekia, bet jie man nemaiso, nes tikrai suprantu, kad jiems labai baisu. Bet tikrai buvo bobu ir piemeniu, kurios raukesi. Piemenes nesiraukys, kai savo veziosis, o bobos, tai jei ramybes nori tegul namie sedi. Nes jei vaikui baisu ir jis rekia, po sedyne gi jo nekisi, ne is laimes rekia maziai, o is baimes. Lektuvas nera privati vieta, kad ir tyla nusipirktum, nori tylos ir komforto reikia uz tai ir moket ne kapeikas. O kas lecia pirmenybe, tai beveik visad perku, nes lietuviai (dauguma, ne visi) parsai, kurie galvoja, jei nescia ar su vaiku moteri pastumsiu, tai paauksuota kede gausiu. Lektuve tiek sedyniu, kiek ir keleiviu nei vienas neliks be vietos, bet, kad isvengciau ilgos eiles ir nevarginciau savo vaiko, perku pirmenybe ir dar mamas su vaikais prie pati praeinant i prieki prastumiu. Esu gal kartais ir bjauri, bet cia atoveiksmis to veiksmo, kuri gaunu kartais tiesiogiai. Sako, kaip sauksi, taip atsilieps.