Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Natūralios garbanėlės. VII tema
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Chardonnay*
user posted image

Mūsų plepaliukų archyvas:
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema

user posted image

Garbanėlės:
0kristut0
Annaa
Chardonnay…
dykumos_pūga
Eleina
gutte86
Magistrante
Miledi.N
Monrutė
NeNuorama
Pandutė
Pokahonta
rozetuke
rusiuke
wenita
zuosytia

Turime ir savo gražiųjų garbanų albumėlį flirt.gif Visos naujokės, norinčios pasirodyti ir mus pamatyti, siųskite savo nuotrauką (arba kelias) man i e-mailą adresu:
chardonnay.sm@googlemail.com user posted image
ir gausite prisijungimo duomenis prie albumėlio drinks_cheers.gif

O mes toliau tęsiame diskusijas apie plaukučius ir ne tik!!! gathering.gif
0kristut0
vaje, jau ana baigesi, parasyt suspejau tik kelias zinutes lotuliukas.gif
niu ir tempai jusu mergaites .smile.gif
*Chardonnay*
QUOTE(0kristut0 @ 2009 05 23, 13:24)
vaje, jau ana baigesi, parasyt suspejau tik kelias zinutes  lotuliukas.gif
*

Eurovizija kalta ax.gif dabar vel i senas vezias grysim 000164.gif
gutte86
QUOTE(0kristut0 @ 2009 05 23, 15:24)
vaje, jau ana baigesi, parasyt suspejau tik kelias zinutes  lotuliukas.gif
*

cia viska eurovizija padare lotuliukas.gif

Chardonnay, tu kaip visada grazias temeles sukuri 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 23, 15:06)
Kiek kainuoja tokia kosmetika? jauti skirtuma nuo paprastos?
*

as dar kazkur pusmeti tenaudoju, tai vis dar esu tinkamu priemoniu paieskose smile.gif Nes pasirinkimas yra pakankamai didelis, o naturalia, kaip ir iprasta kosmetika, reikia atitaikyti odai. Be to, poveikis zymiai leciau tepasireiskia, nei naudojant iprasta. Kol kas didziausias ir pastebimas skirtumas - nesikemsa veido poros (pas mane tai buvo didele problema). Ir siaip veido oda atrodo "sviezesne", gaivesne, maziau makiazo reikia lotuliukas.gif .
Dar man atradimas - visa pusmeti pudros nebenaudoju, be ko anksciau negaledavau apsieiti doh.gif
o kainos tai ivairios, nuo firmos priklauso. Bet pakankamai ikandamos, kaip geresnes firmos iprastos kosmetikos
*Chardonnay*
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 23, 13:38)
Chardonnay, tu kaip visada grazias temeles sukuri  4u.gif

Papildyta:
Dar man atradimas - visa pusmeti pudros nebenaudoju, be ko anksciau negaledavau apsieiti doh.gif
o kainos tai ivairios, nuo firmos priklauso. Bet pakankamai ikandamos, kaip geresnes firmos iprastos kosmetikos[/color]
*

Aciu labai 4u.gif

drinks_cheers.gif As dabar isvis kosmetika tik minimaliai naudoju - konturo piestukas ir tusas. viskas bigsmile.gif isimtinais atvejais kad veido oda lygesne butu dar biria mineraline pudra uzsidedu, bet ji man poru nekemsa (ne taip kaip skystos doh.gif ), veida labai islygina ir graziai pasiskirsto.
pandutė
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 23, 14:14)
Nu ir mano auksta, bet man taip grazu bigsmile.gif ko cia slepti ka turi, juk nepakeisi schmoll.gif
*

tame ir beda,kad kakta mano uzima puse veido dalies bevik,veidas ilgas ir kudas,ir visi kas mate susirisus plaukus sake baisiai,nes kakta super auksta,nervai ima kai turiu visalaik palaidais vaikscioti
kokia grazi plauku spalva paneles temos pavadinime
*Chardonnay*
QUOTE(pandutė @ 2009 05 23, 13:53)
tame ir beda,kad kakta mano uzima puse veido dalies bevik,veidas ilgas ir kudas,ir visi kas mate susirisus plaukus sake baisiai,nes kakta super auksta,nervai ima kai turiu visalaik palaidais vaikscioti
kokia grazi plauku spalva paneles temos pavadinime
*

Man irgi tokia patinka - silta medaus spalva. 0kristutes0 labai panasi, negaliu atsigrozeti wub.gif

O kaip tu segdavai tuos plaukus? niu is tavo nuotrauku tikrai nepasakyciau kad puse veido uzima ir kad galetum atrodyt baisiai susisegus schmoll.gif
pandutė
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 23, 14:57)
Man irgi tokia patinka - silta medaus spalva. 0kristutes0 labai panasi, negaliu atsigrozeti wub.gif

O kaip tu segdavai tuos plaukus? niu is tavo nuotrauku tikrai nepasakyciau kad puse veido uzima ir kad galetum atrodyt baisiai susisegus schmoll.gif
*

todel kad as uzdengiu o turiu tokiu fotkiu kur kakta neuzdengta o ypac is sono foto tragiskai atrodo ir visi paziureje is kart pasakydavo kad reik grifkos
*Chardonnay*
Tiesa, gal vilnietes garbanes turi gera kirpeja rekomenduot? g.gif
pandutė
paziurejau okristutes foto,kokia garbane paziurejus i paskutine foto pagalvociau kad tiesus plaukai pas tave
*Chardonnay*
QUOTE(pandutė @ 2009 05 23, 14:17)
todel kad as uzdengiu o turiu tokiu fotkiu kur kakta neuzdengta o ypac is sono foto tragiskai atrodo ir visi paziureje is kart pasakydavo kad reik grifkos
*

Galima nebutinai aukstai sukelt plaukus segant. tuos prie veido plalikt, o likusius graziai uz nugaros susegt ar pan.
0kristut0
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 23, 14:57)
*

oij dekui, nezinojau, kad patinka ,. blush2.gif
QUOTE(pandutė @ 2009 05 23, 15:21)
paziurejau okristutes foto,kokia garbane paziurejus i paskutine foto pagalvociau kad tiesus plaukai pas tave
*

tai jei slapius surisu, atrodo tiesus jie pas mane tada . nes isitempia. ax.gif
Papildyta:
a tikslei , neatkreipiau demesio, bet pas mane tikrai lb panasi spalva plauku, i ta kur ideta temoje.
*Chardonnay*
QUOTE(0kristut0 @ 2009 05 23, 16:03)
oij dekui, nezinojau, kad patinka ,.  blush2.gif
*

Net labai bigsmile.gif wub.gif
dykumos_pūga

nusipirkau nakvišų aliejaus kapsules, o pasirinkimas doh.gif ėmiau 1300mg kad tereiktų į dieną 1 o 2 gert ir 60 kapsulių, vasarai užteks, nes pamirštu dažnai aš vitaminus išgert biggrin.gif šian diena, kai galėjau pirkt ką noriu biggrin.gif tai buvau pasiruošus šluot parduotuves, bet prisikabino juodčkis ir sekiojo iš paskos, tai išvariau namo cool.gif
Papildyta:

Chardonnay namučiai kaip visad puikūs 4u.gif
*Chardonnay*
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 23, 17:55)
nusipirkau nakvišų aliejaus kapsules, o pasirinkimas  doh.gif  ėmiau 1300mg kad tereiktų į dieną 1 o 2 gert ir 60 kapsulių, vasarai užteks, nes pamirštu dažnai aš vitaminus išgert  biggrin.gif  šian diena, kai galėjau pirkt ką noriu  biggrin.gif  tai buvau pasiruošus šluot parduotuves, bet prisikabino juodčkis ir sekiojo iš paskos, tai išvariau namo  cool.gif 
*

Oho kokios stiprios unsure.gif As uzsistacius mob.telefone priminima 20 val butinai vitaminus isgert nes diena skirtingu metu buvu namuose tai tikrai neprisiminciau. vitaminus laikau prie kompo, ant lentyneles kad nereiktu toli zygiuot biggrin.gif

As vakar tokia diena turejau (aisku be juodckio) kai su sese prisipirkom visko kiek norejom biggrin.gif tas gerbejas sake ka nors ar tik platoniskai persekiojo? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 23, 17:55)
Chardonnay namučiai kaip visad puikūs  4u.gif
*

aciuks.gif smagu kad patinka 4u.gif
dykumos_pūga
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 23, 17:09)
Oho kokios stiprios unsure.gif  As uzsistacius mob.telefone priminima 20 val butinai vitaminus isgert nes diena skirtingu metu buvu namuose tai tikrai neprisiminciau. vitaminus laikau prie kompo, ant lentyneles kad nereiktu toli zygiuot biggrin.gif

As vakar tokia diena turejau (aisku be juodckio) kai su sese prisipirkom visko kiek norejom biggrin.gif tas gerbejas sake ka nors ar tik platoniskai persekiojo? bigsmile.gif
Papildyta:
aciuks.gif smagu kad patinka 4u.gif
*

bet tai kitas reikia po 5 - 6 kapsules į dieną gert, katastrofa doh.gif

prašė nueit kavos išgert ir aišku numerio, tipo daktariūkštis kažkoks unsure.gif kokios mėgstamiausios pardės bigsmile.gif niekaip suknelės neišsirenku kokios kasdieninės, bet crazy smile.gif
*Chardonnay*
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 23, 18:16)
prašė nueit kavos išgert ir aišku numerio, tipo daktariūkštis kažkoks  unsure.gif  kokios mėgstamiausios pardės  bigsmile.gif  niekaip suknelės neišsirenku kokios kasdieninės, bet crazy  smile.gif
*

Pasiziurek CIA
As norejau ilgos bet sese atkalbejo, sake dar per jauna lotuliukas.gif
gutte86
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 23, 20:24)
Pasiziurek CIA
*

as sia vasara irgi ilgos noriu bigsmile.gif bet kad pas mus tokie orai... doh.gif isvis neaisku ar bus ta vasara unsure.gif
dykumos_pūga

aišku per jauna tongue.gif 1a ir 3ia nuo galo visai nieko ax.gif ko tais savo next'e nematau aš suknelių, per maža gal biggrin.gif
*Chardonnay*
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 23, 18:34)
as sia vasara irgi ilgos noriu  bigsmile.gif  bet kad pas mus tokie orai...  doh.gif  isvis neaisku ar bus ta vasara  unsure.gif
*

Palyginus su UK vasara, tai pas jus tropikai vacation4.gif
Papildyta:
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 23, 18:46)
aišku per jauna  tongue.gif 1a ir 3ia nuo galo visai nieko  ax.gif  ko tais savo next'e nematau aš suknelių, per maža gal  biggrin.gif
*

Ten apacioj dar 10 psl kitokiu sukneliu. man tokia labai grazi wub.gif
user posted image
dykumos_pūga
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 23, 17:51)
Palyginus su UK vasara, tai pas jus tropikai vacation4.gif
Papildyta:
Ten apacioj dar 10 psl kitokiu sukneliu. man tokia labai grazi wub.gif
user posted image
*

man per pilka blush2.gif bet modelis thumbup.gif
*Chardonnay*
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 23, 18:54)
man per pilka  blush2.gif  bet modelis  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif jo, spalvos niurokos
pandutė
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 23, 19:24)
Pasiziurek CIA
*

wow kokiu sukneliu graziu yra,pardese nieko nerasi arba kainos kosmines
materiallove
Sukneles susijusios su garbanomis? Nu sorry,bet gal nebeofftopinkit
*Chardonnay*
QUOTE(materiallove @ 2009 05 23, 19:41)
*

doh.gif
ot ir susijusios flirt.gif
gutte86
QUOTE(materiallove @ 2009 05 23, 21:41)
*

Cia yra Garbaniu (merginu ir moteru, kuriu plaukai garbanoti) tema. Garbanes gali diskutuoti apie savo plaukus, dalintis patarimais, kaip juos tvarkyti bei gvildenti ir kitas joms aktualias temas.
Siuo atveju aktuali tema - sukneles bigsmile.gif
Papildyta:
O tu gali ir i tema sneketi - mes visada pasiklausysim ir padalyvausim pokalbyje mirksiukas.gif
nesam mes ant tiek savimylos, kad tik apie plaukus ir sneketume lotuliukas.gif
materiallove
Tema skirta kalbeto apie garbanas,tad jei jus norite kalbeti apie kitka,susikurkite tema bendraminciuose. Neimkit visko i sirdi,bet cia atejus nesinori vartyti puslapiu ir ieskoti informacijos tarp pokalbiu kurie yra ne i tema 4u.gif
0kristut0
o jau ta suknele su flamingais kokia wub.gif kazkaip pasinesus ant flamingu as lotuliukas.gif
gutte86
QUOTE(materiallove @ 2009 05 23, 22:18)
Tema skirta kalbeto apie garbanas,tad jei jus norite kalbeti apie kitka,susikurkite tema bendraminciuose. Neimkit visko i sirdi,bet cia atejus nesinori vartyti puslapiu ir ieskoti informacijos tarp pokalbiu kurie yra ne i tema  4u.gif
*

tai gali kalbeti apie garbanas, issakyti apie jas viska, kas tave neramina. Mes padesim kuo galesim
Kalbam apie priemones, kirpimus, kol kas niekas nauju neisbande tai ir tylim apie garbanas
*Chardonnay*
QUOTE(materiallove @ 2009 05 23, 20:18)
Tema skirta kalbeto apie garbanas,tad jei jus norite kalbeti apie kitka,susikurkite tema bendraminciuose. Neimkit visko i sirdi,bet cia atejus nesinori vartyti puslapiu ir ieskoti informacijos tarp pokalbiu kurie yra ne i tema  4u.gif
*

Pirmam puslapyje sudejau nuorodas i visas praejusias 6 temas apie garbanas, informacijos daugiau nei reikia. ir zinoma, klausk, sakyk kas aktualu.

Keisciausia kad prunkstauja tos, kurios nei vieno posto nebuna pries tai parase temoj (net ir ne tema) unsure.gif beto su tokiu nusistatymu ir isakomaisias postais niekas nepradeda diskusiju blink.gif
NeNuorama`
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 23, 23:04)
Pirmam puslapyje sudejau nuorodas i visas praejusias 6 temas apie garbanas, informacijos daugiau nei reikia. ir zinoma, klausk, sakyk kas aktualu.

Keisciausia kad prunkstauja tos, kurios nei vieno posto nebuna pries tai parase temoj (net ir ne tema) unsure.gif beto su tokiu nusistatymu ir isakomaisias postais niekas nepradeda diskusiju blink.gif
*

taip dazniausiai pasisako tos, kurios nori parodyt, kad zino forumo taisykles mirksiukas.gif
dykumos_pūga

šian užmačiau Aussie firmos purškaliuką garbanom, bet neėmiau vien dėl to kad hold visiškas nulis tai manau ir garbanų neužfiksuotų gerai, kokio stiprumo jūsų purškaliukai g.gif
*Chardonnay*
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 23, 23:11)
šian užmačiau Aussie firmos purškaliuką garbanom, bet neėmiau vien dėl to kad hold visiškas nulis tai manau ir garbanų neužfiksuotų gerai, kokio stiprumo jūsų purškaliukai  g.gif
*

Siandien katik pabaigiau Aussie aliejuka garbanom, kito turbut nepirksiu, bent jau kol turiu Kerastases alieju. Turejau ir Aussie putas, bet VISISKAI nieko neformavo, net nesulipindavo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 05 23, 22:45)
taip dazniausiai pasisako tos, kurios nori parodyt, kad zino forumo taisykles  mirksiukas.gif
*

Arba visur paraso bet ka kad tik surinktu reikiama zinuciu skaiciu rolleyes.gif Kaip dykumos_puga sake - turbut dar ir lygiais plaukais lotuliukas.gif
0kristut0
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 24, 00:11)
šian užmačiau Aussie firmos purškaliuką garbanom, bet neėmiau vien dėl to kad hold visiškas nulis tai manau ir garbanų neužfiksuotų gerai, kokio stiprumo jūsų purškaliukai  g.gif
*

as ir ziurinejau bet kazkaip nesusigundziau juo, tik sampunu ir tuom 3 min konstruktoriumi, lb lb patiko,
pandutė
sveikutes,o as vakar uztikau akcija tai nusipirkau gliskur purskikli dar viena,man nuo jo labai gerai garbanojasi plaukai
rusiuke
QUOTE(materiallove @ 2009 05 23, 22:18)
*

Jei turi klausimų apie garbanas, klausk, nereiks info ieškoti per kelis puslapius Neturi, o nori tik pabumbėti, tai žinok, mums neįdomu. Aišku?
Taip kad jei kas domina - patarsim.O jei ne, tai prašom čiuožti kitur reikšti savo nepasitenkinimą. mirksiukas.gif
tiutia_007
Sveikos panelės bye1.gif
Artėja draugo išleistuvės tai planuoju suigarbaboti plaukučius, bet, kad garbanos atrodytų natūraliai ir ilgai laikytųsi smile.gif Ką galėtumėte parekomenduoti iš kirpėjų Vilniuje, kurie tai puikiai atliktų, bet nereiktų labai daug mokėti ax.gif Va pvz.:
user posted image
Nenoriu jokio kirpimo, tik va tokių garbanų pas kirpėjąsmile.gif Ką parekomenduotumėte Vilniuje? rolleyes.gif
rusiuke
QUOTE(tiutia_007 @ 2009 05 24, 14:02)
Sveikos panelės  bye1.gif
Artėja draugo išleistuvės tai planuoju suigarbaboti plaukučius, bet, kad garbanos atrodytų natūraliai ir ilgai laikytųsi smile.gif Ką galėtumėte parekomenduoti iš kirpėjų Vilniuje, kurie tai puikiai atliktų, bet nereiktų labai daug mokėti ax.gif Va pvz.:
user posted image
Nenoriu jokio kirpimo, tik va tokių garbanų pas kirpėjąsmile.gif Ką parekomenduotumėte Vilniuje? rolleyes.gif
*

Labukas. Kirpėjo neparekomenduosiu, nes ne iš VLN esu, bet tokias garbanas gali padaryti su tiesinimo žyplėmis. Taip taip... Tos naujesnės tiesinimo žnyplės būna plonytės, tai kažkaip vieną katrą apsuka sruogą ir traukia su žnyplėmis, tai labai gražios sruogos gaunasi. Parodyt geriau parodyčiau, kaip tai daroma, o nupasakot nemoku lotuliukas.gif
rusiuke
Imetu fotkes trumpam, kaip tai atrodė man padaryta
user posted image

user posted image

Galima jas labiau išsklaidyti ištempti, bet aš nieko nedariau
pandutė
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 24, 13:26)
Imetu fotkes trumpam, kaip tai atrodė man padaryta
user posted image

user posted image

Galima jas labiau išsklaidyti ištempti, bet aš nieko nedariau
*

grazi spalva wub.gif
dykumos_pūga
QUOTE(pandutė @ 2009 05 24, 10:53)
sveikutes,o as vakar uztikau akcija tai nusipirkau gliskur purskikli dar viena,man nuo jo labai gerai garbanojasi plaukai
*

gal gali paveikslėlį įmęst, kuris tas purškiklis, labai didelis poreikis atsirado kažką naujo išbandyt bigsmile.gif

QUOTE(tiutia_007 @ 2009 05 24, 11:02)
Sveikos panelės  bye1.gif

*

Sveikutė mirksiukas.gif man atrodo, jei parodysi kirpėjai foto, tai kiekviena tau taip padarys mirksiukas.gif o jei turi žnyples, tai pasinaudok rusiukės patarimu, bus daug pigiau smile.gif
pandutė
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 24, 15:33)
gal gali paveikslėlį įmęst, kuris tas purškiklis, labai didelis poreikis atsirado kažką naujo išbandyt  bigsmile.gif
Sveikutė  mirksiukas.gif  man atrodo, jei parodysi kirpėjai foto, tai kiekviena tau taip padarys  mirksiukas.gif  o jei turi žnyples, tai pasinaudok rusiukės patarimu, bus daug pigiau  smile.gif
*

toks tik jis tamsiai ruzavos spalvos user posted image
rusiuke
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 05 24, 16:33)
o jei turi žnyples, tai pasinaudok rusiukės patarimu, bus daug pigiau  smile.gif
*

man kirpykloj su tiesinimo žyplėm darė ax.gif
Papildyta:
vakar nusipirkau umberto giani purškalą garbanoms. dar negaliu vertinti, tik sykį purškiau. matysim ryt kas papurškus bus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 05 24, 16:15)
grazi spalva  wub.gif
*

ant šviesintų tamsiai rudos sruogelės... mirksiukas.gif o atrodo vienspalviai biggrin.gif
man patinka kai taip įeda sruogeles. atrodo visi plaukai keliais tonais arba šviesesni arba tamsesni, prilkausomai nuo to kokia spalva dažai.
dykumos_pūga
QUOTE(pandutė @ 2009 05 24, 13:36)
toks tik jis tamsiai ruzavos spalvos
*

dėkui mirksiukas.gif

QUOTE(rusiuke @ 2009 05 24, 13:41)
man kirpykloj su tiesinimo žyplėm darė  ax.gif

*

aaaa laugh.gif
pandutė
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 24, 15:41)
Papildyta:
vakar nusipirkau umberto giani purškalą garbanoms. dar negaliu vertinti, tik sykį purškiau. matysim ryt kas papurškus bus mirksiukas.gif
Papildyta:

ant šviesintų tamsiai rudos sruogelės... mirksiukas.gif  o atrodo vienspalviai biggrin.gif
man patinka kai taip įeda sruogeles. atrodo visi plaukai keliais tonais arba šviesesni arba tamsesni, prilkausomai nuo to kokia spalva dažai.
*

man labai graziai atrodo,naturaliai taip m,kad man taip nudazytu
gutte86
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 24, 16:41)
*

as esu bandzius namie sukti su znyplem - neiseina doh.gif
zuosytia
QUOTE(pandutė @ 2009 05 24, 17:36)
toks tik jis tamsiai ruzavos spalvos user posted image
*

turiu toki purskikli, bet nieko gero g.gif
*Chardonnay*
Sveikos 4u.gif

Man vestuvem taip garbanojo su tom plonom znyplem (kur rusiuke pasakojo) bet jei plaukai ir taip tiesus, tai galima ir paciai.. arba gal turi drauge kuri turi panasias znyples ir jau yra igudus. tikrai sukuosena nesudetinga 4u.gif
rusiuke
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 24, 20:13)
Sveikos 4u.gif

Man vestuvem taip garbanojo su tom plonom znyplem (kur rusiuke pasakojo) bet jei plaukai ir taip tiesus, tai galima ir paciai.. arba gal turi drauge kuri turi panasias znyples ir jau yra igudus. tikrai sukuosena nesudetinga 4u.gif
*

drinks_cheers.gif tik reikia žinoti kaip, o toliau nesudėtinga. bet pas mane žnyplės storos tai nieko nesigautų.
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 05 24, 17:36)
man labai graziai atrodo,naturaliai taip m,kad man taip nudazytu
*

jau sakėm, keisk kirpėją biggrin.gif
*Chardonnay*
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 24, 18:57)
jau sakėm, keisk kirpėją biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.