Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Įvairūs filmai
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kittychan
Diskutuokim toliau mirksiukas.gif
14 tema cia

Vakar ziurejom 28 Days Later, spejau ir arbatos issivirt ir po interneta palandziot filmo metu biggrin.gif pradzia gan nuobodi, bet filmas apskritai nera blogas smile.gif duociau 6 is 10, gal kas irgi mate?
agnedz
4u.gif su nauja temele. Gerų ir įdomių filmų 4u.gif

Mano šiandieninis - Scoop - Woody Allen'o filmas su Scarlet Johanson. Komiška detektyvinė istorija, kurioje viskas kaip ir aišku, bet vis tiek kažkuom įtraukė. Toks lengvas filmukas lengvam žiūrėjimui. 7/10 smile.gif
Dovkyte
sveikutes,senokai lankiausi cia,nelabai ka ir ziurejau ax.gif vakar isijungiau Parduotuviu maniakes ispazintis-na slamsta skazkoks,is tikruju net nelabai pamenu apie ka doh.gif mastau siandien paziuret Star trek ax.gif
MAZULKOS
QUOTE(kittychan @ 2009 05 23, 03:41)
Diskutuokim toliau  mirksiukas.gif
14 tema cia

Vakar ziurejom 28 Days Later, spejau ir arbatos issivirt ir po interneta palandziot filmo metu  biggrin.gif pradzia gan nuobodi, bet filmas apskritai nera blogas  smile.gif duociau 6 is 10, gal kas irgi mate?
*

ZIUREJAU IR AS SI FILMA,JU YRA 2 DALYS. VISAI NIEKO TOKS. AS MEGSTU SIAUBIAKUS,YPAC SU LAVONAIS.GAL KA PAREKOMENDUOSIT? mirksiukas.gif
Femmyte
QUOTE(MAZULKOS @ 2009 05 23, 15:04)
ZIUREJAU IR AS SI FILMA,JU YRA 2 DALYS. VISAI NIEKO TOKS. AS MEGSTU SIAUBIAKUS,YPAC SU LAVONAIS.GAL KA PAREKOMENDUOSIT? mirksiukas.gif
*

Night of the living dead,
Pet Sematary 1; 2,
Kaip supratau, megsti apie zombius, nes lavonai tai visuose siaubiakuose egzistuoja. smile.gif Tai butent sie, man patike, buvo su zombiais.
O jei su lavonais tai daug. Dievinu siaubo filmus.
cinamonolazdele
Sveikos, ketvirtadienį taip pat buvau "Angeluose ir demonuose" labai patiko smile.gif tikrai labai įtraukiantis filmas, nors knygos nesu skaičiusi bet labai patiko. duočiau 10/10.
O šiandien žiūrėjau filmą "Geismas, įspėjimas" taip pat patiko, nors ir nėra trumpas 2:30h, bet visas filmas buvo įdomus, tiek tema, tiek jos išreiškimas. taip pat 10/10.
rozinee
Prisiminiau dar vieną labai fainą neseniai žiūrėtą filmą:

Vicky Cristina Barcelona (2008) - labai gerai nuteikiantis filmas, toks lengvas ir romantinis smile.gif Ir herojai labai įvairiaspalviai, įkūnijantys visiškai skirtingus charakterius ir pasaulėžiūrą. Tikrai labai rekomenduoju 10/10 kaip tokio tipo filmui.

Parsisiunčiau "The holiday", žiūrėsiu šiandien, ryt parašysiu kaip smile.gif
Nieko_rimto
The other Boilen Girl arba lietuviškai Karalienės sesuo smile.gif

prieš tai esu skaičiusi šią knygą, o kai sužinojau, kad ja remiantis yra „pastatytas“ filmas, ėmiau kvaršinti draugę, kad man jį atsiųstų blush2.gif šiandien peržiūrėjau pirmąją dalį, antrąją peržiūrėsiu rytoj smile.gif labai labai labai! nors knyga ir filmas du skirtingi dalykai, tačiau šįkart abu vienodai patiko smile.gif

10/10

nesenai iš bibliotekos parsinešiau dar dvi dalis. Bus skaitymo laugh.gif
kittychan
QUOTE(MAZULKOS @ 2009 05 23, 22:04)
*

Na bene populiariausias zombiu filmas speju yra Resident evil (Absoliutus blogis), maciau kelias dalis, vertas demesio smile.gif
Beje The HOLIDAY, kazkada ziurejau kine, tai db net neatsimenu apie ka jis biggrin.gif
Dzimute
"Deception" suko suko ir prisuko. Bet man pabaiga tai absoliuciai nepatiko. Ir visa filma vis sukosi galvoje, kad be galo panasus i filma "Sugundytas", kuris siaip labai idomus buvo. Tai nesupratau ar cia nevykusi kopija, ar cia visai apie kitka doh.gif
Stusia
Va parejau is "Terminator:Salvation".... na turiu pasakyti, kad tikejausi daug daugiau. Geras filmas ir Christian Bale su Sam Worthington buvau laabai meilus akiai, bet pats siuzetas tai neblizejo biggrin.gif Specialus efektai buvo labai ispudingi. Bet va kas biski nuvyle tai nykokas siuzetas. Nezinau, kazkaip tikejausi daugiau tos istorijos, daugiau zmoniu vaidybos, bet daugiau buvo veiksmo ir sprogimu. Isejau is kino teatro vos ne su galvos skausmu tongue.gif Ai zodziu, vis tiek visiems parekomenduociau pasiziureti sia dali, vien del nostalgijos jausmo ax.gif
melana
QUOTE(rozinee @ 2009 05 23, 22:11)
Prisiminiau dar vieną labai fainą neseniai žiūrėtą filmą:

Vicky Cristina Barcelona (2008) - labai gerai nuteikiantis filmas, toks lengvas ir romantinis smile.gif Ir herojai labai įvairiaspalviai, įkūnijantys visiškai skirtingus charakterius ir pasaulėžiūrą. Tikrai labai rekomenduoju 10/10 kaip tokio tipo filmui.

*

Abu patiko labai ax.gif

QUOTE(kittychan @ 2009 05 24, 07:11)
Na bene populiariausias zombiu filmas speju yra Resident evil (Absoliutus blogis), maciau kelias dalis, vertas demesio  smile.gif
Beje The HOLIDAY, kazkada ziurejau kine, tai db  net neatsimenu apie ka jis  biggrin.gif
*

Apie dvi nepažįstamas merginas, viena iš JAV, kita iš Anglijos. Per atostogas jos susikeitė namais ir ten gyveno, naujus gyvenimus susikūrė...

Mano šio savaitgalio filmas Easy virtue Geri aktoriai, lengvas, smagus filmas. Nenusivyliau pažiūrėjus biggrin.gif 9/10
Masako
QUOTE(kittychan @ 2009 05 23, 01:41)
Vakar ziurejom 28 Days Later, gal kas irgi mate?
*

aha, esu macius kazkada. Nors siaip nelabai megstu panasaus turinio filmus, bet sitas visai ziurimas pasirode. ir nufilmuotas graziai smile.gif

neseniai paziurejau ta apkalbeta Omen 666, perdirbini filmo Omen. mano manymu, jei jau perdirbinet, tai taip, kad perspjautum originala. siuo atveju toli grazu taip neivyko unsure.gif
Thea!
as vakar ziurejau "Laiminga pabaiga" su Audrey Tatou biggrin.gif nu kazinau toks puse velnio biggrin.gif nieko ten ispudingo,lengvas filmas po sunkios dienos drinks_cheers.gif
W*S:*
Vakar žiūrėjau "Center stage turn it up" tiesa pasakius nusivyliau ir tuštokai praleidau laiką doh.gif
Finna
Vakar pažiūrėjom Requiem for a Dream- žiaurus filmas, bet labai patiko ir muzika labai gera. Kas dar nematė, rekomenduoju 4u.gif

QUOTE(rozinee @ 2009 05 23, 22:11)

*

O man Vicky Cristina Barselona šiaip sau. Duočiau max 7/10 ir tai tik todėl, kad kino teatre žiūrėjom unsure.gif

The Holiday labai patiko thumbup.gif

Bevartydama TV programą mačiau, kad šiandien per LNK rodys Pavojingasis Bankokas su N.Cage. Kas mėgsta veiksmo trilerius, rekomenduoju, tikrai geras filmas (neseniai jį kino teatruose rodė) smile.gif
kittychan
QUOTE(Stusia @ 2009 05 24, 16:45)
Va parejau is "Terminator:Salvation".... na turiu pasakyti, kad tikejausi daug daugiau. Geras filmas ir Christian Bale su Sam Worthington buvau laabai meilus akiai, bet pats siuzetas tai neblizejo  biggrin.gif Specialus efektai buvo labai ispudingi. Bet va kas biski nuvyle tai nykokas siuzetas. Nezinau, kazkaip tikejausi daugiau tos istorijos, daugiau zmoniu vaidybos, bet daugiau buvo veiksmo ir sprogimu. Isejau is kino teatro vos ne su galvos skausmu tongue.gif Ai zodziu, vis tiek visiems parekomenduociau pasiziureti sia dali, vien del nostalgijos jausmo ax.gif
*

kaip tik svarsciau ar ziuret..hm, is aprasymo rodos nekas, o nostalgijos siam filmui nejauciu tongue.gif
Gegytė
Vakar buvo proga pasižiūrėti Pianistas, tai nužliumbiau vėl posmą. patinka man tas filmas. 10/10 wub.gif
~Jacinta~
QUOTE(kittychan @ 2009 05 23, 02:41)
Vakar ziurejom 28 Days Later, spejau ir arbatos issivirt ir po interneta palandziot filmo metu  biggrin.gif pradzia gan nuobodi, bet filmas apskritai nera blogas  smile.gif duociau 6 is 10, gal kas irgi mate?
*

As maciau, man patiko tas kinas! thumbup.gif
Twiggy
Siandien nusprendziau pagaliau paziureti "TWILIGHT", jau seniai turiu ji parsisiuntus, bet kazkaip nebudavau nusiteikus sitam filmui.
Prie ziurint ji, neturejau jokios isankstinies nuomones, nebuvau skaicius recenziju, nors paprastai paskaitau, zinojau tik kad mano puske (16metu) totaliai isimylejus sita filma ir knyga, ir kine ji mate daugiau nei 6kartus (ji gyvena Vokietijoj, ten masinis pamisimas del sito filmo buvo).
Ka gi, nors ir ilgas, bet tikrai neprailgo, tik pasirode labai jau niurus, tamsus, nustebino tai, kad mergina kaip ir pati nenustebo del to, kad Edvardas vampyras ir kad labai jau nuovoki, baisiai greitai susigaude su kuo turi reikala biggrin.gif
Na, zinoma, paziurejus filma visiskai negriztamai isimylejau pagrindini aktoriu, o kai pamaciau ta trumputi epizodeli, kur jis groja fortepijonu... wub.gif
Ir kuriai nepatiktu, kad vyras (ir dar su tokiom akim ir sypsena) pasakytu, kad "tu man kaip narkotikas, kaip specialiai man sukurtas heroinas". Sakyciau gana nebalus meiles prisipazinimas biggrin.gif
Tai stai, filmas labai patiko, bet greiciausiai daugiau del pgr aktoriaus, nei del siuzeto.
melana
Ką tik pažiūrėjau Little Manhatan. Nesupratau kokiai jis auditorijai skirtas g.gif Filmas apie vaikus lyg ir suaugusiem. Na man įspūdžio nepaliko smile.gif 6/10
melana
Powder blue - psichologinis filmas. Gan liūdnas, iš pradžių neaišku kas prie ko, o paskui darosi vis suprantamesnis ir atrodo supratau kokia prasmė to fimo. Bet antrą kartą jo nežiūrėčiau...
MAZULKOS
thumbup.gif [quote=Twiggy,2009 05 24, 17:52]
Siandien nusprendziau pagaliau paziureti "TWILIGHT"......
na sitas tai isties man labai patiko thumbup.gif ,grazi meiles istorija tarp vampyro ir merginos,net uz sirdies griebia
Thea!
QUOTE(melana @ 2009 05 24, 19:21)
Powder blue - psichologinis filmas. Gan liūdnas, iš pradžių neaišku kas prie ko, o paskui darosi vis suprantamesnis ir atrodo supratau kokia prasmė to fimo. Bet antrą kartą jo nežiūrėčiau...
*

neziuretum nes neidomus ar kodel? g.gif
melana
QUOTE(skarbonke @ 2009 05 24, 19:59)
neziuretum nes neidomus ar kodel? g.gif
*

Nepasakyčiau, kad neįdomus tik, kad liūdnas labai. Yra filmai, kuriuos galėčiau žiūrėt kelis kartus po tam tikro laiko, o šito nežiūrėčiau, nes nuotaiką vakarui sugadina. Ten visi herojai probleminiai, gyvenimo nuskriaust...
Finna
Pažiūrėjau Eden Lake- filmas apie neeilinio žiaurumo žmones. Jis man kažkuo priminė filmą Klasė. Antrą kartą turbūt nežiūrėčiau, nes labai jau liūdnas ir žiaurus. Pabaigos truputį kitokios tikėjausi unsure.gif

QUOTE(Lady Rose @ 2009 05 24, 13:51)
Vakar buvo proga pasižiūrėti Pianistas, tai nužliumbiau vėl posmą. patinka man tas filmas. 10/10  wub.gif
*

Aš šito filmo nemačius, bet žiūrėsiu artimiausiu metu, jau turiu parsisiuntus smile.gif
Stusia
QUOTE(kittychan @ 2009 05 24, 04:05)
kaip tik svarsciau ar ziuret..hm, is aprasymo rodos nekas, o nostalgijos siam filmui nejauciu  tongue.gif
*

As taip galiu pasakyti, kad gal sita filma labiau turetu ziureti kas yra mate visus pries tai padarytus filmus, nelabai jie ten ka paaiskina, tikriausiai nezinantys visos istorijos nelabai suprastu kas ir del ko vyksta. Man dar ta reikala pagadino, kad Ch. Bale po Batmano - kuriame jis atliko savo vaidmeni idealiai, cia visai nesublizejo, kiti aktoriai pasirode daug geriau nei jis, pagrindine zvaigze doh.gif . Ai dar tiesa, ilgokas filmas beveik 2 su puse valandos....
Seip ar taip vis tiek patarciau pasiziureti sita filma, gal tu susidarysi visai kita nuomone 4u.gif
kittychan
QUOTE(Finna @ 2009 05 25, 07:11)
Pažiūrėjau Eden Lake- filmas apie neeilinio žiaurumo žmones. Jis man kažkuo priminė filmą Klasė. Antrą kartą turbūt nežiūrėčiau, nes labai jau liūdnas ir žiaurus. Pabaigos truputį kitokios tikėjausi unsure.gif
Aš šito filmo nemačius, bet žiūrėsiu artimiausiu metu, jau turiu parsisiuntus smile.gif
*

Ziurejom Eden Lake neperseniausiai.. Tikejausi kazko labai baisaus, nepaaiskinamo ar mistisko, bet tame filme vien tik zmoniu ziaurumas, nelb man jis sutelpa i siaubo filmo zanra..na bet idomu buvo paziureti, rekomenduociau tiems, kam patinka kankinimai, kraujas ir t.t.. pati asmeniskai renkuosi japoniskus siaubo filmus (daugiau mistikos, itampos) mirksiukas.gif

QUOTE(Stusia @ 2009 05 25, 11:06)
As taip galiu pasakyti, kad gal sita filma labiau turetu ziureti kas yra mate visus pries tai padarytus filmus, nelabai jie ten ka paaiskina, tikriausiai nezinantys visos istorijos nelabai suprastu kas ir del ko vyksta. Man dar ta reikala pagadino, kad Ch. Bale po Batmano - kuriame jis atliko savo vaidmeni idealiai, cia visai nesublizejo, kiti aktoriai pasirode daug geriau nei jis, pagrindine zvaigze doh.gif . Ai dar tiesa, ilgokas filmas beveik 2 su puse valandos....
Seip ar taip vis tiek patarciau pasiziureti sita filma, gal tu susidarysi visai kita nuomone  4u.gif
*

Dekui uz pasisakyma, gal reikes atsisiust ir paziuret, kai laiko bus g.gif
Masako
Paziurejau cia kuria diena filma Mongol
http://www.obuolys.lt/kinozona/movie.php?MovieID=4775

patiko smile.gif
ir, kaip moteriai lotuliukas.gif, aisku, ne tiek kovos, kiek atskleidziamos mongolu gyvenimo ypatybes, meiles istorija ir t.t.
Finna
QUOTE(kittychan @ 2009 05 25, 06:30)
Ziurejom Eden Lake neperseniausiai.. Tikejausi kazko labai baisaus, nepaaiskinamo ar mistisko, bet tame filme vien tik zmoniu ziaurumas, nelb man jis sutelpa i siaubo filmo zanra..
*

drinks_cheers.gif
Aš jį siunčiausi dėl to, kad buvo parašyta, jog tai siaubo flmas biggrin.gif Tikėjausi kažko neaiškaus, nepaaiškinamo, mistiško, bet jis man irgi nepasirodė panašus į siaubo filmą, tiesiog labai žiaurus filmas ir tiek.
Papugele
Vakar ziurejau REMBO 4, oj siaubas koks baisus, kraujo upes blink.gif
ingakyca
Memento (2000m.) - filmas toks savotiškai įdomus, tik reikia labai įdėmiai žiūrėti, jeigu norit lengvo pažiūrėjimo šis filmas netiks, nes reikia nuolat galvoti, kad nepamirštum kas prieš tai buvo, nes paprasčiausiai nieko nesuprasi biggrin.gif Pirmą kartą apskritai tokio stiliaus filmą matau, bet tikrai nenuobodus.

Grudge 3 (Pagieža) - vienareikšmiškai galiu teigti, kad tiek antra, tiek trečia dalys neprilygs pirmąjai. Į siaubo filmą tikrai nepanašus schmoll.gif Net ta mergina su plaukais juokinga biggrin.gif Žiūrėjau su viltim, kad liksiu nors kartelį išgąsdinta ax.gif

Paul Blart: Mall cop - gerai, kad žiūrėjau namie, nes kino teatre būtų buvę gaila išleistų pinigų, nusijuokiau gal tik dvejose vietose, tai nesuprantu kodėl pavadino komedija šį filmą g.gif

Revolutionary road (2008m.) - aktoriai vaidino puikiai, labai jautėsi visos emocijos jų, bet pati filmo mintis visiškai neįdomi, kažko šitame filme trūko g.gif
Dzimute
QUOTE(ingakyca @ 2009 05 25, 12:55)
Memento (2000m.) - filmas toks savotiškai įdomus, tik reikia labai įdėmiai žiūrėti, jeigu norit lengvo pažiūrėjimo šis filmas netiks, nes reikia nuolat galvoti, kad nepamirštum kas prieš tai buvo, nes paprasčiausiai nieko nesuprasi  biggrin.gif Pirmą kartą apskritai tokio stiliaus filmą matau, bet tikrai nenuobodus.
*

jei patiko sio filmo pateikimas, pasiziurek ir "21 grama" mirksiukas.gif
agnedz
QUOTE(melana @ 2009 05 24, 10:52)
Mano šio savaitgalio filmas Easy virtue Geri aktoriai, lengvas, smagus filmas. Nenusivyliau pažiūrėjus  biggrin.gif  9/10
*

vakar šitą žiūrėjau.Nu bet reikėjo man prieš tai pažiūrėti trailerį.. doh.gif tai praradau visą įdomumą, nes visas smagumas kaip visada ten buvo sudėtas schmoll.gif šiaip nieko ypatingo, bet lengvam vakarui tiko smile.gif 7/10
Dzimute
o mane ant romantiniu dramu patrauke. Pasiziurejau "Baby on board" ir "Confessions of a Shopaholic ". Abu kiek kvailoki, bet, matyt, man siuo metu to reikejo biggrin.gif
_Draugė_
QUOTE(Nieko_rimto @ 2009 05 24, 00:04)
The other Boilen Girl arba lietuviškai Karalienės sesuo smile.gif

prieš tai esu skaičiusi šią knygą, o kai sužinojau, kad ja remiantis yra „pastatytas“ filmas, ėmiau kvaršinti draugę, kad man jį atsiųstų  blush2.gif  šiandien peržiūrėjau pirmąją dalį, antrąją peržiūrėsiu rytoj smile.gif labai labai labai! nors knyga ir filmas du skirtingi dalykai, tačiau šįkart abu vienodai patiko smile.gif

10/10

nesenai iš bibliotekos parsinešiau dar dvi dalis. Bus skaitymo laugh.gif
*

Jei taip patiko būtinai pasižiūrėk serialą "The Tudors" - liksi sužavėta. Mačiau du sezonus, laukiu kol išvers trečiąjį rusiškai. Puikus - 10 balų.
Realistas
Karalienės sesuo (The other Boilen Girl) labai patiko 10/10.
Angelai ir demonai (Angels and Deamons) neseniai ziurejau, tai 9/10. Galas nevisai patiko smile.gif
Žvaigždžių kelias (Star trek) 10/10 labai patiko, nors kažkaip mažai žmonių šitam filme buvo smile.gif gal daugkam nelabai patinka tokio pobūdžio filmai.
X-men Wolverine 6/10 siek tiek nusivyliau, pagailo pinigu uz bilieta net smile.gif Nors tokio zanro filmai siaip patinka smile.gif
Gegytė
The Lake house - patiko tas painumas visame filme. Graži istorija, smagiai susižiūrėjo. 9/10

Shawshank Redemption - nuobodus, nors pradžia ir pabaiga patiko. 7/10 (M.Freeman'o vaidyba truputį atpirko kitus trūkumus)...
zole
Vakar paziurejau The Visitor. Neblogas visai filmas. Galvojau, kad paziuresiu pries miega tik puse, bet visgi itrauke ir paziurejau iki galo 4u.gif Sakyciau 8-9/10 4u.gif
rozinee
QUOTE(Lady Rose @ 2009 05 26, 17:09)
The Lake house - patiko tas painumas visame filme. Graži istorija, smagiai susižiūrėjo. 9/10
*

Aha, šitas fainas...
kittychan
Sakykit, merginos, ar verta ziureti Valkirija, nes jau seniai turiu parsisiuntus, bet niekaip neprisiruosiu ax.gif
Masako
QUOTE(Lady Rose @ 2009 05 26, 17:09)

Shawshank Redemption - nuobodus, nors pradžia ir pabaiga patiko. 7/10 (M.Freeman'o vaidyba truputį atpirko kitus trūkumus)...
*

keista, kad kazkam isvis galetu sitas filmas pasirodyti nuobodus. bigsmile.gif man vienas geriausiu filmu ever smile.gif kaip visiems skirtingai..

cia kai kam uzejo romantisku filmeliu dienos, o as uzsimaniau siaubiaku kokiu, mistiniu, ale turbut visus tikrai gerus jau isziurejus esu..vakar toki pusetina maciau Walled in. su M. Barton. jei labai labai kazko mistisko norisi, tai sueis tas apipelijes grudas tam kartui lotuliukas.gif gal per ziauriai g.gif ziuret galima smile.gif

Valkirija maciau. Man toks vyriskas jis pasirode. politinis, apie pasikesinima i Hitleri. kaip tokio tipo filmas, tai, manau, geras. Nors visokiu nuomoniu apie ta filma, Cruiso vaidyba galima rast. biggrin.gif
ingakyca
QUOTE(Dzimute @ 2009 05 25, 14:02)
jei patiko sio filmo pateikimas, pasiziurek ir "21 grama"  mirksiukas.gif
*

Ačiū, būtinai pažiūrėsiu mirksiukas.gif

Ice Age 2 - senas filmukas jau, bet tik dabar peržiūrėjau blush2.gif Labai patiko, laukiu 3 dalies kada pasirodys tikiuosi nenuvils rolleyes.gif

Breaking and entering (2006m.) - prasukinėjau visą filmą doh.gif nepatiko man schmoll.gif
zole
QUOTE(kittychan @ 2009 05 27, 08:02)
Sakykit, merginos, ar verta ziureti Valkirija, nes jau seniai turiu parsisiuntus, bet niekaip neprisiruosiu  ax.gif
*

Man visai patiko 4u.gif Aisku, kadangi filmas apie Hitleri, ir realu istorini ivyki, tai kaip ir nebelieka dalies intrigos, kaip kokiam kitam filme, nes is dalies zinai pabaiga...bet itampa vis tiek buvo juntama smile.gif Tai jei patinka tokio tipo filmai, manau nenusivilsi 4u.gif
Gratis
QUOTE(Masako @ 2009 05 27, 09:36)
keista, kad kazkam isvis galetu sitas filmas pasirodyti nuobodus.  bigsmile.gif man vienas geriausiu filmu ever smile.gif kaip visiems skirtingai..

drinks_cheers.gif Man irgi vienas iš geriausių filmų.

cia kai kam uzejo romantisku filmeliu dienos, o as uzsimaniau siaubiaku kokiu, mistiniu, ale turbut visus tikrai gerus jau isziurejus esu..vakar toki pusetina maciau Walled in.  su M. Barton. jei labai labai kazko mistisko norisi, tai sueis tas apipelijes grudas tam kartui lotuliukas.gif gal per ziauriai g.gif  ziuret galima smile.gif
*

O kokie tie geri pagal tave bigsmile.gif ? Nes aš mėgėja siaubiakų, bet kad vis sunkiau surast ką gero, tai sakau gal ko būsiu nemačius iš tavo matytų biggrin.gif
Finna
QUOTE(kittychan @ 2009 05 27, 07:02)
Sakykit, merginos, ar verta ziureti Valkirija, nes jau seniai turiu parsisiuntus, bet niekaip neprisiruosiu  ax.gif
*

Ėjom į kino teatrą šito filmo žiūrėt, nes MB šiaip ne taip įkalbėjo. Aš tokio tipo filmų nemėgstu ir niekad nežiūriu, bet šitas patiko bigsmile.gif Tikrai įdomus, įtemptas buvo, tik gal tas pabaigos žinomumas kiek sugadino intrigą, bet šiaip tikrai vertas pažiūrėti, ypač jei kas mėgsta istoriją ir tokius filmus, duočiau 9/10 smile.gif

QUOTE(zole @ 2009 05 27, 10:18)
Man visai patiko 4u.gif Aisku, kadangi filmas apie Hitleri, ir realu istorini ivyki, tai kaip ir nebelieka dalies intrigos, kaip kokiam kitam filme, nes is dalies zinai pabaiga...bet itampa vis tiek buvo juntama smile.gif Tai jei patinka tokio tipo filmai, manau nenusivilsi 4u.gif
*

drinks_cheers.gif
Masako
QUOTE(Gratis @ 2009 05 27, 11:12)
O kokie tie geri pagal tave bigsmile.gif ? Nes aš mėgėja siaubiakų

na man patinka ne tokie, kur kraujai taskosi, o mistiniai daugiau. smile.gif nooooors Pjuklo pirmosios dalys irgi patiko, bet ten kraujai ir nesitasko, bent jau pirmojoj biggrin.gif

The others
The skeleton key
The flatliners
Misery
Prieglauda
The omen (senasis)
The exorcist
Kubas

nu dabar, aisku, visu neatsimenu. mastau.gif
Gratis
QUOTE(Masako @ 2009 05 27, 16:00)
na man patinka ne tokie, kur kraujai taskosi, o mistiniai daugiau.  smile.gif nooooors Pjuklo pirmosios dalys irgi patiko, bet ten kraujai ir nesitasko, bent jau pirmojoj biggrin.gif

The others
The skeleton key
The flatliners
Misery
Prieglauda
The omen (senasis)
The exorcist
Kubas

nu dabar, aisku, visu neatsimenu.  mastau.gif
*

Tai vienodi mums patinka drinks_cheers.gif , man Pjūko pirmosios dvi dalys irgi patiko, toliau schmoll.gif . Ačiū, poros nesu mačius smile.gif .
Linushi
Pastarosiomis dienomis ziurejau:
Nekviesti (dabar kinuose eina) - labai patiko (mistinis, su siaubo elementai)
Angelu miestas (Nikolas Cage) - labai geras, romantine drama
Masako
QUOTE(Gratis @ 2009 05 27, 17:22)
Tai vienodi mums patinka drinks_cheers.gif , man Pjūko pirmosios dvi dalys irgi patiko, toliau schmoll.gif . Ačiū, poros nesu mačius smile.gif .
*

aha, bet as Pjuklo visas dalis vis tiek isziurejau. ir visai smagiai biggrin.gif nu 5-oji tai faktiskai nekomentuotina net lotuliukas.gif
o tu man nieko nerekomenduosi? biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.