Siandien nusprendziau pagaliau paziureti "TWILIGHT", jau seniai turiu ji parsisiuntus, bet kazkaip nebudavau nusiteikus sitam filmui.
Prie ziurint ji, neturejau jokios isankstinies nuomones, nebuvau skaicius recenziju, nors paprastai paskaitau, zinojau tik kad mano puske (16metu) totaliai isimylejus sita filma ir knyga, ir kine ji mate daugiau nei 6kartus (ji gyvena Vokietijoj, ten masinis pamisimas del sito filmo buvo).
Ka gi, nors ir ilgas, bet tikrai neprailgo, tik pasirode labai jau niurus, tamsus, nustebino tai, kad mergina kaip ir pati nenustebo del to, kad Edvardas vampyras ir kad labai jau nuovoki, baisiai greitai susigaude su kuo turi reikala
Na, zinoma, paziurejus filma visiskai negriztamai isimylejau pagrindini aktoriu, o kai pamaciau ta trumputi epizodeli, kur jis groja fortepijonu...
Ir kuriai nepatiktu, kad vyras (ir dar su tokiom akim ir sypsena) pasakytu, kad "tu man kaip narkotikas, kaip specialiai man sukurtas heroinas". Sakyciau gana nebalus meiles prisipazinimas
Tai stai, filmas labai patiko, bet greiciausiai daugiau del pgr aktoriaus, nei del siuzeto.