Sveikos mergikės

. Pati naudoju natūralių plaukų šepetį jau 8 metai, todėl jau galiu šį bei tą papasakoti apie jį. Kvapas jo bjaurus būna tik sušlapinus, tačiau po ilgesnio naudojimo jo tikrai nebelieka. Bent jau aš tai per kiekvieną galvos plovimą išplaunu ir tą šepetį su šampūnu. Kas man jame patiko tai, kad visai nepeša plaukų šukuojantis ir tikrai gerai išsišukuoja. Na aišku pas mane kasos nėra kažin kokio storio, bet vis tiek ne 3 plaukai ant galvos

. Ir patinka dar tai, kad gerai surenka dulkes iš plaukų, iškart matyt ant šepečio

. Man jis galutinai susidėvi kažkur per pora metų, o pirkau už 20 Lt. Kai draugės pamatė, tai galvojo, kad čia batų šepetys ir žiūrėjo i mane kreivom akim, kad šukuojuos tipo su batų šepečiu

Na gal kažkiek panašus. Tik vieno dalyko tai nepastebėjau, kad plaukai jau ten kažkaip ypatingai augtų, šukuojantis natūralių šerių šepečiu. Man plaukai gerai augdavo ir kai naudojau šepetį metaliniais dantim su plastmasiniais galiukais. Tai va. O kas liečia plaukų šukavimą, tai girdėjau, kad plaukus reik šukuot ir netgi juos liest kiek įmanoma rečiau, nes nuo perdažno šukavimo greičiau skilinėja galiukai, nors plaukų šaknim kaip tik dažnas šukavimas yra gerai. Taip kad kiekviena turi pasirinkimą