Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plaukų šukavimas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2
M@žiukė
Lyg tokios temos apie plaukučius neradau blush2.gif
Man labai įdomu, ar turi įtakos geri plaukų šepečiai plaukų gerai būklei? Ir kas iš viso yra ''geri''?
Kokiems plaukams kokius šepečius/šukas naudoti?
Kiek kartų į dieną galima plaukus šukuoti ir t.t.
Pasidalinkime patarimais ax.gif
laureta
Šepetys plaukams turi būti patogus. ne visi šepečiai yra patogūs šukuoti plaukus.

Aš šukuoju retai plaukus. Nematau būtinybės. Dažniausiai šukuoju prieš plovimą.

Jokiu būdu nereiškia, kad vaikštau susivėlusi. Tiesiog niekas net nežino, kad aš plaukus šukuoju retai. biggrin.gif
ievvvvaa
ka manot apie medines sukas? 4u.gif
naudoju dabar naturaliu seriu, bet mastau mest jas lauk- labai jau grubios...o slapius plaukus sukuoju retom plastmasinem... blush2.gif
mano kai ilgi tai labai veliasi...tai sukuot turiu dazmokai, nors stengiuosi retai biggrin.gif
laureta
Jei plaukai veliasi po plovimo reikia praskalauti su conditioner. Tampa švelnesni ir iššukuoti lengviau. 4u.gif Dėl medinių šukų neturiu nuomonės. Niekad neturėjau.
Aletheia
Medinės šukos tikrai turėtų būti sveika plaukams. Nors aš kažkada turėjau šepetį mediniais dantukais, tai nebuvo patogu man su juo šukuotis schmoll.gif Vis mąsčiau, kad reiktų išbandyt natūralių šerių, bet galvoju, ar nebus ir su juo tokios pačios bėdos g.gif Tikriausiai kiekviena turi atrast sau tinkamiausias šukas ar šepetį. viskas priklauso ir nuo plaukų, ir nuo įpročio. Aš, pavyzdžiui, esu įpratus šukuotis tik su šepečiu, nors po plovimo turbūt ir būtų geriau naudot retas šukas rolleyes.gif
M@žiukė

o kas per velnias tokie šepečiai, kur grynai tik šeriukai, dantukų nėra, kai pamačiau tokį pas draugę, pagalvojau kad šepetis šuniui blush2.gif tai va, gal tokie yra geriau nei paprasti ''dantuotieji'' g.gif
galvoju, ar suprasit, ką norėjau pasakyt unsure.gif

klausimas ne į temą...o kondicionierius tas pats kas balzamas arne? blush2.gif blush2.gif
M@žiukė
4u.gif
Rutic
Teko skaityti,kad tie speciai su seriukais yra plaukams sveikiau smile.gif
gutte86
Uzmetykit mane akmenais, bet as sukuojuosi su sepeciu metaliniais dantim lotuliukas.gif
medinis sepetys man visus plaukus rauna, serinis i mano plauku kupeta niekaip neilystu, o metalinis puikiai issukuoja smile.gif
Nemanau, kad plaukams baisiai pakenks, nes sukuojuosi tik du ar tris kartus per savaite.

Riutelia, taip, kondicionierius tas pats, kad balzamas mirksiukas.gif
Meri_ceri
QUOTE(*Riutelia @ 2009 05 23, 23:30)
o kas per velnias tokie šepečiai, kur grynai tik šeriukai, dantukų nėra, kai pamačiau tokį pas draugę, pagalvojau kad šepetis šuniui blush2.gif  tai va, gal tokie yra geriau nei paprasti ''dantuotieji''  g.gif

*

Jie gerai toms, kurios turi plonus, ar siaip nelabai tankius plaukus. pvz mano plaukai stori, ju daug, bandziau kazkada su tuo "seriniu" sukuotis, tai pavirsiu plauku pasukuoja, o giliau esantys plaukai taip ir lieka nepaliesti:) bet siaip girdejau is kirpejos kad seriniai sepeciai suglotnina plaukus
Dine
na, o as turiu sepeti, kuris ir serius turi ir metalinius strypus- tai jis man plaukus ir gerai issukuoja ir suglotnina, esu juo patenkinta smile.gif
M@žiukė
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 03, 23:06)
Nemanau, kad plaukams baisiai pakenks, nes sukuojuosi tik du ar tris kartus per savaite.
*

blink.gif aš tai per dieną min. 3 kartus šukuojuos blink.gif blink.gif o tai ką tu kas antrą rytą šukuojies? 4u.gif
QUOTE(Dine @ 2009 06 04, 12:11)
na, o as turiu sepeti, kuris ir serius turi ir metalinius strypus- tai jis man plaukus ir gerai issukuoja ir suglotnina, esu juo patenkinta smile.gif
*

įdomu... dar tokio nemačius g.gif

o kažin ar šepečio kaina gali atitikt kokybę (kuo brangesnis tuo geresnis)
nes man kažkaip gaila, pvz. TBS už šepetį ~ 70 lt mokėt schmoll.gif
gutte86
QUOTE(*Riutelia @ 2009 06 04, 21:59)
blink.gif aš tai per dieną min. 3 kartus šukuojuos  blink.gif  blink.gif  o tai ką tu kas antrą rytą šukuojies?  4u.gif

o kažin ar šepečio kaina gali atitikt kokybę (kuo brangesnis tuo geresnis)
nes man kažkaip gaila, pvz. TBS už šepetį ~ 70 lt mokėt  schmoll.gif
*

As is TBS pirkau sepeti, kazkur 20Lt sumokejau. Medinese sukose buvo pasiule uz 120Lt blink.gif doh.gif

as sukuojuosi pries plaunant galva - kazkur kas trecia diena mirksiukas.gif esu garbane, todel jei per diena tris kartus sukuociaus, neliktu garbanu, tik issipute plaukai doh.gif
shopingas
Turiu sepeti tik su seriais, tai man patinka ir tinka, svelniai issukuoja, o jei reikia kartais slapius sukuot, tai irgi iskenciama. biggrin.gif

Sukuoju dabar pora kartu per diena (dazniausiai ryte ir vakare), na ir pries plaunant galva. Siaip daznai sukuot negerai plaukams, nes greiciau riebaluojasi ir labiau luzineja.
Meri_ceri
QUOTE(shopingas @ 2009 06 04, 22:40)
Turiu sepeti tik su seriais, tai man patinka ir tinka, svelniai issukuoja, o jei reikia kartais slapius sukuot, tai irgi iskenciama.  biggrin.gif

Sukuoju dabar pora kartu per diena (dazniausiai ryte ir vakare), na ir pries plaunant galva. Siaip daznai sukuot negerai plaukams, nes greiciau riebaluojasi ir labiau luzineja.
*

g.gif o as kaip tik girdejau, kad sukuoti yra gerai del to, kad pamasazuojama galvos oda ir suaktyvinama kraujotaka, tuomet priplusta kraujo i plauku svogunelius, skatinamas plauku augimas. netgi patarima toki kazkur skaiciau: atsigult ant lovos, o galva prie krasto nuleist zemyn ir sukuot plaukus, atseit indes taip daro (nezinia kiek cia tiesos biggrin.gif ), todel turi tokius plaukus grazius ir ilgus..
shopingas
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 06 04, 23:47)
g.gif  o as kaip tik girdejau, kad sukuoti yra gerai del to, kad pamasazuojama galvos oda ir suaktyvinama kraujotaka, tuomet priplusta kraujo i plauku svogunelius, skatinamas plauku augimas. netgi patarima toki kazkur skaiciau: atsigult ant lovos, o galva prie krasto nuleist zemyn ir sukuot plaukus, atseit indes taip daro (nezinia kiek cia tiesos  biggrin.gif ), todel turi tokius plaukus grazius ir ilgus..
*

Nu jo, del masazavimo tai gerai, bet kad riebaluojasi, tai nieko gero...Beje, slapius sukuot nepatariama, nes tada labiausiai luzineja plaukai (bet pati vistiek dregnus sukuoju, nes neisivaizduoju kaip reiketu tik isdziuvusiais eit).
Rasytee
turiu toki avedos user posted image
thumbup.gif labai gerai issikuoja , kelis kart perbraukus issisukuoja
o va naturaliu seriu tai man pesa , issivelia i plaukus doh.gif nors mano plaukai ploni neisivaizduoju kaip toki ikist i storus palukucius
dar turiu senuka bet labai gera sepeti skirta priaugintiems plaukams labai liux thumbup.gif
visai_nauja
As dabar naudoju naturaliu seriu su plastmasiniais tokiais islindusiais sereliais. Nepasakyciau kad esu patenkinta, sukuoja tik pavirsiu. Mano plaukai storoki, tai man nelabai. Anksciau naudojau paprasta metaliniais seriais ir buvo thumbup.gif , kol per kelione bagazo krovejai nesulauze verysad.gif Ir, beje, nu jau kvapas sito naturalaus kai suslapinu doh.gif
Meri_ceri
QUOTE(visai_nauja @ 2009 06 05, 16:33)
Ir, beje, nu jau kvapas sito naturalaus kai suslapinu  doh.gif
*

biggrin.gif kazkodel isivaizduoju, kad turetu "kvepet" slapiu sunimi biggrin.gif
visai_nauja
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 06 05, 18:03)
biggrin.gif kazkodel isivaizduoju, kad turetu "kvepet" slapiu sunimi  biggrin.gif
*

Nu panasiai ir "kvepia". lotuliukas.gif blink.gif
M@žiukė
QUOTE(shopingas @ 2009 06 05, 05:40)
Nu jo, del masazavimo tai gerai, bet kad riebaluojasi, tai nieko gero...Beje, slapius sukuot nepatariama, nes tada labiausiai luzineja plaukai (bet pati vistiek dregnus sukuoju, nes neisivaizduoju kaip reiketu tik isdziuvusiais eit).
*

o man atrodo, kad ne tik kai slapius, bet ir kai sausus plaukus sukuoji labiau galiukai luzineja, nuo tankaus sukavimo.. mirksiukas.gif kazkada taip kirpeja sake, kad mazdaug trintis ir t.t ax.gif

pirksiu jauciu toki kaip rasytee turi thumbup.gif tbs jis 70 lt kainuoja, kur pigiau kazin galima rast? 4u.gif rasyte, kiek mokejai ? ax.gif
Rasytee
QUOTE(*Riutelia @ 2009 06 16, 21:34)
o man atrodo, kad ne tik kai slapius, bet ir kai sausus plaukus sukuoji labiau galiukai luzineja, nuo tankaus sukavimo..  mirksiukas.gif  kazkada taip kirpeja sake, kad mazdaug trintis ir t.t  ax.gif

pirksiu jauciu toki kaip rasytee turi  thumbup.gif  tbs jis 70 lt kainuoja, kur pigiau kazin galima rast?  4u.gif  rasyte, kiek mokejai ?  ax.gif
*

cia avedos lietuvoj neparduodami pirkau is www.lookfantastic.com
Maserati
4u.gif
kuo dabar sukuojasi ilgakases?
Ragana Ūke
Sveikos mergikės smile.gif . Pati naudoju natūralių plaukų šepetį jau 8 metai, todėl jau galiu šį bei tą papasakoti apie jį. Kvapas jo bjaurus būna tik sušlapinus, tačiau po ilgesnio naudojimo jo tikrai nebelieka. Bent jau aš tai per kiekvieną galvos plovimą išplaunu ir tą šepetį su šampūnu. Kas man jame patiko tai, kad visai nepeša plaukų šukuojantis ir tikrai gerai išsišukuoja. Na aišku pas mane kasos nėra kažin kokio storio, bet vis tiek ne 3 plaukai ant galvos lotuliukas.gif . Ir patinka dar tai, kad gerai surenka dulkes iš plaukų, iškart matyt ant šepečio biggrin.gif . Man jis galutinai susidėvi kažkur per pora metų, o pirkau už 20 Lt. Kai draugės pamatė, tai galvojo, kad čia batų šepetys ir žiūrėjo i mane kreivom akim, kad šukuojuos tipo su batų šepečiu doh.gif Na gal kažkiek panašus. Tik vieno dalyko tai nepastebėjau, kad plaukai jau ten kažkaip ypatingai augtų, šukuojantis natūralių šerių šepečiu. Man plaukai gerai augdavo ir kai naudojau šepetį metaliniais dantim su plastmasiniais galiukais. Tai va. O kas liečia plaukų šukavimą, tai girdėjau, kad plaukus reik šukuot ir netgi juos liest kiek įmanoma rečiau, nes nuo perdažno šukavimo greičiau skilinėja galiukai, nors plaukų šaknim kaip tik dažnas šukavimas yra gerai. Taip kad kiekviena turi pasirinkimą biggrin.gif
olega
o as kaskaip to blogo kvapo nepastebejau. Gal pas mane nevisai naturalus? g.gif
luli
mano plaukai yra ilgi,labiausiai man patinka medines sukos,sepeciu plaukam nenaudoju,man nepatinka.Bet geriausios kokias esu isbandziusi is suku tai kaulines sukos,viena kart buvau kirpykloj susisukuoti,kirpeja sukavo su kaulinem sukom,paklausiau kur pirko,ji pasake,kad senai pirko ir tos parduotuves jau nera.Labai gaila,iki siol vis dar ieskau siu suku.
ančiukė
Mano plaukai ilgi, naudoju naturalių šerių šepetį, man jis daug geriau už visus kitus, nes mediniai man rauna plaukus, o nuo metalinių labiau nušiūra galiukai.

Turiu klausimą toms, kurios taip pat naudoja natūralių šerių šepečius:
KAIP JUOS VALOT?
Prisirenka šepetys dulkių, o kai plaunu, tai tos dulkės tik apsivelia apie šerelius, bet neišsiplauna... doh.gif
Gal yra koks nors specialus metodas jiems valyti? g.gif
Maserati
QUOTE(ančiukė @ 2009 10 15, 16:44)
Mano plaukai ilgi, naudoju naturalių šerių šepetį, man jis daug geriau už visus kitus, nes mediniai man rauna plaukus, o nuo metalinių labiau nušiūra galiukai.

Turiu klausimą toms, kurios taip pat naudoja natūralių šerių šepečius:
KAIP JUOS VALOT?
Prisirenka šepetys dulkių, o kai plaunu, tai tos dulkės tik apsivelia apie šerelius, bet neišsiplauna... doh.gif
Gal yra koks nors specialus metodas jiems valyti? g.gif
*

Su pincetu viska graziai isvalau smile.gif siaip gan greit issirenka,net jei buna nemazai prisirinke nesvarumu. Po to isplaunu sepeti.
ančiukė
QUOTE(Maserati @ 2009 10 15, 18:17)
Su pincetu viska graziai isvalau smile.gif siaip gan greit issirenka,net jei buna nemazai prisirinke nesvarumu. Po to isplaunu sepeti.
*

Bandžiau ir aš kartą su pincetu, bet labai jau kantrybės reik...
Turbūt geriausias ir greičiausias būdas - nusipirkti naują. biggrin.gif
Maserati
QUOTE(ančiukė @ 2009 10 15, 19:28)
Bandžiau ir aš kartą su pincetu, bet labai jau kantrybės reik...
Turbūt geriausias ir greičiausias būdas - nusipirkti naują. biggrin.gif
*

O gal pas jus labai tankus sepecio tie dygliukai?nes man issivalo gerai,aisku,pinceta reiketu naudoti kirstu kampu -daugiau isvalo vienu kartu,nes smailejantis 4u.gif
Ragana Ūke
Man tai labai gerai išsivalo su paprastom plastasinėm šukom tankesniais dantukais. Paėmi su jom ir energingai brauki viena kryptim ir dar truputi viršun patrauki, kad tie pūkai atsikeltų. Tik taip geriau valyt sausą šepetį. Aš tai prieš tai dar šampūnu išplaunu šepetį, palaukiu kol pradžius, po to jau tuos pūkus traukiu. Man tai labai normaliai išsivalo smile.gif
Maserati
gal kuri toki bandet? user posted image

jis didelis,idomu ar tinka tiesinti plaukus,na,ar duoda koki efekta smile.gif pamirsau pamineti,kad jis keramikinis su neiloniniais seriais.
accessories
Man patinka su naturaliais seriais+dantukai, pirktas Kosmadoj, Inter-vion vadinasi. Labai gerai sukuoja thumbup.gif pries tai turejau Droge pirkta panasu sepeti,tik su dirbtiniais seriais, nera net ka lyginti..
Gera produkcija Earth therapeutics, turiu fenavimui apvalu keramikini sepeti, labai liux
user posted image

Mano atradimas italu sepeciai ir sukos Tek wub.gif labai kokybiski, ranku darbo,svelniai,bet gerai issukuoja plaukus (maciau Eurovaistinej, bet kainos nerealios, virs 100lt doh.gif as mokejau 13eur )
siuo metu turiu toki
user posted image

P.S. Mano galvos oda gan jautri, del to renkuosi geresnius, kokybiskus sepecius ir sukas
Puikiausioji
mano plaukai iki liemens, šukuoju tik pirštais, ir tik išsiplovus, nes tuo pačiu priemones tepu taip "šukuodama". Pas mane visai nesivelia jie. Pamenu vaikystėj šukuodavo plaukus šepečiu, tai labai elektrindavosi, nežinau ar dėl šukavimo ar ne, bet dabar nesielektrina.
deisse
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 14, 01:03)
mano plaukai iki liemens, šukuoju tik pirštais, ir tik išsiplovus, nes tuo pačiu priemones tepu taip "šukuodama". Pas mane visai nesivelia jie. Pamenu vaikystėj šukuodavo plaukus šepečiu, tai labai elektrindavosi, nežinau ar dėl šukavimo ar ne, bet dabar nesielektrina.
*

puikiausioji, norit pasakyti, kad nenaudojat suku ar sepecio? g.gif o ryte atsikelus?as susipinu plaukus i kasa, bet ryte vistiek "kaltunai" keli buna blush2.gif
Puikiausioji
QUOTE(deisse @ 2009 12 13, 23:37)
puikiausioji, norit pasakyti, kad nenaudojat suku ar sepecio? g.gif o ryte atsikelus?as susipinu plaukus i kasa, bet ryte vistiek "kaltunai" keli buna blush2.gif
*

aš nežinau ką tai reiškia, tie kaltūnai. Nesu turėjusi niekada jo. schmoll.gif Atsikeliu, perskiriu sruogas kurios ne į tą pusę sugulusios ir pirmyn, na neturiu poreikio šukuoti. Juk braukiu pirštais per plaukus, ir jie nestringa nei kiek, tai koks tikslas šukuoti? smile.gif išplovus galvą, aš jokio kondicionieriaus net nenaudoju, tik drėkinantį purškalą šiuo metu. Nakčiai tai dažniausiai perpinu juos į super lengvą kasą, kad bangų neliktų, bet ne dėl vėlimosi, o dėl to kad plaukai nesitrintų, ir mažiau skilinėtų. O ir šiaip išsigąstu kai per kaklą braukiasi man jie, susapnuoju vis kad lipa koks nors gyvis. lotuliukas.gif
deisse
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 14, 01:47)
aš nežinau ką tai reiškia, tie kaltūnai. Nesu turėjusi niekada jo.   schmoll.gif  Atsikeliu, perskiriu sruogas kurios ne į tą pusę sugulusios ir pirmyn, na neturiu poreikio šukuoti. Juk braukiu pirštais per plaukus, ir jie nestringa nei kiek, tai koks tikslas šukuoti? smile.gif  išplovus galvą, aš jokio kondicionieriaus net nenaudoju, tik drėkinantį purškalą šiuo metu. Nakčiai tai dažniausiai perpinu juos į super lengvą kasą, kad bangų neliktų, bet ne dėl vėlimosi, o dėl to kad plaukai nesitrintų, ir mažiau skilinėtų. O ir šiaip išsigąstu kai per kaklą braukiasi man jie, susapnuoju vis kad lipa koks nors gyvis.  lotuliukas.gif
*

swoon.gif ojezusmarijajuozapaisventas.
net nebuciau pagalvojus, kad yra tokiu zmoniu taip lengvai susitvarkanciu su plaukais. Juo labiau kai jie iki juosmens doh.gif su mano atveju, mano plaukais tai neisivaizduojamas reiskinys. per diena kelis kartus pirmiausiai isisukuoju sepeciu, po to sukomis, nes su sepeciu tuos "kaltuniukus" sunku sugaudyti cool.gif
Puikiausioji
QUOTE(deisse @ 2009 12 13, 23:58)
swoon.gif ojezusmarijajuozapaisventas.
net nebuciau pagalvojus, kad yra tokiu zmoniu taip lengvai susitvarkanciu su plaukais. Juo labiau kai jie iki juosmens doh.gif su mano atveju, mano plaukais tai neisivaizduojamas reiskinys. per diena kelis kartus pirmiausiai isisukuoju sepeciu, po to sukomis, nes su sepeciu tuos "kaltuniukus" sunku sugaudyti cool.gif
*

na taip, problemų su plaukais neturiu jokių, neskaitant to, kad kas antrą dieną reikia plauti juos, o džiūna 2-3val. O aš įsivaizduoju, kad tik sausi plaukai turi veltis. smile.gif nes jei maniškiai išsausėtų, imtų veltis. Jei taip atsitinka, kad tenka fenu pasinaudoti, tai jaučiu iškart kad kitokie plaukai.
aistuliaa
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 14, 00:47)
O ir šiaip išsigąstu kai per kaklą braukiasi man jie, susapnuoju vis kad lipa koks nors gyvis.  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif
O man visai nekeista del to sukavimo, pas pacia plaukai nesivelia, jokiu kaltunu nebuna biggrin.gif dar kol slapi atrodo susivele kazkiek, izdziuna ir viskas, jokiu velimusi..
O jei i tema, nusipirkau neseniai medini sepeti, bet nematau didelio skirtumo tarp paprasto, kad del to, kad ir sukuojuosi kas kelias dienas biggrin.gif
deisse
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 14, 02:11)
na taip, problemų su plaukais neturiu jokių, neskaitant to, kad kas antrą dieną reikia plauti juos, o džiūna 2-3val. O aš įsivaizduoju, kad tik sausi plaukai turi veltis. smile.gif nes jei maniškiai išsausėtų, imtų veltis. Jei taip atsitinka, kad tenka fenu pasinaudoti, tai jaučiu iškart kad kitokie plaukai.
*

baltas pavydas 4u.gif mano pacios plaukai sausi, bet fenais nesinaudoju (tik svenciu proga)
accessories
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 13, 21:47)
aš nežinau ką tai reiškia, tie kaltūnai. Nesu turėjusi niekada jo.   schmoll.gif  Atsikeliu, perskiriu sruogas kurios ne į tą pusę sugulusios ir pirmyn, na neturiu poreikio šukuoti. Juk braukiu pirštais per plaukus, ir jie nestringa nei kiek, tai koks tikslas šukuoti? smile.gif  išplovus galvą, aš jokio kondicionieriaus net nenaudoju, tik drėkinantį purškalą šiuo metu. Nakčiai tai dažniausiai perpinu juos į super lengvą kasą, kad bangų neliktų, bet ne dėl vėlimosi, o dėl to kad plaukai nesitrintų, ir mažiau skilinėtų. O ir šiaip išsigąstu kai per kaklą braukiasi man jie, susapnuoju vis kad lipa koks nors gyvis.  lotuliukas.gif
*

O kaip masazuoji galva? Sepetys ne tik sukuoja, bet ir masazuoja gerai..

Kiek pamenu tavo plaukai nedazyti, del to ir neturi problemu, tokiu kaip sausi plaukai smile.gif
Puikiausioji
QUOTE(accessories @ 2009 12 14, 16:32)
O kaip masazuoji galva? Sepetys ne tik sukuoja, bet ir masazuoja gerai..

Kiek pamenu tavo plaukai nedazyti, del to ir neturi problemu, tokiu kaip sausi plaukai smile.gif
*

Masažuoju su nagais švelniai galvos odą, prieš plovimą. Tada iškart taip plaukai susiriebaluoja, kad baisu. blink.gif Tikrai geresnis masažas už šukas. smile.gif
Lesia
Turiu drauge-plaukai iki juosmens,dazosi juodai karta per menesi,tai jinai plauku visai ne sukuoja ir net jeigu po galvos plovimo siek tiek suvelti-isdziuna be jokiu fenu(gan greitai)patis kazkaip ir sukrenta tiesus ir lygus kaip stygos blink.gif
evelinki
QUOTE(Maserati @ 2009 10 22, 19:59)
gal kuri toki bandet?
jis didelis,idomu ar tinka tiesinti plaukus,na,ar duoda koki efekta smile.gif pamirsau pamineti,kad jis keramikinis su neiloniniais seriais.
*

kai karta i menesi ar i du menesius, lankausi pas kirpeja, man ji dziovindama ir sukuodama plaukus naudoja toki sepeti, gal siek tiek didesni. Tai galiu drasiai pasakyti, kad tinkamas tiesinimui, nes po jo, net mano netiesus plaukai, buna tiesuteliai smile.gif
Nusipirkau pati toki, bet nenaudoju, nes neturiu kantrybes pati nei sukuotis, naudojant fena, nei tiesinti biggrin.gif
diamondness
QUOTE(Lesia @ 2009 12 15, 01:45)
Turiu drauge-plaukai iki juosmens,dazosi juodai karta per menesi,tai jinai plauku visai ne sukuoja ir net jeigu po galvos plovimo siek tiek suvelti-isdziuna be jokiu fenu(gan greitai)patis kazkaip ir sukrenta tiesus ir lygus kaip stygos blink.gif
*

Tai dazniausiai taip ir buna naturaliai labai tiesiu plauku savininkems,kad nesivelia,nu bet aisku reikia kad ir sveiki plaukai butu smile.gif O jei banguojasi plaukai bent kazkiek,manau suku bent karta dienoj tikrai turetu prisireikti smile.gif
Puikiausioji
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 13, 23:03)
*

jau kaip prisišnekėjau, elektrintis pradėjau jau kelios dienos, kaip nežinau kas. Vos tik prasidėjo lauke dideli šalčiai, ir amen, vaikštau dabar kaip liūtas. blink.gif
Milra
Mano plaukai veliasi, nesvarbu kuo šukuoji, bet tenka kentėti. blush2.gif
deisse
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 17, 21:36)
jau kaip prisišnekėjau, elektrintis pradėjau jau kelios dienos, kaip nežinau kas. Vos tik prasidėjo lauke dideli šalčiai, ir amen, vaikštau dabar kaip liūtas. blink.gif
*

prisisnekejai lotuliukas.gif man kol kas nieko
aistuliaa
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 17, 20:36)
*

matyt nuo salcio, nes as jau nezinau kiek laiko neturejau problemu del elektrinimosi, o tik tie salciai atejo, elektrinasi baisiai, vaistau tik susirisus doh.gif
Mėta**
vėlimasis manau priklauso nuo pačio plauko striktūros g.gif mano plaukai ilgi, stori, garbanoti ir dažau...aišku be kondicionieriaus nė iš vietos schmoll.gif plaukai tikrai mažai veliasi,svarbiausiai kai aš tik išplaunu plaukus nenaudoju šukų,netgi kai išdžiūna plaukai smile.gif suformuoju plaukus-garbanas pirštais ax.gif iššukuoju šepečiu tik eiant gult,plaukus plaunu kas antra dieną,arba man patinka šukos tokios dideliais tarpais,kažkada pirkau iš AVON,tai jau tikriausiai visą 10m. nesiskiriu su jom ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.