Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų kambarys -11 tema, mūsų mažujų
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dije
9 tema
10 tema

user posted image
Papildyta:
Įdomus daikčiukas kėdei pakepti
user posted image
patiko dizainas smile.gif
user posted image

manau labai fainas uzsiemimas vaikams thumbup.gif (pati mielai padailinciau nuotraukas) biggrin.gif
user posted image

fainas stalas:
user posted image
mama_gulbe
bigsmile.gif
a gal kas nori pirkti toki lapa kaip pirmoj nuotraukelej???

as atsisiunciau
bet mum jis taip ir nepritapo prie kambario...galvojau kad tiks ir deres..
bet kadangi pas mum juros tema ir melsva gelsva
tai zalias lapas buvo ne i tema doh.gif

taigi jei kas nori tokio lapo galit i AZ rasyti 4u.gif
*meduota*
QUOTE(dije @ 2009 05 22, 09:06)
manau pastatoma nes kojelės yra. Bet ir prie sienos reikės tvirtinti, kad vaikas neužsiverstų.
*

gali būti. bet spintutė gan atvira, kaži ar tas jos tvirtinimas išliks nematomas g.gif
dije
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 05 22, 09:22)
bigsmile.gif

as atsisiunciau
tai zalias lapas buvo ne i tema  doh.gif

taigi jei kas nori tokio lapo galit i AZ rasyti  4u.gif
*

parasiau jums i AZ bigsmile.gif

QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 22, 09:23)
gali būti. bet spintutė gan atvira, kaži ar tas jos tvirtinimas išliks nematomas  g.gif
*

geras meistras tikrai pritvirtina taip kad nesimato, tik reikia labai tiksliai pamatuoti auksti, kad nepakibtu koki puse cm nuo grindu. rolleyes.gif

muminukas
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 22, 09:23)
gali būti. bet spintutė gan atvira, kaži ar tas jos tvirtinimas išliks nematomas  g.gif
*

bet kokiu atveju - žiūriu, kad apačia neišnaudota nei pakabinus, nei pastačius mastau.gif
*meduota*
QUOTE(muminukas @ 2009 05 22, 10:29)
bet kokiu atveju - žiūriu, kad apačia neišnaudota nei pakabinus, nei pastačius mastau.gif
*

pastačius gali grindis kaip lentyną padaryt. dėžutėm kokiom sudėt ar padaryt garažą didesnėm mašinom g.gif
muminukas
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 22, 10:31)
pastačius gali grindis kaip lentyną padaryt. dėžutėm kokiom sudėt ar padaryt garažą didesnėm mašinom  g.gif
*

nebent mastau.gif bet mums vaikiškom knygom reikia - iškraustyti iš mano lentynos biggrin.gif žinai, dar teoriniuose apmąstymuose g.gif
*meduota*
QUOTE(muminukas @ 2009 05 22, 10:33)
nebent mastau.gif bet mums vaikiškom knygom reikia - iškraustyti iš mano lentynos  biggrin.gif žinai, dar teoriniuose apmąstymuose  g.gif
*

pas mus knygos kol kas ale pintoj dėžėj, o kadanors ateity po kokių 5 metų planuojam pirkt baldus su visom lentynom ir lova įmontuota. tai ko gero neteks sukt galvos dėl atskirų detalių blush2.gif
Papildyta:
o kažko tokio knygom nenorit?
user posted image
jovitn
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 05 22, 10:22)
bigsmile.gif

as atsisiunciau
tai zalias lapas buvo ne i tema  doh.gif

taigi jei kas nori tokio lapo galit i AZ rasyti  4u.gif
*

mums kaip ir tiktu nes fototapetas su dziunglemis ale nu niekur as jo neikisciau doh.gif
as jau renku aksesuarus kambariukui ir greitai pasirodysime biggrin.gif
tiesa gal kas zino kur gauti koki zalia kilimuka su lapeliais ar pan?
muminukas
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 22, 10:38)
pas mus knygos kol kas ale pintoj dėžėj, o kadanors  ateity po kokių 5 metų planuojam pirkt baldus su visom lentynom ir lova įmontuota. tai ko gero neteks sukt galvos dėl atskirų detalių  blush2.gif
*

user posted image
mano spinta ir mano knygos biggrin.gif maivausi blush2.gif niu, yra ir kelios mb knygos, bet didžioji dauguma mano. svajonė buvo tokios lentynos wub.gif

niu, jūsų dar mažiukas, tai jam svarbiausia lovelė ir žaislai, kitų baldų dar nėra labai būtina. o Jonas tai jau ir vienas savo kambaryje pabūva, tai jau reiia vaikui sutvarkyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 22, 10:40)

user posted image
*

gražu bigsmile.gif tik knygoms gal nelabai patogu, kai nugarėlių nesimato mastau.gif einu la redoute žiūrinėti smile.gif aciuks.gif
dije
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 22, 10:40)
user posted image
*

mes tiek knygelių jau turim - netilptų į tokį vežimuką. rolleyes.gif O ir man nelabai jis- ratukai gali grindis paraižyti daugiau rar mažiau.

QUOTE(muminukas @ 2009 05 22, 10:42)
user posted image
mano spinta ir mano knygos  biggrin.gif maivausi  blush2.gif niu, yra ir kelios mb knygos, bet didžioji dauguma mano. svajonė buvo tokios lentynos  wub.gif

niu, jūsų dar mažiukas, tai jam svarbiausia lovelė ir žaislai, kitų baldų dar nėra labai būtina. o Jonas tai jau ir vienas savo kambaryje pabūva, tai jau reiia vaikui sutvarkyti  smile.gif
Papildyta:
gražu  bigsmile.gif tik knygoms gal nelabai patogu, kai nugarėlių nesimato mastau.gif einu la redoute žiūrinėti smile.gif aciuks.gif
*

thumbup.gif mano VIZIJA...tokią lentyną įsivaizduoju mūsų darbo kambaryje. bigsmile.gif
Sirvita
QUOTE(dije @ 2009 05 22, 14:01)
mes tiek knygelių jau turim - netilptų į tokį vežimuką.  rolleyes.gif  O ir man nelabai jis- ratukai gali grindis paraižyti daugiau rar mažiau.
thumbup.gif  mano VIZIJA...tokią lentyną įsivaizduoju mūsų darbo kambaryje.  bigsmile.gif
*

Darbo kambary tai taip, bet jei tos lentynos buto gerajam kambary, tai ne schmoll.gif uzdengciau su slenkanciom durim rolleyes.gif
Man netvarkos ispudis kai jos atviros ax.gif ir slegianciai veiktu mane
muminukas
QUOTE(Sirvita @ 2009 05 22, 14:27)
Darbo kambary tai taip, bet jei tos lentynos buto gerajam kambary, tai  ne schmoll.gif  uzdengciau su slenkanciom durim rolleyes.gif
Man netvarkos ispudis kai jos atviros ax.gif ir slegianciai veiktu mane
*

o man patinka knygos smile.gif svarstėm daryti su durimis, bet atmetėm tą variantą - man miela knygą liesti smile.gif
Zlata
Sveikos 4u.gif

Noriu ir aš pasimaivyt blush2.gif , vaikų kambarys dar kol kas ne vaikų, o mūsų visų (gyvenam 2 kambarių bute), bet dukrai augant jau galvojam jai jį užleist.... o ir antras vaikiukas planuose yra smile.gif

Tai va labai noriu parodyt ką mano sesuo nutapė būsimame dukrytės kambaryje ant sienos...Tema buvo miško pasaka ax.gif
Dar turim dar namelį tinkantį į tą pasaką, medyje reikalui esant atsirastų ir keletas medinių lentynėlių žaisliukams, vėliau ieškosim baldelių ir kitokių derančių smulkmenų blush2.gif
Tai va mūsų miško pasaka:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image

jovitn
[quote=Zlata,2009 05 22, 18:45]
Sveikos 4u.gif

super thumbup.gif .... tikrai labai labai grazu ir originalu......
balionas tavo sesei 4u.gif
Malėja
QUOTE(muminukas @ 2009 05 22, 11:42)
user posted image
*

na, darbo kambaryje tai taip, bet vaikų kambaryje g.gif
muminukas
QUOTE(Malėja @ 2009 05 22, 19:29)
na, darbo kambaryje tai taip, bet vaikų kambaryje  g.gif
*

čia ne vaikų, o darbo - Lekūdrai rrodžiausi mirksiukas.gif pusiau oftopikas, tsakant ax.gif
Malėja
tai tadu viskas aišku mirksiukas.gif
varnikė
QUOTE(Zlata @ 2009 05 22, 18:45)
Sveikos 4u.gif
*

Na labai super thumbup.gif
Sesuo dailininkė spėju
dije
sveikute Zlata- norėjau tau pati pasiūlyt savo gražujį dukrytės kambarį čia pasirodyt, bet matau pati radai šią temą. mirksiukas.gif thumbup.gif
Aš tik dar kartelį pagirsiu- nu laaabai gražu, originalu, savita, ir kiek meilės įdėta į šį darbą. Dar tas jūsų namukas kai pasistatys- tai važiuosim pas jus fotosesijų darytis su raudonkepuraitės rūbeliais apsirengę... thumbup.gif
Man gražiausia meška..tokia miela storulė... wub.gif
Nerytė
Smagu, kad jau nauja temele thumbup.gif

QUOTE(muminukas @ 2009 05 21, 07:34)
o kaip pati parduotuvė, kaip paprasta baldų ar turi kažkokią ypatingą prekių dėliojimo koncepciją? ar visada turi norimą prekę? na, mb važiuos, kai pagaliau išsirinksiu, aš negaliu (maitinu mp), tai jam reikia viską labai tiksliai susakyti - ko, kiek reikia  ax.gif
*

Ikeja yra super tuom, kad antram aukste yra ekspozicijos wub.gif , o apacioje (pirmam) yra parduotuve. taip pat yra kavine ir parduotuve su maistu (ten perku brukniu uogiene, kepintus svogunus ir avizinius sausainius wub.gif )
mums tik viena karta nebuvo vienos prekes - norimo ilgio pakabos kelnem i spinta

QUOTE(varnikė @ 2009 05 21, 14:49)
Vyrui ausys linko, jis dievina jūros gėrybes, tik aš niekada neįsivaizdavau, kad jas paruošti taip paprasta, niekada negaminau biggrin.gif
*

thumbup.gif dziaugiuosi, kad patiko, o juros gerybes visad labai lengva padaryti.. taip, kaip italiskoj virtuvej - viskas paprastai pagaminama thumbup.gif

QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 22, 09:00)
bet kodėl tada instrukcijoj rašo " Įvairių tipų sienų reikalauja skirtingų tipų priedų ir privalo taikyti atitinkamus sraigtus ir varžtus prie sienos jūsų namuose (į komplektą neįeina). "
nots man irgi atsodo, kad pastatoma

*

raso del to, kad jei yra vaiku, ar nestabiliai laikosi rekomenduojama primontuoti prie sienos mirksiukas.gif
Nanda
QUOTE(muminukas @ 2009 05 22, 17:02)
o man patinka knygos  smile.gif svarstėm daryti su durimis, bet atmetėm tą variantą - man miela knygą liesti smile.gif
*

Norėčiau tokios bibliotekos savo namuose thumbup.gif

QUOTE(Zlata @ 2009 05 22, 17:45)
Tai va labai noriu parodyt ką mano sesuo nutapė būsimame  dukrytės kambaryje ant sienos...Tema buvo miško pasaka ax.gif
*

Tikra pasaka wub.gif wub.gif
Nerytė
Tiesa, pamirsau pagirti biblioteka, noreciau tureti tiek knygu ir tokiu lentynu thumbup.gif
muminukas
QUOTE(Nerytė @ 2009 05 23, 13:39)
Tiesa, pamirsau pagirti biblioteka, noreciau tureti tiek knygu ir tokiu lentynu  thumbup.gif
*

tai čia nebūtina girti, juolab dar ir tvarkelė ne kokia, kol ne viskas savo vietose blush-anim-cl.gif:
------------------------
blyn, nors imk ir daryk tam papinukui asmens tapatybės kortelę... taip aš pati norėčiau į ikea wub.gif

ta greta šapkaitė turi tokią idėją - atvesti ikea į Lietuvą, žurnale skaičiau. kažin įmanoma? g.gif beje, prieš 4 metus mb ikea dėžę nupirko maximoj blink.gif ir kaina buvo ikįjiška mastau.gif
Nerytė
QUOTE(muminukas @ 2009 05 23, 15:32)
tai čia nebūtina girti, juolab dar ir tvarkelė ne kokia, kol ne viskas savo vietose blush-anim-cl.gif:
------------------------
blyn, nors imk ir daryk tam papinukui asmens tapatybės kortelę... taip aš pati norėčiau į ikea  wub.gif

ta greta šapkaitė turi tokią idėją - atvesti ikea į Lietuvą, žurnale skaičiau. kažin įmanoma?  g.gif beje, prieš 4 metus mb ikea dėžę nupirko maximoj  blink.gif ir kaina buvo ikįjiška mastau.gif
*

man atrodo, kad i PL vaika praleidzia ir su gimimo liudijimu

manau imanoma, o gal ir Lietuvele permaza tokio tinklo parduouvem... nors manau tikrai daug kas vaziuotu apsipirkti, nes man asmeniskai labai patinka ikejos stilius ir kainos thumbup.gif
Pelene
QUOTE(jovitn @ 2009 05 22, 10:40)
mums kaip ir tiktu nes fototapetas su dziunglemis ale nu niekur as jo neikisciau  doh.gif

*

bigsmile.gif parodykit, kokie Jusu fototapetai smile.gif
Papildyta:
Zlata, matau skaitinejat. Gal galit parasyt, kiek kainuotu istapyti kambario sienas?
dije
QUOTE(Nerytė @ 2009 05 23, 18:02)
man atrodo, kad i PL vaika praleidzia ir su gimimo liudijimu

manau imanoma, o gal ir Lietuvele permaza tokio tinklo parduouvem... nors manau tikrai daug kas vaziuotu apsipirkti, nes man asmeniskai labai patinka ikejos stilius ir kainos thumbup.gif
*

Na kiek aš savo šešiametį vežiausi slidinėti į Lenkiją- tai MB visada :"tik nepamiršk jo paso umn.gif:" Kad atrodo reikia dokumento su nuotrauka. rolleyes.gif
Nors kiek kartų važiavome nei karto mūsų kolkas nesusitabdė ir jokių pasų nepaprašė.
Zlata
QUOTE(jovitn @ 2009 05 22, 20:34)
super  thumbup.gif .... tikrai labai labai grazu ir originalu......
balionas tavo sesei  4u.gif
*

QUOTE(varnikė @ 2009 05 22, 23:10)
Na labai super  thumbup.gif
Sesuo dailininkė spėju
*

QUOTE(dije @ 2009 05 23, 09:30)
sveikute Zlata- norėjau tau pati pasiūlyt savo gražujį dukrytės kambarį čia pasirodyt, bet matau pati radai šią temą.  mirksiukas.gif  thumbup.gif
Aš tik dar kartelį pagirsiu- nu laaabai gražu, originalu, savita,  ir kiek meilės įdėta į šį darbą. Dar tas jūsų namukas kai pasistatys- tai važiuosim pas jus fotosesijų darytis su raudonkepuraitės rūbeliais apsirengę... thumbup.gif
Man gražiausia meška..tokia miela storulė... wub.gif
*

QUOTE(Nanda @ 2009 05 23, 15:21)
Tikra pasaka  wub.gif  wub.gif
*

Ačiu visoms labai 4u.gif Mums irgi labai labai patinka, ne veltui tiek darbo sesė įdėjo, o mažajai ypač daug emocijų sukelia..šiandien va išskirstė kiškius -kur kiškis mama, kur kiškis -lialia, ir meškai padus vis glosto biggrin.gif

QUOTE(Pelene @ 2009 05 23, 21:14)
Papildyta:
Zlata, matau skaitinejat. Gal galit parasyt, kiek kainuotu istapyti kambario sienas?
*

Parašiau i AŽ 4u.gif
jovitn
[quote=Pelene,2009 05 23, 20:14]

fototapetas

dar nerodau viso kambario nes detaliu truksta 4u.gif
Pelene
[quote=jovitn,2009 05 24, 11:54]
[quote=Pelene,2009 05 23, 20:14]

fototapetas

dar nerodau viso kambario nes detaliu truksta 4u.gif
*

[/quote]

Na super thumbup.gif wub.gif O gal paslapti isduosit, kur toki pirkot? blush2.gif
spyglis2
QUOTE(Zlata @ 2009 05 22, 17:45)
Tai va labai noriu parodyt ką mano sesuo nutapė būsimame  dukrytės kambaryje ant sienos...Tema buvo miško pasaka ax.gif
*

labai gražu thumbup.gif
norėjau ir aš kažko panašaus vaikų kambary, bet sesuo atkalbėjo, kad jai medžiai būtų baugoki unsure.gif žodžiu, sienas piešim tik kitokiais motyvais ax.gif
*meduota*
QUOTE(muminukas @ 2009 05 24, 15:41)

oho kokia akcija thumbup.gif
Zlata
QUOTE(spyglis2 @ 2009 05 24, 19:28)
labai gražu  thumbup.gif
norėjau ir aš kažko panašaus vaikų kambary, bet sesuo atkalbėjo, kad jai medžiai būtų baugoki unsure.gif žodžiu, sienas piešim tik kitokiais motyvais  ax.gif
*

Ačiu 4u.gif

O as vat butent medziu pirmiausiai uznorejau, ir dar mintis buvo juose lentynas padaryt ir koki paukstuka patupdyt biggrin.gif Bet va dabar gaila i toki grozi lentynas det.... Siaip dar svarstem kokia kaimo kiemo ala vistinyko tematika, dar gal pieva kokia...Sese bele ka buvo pasiruosus nupiešt ...tai zinojau tik , kad riuzavo kambario nenoriu, ir jokiu ten barbiu tematiku schmoll.gif ..reikejo kazko neutralaus, kad paskui jei netycia antras berniukas butu nereiketu jam tarp kokiu riuzavu grozybiu nereiktu gyvent, o mums grazios sienos uzdažyt biggrin.gif
varnikė
Lipk į medį uždek šviesą thumbup.gif
Na, visada man šita fraze galvoj skamba, kai fototapetą su medžiais pamatau. Dar senais laikais, kai vidurinėj mokinausi, biologijos kabinete buvo toks tapetas senoviškas per visą sieną. Šviesos jungtukas buvo kaip tik ant medžio šakos. Kartą viens klasiokas kito paprašė, tipo lipk į medį uždek šviesą, tai visa klasė lydėsi lotuliukas.gif
jovitn
QUOTE(Pelene @ 2009 05 24, 15:35)
Na super thumbup.gif  wub.gif O gal paslapti isduosit, kur toki pirkot? blush2.gif
*

anokia cia paslaptis senukuose pirkom, kaina normali ir kokybe thumbup.gif
Pelene
QUOTE(jovitn @ 2009 05 24, 20:51)
anokia cia paslaptis senukuose pirkom, kaina normali ir kokybe  thumbup.gif
*

Aciu. Bandysim ieskot ir sunaus gedulingas sunaus kambario sienas biggrin.gif i jaukias keist wub.gif
muminukas
sba naujiena, sienų lipdukai. su kainomis thumbup.gif
dije
QUOTE(Pelene @ 2009 05 24, 14:35)
Na super thumbup.gif  wub.gif O gal paslapti isduosit, kur toki pirkot? blush2.gif
*

Mačiau tokių Senukuose. rolleyes.gif

QUOTE(varnikė @ 2009 05 24, 20:28)
Lipk į medį uždek šviesą  thumbup.gif 
Na, visada man šita fraze galvoj skamba, kai fototapetą su medžiais pamatau. Dar senais laikais, kai vidurinėj mokinausi, biologijos kabinete buvo toks tapetas senoviškas per visą sieną. Šviesos jungtukas buvo kaip tik ant medžio šakos. Kartą viens klasiokas kito paprašė, tipo lipk į medį uždek šviesą, tai visa klasė lydėsi  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai kad ir man juokingai nuskambejo..

cia ne itema- bet irig iš mokyklos. rolleyes.gif Sėdim per pertrauka klasej, koridoriuj šurmulys, kažkas pabeldžia į mūsų duris ir draugė rikteli "Užeik, rudoji" (jei pamenat tai frazė iš to rusų multiko "jei su lapem susidesi tai itktai bedos turesi"). Ji pagalvojo, kad kas nors šiaip duris barbina pro šalį eidamas... Prasiveria durys, o ten pavaduotoja atėjo pasikalbėt su mūsų kursu dėl baigiamųjų egzaminų. Mes visos lūžtam iš juoko, pavaduotoja bando kalbėt ir dėtis kad negirdėjo kvietimo... lotuliukas.gif

QUOTE(muminukas @ 2009 05 25, 08:13)

Man patiko medis..galima priderinti kaip ūgio matuoklę..
varnikė
QUOTE(dije @ 2009 05 25, 10:07)
[i]cia ne itema- bet irig iš mokyklos.
*

Ak, tie seni mokyklos laikai lotuliukas.gif
Nerytė
QUOTE(muminukas @ 2009 05 25, 08:13)

thumbup.gif super
Mojito
QUOTE(muminukas @ 2009 05 23, 15:32)
ta greta šapkaitė turi tokią idėją - atvesti ikea į Lietuvą, žurnale skaičiau. kažin įmanoma?  g.gif beje, prieš 4 metus mb ikea dėžę nupirko maximoj  blink.gif ir kaina buvo ikįjiška mastau.gif
*

Kad salyje butu IKEA apie 6mln turi buti gyventoju tame mieste, pataisykit jei painioju? Bet, kazkur rase, kad LT jos greiciausiai nebus.
funtike2
[quote=Mojito,2009 05 25, 17:40]
Kad salyje butu IKEA apie 6mln turi buti gyventoju tame mieste, pataisykit jei painioju? Bet, kazkur rase, kad LT jos greiciausiai nebus.
4u.gif gal ne i tema bet patys mes gaminame ikejai daug visko lietuvoje pradedant nuo lyginimo lentu o gaminiu nerasi lietuvoje viska isveza manau kad norinciu nusipirkti tikrai atsirastu ax.gif
Nerytė
QUOTE(funtike2 @ 2009 05 25, 16:16)
4u.gif gal ne i tema bet patys mes gaminame ikejai daug visko lietuvoje pradedant nuo lyginimo lentu o gaminiu nerasi lietuvoje viska isveza manau kad norinciu nusipirkti tikrai atsirastu ax.gif
*

taip taip, daug kas gaminama, pvz. daugumos megstama mamut serija vaikasm ax.gif

o jei apie IKEJA snekam tai mums nepakeiciamas dalykelis valgant yra sis, nors jau seniai valo pats, bet vis dar pasitaiko, kad nepataiko i burna arba vis nulasa dedant i ja smile.gif
user posted image
visad valgo su siuo ziurstuku, apsilaiscius nuvalau servetele ar ranksluostuku ir drabuzeliai lieka svarus thumbup.gif
jovitn
QUOTE(Nerytė @ 2009 05 25, 17:48)
taip taip, daug kas gaminama, pvz. daugumos megstama mamut serija vaikasm ax.gif

o jei apie IKEJA snekam tai mums nepakeiciamas dalykelis valgant yra sis, nors jau seniai valo pats, bet vis dar pasitaiko, kad nepataiko i burna arba vis nulasa dedant i ja smile.gif
user posted image
visad valgo su siuo ziurstuku, apsilaiscius nuvalau servetele ar ranksluostuku ir drabuzeliai lieka svarus thumbup.gif
*

as tokio tipo rubeli senai jau lietovoj maksimoje pirkau vaikui piesti su akvarele thumbup.gif , tai kol mazutis buvo ir buvo nepamainomas dalykas biggrin.gif
Nerytė
QUOTE(jovitn @ 2009 05 25, 17:00)
as tokio tipo rubeli senai jau lietovoj maksimoje pirkau vaikui piesti su akvarele  thumbup.gif , tai kol mazutis buvo ir buvo nepamainomas dalykas  biggrin.gif
*

tai super, kad ir LT yra, maniau kad nera, nes nebuvau uzmacius cool.gif
ilonux
Nutariau parodyti savo dukrytės kambarį 4u.gif
user posted image

user posted image

Ne visai dar užbaigtas kambariukas, trūksta užuolaidų, stalo ir kėdės, na bet viskas su laiku atsiras ax.gif
Dukrytei labai patinka blush2.gif
julija4ever
QUOTE(ilonux @ 2009 05 25, 09:48)
Nutariau parodyti savo dukrytės kambarį  4u.gif

Jei ne paslaptis, kur pirkote lovyte? Siuo metu svarstau ivairius variantus, nes artimiausiu laiku reikes dukrytes kambariuka irengineti. Tad klausineju visu mamyciu, kuriu baldeliai patiko, kur pirko, gaminosi, kiek mokejo ir pan. 4u.gif
ilonux
QUOTE(julija4ever @ 2009 05 25, 20:29)
Jei ne paslaptis, kur pirkote lovyte? Siuo metu svarstau ivairius variantus, nes artimiausiu laiku reikes dukrytes kambariuka irengineti. Tad klausineju visu mamyciu, kuriu baldeliai patiko, kur pirko, gaminosi, kiek mokejo ir pan. 4u.gif
*

Lovytę gaminom Akai balduose 4u.gif
rimulia12
QUOTE(ilonux @ 2009 05 25, 19:48)
Nutariau parodyti savo dukrytės kambarį  4u.gif
*

labai grazus kambariukas, svarbu kad vaikui patinka drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.