Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plaukų galiukai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
_Pandora_
Ketvirtoji temele 4u.gif

Pirma dalis
Antra dalis
Trecia dalis

user posted image
aistuliaa
Labas visoms naujoje temeleje smile.gif
nebepamenu, ar rasiau praeitoje, vakar issitepliojau plauku galus ricinos aliejumi, patiko man labai biggrin.gif
Aprile
Mergaitės nepykit veržiuosi į temelę neskaičius kitų gal daug buvo kalbėta, bet labai reikia patarimo blush2.gif Ar vertas dėmesio šis serumas user posted image būsiu dėkinga jai atsakysit 4u.gif Ir ar jis neriebaluoja plaukų g.gif šeip sausi plaukučiai, bet tepčeu juk tik galiukus rolleyes.gif
_Pandora_
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 21, 20:12)
nebepamenu, ar rasiau praeitoje, vakar issitepliojau plauku galus ricinos aliejumi, patiko man labai biggrin.gif
*

ar kaip kaukyte, paskui isplovet, ar kaip aliejuka galiukams ir palikot? ax.gif
aistuliaa
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 21, 22:36)
ar kaip kaukyte, paskui isplovet, ar kaip aliejuka galiukams ir palikot? ax.gif
*

Kaip aliejukas galams, issitepiau ir nuejau miegoti nakciai smile.gif ryte tokie faini galai buvo smile.gif siandien vel tepsiu smile.gif
ievvvvaa
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 21, 22:42)
Kaip aliejukas galams, issitepiau ir nuejau miegoti nakciai  smile.gif  ryte tokie faini galai buvo smile.gif siandien vel tepsiu smile.gif
*

kiek tu jo mazdaug tepei? kokie tavo plaukai? 4u.gif
aistuliaa
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 05 21, 23:02)
kiek tu jo mazdaug tepei? kokie tavo plaukai?  4u.gif
*

Labai mazai, lasiuka i delna, pasiskrsciau ant abieju ranku ir patepiau smile.gif mano plaukai visai tiesus, tad man jo mazai reikejo, nes kaip supratau pas ka garbanoti ir labai tankus, tai sunkiau uzsitepti, nes jis labai tirstas 4u.gif
ernesin
QUOTE(Aprile @ 2009 05 21, 22:24)
Mergaitės nepykit veržiuosi į temelę neskaičius kitų gal daug buvo kalbėta, bet labai reikia patarimo blush2.gif Ar vertas dėmesio šis serumas [img] Ir ar jis neriebaluoja plaukų
*

Man jis visai patiko, gal tris iš eilės kažkada esu sunaudojusi, labai lengvas, daro plaukus labai slidžius ir blizgančius, visai neriebaluoja, o ir kaina lyginant su gerais serumais labai nebloga mirksiukas.gif
Becky
QUOTE(Aprile @ 2009 05 21, 22:24)
Mergaitės nepykit veržiuosi į temelę neskaičius kitų gal daug buvo kalbėta, bet labai reikia patarimo blush2.gif Ar vertas dėmesio šis serumas.
būsiu dėkinga jai atsakysit 4u.gif Ir ar jis neriebaluoja plaukų g.gif šeip sausi plaukučiai, bet tepčeu juk tik galiukus rolleyes.gif
*

Dabar kaip tik toki turiu smile.gif O atsiliepimai tokie: kaip ir bet koks kitas serumas tai silikonu misinys. Kiek esu bandziusi (clinique, kerastase, alfa parf, l'oreal) - efektas panasus, tik sito kaina mazesne. Tiesiog nematau priezasties moketi daugiau uz ta pati tik kitoje pakuoteje su kitu vardu. Nors naudoju ji pirma karta ir tik savaite laiko, bet pastebejau viena Avon serumo pliusa - viena karta pasitepus jo efektas trunka iki kito plauku plovimo ir neatsiranda poreikio tepti galiukus kas 2-3 valandas kaip budavo su kitais serumais.
dilgelyt
QUOTE(Becky @ 2009 05 22, 00:26)
Dabar kaip tik toki turiu smile.gif O atsiliepimai tokie: kaip ir bet koks kitas serumas tai silikonu misinys. Kiek esu bandziusi (clinique, kerastase, alfa parf, l'oreal) - efektas panasus, tik sito kaina mazesne. Tiesiog nematau priezasties moketi daugiau uz ta pati tik kitoje pakuoteje su kitu vardu. Nors naudoju ji pirma karta ir tik savaite laiko, bet  pastebejau viena Avon serumo pliusa - viena karta pasitepus jo efektas trunka iki kito plauku plovimo ir neatsiranda poreikio tepti galiukus kas 2-3 valandas kaip budavo su kitais serumais.
*

O man drauges sake,kad nuo Avon serumo dar labiau skilineja galiukai ;/
Aprile
Dėkui mergaitės reiškias man jo reikia biggrin.gif teko nukirpti daug plaukučių verysad.gif taip susigadinau, o kaltas džiovintuvas doh.gif ilgi jie pas mane iki juosmens tingėdavau džiovinti natūraliai, o dabar gailiuosi ne tas žodis verysad.gif
Modita
is visu bandytu, man vis tiek pats geriausias brelil biotraitement linu semenu aliejukas, tikrai ne taip siurna plauku galiukai thumbup.gif
user posted image
Becky
QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 22, 09:11)
*

Visai gali buti, nes sudetyje yra alkoholio, kuris labai dziovina. Bet as retai naudoju, ne kiekviena diena, todel kolkas tokio poveikio nepastebejau
ernesin
QUOTE(Modita @ 2009 05 22, 09:55)
user posted image
*

Aš taip pat už šį geresnio dar nesu atradusi good.gif
Becky
QUOTE(ernesin @ 2009 05 22, 10:49)
Aš taip pat už šį geresnio dar nesu atradusi good.gif
*

Kiek sitas geris kainuoja? smile.gif
Modita
QUOTE(Becky @ 2009 05 22, 11:38)
*

kazkur 40-50 lt. 4u.gif senokai bepirkau, nes ilgai jo uztenka, o dabar dar kita turiu, reikia isnaudot, ir tada tikrai pirksiu sita ir nebekeisiu i jokius kitus wub.gif
ernesin
*

per akcijas apie 38lt, siaip lyg tai 47lt. Aš tik Eurovaistinėje perku, kitur nesu mačiusi, gal ir pigiau yra. Man jo užtenka pusmečiui, nors tepu kasdien, ten išsispaudžia toks mažas lašelis, bet mano galams 1-2 užtenka (mano plaukai banguojasi) mirksiukas.gif
aistuliaa
is visu bandytu, man vis tiek pats geriausias brelil biotraitement linu semenu aliejukas, tikrai ne taip siurna plauku galiukai thumbup.gif
user posted image
*

as ji pradejau sia savaite naudoti ir labai dziaugiuosi biggrin.gif
Papildyta:
*

47 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 05 22, 12:05)
per akcijas apie 38lt, siaip lyg tai 47lt. Aš tik Eurovaistinėje perku, kitur nesu mačiusi, gal ir pigiau yra. Man jo užtenka pusmečiui, nors tepu kasdien, ten išsispaudžia toks mažas lašelis, bet mano galams 1-2 užtenka (mano plaukai banguojasi) mirksiukas.gif
*

O man su tiesiais plaukais 2 net per daug, 1 isspaudimo pakanka smile.gif
Aletheia
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 21, 20:12)
*

Reiks išbandyt bigsmile.gif o kur tu jį pirkai? Vaistinėj?
aistuliaa
QUOTE(Aletheia @ 2009 05 23, 23:14)
Reiks išbandyt bigsmile.gif o kur tu jį pirkai? Vaistinėj?
*

Vaistineje, labai pigiai mokejau apie 5 litus 4u.gif
-crazygirl-
user posted image
as naudoju galiukams skystuosius kristalus su linu semenimis, na toks kaip ir aliejukas, bet vienintelis produktas, kuris neriebina ir neapsunkina mano plauku thumbup.gif naudoju jau apie pusantro menesio ir pastebejau kad lb ilgam uztenka, nors mano plaukai ir stori ir ilgi... galima tepti per visa ilgi, tai tada tokie svelnuciai plaukai buna mirksiukas.gif
Claude
Man gal vaidenasi, bet atrodo, kad nuo tų serumų tik labiau galiukai šakojas biggrin.gif Prieš tai iš vis neturėjau tokio problemos, puse metų galėdavau nekirpt ir nesišakodavo, ir serumų jokių nenaudojau. Dabar turiu Joico, tai kaina tikrai nemaža, nėra prastas, bet atrodo, kad labiau šakotis pradėjo g.gif
ernesin
QUOTE(-crazygirl- @ 2009 05 24, 12:01)
user posted image
*

Kur perki, kokia talpa ir kaina? mirksiukas.gif
Dezdemona*
QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 22, 09:11)
*

Man butent taip ir budavo, i jo puse net ziuret nebenoriu
ernesin
Sveikos, iš savo nemalonios patirties noriu įspėti jog su sėmenų aliejumi gerdamos būtumėte atsargios, nes tik ketvirtadienį išgėriau ryte arbatinį šaukščiuką ir pavakarį atsirado keli negražūs dideli spuogai, visai neįtardama, kad čia nuo aliejaus jie, išgėriau šaukštelį dar penktadienio ryte fool.gif, tai nelinkiu niekam... jau vakare atrodžiau kaip susirgusi vėjauraupiais, gal apie penkiasdešimt ir didelių ir mažesnių spuogų priisėjo ant veido ir dekolte srityje, gyvenime neesu savęs tokios baisios mačiusi cray.gif cray.gif cray.gif Jau šiandien lyginant su savaitgaliu galiu į veidą pasižiūrėti, bet normaliai oda duok Dieve kad iki savaitgalio susitvarkytų, gerai kad niekur nereikia ir galiu sėdėti namuose verysad.gif
Maluna
Tai čia kaip ko0kia alergija gavos g.gif .O tų spuogų neniežti?
ernesin
QUOTE(Maluna @ 2009 05 25, 13:42)
Tai čia kaip ko0kia alergija gavos g.gif .O tų spuogų neniežti?
*

Taip 100% alergija šiam aliejui gavosi, nors šiaip valgau ir saldumynus su sezamais ir salotas, bet kai kiekis nedidelis tai nieko. Tos vietos niežtėjo, nes toks jausmas, kad po oda būtų kokie vabaliukai įsitaisę ir artų viską iš eilės keldami tuos spuogus doh.gif
_Pandora_
QUOTE(ernesin @ 2009 05 25, 14:05)
Taip 100% alergija šiam aliejui gavosi, nors  šiaip valgau ir saldumynus su sezamais ir salotas, bet kai kiekis nedidelis tai nieko. Tos vietos niežtėjo, nes toks jausmas, kad po oda būtų kokie vabaliukai įsitaisę ir artų viską iš eilės keldami tuos spuogus doh.gif
*

o ka bendro turi linu semenu aliejus su sezamais? g.gif cia gi skirtingi dalykai...
semenu aliejus valo zarnyna, tai greiciausiai tie spuogai ir bus to valymosi pasekme. siaip, jei laukia kokia svente ar pan., tai turbut nepatarciau gerti sio aliejaus, nes ir mane isbere buvo. nors kitoms tokio poveikio ir nebuna, cia jau turbut nuo organizmo priklauso g.gif bet supratau, kad greiciausiai vyksta valymasis, tai labai nesupanikavau ax.gif
ernesin
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 25, 14:40)
o ka bendro turi linu semenu aliejus su sezamais? :
*

Tiksliai doh.gif , kažkaip pagalvojau apie tas mažas sėklytes ir palaikiau už tą patį biggrin.gif Na o dėl to žarnyno valymo, tai proto ribose suprasčiau, bet kai norisi atsisėsti pažvelgus į veidrodį, tai ne mano nervams daugiau schmoll.gif
Beja būtų įdomu per kiek laiko išsivalytų tokiu būdu žarnynas? g.gif
_Pandora_
QUOTE(ernesin @ 2009 05 25, 14:48)
Beja būtų įdomu per kiek laiko išsivalytų tokiu būdu žarnynas?  g.gif
*

Geras klausimas...na, jei truputi su jumoru atsakyt, tai sakyciau, kad valytusi tol, kol bertu spuogais biggrin.gif o tai metet gert ar tebegeriat? ax.gif
ernesin
Šiaip nededu į burną kas papuola, tai nuo ko tas žarnynas galėjo taip nenormaliai valytis, kad kaip raupsuota po kelių valandų palikau? g.gif
Papildyta:
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 25, 14:51)
Geras klausimas...na, jei truputi su jumoru atsakyt, tai sakyciau, kad valytusi tol, kol bertu spuogais biggrin.gif o tai metet gert ar tebegeriat? ax.gif
*

Tai tik tas dvi dienas ir geriau, nes nežinau ar savi beatpažintų jau šiandieną biggrin.gif Dar tik po šios nakties apsiramino oda, jei taip galima būtų pavadinti ax.gif
Eveliina
Man kirpeja rekomendavo geriau nenaudoti vasara serumu, nes greiciau limpa dulkes, nesvarumai ax.gif
*Chardonnay*
QUOTE(Eveliina @ 2009 05 26, 11:01)
Man kirpeja rekomendavo geriau nenaudoti vasara serumu, nes greiciau limpa dulkes, nesvarumai ax.gif
*

O ka vietoj to? ar isvis nieko netept? g.gif mano galai vasara turbut iskart nudziutu ir nukristu unsure.gif biggrin.gif
Eveliina
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 26, 13:06)
O ka vietoj to? ar isvis nieko netept? g.gif mano galai vasara turbut iskart nudziutu ir nukristu unsure.gif  biggrin.gif
*

a vot sito tai nepaklausiau doh.gif matyt nenuplaunamus kondicionierius ir pienelius ax.gif
Indi
user posted image
*

Ir aš jau antrą buteliuką baiginėju, man jo užtenka metams maždaug. Naudoju kas antra diena, nes kas antra diena plaunu plaukus. Seip labai patinka, bet galvojau išbandyti kažką naujo. Bet žiūriu, kad geresnio kolkas nerasiu ir kaina gera. Dar alfapaf geras, bet jo ir kaina dviguba.
Modita
QUOTE(Eveliina @ 2009 05 26, 13:01)
*

as pvz tepu ant slapiu plauku aliejuka, jis geriau susigeria, isdziuva plaukai, ir nemanyciau kad tuomet dulkes limpa, jei ant sausu priteptum ir nesusigertu, tai gal ir liptu ax.gif nors kas zino .. doh.gif
Reginok
user posted image
*

Tikrai geras aliejukas thumbup.gif , apie menesi naudoju- atsigavo mano sausi galiukai, gyvybingi ir zvilga, neriebina ir kvapas malonus, nes skaiciau anksciau mamytes skundesi kad nepatinka kvapas.
pingviniuke:)
QUOTE(Reginok @ 2009 05 29, 02:20)
Tikrai geras aliejukas thumbup.gif , apie menesi naudoju- atsigavo mano sausi galiukai, gyvybingi ir zvilga, neriebina ir kvapas malonus, nes skaiciau anksciau mamytes skundesi kad nepatinka kvapas.
*

O kur jo galima nusipirkti? ax.gif
ernesin
QUOTE(pingviniuke:) @ 2009 05 30, 10:11)
O kur jo galima nusipirkti?  ax.gif
*

Didžiosiose eurovaistinėse tikrai yra mirksiukas.gif , gal kažkuri kitur esate matę? bigsmile.gif
Solemn still
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 27, 20:35)
As tai naudosiu tikrai ir vasara  ax.gif
*

na cia tik pacios kirpejos atradimas smile.gif , nes dulkes limpa vasara, pavasari ir rudeni galiausiai ir ziema- dulkes, smogas... niekur nedingsi nuot o istisus metus, gal ziema maziau nes sniegas, saltis. o be to aliejukas- ne medus ar kt kad lipus butu, jis slidus siaip yra. pagal sia kirpeja tai ir prie kondicionieriaus ir bazamo - nenuplaunamu taip pat lipti turetu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Indi @ 2009 05 27, 21:12)
Ir aš jau antrą buteliuką baiginėju, man jo užtenka metams maždaug. Naudoju kas antra diena, nes kas antra diena plaunu plaukus. Seip labai patinka, bet galvojau išbandyti kažką naujo.
*

man su aliejukais buna taip- as isnaudoju puse buteliuko ir keiciu, nes iki puses buteliuko ( aisku jei tinka tas aliejukas, jiei geras) buna efektas isnaudojus puse jau... reikia eist arba daryt ilgesne pertrauka paskui vel kartot. todel dazniausiai puse buteliuko sunaudoju o likuti parduodu.
sio nebandziau, dabar kaip tik labai reikia, nes galiukai luzineja, paskutiniu metu istisai kirpeja pakerpa, jei anksciau kas 3 men pakirpdavo dabar paskutiniu metu kas men jau reikia nors ir vos vos. naudoju kauke - bet kas liecia galikus reikia atskiros priemones galiukams.
jei kas turi likuti koki sio aliejuko ir galvoja keisti kitu rasykit i az. noriu isbandyti si aliejuka.
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 05 25, 14:05)
Taip 100% alergija šiam aliejui gavosi, nors  šiaip valgau ir saldumynus su sezamais ir salotas, bet kai kiekis nedidelis tai nieko. Tos vietos niežtėjo, nes toks jausmas, kad po oda būtų kokie vabaliukai įsitaisę ir artų viską iš eilės keldami tuos spuogus doh.gif
*

turbut per didelis kiekis jusu organizmui kazkokiu tai medziagu gavosi, kaip ir su visais produktais- pvz, kad ir vitaminai, jar kitas bet kos produktas -jei per daug gaunasi reakcija, nakvisu aliejus taip sveikas ir rekomenduojamas moterims bet... jis sveikas ir naudingas kol jo ne per daug, jei padaugini tampa netgi kenksmingu.

Solemn still
QUOTE(Claude @ 2009 05 24, 20:21)
Man gal vaidenasi, bet atrodo, kad nuo tų serumų tik labiau galiukai šakojas biggrin.gif Prieš tai iš vis neturėjau tokio problemos, puse metų galėdavau nekirpt ir nesišakodavo, ir serumų jokių nenaudojau. Dabar turiu Joico, tai kaina tikrai nemaža, nėra prastas, bet atrodo, kad labiau šakotis pradėjo g.gif
*

todel kad netinka jums-jusu plaukams sis aliejukas, keiskit.
o beto nesuprantu jusu, jeigu nesisakojo neturejot problemos tai ar jums reikejo tokios priemones, kam is vis reikejo. kiekvienam produktui sava paskirtis.
aistuliaa
QUOTE(pingviniuke:) @ 2009 05 30, 10:11)
O kur jo galima nusipirkti?  ax.gif
*

Maciau, kad galima nusipirkti internetineje parduotuveje www.pigu.lt smile.gif gaunasi pigiau truputį smile.gif
Claude
QUOTE(Solemn still @ 2009 05 30, 11:12)
todel kad netinka jums-jusu plaukams sis aliejukas, keiskit.
o beto nesuprantu jusu, jeigu nesisakojo neturejot problemos  tai ar jums reikejo tokios priemones, kam is vis reikejo. kiekvienam produktui sava paskirtis.
*

Pirkau tam, kad plaukas glotnesnis būtų, rašo, kad suteikia blizgesio smile.gif
Solemn still
QUOTE(Claude @ 2009 05 31, 13:13)
Pirkau tam, kad plaukas glotnesnis būtų, rašo, kad suteikia blizgesio smile.gif
*

yra tam skirtu kitu specialiu priemoniu, bytent kad glotnesnis plaukas, issisukuotu lengviau, blizgetu ir pan. aliejukas yra kaip gydomoji priemone, odel jusu isvardintu dalyku ir kaip raset kad plaukai sveiki netureot jokiu problemu del skiinejimo, sakojimosi-gydomosios nereikia- jums reikiejo paprastos priemones plaukams pagal paskirti- balzama, kondicionierius ar pan.,
Aislanda
gal kokiu nauju isbandytu aliejuku atsirado? 4u.gif gal kuri galetu daugiau suteikti informacijos apie CHI alieju? smile.gif
materiallove
Turejau chi,vien silikonas,bet plaukus grazius padarydavo.
Rasytee
siandien susirupinau savo galiukais , pas mane kaip uzkoduota 3men ir butinai reik kirpt unsure.gif kiek uzauga tiek ir nukerpu doh.gif
plaukai nedazyti , naudoju naturaliaus aliejaus kaukes , visad tepu isplautus plaukus spec aliejuku , naudoju tik salta fena , jokiu znypliu ir t.t ka dar galima daryt kad jie neskilinetu unsure.gif ai dar gi kerpuosi karstom zirklem , ana kart kazkaip istempiau ilgiau nekirpus bet si kart va 3men praejo ir jau matau kad reiks eit kirptis
matrica_2
user posted image
*

Aš irgi jau du tokius buteliukus turėjau tai pirksiu trčią , žinau kad toks dar purškalas plaukams yra dvifazis kažin kaip jis? g.gif Beja, tas serumas labai skaniai kvepia toks medutis niam niam.. nesu radusi geresnio smile.gif O dėl to Avon serumo esu turėjusi jį bet pamenu kiek kalbėjausi su kirpėja pasakė, kad jis nuostabus vien todėl ,kad duoda plaukams švelnumą ir spindesį... o šiaip jis jų nesaugo tarkim kaip semėnų aliejus... tai tik trumpalaikis efektas , taip , kad neapsigaukit .. atrodo pasitepi wow kokie minkštučiai galiukai , o pasirodo š...
dilgelyt
QUOTE(matrica_2 @ 2009 06 06, 20:17)
Aš irgi jau du tokius buteliukus turėjau tai pirksiu trčią , žinau kad toks dar purškalas plaukams yra dvifazis kažin kaip jis?  g.gif  Beja, tas serumas labai skaniai kvepia toks medutis niam niam.. nesu radusi geresnio  smile.gif  O dėl to Avon serumo esu turėjusi jį bet pamenu kiek kalbėjausi su kirpėja pasakė, kad jis nuostabus vien todėl ,kad duoda plaukams švelnumą ir spindesį... o šiaip jis jų nesaugo tarkim kaip semėnų aliejus... tai tik trumpalaikis efektas , taip , kad neapsigaukit .. atrodo pasitepi wow kokie minkštučiai galiukai , o pasirodo š...
*

O nuo sio tikrai maziau skilineja? Tirstas jis?
matrica_2
Man jo,taip sis serumas tirstas..o Avon man toks vandeniukas smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.