Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Grikių čiužiniai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
mei
Sveikutes ir sveikuciai 4u.gif Gal kas nors yra isbande grikiu ciuzinius?? jie, kiek ziurejau yra pigus, sveiki ir pan. Pati miegu and grikines pagalves, tai man super, draugui taip pat lb tinka thumbup.gif
mastau gal ir tokiu ciuzinuku nenusivilciau g.gif g.gif ka manote apie juos??
relija
Naudojome - tikrai puikūs, tik pradžioje teko įprasti prie čiužinio kietumo. O apskritai man labai patiko: mielas kvapas, prisitaiko pagal žmogaus figūrą (dalinai, čia žinoma ne koks super duper čiužinys), nebrangus, nekenkia kvėpavimui, nes juose nesirenka jokie parazitai (bent jau taip sako, tiksliai su mikroskopu nežiūrėjau biggrin.gif , tačiau nekėlė jokių alergijų tai tikrai).
O va pagalvė man nepatiko, nes per kieta ir prie čežėjimo nepavyko priprasti ax.gif
lauce
aš tai už kokosinius, beveik tas pats: čiužiniai
ssanta
man irgi grikinis čiužinys labai patinka, o va pagalvė guli numesta į šoną, nes laaaabai kietą ir dar tas čežėjimas kaip minėjo relija
Muli@
Turėjau grikių lukštų čiužinį, tokį.

Nupirko man jį kai po traumos teko ilgai voliotis lovoje, atseit labai sveika, nuo pragulų, blablabla...
Nepripratau aš prie jo, kietas, nepatogu ant tų dešrų gulėti blink.gif

Išmečiau, niekas nenorėjo imti, kam siūliau hihihi.gif
maža mazgė
As tik pagalves turiu, ir neteko nusivilti, priprato tos ausys prie cezejimo kokia trecia nakti, uztat skirtumas nuo kitu pagalviu pasimate is karto, man asmeniskai ant grikiu lukstu miegoti patogiau, taip nesivartau, ir pagalves pernakt neprievartauju, kad prie galvos pritaikyciau, be to, su grikine niekada neteko nuguleti ausu (pries tai melynom atsikeldavau kartais biggrin.gif ). Padovanojau ir mamai, labai patenkinta.
Ciuzinio neturime, ir ismeginti neteko, bet buciau visai uz ant musu didziules lovos patiesti si geri. Todel jei matote pagalves privalumus, manau verta ir apie ciuzini pamastyti 4u.gif
muminukas
pagalvę nusipirkau per maximos išpardavimus pabandymui, esu labai aptenkinta smile.gif nei man čeža, nei ką - labai greita įpratau. ir kietumas man tinka, o mb sakė, kad ant akmenų miegu doh.gif deja, apie čiužinius nežinau ax.gif
Kamikadzė
Turėjau kadais, pirkau iš katalogo kažkokio ir čiužinius, ir pagalves. Labai jau gražiai išreklamuoti buvo, tikrai atrodė, kad puikus pirkinys ir investicija į gerą miegą. Na ką, nusipiurkau, trečią dieną vėl seną čiužinį išsitraukiau, nes neįmanoma buvo pakęst to jų kietumo ir kažkokio lyg ir kutenimo. Žodžiu, iš po nakties atsibudus jausdavausi kaip kokias plytas patampius, o ne miegojus.
Esu labai reikli čiužiniams - neišisimiegu ant bet ko. Dabar turiu tokį ortopedinį čiužinį iš viskoelastinės medžiagos, visai kita miego kokybė. O ant grikinių negulčiau daugiau niekad. schmoll.gif
umede
turim,gulejom ilgai abu,ir as ir vyras,tik tie ciuziniai turi minusa-juos reikia supurtyt kiekviena karta,nes juose issiguli duobes,ir jau antra nakti ant tokio nelabai pamiegosi schmoll.gif savo isitaisydavau,o vyras tingedavo,oman kazkaip principas suvirdavo kad dar ir jam ciuzini turiu kedent.....kol galu gale atsibodo ir nusipirkom dormeo ortopedic.
bet siaip as uz grikinius thumbup.gif jie super mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.