Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: KLASIKA mūsų namuose
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
*KAJA*
SENA TEMA CIA
Pasiilgau sios temeles wink.gif Tęsiame

Tai ką -sėdas ir plepam toliau biggrin.gif biggrin.gif
user posted image

siuo metu man aktualu romanetes langui virtuviniam...
Cia tokios ydomsnes, prie visokiu stiliu tinkancios, kaip ir prie klasikinio
user posted image
Nors pati ziurineju pavyzduku is 2 medziagu, kad butu su remeliu.. nie kiekaip nerandu doh.gif
Alaplaja
QUOTE(*KAJA* @ 2009 05 15, 12:43)
SENA TEMA CIA
Pasiilgau sios temeles wink.gif Tęsiame

Tai ką -sėdas ir plepam toliau biggrin.gif  biggrin.gif
user posted image

siuo metu man aktualu romanetes langui virtuviniam...
Cia tokios ydomsnes, prie visokiu stiliu tinkancios, kaip ir prie klasikinio
user posted image
Nors pati ziurineju pavyzduku is 2 medziagu, kad butu su remeliu.. nie kiekaip nerandu doh.gif
*

Labai grazu wub.gif
elitarai
kad pasakyti-grazu-nebutina vel foto kelti 4u.gif
o si tema gerai,kad vel bus,nes labai man prie sirdies klasika. 4u.gif
*KAJA*
vikiskas kambarys - koks grozis

user posted image
user posted image
o va zaliam jaunimeliui smile.gif
labai "talpi" lova
user posted image
zalsva spalva thumbup.gif
user posted image

o cia 4kojams draugams thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
user posted image
user posted image

vonia
user posted image

kaip jauku
user posted image
user posted image

user posted image
elitarai
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
*KAJA*
Prisiziuriu tokiu fotkiu, paskui nauju namu uzsimanau doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
manomega
QUOTE(*KAJA* @ 2009 05 19, 17:49)
Prisiziuriu tokiu fotkiu, paskui nauju namu uzsimanau  doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

nebūtina taip toli eiti ir galvoti apie naujus namus tiesiog tereikia interjere pakeisti kaikurias detales ar tik šiaip dekoruoti kokią sieną ir tiek. Va pavyzdžiui skyrelyje Šviečiantys dažai (tamsoje) radau naujovę Lietuvoje ir planuoju ją panaudoti interjero dekoravime, ten kalba eina apie pigmentus maišomus į įvairius dažus ar lakus, kurie tamsoje nuostabiai švyti. Juk kartais originali įdėja gali pakeisti visiškai mūsų namus.
*KAJA*
QUOTE(manomega @ 2009 05 20, 09:47)
nebūtina taip toli eiti ir galvoti apie naujus namus tiesiog tereikia interjere pakeisti kaikurias detales ar tik šiaip dekoruoti kokią sieną ir tiek. Va pavyzdžiui skyrelyje Šviečiantys dažai (tamsoje) radau naujovę Lietuvoje ir planuoju ją panaudoti interjero dekoravime, ten kalba eina apie pigmentus maišomus į įvairius dažus ar lakus, kurie tamsoje nuostabiai švyti. Juk kartais originali įdėja gali pakeisti visiškai mūsų namus.
*

smile.gif na taip, bet visada norisi naujoviu.. Teisingai sakai - kartais tereikia smulkmenas pakeisti. As pati interjedo dizainere dirbu laisvu metu, tai kurybos procese visada... Pasikalbejau su saviskiu, kad kolkas nieko nekeisime, nes viskas kaip ir gerai, o investuoti i prabanga siais laikais -prabanga.. Planuose busto keitimas, tai vat tada tai jau smile.gif O dabar 120 kv.m. tenka kurti klasika.... megstu klasika...kaip ten reikia sakyti "man patinka klasika" biggrin.gif
*KAJA*
KYYYLAM
emrata
QUOTE(*KAJA* @ 2009 05 19, 14:10)

o cia 4kojams draugams  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

oi super idejos lotuliukas.gif
*KAJA*
QUOTE(emrata @ 2009 06 04, 08:23)
oi super idejos  lotuliukas.gif
*

biggrin.gif jo, geras - is bendro vaizdo negadina thumbup.gif
manomega
QUOTE(*KAJA* @ 2009 05 20, 11:10)
smile.gif na taip, bet visada norisi naujoviu.. Teisingai sakai - kartais tereikia smulkmenas pakeisti. As pati interjedo dizainere dirbu laisvu metu, tai kurybos procese visada...  Pasikalbejau su saviskiu, kad kolkas nieko nekeisime, nes viskas kaip ir gerai, o investuoti i prabanga siais laikais -prabanga.. Planuose busto keitimas, tai vat tada tai jau smile.gif O dabar 120 kv.m. tenka kurti klasika.... megstu klasika...kaip ten reikia sakyti "man patinka klasika" biggrin.gif
*

Kadangi tenka užsiiminėti taip pat interjero dizainu, bei sienų dekoravimu tai galiu sakyti jog yra įmanoma interjerą aprengti prabangiais rūbais, naudojant ir kiek pigesnes medžiagas, žinoma tikram elitiniam prabangos gurmanui tai gal ir netiks, bet vidutinės klasės atstovui tai visai priimtina. Jo, o KLASIKA kaip sakoma ir Afrikoj KLASIKA biggrin.gif
*KAJA*
QUOTE(manomega @ 2009 06 04, 10:55)
Kadangi tenka užsiiminėti taip pat interjero dizainu, bei sienų dekoravimu tai galiu sakyti jog yra įmanoma interjerą aprengti prabangiais rūbais, naudojant ir kiek pigesnes medžiagas, žinoma tikram elitiniam prabangos gurmanui tai gal ir netiks, bet vidutinės klasės atstovui tai visai priimtina.  Jo, o KLASIKA kaip sakoma ir Afrikoj KLASIKA biggrin.gif
*

prasome placiau smile.gif apie ka cia
Mojito
Mane taip pat domina klasikines romanestes virtuveje ant dvieju langu. Labai opus klausimas sviestuvai, kur nusipirkti klasikiniu sviestuvu, protingomis kainomis?
Endendu
QUOTE(Mojito @ 2009 06 04, 18:24)
Mane taip pat domina klasikines romanestes virtuveje ant dvieju langu. Labai opus klausimas sviestuvai, kur nusipirkti klasikiniu sviestuvu, protingomis kainomis?
*

Lenkijoje. Bent aš tokius gan klasikinius sendintos bronzos metalo pirkau Leroy Merline Bialystoke. Trijų lempų kainavo po 369 zl. Panašius Ermitaže mačiau už 500 Lt su kažkiek.
*KAJA*
*

Jei esi vilniete bandyk Ardena 2 aukstas is vokisku katalogu rinktis. Ju nera ekspozicijose, nes eksponuojama tai, kad lietuviai dazniaisai perka... o dazniasiais tai nera klasika smile.gif
Endendu
QUOTE(*KAJA* @ 2009 06 05, 09:43)
Jei esi vilniete bandyk Ardena 2 aukstas is vokisku katalogu rinktis. Ju nera ekspozicijose, nes eksponuojama tai, kad lietuviai dazniaisai perka... o dazniasiais tai nera klasika smile.gif
*

O kaip jų kainos? Maždaug spektras?
Mojito
QUOTE(Endendu @ 2009 06 04, 19:01)
Lenkijoje. Bent aš tokius gan klasikinius sendintos bronzos metalo pirkau Leroy Merline Bialystoke. Trijų lempų kainavo po 369 zl. Panašius Ermitaže mačiau už 500 Lt su kažkiek.
*

Labai dekui, reikes palekti. Girdejau, kad galima sutaupyti.

QUOTE(*KAJA* @ 2009 06 05, 08:43)
*

As is Kauno. Pilnai sutinku, kad reikia uzsisakineti is katalogu, nes pagrinde visi perka ne klasikinius. Na kiek domejomes, tai kainytes doh.gif o mums namui labai daug reikia verysad.gif
*KAJA*
QUOTE(Endendu @ 2009 06 05, 12:14)
O kaip jų kainos? Maždaug spektras?
*

labai ivairus - italiski, kaip visada, brangesni zymiai, bet vokieciai gamina labai panasiu ir kainos zymiai geresnes... nuo.. iki
Papildyta:
QUOTE(Mojito @ 2009 06 05, 12:58)
Labai dekui, reikes palekti. Girdejau, kad galima sutaupyti.
As is Kauno. Pilnai sutinku, kad reikia uzsisakineti is katalogu, nes pagrinde visi perka ne klasikinius. Na kiek domejomes, tai kainytes  doh.gif  o mums namui labai daug reikia verysad.gif
*

Tada tikrai i kokia Lenkija palekti reiketu. Siaip pastebejusi, akd ir senukuose buna visai idomiu.. pasitaiko, o dar kartais akcija -30% tai va tada apsimoka thumbup.gif
Mojito
QUOTE(*KAJA* @ 2009 06 05, 14:32)
Tada tikrai i kokia Lenkija palekti reiketu. Siaip pastebejusi, akd ir senukuose buna visai idomiu.. pasitaiko, o dar kartais akcija -30% tai va tada apsimoka  thumbup.gif
*

Senukuose mintinai visus sviestuvus zinau, netinka niekas, nes pas mus Ia zemos lubos ir visur namie pridaryta bra ir ant lubu po tris - keturis. Tai turiu iskart ieskoti, pvz i virtuve triju vienodu sviestuvu plius bra, i miegama keturiu vienodu plius dvieju bra ir t.t.

Gal galit foto imesti kas kokiu sviestuvu turit namie.
nikita07
Topolinoje ( Klaipeda), bet ten brangoki sviestuvai, nors pasirinkimas labai didelis ir kokybe gera, ir Ardena ( Klaipeda, Vilnius, Kaunas) - ten pigesni, bet ne kaip senukuose smile.gif, bet kokybe kartais buna siek tiek prastoka, ziurint kokios firmos, bet visad pakeicia jei kazkas netaip, nusiskundimu neturiu smile.gif, ir visur geriausia klausti katalogu, juos visad duos , o ten ir pasiziuret galite, kokio norite, tik minusas yra tame, kad nematysite realybeje, kol jo neatveze sad.gif, tad kartais galima nusivilti, nes paveiksliukuose dazniausiai buna grazesnis smile.gif.

O kas liecia "Senuku" nuolaidu smile.gif tai ten komedija, pirma pakelia 20 % paskui 15 % nuleidzia ir skelbia , kad akcija biggrin.gif . Man taip buvo su laminatu, nusiziurejau galvojau pirkti gan gera kaina buvo, tad galvojau po savaitgalio vaziuosiu pirki, o atvaziavus po savaitgalio, pamaciau, kad dar ir akcija atsirado biggrin.gif , nuolaidos iki 15%, galvojau dar pigiau nusipirksiu, bet kai atejau prie savo laminato, pamaciau, kad jis jau su pritaikyta nuolaida brangesnis nei buvo pries 3d. biggrin.gif Tad Senuku nuolaidomis netikiu smile.gif, aisku nesakau, kad visos prekes, kitom gal but istikruju kokias nuolaidas padaro, neseku, nezinau, bet ka buvau nusiuziurejas , tas per akcijas, kazkaip buna brangiau arba taip pat smile.gif
*KAJA*
QUOTE(Mojito @ 2009 06 08, 12:31)
Senukuose mintinai visus sviestuvus zinau, netinka niekas, nes pas mus Ia zemos lubos ir visur namie pridaryta bra ir ant lubu po tris - keturis. Tai turiu iskart ieskoti, pvz i virtuve triju vienodu sviestuvu plius bra, i miegama keturiu vienodu plius dvieju bra ir t.t. 

Gal galit foto imesti kas kokiu sviestuvu turit namie.
*

biggrin.gif na zinok, laiko sviestuvu fotkinuimui ir ikelinejimams neturiu biggrin.gif pasiziurenek nete
Mojito
Viena mamyte parase puslapius, kur is USA siunte, reikias pasizvalgyti, gal apsimokes siusti.
mirattes
mes su draugu pries visokias halogenines lektuvu nusileidimo trasas, tai kabinome iprastinius centrinio apsvietimo sviestuvus. Balto stiklo. Jauku ir miela ax.gif
*KAJA*
QUOTE(mirattes @ 2009 06 12, 16:13)
mes su draugu pries visokias halogenines lektuvu nusileidimo trasas, tai kabinome iprastinius centrinio apsvietimo sviestuvus. Balto stiklo. Jauku ir miela  ax.gif
*

na tai juk skoni reikalas. visada galima suderinti moderna ir klasika
mirattes
QUOTE(*KAJA* @ 2009 06 22, 09:49)
na tai juk skoni reikalas. visada galima suderinti moderna ir klasika
*

Zinoma, kad galima drinks_cheers.gif
Žanė
QUOTE(mirattes @ 2009 06 12, 16:13)
mes su draugu pries visokias halogenines lektuvu nusileidimo trasas, tai kabinome iprastinius centrinio apsvietimo sviestuvus. Balto stiklo. Jauku ir miela  ax.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ahhahaaaa koks išsireiškimas lotuliukas.gif

aš tokius kaip tik susidėsiu, o koks juokas suėmė lotuliukas.gif prikolnas išsireiškimas biggrin.gif
Katrix
*

Pasiziurek www. topolina.lt. Apie kainas nieko nezinau 4u.gif
gera_lengva

tokia faina tema, o užmiršta smile.gif
mazute_eglute
[quote=*KAJA*,2009 05 19, 16:10]
vikiskas kambarys - koks grozis

user posted image
vonia
user posted image

Sitie variantai klasiski, ypatingai vaikiskas kambarys, vonia nepakartojamo grozio wub.gif
HenriLuk
Sveikutes,jungiuos pas jus i bureli,gal primsit ax.gif 4u.gif
Laukia manes sunkus darbelis kapitalinis buto remontas doh.gif klasika ir man prie sirdies wub.gif ,knaisiuojuos iesku musu salonui,kuris tik 12 kvadratu tapetu....nesumastau , gal ka patartumete.....kambarys siaurineje puseje,tai kaip ir siltesnes spalvos reiketu.....pasimetus nezinau.....ka sumastyti grazaus......baldus kaip ir nuziurejom(aisku jie kaip ir galbut nelabai dera prie klasikkos,odinis kampas,tamsi bordo,gal daugiau tamsaus vyno spalva).......Pagelbekit man pasimetusiai doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.