Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno statybininkių klanas 2009 (4)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
MAMICY
Pabaigiau seną temą, tai kaip ir jaučiu pareigą atidaryti naują...

Toliau statom, remontuojam, tariamės, susitikinėjam ir šiaip gražiai bendraujam.

user posted image
Krisss
QUOTE(Dellema @ 2009 05 14, 17:26)
Jei neišbyrėsiu,tai specialiai atvažiuosiu  blush2.gif
kažkaip nesigyrei apie terasą  g.gif Nelaistėm lygtai  g.gif  cool.gif

Kriss kiek pas tave arų?Lyg šeši sakius,bet man tai fazenda nereali  blink.gif

O su žolyte prašyčiau nesierzinti  unsure.gif
*

thumbup.gif o pas mane cieli 5 arai.. lotuliukas.gif bet tik nuotraukose atrodo daug, o šiaip tai nėra ten visai vietos, o kitas dalykas ir namas mano mažuliukas.. doh.gif blush2.gif

Mamicy.. mirksiukas.gif

Caca*
Mamicy, Saunus namai, visu vaiku svajone. thumbup.gif

Uzsakiau praktiskai nepasitarus su MB visos mansardos luboms dailylentes (egle, 15lt kvadratas), tai sianakt sapnavau, kad kvadratura blogai suskaiciavau ir lenteliu pakako tik 1 kambariui... doh.gif

Kriss, tai kada rytoj meetas? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vasara77 @ 2009 05 14, 11:37)
Tikrai, tikrai  biggrin.gif  Aha, dvieju aukstu, medziu apkaltas  ax.gif  biggrin.gif
*

Tas "naglas" su vertikaliai sukaltom lentelem? g.gif

QUOTE(saulute40 @ 2009 05 14, 19:04)
Siaubas kaip as jums visoms pavydziu....  blush2.gif  bukit gerutes nedekite pieveliu nuotrauku, nes sirdis plyst gali...    (aisku juokauju)
Va taip thumbup.gif  man viskas atrodo... ir tos "demes" ir piktzoles nebaisios... Svarbu savam kieme sava zolyte!  bigsmile.gif  Jegele!

Del vaisiu, tas as mieliau gyvai prirasyma padaryciau, na bet jei jus norit virtualiu vaisiu....  g.gif 

Caca* yra problema- nemoku nuotrauku ikelti... padesi?  ax.gif
*

Tik jau nejuokauk.Geriau merginom prisistatyk, kur ruosiates statyti, kad esat "buozes", nes zemes turit 25 arus... bigsmile.gif (nekurios vargsiukes kaip as, Kriss tik 5 arais gali pasigirti).

paaiskinsiu apie foto kaip as keliu.
Eik cia ,pazymek virsuje upload, spausk browse ir iš savo kompo pasirink kokia nori nuotrauka.Pazymek varnele ant resize image,sone issirink 640*480 dydi, spausk host it(arba start upload) ir lauk.Kai atsiras mazyte tavo nuotraukyte ir daug adresu, nukopink su desiniu peles klavisu pacia virsutine nuoroda,berods-direct link to image.Tadu pareik i SM,i rasoma zinute, cia spausk IMG, atsidarys toks langas kuriame spausk desiniu peles klavisu-paste ir ok.Nuotrauka perkelta, gali pasitikrint su zinutes perziura.
Jei nesigauna, pasitikrink nuoroda, joje t.b. vienas http, jei yra 2vnt, viena istrink.
vasara77
QUOTE(Caca* @ 2009 05 15, 09:55)

Tas "naglas" su vertikaliai sukaltom lentelem? g.gif

Nezinau ar "naglas", bet lenteles vertikaliai sukaltos tongue.gif smile.gif
glinglingas
labutis,

namelis tikrai vaikams butu kieme jega toks biggrin.gif

kriss- ash tai jeigu pievele butu shuns neleisciau sysioti 4u.gif prisiminiau kaip pas teta vis nuo sysiu tos demes doh.gif gal uz kokios tvoros galima ishvesti ji ir nereiketu atsodineti ir vaizdas butu visa laika geras smile.gif

ar pas jus atvaziuoja tikrinti skaitliukus ? kazko atvaziavo shiandien ish tinklu ir viso kvartalo patikrino g.gif ar cia taip visa laika tikrina ?

mano zole jau gerokai apdziuvo ir matosi kur dar reiks papurkshti. vakare jauciu eisiu dar karta papurkshti kur liko
gerai, kad zoles mes dar nepjaunam, nes su mb dar taip ir nesusitarem kas pjaus (jauciu man teks wacko.gif )
Krisss
QUOTE(glinglingas @ 2009 05 15, 12:03)
labutis,

*namelis tikrai vaikams butu kieme jega toks  biggrin.gif

**kriss- ash tai jeigu pievele butu shuns neleisciau sysioti  4u.gif  prisiminiau kaip pas teta vis nuo sysiu tos demes  doh.gif  gal uz kokios tvoros galima ishvesti ji ir nereiketu atsodineti ir vaizdas butu visa laika geras  smile.gif

***ar pas jus atvaziuoja tikrinti skaitliukus ? kazko atvaziavo shiandien ish tinklu ir viso kvartalo patikrino  g.gif  ar cia taip visa laika tikrina ?

****mano zole jau gerokai apdziuvo ir matosi kur dar reiks papurkshti. vakare jauciu eisiu dar karta papurkshti kur liko
gerai, kad zoles mes dar nepjaunam, nes su mb dar taip ir nesusitarem kas pjaus (jauciu man teks  wacko.gif  )
*

* Namelio kieme vaikui aš irgi norėčiau.. bet jau pavėsinė pusė kiemo užima.. o ir vaikai greit auga.. tongue.gif
**ale kaip tingisi grįžus išvest dar kažkur.. blush2.gif paleidi kieme ir ramu.. bet laabai rimtai apsvarstysiu, nes tikrai negražu tie plėmai.. 4u.gif
***Periodiškai tikrina visur.. pas mus dažniausiai kai mūsų namie nebūna, bet mūsų skaitiklis kabo ant namo.. tai jie ieinai i kiema ir nusirašo.. kažkada buvo taip kad pakeitė mums automatą, nuėmė plombą, o kažkas kitas turejo ją uždėti, skambina man ir sako jūs blombą nusiėmėt, blink.gif vagiat elektrą, tai paskui šiaip ne taip išssiaškinom, kad jie patys kažkur nukišo aktus.. doh.gif
**** neskubėk purkšti, nes tas užtrunka nuo 2 iki 4 savaičių, o gali ir ilgiau, turi nudžiūti taip, kad tau liks tik su grėbliu sugrėbti.. mirksiukas.gif

o dėl rytojaus, priimu visą dieną nuo kokios 13val. ax.gif tik ar bus norinčių.. blush2.gif vaišių didelių irgi neprižadu.. nes kažkaip ne ta nuotaika man.. schmoll.gif jei kartais prireiktų.. 8 650 33153
glinglingas
krisss-kaip noreciau i svecius paziureti kaip isikuret rolleyes.gif bet shiandien ziauriai daug darbu..
aishku del elktros dabar jau smile.gif
taip jau pamaciau kad uztrunka ilgai tas dziuvimo procesas, bet su piktzolem nesinori gyventi. tuo labiau pas mus kaimynai ish tos puses irgi dar nesusitvarke pieveles -tai reik naudotis proga po truputi tvarkytis smile.gif
vakar neishpurshkiau, nes lietus palijo. tai shiandien gal isheis jeigu nelis. ishtikro jau liko pora aru papurkshti i vsio bus basa pas mus
tai va ir grebli ta vis ruoshiuosi nuvaziuoti nusipirkti, nes ner su kuo nugreboti visokias nesamones likusias. tikiuosi nuo chemikalu ir erkes nusipurshke g.gif lotuliukas.gif
glinglingas
merginos ir cia uzklausiu gal jau kas ziurinejotes granules? ieshkau saulegrazu granuliu normalia kaina ir nerandu. ir jeigu kas turi tel kur shvarios granules medienos irgi domintu tel (tas galima ir veliau pirktis) smile.gif
dijanele
Sveikos 4u.gif ,jus apie sunis ir zolyte snekat,tai girdejau kaip geriausiai kurmius isvyti is savo teritorijos,drauge vaiko "sysiu" aplink tvora papilstydavo ,ir pabego kurmiai !
saulute40
[QUOTE][quote=Caca*,2009 05 15, 10:55]
Tik jau nejuokauk.Geriau merginom prisistatyk, kur ruosiates statyti, kad esat "buozes", nes zemes turit 25 arus... bigsmile.gif (nekurios vargsiukes kaip as, Kriss tik 5 arais gali pasigirti).

Caca*, uzuomina supratau ax.gif Na turim mes ne 25 arus, o cielus 83... dar net nezinom ka su jais visais darysim... bet sklypas deja ne Kaune, o prie Rumsiskiu. Planas-chuliganas yra pasistatyti nama kaip ukininkams, nes zeme yra zemes ukio paskirties. Taigi mano MB turi si menesi tapti jaunuoju ukininku su "diplomu" biggrin.gif
Laukia dar musu visa biurokratu masina su visais popieriu tvarkymais verysad.gif Svajojam si rudeni pasidaryti pamatus, bet... oi net bijau svajoti.

Kaip tavo maziuko ausyte? Ar jau geriau?

O cia mano kuklios vaises... ax.gif Skaunaus visoms!!!
user posted image
user posted image
user posted image
Krisss
QUOTE(glinglingas @ 2009 05 16, 10:24)
krisss-kaip noreciau i svecius paziureti kaip isikuret  rolleyes.gif  bet shiandien ziauriai daug darbu..
aishku del elktros dabar jau  smile.gif
taip jau pamaciau kad uztrunka ilgai tas dziuvimo procesas, bet su piktzolem nesinori gyventi. tuo labiau pas mus kaimynai ish tos puses irgi dar nesusitvarke pieveles -tai reik naudotis proga po truputi tvarkytis  smile.gif
vakar neishpurshkiau, nes lietus palijo. tai shiandien gal isheis jeigu nelis. ishtikro jau liko pora aru papurkshti i vsio bus basa pas mus
tai va ir grebli ta vis ruoshiuosi nuvaziuoti nusipirkti, nes ner su kuo nugreboti visokias nesamones likusias. tikiuosi nuo chemikalu ir erkes nusipurshke  g.gif  lotuliukas.gif
*

blush2.gif oi toli mums dar iki įsikūrimo.. bet džiaugiuos kad ir nors po truputį, bet vis pirmyn.. 4u.gif
o aš šiandien turėjau svečiuose Caca ir Dellema.. ech smagiai pasibuvom.. kad taip dažniau.. thumbup.gif
o tu tvarkykis, laukiam laukiam kada į svečius pakviesi.. mirksiukas.gif

QUOTE(saulute40 @ 2009 05 16, 21:46)
Caca*, uzuomina supratau  ax.gif Na turim mes ne 25 arus, o cielus 83... dar net nezinom ka su jais visais darysim... bet sklypas deja ne Kaune, o prie Rumsiskiu. Planas-chuliganas yra pasistatyti nama kaip ukininkams, nes zeme yra zemes ukio paskirties. Taigi mano MB turi si menesi tapti jaunuoju ukininku su "diplomu"  biggrin.gif
Laukia dar musu visa biurokratu masina su visais popieriu tvarkymais  verysad.gif  Svajojam si rudeni pasidaryti pamatus, bet... oi net bijau svajoti.

Kaip tavo maziuko ausyte? Ar jau geriau?

O cia mano kuklios vaises...  ax.gif  Skaunaus visoms!!!

*

Ačiū už vaišias.. aš imu šian viską, neatsisakysiu nieko.. blush2.gif
Ale tikrai "buožės" aš svajoju bent apie kokius 10 arų.. blink.gif
Sveikinimai tavo vyrui.. o aš įsitikinau, kad kuo daugiau svajoji, tuo greičiau viskas pildosi.. taip kad sėkmės didžiausios.. mirksiukas.gif
wilike

Caca*, uzuomina supratau  ax.gif Na turim mes ne 25 arus, o cielus 83... dar net nezinom ka su jais visais darysim... bet sklypas deja ne Kaune, o prie Rumsiskiu. Planas-chuliganas yra pasistatyti nama kaip ukininkams, nes zeme yra zemes ukio paskirties. Taigi mano MB turi si menesi tapti jaunuoju ukininku su "diplomu"  biggrin.gif
Laukia dar musu visa biurokratu masina su visais popieriu tvarkymais  verysad.gif  Svajojam si rudeni pasidaryti pamatus, bet... oi net bijau svajoti.

*

mes statemes kaip ukininkai drinks_cheers.gif Geguzi pirkom sklypa, lapkriti turejom statybos leidima. (ukininku kursu nejom)
Caca*
*Svajojam si rudeni pasidaryti pamatus, bet... oi net bijau svajoti.

**Kaip tavo maziuko ausyte? Ar jau geriau?

***user posted image
*

*Viskas bus gerai, TB labai ryztingas ir uzsispyres. mirksiukas.gif

**Pasveiko "stebuklingai"... g.gif

***As sita braske imu, jei Kriss visu nesuvalge.essen.gif

Pas Kriss buvo thumbup.gif , jos namuose labai gera "aura".Ir visai nemazi, o erdvus ir labai jaukus jos namai.Mums nesinorejo iseiti. wub.gif

Dellemos pageidavimu- Kriss svieziai pastatyta, bet dar nepabaigta pavesine, kuria aplaistem...alc.gif

user posted image

user posted image

Mes tai zaidziam su langu angokrasciais.Vaizdelis kol kas toks.Nezinau, patinka man ar nepatinka, bet kitos iseities neturim. unsure.gif Sienu neglaistysim. ax.gif
user posted image

Siandien kazkokia s... nuotaika, tai teskiau maziui kede prie jo balto rasomojo stalo.Naujutele, tik apibrozdinta, biskiukia paslifuosiu ir perdazysiu, bus ledine.Nusiderejau iki 45lt.
user posted image
Dellema
Fainai pasibuvom pas Kriss thumbup.gif Aplaistėm grindis pavėsinės,o ne pavėsinę Caca rolleyes.gif
O Kriss įsikūrusi pilnai,tik čia vis mus klaidina tongue.gif kad trijų plytelių ant laiptų trūksta,tai neskaitau už neįsikūrimą.Labai šilti faini namai wub.gif
Krisss
Caca*, Dellema.. ačiū labai.. blush2.gif kažkaip pritrūkau žodžių, matyt kartais aš matau tik blogąsias puses.. doh.gif
Man irgi labai gera buvo Jus matyti.. drinks_cheers.gif
glinglingas
labutis,

krisss-pavesine super smile.gif ir dar supyne yra vaikams ishvis liuks thumbup.gif
mirk ish juoko i svecius.. kariaujam su mb vis kad ka nors darytu, nes dvi savaites buvo pertrauka per jo patempta nugara ..
shiandien jau bandys kazka pradeti dirbti

kokteiliuka prigriebiu (nors ir ant dietos dabar lotuliukas.gif )

Krisss
QUOTE(glinglingas @ 2009 05 18, 11:25)
labutis,

krisss-pavesine super  smile.gif  ir dar supyne yra vaikams ishvis liuks  thumbup.gif
mirk ish juoko i svecius.. kariaujam su mb vis kad ka nors darytu, nes dvi savaites buvo pertrauka per jo patempta nugara ..
shiandien jau bandys kazka pradeti dirbti

kokteiliuka prigriebiu (nors ir ant dietos dabar  lotuliukas.gif  )
*

tongue.gif Terasos labiau norėčiau, ale yra kaip yra.. o kaip mane nervas ėmė kai MB ją statė, o dabar jau per kelias dieneles spėjau įvertinti ką reiškia stogas virš galvos.. Penktadienio vakarą iki 12 sėdėjom, į pledus susisukę.. blush2.gif
mamadonata
Na pirmosios musu daiktu dezes jau iskeliavo i nama wub.gif po truputi kraustomes clap.gif clap.gif clap.gif
Tik vaikas apsirgo, vemia, viduriuoja, truputi tempos turi, ko gero roto virusas, gydomes namie, bet bijau, kad i nama gali tekti krausytis is ligonines verysad.gif
na dar siandien ziuresiu kaip jis laikysis, daug miega unsure.gif
Delusion
QUOTE(mamadonata @ 2009 05 18, 12:50)
Na pirmosios musu daiktu dezes jau iskeliavo i nama  wub.gif po truputi kraustomes  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Tik vaikas apsirgo, vemia, viduriuoja, truputi tempos turi, ko gero roto virusas, gydomes namie, bet bijau, kad i nama gali tekti krausytis is ligonines  verysad.gif
na dar siandien ziuresiu kaip jis laikysis, daug miega  unsure.gif
*

Nuo Roto žiūrėk, kad nebūtų perdug vangus sad.gif
glinglingas
mamadonata-varshiukai.. sveikite heart.gif

ar bus idomu cia kas gali parashyti klinkeri su kokiu mishiniu dejo? labai dekui butu 4u.gif
KristinaP12
Kriss, baltai pavydžiu tokios romantikos pavėsinėje... wub.gif

Ligoniukams vaikams 4u.gif

O aš tokiu nestatybiniu klausimu, bet laabai svarbiu: kaip sekės Jums apsigyvenus name susirasti vairuojančias aukles??? Pas mus autobusų sustojimas toli nuo namo, ir įsikėlus į namuką teks tik ratuotos auklės ieškoti, bet įtariu paims vien tik už važinėjimą plius 200 lt. doh.gif Kokia Jumi patirtis šiuo klausimu?
glinglingas
del aukles -tai musu kvratalas irgi nuo stoteles tolokai apie kilometras 700 . tai kainynu aukle zvyrkeliu eina maciau iki stoteles peshkom, kartais daveza ja iki ten 4u.gif del kainos nezinau schmoll.gif
ash tai vis bijau aukliu, maza ant kokios papulsi (kazkaip aciu dievui nereikia kolkas)
KristinaP12
Bet tai visai variantas paiminėti tik nuo sustojimo g.gif Aciu 4u.gif
Tai va, kad neturiu kam palikti gryzus i darba, o i lopseli anksciausiai bent jau nuo 2,5 metuku noreciau... unsure.gif

QUOTE(glinglingas @ 2009 05 18, 13:22)
del aukles -tai musu kvratalas irgi nuo stoteles tolokai apie kilometras 700 . tai kainynu aukle zvyrkeliu eina maciau iki stoteles peshkom, kartais daveza ja iki ten  4u.gif  del kainos nezinau  schmoll.gif
ash tai vis bijau aukliu, maza ant kokios papulsi (kazkaip aciu dievui nereikia kolkas)
*

glinglingas
tep variantas nuo stoteles (nes taip tai auksine aukle gaunasi biggrin.gif )

gal kas su shitu C 2 TE S1 dejo apdaila?
mamadonata
QUOTE(Delusion @ 2009 05 18, 13:55)
Nuo Roto žiūrėk, kad nebūtų perdug vangus sad.gif
*

Is jo hiperaktyvumo liko kokiu 30 proc., bet pavaiksto, truputi pazaidzia ir vel gulineja; kai sirgo pries dvejus metus, tai neturejo jegu net sneketi verysad.gif

Caca* kede nuostabi, kazkur tokia esu macius rolleyes.gif

gal kas su shitu C 2 TE S1 dejo apdaila?
Kas cia per daiktas? g.gif
Caca*
QUOTE(Krisss @ 2009 05 18, 08:23)

*

zinai ka, o as noriu sia savaite tave darbe aplankyti... ax.gif Zmogus-voriukas liko tavo vaikiuko kambaryje, jis ne musu, skolintas, todel reiketu kada prigriebti. 4u.gif

QUOTE(mamadonata @ 2009 05 18, 12:50)
1.Na pirmosios musu daiktu dezes jau iskeliavo i nama  wub.gif po truputi kraustomes  clap.gif  clap.gif  clap.gif
2. Tik vaikas apsirgo, vemia, viduriuoja, truputi tempos turi, ko gero roto virusas, gydomes namie, bet bijau, kad i nama gali tekti krausytis is ligonines  verysad.gif
na dar siandien ziuresiu kaip jis laikysis, daug miega  unsure.gif
*

1. thumbup.gif Va cia tai geras dalykas.
2. 4u.gif Uzuojauta, laikykites, daug gerkit, kad laseliniu neprireiktu.

QUOTE(glinglingas @ 2009 05 18, 13:01)

ar bus idomu cia kas gali parashyti klinkeri su kokiu mishiniu dejo? labai dekui butu  4u.gif
*

Mes tai i cementa maisem pigmento, misinys buvo per brangu.

QUOTE(mamadonata @ 2009 05 18, 15:47)

Caca* kede nuostabi, kazkur tokia esu macius  rolleyes.gif

*

Ikeoj laaaabai panasiu yra, vakar kainas paziurejau, ten panasios apie 250 zlotu.Ot kokia as saunuole. rolleyes.gif lotuliukas.gif
Caca*
Skusiu Dellema. blush2.gif Va ka radau Siurbliu- robotu temoje.Ten lankausi, nes ir pati apie toki svajoju.Gal gimatdienio proga kaip nors is MB issikaulyti... rolleyes.gif
My Webpage

Taigi, dellema raso:
Laba,

Įsigijau ir aš SDS3.Tikrai nestebuklas,bet savo funkciją atlieka.Mano pastebėjimai:
-Nelabai patinka man tas jo padrikas važinėjimas,tai šen tai ten.Tą pačią vietą kartais penkis kartus apeina,o tolyn ir neišlenda doh.gif
-Kai pirmą kartą apėjo visus plotus,šiukšlių dėžutė buvo pilna"konkolų" tongue.gif Kitus kartus jau tik šiukšlės,be "konkolų" .Taigi tas principas pirmą sušluoju,o po to siurbiu man thumbup.gif Daba jau siurbiant pagrinde tik šiukšlytės.
-Dirba apie 70 min..Vaiko kambary statau ant 30 min.Miegamajam po lova labai patogu tongue.gif Vienam aukštui pakanka vienos baterijos įkrovimo.Man tinka.
-Ta šluostė kur prisikabina,tai parodija kažkokia doh.gif bent man smile.gif .Nes norint,kad dar drėgnai išvalytų,reiktų,kas kelias minutes jį stabdyt,kad vel doh.gif sudrėkint ją.(tiksliau drėkint ir drėkint 75 kv doh.gif )
-Truputį ilgokas krovimosi laikas,bet nebėda .
-UV lempos nenaudoju kolkas ax.gif
-Ditancinis kelis kartus pravertė,kai po nosim man prišiukšlino atsivariau ir sutvarkė thumbup.gif
-Po siurbimo laiko pasibaigimo,kai jau turi ieškot pakrovėjo,sunkiai randa jį.Tai tik distancinis padeda,bent jau kryptį jam nurodyt,arba mano koja ax.gif
krisste.by
QUOTE(Caca* @ 2009 05 18, 20:59)
Skusiu Dellema. blush2.gif 

bigsmile.gif doh.gif be zodziu, ir tyli nesigiria, ale buoze ne tas zodis.
Uzsukau pasigirt dygstancia zole bet kur cia man su savo zelmenim blush2.gif sleptis tik reik.
Caca*
QUOTE(krisste.by @ 2009 05 18, 20:10)
bigsmile.gif  doh.gif  be zodziu, ir tyli nesigiria, ale buoze ne tas zodis.
Uzsukau pasigirt dygstancia zole bet kur cia man su savo zelmenim blush2.gif  sleptis tik reik.
*

Girkis. bigsmile.gif O as tave paerzinsiu, kad pasirodo siais laikais buna ir zoliapjoviu- robotu... cool.gif
krisste.by
QUOTE(Caca* @ 2009 05 18, 21:13)
Girkis. bigsmile.gif  O as tave paerzinsiu, kad pasirodo siais laikais buna ir zoliapjoviu- robotu... cool.gif
*

lotuliukas.gif Oi ant mano varganu 4 aru tai manau ir MB uzteks, o jei dar tik 50% ploto sudygs tai ir pati nusipjausiu, kaime augus, dalgi valdyt moku, kas cia man reiskia nail.gif
Krisss
QUOTE(Caca* @ 2009 05 18, 17:24)
zinai ka, o as noriu sia savaite tave darbe aplankyti... ax.gif  Zmogus-voriukas liko tavo vaikiuko kambaryje, jis ne musu, skolintas, todel reiketu kada prigriebti. 4u.gif
1.  thumbup.gif Va cia tai geras dalykas.
2.  4u.gif Uzuojauta, laikykites, daug gerkit, kad laseliniu neprireiktu.
Mes tai i cementa maisem pigmento, misinys buvo per brangu.
Ikeoj laaaabai panasiu yra, vakar kainas paziurejau, ten panasios apie 250 zlotu.Ot kokia as saunuole. rolleyes.gif  lotuliukas.gif
*

Caca* tai aišku aplankyk.. 4u.gif eisiu ieškot aš to žmogaus voro, nes žinok nemačiau, nors ir neieškojau nieko.. Mums nereikia svetimų daiktų.. schmoll.gif o gal Paulius atsimena kur tiksliai jį paliko? g.gif bet šian vakare iškuisiu visus namus.. doh.gif mirksiukas.gif
Dellema, pasigirtum.. blink.gif gal kartais ir man tokio prireiks.. tongue.gif
Sveikatėlės ligoniukams.. 4u.gif
Cobre
Labuka visoms 4u.gif
linkejimai is karstos ir sauletos turkijos tongue.gif
O dellema dar nepabyrejo? blink.gif niugis greiciau baiginekis brungioji 4u.gif
iki, greit susimatysime.
P.S. pavydziu del meet'o.
Krisss
QUOTE(Cobre @ 2009 05 19, 10:24)
Labuka visoms 4u.gif
O dellema dar nepabyrejo? blink.gif  niugis greiciau baiginekis brungioji 4u.gif
iki, greit susimatysime.
P.S. pavydziu del meet'o.
*

O kokiek žmonės.. labukas..
Pavydi.. meeto.. o tai ką mums kalbėt.. pavydim saulės.. karščio.. turkijos.. doh.gif
Svajoju ir aš apie atostogas.. rolleyes.gif
MAMICY
kas nori ant "teletabiu" pievos?
user posted image

glinglingas
labutis

aciu 4u.gif tai va jeigu gera kaina nerandam gal ir mes taupysim cementa dedami ..

cobre- shaltas alus ish LT drinks_cheers.gif isivaizduoju kaip ten fainai rolleyes.gif

kaip fainai kitiems jau zole dygta rolleyes.gif thumbup.gif
toli man dar iki jos..

niu idomu kiek tas siurblys ima elektros kambariui 4u.gif ash kazkada irgi norejau kaip tik pasirode, bet suabejojau del elektros g.gif

mamadonata-neisivaizduoju, bet ji labai rekomenduoja visur tai ir klausiu 4u.gif
Papildyta:
mamicy-pas mus panashi su usnim tik lotuliukas.gif
jeigu rimtai grazi zolyte tik kas cia priauge tarp ju?
Papildyta:
apie siurblius- parsisiusti galima pigiau (tik konverteri reiktu ideti i rozete )
siurbliai robotai
Krisss
QUOTE(glinglingas @ 2009 05 19, 15:55)
labutis

kaip fainai kitiems jau zole dygta  rolleyes.gif  thumbup.gif
toli man dar iki jos..

niu idomu kiek tas siurblys ima elektros kambariui  4u.gif  ash kazkada irgi norejau kaip tik pasirode, bet suabejojau del elektros  g.gif
Papildyta:
mamicy-pas mus panashi su usnim tik  lotuliukas.gif
*

Atsimenu pas mus irgi kaiišdygo pirmoji žolė, šito gėrio buvo.. pradžioj roviau, bet man rodos paskui bepjaunant ji dingo.. čia balandos ar balanos taip vadinamos,.. 4u.gif
o dabar pilna pieva dobilų, pienių ir gysločių, nupurškiau laukiu kas bus.. tongue.gif
glinglingas
man dar vis like du a nupurkshti .. bet matosi kaip pirmoji purkshta jau amen visai, o antroji dingineja.

niu viskas einu pamiegoti (trecia diena dietinuos -ner jegu spaudineti nygtuku lotuliukas.gif )
AGI
Mamicy, nesinervink. Geriau į tokią žalumą žiūrėti nei į pilką žemelę... Tikrai manau, kad pradėjus pjauti viskas susitvarkys. Svarbiausia, kad tas didysis darbas jau atliktas. O kai kurios vis dar neprisiruošia...
Dellema
QUOTE(Caca* @ 2009 05 18, 19:59)
Skusiu Dellema. blush2.gif 
*

giriuosi tongue.gif Nusipirkau siurblį robotą tongue.gif

niu idomu kiek tas siurblys ima elektros kambariui  4u.gif  ash kazkada irgi norejau kaip tik pasirode, bet suabejojau del elektros  g.gif

Papildyta:
mamicy-pas mus panashi su usnim tik  lotuliukas.gif
Papildyta:
apie siurblius- parsisiusti galima pigiau (tik konverteri reiktu ideti i rozete )
siurbliai robotai
*

Taigi jį pakrauni ir jis varinėja kol batarkė baigiasi 4u.gif
Aš pirkau šitų analogą,nes jie visi vis tik kinų gamybos.Tai pirkau pigesnį,bet dar su daugiau funkcijų 4u.gif

Aš dar stora cool.gif
Caca*
QUOTE(Krisss @ 2009 05 19, 08:33)
Caca* tai aišku aplankyk..  4u.gif  eisiu ieškot aš to žmogaus voro, nes žinok nemačiau, nors ir neieškojau nieko.. Mums nereikia svetimų daiktų..  schmoll.gif o gal Paulius atsimena kur tiksliai jį paliko?  g.gif  bet šian vakare iškuisiu visus namus..  doh.gif  mirksiukas.gif
Dellema, pasigirtum..  blink.gif  gal kartais ir man tokio prireiks..  tongue.gif
Sveikatėlės ligoniukams..  4u.gif
*

sako, kad pas tavo berniuka kambaryje, jis zmogius voriukas, kokiu6-8cm aukscio. ax.gif
QUOTE(Cobre @ 2009 05 19, 10:24)
Labuka visoms 4u.gif

*

blink.gif be zodziu, matyt meiluzis nepatenkina, kad rasineji mums... g.gif Mars turkams mirkseti ir lesku rodyti.

QUOTE(MAMICY @ 2009 05 19, 15:41)
kas nori ant "teletabiu" pievos?
user posted image
*

Buna ir blogiau... 4u.gif

*niu idomu kiek tas siurblys ima elektros kambariui  4u.gif  ash kazkada irgi norejau kaip tik pasirode, bet suabejojau del elektros  g.gif

**apie siurblius- parsisiusti galima pigiau (tik konverteri reiktu ideti i rozete )
siurbliai robotai
*

* 45-60w
**O kaip su garantija?jei suges, negi vel jiems siust? g.gif

glinglingas
aishku garantijos ner galima sakyti (arba siusti ..). bet tokie daiktai dazniausiai savo garantini laika atlaiko wink.gif

Dellema
QUOTE(glinglingas @ 2009 05 19, 19:17)
aishku garantijos ner galima sakyti (arba siusti ..). bet tokie daiktai dazniausiai savo garantini laika atlaiko wink.gif
*

pasiskaitykit temą ir pamatysit,kad deja ne visi neatlaiko.Viena vargsta su iš Jav parsiustu unsure.gif

Apie kokią elektrą kalbam kambariui,jei jis su batareika g.gif
glinglingas
nu pasitaiko gi visokiu mirksiukas.gif o baterija gi reikia krauti (nebent toki tureti kur su saules baterija bigsmile.gif ) bet kaina butu didele jauciu g.gif
Rulete
Sveikos,

Radau jusu temele ir atejau pasiguosti verysad.gif Nugi pradejom klinkeriu apmurint nama ir ziurom ziurom, ogi vietom siules pabalo unsure.gif Vyras i depresija isoko ir mane aisku kartu isitempe verysad.gif Kiek skaiciua cia gali buti kaltos druskos, bet ar tikrai jos po poros metu issiplaus? Gal yra kokiu kitokiu priemoniu jas greiciau panaikinti? Nu taip nefaina ant dusios, butu toks grazus namas, o dabar plemais baltas paliko sad.gif
glinglingas
rutele-siaubukas.. gal lijo ar palijo per dejima ju? dazniausiai taip ishlenda druskos..
koki mishini naujodo ? musu rgi laukia tas "dziaugsmas"
ilja
Nu ką, nieks manęs tubūt nepasigedot, bet aš sugrįžau bigsmile.gif Pagaliau pridaviau tą savo rašliavą, dabar gynimas tik laukia new_russian.gif Lėkiau iš kart ieškot ką delema "išsiperėjo", o ji mat vis dar 2in1 nestuke.gif
Nu lekiu skaityt kas najo, kas gero bigsmile.gif Beje, per tą laiką kol čia nebuvau, spėjau Dubliną ir Londoną apalankyt ax.gif
Krisss
Caca* žmogiuką vorą radau, buvo įmestas į žaislų dežę.. Maniškis naktį miegojo su juo lotuliukas.gif o voriukas saugiai guli mano rankinuke.. thumbup.gif jei važiuosi kur gali skambtelt ir prasuk.. mirksiukas.gif
Ilja.. šaunuolė.. 4u.gif ir svečias šalis aplankyti ir darbą priduoti ir vaikus du auginti.. doh.gif ech man tik pasvajot apie tokius apsisukimus.. blush2.gif
Rulete
QUOTE(glinglingas @ 2009 05 19, 21:52)
rutele-siaubukas.. gal lijo ar palijo per dejima ju? dazniausiai taip ishlenda druskos..
koki mishini naujodo ? musu rgi laukia tas "dziaugsmas"
*

Nu lyg ir nebuvo liuciu, o misini pirkom specialu, akd tos druskos neitu, ale vistiek isejo verysad.gif Niu zodziu vyras vos en siena griaut pasiryzes buvo blink.gif Tai siaip taip priejom isvados, kad palauksim, gal isnyks. Bet jei ne schmoll.gif
Frekė
Labu,,

ner nei vienos jegeles rasyt tai tik perskaitau viska.....

Mamicy nepergyvenk del zolytes pas mus prie savivaldybes ir siemet nauja zole seta tai ne tik balandu bet ir varnalesu ir dilgeliu pridyge.... taip kad pas tavi ne pats blogiausias variantas dar wink.gif

Rutele, nezinau nuo ko taip atsitinka bet galiu paguosti kad vieniems kelios apatines eiles pabalo... isivaizfuok vaizdeli visas namas raudonu klinkeriu su tamsiom siulem o vienas kampas su sviesiom..... ziauru bet ten turbut uzlijo nes kitus kampus maciau celofanu klojo g.gif
rasaar
Sveikutes,kas galit kokius grindu betonuotojus rekomenduot,staigiai nusprendem grindis issibetonuot,tai norisi kazka gaut patikimo,kas ka galit tuo klausiomu patart del medziagu,kur isigyt medziagas grindiniam sildymui? doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.