Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Vilusa
QUOTE(matuko mamyte @ 2009 11 29, 17:41)
na ir dar pasisedejimas vaikams buvo su sakociu,sultimis,vaisiais.siemet dar susirinkimo nebuvo...jei susirinks visa aukstuomene, gal jau ir po daugiau rinks...o gal krizes ir gripo paveikti maziau rinks g.gif
as manau 50lt. pakankamai,nenoreciau daugiau...
*

Pas mus į šią kainą - tik didelis tortas, o vaisiai, sultys ir sumuštiniai - nešasi kas ką nori, turi, gali...
matuko mamyte
pas mus torto neleidzia verysad.gif tik sakotis arba sausainiai
Vilusa
QUOTE(matuko mamyte @ 2009 11 29, 18:50)
pas mus torto neleidzia verysad.gif  tik sakotis arba sausainiai
*

... šiaip tai -logiška... g.gif
ingauk
QUOTE(Vilusa @ 2009 11 30, 11:48)
... šiaip tai -logiška... g.gif
*

o as nematau jokio logiskumo jeigu vaikai ne patys maziausi mirksiukas.gif
Vilusa
QUOTE(ingauk @ 2009 11 30, 13:33)
o as nematau jokio logiskumo jeigu vaikai ne patys maziausi  mirksiukas.gif
*

Aš - todėl - kad ne vis vaikai vienodai mėgsta tam tikrus tortus... maniškė, pvz. nevalgo JOKIO torto, išskyrus šakotį... Tai tortas paprastai sueina tėveliams... tongue.gif
ingauk
QUOTE(Vilusa @ 2009 11 30, 14:54)
Aš - todėl - kad ne vis vaikai vienodai mėgsta tam tikrus tortus... maniškė, pvz. nevalgo JOKIO torto, išskyrus šakotį... Tai tortas paprastai sueina tėveliams... tongue.gif
*

suprantama, kad kiekviena ziurim pagal savo vaika, ka jis megsta ir ko ne mirksiukas.gif todel dabar suprantu ir jus, kodel jus butent uz sakoti mirksiukas.gif
Karusia
dar yra higieninės normos darželiuose. ir tortų laikymo sąlygos, juk jie - greitai gendantis produktas.
krissp
Darzeliuose nebeleidzia tortu, nes yra atveju,kada vaikai apsinuodijo. Nes nevisada zinai ,kokio sviezumo torta perki parduotuveje! Geriausia iseitis paciai kepti arba sakotis!
zbara
su tortais tai nustebau g.gif ar kai kuriuose darzeliuose leidzia nešti tortus? g.gif blink.gif
mums griežtai pasakė NE.
neleidzia higienistai 4u.gif
nei per kalėdas nei per gimtadienius. todel nešam sausainius, šakočius ir pan biggrin.gif
matuko mamyte
[quote=zbara,2009 11 30, 16:46]
su tortais tai nustebau g.gif ar kai kuriuose darzeliuose leidzia nešti tortus? g.gif blink.gif
mums griežtai pasakė NE.
neleidzia higienistai 4u.gif
nei per kalėdas nei per gimtadienius. todel nešam sausainius, šakočius ir pan biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif tokios higienos normos.taip mums paaiskino aukletoja,kaip pradejom lankyti darzeli.
ingauk
QUOTE(krissp @ 2009 11 30, 16:29)
Darzeliuose nebeleidzia tortu, nes yra atveju,kada vaikai apsinuodijo. Nes nevisada zinai ,kokio sviezumo torta perki parduotuveje! Geriausia iseitis paciai kepti arba sakotis!
*

del parduotuvinio taip, bet kai naminis ir zinai kas sudeta tai leidzia, bent pas mus, nes dukrai per gimtadieni butent toki ir nesiau, tik aukletojos buvo prasymas nedeti visokiu vaisiu i vidu ir pan, nes tada vaikams idomu ir pradeda knibinet ax.gif mirksiukas.gif
iammama
[quote=Mrs. R,2009 11 25, 22:37]
Man nieko ner baisiau uz saldainines Kaledu senelio dovanas doh.gif Is viso man nieko ner baisiau uz Kaledas, kai mano vaikasm visi jaucia preiga atnesti saldainiu, ypac del to, kad as ju vengiu doh.gif doh.gif doh.gif Negaliu ziureti i tuos kaledinius maiselius....
[/quote]

Atleiskit, bet susidariau įspūdį, kad esate išlepusi ir išpuikusi mamytė - "man nieko nėr baisiau..."  schmoll.gif Labai arogantiškai skamba: "Negaliu ziureti i tuos kaledinius maiselius.... " Nežiūrėkit, niekas neverčia. Ne apie jus čia kalba, jei jums vienai kažkas nepatinka, tai čia jūsų asmeninė problema. Ir jusu vaiko liga yra jūsų (iki vaikelis užaugs, tada pasidarys ir jo) ASMENINĖ problema. Jei jau taip nervina geri žmonės, norintys pamaloninti jūsų vaikelį (..."Is viso man nieko ner baisiau uz Kaledas, kai mano vaikasm visi jaucia preiga atnesti saldainiu..."), o dar kaip supratau, visi lyg susitrę - piktybiški (..."ypac del to, kad as ju vengiu"...), tai su jais ir aiškinkitės. Mano vaikai abu alergiški, todėl visus artimuosius ir kitus dovanotojus įspėju, kad arba neduotų nieko, arba viską, ką dovanos, aš patikrinsiu ir leisiu arba ne. Net kaimynams, laiptinėje dovanojantiems vaikui saldainį pasakau: "Atleiskit, mano vaikas alergiškas, saldainiuko neimsim..." Niekas piktybiškai to saldainio nebruka. O aš negalvoju, kad visi lyg susitarę tą saldainį siūlo. Vaikas iki 3 metų išvis saldainio nebuvo valgęs (net į draugų gimtadienius neidavom, kai būdavo "valgomi" gimtadieniai)...
O darželis yra vieša vieta, kur susirenka daug ir įvairių vaikų. Todėl taikytis reikia visiems. Ir ne prie vieno, o prie daugumos. Net jei tas vienas ir sergantis. Tuo labiau turi saugotis jis, o ne kiti.

[/quote]
..... todel nešam sausainius, šakočius ir pan biggrin.gif
*

[/quote]

Dar galima nešti skruzdėlyną. Kai mes nusinešėm, visi buvo labai patenkinti... thumbup.gif
zbara
[quote=iammama,2009 12 02, 13:32]
[/quote]
Dar galima nešti skruzdėlyną. Kai mes nusinešėm, visi buvo labai patenkinti... thumbup.gif
*

[/quote]
nu kad skanu tai įsivaizduoju, bet kaip vaikai jį valgė unsure.gif juk ištepti sausainiukai medumi.

kazkaip nelabai įsivaizduoju jį blush2.gif
HERBERA
QUOTE(matuko mamyte @ 2009 11 30, 18:29)

Su šakočiais irgi STOP. Mums uždraudė per vaiko gimtadienį šakotį, nes kažkur salmanelioze vaikai buvo užsikrėtę. Tad geriau auklėtojų pasiklauskit, kad patiems kaip ir mums netektų suvalgyti. sad.gif
matuko mamyte
QUOTE(HERBERA @ 2009 12 02, 19:18)
Su šakočiais irgi STOP. Mums uždraudė per vaiko gimtadienį šakotį, nes kažkur salmanelioze vaikai buvo užsikrėtę. Tad geriau auklėtojų pasiklauskit, kad patiems kaip ir mums netektų suvalgyti. sad.gif
*

spali sventem savo tortadieni darzelyje...sakotis...lapkriti dar keturi vaikai svente sakociai doh.gif vaikam turbut jau pabodo g.gif
maniskis nesiskundzia,jam sakotis patinka smile.gif
Adore
as vaiko gimtadieni darzelyje suprantu kiek kitaip ir visai tortai ar sakociai nereikalingi. Geriau uzsakyti koki personaza, kad 20 minuciu su vaikais pazaistu, pavaidintu. Pnv galima surasti profesionalu aktoriu tokia pat kaina kaip kad uz sakoti kilogramini sumoketum. Manau, vaikui tikrai daugiau ispudziu liks nei suvalgytas sakocio gabalelis...
Savo vaikui butent tokio tipo gimtadieni bandysiu suorganizuot darzely
matuko mamyte
QUOTE(Adore @ 2009 12 02, 20:37)
as vaiko gimtadieni darzelyje suprantu kiek kitaip ir visai tortai ar sakociai nereikalingi. Geriau uzsakyti koki personaza, kad 20 minuciu su vaikais pazaistu, pavaidintu. Pnv galima surasti profesionalu aktoriu tokia pat kaina kaip kad uz sakoti kilogramini sumoketum.  Manau, vaikui tikrai daugiau ispudziu liks nei suvalgytas sakocio gabalelis...
*

na cia kiekvieno zmogaus reikalas ir vaiko taip pat.su vaikais dazelyje uzsiima aukletojos ir seimininkes.jos taip pat ruosiasi sugalvoja zaidimu gimtadieniui,dar pas mus sokiai pokiai buna vaikams.po to pasivaisina.o aktoriu,per gimtadieni...tai gal namuose geriau jis tegu vaika linksmina,su sava draugu kompanija..pas mus darzelyje daznai buna spektakliai...mes dar dideli teatro myletojai wub.gif ...tai manau tikrai nekviesciau aktoriaus i gimtadieni darzelyje. g.gif
cia mano muomone g.gif
krissp
QUOTE(Adore @ 2009 12 02, 20:37)
as vaiko gimtadieni darzelyje suprantu kiek kitaip ir visai tortai ar sakociai nereikalingi. Geriau uzsakyti koki personaza, kad 20 minuciu su vaikais pazaistu, pavaidintu. Pnv galima surasti profesionalu aktoriu tokia pat kaina kaip kad uz sakoti kilogramini sumoketum.  Manau, vaikui tikrai daugiau ispudziu liks nei suvalgytas sakocio gabalelis...
*

Nu as nemanau,kad darzelyje reikalingi kokie nors persanozai. g.gif Per gimtadieni as galvoju,kad vaikui labai svarbu uzpusti zvakutes ant torto! (ar ant sakocio) Taip,kad vaikui reikalingas tortas! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(krissp @ 2009 12 02, 23:41)
Nu as nemanau,kad darzelyje reikalingi kokie nors persanozai. g.gif Per gimtadieni as galvoju,kad vaikui labai svarbu uzpusti zvakutes ant torto! (ar ant sakocio) Taip,kad vaikui reikalingas tortas! 4u.gif
*

personazai blush2.gif
Vilusa
Aš - čia - tik šiek tiek į temą...
Kaip matau, daug mamyčių sutapatina vaiko buvimą (ugdymą) darželyje su jo ugdymu namuose.
Mano manymu - tai yra skirtingi dalykai, turi būti ir skirtingas požiūris į juos.
Namuose - yra tik jūsų vaikas - jūs čia sprendžiate kuo jį užimti, kaip valgdinti, kaip švesti šventes.
Darželyje - yra vaikų KOLEKTYVAS, ten jūsų vaikas - vienas iš daugelio. Ir mamoms (tėveliams) reiktų suprasti, kad vaiką ten - kolektyve - išskirti iš kitų vaikų (pvz. kvieti jam personaliai aktorių gimtadienio atšventimui) - bus rezultate didelė diskriminacija to paties vaiko atžvilgiu, nes labai elementariai jūsų vaikas tą akimirką pasijus kitoks nei jo draugai, o jo draugai - jį atstums kaip kitokį.
Be to - darželyje už vaikų ugdymą atsakingos auklėtojos - ir kaip jos (gal tyliai širdyje) sureaguos į tokį vienos mamos akibrokštą? Gal - kai kurios ir nutylės, o kitos - galiausiai ims išskirti vaiką iš kitų vaikų - gal ingnoruos, gal perdėtai rūpinsis (tipo - mamytė "krūta", reikia pasirodyti).
Jei jau taip norite ir darželyje "dalyvauti" vaiko gimtadienio šventime - gal jame dalyvaukite iš tiesų - pirmiausiai išsiaiškinkite, kaip tradiciškai grupėje švenčiami gimtadieniai (nei vienam darželyje tai nėra tik torto valgymas - visu būna didesnė ar mažesnė šventė), ateikite per tą oškilmingą valandą į darželį, nufilmuokite vaiką, kaip jis linksminasi, kaip džiaugiasi. Tik NETEMPKITE jam iš namų jokių dovanų. Jas padovanosite, kai grįšite namo.
..........
Na - o dabar koliokite mane už mano nuomonę....
krissp
QUOTE(Vilusa @ 2009 12 03, 11:03)
Kaip matau, daug mamyčių sutapatina vaiko buvimą (ugdymą) darželyje su jo ugdymu namuose.
Mano manymu - tai yra skirtingi dalykai, turi būti ir skirtingas požiūris į juos.
Namuose - yra tik jūsų vaikas - jūs čia sprendžiate kuo jį užimti, kaip valgdinti, kaip švesti šventes.
Darželyje - yra vaikų KOLEKTYVAS, ten jūsų vaikas - vienas iš daugelio. Ir mamoms (tėveliams) reiktų suprasti, kad vaiką ten - kolektyve - išskirti iš kitų vaikų (pvz. kvieti jam personaliai aktorių gimtadienio atšventimui) - bus rezultate didelė diskriminacija to paties vaiko atžvilgiu, nes labai elementariai jūsų vaikas tą akimirką pasijus kitoks nei jo draugai, o jo draugai - jį atstums kaip kitokį.
Be to - darželyje už vaikų ugdymą atsakingos auklėtojos - ir kaip jos (gal tyliai širdyje) sureaguos į tokį vienos mamos akibrokštą? Gal - kai kurios ir nutylės, o kitos - galiausiai ims išskirti vaiką iš kitų vaikų - gal ingnoruos, gal perdėtai rūpinsis (tipo - mamytė "krūta", reikia pasirodyti).
Jei jau taip norite ir darželyje "dalyvauti" vaiko gimtadienio šventime - gal jame dalyvaukite iš tiesų - pirmiausiai išsiaiškinkite, kaip tradiciškai grupėje švenčiami gimtadieniai (nei vienam darželyje tai nėra tik torto valgymas - visu būna didesnė ar mažesnė šventė), ateikite per tą oškilmingą valandą į darželį, nufilmuokite vaiką, kaip jis linksminasi, kaip džiaugiasi. Tik NETEMPKITE jam iš namų jokių dovanų. Jas padovanosite, kai grįšite namo.
..........
*

thumbup.gif
arriele
QUOTE(Vilusa @ 2009 12 03, 12:03)
..........
*

Visiskai pritariu, tiesa sakant, dar neteko girdeti tokiu dalyku, kad kviestu kas personaza i grupe, cia jau issisokt kam labai norisi tik gali kilti tokie sumanymai, i namus i kavines svesdami gimtadienius, tai zinoma, nu bet i darzeli schmoll.gif
huga
QUOTE(Adore @ 2009 12 02, 21:37)
*

Pirmiausia sovusi mintis yra puiki, bet... kaip minejo mamytes reiktu tartis su aukletojom, gal ir jos pritartu g.gif
O kas del tu tortu ir sakociu, tai man irgi nera labai fainas dalykas del to, kad namie su seima ir artimaisiais vistiek bus tortas ir tos pacios zvakutes, tai kazkaip tas dubliavimasis neatrodo labai smagiai rolleyes.gif

QUOTE(Vilusa @ 2009 12 03, 12:03)
..........
*

thumbup.gif
iammama
[quote=zbara,2009 12 02, 18:12]
*

[/quote]
nu kad skanu tai įsivaizduoju, bet kaip vaikai jį valgė unsure.gif juk ištepti sausainiukai medumi.

kazkaip nelabai įsivaizduoju jį blush2.gif
*

[/quote]

Kadangi pati dalyvavau gimtadienyje, galiu tik patvirtinti, kad valgė visi vaikai. Tiesa, reikėtų patikslinti, kad tas skruzdėlynas buvo "naminis", keptas vienos pažįstamos moteriškės, sudėliotas ne iš lapelių, kaip kad būna pirktiniai, o iš riebaluose virtų gėlyčių, medaus ten visai nedaug užpilta. Vaikams (ir auklėtojoms)patiko. Tik va, viena bėda, kad toji moteriškė susirgo ir nebekepa tų skaniųjų skruzdėlynų...
ingauk
QUOTE(krissp @ 2009 12 02, 23:43)

100 % sutinku mirksiukas.gif

*

nesiruosiu kolioti nes taip pat manau, nereikia vaiko isskirti is kitu ir daryt kazkoki sou mirksiukas.gif

QUOTE(huga @ 2009 12 03, 12:29)
Pirmiausia sovusi mintis yra puiki, bet... kaip minejo mamytes reiktu tartis su aukletojom, gal ir jos pritartu  g.gif 
O kas del tu tortu ir sakociu, tai man irgi nera labai fainas dalykas del to, kad namie su seima ir artimaisiais vistiek bus tortas ir tos pacios zvakutes, tai kazkaip tas dubliavimasis neatrodo labai smagiai  rolleyes.gif
thumbup.gif
*

maniske dar ir dabar kalba kad turejo dug tortu ( ir darzeli buvo, ir namuos) ir tikrai zinau kad kitais metais bus taip pat ax.gif
matuko mamyte
..........
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif
nekeista
sveikutes 4u.gif noreciau paklausti jusu nuomoniu apie darzelius pusynelis ir ramune ax.gif mes nuo rugsejo pradejom eiti i pusyneli, bet nelabai as juo patenkinta unsure.gif nors maniskis labai sirgaliukas, dvi savaites paejo pradzioj, tada apsirgo, menesi namie gydemes, po to tris dienas paejo ir vel menuo namie ir taip kas menesi tik po tris dienas, tame tarpe kai sirgo, buvo susirinkimas, bet niekas nieko nepranese doh.gif o tik atejus pareiske, kad nupirko zaliuzes ir reikia atnesti pinigus doh.gif ir kazkaip nieko nepasakoja, ka jie veikia kaip kas vyksta, jei pati neiskamantineciau tai turbut nei zodzio nepasakytu, yra trys aukletojos, bet tik viena tokia nebloga atrodo, kitos nei siokios nei tokios unsure.gif

viena pazistama rekomendavo darzeli ramune, jis gan tolokai nuo musu, nes mes rozyne gyvenam, bet jei tikrai geras, gal vertetu pabandyti g.gif tik baisu kad begant nuo vilko, neuzsoktume ant meskos unsure.gif

gal kas turi patirties ir galetu pasidalinti ispudziais apie siuos darzelius ax.gif
dark
Nekeista, kaip supratau mūsų vaikai-grupiokai. mirksiukas.gif O kurios Tau auklėtojos nepatinka? Kad nepranešė apie susirinkimą-nemanau, kad privalėjo. Mokykloj irgi nepranešinėja. Dabar vėl buvo dėl kalėdinių dovanėlių. Dėl lengvesnio bendravimo susikūrėme bendrą paštą-jei bus įdomu-parašysiu prisijungimą mirksiukas.gif O tos rinkliavos, manau, daug kur yra. Kitaip sakant, tai parama darželiui. Labai pykt lyg ir negalim-galutiniame variante gaunasi apie 10lt. už mėnesį. Jei neremsim darželio-nebus gražus ir jaukus mūsų vaikams, nes valdiškai nėra iš ko gerint sąlygų schmoll.gif deja, bet yra taip.
Šiaip ,,Pušynėlis" geras darželis ir personalijų ir inventoriaus ir maitinimo atžvilgiu (lyginu su daug kitų darželių). Mano eina abu vaikai-na absoliučiai jokių priekaištų. Tik ,,ačiū" galiu sakyt visiems: auklėtojoms, šeimininkėms, logopedei, direktorei.
O kad ,,Ramunė" geras darželis g.gif čia manau kas kam tinka ir patinka.
Daug kas priklauso ir nuo pačio žmogaus požiūrio. Man irgi niekas nieko nesako, bet visko klausinėju pati ir nematau bėdos. Vienom mamom vienas svarbu,kitoms-kitas, trečioms gal niekas. Baigiu susipažint su visom mamom, vaikais, nes man įdomu pačiai ax.gif Bandau ir taviškį pagal nuotrauką atpažint, bet nelabai sekasi, paklausiu saviškio biggrin.gif gal pažins.
Ir dar siūlau neskubėt keisti darželio vien todėl, kad ,,draugė sakė", vaikui vėl naujas kolektyvas bus. Žiūrėk ar jam gerai ,,Pušynėlyje" , o ne ar Tau patinka mirksiukas.gif
nekeista
QUOTE(dark @ 2009 12 05, 18:24)
Nekeista, kaip supratau mūsų vaikai-grupiokai.  mirksiukas.gif  O kurios Tau auklėtojos nepatinka? Kad nepranešė apie susirinkimą-nemanau, kad privalėjo. Mokykloj irgi nepranešinėja. Dabar vėl buvo dėl kalėdinių dovanėlių. Dėl lengvesnio bendravimo susikūrėme bendrą paštą-jei bus įdomu-parašysiu prisijungimą  mirksiukas.gif  O tos rinkliavos, manau, daug kur yra. Kitaip sakant, tai parama darželiui. Labai pykt lyg ir negalim-galutiniame variante gaunasi apie 10lt. už mėnesį. Jei neremsim darželio-nebus gražus ir jaukus mūsų vaikams, nes valdiškai nėra iš ko gerint sąlygų  schmoll.gif  deja, bet yra taip.
Šiaip ,,Pušynėlis" geras darželis ir personalijų ir  inventoriaus ir maitinimo atžvilgiu (lyginu su daug kitų darželių). Mano eina abu vaikai-na absoliučiai jokių priekaištų. Tik ,,ačiū" galiu sakyt visiems: auklėtojoms, šeimininkėms, logopedei, direktorei.
O kad ,,Ramunė" geras darželis  g.gif  čia manau kas kam tinka ir patinka.
Daug kas priklauso ir nuo pačio žmogaus požiūrio. Man irgi niekas nieko nesako, bet visko klausinėju pati ir nematau bėdos. Vienom mamom vienas svarbu,kitoms-kitas, trečioms gal niekas. Baigiu susipažint su visom mamom, vaikais, nes man įdomu pačiai  ax.gif Bandau ir taviškį pagal nuotrauką atpažint, bet nelabai sekasi, paklausiu saviškio  biggrin.gif gal pažins.
Ir dar siūlau neskubėt keisti darželio vien todėl, kad ,,draugė sakė", vaikui vėl naujas kolektyvas bus. Žiūrėk ar jam gerai ,,Pušynėlyje" , o ne ar Tau patinka  mirksiukas.gif
*

gali buti bigsmile.gif o aukletoja labiausiai patiko tamsiais plaukais tokia maloni,, net vardu nezinau blush2.gif doh.gif mazai einam mes, labai serga vaikis, tris dienas darzeli, tris savaites namie...bet labai apmaudu, kad buvo susirinkimas, buvo direktore ir pan, ir as nieko nezinau, atejau ir kaip is giedro daungaus pasipyle, kad renka pinigus ir pan. unsure.gif liudna kad tiek sergam, retai einam, bet noretusi daugiau zinoti apie viska unsure.gif nezinau, gal veliau viskas aiskiau bus unsure.gif neskubu kazka keisti, nes gana greitai vaikas priprato ten, ir noriai eina, tai gal visgi nera taip blogai blush2.gif tik kazkaip noretusi daugiau bendravimo su aukletojom ir kitais tevais, nors didziausia beda, kad nekokie mes lankytojai verysad.gif tikiuosi pavasari issispres sita beda, gal ligu bus maziau unsure.gif

zinoma, butu labai idomu suzinoti bendro pasto prisijungima ax.gif

paklausk, ar Armina prisimena mirksiukas.gif wub.gif

krissp
Kokia darzeliuose situacija? Ar dau serganciuju? g.gif
ingauk
QUOTE(krissp @ 2009 12 08, 23:45)
Kokia darzeliuose situacija? Ar dau serganciuju? g.gif
*

na nezinau kaip kitur bet dar pa smus nera visu vaikuciu, nes teveliai vis dar prisibijo vesti savo atzaleles, o mes jau siandien keliausim i ji, po gero menesiuko atostogu doh.gif
kristinaeid
QUOTE(ingauk @ 2009 12 09, 09:25)
na nezinau kaip kitur bet dar pa smus nera visu vaikuciu, nes teveliai vis dar prisibijo vesti savo atzaleles, o mes jau siandien keliausim i ji, po gero menesiuko atostogu  doh.gif
*

pas mus grupei sake.kad visi vaikuciai yra,bet va mes tik pirmadieni bandysim eiti,po menesio,nujauciu kad bus vel laaabai sunku ji ipratinti verysad.gif
zbara
QUOTE(kristinaeid @ 2009 12 09, 09:52)
pas mus grupei sake.kad visi vaikuciai yra,bet va mes tik pirmadieni bandysim eiti,po menesio,nujauciu kad bus vel laaabai sunku ji ipratinti  verysad.gif
*

drinks_cheers.gif aga, mano mazylis pora sav namie pailsėjo, vel labai nenori eiti.

vaikučių tai daug, jau renkasi ir visi ligoniukai biggrin.gif
mokosi dainelių šventei biggrin.gif
zbara
Panevėžio miesto savivaldybė tobulins mokesčio už vaiko išlaikymą ikimokyklinio ugdymo įstaigose tvarką.
placiau
Vilusa
Uf... vaikams darželio dovanoms - išpirkau Maximose visas akcijines Jangas tongue.gif 4u.gif
ingauk
QUOTE(Vilusa @ 2009 12 09, 14:13)
Uf... vaikams darželio dovanoms - išpirkau Maximose visas akcijines Jangas tongue.gif  4u.gif
*

mes siandien taip pat biski apsvarinom maxima mirksiukas.gif
krissp
Na reikes ir mums jau zygiuoti i darzeli, nes beveik visa men. nejom. g.gif O del dovanu , tai ir vaiku mieste 20% nuolaida! 4u.gif
ingauk
QUOTE(krissp @ 2009 12 09, 16:21)
Na reikes ir mums jau zygiuoti i darzeli, nes beveik visa men. nejom. g.gif  O del dovanu , tai ir vaiku mieste 20% nuolaida! 4u.gif
*

kiek siandien visur apemo tiesa sakant visur nuolaidos, vienur mazesnes, kitur didesnes mirksiukas.gif aisku dar ziurint kiek ir pinigu yra skirta tom dovanom ir kas buvo sneketa apie jas, kokiu pageidauja mirksiukas.gif
alionke
Mamytes,ka aukletojoms perkat dovanu?
Vilusa
QUOTE(alionke @ 2009 12 09, 16:17)
*

Mes - jau treti metai kaip lankom, tai visada perkam čekį, ten, kur auklėtojos pasirenka...
krissp
QUOTE(Vilusa @ 2009 12 09, 17:22)
Mes - jau treti metai kaip lankom, tai visada perkam čekį, ten, kur auklėtojos pasirenka...
*

Mes ir taip pat!
alionke
QUOTE(Vilusa @ 2009 12 09, 17:22)
*

Atskleiskit paslapti is kur renkasi? 4u.gif
ingauk
QUOTE(alionke @ 2009 12 09, 17:17)
*

tiek aukletojai, tiek seimininkei po ceki mirksiukas.gif
Vilusa
*

... kad - nežinau, ne aš pirkdavau... Šįmet - teks, tai parašysiu mirksiukas.gif
Elija
QUOTE(Vilusa @ 2009 12 09, 14:13)
Uf... vaikams darželio dovanoms - išpirkau Maximose visas akcijines Jangas tongue.gif  4u.gif
*

kaip faina ax.gif mirksiukas.gif šauniai padirbėta thumbup.gif
zbara
*

mes neklausėm iš kur nori. pirkom Maximos cekius, knygyno mirksiukas.gif
huga
Musu grupes teveliai nusprendem pirkti visoms trims (aukletojoms ir seimininkutei)po vienoda ceki is sarmos bigsmile.gif
mukumuku
Sveikutės mamytės,
Ar yra čia mamyčių, kurių vaikučiai eitų į lopšelis-darželis "RIEŠUTĖLIS"?
Situacija tokia, kad grupės auklėtoja prašo, kad karnavalui vaikučiai būtų aprengti gyvūnėlų-žvėrelių kostiumais ax.gif .
Sakykite, gal kurios žinote, kur panevėžyje išsinuomot karnavalinių drabužių ax.gif ?
Dėkoju visoms atsakiusiosms 4u.gif .
Jei ką, galit rašyt į AZ. Būsiu labai dėkinga 000054.gif
alionke
QUOTE(mukumuku @ 2009 12 13, 10:56)
Sveikutės mamytės,
Situacija tokia, kad grupės auklėtoja prašo, kad karnavalui vaikučiai būtų aprengti gyvūnėlų-žvėrelių kostiumais ax.gif .
Sakykite, gal kurios žinote, kur panevėžyje išsinuomot karnavalinių drabužių ax.gif ?
*

Mes nuomavomes RIMI .Ten yra isparduotuve ir nuomuoja karnavalinius kostiumus. 4u.gif
ausruzel
QUOTE(mukumuku @ 2009 12 13, 09:56)
Sveikutės mamytės,
*

Labukas, as labai fainiai sugalvojau, net pati savim didziuojuosi 4u.gif , issitraukiau sena dideli pliusini zaisla, ji isardziau, isemiau vidurius ir pasiuvau labai faina kiskio kostiuma, ir originalu, ir nebrangu, zinoma nervu, kantrybes ir kruopstumo pareikalavo, taigi siulau ijungti fantazijos gyslute, ir pirmyn thumbup.gif
zbara
maciau nuomoja karnavalinius kostiumus tam naujam name prie Maximos ir Zaros mirksiukas.gif Remix lyg vadinasi parduotuve 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.