Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sulsena pasta ir šampūnas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2
Baba-Jaga
Laba diena smile.gif
Kiek girdejau ir kiek teko bandyti, tai tikrai labai teigiami ir mano ir kitu atisliepimai apie Sulsena pasta plaukams.

Bandziau pasta bet zinau kad yra ir sampunas, gal kas nors zinot kur jo galima isigyti Lieuvoj?
Kiek supratau, si kosmetika gaminama Ukrainoj (gal neklystu), ir nelabai isivaizduoju kur tokios plauku prieziurai skirtu prekiu is rytu galima butu ieskoti.

Pasta isigydavau 'Iki' parduotuvej. Senokai ten buvau, paskutini kart lyg ir nebemaciau, tai kazkaip susimasciau ar negresia jos isnykimas is parduotuviu lietuvoj verysad.gif
Juxt
ar kalba apie šitą eina?
user posted image
čia kiek supratau nuo pleiskanų, ane? tai pasidairyk senukuose 4u.gif
Baba-Jaga
Jo, taip, cia pasta plaukams nuo pleiskanu, nuo slinkimo ir t.t. labai geras dalykas

Labai aciu uz patarima, Juxt, reiks butinai pasisukineti senukuose nes senuose taskuose (iki) jau nebemaciau bigsmile.gif

O va dar toks dalykas yra kurio dar neteko bandyti bet labai noretusi atrast kazkur:

user posted image

nuoroda i ta puslapi kur skaiciau apie ja:

http://www.amalgamalux.com/content/view/106/79/lang,russian/
Black&White
Tos pastos nuo pleiskanu dar ir dabar yra Iki parduotuvese. mirksiukas.gif
Baba-Jaga
Tikrai?? doh.gif

Gal as pataikiau tik ant tokio laiko kai nebuvo, ir kai neradau issigandau kad nebutu kaip su rusiskais vaistais ta pati istorija....
Black&White
As vakar maciau. ;]
B.r.i.u.n.e.t.e
Tikrai maciau ta pasta Fabijoniskiu Norfoje (Vilniuje)
kastone
Perku Sulsena pastą Cento parduotuvėje. tenka panaudoti porą kartų per mėnesį, niežėjimas tikrai sumažėja thumbup.gif
ciku_caku
smile.gif+2009 05 12, 17:53-->
QUOTE(Vaivuška smile.gif @ 2009 05 12, 17:53)
Tos pastos nuo pleiskanu dar ir dabar yra Iki parduotuvese.  mirksiukas.gif
*

taip jos yra IKi pardese, siandien pati pirkau bigsmile.gif
Juxt
o tai ji ir nuo plauku slinkimo? kokia jos kaina? ar padeda nuo slinkimo? nes su pleiskanom problemų neturiu
chamka
as droge kazkada pirkau smile.gif
Baba-Jaga
biggrin.gif Pagaliau suradau Iki parduotuvej!!! wub.gif

QUOTE(Juxt @ 2009 05 14, 08:09)
o tai ji ir nuo plauku slinkimo? kokia jos kaina? ar padeda nuo slinkimo? nes su pleiskanom problemų neturiu
*

Na kaip skaiciau kazkur prie aprasymu, tai 'naikina kazkokiuos ten toksinus ar kazkokiuos ten mikroorganizmus, kurie silpnina plaukus' ar pan. Nu ir siaip raso stiprina plaukus, ju saknis ir t.t. Tikrai manau padeda, o kaina tai juokinga 5 lt. ta tubele, bet va sampuna tai labai ydomu butu kur galima butu gaut... gal tas sampunas neseniai atsirades tik, kad dar pas mus niekas jo nemate
Simona00
Mergaites norejau Jusu paklaust, kuri naudojot sulsenos pasta, keliems kartams jums jos pakanka? nes mano plaukiukai tai plonuciai, o ir nera ilgi, bet va pora kartu sutepiau, na truputis dar gal treciam liks, bet ar normalu, ar per daug jos naudoju? g.gif
Divin
QUOTE(Simona00 @ 2009 05 25, 22:38)
Mergaites norejau Jusu paklaust, kuri naudojot sulsenos pasta, keliems kartams jums jos pakanka? nes mano plaukiukai tai plonuciai, o ir nera ilgi, bet va pora kartu sutepiau, na truputis dar gal treciam liks, bet ar normalu, ar per daug jos naudoju? g.gif
*

Kokia čia pasta? g.gif Kam ji skirta?
ernesin
QUOTE(Divin @ 2009 05 26, 09:15)
Kokia čia pasta? g.gif Kam ji skirta?
*

Šiaip ji nuo senų laikų skaitosi jog nuo pleiskanų, bet padeda ne tik jų atsikratyti, bet ir atgaivina plaukus, būna tokie švelnučiai, stipresni, bet čia aš apie šaknis kalbu, nežinau ar visą plauką būtų galima tepti unsure.gif
Skaičiau, kad ir šampūnas Sulsenos yra atsiradęs(Senukuose kažkas rašė jog būna) mirksiukas.gif
Simona00
QUOTE(ernesin @ 2009 05 26, 12:04)
Šiaip ji nuo senų laikų skaitosi jog nuo pleiskanų, bet padeda ne tik jų atsikratyti, bet ir atgaivina plaukus, būna tokie švelnučiai, stipresni, bet čia aš apie šaknis kalbu, nežinau ar visą plauką būtų galima tepti unsure.gif
Skaičiau, kad ir šampūnas Sulsenos yra atsiradęs(Senukuose kažkas rašė jog būna) mirksiukas.gif
*

Tai visu plauku as ja ir netepu, tik saknis biggrin.gif
Simona00
o mergaites as dar del tos sulsenos, ten kituose puslapiukuose daug raset, tai jei prisijungsit, kuri parasykit, ar ten ta sudetis jos nera baisi? nes jusu tarpe cia yra gerai ismananciu tas sudetis mirksiukas.gif na pavyzdziui tas selenium sulfide? ir dar ar nieko baisaus, jei naudoju du kartus per savaite, ar ne per daug? lauksiu, iki smile.gif
Simona00
QUOTE(Baba-Jaga @ 2009 05 15, 11:55)
biggrin.gif Pagaliau suradau Iki parduotuvej!!! wub.gif
Na kaip skaiciau kazkur prie aprasymu, tai 'naikina kazkokiuos ten toksinus ar kazkokiuos ten mikroorganizmus, kurie silpnina plaukus' ar pan. Nu ir siaip raso stiprina plaukus, ju saknis ir t.t. Tikrai manau padeda, o kaina tai juokinga 5 lt. ta tubele, bet va sampuna tai labai ydomu butu kur galima butu gaut... gal tas sampunas neseniai atsirades tik, kad dar pas mus niekas jo nemate
*

o kur tu radai ta aprasyma aie kazkokiu toksinu naikinima?
nes nzn bandziau tris kartus, ir kazkaip atrodo labai padeda, nors jau metus laiko ziauriai slinko plaukai, ir nieks nepadeda. tai net bijojau, kad ji gal kenksminga galvos odai...
AlenaG
QUOTE(Baba-Jaga @ 2009 05 12, 17:48)
Jo, taip, cia pasta plaukams nuo pleiskanu, nuo slinkimo ir t.t. labai geras dalykas

Labai aciu uz patarima, Juxt, reiks butinai pasisukineti senukuose nes senuose taskuose (iki) jau nebemaciau bigsmile.gif

O va dar toks dalykas yra kurio dar neteko bandyti bet labai noretusi atrast kazkur:

user posted image

nuoroda i ta puslapi kur skaiciau apie ja:

http://www.amalgamalux.com/content/view/106/79/lang,russian/
*

Vilniuje Norfos pard. Verkių g. yra rusiškos kosmetikos parduotuvė, pasta ten tikrai yra, dėl šampuno - schmoll.gif ; dar Halės turguje yra taip vadinama "Rusiška" vaistinė - ten pilna visko clap.gif , bet jie neturi telefono, tai reikia eiti pas juos 000054.gif
ernesin
Pati nebuvau, bet kažkuriame forume skaičiau kad Senukuose merginos šampūną perka 4u.gif
Melajja
pasiskaicius jusu atsiliepimus apie ta pasta, nubegau i atrimiausia norfa ir nusipirkau sulsena, nes vargina plauku slinkimas jau gerus 3 metus doh.gif
Tik sudetyje yra selenium disulphide, kas cia per velnias, nete nelabai randu? turbut nieko gero is jo g.gif
Melajja
QUOTE(Simona00 @ 2009 05 26, 21:12)
o mergaites as dar del tos sulsenos, ten kituose puslapiukuose daug raset, tai jei prisijungsit, kuri parasykit, ar ten ta sudetis jos nera baisi? nes jusu tarpe cia yra gerai ismananciu tas sudetis mirksiukas.gif  na pavyzdziui tas selenium sulfide? ir dar ar nieko baisaus, jei naudoju du kartus per savaite, ar ne per daug? lauksiu, iki smile.gif
*

mane tas pats domina 4u.gif ir ar tas Selenium sulfide ir selenium Disulphide vienas ir tas pats g.gif
ernesin
QUOTE(Melajja @ 2009 05 27, 14:19)
pasiskaicius jusu atsiliepimus apie ta pasta, nubegau i atrimiausia norfa ir nusipirkau sulsena, nes vargina plauku slinkimas jau gerus 3 metus  doh.gif
Tik sudetyje yra selenium disulphide, kas cia per velnias, nete nelabai randu? turbut nieko gero is jo  g.gif
*

Šitoje temoje gal paieškok, arba paklausk mirksiukas.gif
Melajja
QUOTE(ernesin @ 2009 05 27, 14:39)
Šitoje temoje gal paieškok, arba paklausk mirksiukas.gif
*

aciu, esu ne viena natur kosmetikos tema perskaicius, kazkaip sis pavadinimas neisimine, o klaust geriau ten neklausiu blush2.gif
AlenaG
QUOTE(Melajja @ 2009 05 27, 16:59)
aciu, esu ne viena natur kosmetikos tema perskaicius, kazkaip sis pavadinimas neisimine, o klaust geriau ten neklausiu  blush2.gif
*

дисульфида селена (SeS2), обладающего уникальной способностью оказывать направленное действие на основную причину образования перхоти – дрожжевой грибок Pityrosporum Ovale. Дисульфид селена - единственный противоперхотный компонент, обладающий тройным действием:

• Цитостатическим – регулирует процесс обновления клеток эпидермиса путем

приведения в норму функции сальных желез.
• Фунгицидным – подавляет рост дрожжевых грибков рода Pityrosporum Ovale и

уничтожает среду, благоприятную для их чрезмерного размножения.
• Кератолитическим – нормализует отшелушивание отмерших клеток эпидермиса и предупреждает появление перхоти.

Eigu skaitai rusiškai g.gif
SuperBrunetė
o man sulsena nepatinka,plauka kaskoki palieka negyva .pirkti jos kekvienam prekybos centre yra rolleyes.gif rolleyes.gif
gerai jin nuo pleiskanu
Melajja
Jau spejau isbandyt pasta, itryniau palaikiau ir gerai nuskalavau, o gal nereikejo labai jau liet vandeniu?ar gerai reikia ja nuskalaut? ir ar pakanka palaikyt tu 10-15 min, gal ilgiau laikot? ax.gif
SuperBrunetė
QUOTE(Melajja @ 2009 05 28, 22:25)
Jau spejau isbandyt pasta, itryniau palaikiau ir gerai nuskalavau, o gal nereikejo labai jau liet vandeniu?ar gerai reikia ja nuskalaut? ir ar pakanka palaikyt tu 10-15 min, gal ilgiau laikot?  ax.gif
*

uztenka laikyti tiek ,o iskalzuti reikia labai gerai 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(Armani @ 2009 05 28, 18:31)
o man sulsena nepatinka,plauka kaskoki palieka negyva .pirkti jos kekvienam prekybos centre yra  rolleyes.gif  rolleyes.gif 
gerai jin nuo pleiskanu
*

o man labai patinka,ir nuo pleiskanu ir plaukus sustiprina thumbup.gif
SuperBrunetė
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 05 29, 18:22)
o man labai patinka,ir nuo pleiskanu ir plaukus sustiprina thumbup.gif
*

mano plaukams jin turbut netinka ax.gif
SuperBrunetė
o vat sampuno nenaudojau gal ir gerai butu ji rast bet niekur nemaciau ,o tos pastos tai nenoriu schmoll.gif
StOp!
Ta sulsena tikrai labai geras dalykas thumbup.gif thumbup.gif
Kaip man atsiranda pleiskanu , tiesiu taikymu varau i parduotuve ir nusiperku , pleiskanos is pirmo karto isnyksta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
*Hrista*
QUOTE(MigL*iu @ 2009 05 30, 19:03)
Ta sulsena tikrai labai geras dalykas  thumbup.gif  thumbup.gif
Kaip man atsiranda pleiskanu , tiesiu taikymu varau i parduotuve ir nusiperku , pleiskanos is pirmo karto isnyksta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

A tu ir pleiskanų turi. bigsmile.gif
sssh
maciau sendien ta sulsena urmo bazej pirkt, tik nebuvo pardavejos tai patingejau laukt kol ateis, ir nenusipirkau, uztat dabar kaip gailiuosi doh.gif
StOp!
QUOTE(Pupsiukė @ 2009 06 02, 12:46)
A tu ir pleiskanų turi. bigsmile.gif
*

?

QUOTE(sssh @ 2009 06 02, 15:11)
maciau sendien ta sulsena urmo bazej pirkt, tik nebuvo pardavejos tai patingejau laukt kol ateis, ir nenusipirkau, uztat dabar kaip gailiuosi  doh.gif
*

O jei pameni , kuriam sandely matei sulsena? blush2.gif
sssh
man atrodo kad 15 sandelys, ten grynai jau gale, kur zuvies turgus, tai ten yra tokia maza vaistinejel kurioj ruskiskom visokiom priemonem prekiauja smile.gif
Vilioklė
QUOTE(Baba-Jaga @ 2009 05 12, 17:48)

user posted image

*

Sveikutės,

Šito Sulsenos šampūno šiandien pirkau Kaune. bigsmile.gif Vaistinė yra tokioje bazytėje šalia stoties turgaus, netoli Švaros prekių parduotuvės (Vytauto pr. 18). Šampūno kaina 19 Lt.
Baba-Jaga
QUOTE(Simona00 @ 2009 05 26, 18:42)
o kur tu radai ta aprasyma aie kazkokiu toksinu naikinima?
nes nzn bandziau tris kartus, ir kazkaip atrodo labai padeda, nors jau metus laiko ziauriai slinko plaukai, ir nieks nepadeda. tai net bijojau, kad ji gal kenksminga galvos odai...
*

Simona00, tame paciame puslapyje:
http://www.amalgamalux.com/content/view/50/81/lang,russian/

Паста является эффективным профилактическим средством от избыточного выделения кожного сала,  появления перхоти и неприятного зуда, образования  экзогенных токсинов, разрушающих  корневой аппарат волос, предотвращает деструктивные процессы  в  зоне роста волосяного покрова.

Способствует оздоровлению клеток кожи волосистой части головы,  улучшает жизнедеятельность волосяных луковиц, придает   волосам  здоровый вид.

The paste is an effective prophylactic against redundant sebum excretion, occurrence of dandruff and annoying itching, formation of exogenous toxins that destroys hair roots. It prevents destructive processes in the area of hair growth.

The paste promotes invigoration of scalp cells, improves vital activity of hair bulbs, renders healthy looking to the hair.

QUOTE(Vilioklė @ 2009 06 05, 08:51)
Sveikutės,

Šito Sulsenos šampūno šiandien pirkau Kaune.  bigsmile.gif Vaistinė yra  tokioje bazytėje šalia stoties turgaus, netoli Švaros prekių parduotuvės (Vytauto pr. 18). Šampūno kaina 19 Lt.
*

oho, labai malonu girdeti kad kazkur Lietuvoj jau jos yra!!!
Vilioklė, labai aciu uz info! drinks_cheers.gif
Poema
QUOTE(Vilioklė @ 2009 06 05, 11:51)
Sveikutės,

Šito Sulsenos šampūno šiandien pirkau Kaune.  bigsmile.gif Vaistinė yra  tokioje bazytėje šalia stoties turgaus, netoli Švaros prekių parduotuvės (Vytauto pr. 18). Šampūno kaina 19 Lt.
*

Lauksim atsiliepimu ax.gif
Elaire
Labukas smile.gif

Tai vienintelė priemonė, kuri panaikino mano vyrui pleiskanas. Bandėm visokius nizoralius ir pan., bet poveikis buvo trumpas. O sulsena tai tikrai thumbup.gif
O dėl slinkimo tai nebandžiau, nežinau. Būt gerai, kad kas rastų, kur galima įsigyti šampūną Vilniuje...
varlius2007
Karta pabandziau sia pasta, taciau po jos panaudojimo plaukai pradejo stipriai riebaluotis, todel daugiau naudoti neisdrisau.
ernesin
QUOTE(varlius2007 @ 2009 06 08, 12:07)
Karta pabandziau sia pasta, taciau po jos panaudojimo plaukai pradejo stipriai riebaluotis, todel daugiau naudoti neisdrisau.
*

manau jog nekruopščiai ją išskalavai, dėl to ir nusivylei, nes šiai pastai išskalauti reikia tris kart daugiau laiko nei tarkim plaukų balzamui ar kaukei, tiesiog turi pasijausti, kad neslidinėja pirštų galiukai mirksiukas.gif
Simona00
[quote=Baba-Jaga,2009 06 05, 17:35]
Simona00, tame paciame puslapyje:
http://www.amalgamalux.com/content/view/50/81/lang,russian/
aciu aciu mergaites uz info ax.gif
Baba-Jaga
gal jau kas ta sampuniuka isbandet blush2.gif
ambriu
QUOTE(Baba-Jaga @ 2009 06 20, 01:08)
gal jau kas ta sampuniuka isbandet  blush2.gif
*

Ar dar yra naudojanciu sia pasta?? smile.gif)) Noreciau isgirsti nuomoniu.. smile.gif) Vakar pati ja nusipirkau..Radau Norfoje, paemiau paskutine pakuote, taip kad prasom pasakoti kas naudojate ir kokie atsiliepimai. smile.gif))
lakas*plaukams
na mano sesuo naudojo, dar kartais profilaktiskai panaudoja, tai tikrai geri atsiliepimai, visos problemos isnyko mirksiukas.gif
ambriu
QUOTE(superreda @ 2009 08 19, 13:55)
na mano sesuo naudojo, dar kartais profilaktiskai panaudoja, tai tikrai geri atsiliepimai, visos problemos isnyko mirksiukas.gif
*

Problemos su plesikanom? Ar dar kokios nors? smile.gif) (pvz slinkimas, pastiprejo gal..)
lakas*plaukams
pleiskanos tai ziaurios budavo pas ja, vos ne gabalais tokiais blink.gif ir riebaluodavos daznai tai gal pasausejo plaukas kazkiek, nes dbr gali ne viena diena isvaiksciot o kartais net dvi lotuliukas.gif o del kitu dalyku reik klaust jos, as tik sakau ka maciau savo akimi, na kas pastebima smile.gif
speegles
QUOTE(superreda @ 2009 08 19, 14:09)
pleiskanos tai ziaurios budavo pas ja, vos ne gabalais tokiais  blink.gif  ir riebaluodavos daznai tai gal pasausejo plaukas kazkiek, nes dbr gali ne viena diena isvaiksciot o kartais net dvi lotuliukas.gif  o del kitu dalyku reik klaust jos, as tik sakau ka maciau savo akimi, na kas pastebima  smile.gif
*

man padeda nuo pleiskanojimo ir galvos kutenimo, bet vos nustoju naudot, ir vėl atsinaujina bedos. sakyčiau veikia, jei naudoji pastoviai...
inionia
Na ką aš galiu pasakyti, ši pasta gali netikti arba netinkamai naudojant (ne dažniau nei kartą per savaitę 6 mėn., o profilaktikai - kartą per dvi sav., gerai išskalaujant) arba gydant ne tą ligą.
Jeigu pleiskanos yra šiaip dėl odos reakcijos į šampūno sudėtį ar jos sausumo (kaip būna pleiskanų ant veido, rankų, kojų ir pan., ypač kai vanduo labai kietas), tai Sulsena nereikalinga - užteks praustis lietaus vandeniu cool.gif
Bet dažniausiai pleiskanų priežastis būna grybelis, kuris maitinasi skaidydamas riebalus prie plaukų šaknų. Seleno sulfidas, kurio taip kai kurios baidotės, būtent ir stabdo tą lipidų (riebalų) skaidymą, atitinkamai grybelis nebegali jais maitintis ir egzistuoti. Jeigu jau baidotės tokių gydomųjų medžiagų, tai turėtumėt baidytis ir Ibumetino ir gydyti skaismą ramunėlėm, aguonom ar ką aš žinau.. rolleyes.gif O pleiskanas gydyti kiokiom riebalavimqsi stabdančiom žolelėm, gal kokiu arbatmedžiu...
Nežinau, ar gali ši pasta panaikinti pleiskanas visiems laikams, bet man turbūt teks visą gyvenimą naudoti ją (arba kokią kitą alternatyvą), nes esu paveldėjusi egzemą. Į dermatologus iki šiol nesikreipiau, nes padėtis kol kas kontroliuojama Sulsenos pagalba. Spėju, kad tai gali būti seborėja ar seborėjinė ekzema. Pastaroji, beje, gali išsivystyti, jei apleisti seborėją visai, nes kai kurie žmonės iki grabo lentos įsitikinę, kad pleiskanos randasi dėl išsausėjusios odos doh.gif
Pasikartosiu - dažniausiai tai GRYBELIS, o pleiskanos būna sausos ir RIEBIOS (!)
O dar, pasirodo, yra "seborėjinės konstitucijos" žmonių - tiesiog linkusių į seborėją - todėl nekeista, kad nustojus teptis Sulsena, pleiskanos vėl atsiranda g.gif Teks su tuo susitaikyti.. ir valgyti mažiau riebaus, saldaus ir aštraus maisto, gerti mažiau kavos, alkoholio ir t.t. ir pan...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.