Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Slenka plaukai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
princesee
na kadangi pribaigiau, tai ir pratesiu.
sena tema cia. mirksiukas.gif
ernesin
QUOTE(princesee @ 2009 05 11, 13:30)
siaip nepatariu i sampuna lasinti rozmarinu EA. geriau i ta pati varnalesu alieju ilasink ir palaikyk pora valandu. kodel nesiulau EA lasinti i sampuna? o todel kad sampuno salytis su oda labai trumpas, taigi neapsimoka deti ta EA, nes bus tik jo ismetimas
*

Tikiu, kad labai gerai veikia ir su varnalėšų aliejumi, bet kad ne visasada yra laiko su juo išsitepti galvą, nejaugi jokio poveikio su šampūnu neduos? unsure.gif
princesee
QUOTE(ernesin @ 2009 05 11, 16:01)
Tikiu, kad labai gerai veikia ir su varnalėšų aliejumi, bet kad ne visasada yra laiko su juo išsitepti galvą, nejaugi jokio poveikio su šampūnu neduos? unsure.gif
*

abejoju. nes visgi EA yra naturalus dalykas, o kaip jau zinoma naturaliems dalykams reikia laiko mirksiukas.gif
Dine
Sveikutes, 4u.gif

gal kuri bandete sia priemone: Himalaya herbais kremas nuo plauku slinkimo, labai jau "graziai" apie ji rasoma- idomu ar veiksmingas kaip raso g.gif
Simona00
Sveikos, mergaites, man jau kokie 1,5 metu stipriai slenka plaukai. depresija jau apima, va ka galiu pasakyt, atrodo pakyli i kova, stengies stengies, o rezultato nera ir nera, ir dar ta baime, kad visai nuslinks plaukai. Nes suplonejo jau gerokai perpus, ir cemerycias bandziau, ir ivairiausius sampunus, apmules, kaukes, dabar pantogar geriu, na tik kokias 3 savaites, bet rezultato dar nera schmoll.gif
jau prarandu vilti ir taip baisu. verysad.gif nes bet kokio streso, sezoninis ar siaip slinkimas jau po ivairiu priemoniu manau turejau nustot. nu va ir pasiguodziau jums, jau reikejo issisakyt smile.gif
shineT
QUOTE(Dine @ 2009 05 11, 17:44)
Sveikutes, 4u.gif

gal kuri bandete sia priemone: Himalaya herbais kremas nuo plauku slinkimo, labai jau "graziai" apie ji rasoma- idomu ar veiksmingas kaip raso  g.gif
*

esu bandžiusi, bet tik vieną tubelę sunaudojau, šiaip sako, kad padeda smile.gif gal kažkiek ir man padėjo.
gutte86
QUOTE(ernesin @ 2009 05 11, 15:01)
*

tepkis nakciai - as visad taip darau mirksiukas.gif
Destinyy
Po nėštumo ėmė smarkiai slinkti plaukai, tad pradėjau naudoti dilgelių šampūną ir tikrai jaučiu kad padeda, tad rekomenduoju ir jums mamytės 4u.gif
SuperBrunetė
as pirkau droge kauke cesnakine ,raso kad irgi tinka nuo plauku slinkimo ,na panaudojau dar tik 2 kartus tai negaliu kolkas nieko pasakyti .
Eve-line
*

as i buteli ilasinu apie 20 lasu. manau ir i sampuna vertetu ilasinti. kai kuriuos sampunus juk reikia palaikyti apie 5 minutes, tai bent siek tiek EA prasiskverbs i oda... ax.gif
ernesin
QUOTE(Eve-line @ 2009 05 12, 10:07)
as i buteli ilasinu apie 20 lasu. manau ir i sampuna vertetu ilasinti. kai kuriuos sampunus juk reikia palaikyti apie 5 minutes, tai bent siek tiek EA prasiskverbs i oda...   ax.gif
*

O tau neperaštrus gaunasi kvapas, nes aš į pusę buteliuko šampūno (t.y. į 100 ml.) įlašinau 5 lašus, tai toks vidutinio stiprumo kvapas? Bet pagrindinė mano klausimo esmė buvo sužinoti ar per daug įlašinus EA nepakenks plaukams, nesausins jų, sakau gal negalima mastau.gif . Aš pati tai šaknis plaunu su šampūnu į kurį įlašinta EA, o galus su šampūnu be jo, ką tu į tai?
Eve-line
QUOTE(ernesin @ 2009 05 12, 11:29)
O tau neperaštrus gaunasi kvapas, nes aš į pusę buteliuko šampūno (t.y. į 100 ml.) įlašinau 5 lašus, tai toks vidutinio stiprumo kvapas? Bet pagrindinė mano klausimo esmė buvo sužinoti ar per daug įlašinus EA nepakenks plaukams, nesausins jų, sakau gal negalima mastau.gif  . Aš pati tai šaknis plaunu su šampūnu į kurį įlašinta EA, o galus su šampūnu be jo, ką tu į tai?
*

jo, rozmarinai smirda verysad.gif astrus kvapas...
skaiciau kad i 200ml sampuno reikia pilti 20lasiuku. as dar paskui ir i delna ilasinu viena lasiuka. o siaip i delna reikia lasinti 3-5lasiukus. tai nemanau kad issausins, nebent arbatmedzio. arba, kaitaliok sampunus. kadangi as kadien plaunu tai turiu 2 sampunus, ir dar beveik kasdien kaukes darau, tai nemanau kad issausinsiu plaukus.

beje, paskui pakeisk EA i kita koki, kad plaukai nepriprastu... galvoju i Levandu arba i grepfrutu pakeisti... mastau.gif
ernesin
QUOTE(Eve-line @ 2009 05 12, 10:36)
skaiciau kad i 200ml sampuno reikia pilti 20lasiuku.
beje, paskui pakeisk EA i kita koki, kad plaukai nepriprastu... galvoju i Levandu arba i grepfrutu pakeisti...  mastau.gif
*

Va būtent ir norėjau sužinoti ar yra kur nors rekomenduojama kiek lašinti mirksiukas.gif . Bala nematė, pakentėsiu tą kvapą, kad tik plaukučiai augtų, o po to Greipfrutų manau turėtų būti neblogai, jei rekomenduojama kaitalioti, nes Levandų tai man migreną iššauktų doh.gif

Įdomu, o ar būna pipirų EA, nes bazinį(kaip Varnalėšų) tai mačiau Koslinoj? Pipirai irgi turėtų būti neblogai kraujotakai paaktyvinti? mirksiukas.gif
be*starlet
*

Man su sampunu naudojamas rozmarinu EA dave plauku sausuma, kuriuo dabar sunku atsikratyti. Zinoma, plaukai greiciau pradejo augti, bet tas sausumas.. schmoll.gif As kiekviena karta plaunant galva naudodavau rozm.EA, tai prisizaidziau... Todel dabar EA naudoju tik su aliejinemis kaukemis.
ernesin
QUOTE(be*starlet @ 2009 05 12, 13:54)
Man su sampunu naudojamas rozmarinu EA dave plauku sausuma, kuriuo dabar sunku atsikratyti. Zinoma, plaukai greiciau pradejo augti, bet tas sausumas..  schmoll.gif  As kiekviena karta plaunant galva naudodavau rozm.EA, tai prisizaidziau... Todel dabar EA naudoju tik su aliejinemis kaukemis.
*

Na va, ko labiausia ir bijau doh.gif , todėl ir plaunu dviem šampūnais, kur su EA tai tik prie šaknų (greitai riebaluojasi, tai net + ), o jau visus likusius paprastu šampūnu. Bet reikės visvieną atidžiai stebėti ar nekenkia, nu net pasimečiau verysad.gif
odriana
QUOTE(Simona00 @ 2009 05 11, 19:15)
Sveikos, mergaites, man jau kokie 1,5 metu stipriai slenka plaukai. depresija jau apima, va ka galiu pasakyt, atrodo pakyli i kova, stengies stengies, o rezultato nera ir nera, ir dar ta baime, kad visai nuslinks plaukai. Nes suplonejo jau gerokai perpus, ir cemerycias bandziau, ir ivairiausius sampunus, apmules, kaukes, dabar pantogar geriu, na tik kokias 3 savaites, bet rezultato dar nera  schmoll.gif
jau prarandu vilti ir taip baisu.    verysad.gif  nes bet kokio streso, sezoninis ar siaip slinkimas jau po ivairiu priemoniu manau turejau nustot. nu va ir pasiguodziau jums, jau reikejo issisakyt smile.gif
*

Sveika 4u.gif
Man lygiai tas pats: jau daugiau nei puse metu slenka plaukai ir niekas nepadeda...
Tingiu net vardint, ka esu isbandzius doh.gif
Ir kraujo tyrimus dariau, ir skydliauke tikrinau-viskas ten puiku doh.gif
Jauciu, kad viskas nuo ilgalaikio (apie 3-4metus) streso verysad.gif Tik mano tokia situacija, kad negaliu ir dabar nuo jo pabegt.... verysad.gif
vėlyvė
QUOTE(Destinyy @ 2009 05 11, 22:16)
Po nėštumo ėmė smarkiai slinkti plaukai, tad pradėjau naudoti dilgelių šampūną ir tikrai jaučiu kad padeda, tad rekomenduoju ir jums mamytės 4u.gif
*

kokį naudoji? kokia kaina? kažkaip bijau pasitikėti, jie būna labai pigūs, kiek užmačius esu g.gif
Tobsita
Mano drauge ko tik neisbande, ir vitaminu, ir priemoniu po kelis simtus litu. Niekas nestabde plauku slinkimo, iki kol neisbande chna priemones blink.gif Lyg litas kainuoja biggrin.gif Man paciai slenka plaukai, zadu ryt nusipirkti. Sake buna padeta prie plauku dazu CHNA, vadinas plauku prieziuros priemone, o ant aprasymo bus parasyta, kad nuo plauku slinkimo. Bent jau draugei, tai sake po dvieju kartu pradejo tvarkytis padetis, nors sakau ir vitaminai gerti, ir brangios priemones naudotos. Tik kvapas uzmusantis, bet juk pakentet del tokio dalyko galima biggrin.gif
<"PuMa">
QUOTE(odriana @ 2009 05 12, 16:44)
Sveika 4u.gif
Man lygiai tas pats: jau daugiau nei puse metu slenka plaukai ir niekas nepadeda...
Tingiu net vardint, ka esu isbandzius doh.gif
Ir kraujo tyrimus dariau, ir skydliauke tikrinau-viskas ten puiku doh.gif
Jauciu, kad viskas nuo ilgalaikio (apie 3-4metus) streso verysad.gif  Tik mano tokia situacija, kad negaliu ir dabar nuo jo pabegt.... verysad.gif
*

Tu visiskai teisi,stresas labai dazna plauku slinkimo priezastis,kiek domejausi kiti zmones ir praplinka nuo per dideliu stresu blink.gif ,tikrai nesakau kad ir tau taip atsitiks bet tik sakau ka buvau skaicius,o su stresu tikrai labai sunku kovoti verysad.gif
Simona00
Bet kai pagalvoju, kaip gali nebut streso, su tokiu plauku slinkimu.
va ka tik islindau is vonios, pabandziusi pirma karta svogunus su kiausinio tryniu, sedejau issitepus, ir masciau sau, kaip cia dabar pora menesiuku bandysiu svogunu gelbetis. issiplaunu, o ten kuokstais po plovimo, dar nera taip buve, nors slenka itin smarkiai. jezau, net nusterau, isejau pilnom asaru akim, vyras net valerijonu man isgert liepe, nu zodziu, dedi priemones, o po ju kuokstu kuokstai doh.gif nebezinau, ka ir bedaryt, bet ryt jau rimtai eisiu kokiu raminamuju pirkt, nes jauciu bus blogai. plauku beveik nelike, ir pagerejimo jokio. va ir neturek streso, kai vien tas plauku slinkimas - man didziulis stresas. verysad.gif verysad.gif
_Pandora_
QUOTE(Sandruciux @ 2009 05 12, 23:08)
Mano drauge ko tik neisbande, ir vitaminu, ir priemoniu po kelis simtus litu. Niekas nestabde plauku slinkimo, iki kol neisbande chna priemones blink.gif Lyg litas kainuoja biggrin.gif Man paciai slenka plaukai, zadu ryt nusipirkti. Sake buna padeta prie plauku dazu CHNA, vadinas plauku prieziuros priemone, o ant aprasymo bus parasyta, kad nuo plauku slinkimo. Bent jau draugei, tai sake po dvieju kartu pradejo tvarkytis padetis, nors sakau ir vitaminai gerti, ir brangios priemones naudotos. Tik kvapas uzmusantis, bet juk pakentet del tokio dalyko galima biggrin.gif
*

jauciu esu naudojusi, nors nesu tikra g.gif ten tokie kaip milteliai, kuriuos su vandeniu maisyt reikia? jei taip, tai man kazkaip blogai issiplaudavo, vis likuciu likdavo plaukuose g.gif
Simona00
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 13, 23:59)
jauciu esu naudojusi, nors nesu tikra g.gif ten tokie kaip milteliai, kuriuos su vandeniu maisyt reikia? jei taip, tai man kazkaip blogai issiplaudavo, vis likuciu likdavo plaukuose g.gif
*

cia tikrai tie patys milteliai, ir man irgi daznai ju likuciu lieka, kartais, daugiau, kartais maziau, bet kazkaip surast man niekda nekildavo sunkumu g.gif ir maximose buna, ir eurokos
Simona00
As jau baigineju per kelias dienas perskaityt visa foruma apie slenkancius plaukus ax.gif
ir ten labai daug mergaiciu raso, kaip svarbu pasidaryt tyrimus, ir issiaiskinti, ar tai nera kokios ligos pozymis... bet bukit geros isvardinkit, kokiu tyrimu prasyt, jei seimos gydytoja tik trauko peciais? ne nebezinau, kokius juos darytis. Esu pasidariusi kraujo tyrima - geras, skydliaukes pagrindini hormona - i didziaja puse, bet net nevirsija normos, skydliaukes echoskopija - viskas gerai, pilvo organu echoskopija - viskas gerai, net prisiverciau nueit tirt skrandi irgi jokiu pakitimu nerado. Tai dar reikalausiu pas endokrinologa. Bet kur daugiau, jau ne pati neismanau doh.gif Patarkit verysad.gif
Meri_ceri
QUOTE(Simona00 @ 2009 05 14, 17:06)
As jau baigineju per kelias dienas perskaityt visa foruma apie slenkancius plaukus ax.gif
ir ten labai daug mergaiciu raso, kaip svarbu pasidaryt tyrimus, ir issiaiskinti, ar tai nera kokios ligos pozymis... bet bukit geros isvardinkit, kokiu tyrimu prasyt, jei seimos gydytoja tik trauko peciais? ne nebezinau, kokius juos darytis. Esu pasidariusi kraujo tyrima - geras, skydliaukes pagrindini hormona - i didziaja puse, bet net nevirsija normos, skydliaukes echoskopija - viskas gerai, pilvo organu echoskopija - viskas gerai, net prisiverciau nueit tirt skrandi irgi jokiu pakitimu nerado. Tai dar reikalausiu pas endokrinologa. Bet kur daugiau, jau ne pati neismanau  doh.gif  Patarkit  verysad.gif
*

As is praeito forumo atsimenu kad dar gelezies (tiksliau - feritino) tyrima reikia pasidaryti smile.gif
neraida
ir ten labai daug mergaiciu raso, kaip svarbu pasidaryt tyrimus, ir issiaiskinti, ar tai nera kokios ligos pozymis... bet bukit geros isvardinkit, kokiu tyrimu prasyt, jei seimos gydytoja tik trauko peciais? ne nebezinau, kokius juos darytis. Esu pasidariusi kraujo tyrima - geras, skydliaukes pagrindini hormona - i didziaja puse, bet net nevirsija normos, skydliaukes echoskopija - viskas gerai, pilvo organu echoskopija - viskas gerai, net prisiverciau nueit tirt skrandi irgi jokiu pakitimu nerado. Tai dar reikalausiu pas endokrinologa. Bet kur daugiau, jau ne pati neismanau  doh.gif  Patarkit  verysad.gif
*

Laba, labai panaši ir mano istorija verysad.gif Man dar darė TESTOSTERONO tyrimą, nes jis rodo ar nera padaugeja vyrišku harmonų, nes nuo jų slenka plaukai, gali riebaluotis daugiau oda. Ir vis dėto siūlau dar atskirai išsitirti geležį ir feritiną(geležies atsargos organizme). Laikykis ir nenuleisk rankų 4u.gif
kaledukas
*

As dariausi visus tavo isvardintus ir dar:
Gelezi ir feritina
Mikroelementu tyrima (Geromedoje)
Dar galima darytis:
Lytiniu hormonu (ne tik vyrisku, nes sita pasidariau ir viskas ok, o norint pilnai issitirti, reikia visus daryti, o tai jau kainuos nemazai ir dar reikia tam tikrom dienom darytis)
Del sunkiuju metalu organizme (zinau, kad ne visur daro)
kaledukas
Dabar naudoju:
Balzama-kauke nuo plauku slinkimo
user posted image

Antpila plaukams Nr.3 (radau nuotrauka su Nr.2, bet atrodo taip pat). Jis skirtas daznai plaunamiems plaukams, bet nebloga sudetis: dilgele, medetka, meta, azuolo zieve. Stiprina plaukus ir saugo nuo slinkimo.
user posted image

Kol kas apie konkrecius rezultatus negaliu nieko pasakyti, nes naudoju tik pora savaiciu, bet patinka, kad po ju plaukai blizga ir yra minksti smile.gif
Eve-line
QUOTE(kaledukas @ 2009 05 15, 13:06)
Aciu uz ispejima. Metu lauk!
O tos kitos priemones sudeti pasiziurejau ir lyg nebloga (nors daug nesuprantu tuose pavadinimuose).
*

jo, kitos tai atrodo nebloga sudetis. Norejau irgi paimti sau ja, bet jau nebuvo sandeliuose.

o klausykit, ka duoda plaukams BERZU LAPAI? gal nuo slinkimo saugo? Mama pridziovino daug berzu lapu... gal panaudosiu blush2.gif
ernesin
QUOTE(Eve-line @ 2009 05 15, 20:42)
jo, kitos tai atrodo nebloga sudetis. Norejau irgi paimti sau ja, bet jau nebuvo sandeliuose.

o klausykit, ka duoda plaukams BERZU LAPAI? gal nuo slinkimo saugo? Mama pridziovino daug berzu lapu... gal panaudosiu  blush2.gif
*

Eve-line, na mes negalime iš sandėlio pasiimti biggrin.gif , bet gal žinai kur prekiauja tuo antpilu kur nebloga sudėtis ir saugo nuo slinkimo? mirksiukas.gif

Info apie beržų lapelius iš temos Naminės plaukų kaukės 4u.gif
QUOTE(dianita @ 2009 05 07, 21:23)
Labai gerai jaunu berzo lapeliu nuoviru skalauti isplautus plaukus, nes tonizuoja oda, ypac jei ji sausa ar linkusi pleiskanoti  ax.gif
*

QUOTE(dianita @ 2009 05 07, 21:29)
As visada nuovirus uzplikiusi palieku kokam pusvalandziui.. ar tai berzu lapai, ar ramuneles, ar misiniai butu smile.gif
*

QUOTE(dianita @ 2009 05 08, 09:04)
mano mociute tai rinkdavo pumpuriukus berzu ir juos uzpildavo degtine.. veliau trindavo man oda galvos, kad nepleiskanotu ir plaukai geriau augtu ir t.t. na pas mane buvo superiniai plaukai, dabar nustekenau su dazymu  doh.gif

o pasidziovinti manau gerai bet kuriuo atveju.. bet koks nuoviras plaukams gerai..

*

Eve-line
QUOTE(ernesin @ 2009 05 15, 22:59)
Eve-line, na mes negalime iš sandėlio pasiimti biggrin.gif , bet gal žinai kur prekiauja tuo antpilu kur nebloga sudėtis ir saugo nuo slinkimo? mirksiukas.gif

Info apie beržų lapelius iš temos Naminės plaukų kaukės 4u.gif
*

aciuuuu 4u.gif

o ta antpila paieskokit "Martinoje" - firmine parduotuve, kur ir yra daug Zelionos aptekos kosmetikos. Svaros prekese paieskokit.
katanely
QUOTE(Simona00 @ 2009 05 13, 22:08)
Bet kai pagalvoju, kaip gali nebut streso, su tokiu plauku slinkimu.
va ka tik islindau is vonios, pabandziusi pirma karta svogunus su kiausinio tryniu, sedejau issitepus, ir masciau sau, kaip cia dabar pora menesiuku bandysiu svogunu gelbetis. issiplaunu, o ten kuokstais po plovimo, dar nera taip buve, nors slenka itin smarkiai. jezau, net nusterau, isejau pilnom asaru akim, vyras net valerijonu man isgert liepe, nu zodziu, dedi priemones, o po ju kuokstu kuokstai  doh.gif  nebezinau, ka ir bedaryt, bet ryt jau rimtai eisiu kokiu raminamuju pirkt, nes jauciu bus blogai. plauku beveik nelike, ir pagerejimo jokio. va ir neturek streso, kai vien tas plauku slinkimas - man didziulis stresas. verysad.gif  verysad.gif
*

jetus kaip baisu console.gif
pas mane tai irgi tas pats, kalnas visokiu priemoniu ir vidiniu ir isoriniu, jokiu stresu, o slenka lygiai tiek pat verysad.gif
irgi nebezinau ka daryti, sitiek isleista litu priemonems ir nei trupuciuka geriau...
isprotet galima, negi jokios iseities nera... verysad.gif
ievvvvaa
QUOTE(kaledukas @ 2009 05 15, 11:02)

Antpila plaukams Nr.3 (radau nuotrauka su Nr.2, bet atrodo taip pat). Jis skirtas daznai plaunamiems plaukams, bet nebloga sudetis: dilgele, medetka, meta, azuolo zieve. Stiprina plaukus ir saugo nuo slinkimo.
user posted image

Kol kas apie konkrecius rezultatus negaliu nieko pasakyti, nes naudoju tik pora savaiciu, bet patinka, kad po ju plaukai blizga ir yra minksti  smile.gif
*

turiu ta Nr.3 ..raso kad galima ipurksti i galvos oda, tai bent jau man lb niezejo ja kai taip padariau doh.gif o siaip nk ypatingo negaliu pasakyt... g.gif pirkau nes sudetis patiko ir 4 lt tik bigsmile.gif
Tobsita
Ar bandete CEMERYCIU VANDENI? Berods jo pagrindine funkcija yra salintis uteles biggrin.gif bet man mociute pasake, kad tai puiki priemone nuo pleiskanu ir plauku slinkimo. Na panaudoju karts nuo karto, maziau slenka tikrai smile.gif
Juoko ašara
QUOTE(Sandruciux @ 2009 05 18, 00:04)
Ar bandete CEMERYCIU VANDENI? Berods jo pagrindine funkcija yra salintis uteles biggrin.gif bet man mociute pasake, kad tai puiki priemone nuo pleiskanu ir plauku slinkimo. Na panaudoju karts nuo karto, maziau slenka tikrai smile.gif
*

drinks_cheers.gif kaip tik ir atejau cia parasyti apie cemeryciu vandeni biggrin.gif man tai tikrai padejo thumbup.gif visai neseniai sustabdziau slinkima ir greiciausiai padejo butent cemerycios, nes daugiau nuo slinkimo nieko nenaudojau. galit pabandyti, juo labiau kad ir kaina nedidele mirksiukas.gif
shineT
Man čemeryčios irgi kažkiek pristabdė drinks_cheers.gif
cikada7
QUOTE(shineT @ 2009 05 18, 10:34)
Man čemeryčios irgi kažkiek pristabdė drinks_cheers.gif
*

O kas kiek laiko tepdavotes? As ir nusipirkau, sunaidojau viena buteliuka, tepdavausi pries galvos plovima, galva plaunu kasdien arba kas antra diena, jei niekur nereikia eiti. Bet kasdien netepdavau. Siaip plaukai sviesinti, galai sausi, veliasi, slenka. kerpu kas menesi, o dazau tik saknis.
mrs Shirley
aš naudoju daba Nivea vyrams nuo slinkimo. mėlynas butelis.
užkniso tiesa pasakius prangiems šampūnams pinigus leisti... o vonia kaip kemšasi taip kemšasi...

dabar šitas buteliokas baiginėjasi.. ir atrodo perpus lyg mažiau slenka... nebessaujom...

atrodo jau ir plaukų neturėtų būt ant galvos likę po tokių slinkimų... nu bet yr.. doh.gif
Juoko ašara
QUOTE(cikada7 @ 2009 05 18, 14:32)
O kas kiek laiko tepdavotes? As ir nusipirkau, sunaidojau viena buteliuka, tepdavausi pries galvos plovima, galva plaunu kasdien arba kas antra diena, jei niekur nereikia eiti. Bet kasdien netepdavau. Siaip plaukai sviesinti, galai sausi, veliasi, slenka. kerpu kas menesi, o dazau tik saknis.
*

as tai sutepiau 3 buteliukus, kol nustojo slinkti, vieno buteliuko kokiems 6 kartams uzteko. o tepiau kiekviena vakara imasazuodama i saknis, ryte isplaudavau.
Meri_ceri
O as nusipirkau ampules is Eurokos apie kurias buvo daug sneketa praeitose temose, Mil Mil firmos, kaip aiskino pardaveja, skirtos jau nebe profilaktikai o rimtam slinkimui. kursas susideda is 12 ampuliu, reikia itrinti po kiekvieno galvos plovimo, tai sunaudojau kol kas tik 2.. blush2.gif tai kazkokio rezultato dar nepastebejau bet jei kam idomu tai galesiu veliau aprasyti ar veiksminga smile.gif
Eve-line
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 18, 16:08)
O as nusipirkau ampules is Eurokos apie kurias buvo daug sneketa praeitose temose, Mil Mil firmos, kaip aiskino pardaveja, skirtos jau nebe profilaktikai o rimtam slinkimui. kursas susideda is 12 ampuliu, reikia itrinti po kiekvieno galvos plovimo, tai sunaudojau kol kas tik 2.. blush2.gif tai kazkokio rezultato dar nepastebejau bet jei kam idomu tai galesiu veliau aprasyti ar veiksminga smile.gif
*

as tai naudojau Parisienes, nenaudojau Mil Mil. jus neisivaizduojat kaip mane uzkniso ezys doh.gif prie grifkos jis ziauriai sukasi, didelis jau, per dvi eiles doh.gif
Meri_ceri
QUOTE(Eve-line @ 2009 05 18, 16:20)
as tai naudojau Parisienes, nenaudojau Mil Mil. jus neisivaizduojat kaip mane uzkniso ezys  doh.gif  prie grifkos jis ziauriai sukasi, didelis jau, per dvi eiles  doh.gif
*

Hmm as tai paemiau tas, kurias pardaveja labiau rekomendavo smile.gif ziuresim kaip cia bus smile.gif pas mane zinokit visa laika nauji plaukiukai auga, zinau apie ka snekat, tik as juos liuto karciais vadinu biggrin.gif o jeigu palyja lietus, tai aplink veida susisuka milijonas mazu garbanyciu is tu nauju plauku biggrin.gif doh.gif juokas per asaras buna biggrin.gif manau reikia dziaugtis kad auga, juk kada nors (aisku tai bus negreit), tas eziukas uzaugs iki normalaus ilgio ir papildys musu plauku atsargas biggrin.gif
Eve-line
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 05 18, 16:25)
Hmm as tai paemiau tas, kurias pardaveja labiau rekomendavo smile.gif  ziuresim kaip cia bus smile.gif  pas mane zinokit visa laika nauji plaukiukai auga, zinau apie ka snekat, tik as juos liuto karciais vadinu biggrin.gif o jeigu palyja lietus, tai aplink veida susisuka milijonas mazu garbanyciu is tu nauju plauku biggrin.gif  doh.gif  juokas per asaras buna biggrin.gif  manau reikia dziaugtis kad auga, juk kada nors (aisku tai bus negreit), tas eziukas uzaugs iki normalaus ilgio ir papildys musu plauku atsargas biggrin.gif
*

man tooooks ezys pirma karta uzaugo ir tik del ampuliu... kol ataugs iki liemenuko sagtes doh.gif tai tie ilgi iskris iki to laiko doh.gif
shineT
čemeryčių sunaudojau du buteliukus, tepdavau po galvos trinkimo, kas antrą dieną. Dabar naudoju ampules iš Eurokos, aš tai jas kaitelioju, tai Placenta, tai Dea, tai Parisienes nusiperku, tai dar kitas ax.gif . plaukus sustiprino, jaučiu 4u.gif
Ežys irgi šioks toks yra wub.gif
mama+mama
labas mergytes,man tai nuo slinkimo padejo vienintelis dalykas-juodo ridiko sultys,ir slinkt nustojo po 2 ytrinimu,ir pleiskanos dingo wub.gif
tik pamirsau pasakyt-grauzia galva tos sultys verysad.gif
Manija69
mama+mama Paskelbta Šiandien, 19:45
  labas mergytes,man tai nuo slinkimo padejo vienintelis dalykas-juodo ridiko sultys,ir slinkt nustojo po 2 ytrinimu,ir pleiskanos dingo
tik pamirsau pasakyt-grauzia galva tos sultys 

O tu patijas ruoši ar pirkt sulčių yra? bigsmile.gif
ogiciukas
Sveiki,

Pasiskaitkite temeleje adresu: http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...p=27074228&
cia rasoma apie toki aparata veikianti zemo daznio galvaninemis srovelemis, su juo darantis proceduras veidui, plaukams ar kunui (aisku su atitinkamomis 'ikrautomis' priemonemis) pasiekiami labai geri rezultatai. Sia naujove jau yra kas isbande ir tikrai rezultatai tenkina. Kas jau isbandete ivairiausiu budu gelbejant savo plaukucius smile.gif ir nesulaukete norimo rezultato gal darantis proceduras su tuo aparatu pagaliau susitvarkytu visos galvos plauku bedos.
lanvita
As irgi jau susizgribau, reik rimtos pagalbos ieskoti, nes slenka plaukai be perstojo, pilnos saujos, kai trenku galva doh.gif , niekas nepadeda, nezinau net nuo ko, gal nuo stresu ar nuo vitaminu trukumo, Perfectill geriu, bet labai pykina, tai kartais praleidziu kokia dienele, dar su ampulem patrinu saknis, sampunus, kaukes kaitalioju, o siaip visa gyvenima tam tikrais tarpais paslinkdavo, bet ko griebtis net neisivaizduoju ax.gif , o ryt kaip tycia einu pas kirpeja, reiks dazyt saknis, turbut tas dazymas irgi prie gero nepriveda, o tai ka daryt, baisi atrodyt nenoriu. verysad.gif
mano_svajone
Nuo plauku slinkimo gelbeju likucius ant galvos nuo tada,kai dukrai suejo mazdaug trys menesiai doh.gif Paskutnis pirkinys Priorin kapsules,labai tikiuos,kad jo spades,nes anksciau gelbedavo ir net labai.Tiesa,po visu priemoniu svieziu plauku atsirado,bet kadangi mano plaukai zemiau liemens,daros baisu,kad teks rezt kasas iki ausu doh.gif
mama+mama
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 18, 19:17)
O tu patijas ruoši ar pirkt sulčių yra? bigsmile.gif
*

pati,ridika nusiperku maxsimoj,ar iki,cia tie kur nuo anginos naudoja mirksiukas.gif ,sutarkuoji ir ispaudi sultis,gali ir per burokine tarka tarkuot,jis sultingas.Tik sutarkaus palauk truputi tegu nusigaruoja truputi tas astrumas,nes grauzia neblogai.
Dar neblogas dalykas yra pries plaunant galva pasidaryti odos pilinga-suslapini galva ir istrini su rupia druska,tada oda ir kaukes pasisavina geriau,as dabar naudoju stambia juros druska
renateled
Jau sunaudojau 10 ampuliu is Eurokos (5 Placent, 5 E...),tai gal zinokit kazkoks poveikis jau yra,slenka plaukai,bet ne tiek daug,ar man cia taip vaidenasi,nesuprantu bigsmile.gif Snd vaziuosiu dar pirkti,nes pabaigiau,tai vel gal pamaisysiu kokiu 2 rusiu dar 10 smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.