Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kudikiu baseinai airijoje
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
singyte
sveikos mamytes airijoje,gal kas zinote baseinu skirtu tik kudikiams su mazai chemikalu ar be ju
_kregzde_
na kiek zinau tai tokiu baseinu nera,bet yra baseinuose skirtos tam tikros valandos butent tik kudikiams,tai gal ir chemikalu maziau deda.... ax.gif
singyte
QUOTE(_kregzde_ @ 2009 05 11, 15:52)
na kiek zinau tai tokiu baseinu nera,bet yra baseinuose skirtos tam tikros valandos butent tik kudikiams,tai gal ir chemikalu maziau deda.... ax.gif
*

as taip tikejausi,bet tikriausiai ir nerasiu unsure.gif
ITANIUKAS
specialiu baseinu nera kudikiams, yra tik baseinai kuriose yra padaryta vieta su maziukais vaikais negilu, ir siaip dar buna uzsiemimai mamoms su vaikais tai gal ir tose giliuose jie tewn vyksta, bet esu nusivylusi, vanduo ryskiai persaltas, po 20 minuciu mano vaikas buna melynas, dreba, chemikalu nei kiek nemaziau, bet neturime is ko rinktis tai eina i tuos baseinus ir nieko nenutinka 4u.gif dabar mano berniukui 2 metukai ir isbuname jau virs valandos, smagu lotuliukas.gif
singyte
QUOTE(ITANIUKAS @ 2009 05 16, 20:22)
specialiu baseinu nera kudikiams, yra tik baseinai kuriose yra padaryta vieta su maziukais vaikais negilu, ir siaip dar buna uzsiemimai mamoms su  vaikais tai gal ir tose giliuose jie tewn vyksta, bet esu nusivylusi, vanduo ryskiai persaltas, po 20 minuciu mano vaikas buna melynas, dreba, chemikalu nei kiek nemaziau, bet  neturime is ko rinktis tai eina i tuos baseinus ir nieko nenutinka  4u.gif  dabar mano berniukui 2 metukai ir isbuname jau virs valandos, smagu  lotuliukas.gif
*

jo mano maziuke ir jau ilgai isbuna jei jau 5,5m,man salta pasidaro jei ne ax.gif ,bet va reikes su mazium pabandyti kaip te mums nusiseks pasimaudyti g.gif cool.gif
gaila kad airijoj tikiu dalyku nera,bet manau aires ir neitu jos tingines,joms tik pagerti ir pasitusinti drinks_cheers.gif
orinta30
labutis visom,
mano vaikai nors ir netuokie mazi bet va sporto klubuose buna baseinai su atskiru mazesniu speceliai kudikiam, o vanduo , chlorkes kiekis ir siluma priklauso nuo klubo, va kur mes vaikstom tai ten labai faina vanduo siltas o ir oro temperatura auksta islindus is vandens nesalta.
o del airiu tei ju juk visokiu yra tai tos socialines narkomanes ir pijokes o kur normalios, jos dar kaip uzsimineja su savo vaikais ir i baseinus vaiksto ir ne tik, pati su tuo susiduriau , matot visas klausimas piniguose, nes visi malonumai jai ukstesnio lygio jie ir kainuoja nemazai mirksiukas.gif
mamytepupyte
man tai patink kai tai visus zmones sulygina pagal kai kuriuos varijantu.Jo pilna ten pagereciu ,bet visur yra tokiu.manau visur yra visokiu zmoniu ir visur visokiu reik ,nieko nepadarysi.As labai daug bendravau su airem ir aireis ir tikrai nevisos tokios!
singyte
QUOTE(mamytepupyte @ 2009 06 03, 10:10)
man tai patink kai tai visus zmones sulygina pagal kai kuriuos varijantu.Jo pilna ten pagereciu ,bet visur yra tokiu.manau visur yra visokiu zmoniu ir visur visokiu reik ,nieko nepadarysi.As labai daug bendravau su airem ir aireis ir tikrai nevisos tokios!
*

na aires tikrai mazai uzsiima su mazyliais,jos geriau pripirks kalna zaislu(atpirkdamos taip stoka demesio) ir eis i darba,begalo daug tokiu mamu cia airijoj juk dekretines tik 6 men (NESAMONE)
o nenukrypstant nuo temos 4u.gif ,tai mes siandien jau antra karta bbusvom baseine,viskas liuks jau ir nardinau maziu good.gif visai nebloga reakcija buvo,ir manksta padarem,zodziu buvo liuks tik bijau kad neapsinuodytu ir nepradetu vemti nuo to chloruoto vandens
dile14
QUOTE(orinta30 @ 2009 05 20, 16:57)
labutis visom,
mano vaikai nors ir netuokie mazi bet va sporto klubuose buna baseinai su atskiru mazesniu speceliai kudikiam, o vanduo , chlorkes kiekis ir siluma priklauso nuo klubo, va kur mes vaikstom tai ten labai faina vanduo siltas o ir oro temperatura auksta islindus is vandens nesalta.
o del airiu tei ju juk visokiu yra tai tos socialines narkomanes ir pijokes o kur normalios, jos dar kaip uzsimineja su savo vaikais ir i baseinus vaiksto ir ne tik, pati su tuo susiduriau , matot visas klausimas piniguose, nes visi malonumai jai ukstesnio lygio jie ir kainuoja nemazai mirksiukas.gif
*

gal galetum adresiuka imesti,kad butu galima pasiziuret 4u.gif
gal dar kuri nors zino kokiu variantu?
orinta30
Labutis,
Airiu tikrai nemazai gerenciu ir nesirupinanciu vaikais , bet tiek pat nemazqai ir normaliu ir dar labiau nei bet kuri kita lietuve rupinasi vaikais, ju aktyvia veikla, auklejimu ir ugdymu tik ju nepazystam ir nematom nes jos tokios seimos gyvena tokiose rajonuose geresniose, ramesniuose, miesto pakrasty todel sunku juos pastebet, bet kaip ir minejau kailankaisi normaliose vietose ten visai kiti zmones ir kitos salygos.
O adresiukas http://www.jackieskellyfitness.com/lessons.asp
Papildyta:
Dar va mes cia Dubline Ballsbridge vaikstom, o kaip kitose filialuose as nezinau tai ir gali priklausyt nuo rajono.Beje Dile14, matau kad pati is dublino , o is kurio jai nepaslaptis?
dile14
QUOTE(orinta30 @ 2010 01 31, 19:42)
Labutis,
Airiu tikrai nemazai gerenciu ir nesirupinanciu vaikais , bet tiek pat nemazqai ir normaliu ir dar labiau nei bet kuri kita lietuve rupinasi vaikais, ju aktyvia veikla, auklejimu ir ugdymu tik ju nepazystam ir nematom nes jos tokios seimos gyvena tokiose rajonuose geresniose, ramesniuose, miesto pakrasty todel sunku juos pastebet, bet kaip ir minejau kailankaisi normaliose vietose ten visai kiti zmones ir kitos salygos.
O adresiukas http://www.jackieskellyfitness.com/lessons.asp
Papildyta:
Dar va mes cia Dubline Ballsbridge vaikstom, o kaip kitose filialuose as nezinau tai ir gali priklausyt nuo rajono.Beje Dile14, matau kad pati is dublino , o is kurio jai nepaslaptis?
*

as gyvenu dublin7,stoneybatter,labai jau noretusi ten nueiti
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.