Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kur ziurit lt programa?
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
Pages: 1, 2
cikita 28
sveikutes iki siol taip gerai buvo nes galejau lt tv ziuret tiesiogej per seelithuania, jau net ir lnk buvo pradeje rodyt, taciau sen jungiu ir negaliu pasijungti nei mano emailo nei logino nebepriima, jungiau gal nnn sykiu doh.gif nieko, draugas savo atsiunte su jo pajunge man, bet pasirodo uz tai reikes moketi, i men po 12 eur. kaskoks apsurdas galvoju, ka manot jus? ateme is musu nors viena dziaugsma paziuret normaliai zines ir visa kita verysad.gif bet gal as cia tik viena taip nusiminiau, gal yra zmoguciu kurie kita tinklapi zino kur galima visa tai pamatyt, butu didelis aciukas jums 4u.gif
Pink*
O kokioj šaly jūs esat?
Nes pvz., Londone galima Viasat'o satelitinę išsikelt ir žiūrėt visas lietuviškas programas. Galbūt ir kokioj Airijoj, bei kitose Europos šalyse yra ta galimybė.
Aš esu JAV, tai įtariu, kad teks mokėt seelithuania...
skotija
QUOTE(Pink* @ 2009 05 06, 23:12)
Nes pvz., Londone galima Viasat'o satelitinę išsikelt ir žiūrėt visas lietuviškas programas.
*

Sveikute, Pink, o kur viasat'a satelitine galima isigyti? g.gif
Pink*
QUOTE(skotija @ 2009 05 06, 17:28)
Sveikute, Pink, o  kur viasat'a satelitine galima isigyti? g.gif
*

Reiktų į Viasat atstovybes kreiptis. Mano brolis, grįžęs į Lietuvą atostogų užsisakė ir jam Londone viską atvežė ir sujungė, tai manau kad kažkokia atstovybė ir pačiam Londone yra.
www.viasat.lt kontaktų ieškokit 4u.gif
J.R.
o tai nekas jei neleis ziuret per seelithuania tv verysad.gif reiks pirkt viasata g.gif ,bet kiek zinau airijoje nerodo viasatas lietuvisku kanalu verysad.gif
ugniukas
Anksciau ziuredavau www.tv.lt bet ir ten man atrodo jau nieko gero nerodo. O moketi uz tv apsurdas,ir taip kas menesi tv lisence moki ir dar + tai ax.gif ka as zinau ... man biski daugokai jau gaunas atrodo
cikita 28
taigi va esu airijoj, tas satelitas visi kas turejo jau nebegali ziuret lt programu, tad vienas malonumas buvo ziuret per seelith... ir dar nemokamai, nors kartais ir rysys blogas nerodydavo bet visties, o daba kaskokia nesamone... bet idomiausiai net naujo vardo nageli susikurti, na bent jau man nebeleidiai, kaskokia nesamone padare jie cia... doh.gif
acotra
QUOTE(cikita 28 @ 2009 05 07, 23:02)
taigi va esu airijoj, tas satelitas visi kas turejo jau nebegali ziuret lt programu, tad vienas malonumas buvo ziuret per seelith... ir dar nemokamai, nors kartais ir rysys blogas nerodydavo bet visties, o daba kaskokia nesamone... bet idomiausiai net naujo vardo  nageli susikurti, na bent jau man nebeleidiai, kaskokia nesamone padare jie cia...  doh.gif
*

na as sumokejau tuos 12 euru, bet negaliu sakyt kad kokybe pagerejo. Jauciu jie men paeksperimentuos, paziures kiek bus ziurinciu, gal po kokio men paleis vel nemokamai. Nors siais laikais kai reikia uz viska moketi, tai mazai tiketina smile.gif
Sensuelle
Tikrai labai pikta del to seelithuania.tv cry.gif gun_rifle.gif matai uzsimane pinigu pasidaryt.Matyt pamate kad daug ziurinciu tai ir pagalvojo kodel gi neapmokestinus doh.gif Sikniai.Dziaugdavaus kad galiu sekt kas tevynej dedas o dabar moket biski gaila juk ir taip uz neta mokam ir dar+uz tv license doh.gif doh.gif doh.gif Teks vel atsiprasyt tv3 web tv.Ten nors galima paziuret kad ir netiesiogiai bet padorias visas laidas rodo wub.gif
J.R.
QUOTE(Sensuelle @ 2009 05 08, 02:44)
Tikrai labai pikta del to seelithuania.tv cry.gif  gun_rifle.gif matai uzsimane pinigu pasidaryt.Matyt pamate kad daug ziurinciu tai ir pagalvojo kodel gi neapmokestinus doh.gif Sikniai.Dziaugdavaus kad galiu sekt kas tevynej dedas o dabar moket biski gaila juk ir taip uz neta mokam ir dar+uz tv license doh.gif  doh.gif  doh.gif Teks vel atsiprasyt tv3 web tv.Ten nors galima paziuret kad ir netiesiogiai bet padorias visas laidas rodo wub.gif
*

drinks_cheers.gif
vida/d
o man uztenka pasiziureti ir laidu vaizdu irasus.Ziuriu juos LRT,Lryto TV,kartais ir TV3 (kiek kokybe prastoka,bet cia gal nuo interneto greicio priklauso).Tiesiog nueini i siu kanalu svetaines ir ziuri
inga74
QUOTE(skotija @ 2009 05 06, 22:28)
Sveikute, Pink, o  kur viasat'a satelitine galima isigyti? g.gif
*

Mes is Lietuvos atsivezem pries 3 metus, tik bereikalo vezemes lekste, nes buvo per maza, kad pritrauktu, tai pirkom dar didesne cia, o pajunge vietiniai meistrai. Mokam lietuvoje, na kartais smagu paziureti kokia laida ir zinias, bet siaip man labiau patinka vietine, nors nelabai kas mane prileidzia, ziuri viska per viasat, nes ten labai dar daug rusisku kanalu yra.
singyte
QUOTE(cikita 28 @ 2009 05 06, 23:56)
sveikutes iki siol taip gerai buvo nes galejau lt tv ziuret tiesiogej per seelithuania, jau net ir lnk buvo pradeje rodyt, taciau sen jungiu ir negaliu pasijungti nei mano emailo nei logino nebepriima, jungiau gal nnn sykiu  doh.gif  nieko, draugas savo atsiunte su jo pajunge man, bet pasirodo uz tai reikes moketi, i men po 12 eur. kaskoks apsurdas galvoju, ka manot jus? ateme is musu nors viena dziaugsma paziuret normaliai zines ir visa kita  verysad.gif  bet gal as cia tik viena taip nusiminiau, gal yra zmoguciu kurie kita tinklapi zino kur galima visa tai pamatyt, butu didelis aciukas jums  4u.gif
*

labukas as naujoke jei kas neiseis parasyti nepykit 4u.gif
o tu susikurk nauja meila ir pabandyk paijungti,sia televizija jie o kazkiek laiko uzblokuoja mes uzsiregistravom nauju pastu ir thumbup.gif
o airijoj viasat netransliuoja lietuvisku kanalu nes palydovas atjungtas ar nusiktas na kazkas panasaus
o mums pajunge pazystamas (kokia nezinau diedas nusimano)bet begalo dauk kanalu rodo,daug rusisku aisku bet lietuviu kanala viena rodo ir zinias pasiziuriu ir seip keleta fainu laideliu parodo,jei kas gyvena airijoj galiu duoti numeri thumbup.gif
Rico
QUOTE(singyte @ 2009 05 08, 21:15)
labukas as naujoke jei kas neiseis parasyti nepykit 4u.gif
o tu susikurk nauja meila ir pabandyk paijungti,sia televizija jie o kazkiek laiko uzblokuoja mes uzsiregistravom nauju pastu ir  thumbup.gif
o airijoj viasat netransliuoja lietuvisku kanalu nes palydovas atjungtas ar nusiktas na kazkas panasaus
o mums pajunge pazystamas (kokia nezinau diedas nusimano)bet begalo dauk kanalu rodo,daug rusisku aisku bet lietuviu kanala viena rodo ir zinias pasiziuriu ir seip keleta fainu laideliu parodo,jei kas gyvena airijoj galiu duoti numeri thumbup.gif
*

Cia satelitas Sirius 3 berods, pas mus vel pradejo rodyt ta viena kanala, bet be ziniu ner ka ziuret ax.gif bet kas tuo uzsiimantis gali pajungti, ir satelitu kiek nori, l.daug nemokamu kanalu yra thumbup.gif
Ritta
as pries metus viasat isivedziau.Yra ju atstovai Londone ,kurie atvaziuoja i namus pakabina antena ir pasirasai su jais sutarti.reikalingas dar adresas Lietuvoje i kuri atsiuncia kortele ir saskaitas.
tel.07877450066 02085861258
siguliukas17
Nieko neziuriu ir netruksta tikrai. Net to seelithuanian nebandzius niekada jungtis.
nickee
siandien susimokejom,kad galetumeme ziureti seelithuania.tv smile.gif
asandra
QUOTE(nickee @ 2009 05 10, 00:40)
siandien susimokejom,kad galetumeme ziureti seelithuania.tv  smile.gif
*

O tai kur cia susimokejai, cia turbut ta 12 euru, ane?
Kazin kur kreiptis jei gyvenu Kipre, apie toki VIASAT isvis cia nieko nesu girdejus.

Turim 2 lekstes o nieko gero nematom 3 kazkokie nupuse rusu kanalai cry.gif
nickee
QUOTE(asandra @ 2009 05 10, 11:06)
O tai kur cia susimokejai, cia turbut ta 12 euru, ane?
Kazin kur kreiptis jei gyvenu Kipre, apie toki VIASAT isvis cia nieko nesu girdejus.

Turim 2 lekstes o nieko gero nematom 3 kazkokie nupuse rusu kanalai cry.gif
*

mes mokejom 6,95 eurus ju paciu puslapi smile.gif www.seelithuania.tv
sliekiukas
Sveikos,

O as tikejausi, kad neatsiras tokiu, kurie mokes ir jie padarys vel nemokamai, nes nepavyks ju planas uzsidirbti, bet kaip matau .... verysad.gif
inixo
sitas geriau www.lietuviska.tv
asandra
QUOTE(nickee @ 2009 05 10, 13:28)
mes mokejom 6,95 eurus ju paciu puslapi  smile.gif www.seelithuania.tv
*

Cia tipo kas menesi 6.95, o kokybe kaip, kai anksciau ziuredavau tai vaizdelis tikrai nekoks, penkias sekundes matai penkiom minutem nutruksta doh.gif , gal cia sakau iki Kipro nedatraukia, man siule kazkoki uz 55 eurus, bet taip ir nesupratau ka ten siule...
nickee
QUOTE(asandra @ 2009 05 10, 17:52)
Cia tipo kas menesi 6.95, o kokybe kaip, kai anksciau ziuredavau tai vaizdelis tikrai nekoks, penkias sekundes matai penkiom minutem nutruksta doh.gif , gal cia sakau iki Kipro nedatraukia, man siule kazkoki uz 55 eurus, bet taip ir nesupratau ka ten siule...
*

trukinejimas manau priklauso nuo interneto greicio pas mus geras internetas tai mes ziurim ir netrukineja thumbup.gif
tinute84
pas mus jau 2 metai stovi Viasat'as thumbup.gif nereikia sukt sau galvos 4u.gif ax.gif
londonas
QUOTE(jurgita84 @ 2009 05 10, 17:24)
pas mus jau 2 metai stovi Viasat'as  thumbup.gif  nereikia sukt sau galvos  4u.gif  ax.gif
*

Pas mus irgi beveik treti metai viasat, jokiu problemu su juo neturim. Pinigelius siunciam i LT ten uz musu kanalus ir sumoka thumbup.gif
singyte
QUOTE(jurgita84 @ 2009 05 10, 21:24)
pas mus jau 2 metai stovi Viasat'as  thumbup.gif  nereikia sukt sau galvos  4u.gif  ax.gif
*

mes susimokejom 300 euru (daugiau nemokam ir nemokesim tik ziuretim ax.gif )
pastate didele lekste,tiuneri(nulauzta),pajunge per interneto modema laida ir matos siriju,astra ir horbita kanalu apie 2000aisku visokiu yra ir kokiu neziurim bet ira net toki kaip deckyj myr ir nashe kino,aisku lietuviskas tik vienas bet zinias man paziureti gana
zodziu kanalu pagal poreikius visokiu ir mokestis tik vienas ilgam ilgam rolleyes.gif thumbup.gif
aidosiuka
www.lietuviska.tv netrukineja ir viska labai gerai rodo uz 90 dienu sumoketi reikia 36eur tai yra 12eur per men. kokybe daug geresne nei seelithuania.tv ir gali perziureti laidu yrasus, ne tik tam tikras laidas, bet visa programa nuo ryto iki vakaro. rodo lnk, tv3, tango 6, lryto tv ir dar kelias kitas programas biggrin.gif
baida
mes taip pat ziurim viasata. Esam Norgej, kaip buvom LT nusipirkom satelitine antena patys sumontavom ir ziurim visas lietuviskas programas
mamukass
QUOTE(baida @ 2009 05 12, 08:47)
mes taip pat ziurim viasata. Esam Norgej, kaip buvom LT nusipirkom satelitine antena patys sumontavom ir ziurim visas lietuviskas programas
*

kiek satelitine antena kainavo? kokius dar mokescius reikia moket?
mirrra
mes irgi bandem skambinetis del tos satalitines, bet jie tik londone tai daro , o mes tolokai nuo Londono gyvenam tai jie nevaziuoja verysad.gif
J.R.
QUOTE(mirrra @ 2009 05 12, 21:30)
mes irgi bandem skambinetis del tos  satalitines, bet jie tik londone tai daro , o mes tolokai nuo Londono gyvenam tai jie nevaziuoja verysad.gif
*

mes ir nuo londono toli gyvenam,tai as is ju tik tiuneri pirksiu,o lekste susiradau pas save mieste parduotuve ,kur pardavineja ir jie atveza ir pastato ,tik reik tureti tiuneri savo smile.gif
inga&vanessa&raulis
QUOTE(inixo @ 2009 05 10, 11:54)
sitas geriau www.lietuviska.tv
*

mes ir sita turim,tikrai neblogai transliuoja,ir dar visus irasus gali pasiziuret.palyginus su seelithuania.tv tikrai geresnis.mes is kompo per jungty i tv pasijungiam,tai atrodo taip gyvai,kad net pamirsti kad is kompo eina.ir dar garsas iki 200% thumbup.gif .trim menesiam mokam 33svarus,o eurais 36 berots.mazai kada strigineja.tik vienas perspejimas,geriausiai ji veikia su XP ir per safari narsykle.musu vista,bet skustis negaliu,parsisiuntem safari narsykle ir tikrai gerai veikia.is pat praziu per mozila jungem ir kitus,bet nuolat uzstikdavo g.gif

saulegraz@
Mes ziurim per seelithuania, mokama padare doh.gif pamate turbut, kad galim pasipelnyt blink.gif , nu kartais strigineja g.gif reiks pabandyt per kitur kita menesi ziuret gal, cia pasiskaicius radau kitu adresiuku smile.gif
Pink*
Toks vaizdas, kad seelithuania.tv apsimokestino ir dar prasčiau pradėjo rodyt, nu neįmanoma žiūrėt, susilieja vaizdas arba striginėja, o pastaruoju metu ir garsas stringa. Kitą mėnesį lietuviska.tv bandysim pirkt.
singyte
QUOTE(Pink* @ 2009 06 03, 22:36)
Toks vaizdas, kad seelithuania.tv apsimokestino ir dar prasčiau pradėjo rodyt, nu neįmanoma žiūrėt, susilieja vaizdas arba striginėja, o pastaruoju metu ir garsas stringa. Kitą mėnesį lietuviska.tv bandysim pirkt.
*

o negali buti kad tai su interiu susije?arba su palydovais?gal paprasciausiai suprastejes rysys ir nieko nepadarysi
na nenusimanau apie tai nieko g.gif bet cia gali buti kaip ir su lietuvos televizijom per viasata(sugedo ar nusuko plydova ir viskas)cia gal kas panasaus,o gal labai daug ziurinciu atsirado ir saitas nepatempia
half
man vistik perbrangu viasat satelita tureti,tai ka galima pamatyti per interneta?
mamukass
QUOTE(tacia @ 2009 06 06, 12:03)
man vistik perbrangu viasat satelita tureti,tai ka galima pamatyti per interneta?
*

o kiek tai kainuoja? ir ta lekste is kur gauti? kiek ji kainuoja? labai noriu
Pink*
nusipirkom lietuviska.tv, tai net nelygint su seelithuania, daug geresnė kokybė transliacijų, be to įrašus gali žiūrėt kada nori, nereikia laukt kažkokios laidos laiko.
Domke
QUOTE(Pink* @ 2009 06 06, 19:14)
nusipirkom lietuviska.tv, tai net nelygint su seelithuania, daug geresnė kokybė transliacijų, be to įrašus gali žiūrėt kada nori, nereikia laukt kažkokios laidos laiko.
*

Gal galima gaut tikslesne info? blush2.gif Kaip ji vadinasi 4u.gif
half
prasau patarkit ka galeciau matyti per interneta be jokiu mokesciu,nes negaliu sau tokios prabangos leisti kad matyciau per viasat ar kokia kita lekste.
SPYGLA
QUOTE(tacia @ 2009 06 06, 21:36)
prasau patarkit ka galeciau matyti per interneta be jokiu mokesciu,nes negaliu sau tokios prabangos leisti kad matyciau per viasat ar kokia kita lekste.
*

lab.čia šitus visi žino,bet gal pravers smile.gif tv3.lt ,balsas.lt, alfa.lt Čia įrašai,bet vistiek įdomu biggrin.gif .serialai,laidos,žinios
Pink*
QUOTE(Domke @ 2009 06 06, 15:46)
Gal galima gaut tikslesne info?  blush2.gif  Kaip ji vadinasi  4u.gif
*

www.lietuviska.tv
asandra
Man per ta www.lietuviska.tv ismeta maza ekrana su suspaustu vaizdu, kazi nuo ko cia priklauso, interneta brangu turim, tai kodel negaliu matyt per visa ekrana, gal cia nuo kompo priklauso, nes tas ne pirmos jaunystes, nesuprantu kame cia saknys mastau.gif
milaknike
QUOTE(asandra @ 2009 06 10, 18:45)
Man per ta www.lietuviska.tv ismeta maza ekrana su suspaustu vaizdu, kazi nuo ko cia priklauso, interneta brangu turim, tai kodel negaliu matyt per visa ekrana, gal cia nuo kompo priklauso, nes tas ne pirmos jaunystes, nesuprantu kame cia saknys mastau.gif
*

O jus pameginkit ant to mazo ekrano paspausti su pelyte du kartus ir turetu pasididinti per visa langa mirksiukas.gif
DijaDeima
Bandem ir ta lietuviska tv ir seelithuania,bet mums geriausia tv aidas,jau virs metu ziurim ir nenusivylem thumbup.gif
dile14
QUOTE(DijaDeima @ 2009 10 06, 22:43)
Bandem ir ta lietuviska tv ir seelithuania,bet mums geriausia tv aidas,jau virs metu ziurim ir nenusivylem thumbup.gif
*

as taip pat uz tv aida,nors 16euru i menesi,bet dar ir 3 dienu irasus galima ziureti thumbup.gif
ie_va
http://ltvmedia.net

nemazai irasu prideta thumbup.gif
laimita
mes daugiau nei pusantru metu www.lietuviska.tv naudojames. Ji nuo kitu puslapiu skiriasi, nes cia gali matyti laidas gyvai ir yrasus ir dar tiek daug kanalu, niekada problemu nebuvo 4u.gif
pretty_woman
O tai kiek reikia moketi uz VIASAT'a?
rozeslasiukas
Mes jau 4metai turim Viasat ir lb dziaugiames thumbup.gif
O sumokam iskart uz visus metus Lietuvoje tai mums i menesi gaunas po 59lt. poto prasitesiant sutarti turejom puse metu nemokamai..
Mes isigijome per skelbima kazkuriame laikrastyje, atvaziavo vyrukas pastate, sureguliavo thumbup.gif Va dabar vel reiks ji kviestis, nes persikelem i kita vieta tai neina pagauti mums tu kanalu smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.